Studsmatta någon?

Hmm, jag vill ut och hoppa studsmatta men lillasyster är sjuk så jag har ingen att hoppa med, synd om mig!!

Soet bild

Jerry och Elsa i lift

Naaaw så söt!! Asså vet inte varför men den fastnade verkligen. Guuuud så gullig!!! Btw så är bilden stulen från kära kusin Piip. Hoppas hon inte tar illa upp;).

Farmor världens bästa kladdkakebagare

Jahapp, vi har städat ur farmors hus riktigt bra faktist. Inte så mkt i själva huset men vinden är nog så gott som klar tror jag. Fick med mig massor av fina saker hem faktist. Tre handväskor, ett tjugotal sjalar, massor med små söta vaser, leksaksbilar (JA JAG LEKTE MED BILAR NÄR JAG VAR LITEN), massvis med garner och sen fick jag med mig lite andra småsaker också. Till unch blev det....kladdkaka. SUPERGOD

Det kom förbi några och tittade på huset och de hade världens sötaste unge med sig. Jag och mamma höll på att dö av tråkighet och hunger så vi lämnade pappa och farmor och åkte hem.  Sen dess har jag inte gjort så mkt. Pappa och farmor kom hit nån timma senare och nu har vi precis käkat middag :)

Btw så håller Erik med om att jag är manlig. HAHA, säger ju det!!

Off to grandma

Ska iväg till farmor nu på förmiddagen (eftermiddagen också ^o)?) Hon har nämligen fått (köpt) en lägenhet som hon ska flytta till. Har inte sett den än men idag ska vi hjälpa henne att röja ur hennes hus. Hon har bott där i hela sitt drygt 80åriga liv så det finns massor av saker som ingen ens vet att de existerar i hennes hus. Det byggdes när hon föddes. Så vem vet vad jag fyndar?! Nu ska jag borsta tänderna bye bitches!!

Ojojoj, Elsa har fått någonting gjort på sin dag!!

Helluw, nu är jag hemma efter en hektisk dag. Hihi, kanske inte hektisk men till och från så blev det lite ont om tid. Gick upp som vanligt vid sju för jag pallade verkligen inte duscha även fast mitt hår såg ut som crap. Torrshampoo är min bästa vän. Torrschampoo+ballerinaknut+hårnålar+hårspray är en lyckad kombination!

Ner till skolan och hade muntligt engelskaförhör. Nationella. Var väl helt okey, insåg efter att mitt uttal lät som en kossas men var nog för att jag skulle överrrrrarrrticuuuleeeerrra. Hahah. Aja so trist as usual, förstår inte hur vi kan ha so typ varenda dag?!!

Biologin fick jag snacka med läraren angående mitt prov och idag hade han ändrat sig och sa hu att jag inte skrivit ett tillräckligt bra svar. Argh, bitch!... Lunchen var lång så jag följde med Elli ner till Islands. Max rånade mig på pengar aå jag köpt en glass av det som blev över, gottgott.

Sen var det en timma pokémonbjäbb. Jag satt uppe med killarna och tjejerna i D :). Vi hade Ninnas fanclub eftersom hon gått vidare i våran Pokémonfrågesport. Så där satt vi en bra bit in på matten och sen fick vi till slut gå tillbaka till klassrummen (missuppfatta inte, jag gillade vår pokémondag)

Gympan snackade vi kost och sen tog jag (Adam) cykeln till Islands parkerade där och sen tog jag t-banan till V-by. Hittade ett par supersöta örhängen till Jossan som jag köpte. Sen så köpte jag en TJOCK silverkedjearmband. Muy bonita.

Åkte hem och superspeed in i duschen och fixa iordning mig. När jag skulle stryka min klänning så spottar strykjärnet ut bruna fläckar på den... Jag får panik och mamma fixar. Åkte kommunalt med Pissabelle till Jossan där vi blev mottagna med välkomst drink. Jossan hade fixat det jättefint och jag upplevde det hela som lyckat iaf.

Josefinaren skulle vidare till annat söderberga så när Jerry och co. kom så åkte vi tunnelbana med dem hem. Sen nu är jag hemma. Misstänker att jag såg Adam och Gustaf vid skolan? Aja pallade verkligen inte stanna och kolla, jag blängde som fan däremot. Pinsamt det var säkert inte dom och så glodde jag som fan på främlingar...

Smidiga Elsa slår till igen

Haha smidig som jag är så råkade jag klicka upp en länk i fönstret där jag skrivit ett inlägg. För en gångs skulle var det inte Blogg.se's fel. Hahaha. Aja var iväg till Vällingby som sagt och köpte present till Josefinaren. Måste dock iväg imorgon också eftersom vi var lite oeffektiva. Haha nu är ni allt bra nyfikna på vad hon ska få :P

Morgonen började med biologi, fick se någon film om genetik som svamlade på om att tonårskillar bara tänker på sex hela tiden, misstänker att filmen kommer från F.I. eller nåt. Den varade bara i 20 min så vi hann inte bli totalt hjärntvättade. Sen var läraren snäll och sa att vi fick plugga inför SO-provet. Fick se mitt biologiprov också, det var inte någon rolig historia det. MVG-, mest för att jag inte hade skrivit mitt svar på rätt ställe -.-. HAN GÖR MIG SÅ EXTREMT TRÖTT!!

SO-prov  -> Inga kommentarer... Sen var det fysik, atomfysik. Rätt skumt men tror ändå att jag förstod allt :O. Tjejerna i min klass hatar nu mer mig (Haha spec. en tjej called äcklet). Haha aja om ett par månader så slipper ni mig och jag er, skönt va :D:D:D:D? Känn er älskade!!

Lunchen bestod av knäckebröd con agua. Mycket gott, Wasa sport heter det och förstår inte hur jag har lyckats missa det innan? Sen stod jag ute i solen med pojkarna som eldade saker. Är så stolt över er killar! Spanskan var det film som gällde, rätt skönt men fattade typ 30% av filmen... Jag och Philip lyssnade på min mp3 istället och han körde några "stampa med Leeroy" moves. So HOT Philip!!!

Svenskan var rätt trist som vanlig men vi älskar dig ändå Göran!! Höll på med ordbyggnad vilket jag tycker är rätt så genomtråkigt. Vi slutade och jag tog cykeln hem för att ringa till Philip1 och höra om han skulle till Bromma idag. Ringde tydligen och väckte honom vilket betydde att det var kört. Så jag tog cykeln ner till islands för att möta Pissabelle.

Åkte in till V-by och fixade present till Jossan och nu är jag hemma igen!!


And off I go!

Tjoho nu måste jag springa, ska iväg till Vällingby och inhandla present till Josefinaren. Me love her long times!

Psykiska störningar, pannkakor och pokémon-linne enligt egen design

Hmm stack ut och sprang ett tag, var väldigt skönt faktist. Dock misstänker jag någon psykisk störning i min hjärna som gör att jag vill springa? Aja iaf sen har jag ännu större problem, orkade inte mer än 2 pannkakor till middag. Jag brukar kunna äta hur många som helst och nu tog det stopp efter två. Koooooomigen vad är jag för mes som inte orkar mer än två pannkakor. En utan något på och en med lite socker på.

