Måndag, betygen sattes kl 13.00 idag. ahhhhh

Ahh, härlig dag, lämnade tillbaka alla böcker, städade ur skåpet, iväg till västermalmsgallerian och kollade på diverse, köpte lite småsaker till mina tjejor T&C som jag ska hämta på torsdag. Vill köpa en liten present till dem då jag förmodligen inte kommer hämta dem så länge till. Var iväg på religionen och halvsprang sedan till tuben och åkte till Vällingby för att möta upp farmor och kolla på jackor. Då jag är överdrivet petig hittade vi inget och begav oss för att fika på Pallas ist. Mamma kom och hämtade oss och sn hem för middag, thaaiiii. Nu ska jag ta och klippa gräset tror jag, seees!

Tisdag: Eriks utspring+flak, Eriks mottagning, försöka hinna till Martins mottagning
Onsdag: Picknick med spanskagruppen (den lärare jag haft längst på Kungsholmen), åka och handla med mamma till mottagningen
Torsdag: Hämta T&C, grilla med klassen hos Ragna, sova över
Fredag: Sofies mottagning, sitta nattvakt på båtklubben.

9 dagar!!

Galet härlig söndag! Igår var det ju IB3-skivan så vi var där, jag var sjukt satsigt utklädd, 80's back! Var riktigt bra musik för att vara en skiva men den var rätt lugn annars. Drog rätt tidigt, blev inte till att dra vidare, sjukt mkt folk ute. Så var hem till Jossan där jag, jossan, emilia och guga satt och babblade innan vi gick och la oss. Sjukt mysigt!

Imorse lagade jag gröt till hela kompaniet innan jag och emilia drog hem till mig och bakade bröd. Har kirrat 4 limpor till mottagningen nu, samma som på min födelsedag: ett med feta och svarta oliver och det andra med soltorkade tomater och svarta oliver. Sedan skulle jag och Matilda kirra middag då det är mors dag, någon thai-räksoppa och sedan citronfromage blandat med limemarinerade jordgubbar under ett marängtäcke. Ahhhh, behöver jag berätta att jag är mätt?

10 dagar kvar!!!! Allting klart.

Inofficiellt är jag färdig med Kungsholmen nu! Sjukt skönt, tror proven gick bra. Sedan var det stan med emilia och senare kolla på glas med mamma. Fixade lite studentpresenter också:). Hem, middag, duscha etc, hem till emilia och fixa sig. Vi drog till utecompagniet (THE square) som var sjukt mobbat, det är liksom en fyrkant med rättigheter att sälja sprit? Kände mig lite som cattle, infösta i en hage med tillgång till mat och dryck...

Stack iväg till emilias kompis felix? som hade någon fördrink hemma hos sig och sedan iväg till v. Hade sjukt kul där, sedan iväg till hells där det var knökfullt och trist så vi drog till whiteroom där någon (ehm...) blev utkastad så bestämde mig för att följa med. Väl ute startade någon krig mot vakterna. "Känner du dig viktig eller? Du betyder ingenting för oss, vi behöver inte dig!!!". Sedan tog jag och emilia taxi hem till henne. Emilia testade på att prata i telefon med sig själv. spännande!

Idag var det stan där vi mötte upp Guga och gick o käkade på Vapiano. Nu hade jag tänkt baka bröd men glömde självklart köpa jäst....

Sista proven

Är galet nervös to be honest. Ska börja morgonen med ett spanskaprov och lektionen efter det så är det biologiprovet lektionen därpå. Så håll tummarna för mig, sista proven!!!

Satt med biologin i ca 9h igår, borde hinna med åtminstone 7 idag? om jag har ett liv? nej.

Tillbaka in i hamsterhjulet, sista biologin ska läsas och sedan ska jag sätta igång med in depth studies på diverse areas och sist: revision. Fick tillbaka tyska nationella imorse, gick som jag trodde, mycket nöjd (ALLA rätt på lyssningsdelen, tack vare farmor?) Fick tillbaka lite saker i religionen, allt som jag fick tillbaka gick toppen så nu är det bara att hoppas på att de två proven gick någorlunda iaf. Måste plugga lite spanska också, uppsatsskrivning imorgon på morgonen innan biologiprovet... kul.

