Jag är nu officiellt mindra blek!

Guess who's baaack?!! Elsa is in tha house, eller nåt.. Har precis kommit hem från Arlanda. Var ju på Gran Canaria under veckan för den som inte visste det. Aja nu ska jag nog packa upp litegrand, wuho!

Elsa <3 Fia!

image220

I've got candy (8)

ÄNTLIGEN har jag fått mitt älskade godis som jag har tjatat om hela veckan i stort sett. Pappa var och hälsade på farmor men jag gick inte med, vill inte smitta mig o hon mådde dåligt igår så jag vill inte ha något heller.. Skickade med påskkort, biobiljett och ett litet brev ist :). Fick ett ägg från henne också, så nu har jag loads of candy! SOOOOO happy right now ;))

PlanerarN^ ( för det är väl så man skriver om man är tyff ;)?)

Huvudvärken är nästan borta helt, har dock MASSOR att göra idag. Har precis bockat av en sak på listan (=noppa ögonbrynen) Men sen ska jag göra 3miljarder saker till!

  • Packa
  • Duscha
  • Sy knapphål i en kjol
  • Packa handbagage
  • Tvinga mamma att skjutsa mig för att köpa godis
  • Leta rätt på skor
  • Stryka kläder
  • Välja smycken (big mission)
  • Hårinpackning
  • Städa
  • Skriva NaSc labreport (ofta jag kommer göra det??)
  • Leta reda på allt jag måste plugga under lovet

Var inte så mkt när man ser det nu, känns dock som mission impossible.. PAcka lär ju ta några timmar o likaså NaSc report.. Och sen måste jag stryka några timmar då jag inte kommer orka köra på i 110 som jag brukar ;). Aja, wish me good luck!


Pysselunge

Nu har jag faktist gjort någon slags nytta, har börjat packa o har packat klart alla linnen, klänningar, trosor o kjolar, typ 1/10 av jobbet klart ;):P! Och sen fick jag någon pysselknäpp så jag lagade ett gammalt armband från Indiska och sen gjorde jag om ett par örhängen till två halsband. Var från början örhängen med så hjärtmedaljonger, sånna där som går att öppna o sätta i fotografier i. Ett stort hjärta och ett litet hjärta, dett blev alltså ett kortare diskretare halsband med en liten nyckel hängande bredvid och en blågrå pärla vid spännet (á la Barncancerfondens smycke). Sen det andra blev längre, grövre kedja och med en liten genomskinlig infattad sten vid spännet. Nu ska jag bara hitta små söta bilder på folk :)

Bättringsvägen

Har fortf. ont i huvudet men inte så mkt så jag sitter tom här utan tablett! Igårkväll däremot... Satt o grina för jag hade så ont, och sen också för att jag var trött på att ha det. Måste ju sett ganska rolig ut när jag stod här uppe o grina "JAG VIIILL INTE MER NU!!". Jaja är man löjlig så är man. Har iaf sytt i knappar i en gammalt kjolprojekt.Tänkte så knapphålen idag möjligtvis. Och sen ska jag tvinga mor att jag får åka med o handla godis.. We'll see!!

Haha, snyggingar

Haha hittade denna urcharmiga bild på datan för ett tag sen. Någon som vågar gissa vilka det är;)? Och kanske tom hur länge sen det är;)? 

101255-220

Haha, skratt i vardagen ;)<3

"Hej Elsa du var inte i skolan idag :( Ha det bäst på XXX nu och bli inte för brun för då tänker jag inte gå bredvid dig i korridoren! ;)
puss"

Taevlingar

Eftersom jag ändå är sjuk och inte får röra mig så mkt kan jag ju slänga in ett par tävlingar.. Först ut en concealerborste som man kan vinna hos "Gozzip Girlz". Håller ju på att uppdatera mig på borstfronten, har hittat min soulmate till ögonskugga samt eyeliner men concealerborste letas fortf...

image217
Klicka på bilden ;)

Sedan något som jag ABSOLUT vill vinna är en tävling om ett påskägg, fyllt med trosor! Wow asså ärligt talat så har jag bara 1 par ifrån dem... Synd, för de är de skönaste trosorna jag har!!! Underklädsgalen är jag, mina kompisar har tom olika namn på mina mest speciella trosor, "porrtrosorna" bl.a. haha.. Har varit helt galen i trosor sen typ 8an, dock är det mest billigare varianter. Dock vägrar jag fula vanliga vita tant-trosor! NEVER!!! Iaf om det är någon som blir glad över underkläder så är det faktist jag (sry ni andra som tävlar, ibland är sanningen brutal ;P). (notera vad glad jag blev för mitt första, och enda, par Hanky Pankys som jag köpte på Accessora!)

Lipgloss här. Precis vad jag "behöver". Alla mina Juciy Tubes börjar bli gamla o jag känner för att prova något nytt. Vinner jag kan jag ju garantera att det används. Vann ju faktist läppglanstävlningen i min gamla klass;). Dock var ju det under den tiden då jag bar runt på typ 25 läppprodukter i väskan, varje dag :O... Sjukt söt ring här. Saknar faktist en ring på vänsterhanden där henna skulle passa perfa, den som satt där innan trillade prälan loss på.... :(

Här kan man vinna smink, och vem är sminkjunkien;)? OK, I confess ;). Iaf en foundation utan olja och snygg guldig ögonpenna är vad som står på spel. Har letat efter perfekt guldiga ögonskuggen att matcha mina 4 (yes you heard me) guldiga eyeliners.. Letar fortfarande....

