Älskling

Miss u, de bor här


Högböte

Jag har baaaaadat! Ute vid Möja, den ni! Åkte med Erik o hans familj ut till Högböte nu i helgen. Urmysigt! 3 tröjor rikare är jag också;)


I rather be there..


Barncancerfonden

Hannah har en tävling med ett riktigt bra syfte; Barncancerfonden. Man kan vinna ett av deras smycken (har faktist funderat på att köpa det, fint och med en tanke bakom. Dessutom går ca 150kr/halsband till Barncancerfonden. Hoppas andra tar efter för detta är faktist någonting som bör uppmärksammas!

Update

Har inte skrivit så mkt på sistone, har inte funnits så mkt att skriva om. Låg hemma och var sjuk i måndags o tisdags. ONsdags var febern borta och jag kände mig rätt bra, på svenskalektionen började jag däremot må piss.. Var kvar hela skoldagen ändå, och sen stack jag in till slussen för att köpa kursmaterial på Nautiska. Sen var det hem o på kvällen stack jag till café 60 o fkade mer Becca, Ragnurt och Nicole. Hade riktigt mysigt, men det blev sent.

Så torsdagen hade jag nada röst, satt hela dagen o pluggade matte och klunkade i mig honungsvatten etc. Båtkursen som innehåller både förarbevis och skepparexamen var på Östra så lev till att åka in till centralen, yta och hålla på. Kom dit alldeles för tidigt, menmen. Lite jobbigt när jag alla presenterade sig o jag klämde ur mig att "Hej jag heter Elsa och jag har tappat rösten..."

Var en rätt liten grupp bestående av en familj (mamma, pappa, dotter, son..), 2 killar från Bromma och en man som kanske var 25-30. Mannen var riktigt trevlig, vi tog sällskap till tunnelbanan och han rekommenderade olika saker om man vill plugga utomlands. Kul med någon som faktist engagerar sig i vad man pratar om! Han skulle iaf ta med sig en länk eller vad det nu var tills nästa gång till några som man ska ta kontakt md om man vill få tag i stipedium.

Kursen gick iaf bra, kunde en hel del av det han sa mrn insåg att jag inte kommer ihåg spc mkt av hur man tar ut sjökorstpositioner.. Ajaj. Sen var det hem o sova. Matteprov igår, sket i resten av ltionerna då jag mådde piss o febern hade kommit tillbaka. Så gick dit, gjorde matteprovet sen hem o ligga på soffan..

På kvällen stack jag och mamma till Kista C för att käka. Lillsis skulle ha tjejmiddag så vi vart portade. Åt iaf god asian food och sen gick vi in i ett par affärer. Hittade e skjorta men köpte den inte, får nog ta o göra det typ imorgon eller nåt. Ska ha något att ha på mig till skolfotot på tisdag. Mamma köpte en tröja o sen var det hem.

Fick ju inte vara på nedervåningen för lillsis så jag låg här uppe i soffan och dregglad över Vin Diesel i "Fast and the Furious". Asså så sjukt het han är där! Sen gick jag ned o satt och pratade med lillsis o hennes polare över lite te. Tillslut blv klockan allt för mkt så vi gick o la oss..

...

Jag har tappat rösten, och jag har min första båtkurslektion ikväll. FAN, jag vill ju åtminstone kunna presentera mig själv!

VIKTIGT!

Jag gör som många andra och länkar till www.uppdragbarn.se så skänker Vattenfall 20 kr till World Childhood Foundation. Ärligt talat, finns ingen anledning att inte länka? Länka på nu tjejer o killar!!


:(

Fortfarande sjuk, men tror det börjar lätta lite iaf.. Just nu ligger jag o kollar på OTH, rätt mysigt, men börjar bli lite stressad ang skolarbetet. Har ingen ork att plugga alls, har if läst i svenska boken, bara 20 sdor kvar nu :)

Just shoot me?

