Haha, finska skolflickor

Förklarade för mor att jag skulle hem till Jossan på "fest" ikväll. Hon utbrast då

-Va?? Fest?? Vrf är inte jag bjuden?? Rakastaa koulutyttö!!!
- Va? Rakastan vaddå?
- Näe tror det är nån svordom på finska, mormor har lärt mig det...
- *garv*

Så jag kollade upp vad hon hade sagt och kom fram till att det betydde "älskar skolflicka" Hahaha, finsk svordom my ass!

Sovmorgon deluuuuuxe

Börjar ju inte förrän tio i ett på torsdagar och själklart sovar jag bara till 8... Ska iaf göra något med dessa timmar och sticka iväg till outleten på Gärdet (om jag hittar). Ska ringa den lilla också men hon kommer vara så seg så hon får nog inte följa med ;)

Happyface

image141
Haha såhär glad vart jag när jag hoppade studsmatta med kusin Lollo

Onsdag=lång dag

Uuurk idag var längsta dagen:/. Började 08.30 med Natural science (som vi bara har 1 gång per vecka även fast programmet heter natural science programme...) Slutade några minuter tidigt för vi skulle fotograferas ://.

Trodde dock att det var klassfoto men idag var det tydligen bara det individuella foton.. Efter det har vi gympa som jag och Arusa kom lite sent till då vi blev fotograferade sist och jag var tvungen att sätta på mig långkalsonger osv... Spelade fotboll och "ultimate frisbee"..

Lunchen käkades jäääättefort (vilket inte var så svårt då det var äcklig mat) för att vi hade bara 20 min rast :O. Svenskan var ok, hon är lite tråwkig ibland dock. Engelskaläraren var inte där nu heller så vi fick vår roliga kemilärare ist. som inte drog sig för att tvinga oss göra kemi..

Han släppte oss tidigt dock, så fick en timmas rast. Så när jag var påväg ner med de andra så mötte jag på Jossan som jag inte har träffat på typ en vecka :O. Så fick följa med hem till henne och käkade kladdkaka och frukt, mums. Josefin saved my day!

Spankztahn var tråkig, läraren är rolig men ogillar spanska nuförtiden, lite snurrigt med all grammatik. Och sen hadevi ju en läxa som jag inte hade gjort vilket resulterade i en lost Elsa på läxförhöret.. Hoppas det gick bra...

Huvudvärk smög sig även på runt halv 3 vilket resulterade i ett rätt så underligt humör. Huvudet gör dock fortf. ont, misstänker väderväxling på g...

Miss u Göran...

Max från gamla 9F loggade precis in på msn med en bild på vår älskade Göran. I miss him..

Min Baby aka äppelträd

Måste bara visa upp min baby, eller mitt äppelträd har odlat det från kärna och det är verkligen min bebis. Love it so much ;), lillasyster skulle bara våga röra det.. Dock är det höst snart och då kommer det tappa alla blad och jag kommer bli jätteledsen och tro att jag har dödat det. Samma visa varje år, och jag lär mig aldrig...

äppelträd

Kungsholmen...

Började dagen med Social science. Rätt uttråkande, ska skriva en artikel om Libanon tills på fre.. Sen fick vi böcker som vi ska läsa också, valde en bok som hette typ "Lord of tha Flies". Alla som hade läst den sa att den sög men mamma sa att den var bra så körde på det ändå;).

Sen var det spanska, didn't do much just some repetitions, och läste någon text.. Till lunch var det sånna där avlånga köttbullar och sånna där bollar gjorda av kikärtor med ris. Helt ok..

Kemilektionen var trevlig faktist, fick jordens största kemibok dock. Ärligt talat den är som ett lexikon och längst fram fanns även en kod som man kunde använda för att logga in på deras hemsida med. Ambitiöst... Sen slutade alla i klassen förutom jag, Charley och Kristin. Vi hade bild (vilket gör att vi har sovmornar till 1 på torsdagar) där vi fick måla självporträtt..

Efter hade jag tänkt träffa Philip som denna vecka jobbar på Kungsholmen men som sagt... så jobbade han. Vi skulle höras någon annan dag för att ses då ist. Så slank in på Stadsmissionen, hittade en ljusrosa nästan lite beige enkelknäppt kavaj för en tia. Det ni!