Armani halsduk finnes här.. Vet ni hur länge Erik har tjatat på mig om att jag "måste" ha något från Armani? Han älskar ju märket o vill att alla i hans omgivning och ska "frälsas". Haha, han köpte ju tom en Armani-parfym till sin dåvarande tjej(som är dum i huvudet...) för att de skulle matcha... Haha men iaf, skulle vara kul o få en halsduk då jag inte har de där extra-pengarna att lägga ut... Och som ni ser längre upp så är han ju faktist min bästis :D! 2  flugor i 1 smäll, wuho!!

Och här finns det också en TOPPENTÄVLING!! Man kan vinna en liten söt Ipod Shuffle i valfri färg. Iiih, detta skulle kunna betyda att om jag vann den skulle ni se mig stolt spatserande med en liten lila/turkos kompis på mig, jämt! Lite synd dock, skulle ju aldrig mer prata med någon i min omgivning, men vad skulle det göra? Jag hade ju iaf hittat min soulmate. Speciellt när jag springer (de få gånger..) så behöver jag något mindra än den jag har nu, en Iriver som är sjukt stor och klumpig....

Yes, finally en i mängden, haha...

Tjoho igen! Mår faktist helt ok om man tänker på att jag har spytt typ 2ggr till, samt skickat sms till Nic o skrutit om det ;)! Haha iaf så var jag hos läkaren o han sa att det var något virus. Urk, så nu får jag inte käka på 1dag, inte dricka mjölk på 1 vecka vilket betyder att jag idag ska leva på blåbärssoppa... Sitter o dreglar framför maten i såporna på tven just nu faktist...

Btw saå tänkte jag väl visa er vad jag fick hem på posten häromdagen! Vann dem ifrån Modeaktuen, fick vänta ett tag men nu är de här, perfekt till soligare tider. Guld gör sig ju alltid bäst till solbränd hy, så nu har jag ännu en anledning att inte gå o lägga mig i skuggan ;)

image217

Som man bäddar får man ligga, men nejnej, här är vi vakna så ligga blir det inte av...

Japp här sitter man igen då... Vaknade vid halv 4 med jätteont i huvudet, hoppade nämligen Ipren innan jag gick o la mig... Not that smart... Iaf vaknade halv 4, låg o böla lite för mig själv för att jag hade ont o sen gick jag upp. Ingen riktig feber, 37.6.. Mamma vaknade o var gullig mot mig.. Sen nyss, eller typ för 20 min sen så började jag må illa. Inom loppet av 10 min, från det att jag börjat må illa, sitter jag o spyr vid toan.. Not so nice, men jag är glad att jag slapp må illa så länge. Det är faktist det värsta jag vet, må illa länge utan att kunna spy. Får mig alltid att grina för att jag vill spy o bli av med illamåendet, men varken fingrar eller tandborstar i halsen hjälper.. But tonight I guess I was lucky!

Lack...

Näe Mavalas London var alldeles för tråkigt, så det blev Nivea Colour & Calcium i färgen Ruby red. Ser faktist helt ok ut även fast det är väldigt mörkt, men det är ju snö ute så... Måste passa på med mörka nu för sen är det en vecka sol=ljusa o färgglada lack o sen när jag kommer hem förväntar jag mig sommar! Är sjukt sugen på att köpa na nagellack, något för resan faktist?

Movie


På allmän begäran, här är alltså de människor jag umgås med, pinsamt nog...

Rednail, hahhahaha vissa fattar vad jag menar;)

Har inte pluggat något än, har bara legat i soffan o kollat på film.. Nu har jag precis målat naglarna röda i Mavalas "London". Mavalas lakc är helt ok faktist, hatar dock Depend... Köpte två lack därifrån häromdagen, ett persikofärgat och ett nytt chockrosa. Najsing bajsing. Nu ska jag väl plugga lite tror jag, är dock sjukt kissnödig titt som tätt, hällde ju i mig 1l vatten när jag kom hem för att se om huvudvärken beror på vätskebrist....

japps

Sådär nu har jag stressat ned lite ;). Började måndagsmorgonen med SoSc, gjorde ingenting spec: som vanligt;)! Sen var det spanska, fick läsa om bröllop faktist, helt ok. Lunch: pannkakor, nice! Håltimma på kemin, så jävla skönt!! Så tjejerna+Jossan drog för att träffa Jim. Självklart började vi spåna konstiga idéer, "hur tror ni han reagerar om vi sätter tidningar framför ansikterna med hål för ögonen.", Nic o Ragnurt satte planen i verket Hahah han garvade så vi kunde ju inte sluta där..

Drog till Odenplan där de gick runt o drev med folk, det kommer filmer så fort jag sitter vid riktiga datan ;). Sen var det tillbaka för bild. Gick väl helt ok faktist. Sen stack jag iväg för att hämta T&C, gick väldigt bra faktist. Höll båda vakna hela vägen hem. Vid Fridhemsplan träffade vi Nic o Ragnurt, haha T vågade faktist säga några ord medan C mest satt o stirrade medan Nic grimaserade;)

Åkte hem o väl hemma började såklart slaget om nappen med T. Hon ska ju sluta med napp så hon får bara ha den när hon sover.. Med andra ord; Gå och lägga dig, få nappen o missa Bolibompa ELLER vänta tills Bolibompa börjar så får du nappen då! Hahaha JAG VANN! Mest för att jag busade omkring så mkt med henne tills klockan har halv 6, satte på en film o sen 6 var det Bolibompa. Dock glömde hon att on ville ha den så den fick hon runt halv 7 ;) YEAH! jag ägde en 2-åring....