Engelskauppsats idag. Gick inge vidare. Lunchen spenderade vi (Jag, Camilla och Pissabelle) hemma hos mig och kollade tidningar+skolkatalogen. tillbaka och hade mentor och sedan slöjd. Jag sydde en pokémon tubtopp och Izabelle en tubklänning (?). Iaf så fick Emelie måla en Pickachu på den för att jag ska ha den på Pokémondagen (VI ÄLSKAR MAX SOM GAV OSS POKÉMONVECKAN!!!!)

Tyskan var lugn, tittade mest på någon film. gick hem och nu pluggar jag ekonomi för hela slanten..

Måste påpeka hur störande det är när folk skriver hej till en på msn eller pa och sedan inget mer. Jo men självklart svarar jag men palla att det är JAG som måste hålla uppe konversationen, sry bithces ain't gonna happen!

Ekonomi

Sitter och "läser" So. Har prov i ekonomi imorgon, sen ska jag väl hinna med ut och springa nu när det är så fint väder också?

Vad får man blanda ihop i prov?

Kom och tänka på en sak. Hade oförberett spanskaprov igår. Kunde typ ingenting men det som var svårast var att kunna saker om typ LatinAmerica och Påskön. Får läraren blanda in Samhällskunskap i vårt spanskaprov? Blir så arg för ofta jag vill lära mig texterna utantill? Det är fucking spanska och jag går där för att lära mig språket ju? Aja hann med att skriva en kommentar angående det till läraren så hoppas jag får något vettigt svar, ska höra med pappa också..

Läxförhör, sol och motion?

Towday har jag inte gjort mkt. Började med bild vilket alltid är lika lugnt och skönt. Målar på lite och pratar med folk. Bildläraren typ avgudar mig eller nåt så jag behöver mest sitta. Har iaf börjat skissa på min målning. Sen ska det skrivas en uppsats till också men det är chill (HJÄLP nu låter jag som Izabelle >-<)

På spanskan hade vi ett oförberett läxförhör. Tjoho hej jag kommer få IG i sp. Philip klarar sig iaf :P;);). Lunch bestående av 1½ knäckemacka och äpple. Gottgott :)). Sen satt jag mest och pratade med flickorna om fredag (tjejmiddag, hurra Josefinaren). SO var trist, vad förväntade jag mig?

Musiken var bäst på länge, vi ska göra egna låtar så vi satt ute i solen och rimmade och hade oss. Eller jag satt inte jag stod med linnet uppvikt och solglasögon. Efter Love upplyst mig om att vaktis hade glott på min röv så kavlade jag ned linnet igen och satte mig i skuggan. Men skönt var det iaf!!

Svenskan höll vi på med prefix och grejer. Satt inne i lilla rummet idag igen. Vi jobbar rätt bra, tror Göran är mkt stolt över oss! Sist engelska då jag och Philip sökte info om Shakespeares, gick väl hyffsat tills jag och långpatrik började slåss sen var vi lite ofokuserade.

Gick hem och satt på altanen en stund, försökte hitta mer info till engelskan men hittade inget mer tyvärr. Kan inte hjälpas, kan ge det slavjobbet åt Philip;);). Sen har jag joggat också. Usch blev äckligt varmt så satt upp tröjan till magtröja med en tofs., brukar aldrig träffa folk jag känner så tänkte att det inte gjorde något. Men självklart träffar man en granne, en annan granne och sen självklart......Min mentor Göran.. USCH OCH FY!!

Flum, trams, prov, glass osv

Haha äntligen funkar det att logga in för mig. Bloggen diskriminerade mig ett tag och vägrade släppa in mig men nu är det lugnt. Idag var en bra dag faktist. Riktigt bra. Gympan hade vi styrka, det var roligt, jag gillar styrka. Är inte så mkt för springa, hoppa, studsa.. Men det var iaf roligt, dock gjorde vi inte så spec. ansträngande saker (kommer säkert få träningsvärk bara för det).

Sen var det So, jag och Izabelle satt mest utanför och garvade. Hon hade mkt nyheter ska ni veta. det går tydligen rykten om att jag är kär i Gustaf. Och bara så ni alla vet så är jag SUPERKÄR Gustaf. Så sprid det till ALLA ni känner, och så är jag nog kär i Max, FejkPatrik, Julian och Love samtidigt också. Jag är kär i ALLA.

Hmm så vi typ skrattade VÄLDIGT mkt. Sen hade vi en allmänt flummig dag också.. Har haft massa roliga saker att prata om vilket resulterar i rätt mkt....jaaaa.....intressante disskutioner:

Izabelle är numera blond:
Elsa - "Izabelle din hårfärg har gått rakt igneom huvudet på dig!!!!"
Izabelle - *fasansfullt uttryck* "VA VADDÅ, VART?!?!!!!!!"

Elsa och Izabelle har tidigare disskuterat något som vi fått höra från en kompis mamma:
Izabelle - "Jag ska berätta en sak för dig sen"
Elsa - "Handlar det om någons mamma?!!!!"
Självklart hör typ halva klassen det sista och hela klassen typ stirrar på oss...

Mer än så får ni faktist inte höra. Ni fattar nog nada men ändåå, måste anteckna sådant så  jag kommer ihåg det senare i livet;). Sen var det matte. VAr jättenervös och visste som sagt redan innan att jag inte gjort bra ifrån mig. Men fick tillbaka det och var inte så extremt dåligt så jag grinade lite grand. Max tittade lite konstigt på mig och förklarade att det faktist var ett rätt bra resultat, haha I know Max. Chocktillstånd=tårar typ :P

Lunch, So och sen svenska. Jag och Izabelle jobbade på svenskan och sen kom även Adam och Gustav in i vårt lilla rum och "arbetade" med oss (Elsa slår upp, Izabelle och Adam skriver av och Gustaf väger på stolen). Pissabelle och jag gick hem till mig och käkade Thai ifrån igårkväll. Gott:)

Självklart satt vi ute och käkade i solen och njöt i fulla drag. Efter ett tag tröttnade jag på att snacka skit så vi åkte ner för att köpa glass:):):). Käkade glassen "Girlie" som smakade typ underbart. Smakade faktist lite läppglans, me like MUCHO. Hann med dagens motion också, cykla till Ängbyplan från Islands och sen gick vi hem.

Hon käkade här och efter ett tag skjutsade jag ner henne på min kaera cykel. Känner i benen från när jag cyklade hem sedan..


Sommar snart?

Solen värmer i ryggen och funderar på att röva med mig Izabelle (som är på övervåningen) för att köpa glass. Ellinor skvallrade om att glassen "girlie" tydligen smakade läppglans. Me like mucho!!  Återkommer om dagen senare

Presenter till far, våfflor och bad

Tjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Aja idag var mysig, gick upp vid tio (nu är det ju sommartid) och grattade pappa som fyller år. Det var därför jag flängde runt i stan osv igår. Köpte en stickad tröja till honom och sån där Marabou 70%choklad. Han blev glad iaf och hade tröjan på sig nu under dagen:-).