Bio

GALET mycket biologi att plugga. Neurology, Respiratory, Endocrine, Circulatory och Immune system. Gosh. Ska kunna allt = har pluggat in allt från att Panchrea regulates insulin och glucagon till att när man andas kommer luften in i ordningen: Nose cavity, Pharynx, Larynx, Bronchea, Broncheoles, Alveoli. Bara neurology kvar och det ska jag kirra imorgon men nu ska jag ner och skriva sista anteckningarna till respiratory system. Gah!



Härlig bild från Florida förra sommaren. Ett år sen, sjukt!


Snart 3 år

Inte bara klassen som jag kommer sakna utan även mina små ögonstenar T&C. Har ju hämtat dem i snart 3 år och fäst mig väldigt vid dem. Blir förmodligen Skansen med dem innan skolavslutningen, vi hade ju så galet mysigt förra året. Har ändå haft så himla mysigt med dem, garvat och lekt. Några mindre dispyter men går alltid därifrån med ett leende.



Från deras mammas blogg. Tussan då.


Fräknarna förökar sig

Låg och solade nästan en timma på balkonen när jag kom hem, grymt skönt! Nu är det till att sätta igång med biologin. Huuuuge test på fredag, tror det är 5 kapitel vi bör kunna. Det blir ju ungefär.... 100 sidor. kul.

Betygen sätts om....... 10 dagar. AHH!

Veckorna går fort nu... 17 dagar tills jag tar studenten, 11 skoldagar. Jag sörjer redan, känns som vi inte är "färdiga" än.. Iaf. Veckan har bara bestått av pluggpluggplugg och sen igår var jag iväg på Linneas skiva, fick ju inte vara hemma för Matilda skulle ha "middag"... O andra sidan så har jag bara 5 stora grejer kvar i skolan, engelskan är påbörjad! Sorry att det blir mycket plugg nu, skyll på mina lärare, jag skriver bara om mitt liv...... sad....

måndag: Due date engelskaprovet
Tisdag: Tyska vocab test, fysikprov
Onsdag: Shakespeare day
Torsdag:
Fredag: Spanska skrivning, biologiprov

Nämnde jag att jag skulle behöva duscha också?

För att ingen ska klaga över dålig uppdatering denna vecka så tänkte jag förklara mig..

Måndag: Religionsinlämning, religionspresentation
Tisdag (egentligen ledig dag): Tyska nationella skriftliga, biologipresentation
Onsdag: Engelskaprov, Spanskaprov
Torsdag: Tyskaredovisning (har fortfarande inte duschat....)
Fredag: Religionsprov #1, religionsprov#2 och Historiaprov (duschat!!!)

Och sedan veckan efter har jag biologiprov och fysikprov. Och så måste jag ju klämma in alla de prov jag inte hinner denna vecka så borde väl bli historiaprov också?


Har något att se fram emot iaf..


24 dagar kvar, 16 skoldagar kvar...


Hemma hos Roy



Detta var precis ett år sedan. Känns rätt sjukt att om 24 dagar är vi inte en klass längre. I'm gonna cry.. Nu är det iaf ut på balkongen och läsa färdigt boken till engelskan (Oryx & Crake by Margaret Atwood). Typ 60 sidor kvar, sweet!

Härligt med långhelg


Hehehe, jag hittade nemo!! kulkul.


Känner mig galet seg, var med mamma och letade studentklänning idag
(sollentuna centrum och sedan iväg till Stinsen) och tror att jag hittade It, den ska bara pimpas lite. Sen blev det lite andra grejer också, som vanligt. Iväg för att kolla på glas.. Tror nog att jag får bege mig till NK och kolla, de har väl bättre utbud där? Vad säger du farmor? Vill du hjälpa mig att välja glas?

I förrgår satt jag iaf nattvakt på båtklubben, lättförtjänta pengar, like it. Dagen tillbringades i stan med Emilia, sedan vällingby och till sist födelsedagsfirande hos kusinerna. Jag flashade mina skills och visade att jag fortf är bättre än dem på att volta. Hah! De var mäkta imponerade och det är det som räknas!!