Iaf de var snälla faktist, C slog dock T en gång men det verkade rätt lugnt faktist, lyckades självklart få det på film i mobilen då jag tyckte de såg så söta ute när de lekte tsm, men icke! Mamman frågade om jag ville hjälpa till o passa dem och några fler barn när de ska gifta sig. Of course! Gud vad roligt :), men det är dock inte förrän i Aug. Åkte hem runt 8. Käkade Tortellini till middag o stupade i säng.

Vaknade nu imorse med huvudvärk, stoppade i mig en Ipren o körde på. Matten var ok, eng tråkig o svenskan sådär. Satt iofs med Aida & Sara så garvade en hel del. Vrf ställer man elementen på "snöflinga" när det är kallt ute?! Och sen får vi ju inte glömma att Mimmi Pigg gömmer sig överallt, nu blev det väldigt internt... Classtime o sen gick jag hem pga huvudvärk igen... Tog iofs tablett med de varkar ju inte på 1h.. Nu är jag iaf hemma, sjukt trött o har hinkat i mig 1l vatten, urk..

Barnvakts-Elsa

Fortfarande ont i huvuvdet :(, blir skolan dock, o sen tror jag att jag ska passa barn efteråt? Ska smsa o höra med T&Cs mamma. Iaf, blir en lång dag for sure..

Inlägg no7 idag, pinsamt...

Jaja I have to, måste visa några sjukt söta saker!! Känner mig dock sjukt nördig, men nu har jag iaf mitt kära msn:D

image214
Åhlens, 135:-

Jättesött litet smyckeskrin för drygt en hundring, skulle passa perfekt i mitt rum under min smyckeshängare, Sötsötsöt, måste hitta nya burkar till mina smycken. De jag har nu är för färgglada, jag vill ha ljusrosa, blommiga eller vita.. Eller så klär jag om dem själv kanske? We'll see...

image215
Åhlens, 195:-


Supercute liten fågelbur och sen kan man köpa små vit-rosa fåglar till. Detta vore verkligen något för min balkong, och sen ska jag skaffa lite fler växter dit också, najsing bajsing. Var o petade på den här i veckan faktist, men blev inget då..

image216
Åhlens, 250:-

Mysig, rosa och fluffig. Elsa? Japps. Haha näe men denna skulle faktist passa prrfect i min nedre säng. Den ska helt klart fixas om, helt oacceptabel så som den ser ut just nu... Ska hitta något slags överkast, antingen ljusrosa, blommigt eller vitt. Men denna skulle iaf vara najs. Håll tummarna för Elsas planer;)

Yesyesyes!!

Msn funkar igen, ni anar faktist inte vad glad jag blev när jag lyckades logga in. Wuho, äntligen!

Fuck msn

Har jordens msn-abstinens... Seriöst, mår riktigt dåligt av det, o så är man ju sjuk så kan inte socialisera på annat vis heller. Är inne på Ipren no2 nu, it hurts.. Sen är lillasyster jobbig vilket naturligtvis inte hjälper det heller... Suuuck... Iaf ska nog ta en promenad ikväll, få lite frisk luft.. Då kommer man till problem no2, vem ska promenera med mig? På msn kan man alltid fråga typ 10 pers samtidigt, men nu får jag väl ringa eller något... Dessutom är jag sjukt rädd att det är mitt account som det är fel på så att jag blir tvungen att öppna ett nytt, isf kommer MSN få många arga samtal och mail ifrån mig....

Hatahatahata

ALLTING går emot mig.. Nu har inte bara msn ratat mig utan nu börjar internet krångla och vanliga datan har precis lagt ned.. Med andra ord; den går inte att starta. Pappa håller på att radera ut hela Windows right now.. GAH, jag blir ärligt talat knäpp!!! Palla gå emot mig den dagen som jag mår dåligt o ändå inte vill gå ut? Bajsbajsbajs. Har iaf tagit kontakt med MSN-supporten, men jag har inte fått något svar än. Och vet ni vad som är ännu bättre? Jo jag angav min mailadress till datan som precis lagt ned, så även om jag får något svar så kommer jag inte kunna läsa det.. FUCK THIS

Update: Visat sig att det är något skumt med vår data, pappa ska fixa oss en ny. Msn-abstinensen fortsätter dock...

Beställning

La föresten in beställning inför planet igårkväll. Blev favoritfarfymen - Paris Hiltons första, 3-pack Estée Lauder mascaror och sen slängde jag med något parfym-ish från Lee Stafford. Den hette "Pink", har inte sniffat på den men vet att jag gillar Lee Stafford-produkterna och sen heter den ju pink, så det borde funka;). Från Lee Staffords hemsida:

"PiNK Eau de Toilette contains an intense fruity combination of passion fruit, bergamot and cassis which opens to reveal a rich oriental patchouli and vanilla base, brushed with notes of indulgent chocolate, honey and sweet caramel."

Elsa in a bottle? Haha, kommer väl en liten notis om doften och mascaran senare! Ang. parfymen så är det my favourite of all times, har en flaska hemma, en julförpackning i handväskan o sen har jag lite i en låda från en förpackning som gick sönder...;) Bästa är ändå att "den luktar Elsa", so true!

image211image211image211

Fuck msn

MSN mobbar mig, seriöst, HATAR msn. Lillasyster kommer tydligen in på msn, men inte jag.. Nu är jag inte bara grinig utan även början till arg, way to go!