Högböte trip

"Gah inte trodde jag att man kunde få läxa
från en fredag till en måndag, men tydligen.. Sitter här på Högböte och letar efter "interesting facts about the Middle East".. Hade ingen tid att göra det när jag kom hem så printade bara ut några papper på måfå..

Bwaha tog en paus i skrivandet och drog till Möja och handlade och sen hann jag med att basta också."

Detta skrevs på Högböte men tröttnade på att sitta vid datorn innan jag hann skriva klart så gick ut mitt i ist ;). Har iaf hittat min "intressanta fakta" det blev hur media påverkar dock fann jag min fakta på svenska så vet inte hur min stränga so-lärare kommer att ta det, menmen..

Iaf så var gårdagen HELMYSIG. Först på morgonen åkte vi(Elsa+Emil+många små söta tanter) till Möja och handlade med tillsyningsmannen. Och vid macken så låg den båt som mamma och pappa hade vart ute och provseglat, den var påväg upp mot Vasahamnen för en flytande båtmässa som börjar på tors. Jag ska dit :D. Efter det "bastade jag" med Malin, Maria (Malins trevliga kompis) ooch lillasyster. Eller jag solade bara menmen.

image138
Påväg hem från Möja. Bild från vattnet -självklart med min sopiga mobil- in på Högböte och alla båtar


Gick upp till klubbhuset för att lyssna lite på årsmötet (hörde bl.a. att man ska lägga mkt pengar på ungdomshuset vilket är kul). Sen hjälpte jag till att servera snittar ute på berget. Efter det så fick jag tråkigt och blev extremt badsugen. Emil hängde på så vi gick ner till Nya och badade. Skulle inte doppa huvudet för att jag redan hade sminkat mig, ni kan ju gissa hur det gick med Emil i närheten..

In i båten och sminkade om mig och kokade potatis och tillslut ut och käkade under taket. Lillasyster, jag och Emil gick och kollade på Shrek efteråt men som de flesta vet så tröttnar jag rätt fort på att kolla på film så jag och Emil gick tillbaka till tältet och dansade :P. Som tur är är ingen av oss dansmänniskor så vi klättrade upp till helikopterplattan och kollade på stjärnor ist.

Låg där ett tag tills jag (såklart) tröttnade. Gick ner och dansade lite med Malin och co. och studerade alla fulla vuxna som drällde omkring överallt. Hade tydligen vart slagsmål också, woooscha Högböte is going craaazy ;)

Gjorde det rätt länge, hjälpte Lotta att ta ut hundarna (Måste även skryta med att Totte känner igen mig :D:D:D, Lotte sa det att han inte blir så glad av att se någon annan men när han såg mig så blev han verkligen jätteglad. He's my soulmate).

Dansade och snackade tills två då bandet slutade spela, stack Malin och Maria och badade *idiots;)*. Och när de var klara då kröp vi upp jag, Malin, Maria och Emil på helikopterplattan med filtar osv från ungdomshuset och kollade på stjärnor. Det var hur fint som helst såg massor med stjärnfall och gud vad med stjärnor det var, hela himlen lös.

Kallt som satan var det och efter ett tag kände jag mig allmänt konstig och oälskad så la mig ett par meter ifrån de andra så jag frös ännu mer.. Sedan vid 3 kom pappa och ville ha in mig på båten så gick in, borstade tänderna, sminkade av mig och la mig sedan och sov :)

Idag slöade alla länge men jag ville bada så drog med mig alla till bastun där vi badade (förutom Emil som är en badkruka) och de andra bastade. Och sen drog vi..

image139
Regnbåge som vi såg påvägen hem :))

No Brat?