Städade mitt rum typ hela förmiddagen vilket var smärtsamt då mina fotsulor gör superont. Aj aj aj... Iaf så kom det lite släkt klockan tre. Dock inte från mammas sida utan bara från pappas eftersom pappa är osocial och egentligen inte ville ha folk här alls.

Iaf så hade vi det mysigt, till lunch blev det våfflor såklart. Jag, Lillasyster, Lollo (kusinen) och Edvin (kusinens mammas pojkväns barn) gick ut och hoppade studsmatta. Det gjorde vi till ungefär fem då de skulle hem. Hade iaf jättetrevligt.

Till mat fick vi thai och har nyss tagit ett bad :). Överdoserade dock badprodukter; en halv flaska skum, 6 badkulor och 2 badbomber. Det var åminstone skönt. Sen tog jag med mig hörlurarna och satte på en bra spellista så jag fick höra bra musik samtidigt. Eller ïaf tills lillasyster kom till datan och började mixtra med min lista.

Måste nog ta och måla naglarna.. Återkommer

SOUK, ömma fötter och ny klänning

JAg misstänker att mina fötter kommer trilla av... Idag åkte jag som sagt in till stan för att kolla in SOUK. Det var en jättesöt galleria, lite för mycket folk dock. Pashion var mkt större än deras förra lokal så jag har insatt att där kommer jag nog att bosätta mig. Det var dessvärre lite mysigare i förra. Då var det nästan ingen som visste vad Pashion var och man fick en helt litet sminkparadis för sig själv!

Hittade ingenting, var även inne på HM och runt lite överallt men hittade INGENTING. Så jag åkte hemåt fast fortsatte emot Vällingby. Vällingby är lite kaos just nu. De rear på Harges, Jarmeus och Kicks samtidigt. Muy bien alltså. Inne på HM's barnavdelning hittade jag en ursöt rosa bomullsklänning. väldigt kort dock men kan ha den i sommar iaf.

Promenerade ner till ÖB för att titta lite och insåg att jag glömt köpa nagellacksborttagning så det inlöptes också. Sen gick jag till Råckstå och tog tunnelbanan hem. Var här hemma och pestade ner min familj. Kollade även på någon film som faktist var väldigt bra.

Hela filmen handlade om EN basebollmatch. Men ändå lyckades de liksom väva in ett tjugotals personers liv i filmen även fast man aldrig lämnade arenan.. Hmm, det är nåt fel på mig nu på sistone, jag gillar att jogga och kolla på film.

Sen nu vid åtta bestämde jag mig för att ta en långpromenad, så jag promenerade runt i SÄ, NÄ och runt lite varstans. Var ute i två timmar och det får jag betala för nu. Mina fotsulor gör så fucking ont!!

Souk

Ska iväg in till stan för att kolla in Souk. Har ju haft mailkontakt med Pashion ett tag men insåg att invigningen skulle ligga lite olämpligt för mig. Rödgråtna ögon och mascara ner till hakan är inte så jag vill handla smink. Och när jag fick reda på att inte ms. Moss skulle vara där kändes det bara onödigt att trängas med folk.

Sen ska jag hitta en födelsedagspresent till pappa också. Hmm, klurigt.. Men nu måste jag gå så jag får skjuts ner!

Fuck matteprov, kärlekshyllningar till min klass och tårar

Matteprovet gick skit. Grinade hela dagen. Från SO-n på morgonen till gympan; sista lektionen. Gympan satt jag mest och typ stirrade på golvet. Det är läskigt vad engagerad klassen var i att få mig att sluta böla. Fast iofs, en Elsa som sitter och snyftar och har sig under ett matteprov skulle jag få damp på...

Gympan var det som sagt. Vi spelade handboll men först någon bollek. När jag stod på planen och såg världen röra sig i slowmotion runtomkring samtidigt som jag började grina blev lite för mkt så jag klev av.. Men naaaw vad jag gillar min klass för tillfället, ni är för gulliga vet ni det?

Och för den som undrar så mår mina fingrar bra, told u so!!

BAJSDAG

Är hemma nu på vår långlunch, pallar inte av trycket i skolan. Tycker att jag hör ordet matte hela tiden. Engelskan var lugn och avslappnad. Efter det så är det lite suddigt. Har kommit på en bra metod för att inte gråta, men den avslöjar jag inte för då kommer ni att tycka att jag är knäpp(are)

Så jag har grinat rätt lite om man jämför med hur mkt jag skulle grinat annars. Jag klarar inte av det här med prov. Nu länns det som om jag behöver kräkas... Vad tror ni? Att jag mår illa av två knäckemackor och ett äpple eller att jag är fruktansvärt nervös? Jag tror det senare alternativet....

Fuckfuckfuck

ME DON'T LIKE MATTE; screw mitt ma-förbud, jag kan INGET

Sommarjobba?

Jag har STORA problem (inte bara matteprovet som är imorgon, panik). Den stora frågan är OM jag vill sommarjobba. Självklart är det väldigt bra och pengar säger jag aldrig nej till. Men då kommer jag ju att missa en månad av båten. Jag älskar ju att åka båt...

Hur ska detta gå? Har kollat runt lite. Det jag skulle kunna tänka mig är att jobba på dagis eller på ålstensmacken.. På Ålstensmacken är jag nog dessvärre för liten för att jobba på. Men pappa känner snubben som äger den tror jag och det skulle ju kunna göra det hela lite lättare. För tänk vad skönt att jobba där, man typ sitter eller säljer glass till barnen på båtarna, lägger till båtar och sen annat skrot också såklart men ÄNDÅ. Solbränna is what I want!!

Samma sak med dagis, vara ute hela dagarna och leka med barn. Förlåt men var är det jobbiga? Men då måste jag offra båten.. Ska höra med mor och far..

Studievanor, motionsvanor och andra allmänt skumma saker...

Jag sitter och pluggar matte. Det var länge sen jag pluggade på riktigt. Okey kan väl inte kalla det här att plugga på riktigt men jag gör några tal iaf! Idag var lite lagom trist. Fast sovmorgon var ju såklart skönt, språket trist som vanligt, lunchen kommer jag inte ens ihåg vad jag gjorde på...

So var lagom trist som valigt. Ekonomi är inte så roligt som jag hade tänkt mig.. Efter det gick jag hem, jag mådde verkligen piss och så fort jag kom hem typ föll jag ihop i en hög på hallmattan. Låg där en stund sen gjorde jag några mattetal och slutade vid datan med en liten skål sorbet.

Insåg att jag mådde bättre så jag gick tillbaka till skolan och eftersom vi hade haft håltimma i musiken så hade jag inte missat något. Vi hade en ganska meninglös svenskalektion. Läser om kända författare i Swe. Aja det är ju inte så svårt precis. Analysera texter och finna fakta i text är aldrig svårt så...

Engelskan blev inställd för att läraren har brutit ett ben i foten. Hoppas att hon är tillbaka tills fredag iaf :). Gick hem och stack ut och joggade. Det var väldigt skönt, funtade på att springa två varv men insåg att eftersom jag mått dåligt innan så var det inte världens klokaste idé. Men jag njuter fortfarande av att  jogga vilket är skrämmande. Jag börjar bli som Emil, han GILLAR att jogga. Sry men jag vill inte bli som honom, jag vill vara Elsa, rädda mig någon?