 


España



Någon som can blame me for wanting to go back to Spain?


Valborgshelgen

Eftersom jag inte har något vettigare för mig i väntan på att min alvedon ska börja verka (har snart gått 3h, borde ju sätta igång snart...) så tänkte jag berätta om valborgshelgen som förmodligen var anledningen till varför jag blev sjuk... Började ju i torsdags (precis en vecka sedan) med att gå på något "minoutfit"-grej på Café Opera där Hoffmaestro (och någon Jonossi?) spelade. Hade inte hajat att södermänniskor lyssnade på Hoffmaestro så var mest i chock hela kvällen. Fick ärligt talat panik framför scenen där jag flög runt bland alla hoppande människor som en vante.. Hem till Ragna och sova.


Haha, fulaste bilden någonsin, ser ut som de där dockorna som blir skrämda i Tomteverkstaden på julafton!

Upp tidigt, spanskaskrivning och mösspåtagning. Efter mösspåtagningen var det iväg till Star Bar med resten av treorna på Kungsholmen, kilade därifrån vid 5, hem, byta om, laga falafel och sedan kom fam C-berg på middag. Galet god mat, speciellt mammas 48h-marinerade lammfilé, godaste kött jag någonsin ätit! Ner till brasan, hem, efterrätt (gratinerade färska jordgubbar i ugn toppade med riven mandelmassa och vit choklad som sedan serverades tsm med B&Js isbjörnsglass.


Star Bar!



Ner till T-banan, möta upp Emilia, till Café Opera igen. Dansade hela natten, Ragna och Jacqueline kom senare, iväg till Hells Kitchen (efter vi blivit nekade på White Room?) med dem och en tysk. Hade sjukt kul, hem sent och sova. Hemåt igen, duscha och fixa sedan drygt en timmas kommunal färd till Täby för Linneas försenade födelsedagsfirande. Trevligt och sjukt god, all vegetarian, mat. Tysken tyckte jag skulle möta upp dem på Café Opera (igen) men kom fram till att sängen var för lockande.


Jag, blek? nej då!


Söndagen var planerad att stanna hemma och ta det lugnt men efter ett samtal från Laura så var det iväg på hennes skiva, först middagen och sedan eftersläppet (JAG VAR PUMPA, FINALLY!!). Dansade hela kvällen ännu en gång, tysken ringde så jag o Ragna kilade ut för att säga hej, drog förbi Soap Bar (?), för ung... Suck. Inte som att det var mycket folk där ändå, söndagkväll liksom. Så jag och Ragna sa hej då till tysken och hans kompis och drog tillbaka till skivan. Mötte upp resten och sen drog jag, ragna, emilia, farre och roy hem till ragna och slaggade.


Tråååk

Har tusen saker att göra och då blir jag självklart sjuk. Nu har jag tagit en tablett så mår väl hyffsat (om jag ligger still dvs) men tidigare låg jag på 39,5 grader. Herregud, kan inte komma ihåg senast jag hade så hög feber... Så igårkväll fick jag sitta och spela in min biologipresentation så de andra inte skulle behöva ta min del. Dessutom skulle jag ha gjort tyska mutliga nationella, historiapresentation och religionsprov. Suck. Produktiv dag utbytt mot sängliggande... Imorgon har jag spanska skrivning och historiaprov men som det ser ut nu lär jag ju inte gå dit heller...


Most likely to become a member of the Bloom-family



Hade jättekul igår, tack alla som kom:D HEla grejjen blev flyttad kvällen innan till m/s Borgila vilket faktist blev till vår fördel för efter ett antal samtal så tillät de även våra 92or i klassen stanna kvar vilket inte ens fanns på kartan på norra dryckesgränd 3. Temat var iaf, "jag kom precis ifrån.." och jag precis från Underlandet. Galet nöjd med min outfit, ska visa den senare för nu ska jag pluggeliplugga. Ledig idag btw, sweeeeeet!

RSS 2.0