Vi/Jag har en :

[x] mamma

[x] pappa

[ ] styvmamma

[ ] styvpappa

[ ] styvsyskon

[ ] bror

[x] syster

[ ] brorson

[ ] systerdotter

[ ] systerson 

[x] mobiltelefon

[ ] eget badrum

[x] eget rum

[ ] hot tub/bubbelpool

[ ] gästrum

[x] dator

[x] TV

TOTAL : 7

[ ] säng större än normalt (minst 1 m bred)

[x] mer än 4 par skor

[x] solglasögon

[x] klocka

[x] mp3spelare/ipod

[x] ett fungerande PS2

[ ] Nintendo Wii

[ ] xbox som funkar

[ ] nintendo 64 som funkar

[x] gameboy/advance

[ ] gamecube

[ ] nintendo ds

TOTAL : 6

[ ] pokerbord

[ ] basketkorg

[ ] hockeyspel

[ ] biljadbord

[ ] fooseball (fotbollsspel)

TOTAL : 0

[x] Nattduksbord

[x] Stereo på rummet (rummet? ja i vardagsrummet)

[x] CD spelare

[ ] Har något klädesplagg från Abercrombie och Fitch eller Hollister/ AE

[ ] Dina föräldrar har gett dig kreditkort/atm kort

TOTAL: 3

[ ] Jobb/sommarjobb

[x] Shoppar minst en gång i veckan

[ ] har dyr parfym

[x] AIM/MSN

[x] Kamera/video kamera

[x] Telefon

TOTAL: 4

[x] Skoter/motorcykel/bil/fyrhjuling

[x] Gitarr/trummor/basgitarr

[x] Piano/Keyboard

[x]något annat instrument

[ ] varit på en kryssning

[x] rest utomlands

[ ] haft en personlig tränare

[x] dyra smycken (alla mina tsm; ja)

[x] träffat en kändis

TOTAL: 7

[x]Platt/locktång

[ ] har varit i en slagbur, som är till för baseboll

[ ]har 1000 spänn på dig just nu

[x] kreditkort, debetkort eller bankkort

[x] rest i Europa

[ ] Varit på Hawaii

[ ] Varit i USA

[ ] Varit i Asien

[ ] Varit i Australien

[x] Varit i Afrika

[ ] Varit i Sydamerika

TOTAL:4

[x] Föräldrarna har bil

[x] Jet ski/båt

[ ] Husbil/vagn

[ ] Jag har en bil

TOTAL: 2

[x] Hemmagjord mat nästan varje dag

[ ] Suttit limo

[ ] suttit i en helikopter

[x] äger en videokamera

[ ] egen laptop

[ ] egen dator

TOTAL: 2

ALLT SOM ALLT: 35 poäng

1-23 = Ghetto-kid

24-33 = Vanlig

34-40 = Bortskämd brat

41+ = Överklass


Inga kommentarer....


Långlunch, kräftan och supersöt tröja

Sitter hemma just nu då jag har långlunch :)), 2.5h blev den då vår Phe utgick. Så nu är jag hemma för att packa för i helgen så är det Kräftan ute på Högböte XD (Gör aldrig sånna smilysar men detta är ett undantag då jag verkligen LÄNGTAR till Högböte!!)

Iaf så har jag nästan packat klart, ska ta och käka lite imellan och sen ska jag packa min necessär och sminknecessär. Börjar igen vid 12:10 så ska nog sticka runt halv tolv-kvart i tolv igen. Alla andra i klassen skulle typ in till stan tror jag men inte jaag ;)) FÖR JAG SKA TILL HÖGBÖTE :D

Bwaha nu har jag hnnit äta och sitter nu och dricker på min latte :] med kardemumma, vanillinsocker och kanel i, mumma! Återkommer!!

image137
Jättesnygg -men dock lite lång- stickad tröja som jag borde köpa... Provade dock en för stor en och hoppas på att en mindre strlk är kortare:)). (billig är den också, 199kr :O)

Sovmorgon, fotboll och inköp

Gah när man har sovmorgon till 10 i 10 så vaknar man klockan halv 7 och kan inte somna om.. Vad äär det för värld vi lever i??!

Var duktig igårkväll och skrev det där gympa-grejjet. Efter det vart det fotboll; Vänskapsmatchen mellan Sverige och Usa.. Och vi vann, trodde verkligen inte det efter att ha sett första halvlek där vi tabbade bort bollen hela tiden men det berodde nog mkt på att andra halvlek var inte amerikanarna lika på bollinnehavaren.