Mår fortf bajs, febern verkar vara påväg ner men mår värre än innan. Det här suger big times! Kollar iaf på Helens små underverk eller vad den nu heter på tv4+. Verkar rätt bra faktist:)

She's alive!

Lever än så länge! Febern ligger still på 37.7 så jag mår bajs. Mamma tror att det är influensa. Kul. Blir nog ingen skola imorgon, missar kemin. Vilket i sin tur betyder att jag inte kommer fatta någonting sen när jag kommer tillbaka. Suck. Blir till att ligga still hela dagen o typ sticka.. Kul. Men från den ljusa sidan kanske jag blir klar med en mössa?

Helloooo, I'm dying here!

Vaknade till nyss av att jag frös, inte konstigt, hade kavlat av mig min pyjamaströja. Skulle sätta på mig den o den var alldeles svettig. Euw. 37.7 ligger jag på just nu, jag håller seriöst på att dö. Typ. Har någon skum känsla i hela kroppen, jag är liksom öm över hela mig, axlar, knän, ryggen, magen överallt ömmar det. Spec om jag trycker litegrand (var ju tvungen att testa det litegrand också=ömmar ännu mer.. Men hur ofta får man chansen att testa liksom?)Axelpartiet o ryggen är värst.. Urk.Så nu är jag iaf uppe o häller i mig en äcklig kopp honungsvatten. Uäkh.

Cosmo!

Cosmopolitan har precis skaffat sig en ny community. Om ni joinar får jag 250 poäng, med det kommer jag ett steg närmare en snygg Miu Miu väska, så joina o försök slå mig i poängjakten;). Mkt bättre än typ Gratismakeup osv, här får man poäng för att blogga, konversera och rösta. NAjs!

Frisk my ass heller

Min hals låter så mkt värre idag än vad den gjorde igår, och då fick jag ändå mamma att skratta åt min röst igår. Blir en plugghelg, inte så roligt menmen, o så ska jag väl försöka skriva klart ett CV också, o maila till folkuniversitetet ang. min kurs. Jaja..

- Läsa färdigt "Dvärgen"
- Skriva engelska-essay
- Spanska-läxa att kunna nåt kapitel
- Tyska-läxa
- Matteprov på fredag
- Fysikfrågor från i torsdags

Yes, u may call me Master!

Btw så måste jag bara berätta att jag ÄGDE Eriks kompis Mark i armbrytning på Insparksfesten. Så. Jävla. Stolt! Tror dock det bara var på höger men ändå, det här kan jag leva på länge;)

Uuäääkhh

Uääähhhh, så känner jag just nu. Farmor var över på middag o det var trevligt men mår bajs fortf. Sux. Kollar iaf på någon film på trean, den heter något med "Envy" riktigt dålig faktist. Men Jack Black är ju rolig så..

Hårkurer

Läste precis lite på Cosmo om olika hårkurer gjorda av typ banan, yoghurt och anat som man har i köket. Kanske skulle syssla med sådant i helgen? Vågar dock inte bara slänga i någonting i håret, så ska se om någon annan har provat det först!

Idag vaknade jag upp frisk

Trodde jag första timman iaf. En engelskalektion i skolan prooved me wrong. Från den ljusa sidan så slapp jag läsa lika mkt högt i klassen då min röst inte lät riktigt som den skull. Den lät liksom inte. Sen var det matte där vi gick igenom miniräknarna again. Seg men bra lektion I guess. Sen efter så blv det fika med Becca, mysmys. Hon tog med mig till något "Vurma" som faktist var riktigt mysigt. Lite mkt bebisar bara. Skrikiga sådana.


11/9-2001

11 September är det alltså idag, mina tankar gåt ill dem som för 7 år sedan gick bort i WTC..

Jag är sämst på att vara sjuk

Uuuuurk jag mår bajs! (vilket jag gång på gång har förklarat för mina kära klasskompisar idag) Jag är nämligen överdrivet känslig mot förkylningar, 37.1 och jag är gnällig till tusen, 38 och jag ligger däckad, 39 och jag funderar på om det är värt att leva. Som tur var kom jag bara upp till gnällighetsstadiet idag!