Ajaj

Mitt huvud gör fortf. ont, var länge sedan jag hade en sån här ihållande huvudvärk. Brukar ju bara få ont i några timmar beroende på väderväxlingar men detta är tydligen något annat... Hade ont i huvuvdet när jag sov också, kommer seriöst inte ihåg att man kunde ha det? Ont gör det iaf, men nu har jag tagit en Ipren.. Så idag ska jag plugga, om inte mitt huvud sätter sig emot dvs...

JAg är näst bäst iaf!

JAg erkänner, just nu sitter tom jag o kollar på melodifestivalen. SERIÖST, om vi skickar ned den där jäkla Sandra/Sanna-någonting så kommer jag behöva gå runt o skämmas över att vara svensk.. Don't u dare vote on her!

Iaf så tänkte jag mest berätta att Nic har vunnit. Nicole har vunnit, Nic är BÄST!! Fem myror är inte fler än fyra elefanter, men elefanterna är fanimej bättre!!(sry for calling you an elephant Nic;P). Iaf så Nic är BÄST o jag är näst bäst. Vet ni vrf?! Näe det vet ni inte men det vet jag, mowaha! Aw är iaf jättejättejätteglad för Nics skull! Sötunge!

Synd om mig!

Ajajajjjjj!! mitt huvud gör ONT! till och från iofs men ändå. Orkar inte skriva något om gårdagen, var jättetrevligt, nöjer ni er med det sålänge?? Näre nu ska jag sms-terra någon, puss

Meine haar(?)

image211


Lockade håret igår, hade tråkigt. Lillasyster har ju sabbat cpdatan, så där jag satt jag o hade supertråkigt precis innan middagen så kunde inte hitta på någonting.. 

Numera är jag; hon med de söta underkläderna, rajt;)?

Idag började jag alltså vid halv 12. Hade matte i typ 30 min o sen skulle vi iväg på elevrådets årsmöte i aulan. Gick lite tidigare, grymt skönt!! Så jag Nic o Emelie stack till Åhlens o jag hittade två nagellack från Depend. Hatar deras nagellack men för 20 kr st så.. Ett chockrosa o ett persikofärgat typ. Sen så var det vidare till HM, skulle kolla efter de söta rosa skorna men hittade inte dem i rätt strl :(, ska väl åka in o kolla imorgon.

Köpte ett par ursöta Honeydew-lookalikes på Accessorize. Rosa med små vita hjärtan, cute! Emelie lämnade oss o vi gick till McDonk;) Käkade då båda hade glömt äta lunch o sen åkte jag hemåt. Mamma plockade upp mig o lillasyster så åkte vi o tog Gardasilsprutan. Denna gång fick jag titta när hon gjorde det så det gick mkt bättre faktist, är inte ens öm:D. Btw så har jag kommit på en sak, det är alltid jag som köper saker? När vi går i affärer är det alltid jag som hittar både det ena och det andra som jag springer o köper. Emelie köpte iofs present till sin kompis, men inget till sig själv. Bwah, skumt!


pads?

Shit vilka påsar jag har under ögonen, hjääälp, eller vänster ög rättare sagt. Höger ser ju bara cp ut som det e pga av den jävla vageln.. Väntar fortf. på en remiss från StEriks. Så vänster kanske föll för grupptrycket eller något? Hmm, har för mig att man ska ta bomullspads med mjölk & vatten på för att få bort det. Skadar ju inte att testa iaf... Återkommer..

;)

Jag sitter fortf uppe, vet dock inte vrf, jag har iaf tagit igen 100 situps så någon nytta har jag väl gjort. Sen tog jag en powernap på 30 min när jag väntade på Grey's. Iaf, skön dag imorgon, kanske kan smöra in mig på lunch någonstans? We'll see about that, keep ur fingers crossed!

Sen kan jag ju stoppa in att det finns en helnajs tävling här. Man kan vinna 25£ som man får spendera som man vill. Kanske jag ska lägga till att jag verkligen, verkligen, verkligen vill vinna;)

Chupps

Japps så var man hemma igen då, liiiiiten sovmorgon imorse o sen NaSc. Pratade om Ecology, igen.. Energyflow through a eco-system, sen var det gympa. Becca o Anna hade uppvärmning o sen spelade vi baket o körde aerobics. Lunch 20 min svenska, satte mig längst fram denna gång o blängde på henne typ hela lektionen, hon undvek min blick faktist, är sjukt stolt!


Sen var det gympaprov, fick springa ifrån svenskan för som vanligt slutade vi sent, palla! Iaf tror att provet gick bra, hoppas det iaf! Har självklart mitt tur-halsband på mig;), som varje prov..Haha är inte det lite nördigt? Fast tror mest på att de lugnar ned mig inför provet o det är ju faktist bara det som behövs i min värld.  Iaf ett litet sött silverhjärta med några små stenar i, sitter på en svart tjock tråd. Fick det för typ 2 år sen av Erik o Johan när jag fyllde år. Erik brukar ju alltid kunna lugna mig innan prov, så halsbandet är substitut för honom maybe?