Happ, sol :)

Hmm, solen skiner och jag sitter inne vid vår laptop. Bra jobbat Elsa. Funderar om jag ska pallra mig ut och springa.. Får nog ta och göra det, me dont want 2 look like this i sommar. Så ut och rör på dig Elsa!

Plugga?!

Har sovmorgon till typ 10 idag. Ingen bild så vi börjar med språk vilket jag klassar som rätt drygt. Tror inte att vi har någon läxa men i eftermiddag måste jag faktist plugga. Har inte pluggat seriöst på hela terminen och börjar redan bli orolig inför vårat matteprov. Har det på fredag och jag har förbud mot att plugga dagen innan (helst inte på ons heller). Tillochmed matteläraren har gett mig förbud mot det, undrar om han och pappa jobbar i någon slags klan för att få mig att plugga?

På G-provet gick det rätt bra, som vanligt spelade mina nerver mig och jag failade på första frågan (som var typ 32-16 eller nåt sånt där enkelt skit) men sen fick jag inte ett enda fel på resten av provet. Hmm måste verkligen bli bättre på det där. Sen måste jag plugga lite tyska och läsa lite om atomfysik så jag slipper sitta och läsa samma shit sen på lektionen.

Idag; inte min dag

Bläääh, jag hatar vädret just nu. Håller verkligen på att frysa ihjäl, right now sitter jag och fryser i fleecebyxor och fleecetröja. Fan vad jag hatar kyla. Hela dagen har vart allmänt pissig. Gympan hade vi elevlektion på, gick bättre än förväntat :P. Ingen lyssnade på oss men skit samma.

Sen var det SO och matte. Vi hade Känguruprovet på matten vilket gick ganska pissigt. Hann inte ens klart med hälften. Lunchen låg jag som vanligt och halvslumra på ett bord. Frös som satan. Sen kom klassen och Jerry. Jerry tog min Ramlösa och hällde den över mig vilket gjorde mig ännu kallare och mascaran bara rann. Tog av koftan så jag skulle torka sen satt jag med Izabelle, Gustaf och Adam inne i grupprummet och drog upp elementen på högsta så jag överlevde.

Göran blev lite tjurig som vanligt och lät oss inte sitta kvar där på svenskan. Vi jag fick hämta min tjocka jacka och ha på mig för att inte frysa sönder. Självklart fryser ingen annan i min klass och när man väl fryser så bitchar alla som fan. Hmm, en del orkar jag verkligen inte med..

Borde egentligen sticka ut och springa men jag vägrar i det här vädret. Argh ni anar inte hur förjävligt mitt liv är just nu. Me don't wanna do this anymore. Har för mkt tankar i huvudet, ska nog lägga mig och soca middag en stund..

BAJS

Det snöar. Behöver jag skriva mer?

Update: Snön lägger sig, bajs också!!

Congrats till Piipen

Dagens händelse: Min lilla kusin Piipen fyller tonåring, glöm inte att gratta henne gott folk!! Ska iväg på kalas hos henne ikväll. Hmm funderar på om jag inte behöver en snabbis till Vällingby först. Ska checka med mor!

Todaaaaaays colour

Mwiiiiiiie, tänkte skriva ännu ett inlägg om mina kära naglar. Hmm egentligen skulle jag kunna skriva en hel uppsats om dem och på så vis få någon slags psykostämpel så idag räcker det med bara lackanalys:P. De är i färgen "punch" ett skimrande ljuslila lack(ser ut som godis :-]) ifrån Nivea. Fick det igår och var då väldigt osäker på det men fyra lager senare ser det ut som något som jag skulle kunna ha i sommar (I NEED A TAN)


What did I get?

Jahapp, lovade förut att jag skulle räkna upp lita av vad jag har fått nu när jag fyllt 16 så here it goes:
-Paris Hilton parfym Heiress ; Pizzabelle och Pattalie
-Pengar till gymkort; pappa
-Rosa underställ, Helly Hansen; Familjen
-2 nagellack, rosa och ljuslila; Philip, Malin m fam
-2 läppglans rosa och mörkcerise; Philip, Malin m. fam
-Biocheckar; Erik och Johan
-Something pink, tvål; Johan och Erik
-Parfym Calvin Klein, Eternity(?); Stephie
-Juicy Tube Pop,  Berlingot; moster m. fam
-Silverörhängen, ringar och andra; moster m. fam (dvs Piipen)
-Plånbok från Esprit; mormor och morfar
-Pengar; mamma och pappa, Oscar och Eric, mormor och morfar & farmor 
-Fotoram (som byttes mot boken "chic"); lillasyster
-Städgrejer; mor
-Koppar och silverskedar, släktklenod; farmor
-Rosa kofta; familjen

Hmm har väl förmodligen glömt något som vanligt men aja. Hmm, får återkomma om ikväll imorgon, just nu orkar jag inte :P Jo jag fick blommor ifrån massa olika personer också!

Jogga och telefonsamtal..

Jag har joggat idag igen. Hmm, vet inte varför riktigt men det var ju så fint väder.. Något är fel med mig. Jogga ska vara pest man ska inte längta efter att få jogga. Man ska gå och oroa sig hela dagen över att man ska jogga. Hmm, bota mig någon?!

Hmm, har ingenting att göra. Pratade i fonen med Erik nyss. Han var hemma och var sjuk. Men han och Johan kommer iaf på lördag. Hmm, vad för mat??


Solsken

Ååååååh, sitter på altanen i solen med musik på och NJUTER. Fan vad skönt det är. Idag har vart ok, inget spec. Klistrat hus osv. Senare ska jag kanske ut och springa? Eller kanske promenad?? FAN NU KOM ETT MOLN OCH BLOCKERADE MIN SOL!! Bajs också..

Hmm, am I sick or something?

Åååååh, jag måste ut och röra på mig. Vill gå på promenad. Undrar vad det är för fel på mig?! JAG GILLAR INTE ATT RÖRA PÅ MIG, kommer du ihåg det?! Jag gillar att sitta konstant, inte jogga och promenera. Fan. Näe jag ska nog ut ändå, hoppas någon stoppar mig...

Fransk manikyr gå alltid hem hos Elsa

Jo ska även förmedla att mina naglar är cpsnygga just nu. Vet inte vad jag har gjort med dem :P. Eller 6 lager nagellack gör ju alltid susen, men ändå!! Fransk manikyr nu i vårvädret, behöver jag påpeka att de är så blanka att jag faktist KAN spegla mig i dem.. Hmm wierdo Elsa..

Träningsvärk, sol och musik

Hahaha jag kan ju berätta att mina stackars ben är lite smått mörbultade. Men jag överlever, idag börjar vi inte förrän 12.15. Me like hemstudiedagar. När jag gick upp vid nio hoppade jag in i uschen på en gång, det är så varmt så jag kunde ducha 'sommarkallt'. Åååååh mysigt. Solen ligger på i badrummet och gör det till en bastu.