1-0 till Swe blev det iaf för den som missat det och vinnande målet gjordes av (otippat efter första halvlek) Kim Källström som slog in en vänster. Måste erkänna att tyckte att det var lite löjligt hur Zlatan först missade sitt skott och satte den MITT på målvakt och sen nickade in i ribban. Zlatan du kan ju mkt bättre ;)!

Aja detta är ingen fotbollsblogg så jag slutar innan jag skriver bort mig ;). I tisdags var jag iaf fall i Solna och köpte torrshampo, ny mascara, en rosa jeanskjol (som jag hittade på GinaTricot föfr 29 kr...) och lyckades undertiden glömma min mapp med alla papper från Kungsholmen i..

Så när jag satt på bussen påväg hem så insåg jag att jag glömt den där så jga ringde och så hoppade vi av vid första bästa station och knallade tillbaka... Smidigt? Näe inte spec... Juste köpte en grå väska på Åhlens också för 50 kr, har kollat på den förut och ibland kan man inte stå emot, spec när priset var såpass reducerat :-))

Min dag

Idag var en lång dag. Började halv 9 med Natural science A. Sen var det PHE. Fick springa men hade inte mina skor med mig så kunde bara springa nån kilometer. Springer i Rålis=folk som kollar -.-

Lunch där det serverades panerad fick med potatis och sen svenska där vi pratade lite om studieteknik. Igår fick vi nämligen skriva uppsats om någon dikt :-/. Not a nice start. Engelskan fick vi rita lite på och sen gick vi på promenad.

I spanskan vart jag lite förvånad att det var spansk-engelska. Så där blir det träna både spanskan och engelskan:). Hon var iaf trevlig och jätteglad. Fick spela spel och sen -vid tio i 5- så slutade vi.... Gah kan med detsamma berätta att onsdagar inte är mina favoritdagar ;)

Sen nu på kvällen åkte jag och pappa hem till farmor som genomgick en ögonoperation idag som blev lyckad:). Men det skulle ta ett tag innan allt är "klart" och "färdigläkt".  Aja nu ska jag vara engagerad och skriva en grej till gympan om mig själv. Wuho....

Putt

Right now är jag mest skitsur på hela min tillvaro just nu. Föräldrarna drog till Oxelösund utan att säga ett piss, vår klass byter klassföreståndare och schema till ett skitdåligt. Dvs börja 08.20 VARJE dag med 20min raster mellan alla lektioner. Värdelöst...

Sen när jag skulle göra mat har vi ingen mat alls i kylen. Dock har vi 8 sorters ostar, mjukost och mozzarella samt en falukorv. Hello people? Jag äter varken ost eller korv sen jag var typ 6-7 år. Hur tänkte vi här? Akta er jag är ARG


Suck

Ligger och sover middag då jag vaknar av att någon skriker mitt namn som om det brann i huset. Släpar mig ned för att kolla vad det är om, inte en kotte där. Sen kommer lillasyster och meddelar att de behöver hjälp att flytta studsmattan.... och det gick jag upp för :O?

The Voice mojjet

Igår vart det The Voice konserten. Först kom Ia hit och var här typ hela dagen, vi sminkade oss och de fjantade sig en massa. Jag käkade lite middag i form av potatis innan vi stack och de tog varsin korv på grillen.

När vi kom in var det som väntat massor med folk där men jag armbågade oss fram till rätt bra platser ändå. Men sen kom ett gäng turkar som "skulle bilda ring"=mosa alla runt om=oss. Gah hatar sånna, sen höll de på och muckade gräl mitt i publiken:/. Stod iaf bredvid en trevlig tjej som jag fick snåla paraply av när det började regna:)

Så när de knuffade sig och hade sig så vi höll på att trilla omkull så gav vi upp och gick därifrån. Jag behövde luft och gick ut från folkmassan och de stod kvar fast lite längre bak, dvs lite säkrare (körde med att de fick gå in i massan på det villkor att jag var med ;P)

Träffade David och hans kompis och sen träffade jag på Nathlie och Emelie :)). Nathalie  Davids kompisar var iaf stora så då var det inga som knuffade på oss vilket var väldigt skönt :-). Så vi stod hyffsat bra till, såg scenen bra iaf :). Till slut kom Petter och Kna connected som jag ville se:). Annars var konserten rätt död. För mkt snack imellan artisterna -.-

