Pluggish

Pluggar som en liten tönt atm, fysikprov på fredag. Har läget under kontroll tror jag. Spanskaläxa tills imorgon så nu ska jag lära mig 30 gloosor och läsa ett kapitel i vår bok så är jag fit for fight tmrw.


La Caperucita en Manhattan


Favorit i repris.

Te regalo mi orden mi desorden,
Te regalo mi norte y mi horizonte,
Mi filosofia, mis historias, mi memoria
Te regalo mi amor que se acumula
Te regalo mis manos y locuras
Te daré todo lo que me pidas
Yo por tí daría mi vida


Ich habe meine Getränke getrunken

Har haft så sjukt kul med min tyska Farnush som bott här i nästan en vecka. Massor med insiderjokes, bilder och minnen. Saknar henen redan, vi klickade superbra och hon trivdes dessutom med alla mina kompisar :)

Snabbt om veckan: måndags cyklade jag till och från skolan hämtade Farnush på kvällen. Tisdags var det skola, Emilia hängde med hem på middag och sen drog vi och fikade. Onsdags, skola, Shabnam tog med Farnush och shoppade, ut på klubb onsdag på kvällen. Torsdag var det mössprovning på morgonen, eftermiddagen tillbringades i stan för fika, Shabnam över på middag, somnade runt 10 då vi var helt slut. Fredags var det ingen skola, sthlmrundtur, Sthml Ice Bar, middag med farmor, förfest hos Danne och sedan Huset. Lördags (igår) tog jag med henne till centralen för att säga hej då. Segt, är lite för tyst här hemma nu. Nu: fysik.

Någon mer än jag som är taggad??


Chill helg

Chill helg, då jag var sjuk i fredags så fick en extra slappdag till helgen så den kändes extra lång. Har städat, chillat, städat, pluggat, hängt med Josefin o co., hängt med Pipis och förberett inför tyskan arrival imorgon. Tror det kommer bli kul. Hope so. Nu sitter jag iaf med massa tända ljus (schhh, don't tell mom and dad), spansk musik och min historiabok. Dressed for success!

153 skoldagar kvar. 28 dagar senare

Jag har väl mått bättre antar jag, lite smånere just nu. En månad sedan jag började skolan, tiden går fruktansvärt fort och hemskt långsamt samtidigt. Har vart hemma o vart förkyld idag, kul. Har börjat läsa lite historia iaf, fortf sjukt taggad på att plugga. Lättare med rutiner och något att tänka på antar jag. go go go! På måndag kommer tyskan Farnush och bor här i nästan en vecka, tror vi kommer ha kul tsm :)

Uppdatering

Summer Cat - Billie the Vision & the Dancers

When you're gone

Lite allmänt oinspirerad, lite low för tillfället men jag kommer tillbaka strax.

I love språk

Har ägnat hela dagen åt att googla, söka, printa, läsa saker om att plugga i Spanien. Sjukt klurigt det där, speciellt om man tänker på att Spanien inte har några riktiga topp-universitet. Jag menar, Lunds ligger på typ 35e plats och de spanska på >100.. Whatever, jag ska bli gryyym på spanska! Har börjat gå igenom de spanskaprov man kommer behöva göra och de verkar svåra men inte omöjliga.

Nu ska jag iaf börja med biologi, ska inte vara inne förrän om typ 2 veckor. Men på måndag nästa vecka så kommer det en tjej från Hamburg och bor här hemma hos oss (school exchange-thingie. Jag ska till Hamburg nästa år!) i en vecka. Så då ska jag passa på att babbla tyska! Sitter faktist och kollar på "I love språk" på tvåan (vrf har ingen berättat om det programmet tidigare?) där de pratar om tyskan som språk.

chill helg

Så var hemma hos faster och hennes nyblivna man igårkväll. Mysigt! Några barn av versionen mindre som var lite hyper dock, menmen. Hem rätt sent för att var släktgrejs men det var trevligt. Sjukt nöjd med helgen faktist, chillchillchill. Behövde det, känner dock att jag håller på att bli förkyld, igen..

igåur

08.20 började jag med spanska igår, film. Biologi som var rätt intressant, var dock mest involverad i skolfototemat; vi kommer vara gula..igen! Lunch där det var någon slags.. ja.. Kycklingsoppa hette det men det såg ut som någon redan ätit kycklingen och kastat upp den igen. Mysigt.

Fysik som var kaos som vanligt, lång rast då Emilia och Farre passade på att utöva sina pranks runtom i skolan. Underbar film. Sedan var det Project work där jag snackade med min handledare och sedan drog hem. Är lite halvtaggad på det där med projekt helt ärligt. Ska iaf jämföra blindas och seendes sinnen så ska passa på att snacka med Nina och Vispen ikväll!

Efter skolan var det hem och skriva ut fakta om projektet och sen chilla. Jag och Matilda tog cyklarna till Brommaplan, köpte godis, till Islandstorget för att hyra film och sedan hem. Slumdog Millionaire blev det, somnade dock i slutet, var sjukt spännande mn kunde verkligen inte hålla ögonen öppna. Såg klart det nu imorse ist :)

Okej..


Jag är så pass kär i mina skor så jag går t.o.m. över tönt-gränsen och lägger in en bild. Sen glömmer vi det här!


Lite så här känner jag mig


Tolka det som ni vill. Men jag har gjort alla spanskaläxor iaf!


Snyggveklassen

Helt ok dag, torsdagar är min grej. 08.20, tyska. Lallarkurs egentligen, idag fick vi ett läxförhör, fick spela upp något jox (med manus) och sen någon hörövning på 5 min. Annars var det mest chill, film och mer chill. Fick dessutom tid på oss att göra läxan vi skulle gjort tills idag, seriöst? Whatever, sen var det Bio. Typ chill där med, babblade om naturkatastrofer made by scientists.