Ska snart in i badrummet igen för att sminka mig, men vet inte riktigt om jag vill det idag. Skulle ju vara mysigare att gå utan smink och på så vis kunna sola. Tåls definitivt att tänka på..

Vi böjar efter lunch som sagt och då är det mentor, syslöjd och sen tyska. Hmm, undrar om vi hade någon läxa, förra gången jag var där hade vi ju haft matteprov innan så hela jag var liksom i något slagt avstängt läge. Kommer inte ihåg så mkt.. Har för mig att jag ska lära mig det som står i skrivboken, Apfelsine, Apfel, Banane osv. (Min stavning, mitt problem!)

Aja right now är det musik som gäller, har för mig att jag fått låten från Adam. (Ingen aning om vad den heter heller så måste klicka upp min mediaplayer för att kolla..) Heter tydligen "3 days grace - The animal I have become". Aja den är bra iaf.


So what if you can see the darkest side of me?
No one will ever change this animal I have become
Help me believe it's not the real me

Jag har....joggat :S

Gissa vem som har varit ute och sprungit? Jo tänka sig den rosa pricken. Fick lite ryck vid sisådär fem och stack ut och joggade. Hmm detta är INTE jag menmen. Om jag nu ska ha något psykiskt fel i mitt huud så varför inte träningsmani? Tror ni att det går att framkalla på något sett??

Idag har iaf varit väldigt mysig. Jag var mkt stolt över att jag lyckatts gå till skolan i bara fleecetröja och väst (samt kofta men den räknar vi inte!). Jag och Ellinor satt ute vid dagiset tvärs emot våran skola i solen. JAg kunde sitta där i bara koftan!! Solglasögon också såklart :D! Vi satt där och ritade och snackade skit, me like, var ett tag sen sist.

Sen var det språk, som vanligt rätt trist. Översatte någon text och gjorde lite annat skit. Men asså fattar inte varför vi typ inte lär oss något på spanskan längre. Helt värdelöst!! Lunchen var jag i matsalen och käkade ett bröd (muy bien Elsa). Sen satt jag i solen och njöt resten av rasten. Vi går mot ljusare tider, ME LIKE MUCHO!!


So, musik, svenska och till sist engelska. Musiken var rolig faktist, vi satt och rimmade ihop elaka saker om folk :P. Love var bäst på det, här har vi då ett par av det han kom på :


"izabelle är en dum blond kvinna, jag önskar att hon kunda försvinna"

"Elsa är en dum blondin, hon far runt med sitt jävla flin"


Solsken, sommartankaroch inköp...

Ååååhh, ni anar inte hur mysigt jag har det. Jag sitter i min soffa med ansiktet i solen. Det värmer inte sådär jobbigt mkt som det kan göra ibland på sommaren utan detta är enbart JÄTTESKÖNT. Bländad? Jaa, men ack så skönt. Den börjar gå ner snart och hela upplevelsen känns som i  somras när man satt och väntade på att pappa skulle grilla klart oxfilén och sen skulle vi äta ute på altanen, så känns det.

Dessvärre tror jag nog att det dröjer ett tag innan vi käkar ute. Men man kan ju hoppas? Idag började med gympa. Det var väl helt okey, körde lite bolllekar, var lite lagom skoj. Sen var det So, Göran babblade på om inflation och hög/låg konjuktur. Matten fick vi tillbaka proven. Gick helt okey, men det bryr vi oss inte om eftersom det bara var G-prov.

Lunch med Jerry, Elli och Jossan. Övergav dem för Camilla och rasten ägnades åt att typ bubbla om allt möjligt skit "Men jag pissa ju för faaan!" Svar: Ja jag är pinsam. So och svenska inge höjdare men man överlever. Göran har börjat bli bitchig mot oss. Fattar inte vad vi har gjort honom (förutom varit föjävliga mog honom i 3½år)?

Mentorn var allmänt trist. Alla hatar numera mig eftersom jag påpekade att vi aldrig gör någonting i skolan. Fick min frånvaro från förra året vilket visade att jag inte alls varit frånvarande från biologilektionerna. Fan jag måste verkligen prata med honom. Efter vi slutat stack jag och Linn in till Vällingby. Jag köpte Naomi Campbells parfym för ynka 99 kr och sen for jag vidare in till stan där jag lämnade tillbaka en sak på Åhlens city.

For till V-by en gång till för att köpa boken Chic (den var slut i stan :-/) Och sedan hem igen!

Notera: Detta postade jag vid 4-5 men eftersom blogg.se är ren idioti så publicerades det inte..

Min cykel<3

Näe nu ska jag klä på mig. Idag ska jag ta min cykel och cykla till Vällingbycentrum. Sen om det fortfarande är bra väder kanske jag ska släpa ut min renoveringscykel och slipa lite på den.Den cykel jag cyklar runt på nu är min ÄLSKLING, den är allmänt trög, rostig, knarrar och skramlar när man åker, pakethållaren sitter löst, stödet drar i bakhjulet vilket låter och lyktan ligger här hemma i någon vrå. Här är min skönhet;

image108


Iaf så ska jag byta några grejer i Vällingby så måste väl ta mig iväg snart, OCH självklart ska jag ta på mig solglasögonen :). ME LIKE MUCHO!!

Båtmässa för hela slanten

Hmm, idag var jag och mamma på båtmässan :). Måste jag påpeka att jag älskar det? Hela A-hallen luktade båt(dvs plast). Gick runt och luktade som bara den och kan knappt vänta tills Trulsa ska läggas i. Då ska jag ta ledigt från skolan och följa med :D. Var inne årets modell av Trulsa. Den var pytteliten, okey hon är en fot längre men ändå?! Allting var liksom ihoptryckt och inte snyggt nånstans!!!

Smart som jag är *not* så tog jag på mig mina nya gympaskor. Ja men självklart fick jag skavsår och trippade fram i flera timmar. Efter typ 3 h kom mamma på att hon hade plåster i väskan så då gick det bättre :-). På mässan mötte vi upp några båtkompisar som vi gick runt med. Kollade runt på lite allt möjligt, fikade och klappade på rep (förutom jag som vägrade).

Vi åkte hem vid fem då hade vi vart där i kanske fyra timmar så vi var klara. Åkte hem och mamma ringde till pappa som hade vart på närakuten och därefter blivit skickad till St. Görans. Men han kom hem till middagen. Vi fick varma mackor och efter fick vi chocoladefondue. Gottgott.

Towday

Jaha. Började med att duscha vid halv sju. Var i skolan fem över åtta. På engelskan kollade vi på film "Shakespeare in love". Den var rätt bra, lite jobbig utan engelsk text men fattade handlingen. Själva pratet i teaterpjäsen var jag inte helt inne i. Gammelengelska är inte riktigt min grej.

Efter engelskan var vi tvugna att kolla på någon grupp som spelade arabisk, turkisk och sån musik i ljushallen. Vi satt och kollade på män som spelade musik och typ dansade omkring. Där satt vi i 90 minuter och sen hade vi teknik. Tekniken betydde mer klistrande och jag lyckades få golvet att passa(!!). Ellinor är typ väldigt bra på det där, hoppas på att höja teknikbettyget.. Eller har jag mvg i det? Aja skit samma.