När det var slut så åkte vi hem iaf. Kollade på Truman show när vi kom hem, höll dock på att slockan i slutet så gick och la mig ist :)

Första dagen på Kungsholmen

Första dagen på Kungsholmen idag. Gick helt okey faktist. Men påvägen in mådde jag så fruktansvärt illa för jag var nervös... Kom dit i tid, såg nån film tsm med hela engelska sektionen och sen gick vi till respektive klassrum. Hamnade bredvid någon tjej som hette Julia som var trevlig:). Våran mentor var lite virrig men väldigt gullig. Visade sig även att hennes man hade växt upp i huset mittemot mitt.

Så vi satt där och fick massor av information. Elevrådet (som Ninnas storebror Theo råkade vara ledare för) kom med en liten guide om skolan "the survival guide" som även innehöll en Mars;). Efter allt sådant gick vi ner och åt i matsalen, pasta med köttfärsås, åt inte så mkt dock då jag fortfarande mådde illa sen jag vart så nervös innan skolan...

Satt med Julia och några andra människor, Emilia, Farre(?) och en kille som jag inte kommer ihåg namnet på8-). Träffade även nån tjej som hette Ragna som liksom jag var en av de TVÅ blonda tjejerna i klassen :O.

Efter lunch fick vi gå på rundvandring i skolan och sen slutade vi. Men jag skulle vänta på slöa Jossans klass.. Väntade med en tjej som jag gått på scouterna med en gång i tiden(way back). Cornelia heter hon och hon hade också börjat på Engelska sektionen, fast på sam.

Väntade men sen kom hennes kompis så de stack och jag väntade ytterligare på Jossan -.- Tillslut kom hon ut och vi åkte hem till henne och fikade osv.


Grattis till.....bloggen :O^o)?

Haha idag fyller bloggen ett helt år:). Hmm, det hinner hända mkt på ett år. Läste bl.a. i min almanacka att bloggen startades dagen efter att jag blivit dumpad. Visste jag faktist inget om :P. Men som sagt mkt har väl hänt men orkar inte älta det fram och tillbaka.

Den största förändringen händer ju imorgon då jag börjar Kungsholmen :O!! Så detta är sista dagen på sommarlovet för denna gång men känner bara för att ta dt lugnt och ladda inför morgondagen :P. Och såhär tuff var jag hemma hos mormor och morfar...



bajs

bajs

bajs


Kastar upp en bild som Pissabelle har tagit, det var ifrån klassutflykten till en ö i skärgården. Undrar vad hon har gjort med bilden för jag ser ju faktist BRUN ut :O

Iaf så åkte jag in och bytte min almanacka och hittade lite grunks på indiska och Lindex. ett par diadem, en sjal och hårspännen för sammanlagt 42 kr. Jag håller med Nathalie jag är grym på att fynda saker!:P

Sötungar

Sötungar


Bwaha tog bilden igår hemma hos morfar. Ninna med Piipens bruno solglasögon och Joppe med mina vita. Ärligt talat de är så söta! Kommer säker mer bilder då vi tog säkert 1000 fotografier igår. Mosters man hade med si sin kamera som alla lollade runt med.

Blev lyckat iaf och morfar blev glad över pepparkaksdegen :). Iaf sysslade med massor med saker spelade kubb, lekte flygplan i trädgården, satt och prata, skratta och gjorde andra allmänt ruuliga saker. Aja men nu ska jag klä på mig. Om två dagar börjar jag skolan och idag ska jag nog in och försöka byta min almanacka..

Pepparkaksdeg=gotti

Jag tror på Izabelles idé. Hoppas allt går bra;). Men iaf nu ska jag sluta äta pepparkaksdeg (japp jag mår illa igen) och sminka mig för att om nån timma så sticka iväg mot Täby.BAJJ

En sockerbagare här bor i Bromma

Nu är pepparkaksdegen heeeelt klar, ihoprullad i plastfolie till 6 st små rullar liggandes i kylen. Måste skryta med att jag är GRYM på att göra pepparkaksdeg(tydligen :O). Men nu ska jag måla naglarna och sen ska jag gå och lägga mig. Imorgon blir det mkt att göra...