Engelskan var kul, fick spela upp något "melodrama"(?) eller vad det nu hette, jag var iaf en handikappad gammal farmor;). Sen var det bara spanska kvar, innan satt vi o övade på att snacka, gick rätt dåligt faktist, men jag ska klara det här, ok? Imorgon börjar jag jättesent, har 1.5h matte o sen slutar jag, fan vad skönt! Känns alltid som att mina helger börjar redan på torsdagar, jävligt najs!

image210
Nagellacket som jag fick från Izabelle o Naths, "Pink-ing of you"

Not my day....

Har inte tillåtit mig att skriva förrän nu. Sitter o plugga PE-theory. STORT prov imorgon, men det går säkert bra. I Södra fick jag ju faktist bäst i hela nian(skryta). Haha kommer väl inte bli så igen, men kan ju inte gå såååå dåligt?! Iaf först var det matte, jobbade på väldigt bra för att vara jag faktist. Sen eng, grammatik. Lunch som faktist var helt ok för en gång skull, tog om typ för första gången någonsin;)

Sen var det mer eng o Nic höll sitt tal. Hon var GRYM! Snackade om fördomar o fick helt klassen att garva gång på gång! Svenskan var ett rent helvete, hon var sjukt otrevlig mot mig hela jävla lektionen. Slutade med att jag var så arg att jag grinade. Asså seriöst, får en lärare ens säga "ni kommer inte att klara provet om ni inte lyssnar". DET DÄR HAR INTE ETT SKIT MED VAD JAG KOMMER FÅ PÅ PROVET ATT GÖRA. Jävla ****, har fått bland bästa i klassen på vartenda jävla prov o så vräker hon ut sig nåt sånt där. Jag blir galen.. Elsas egna onda blick på henne efter det där, fick henne att böja ned blicken iaf!

Sen var det class-time, men då var jag ute i trapphuset o snackade med mamma i telefon o förklarade min ilska medan jag grinade till o från. Min mentor var jättesnäll o frågade hur det var, det är min nya Göran.. Sen var det mera matte för kemiläraren var inte där. Tbanan hem, träffade Fannys mamma o satt o pratade större delen av vägen. Väl hemme käkade jag lite fort o så skulle jag iväg o ta Gardasilsprutan. Men nej, självklart har fucking Apoteket slarvat bort vårt jävla recept. De kan iaf förvänta sig ännu ett arg brev från både mig och mamma.

Yes you may call me Törnrosa

Shit vad jag är trött. Jag o Charley gjorde vårat tal på SoSc imorse, gick faktist helt ok, vi var osäkra på om det skulle vara för kort men det blev en liten diskution efteråt så vi såg sjukt aktiva ut! Spanskan var väl helt ok, håller på med imperium. Suck. Lunch o sen kemi med matteläraren. Fick jobba ute med oliak problem så det var väl ok.  Bild efteråt, blev mest en diskution ang. muslimer, prostitution och allt därimellan.

Haha det är enda saken man märkar på Kungsholmen, det är aldrig argumentationer ang. småsaker. Det är jämt dödsallvarliga argument och om deep stuff. Men alltid lika kul att höra. Sen stack jag in till stan o mötte Emilia o Nic. Köpte en klänning från Cubus o sen åkte jag hem. Sjukt söt är det iaf. 199 kr, såg den på Kellys blogg för någon dag sen & fell in love! Har försökt läsa lite gympa-teori, har somnat 3ggr på 1h och sammanlagt läst ½sida.. Shit. Och hela häftet är skrivet på så jävla dålig eng, typ your ist för you're och to ist för too. Gah blir knäpp!

image208image209
Hela klänningen tv o sen syns färger+mönster bättre th.

Igår o idag, as usual!

Så igår blev faktist väldigt lyckat. De kom runt 7, eller Erik kom lite tidigare. VAr ju egentligen tjejmiddag men eftersom inte Ragnurt kunde komma så han fick spela henne eller nåt.. Anna kunde dock inte komma, hon hade blivit sjuk:(. Iaf så när de kom lite i omgångar fick olika människor spring o hämta dem vid Islands. Maten blev lyckad o jag fick massa söta presenter. Av tjejerna i klassen fick jag CanCan-parfymen och en skitsöt väska. Såg att Izabelle sneglade på dem båda så höll lite koll på dem under kvällen;)

Sen så av Izabelle o Naths fick jag något slags luktgrej som jag ska lägga i påsar bland kläderna så de luktar gott :)), och sen ett jättesött rosa OPI-nagellack. Jossan gav mig jättesöta örhängen, har dem på mig nu faktist :)). Iaf käkade chokladfondue, massor med frukt! Sen så var det Singstar för hela slanten o fram emot 12 snåret drog alla, jag, Jossan o Nic stack iväg till någon fest i slussen, Jossans kompis Fanny som hade inflyttningsfest. Sjukt fin lägenhet!!!

Sen var det hem runt 3, somna runt halv 5 o upp vid halv 10 för då vaknade Nic;). Diskat plåtar o städat undan har vart min dagssyssla. Sen har jag sett på 2 filmer med Nic också. Först Hotel Rwanda(äntligen någon som vill kolla på den med mig :D) och sen John Tucker must die. Självklart satt vi o bölade ikapp under Hotel Rwanda, jag grinar minst lika mkt varje gång! Haha piiinsamt!