5 dagar sen = i fredags

I fredags var jag iaf först på Karnevalen, eller först möttes jag, Emelie o Babak innan o spökade ut oss. Jag var LÄTT snyggaste Peach! (Ni vet prinsessan i Super Mario). Upp o kolla klart på filmen i engelskan, käka lunch o sen fixa iordning kundvagnen som skulle förvandlas till en MarioKart. Iväg till tåget som gick ned till Rålis. Men gissa vem jag mötte precis utanför skolan?!

Jo en barndomskompis mamma! Gammal vän till familjen är mer passande då vi spenderat många somrar ihop när vi var små, kände hur jag sken av lyckan när jag mötte henne. Senast jag träffade henne måste vara närmare 8-10 år sen! Ställde mig iaf o glodde en stund innan hon sa hej, var ju inte riktgit säker på om det var hon eller ej;). Var dock tvungen att springa iväg då min klass (+vagn) försvann ur sikte...

Ner till Rålis där vi hade vårt framträdande osvosv, dock började det regna så alla stack iväg till Aulan ist. Inga priser denna gång ;) Sen var det hem, duscha fort som tusen, blåsa håret o klä på mig sen stack jag, mamma o lillsis iväg till stan för att möta upp moster & Piips. Vi skulle nämligen på cirkus! Käkade hamburgare i någon kiosk o sen kom småkusinera Ninna o Joppe samt deras mamma.

Cirkusen var helt underbar, trodde att jag skulle bli besviken över att det inte var lika häftigt som när man var liten men jag satt helt förtrollad hela showen igenom! Dessutom åt jag en sockervadd=nostalgitripp no2 plus att jag spillde socker på hela mina jeans. Smidigt! Efter cirkusen fick jag skjuts till Karlaplan tunnelbana till Mörby C o sen buss hem til Erik. Vi degade lite o sen skulle vi se på "Forrest Gump" Jag somnade. Twice.. Smidigtsmidigt! Sov där iaf o sen morgonen därpå var det till att försöka få upp Erik, mission impossible..

Kustskeppare?

Mår verkligen skit, håller på att bli sjuk tror jag. SUX! Iaf, bokade precis in en båtkurs som inkluderar förar- och kustskepparexamen! Så nästa torsdag (dåligt planerat har matteprov på fredagen) är det kurs inne på Östra Real tror jag vet var? Najsnajsnajs! Så nästa år får väl jag köra båten, pappa?


Insparken 2008

Tjenare, sitter hemma hos Ragnurt o har fett trist, alla sover men jag är ju så konstig så efter 4 h sömn så är jag klar:S. Iaf så igår var vi iväg på insparken, var faktist riktigt roligt. Najs med halvdag, så vid 5 dor jag hit till Ragna o vi gick o käkade Thai o mötte upp Erik för att lämna lite biljetter.  Käkade faktist riktigt god mat o sen drog vi tillbaka hit för att fixa oss. Så vid typ 10 hade Anna, Emilia, Becca o nicole kommit hit så vi drog oss vidare mot stan

Var någon förfest hos en tjej i IB så vi drog dit, men det var fett trist så vi stack ganska snabbt, förstår inte hur man får in så mkt folk i en lägenhet o ändå inte får upp någon skön känsla:S. Iaf så stack vi vidare till själva insparksfesten som var på Chaplins bar. Fick stå i kö ett bra tag vilket var rätt segt menmen. Förra året seglade vi ju bara rätt in i kön o hamnade först på 4-5 min..  Mötte iaf upp Erik, Mark o Oliver.