Baaajs

Ärligt talat vad gör jag uppe vid den här tiden :P? Vaknade klockan halv 8 och har inte kunnat somna om sen dess.. Och när man går upp tidigare än bad kroppen är van vid börjar jag alltid må illa. Uuuuuurk. Idag blir det iaf. pepparkaksdeg-bak. Muuuuums I tell you! Btw gissa vad jag kollade på igår?? I'll never get it right!

Städ-Hitler i farten

Mamma är precis som Hitler. Hon är vår Städ-Hitler. Om hon pratade tyska är jag 100% säker på att hon skulle stå och ropa "Arbeit macht frei"... Don't like her..

Jag är inte så dum som jag ser ut!

Hur dum är du(jag)?

(x) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du har pratat.
(x) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du INTE har pratat.
(x) du har gått in i en glasdörr.
( ) du har hoppat ur ett fordon som rör sig.
(x) du har tänkt på nåt roligt så du har börjat skratta, och därmed fått folk att titta konstigt på dig.

summa: 4/5 starting off good I see

( ) du har sprungit in i ett träd.
( ) det är möjligt för dig att slicka dig på armbågen.
(x) du testade precis om du klarade det.
( ) du har trampat på ditt skosnöre och snubblat/trillat.
(x) ditt hår är/ har varit blont.
(x) folk har kallat dig långsam.

summa: 3/6

(x) du har råkat tända eld på nån sak ett flertal gånger.
(x) du har nån gång somnat på en lektion.
(x) du kan ibland berätta om nånting och sen plötsligt glömma bort vad det var du pratade om.
(x) folk skakar ofta på huvudet och går iväg från dig.
( ) du använder dina fingrar när du ska räkna enkla mattetal. (DOH DET FINNS JU MINIRÄKNARE!, då ser ingen att man är korkad utan tror att man räknar något riktigt svårt)

summa: 4/5

( ) du har ätit en insekt utan tvång när jag var liten/mindre.
(x) du gör detta testet när du borde göra nånting viktigt.
(x) du har satt på dig dina kläder bakochfram eller utochin utan att ens märka.
(x) du har letat överallt efter nåt som du hade i handen eller i fickan.

summa: 3/4

(x) du råkar göra sönder väldigt många saker.
(x) du har trillat av stolen då den stått helt still. (Jag skrattade så mkt att jag trillade av den, gills det?)
(x) du använder ordet ''eh'' väldigt många gånger om dagen.

summa: 3/3

Totalt: 17/23

18 eller mindre betyder att du inte är dum
summa: 17

Phew jag är inte korkad XD

Fiiiiiiiittta

Ärligt talat vad är det för fel på mina föräldrar. Var hemma hos Jossan idag, vi bakade och sen kom Jim och vi fick middag hemma hos henne. När vi åkte hem till Bromma så träffade vi på Izabelle och Nathlie så stannade och snackade med dem.

Och eftersom jag inte ringde (dvs glömde ringa och rapportera att jag var tillbaka i Bromma) så ringer de vid kvart över 11 och är skitsura och tvingar mig att komma hem "genast"..

Ärligt talat är de dumma i hela huvudet? jag är 16 åre och sköter mig enormt bra om man jämför med folk i min ålder. Jag dricker inte, röker inte, umgås med normalt folk, sköter skolan osv. Vad har jag gjort för att bli bestraffad så? Är det för att de vill plåga mig eller för att de tycker det är roligt att se mig arg?

"Men det var bara för att d inte hörde av dig" aaaa jo exakt för att dagarna innan så har jag fått vara ute en kvart längre. Vad är ert problem, när jag är ute själv och promenerar omkring lite här och var med min mp3 får jag komma hem runt 12 nån gång, men så fort jag umgås med mina kompisar måste jag vara hemma tidigare -.-

"Så länge du bor här är det våra regler som gäller" Tror ni ärligt att jag vill bo här eller?? Ni är seriöst helt genomkorkade...

Mina växter and now I'm off

För en gångs skull kom några sånna här frågor som jag tyckte var någolunda intressanta.