Iaf Nic drog runt 7 o sen dess har jag bara slöat, har faktist inte ens klätt på mig idag, går runt i min rosa pyjamas o sen har jag dragit på mig den rosa Hello Kitty tröjan för att inte frysa. Haha, skitsnyggt verkligen! Just nu ska jag ta o dela med mig med Joppes(min lilla kusin på nyblivna 7 år) visdomsord i lördags:

Elsa: Kom så kollar vi snygga tjejer i skolkatalogen, peka på någon du tkr är snygg eller söt!
Joppe: Nääe
Elsa: Jaha du kanske redan är kär i någon?
Joppe: Njäääee, men asså jag ska göra slut med Maja!
Elsa: Jaha, är Maja din flickvän?
Joppe: Japp, men jag ska göra slut med henne!
Elsa: Varför då?!
Joppe: Ja men de andra måste ju få en chans också!

Hahahahhaa höll på att garva ihjäl mig när jag skulle förklara att så får man ju faktist inte tänka. Hahaha han är fö söt alltså. Alltid sina roliga uttryck osv. Kommer ihåg när han undrade om det var Markoolios riktiga "rumpskinor" som var med i Dr. Mugg. Hahaha sötbarn!!

Stress?

Det är dukat, jag har skalat potatis o morötter (typ 30 st :O ), jag har krossat choklad, tvättat plåtar, stål-ullat besticken, sköljt all frukt o grönsaker, o städat lite i allmänhet. Och så har jag precis städat övre badrummet. Känner mig sjukt duktig. Men nu kommer de om drygt 2h så nu måste jag öka...

Kock-Elsa

Nu har vi vart o handlat så jag ska egentligen börja med maten redan nu. Mat för 10 pers o jag ska laga den, hur nu de kommer att gå. Blir iaf kyckling med potatisklytor, båda lagade i ugn. Sen chokladfondue till efterrätt. Så hat massa att hacka o skära, måste ju göra sallad också. Vrf sitter jag här?!! Off I go!

Nicole, kom ihåg att jag är ondast!

Btw, är lite rädd över vad Nicole har hittat på... Hon ringde från Ragnas mobil, lillasyster svarade. När jag kom till telefonen la hon på.. Ringde upp o då bad hon att få prata med lillasyster. Lillasyster går då ner till nedervåningen o lagom när hon kommer upp igen lägger de på och jag får inte veta någonting... *håller tummarna för att de inte har något jäkelskap på gång...*

Taevlingar;)

Bodylotion,badbubblor och badsalt vinner man här. Och sen en liten sån där skrubbsak, cute! Jordgubbsdoft.. Kan det bli mer Elsa? Nu blev jag sjukt sugen på jordgubbar, hmm....

Sedan kan man vinna ett helt litet skönhetspaket här. Allt möjligt i, är mest nyfiken på blushet från Stila, Lip Smoothien(MANGO!!! Meant to be?!Ni har väl läst om mina mango-jakter tidigare:P?), Mario Badescu Azulene-masken (min mask börjar bli gammal...), dofttesterna samt REN-produkterna.. Haha lämnade jag ens något nu? Vill iaf testa det mesta av det som finns i paketet. Och eftersom det är ett paket så gnäller jag nu äänu en gång på att det var ju fkatist min födelsedag igår o jag firar tom imorgon. Prrfect;)!!!

Sjukt härligt smink-/parfym-paket här också. Smink från ID, nagellack från OPI och ett jättefint armband. Alltså ska man motivera vrf man vill vinna detta.  Jaa för att jag är sminkjunkie? HAr dock aldrig provar mineralsmink, alla prisar det så man kanske borde våga testa? Mascara behöver jag alltid ny o ögonskugga använder jag dagligen (och då menar jag verkligen VARJE dag, kanske vore bra att använda något som är snällt mot huden?) Sen så är jag ju no1 på nagellack o har ägnat senaste dagarna med näsan i OPI-katalogen. Sjukt fina färger med asroliga namn!

Armbandet i paketet är också jättesnyggt, har en thing för sånna armband men jag har bara tunna, det där vore perfekt! Parfymen, jaa behöver jag ens säga något? Var ju den jag flängde runt halva stan för att hitta i julas. Gah, vill fortf. ha den bara för det besväret. Haha närå, den luktar mums faktist!

Trötter

Är sjukt trött, nu har alla gäster gått hem. Hann panikstäda hela övervåningen, dammsugit osv har jag gjort :). Självklart kom de för en gångs skull tidigt.. Så jag stod där osminkad... Urk, sminkade mig fort iaf. Så öppnade jag presenter, käkade pastasallad, gick upp o dansade till Dr. Bombay med småkusinerna i mitt rum o sen ner för tårta. Haha har insett hatt jag fick Dr.Bombay skivan av min moster  när jag fyllde år någon gång, kollade på skivan o den gavs ut 1998. Då jag fyllde 7 år;). Haha 10 år sen, still going strong!

Aja tårtan var sjukt god iaf, sen gick vi upp o kollade på Törnrosa (Joppes request..?). Han imponerade dock innan på atthan visste allt om hjärt o lungräddning, "man ska göra det där 30 gånger o sen ska man andas in två gånger". Haha sjukt bra han är, jag är STOLT!! De gick väl runt 10 kanske, fick massa fint :), mest nagelmojjer, they really know me;). Plånbok med innehåll från mormor o morfar, cashewnötter o pengar från min lilla söta farmor. Diorshow+nagelstärkande från Piips o Nea med familj, nailactan och nagellack från Ninna o Joppe m fam. Nöjd iaf :D. O sen hade Ninna köpt mig ett block som det står Elsa på, för egna pengar. Gah hon är FÖR söt asså!