Lunch, religion. Totaltrött på en lirare i klassen, orkar inte med människan längre. När blev vi vänner? Sen när lyssnar jag på när du pratar? Sen när förföljer du mig? Sen när vill jag vara med dig? Tycker jag har visat så grymt tydligt att jag inte kommer överens med personen, men icke. Att h*n dessutom ska upprepa allt jag säger när vi diskuterar gör det hela ännu lite mer intressant. Not. Är superirriterad. Kul.

Hade ingen lärare i history men hade en in-class-assignment så var bara att gilla läget. Styrde upp skolfotot också, Simpsons. Classic. Sedan har jag dessutom sett till så att jag ska få fixa med bilder och filmer till vår studentskiva. This is gonna be GOOOD! Satt och kollade igenom gamla bilder igår..

Fulla tjejer som kissar, fjortisposer, fuldagar, någon som förlorat på Singstar och springer runt utomhus i underkläder, vår första dag i skolan, fjortis-ego-foton, presentationer, den kända bilden på Emelie och en hel drös med filmer. Note that detta är det jag har, ska samla in från hela klassen. Detta är något ni sent kommer att glömma!

Snabbsnabb

Igår var det bara en lektion. Engelska, satt och lallade hela lektionen. Hade nämligen gjort läxan som han bett oss om till skillnad från resten av klassen. Lallarskola. Sedan drog jag, Jossan och Ragna till stan. Skor och halsduk från HM. Är lite småkär i skorna atm, urlöjligt men whatever. Nästan så att jag lägger in en bild på dem. Nästan.

Sedan var det hem hit för lunch (jag gjorde tomatsås!) här hemma med Ragna och Lelle och sedan fort iväg för att hämta T&C. Älskar de ungarna! C när jag kom till dagis: "Eeeeeeeeeelsssaaaaaaaaaaa!!!!" och sprang emot mig med öppna armar. Vi chillade med Ragna o hennes barn och sedan hem, kapplöpning med deras föräldrar som kom hem samtidigt! Hem, käka, fixa, iväg.

Mötte upp Sarah, hem till Sam, insparken. Svettigt. Jag och Fildus drog runt 12-halv 1, var rätt klar med alla fulla ettor by then. Te och rostisar, mys. Upp halv 8 imorse, Skansen, björnar och skriva ner deras beteende. Hem till Finis, baka scones, chilla. Hem, chillchillchill. Har precis gjort min tyskaläxa och ska sätta igång med lite spanska tror jag :)

HEllo again

Är tillbaka i mitt bloggesse och uppdaterar varje dag. Haha typ. Nat. Idag kom jag för sent till vår historia, segt! Var helt övertygad om att vi började 09.50 men icke. Suuuuck. Whatever, sen hade vi 3h håltimma, ingen fysik. Slutade med 40 min religion. Jag och Emilia (aka hurtbullen) promenerade till Alvik från skolan och sen åkte vi hit o chillade. Hipp som happ skulle jag iväg, cykeln till T&C's dagis. Nu kör vi igång igen! Hem, käka, nu sitter jag och pluggar och ska ringa till farmor strax!

Cry-baby

Sitter och kollar på Cry-baby. Helskum och riktigt dålig film, menmen. Idag har jag först och främst vaknat upp hos Sarah runt 11, frukost, städa, chilla och sedan cykla hem. Sova lite middag, pluggaplugga. Sitter och skriver mitt personal statement atm. Igår var det iaf födelsedagsfest hos och för Sarah. trevligt.

Tnx

Satt precis och läste någon blagg med nån lirare som mådde allmänt dåligt, hade svårt att få vänner, jobbigt hemma, social fobi och ont om pengar. Kom på att mitt liv är rätt grymt egentligen, so what if my heart aches jag har tusen andra saker att vara tacksam för. Gilla läget, gilla livet. Whatever, idag ska jag iaf se till att plugga lite. Det skall skrivas ett personal statement till engelskan, göras tysk grammatik, läsas biologi och spanska. GoGoGo!


Typ lite sådär


Vampyrtönt..?

Tyska på morgonen idag, sedan var det iväg till Slussen för att käka lite med killarna i klassen. Båten till Grönan, skulle egentligen sitta på någon seg föreläsning men... Seriöst, om inte ens vår lärare stannar för att lyssna, why should we? Hann med att åka det jag ville iaf, allt kändes lite småtråkigt efter Six Flags om jag ska vara ärlig.. Insane var helt okej iaf.

Jag, Emilia och Simeon drog vidare till Rålis för att kolla på karnevalen. Min lillasyster pratade inför hela kungsholmen och fick ner nästan alla för att dansa på en grusplätt. Say what? Till Alvik, glass, Emilia försvann, hem. Nu sitter jag hooked på True Blood igen. Känns aslöjligt att jag fastnat för en så surrealistisk serie menmen. Är inne på 7e avsnittet på andra säsongen så snart måste jag väl stanna upp lite..


screw this

Gick till skolan idag, en lektion tills min röst var tillbaka på samma nivå som igår. Segt. Åkte hem igen, prio 1 är ändå att bli helt frisk just nu. Förhoppningsvis Grönan imorgon. We'll see, time'll tell.


Snart fit for fight again

Jess, sitter hemma idag igen men idag kan jag nästan prata. Låter lite som en kille i målbrottet, sexy. Näe men ska styra upp mig lite, spanska, historia och lite bio kanske? Spela mer Sims känns lite värdelöst (men lockande). Haha, suck.



RSS 2.0