Jag käkade knäckemackor med pojkarna i matsalen och sen gick vi till kiosken. Där stod vi tills jag skulle ta tunnelbanan in mot stan, alla önskade mig lycka till.Några skulle vidare till Brommaplan så jag åkte med dem. De peppade mig med glada ord, tankar och kramar i två stationer. Then I was on my own, vid det laget var jag även så nervös så jag ville kräkas. Mådde illa hela vägen till Kungsholmens gymnasium där jag skulle göra engelskaprov. Vet inte hur det gick och tänker därför inte tala mer om det.

Efter två timmar var jag klar och ringde mamma. Hon var tvärs över gata så vi tog tunnelbanan till Hötorget. Gick in i Adidasbutiken och kollade efter skor. Hittade inga men sen gick vi till "den-där-sko-butiken-vid-platan". Där hittade vi dem jag hade kollat på innan. Helsvarta Okapi Adidas med ljusrosa sulor och emblem. Mycket söta. Gick runt i stan, hittade inte så mkt.

Åkte till Blackanför att hämta ut mina omklackade skor och sedan hem. Hmm, imorgon blir det nog båtmässan. Får se, återkommer.

Idag och igårs sammanfattning:P

Det blev ingen text på skoltröjan. Men hoppas på att den blir snygg. Slänger in en bild på hur den förmodligen kommer att se ut: Fast min hoodie ska vara svart. Nya trycket gillar jag faktist, har för mig att det är den där "lite finare, lite bättre"-symbolen? Aja snygg är den iaf.

image106


Igår skrev jag inget om min dag. Hade inget spec. att skriva om. Började med matte fick då reda på att jag skulle tydligen bli tvungen att göra matteprovet på eftermiddagen. Nervös?Oh yes!

Sen var det språk och sedan lunch. Notera att jag inte blev inlåst på toaletten!! Förbättring! Sen var det mentor, syslöjd och sist matteprov (egentligen elevens val). Alla andra som var på provet ska till Kittelfjääl nu ikväll (ååååh, det rimmar!!). Så jag var lite outsider men överlever. Provet var lätt (men det ska jag inte säga för då kommer jag ha failat totalt på det..)

Efter provet kände jag mig duktig och gick därför till tyskan igen efteråt för att smöra in mig lite extra hos lärarinnan. Fungerade bra och behövde bara vara där i cirka tio min sen fick vi gå. Då varrt det hårdplugg på biologi. Läste alltihop två ggr men sen satt det.

Idag började med teknik. Jag och Ellinor byggde på vårat hus. Jag lyckades slå mig själv med en linjal i huvudet, peta på Ellinor med träpinnar, jävlas(och bli skrämd av) Philip osv. Fick kanske inte så mycket gjort. Satt mest och fnissade lite för mig själv och tycker det är liteskumt att Ellinor inte blev helgalen på mig. Sågade lite pinnar och skar kartong faktist.

Efter var det so och sen biologiprov. Det gick nog helt okey. (som sagt så ska man inte säga för då failar man) Det var inte så svåra frågor men tiden var för knapp. Men han trots det skriva svar på alla frågor, om jag inte glömde bort någon dvs..  Lunchen käkade jag massor på. Jag har blivit riktigt duktig på att äta lunch.

Språk är väl ingen höjdare men det blev några skratt som vanligt ändå. Sist var det svenska. det varroligt. Tror nog att de bara var jag som läst boken som vi skulle ha läst. Sen var jag klar med alla frågor så toda el clase skrev av mig så vi blev färdiga fortare. Adam dampade lite men annars var det lugnt. Eller så lugnt det nu blir när man sitter vid Adam, Den Längre, Love och Gustaf. Haha.

Skulle träffa Philip men kunde inte nå honom på mobilen så jag får väl skjuta upp det :(


Uppdate: Detta publicerades en dag för sent eftersom Blogg.se är CÄPÄ!

Skoltröja; Öfverklassbitch?

Hmm, ska beställa skoltröja nu ikväll. Det blir en svart tror jag. frågan är vill jag ha något tryck på min luva? Har några förslag; Bitch, Öfverklassbitch, (mitt efternamn som jag inte tänker skriva ut), Bögholm, Blondie eller Elsa. Det lutar lite åt "Öfverklassbitch" faktist. Det är de dom kallar mig i min klass enda sedan Johan Ekman kallade mig "överklasstjej från Ängbyhöjden". Skulle vara så himla klockrent om jag köpte en tröja med texten Öfverklassbitch.

Mamma gillar inte idén, but hey, who's gonna wear it?! Ska höra med far vad han tycker. han har en tendens att få alla mina idéer att låte korkade. Hmm, nu ska jag plugga biologi, har prov imorgon..

Happy birthday to me, happy birthday to me...

Japp idag så är jag sexton. Hmm, jag överlever nog iaf. Kan upplysa er om att min klass sjunger rätt falskt. Två gånger har de sjungit för mig. Sen när missar de en chans att jävlas med mig så har hört det en gång på svenska och en gång på spanska.. WOHO.


Först hade vi bild, var helt okey. Folk pratade med mig vilket jag inte gillar så överdrivet. Riktigt läskigt, efter bilden hade vi språk och fortfarande så var det massor med folk som pratade med mig (Yes nu låter jag mobbad). Näe men gillar mer att prata med vänner och inte folk sådär på måfå. Osocial, hell yeah! När folk som jag aldrig pratar med säger grattis till mig gör det mig lite rädd, haha. Fan vad mobbad jag är:P

Lunch helt okey. Jag åt lasagne och den var helt ok. So,, musik, svenska och sist engelska. Engelskan kollade vi på film vilket var rätt skönt. Jag, Izabelle och Nathalie gick hem till mig. Izabelle målade naglarna och Nathalie skrev punktskrift medan jag damsög och städade. Klockan sex kom gästerna, dvs min släkt.

Vi käkade, fikade, spelade spel, data, gameboy, gjorde läxor, lyssnade på musik osv. Sötaste händelsen på länge också; Joppe (=sexåring som är typ 1 meer lång) ska prova att lyfta/krama någon av oss kusiner. Han inser inte att han istället tar min kompis Izabelle och kramar om henne. Hon tittar ner på honom och han vänder upp huvudet och inser att det är en tjej han inte känner. Chocktillstånd!! Sen springar han och gömmer sig vid mig. SÖTUNGE!!

Mer om presenter och sådant kommer någon annan gång.


Philip till Bromma :)?

Fick ett GB på pa från Philip precis, han skrev att han tänkte köra förbi Bromma imorgon. Imorgon hinnre jag verkligen inte :(:(. Skola från åtta till halv 4 och sen kommer det födelsedagsgäster vid halv 6 - 6. Hmm, men vill inte skjuta upp det, har inte sett honom sen kräftan.. Dvs den 20 Augusti..