Väl inne dansade, snackade osvosv där inne tills de stängde vid typ 2. Hade faktist en mkt mer lyckad inspark iår än förra! Iaf, så när vi skulle hem fick vi kuta som satan till Sergels torg, tog nånn buss där o sen fick vi vänta 15 min i Gullmars så jag o Becca sprang o köpte pommes frites. Najsnajs. Hem till Ragna o så satt vi o snackade till typ 4 då jag o Becca bestämde oss för att lägga oss o nu sitter jag här! Mina fötter mår faktist asbra om man tänker på att jag gick i högklackat hela kvällen igår ;D

Nutte då..

Aww, när jag var påväg hem från tunnelbanan för en stund sen så ser jag en dagisgrupp bakom frisörernas hus. 2 ungar stortjuter och den enda fröken pratar i telefon o ser allmänt stressad ut. Stannar o frågar om jag kan hjälpa till med något. Då förklarar hon att de vart ute i skogen och typ klivit rätt ner i ett getingbo. 3 av barnen blev stungna och hon med. Fanns inget jag kunde göra dock, de hade någon pappa som skulle komma o hjälpa till så. "Fröken" såg fortf chockad ut o förklarade att de vanligtvis har ett barn som är jätteallergiskt mot getingar men av ren slump så var det barnet inte med idag. Tala om tur i oturen..

Smartness, here I come!

Jag ser så sjukt smart ut i glasögon!!

19 more days to go

19 dagar kvar på mitt shoppingstopp. Känns rätt surt faktist, menmen. Jag SKA klara det! Blev dock lite svårare när ajg insåg att Inezza har skaffat sig ett showroom. Vet ni hur många ggr jag har fyllt varukorgen där och sen glömt bort att beställa nåt! Så nu har jag kollat igenom HEEELA deras sortiment ;)

Laptopuppfödning?

Våra laptops har förökat sig, hittade precis en pytteliten laptop ståendes där nere. Typ 3 dm bred o allmänt liten. Mesigt. Förstår inte hur en familj på 4 pers kan behöva 4 laptops när vi ändå har 2 stationära, dessutom har jag o lillsis inga egna datorer utan typ delar. Töntigaste måste ändå vara när pappa fixade en laptop till radion för att mottagningen var så dålig. "Då kan man ju lyssna på internetradio ist!"


Sysslingen!

Är precis (haha för 1 h sen?) hemkommen från namngivningsfest/ettårskalas. Har nämligen en liten syssling Sötnos som fyller 1 på måndag, har inte träffat henne förut men hoppas faktist att jag får träffa henne oftare numera. Åkte dit med farmor och hennes bror o hade riktigt trevligt. God mat o dryck o Syssling Sötnos gillade mig mest! Ha! Sen var det hem o tog sällskap med farmor och pappas 2 kusiner.


Tjabba

Tjenis är hos Erik, men ska hemåt snart för jag ska på namngivarkalas!


Kungsholmens Karneval!

Seg dag, sen stack jag o Emelie hem hit för att fixa inför karnevalen imorgon. Kungsholmens gymnasium har karneval vid 12 så kom förbi och titta. Förhoppningsvis kommer vi ha sjukt roligt men får väl se. Är nog jag som är mest förberedd;) Taha, komer säkert bilder någon dag!

Pics












Seeeegt

Var ute o joggad drygt 7 km innan middagen, så sjukt segt! Har inte känt mig så orklös sen typ första gången jag sprang. Skumt. Skolan var iaf först spanska, o sen engelska där vi såg på någon film som heter typ "existenZ" eller nåt. Äcklig film iaf..  Lunch direkt efter var ju ingen hit direkt... Svenskan lekte jag engagerad som vanligt o matten var för en gångs skull lätt :)

Springa?