Japps

Yes, jag klarade CPR-practical test. Tror fan att det var typ 50% klassen som inte klarade det :(.SoSc skrev jag o Charley på vårt tal, sen var det gympa(=CPR-grejjet). Sen stack jag o Charley o skrev färdigt talet, lite finslipning kvar bara.. Lunch med Jossan o Charley o sen matte. Fast innan hann de ju med lite Singstar också;). TRor det var elevrådet som höll i det hela? Iaf Nicole var bäst och Farre var... Ja vad var han egentligen?.. Matten var rätt seg men hann göra lite iaf. Nu ska jag STÄDA, wuho...


Städa?

Ska gå om typ 25 min.. Så nu ska jag nog ta o städa lite här, ser ut som skit, o klockan 7 ikväll kommer släkten.... Pusssss

1 år tills jag fyller 18 :D

Tjoho igen, blev rätt lång dag ändå;). Först kemi-labb vilket för en gångs skull var relativt enkelt :D. Fattade faktist allt som vi gjorde, wuho eller nåt.. Sen var det en kort mattelektion o sen NaSc-lab. NaSc lab var mest tråkig, vi kokade vatten, Yes, ni läste rätt, kokade vatten..... Sen stack jag iaf iväg till Gärdet där de säljer skor de närmaste dagarna. Blev ett par svarta peeptoe-pumps från Donna Girl.

Sen när jag var påväg hemåt ringde Erik o berättae att han var i stan. Han föreslog att jag skulle hoppa av vid Östermalmstorg o möta honom o hans polare. Sure, bara det att innan jag hittat dem hade jag tappat bort mig typ 5 ggr o var precis påväg att ge upp.. JAja träffade honom o hans kompisar en liten stund bara, sen var det ham o käka jättegod middag som mamma lagat. Wienersnitzel, potatis o hemmagjort örtsmör:). Mumma.

glad?
Och sen då en bild på Sveriges gladaste 17åring?

Idag är ingen vanlig dag för idag är Elsas födelsedag, hurra hurra hurra!

Japp, så e det. Har dock inte hunnit svara på alla grattis sms än. Alla bestämde sig för att skicka medan jag låg och sov ;). Iaf, antar att jag förtjänar det då jag brukar ringa o väcka dem i tid o otid;) Har precis käkat upp min spenatsoppa, mums! Och sen har jag suttit o knåpat med "Fast Lash" som jag fick av lillasyster. Hon gav mig både den, OCH en rund fönborste från Toni&Guy! Sötunge!

Av mamma o pappa fick jag pengar, böcker, nagelstärkare och lite smågrunks:). Släkten kommer imorgon, så nu ska det banne mig städas... Iaf, skönt att käka lunch hemma, slipper att folk sjunger i matsalen så de kommer inte få ut sin hämnd:D. Och sen när man har bjudit in dem på lördag kan de ju inte ställa till med jordens scen idag :). Prrrfect! Aja nu ska jag sminka färdigt mig o fixa lite o sen blir det skola. TRor att matten blir utbytt mot kemi så då blir det naturämnen hela dagen, lite segt, menmen..

Imorgon är det ett år kvar till....

Idag var en lång dag men den kändes inte så lång när jag tänker tillbaka. Först NaSc, hölll på med lite uppgifter osv, gick helt ok. Sen var det gympa, Emilia o Ragna hade uppvärmning o sen var det basket. Till sist hade vi lite teori nere i danssalen. CPR, har prov på det på fredag, wish me good luck! Lunchen var helt ok, sen var det tråksvenska som på något sett gick förbi rätt så fort iaf. Ragna är dock jordens elakaste som tkr att alla killar är fula! Bu för dig Ragna! Kärleksdödare/Allahjärtansdaghatare!

Engelskan höll vi på med Shakespeare. Ska ju spela upp en pjäs i maj någon gång, detta är tydligen sjukt seriöst så vi har redan börjat.. Shiaat.. Iaf jag tänker minsann INTE infinna mig på scenen. Hår, makeup och kläder någon? Iaf, gick igenom en del av pjäsen. Sen var det bara spanska kvar, fast innan det så lyckades jag få in ett extremt välplacerat kalsongryck på Farre. Räddare i nöden :D Spanskan var rätt okey faktist, gick lite segt till och från dock.. Sen var det hem o nu har jag faktist pluggat lite (betoning på lite!) kemi. Börjar grejja det där med Enthalpy. YES!

japps

Tro det eller ej men jag stack faktist ut o joggade. Frivilligt.. Iaf, nu ska jag väl pluga litegrand. Känns som att kemin verkar rätt lätt vilket är läskigt för att då är det något jag har missat då kemin inte ska vara lätt.. Iaf, middag med tjejorna på lördag. Har snackat med Izabelle o hon kommer :), o sen kommer alla från klassen tror jag (alla=de som jag umgås med dåra..), Jossan (som nästan är part of our class o sen Pattalie. Om hon ringer dvs. Naths, ring mig!! Näe nu ska jag plugga, lika bra att köra hårt resterande 11 dagar!

Första skoldagen..

Första skoldagen idag då. 11 skoldagar to go.. Iaf började med matte, jävla cirklar o theorems.. Urk. Sen var det eng, Ki Chol höll föredrag om bakterier o virus. Ska jag vara ärlig så fattade jag inte så mkt tyvärr. Färgglada bilder iaf ;). Lunch o sen mer engelska. Grammatik, urk. Sen var det svenska. Bjorde inget spec. vilket var skönt. Mötte Jossan o snackade med henne så joinade hon vår class-time.