Toaletter är inte bra för blondiner med pucklar på näsan

Idag har vart väldigt vanlig. Nästan läskigt vanlig. Först var det gympa. Hade någon "motorik-stafett", jag körde med Ellinor och det gick väl helt okey. Lite trampolin, kullerbyttor och plint. Efter var det SO. Vi håller på med ekonomi och får därför "starta ett eget företag". Jag jobbar (jobbade?) med Henrik men han verkar dumpa mig så jag värvade Ellinor istället.

Vi startar en skoaffär. Det ska vara klart imorgon, lär inte gå menmen.. Sen var det matte, vi har prov på fredag så det var mest prat inför det. Gjorde problemlösningen, det var något om broar och öar. Rätt rolig uppgift, gör bara de som jag tycker verkar roliga/intressanta. Egentligen borde jag nog göra alla. Men palla lägga ner tid.

Lunchen var jag med killarna (det är inte så ovanligt att se mig med dem längre, vart är världen påväg?!) Kiosken för tuggummi. So i datasalen. Vi höll på med fonder och aktier så jag kände mig rätt hemma efter praoen på Nordea. Har lite knöl med vad en option och vad en obligation är. Min lärare och de på Nordea talar emot varandra.. Klurigt.

Mellan So:n och Svenskan lyckades jag bli inlåst på toaletten inte en, utan TRE gånger!! En gång själv, en gång med Henke och sist men inte minst Maxi. Snacka om att jag är älskad!! Dagens disskutionsämne har varit min puckel på näsan. Det kommer komma bild senare om ni har (o)tur. Vissa ser puckeln och vissa inte. Har bvart tvungen att sitta med handen framför näsan i stort sett hela dagen.

Nu är det mat men jag är inte hungrig. Hmm, får nog gå ner ändå. Byebitches puss

Elsa >hjärta< Pashioncosmetics

Btw så fick jag precis ett mail ifrån Pashion. De öppnar ju som sagt i SOUK den 23 Mars. De meddelar att de ska få en större butik och därför kunna ta in smink från flera olika märken. Så de kommer sälja bl.a. Jelly
Pong Pong, Nouba, Rock Hard Cosmetics, Blinc, Eyeko, Liparazzi,Youngblood, Glamourflage, Ole Henriksen, Anatomicals, Suki, Boss Lady och Savon De Marsielle. OMG, Har jag sagt att jag Ä-L-S-K-A-R Pashion?

Iaf så måste jag verkligen dit på deras invigning. Hmm, nu blev jag sugen på massa olika smink ifrån de där märkena. Hmm, dags att börja spara.

Elsa goes badrumsskåpsstädning

Ojojoj, ni anar inte vad jag har fixat!! Jag har städat mitt badrumsskåp, det behövdes verkligen. Har slängt smink (dock inte så mycket eftersom jag har så otroooligt svårt för mig att slänga smink. Men allt som luktat konstigt har åkt.). Jag har tagit ut ALLA glashyllor och tvättat dem, tvättat alla burkar och förpackningar så att de inte ska smutsa ner de skinande hyllorna.

Har även gått över till att förvara mascaror, penslar, eyeliners o.dl.i vita lattekoppar som jag köpt på IKEA för ett bra tag sedan. Så nu är de alla likadana, ytlig?Nej, det är jag verkligen inte. Hmm, vad har jag mer fått gjort? Jo jag har bytt gummilist på ögonfransböjaren, tvättat min älskade ögonfranskam, skurat spegeln, rensat ut smycken ur bort-lådan, förflyttat todos los nagellack till en låda så nu tar de inte längre upp en hela hylla i mitt skinande skåp.

Får väl ta och sätta in en bild om en liten stund. Är såå nöjd. Fast kollar man in i mitt rum så kommer man få en hjärtattack (om man inte är van som jag..). Så det ska också städas. Mitt internet dog nyss och så blev allting jättejobbigt. Smart som jag är sparade jag texten i Word men den omvanlade det till fel teckansnitt och så kan jag verkligen inte ha det så vart tvungen att skriva om allting igen...



Soon sweet 16

Vad händer today? INGENTING. Måste städa igenom huset eftersom på tidag kommer släkten på födelsedagskalas. Haha om två dagar får jag börja övningsköra. Då får ni hålla er inomhus gott folk!! Kanske kan lura med mamma till Vällingby för strumpbyxeshopping? Eller ta 113 till Solna C? Lurigt läge.

Uuurk, skoköp och guldarmband

Blogg .se gör mig galen. Funderar på att sluta skriva helt. Känns rätt värdelöst näär det ALDRIG är något som funkar. Aja får väl hålla ut ett tag till iaf. Idag skulle vi som sagt gå på Friskis och Svettis. Tror ni att det blev av? Självklart inte. Missförstånd som vanligt så Jossan och jag kom försent. Vi kom fram till att vi får hänga på Fanny som kan det där någon gång istället.

Iställer drog vi vidare till Vällingby, jag köpte ballerinorna ifrån Indiska och sen kollade vi på skor. Jossan som är lite kräsen hitttade såklart inga. Jag kollade på älsklingarna ännu en gång. Vi båda insåg att ingen av oss ägde nåt bibliotekskort numera (någon har slarvat bort mitt..). Så vi ick upp till biblioteket och fixade nya och lånade böcker. Kokan inte på rak arm säga vilka jag lånade men det var bl.a. Djävulen bär Prada och Saffy's Angel. Hoppas att de är bra.

I eftermiddags kom farmor över med en kladdkaka. Jag käkade MASSOR, den var supergod.. Hon tog mitt armband som jag fick av hennes bror när jag döptes och hon skulle se om det gick att förlänga det. Jag har way too fat handleder..Nu ikväll ska jag ringa Jossan och se om hon har överlevt.