Segt, vet inte om jag ska ta mig ut o springa lite nu eller om jag ska ta det ikväll eller inte alls? Stora svåra beslut. Blv ju som sagt (tåls att skriva igen för jag är fortf. såååå stolt ;D) 1 mil i söndags å tänkte köra på 5-6km idag. Det låter väl rätt vettigt?Vor ju skönt att jogga nu för det är fortfarande soligt  någo

tjenis

Idag blev det supernyttig frukost idag igen. Proviva, havregrynsgröt, ägg och en banan. Muy bien! Började dagen med en springtur till tunnelbanan, mindre roligt.. Däremot träffade jag Fanny på tunnelbanan å snackade med henne hela vägen, kul att hina catch up. Enda jobbiga var att jag insåg mer och mer att min svenska suger, stoppar in engelska ord i mina meningar hela tiden..

Svenska första lektionen o jag var sjukt engagerad. Eller åt sånt iaf. Efter svenskan var det classtime o sen lunch. Efter lunchen så var det matte, rätt seg lektion som vanligt men fick rätt mkt gjort så var väl något positivt iaf. Sen sjukaste under hela dagen var när jag efter matten stod vid skåpen o letade efter mina tyskaböcker. Plötsligt hör jag nästan exakt Jossans röst säga "hallå!" o så ser jag lite blont hår i ögonvrån.

Vet ju att hon är i Virginia, vet att det omöjligt kan vara hon men för en sekund lyckas jag glömma bort det o när jag kollar dit så står Anna där. Kläckte ur mig ett "Shit jag trodde du var Jossan!" o sedan ett "fan vad jag blev besviken". Sen rann det ett par tårar ner för mina kinder. Uschauscha. Var rätt komiskt ändå o jag o Anna garvade lite åt att nu måste hon börja förställa rösten så jag inte hör fel. Insåg sen utanför skåprummen o släppte ett par tårar när jag förklarade för RAgnurt och sedan utanför tyskan när jag mötte Becca.

Menmen, sen var det tyska. Efter den så ringde Philip o gav mig directions å stack jag iväg till hans skola o så tog vi hans bil hem hit. Käkade mellis, degade o snackade. Käkade tortellini till middag, hoppade lite studsmatta o sen gick vi ut på promenad med Elli. Mysigt att träffa henne faktist, var ju typ ett halvår sen sist. Pratad om allt mellan himmel o jord men tror Philip tröttnade på våra gamla-minnen-snack fram emot slutet. sry Philip ;)

Hårkatastrof...

Idag hade jag välbehövd sovmorgon så hann göra världens frukost, havregrynsgröt med kokt ägg till. Efter duschen igår så lät jag håret självtorka för att jag var nyfiken på om mitt självfall had försvunnit. Big mistake! Mitt hår var en K-A-T-A-S-T-R-O-F!! Shiat fick föna imorse, o det ser fortf ut som skit. Note to Self: Ja du har ditt självfall kvar o det är lika fult som för 2 år sen! Har faktist inte sett mitt hår i sin normala form på 2 år förrän nu. Usch!

Iaf, 11.20 började fysiken, hann precis ;). Efter fysiken (som vi fortf inte lär oss nåt på) så hade vi 3h håltimma. Jag o Emelie pallade inte stanna i skolan i 3 timmar o göra ingenting så vi stack hem till mig o jag serverade spenatsoppa o visade Emelie massa bilder. O vet ni vad, hon gillade min spenatsoppa så suck on that!!

Sen var det tillbaka till skolan för spanska. Haha fick tillbaka spanskatesten vi gjorde första lektionen. Hua! Hade det där vart ett riktigt test hade jag legat o gråtit nu. Kulkulkul. Hade sällskap med Emelie på tuben o här hemma har jag inte gjort mkt. Ringde o tackade ja till ett namngivarkalas på lördag för min syssling o sen har jag börjat skriva på ett CV. Tänkte att det vore bra att ha något sådant ;) Har som jag skrev hunnit snacka med Josefinaren också. Höjdpunkten på min dag helt klart! Dessutom har jag klarat dag 6 på mitt köpstopp!

Jag älskar dig

Pratade precis med Josefinaren, via msns videosamtal-tjänst. Sjukt härligt faktist, saknar henne som tusan! (Reminder tll Jossan: Jag älskar dig!!)


RSS 2.0