 

  • Vad har du mest av; blomväxter eller gröna växter utan blommor, har du någon favorit?
  • Bwaha har mest gröna växter

  • Har du balkong, trädgård etc. där du odlar något själv, vad? Om inte, skulle du vilja odla, vad/varför inte?
  • Japp har min lilla balkong där mina växter bor på sommaren, och så har jag en liten svart vinbärsbuske som kommer från Dalsland nere i trädgården också.

  • Vilka växter tycker du är lätta/svåra att hålla levande?
  • Mitt äppelträd är jättelättskött och samma sak med aloe vera växterna,kaktusarna och palettbladen. Svårare är orchidéen..

  • När du köper växter till dina fönster, hur tänker du då?
  • Ett de ska vara söta, lättskötta och solläge..

  • Anser du att du har gröna fingrar? Varför/varför inte?
  • Noops, tyvärr

    Aja nu ska jag sluta geeka mig om mina växter och dra iväg till Vällingby för almanacks-jakt ist. Dock fick jag varken tag i Jossan eller Pissbelle som jag hade tänkt tvinga att följa med -.-


    Pride, blåbär och bild :O

    Idag har var jag, Nathlie, Emelie och Sanna inne på Pridefestivalen och kollade. Var rätt skoj faktist, kändes lite som tonfisk-festivalen på Karnarieöarna:)). Vi stod jättebra i mitt en kungsgatan, helt perfekt:P. Iaf var det kul att träffa dem, fast Sanna träffade jag ju faktist för nån vecka sen men nu hade hon färgat håret. Fint men verkade varmt ;)

    Sen åkte vi hem och sen dess har jag slöat. Rätt skönt faktist, gjort egen tolkning på donkens "Kaffe-cool" och nyss käkade jag blåbär:D. Moster hade köpt typ 25 kilo blåbär av några thailändare så vi fick lite ;). Love it. Imorgon ska jag nog ringa och gnälla lite på Ellinor och se om hon vill baka paj med mig :))

    Bwaha brukar ju alltid lova ut bilder som jag inte lägger upp men nu kommer en spontan bild ifrån Linné-parken i Visby på mig och syster.

    image133

    Täbytour-deluxe

    Bwaha nu är jag hemma från Täby igen! Först kom vi hem till mormor och efter en stund kom kusinerna Nea och Pips. Vi lollade runt i trädgården klippte gräs, spelade kubb och badminton. Käkade lunch och gick till lekparken:)) När vi kom hem sov jag middag och sen käkade vi. Deras mor kom och hämtade dem och jag, syster, mormor och morfar satt och skrev på djur.

    Och när vi satt där vid köksbordet så såg vi moster, mosters sambo, Ninna och Joppe komma ur en bil. De hade fått flera kilo glass av nån på nåt Ica som hade fått fel på sin frys. Så de hade flera sopsäckar glass hemma och tänkte bara komma förbi för att käka lite glass:P. Så vi spelade fotboll och kubb och for runt som de små alltid gör:P

    De små åkte hem och vi sov. Dagen därpå ägnade vi förmiddagen åt att klippa gräs osv. Sen åkte vi till Kvarnbadet och badade med moster, Ninna och Joppe. Hem och gjorde middag och sen glodde vi på tv. Såg nån film typ Armageddon ^o)

    Tredje dagen åkte vi till nån ö nära Waxholm och badade med moster Pia och Pips. Haha vi spelade t.o.m. Land och Rike som inte vi har gjort på jag vet inte hur länge:P Skoj var det iaf. Åkte hem och spenderade kvällen hos kusinerna. Såg Paris Hiltons film, plockade blåbär, käkade blåbärspaj, spelade monopol osv. Neas kille sov över också och han var faktist trvelig han med :) (BWAHA han tyckte att jag var tuff)

    Dagen efter (igår) mötte vi mamma i Täby centrum. Så numera är min torrschampoohistoria slut för denna gång. Blev även 2 st dubbel-eyeliners från Rimmel i färgerna rosa-plommon och brunt-guldbeige. Sen så hittade jag ännu en eyeliner på zara i guld, en silverögonskugga och en genomskinlig mascara.

    Och precis innan vi åkte hem hittade jag även ett silvrigt diadem och ett par tofsar på Indiska:))

    RSS 2.0