Lista snodd ifrån Adam

Äger du ett busskort: Noop, remsgrejer..
Vad åt du till frukost:
Djurgårdenlimpa och vatten.
Har du haft sex idag:
Naj.
Nästa mål i ditt liv:
Hmm, har så många. Men det måste nog bli att börja gymnasiumet och åka till USA.
Hur svarar du i mobilen:
"Aa, hej jag heter Elsa!"
Antal timmar sömn inatt: Åtta, man är ju duktig.
Sov du ensam: Näe med min Nalle :).
Din hobby: Shoppa?
Vad är det för veckodag?: Lördag.
Vad åt du senast: Ett äpple :), jag älskar äpplen.
Vem fick du sms av senast: Nåt skit från comviq.
Vem ringde dig senast: Den lilla.
Festar du mycket: Nepp.
Sprit, cider, vin eller öl: Ingedera, RAMLÖSA :D.
Brukar du bli för full:
Noop, svårt att bli det när man inte dricker :P.
Godaste ölen du druckit: Komigen nu har jag tröttnat...
Vilka hårfärger har du haft: Samma som jag har nu ^o).
Vad läser du för bok/Böcker just nu: Sitter just nu och läser "Saffy's Angel" och läser lite ur "Stenhuggaren" också. Har precis läst ut "Löwensköldska ringen".
Skostorlek: 38-39.
Hårfärg: Blondie.
Är du kär i någon:
Noop, I'm living a uncomplicated life :).
Vad gör du om ett år: Sitter och oroar mig inför min USA-resa.
Önskar du att du bodde någon annanstans: Nej, men gärna varmare...
Dricker du: Noop, det är det enda den här listan går ut på?
Vilken parfym använder du: Paris Hilton, Escada "Pacific Ocean", lavendel, Chanel, Hallonguck från Yves Rocher osv.
Vilka skor använder du: Mina älskade Adidas gympaskor.
Dagens klädsel: Olika, just nu t-shirt med tryck, rosa mjukisbyxor och bronsfärgade ballerinor. OMG vad jag matchar, hahahah. Update; tio min senare; Nu har jag Levi's T-shirt, blå kofta och jeans. Men samma skor..
Favorit tidning: Cosmo, Kalle Anka och....Aftonbladet.
Har du skilda föräldrar, om, hos vem bor du: Nej.
Favorit film: Inge, gillar inte film..
När var du sjuk senast: Är lite småsnorig just nu..
Har du husdjur: En apa till Lillasyster?
Sportar du: Noop, men måste börja...
Favorit mat: Äpplen, frysta hallon, potatis och nudlar..Udda?Jäss.
Favorit sysselsättning: Massor, umgås med vänner, shoppa, lyssna på musik osv.
Har du hittat någon ny vänskap: Japp :):).
Har du en nära relation till någon: Njaea, jorå.
Vad vill du jobba med: Hmm, vet inte riktigt än..
Brukar du läsa horoskop: Japp, spec. VR's. De hade läskigt rätt i somras..

Cs, skor och önskelista?

Just nu sitter jag och lyssnar på när pojkarna spelar CS. Haha det låter som en fucking fotbollsmatch. "Spring då gubbar!!", "passa mig", "kolla hur långt jag kan kasta den", "håll där" osv. Haha vet inte hur mkt jag har garvat åt det.

Iaf så idag har jag inte gjort mkt.  Har kollat på OC-reprisen eftersom jag missade det i onsdags. Hos mormor och morfar har de bara skogsteve nämligen.. Gillade det avsnittet, men vet inte riktigt varför..

Var i V-by också, skulle försöka hitta något på bokrean pga mitt presentkort i bokaffären. Hmm, hittade ingenting. Vill inte köpa någon skönlitteratur eftersom det går ju att låna på biblioteket (så fort jag har hittat mitt bibliotekskort...)

Var självklart inne i lite vanliga affärer också. Hittade ingenting förutom skor.. Fann att dess älsklingar FORTFARANDE finns kvar. Jag som har trånat efter dem sen typ Oktober. Köpte dem inte den här gången heller, men det kanske var som något tecken att jag borde köpa dem? Har provat dem upp emot 10 ggr och varje gång vill jag ha dem såååå mkt!! Men när ska jag använda 10cms klack? Hmmm. Tåls att tänka på..


image105


Kollade in på Indiska och där hittade jag ett par skor som jag inte fattar varför jag inte köpte?! 70 kr, bronsfärgade ballerinor. Åhhh, nu vill jag verkligen ha dem. Får nog åka in imorgon igen. Kanske får med mig den lilla. Juste, Den lilla, jag, Jossan och Camilla ska på tantgympa imorgon eller på sön. Får se hur det går. Ska höra om Pattalie vill vara med också : ).

Btw hjälp mig; VAD SKA JAG ÖNSKA MIG I FÖDELSEDAGSPRESENT?!?!! Fyller år om 4 dagar och kommer inte på något!! Dagens I-lands problem..

Silver

Hahah today är naglarna....silvriga. Hmm känner mig töntig för att alla andra har också silvrigt nagellack men kan ju åtminstone försvara mig med att detta nagellack köpte jag i höstas! Dvs innan det var sådär överdrivet hypat..

Täby-trip

Nu är jag hemkommen ifrån Täby. Här får ni även en snabbsammanfattning av vad jag har gjort;

Tisdag, förrgår: Gick upp vid halv åtta för att duscha och vid kvart över nio åkte vi till mormor och morfar. När vi kom dit var Pipen där och vi hann också vara där i någon timma. Sen kom min moster och lillkusin och hämtade oss och vi for ut mot landet. Där väntade andra kusinen och vi gick vidare ut till stallet. Jag och Joppe(=smeknamnet på lilla pojkkusinen) fick i uppdrag att hämta hö som slutade i snökrig. Mowahaha, jag vann. Men han var inte se med att hämnas genom att fylla mina vantar med snö.

Under tiden hade Lillasyster och Ninna(=smeknamn på lilla flickkusinen) fixat iordning hästen. Ja spände två snowracers efter dem och sen bar det av. HAHA, vi hade jätteroligt. Jag trillade nogav flest ggr, men lyckades knuffa av Piipen och Ninna en gång också :P. När vi gjort det i nån timma gick vi tillbaka till stallet och fixade mera och sen gick jag in och värmde O'boy till oss alla. Bamsebingo och monopol speldaes och sen åkte vi hem till mormor och morfar igen. På kvällen var vi ute och hade snöbollskrig osv.

Onsdag, igår: Jag vaknade tidigt och mådde piss. La mig igen vid 9 och sov till 10. Stoppade i mig en alvedon och käkade frukost. Vi kollade klart på Scooby Doo och sen åkte vi in till centrum för att bowla. Jag vann såklart :P, Piipen kom tvåa och morfar trea. Vem kom sist? Jo Lillasyster :P.

Vi tog bilen över vägen och gick in i en timma i centrum. Kunde inte riktigt koncentrera mig för att alvedonen hade släppt.. Köpte ingenting. Vi åkte hem och jag sov middag. Vaknade precis innan middagen och kravlade mig upp för att käka :P

Torsdag, idag: Vaknade sent och hade fått massor med sömn. Duschade i mormor och morfars jättestora dusch. Hade inte upptäckt den förrän idag. Den är verkligen gigantisk, typ 1,5 x <2,0 meter. Fixade lunch tillsammans med morfar för mormor skulle på tjejträff :P:). Spenatomelett, köttbullar och rostbiff, damn we're good.

Moster samt småkusiner kom vid ett och vi for iväg till en skridskohall. Där åkte vi omkring i drygt två timmar. Väldigt mysigt. Lärde Ninna att snurra och åka baklänges :P. Joppe däremot är redan hockeyproffs så där fick jag agera levande tacklingsmojjäng.. Vi fikade efter och kollade lite när några killar spelade ishockey.

Efter åkte vi till Lidl, har aldrig varit där förut så jag knallade omkring där med Ninna i hand och stirrade storögdt. Körde runt dem lite i kundvagnen och stängde in Ninna i en kundvagn också :P. Haha mkt skratt. De där små får en att må bra. Vi for hem till mormor och morfar och beställde pizza. En något snurrig mottagare och vi fick inte riktigt vad vi beställt med det var gott :). Mamma hämtade oss och nu sitter jag här!

Skönaste kommentaren idag;
Lillasyster förklarar att det är Markoolio som spelar "doktor mugg". Joppe tänker en stund och kommer sedan med frågan;
"Är det hans riktiga runpskinkor?!!?"
HAHAHA

RSS 2.0