Tyvärr så är min klass jävligt seg när det gäller class-time. Alla mest sitter och skriker på varandra. Speciellt när vi pratar om klassresa.. Shit, förstår verkligen inte hur folk orkar.. Jaja, sen skulle det var kemi, men läraren var sjuk, så vi hade matte ist. Gick helt ok faktist.. Sen var det hem, funderar på om jag ska ut och jogga? Solen håller precis på att gå ner så isf måste jag ut NU! Vi får se..


vcdf
Mitt äckelpäckelhår... Nu censurerad efter klagomål -.-

Barvakten (H)Elsa

Sådär, är hemma o har käkat nu. Passade barn i 5h, blir faktist rätt slut av det;). Iaf T var rätt gnällig i början, somnade på tbanan. C var pigg o glad, pyttelite gnöligare än vanligt. Iaf, blev ingen utomhus lek idag, de var för trötta. T hade inte sovit någon middag nämligen.. Jaja, blev mest film. O deras pappa var hemma fast utomhus i trädgården hela tiden så det var rätt lugnt faktist! Och ja, T tror fortf att jag heter "hälsa"...

LEEEDIG!

Idag är alltså vi Kungsholmenbarn lediga. Najsnajsnajs. Ska iaf in i eftermiddag för att hämta T&C. Sen ska jag väl passa dem i några timmar, men annars är det bara kemi.. SUUUUCK. Vet ni vad jag har räknat ut? Om 12 skoldagar tills nästa lov! Och sen är tre av dem torsdagar=jag har bara ett par lektioner :D+sovmorgon till 1! Wuhooo!! Fast på dessa 12 dagar har de klämt in ett kemi(!) och ett gympa-prov. Men det fixar sig!

Söndag o lördag..

Japp, som sagt stack jag ju in o träffade Erik igår. Slutade med McDonk o sen åkte vi hem hit. Efter mkt funderande, kittlande o snack blev klockan mkt så han fick sova här. Så vid 1 drog vi igång "John Tucker must die". Kom väl i säng halv 3? För sent för lilla Elsa iaf.. Väckte honom nu imorse, degade o käkade fukost (Elsa äe BÄST på att koka ägg) Sen stack vi in till stan för lunch.

Gick runt lite men slutade på McDonald's igen, tsm med lillsyster o hennes polare. Satt där ett tag, sen ick vi till NK (Not my choice..) Fast såg en kvinna ha ner massa parfymflaskor o grejer så att allt gick i kras. Då skrattade den lilla elaka Elsa inom mig.. Iaf, Erik köpte kalsonger o sen ringde lillasyster med ett "Jag MÅSTE låna pengar av dig!!!". Huh? Är jag någon slags bank? Var snäll o lånade ut de iaf. Sen var det hemåt för att hinna se Grey's, fick sällskap av lillasyster+kompisen men stackars Erik fick åka sin jävla röda linje själv;).

Så nu har jag vart hemma o degat. Degdegdeg. Pluggat yttepytte kemi också. med betoning på ytte och pytte. Jaja, tog en promenad iaf, skönt. Hade precis slutat regna men självklart blev håret lockigt, hate it!!! Jävla uppklippte skithår. HÖR NI DET; SKITHÅR!!!! BAJSBAJSBAJSBAJS! Ska kapa av alltihop, raka bort ALLT! Hate it!!

Miss it...

Jag saknar verkligen mitt hår, fattar inte vad det var för dum idé att klippa upp det. Hoppas bara det växer ut till sommaren, då ska jag minsann ha mitt långa hår!! 


it

miss

image175

image172
REALLY REALLY MISS IT!

So much for slapplördag---

Det här med kemiplugg går inge vidare faktist.. Iaf läste på aftonbladet precis.. Seriöst vad är det för fel på dem? Googlade upp Elverkets hemsid o kollade på vbilderna. Trodde faktist att många hade gått ifrån idominet o kör med beiga läppar men icke.. Och att alla går runt med stora mörka solglasögon, folk kommer alltså se mig som en fjortis i sommar? Näe fy fan, kändes mest som att kolla i HMs underkläds katalog, för underkläder, det såg man gott om på bilderna. STackars barn, vilka föräldrar låter de gå ut sådär???!!

Iaf ikväll får vi god mat o sen ska jag ta o åka hem till Erik som har kommit hem från Kläppen by then (haha just nu sitter han i en buss o kommer göra det närmaste 3h. Iaf hans familj kommer hem imorgon så ska hålla honom sällskap, ska tvinga honom hyra film med mig!

Slapplördag

Idag blir det kemiplugg, tröktröktrök. Sen ska jag försöka pricka in en massa filmer i tablåen idag. Behöver en dag framför tven. Hade ju en förra lördagen med (HELLO MISS NO-LIFE) men nu har jag haft hela lovet fullbokat och imorgon blir förmodligen detsamma. Jag, Elsa, som i nian inte hade någonting i min kalender har nu allting fullbokat. Måste boka in i förväg om jag ska träffa någon på fika eller shoppa. Jag ska få ett slut på detta, ska bara träffa Philip, Micke, Izabelle, Nathalie, Nicole, Ragna, Ninna, Joppe, Micke no2, släkten, osv vidare först... Haha who'm I kidding?

RSS 2.0