10.05 km

JAg har joggat en hel jäkla mil. Jess du läste rätt en hel lång mil. 10 km. Jag är så sjuuukt stolt att det inte är klokt, var inte speciellt jobbigt heller. Sista km började rumpa o lår säga till att detta var dårskap, och mina stackars små fötter mår väl sisådär. Men om man jämför det med hur stolt och mallig jag är nu så spelar min träningsvärk imorgon ingen roll!! Vill rub it in everybody's faces. Jag har sprungit en mil!!


Köpstopp tills 26/9

Btw så håller jag på o försöker med ett köpstopp. Ska inte köpa någonting på en månad hade jag tänkt mig. Har klarat 5 dagar än så länge. Så ska inte köpa några tuggummin, inga middagar ute, inge smink. Nada. Än då länge går det bra, sitter o dregglar över olika sminkprodukter på nätet. Men tror det kommer gå bra bara jag håller mig ifrån att åka in till stan eller Vby så.

"söt valross"

Sådär nu är jag hemma i Bromma igen. Som jag skrev var gårkvällen händelserik. Åkte iväg till Ragna vid typ 4, som by then var lite lagom låg o gnällig (inget som inte en mörk chokladkaka kan bota). Jag sminkade oss (jess, fick fria tyglar ang Ragnas makeup ;D) o så lagade Ragna iordning lax till oss. Nicole och hennes kompis V droppade in runt 9-tiden. Nån halvtimma eftre gick jag o hämtade Roy o Felix medan Ragnurt hämtade Erik, Mark o Oliver vid tuben.

Naths o Mathilda kom sen också, kul att träffa dem :). Ses ju typ alltid när det är saker på gång inne i stan ;D. Vi dansade, snackade o hade allmänt trevligt faktist. Mysigt. Vissa hade dock lite mysigare än andra som jag tror de ångrar idag menmen. Lillsis skulle ha kommit med sina polare men de bangade, ist så smsade hon något i stil med:

"Elsa är du packad?!"
"Nej, jag har stil."
"Meh, du är ju aldrig såhär trevlig annars?"


Tack för den! Någon gång vid 12 insåg jag att toan hade vart låst lite väl länge o att V var borta. Min conclusion: Hon måste ha däckat på toan. Så jag o Ragna lyckades låsa upp utifrån o ta oss in. Där satt stackaren o spydde. Mys. Hon däckade dock strax därefter i Ragnas mammas säng. Haha (misstänker fan att hon däckat inne på toan också, för hon kom inte ihåg ett piss ifrån det förrän jag o Ragna kom in -.-')

Jag o Ragnurt följde DaGy gänget, Naths o Mathilda ner till tuben o sen när vi väl kom tillbaka hem till Ragna var bara Nicole o V kvar. Jag diskade alla glas o så fixade vi iordning typ allt innan vi gick o la oss. Perfa. Vaknade till imorse av att någon var uppe vid 6 o tassade (tydligen V som spydde igen) o sen gick jag upp vid 9. V fortsatte spy typ hela morgonen. Kul.. Drog därifrån runt 11 o här hemma har jag bar degat o segat. Fryser som bar den, tänkte sticka ut p springa men är alldeles för trött än så länge..

Ragnurt

Händelserik kväll faktist, jag ska sova här blir nog mysigt till slut. Sängen är nybäddad iaf så lär sova gott i den,

Wazzap?

Vaknade med ett stort hål i huvudet. Eller rättare sagt vaknade o började peta på nåt vid tinningen, tills jag insåg att det inte var en finne utan en liten prick som alltid brukar vara där. Men då var det försent, blod typ överallt haha. Fixade iaf på lermask o målade tånaglarna igår. Najsnajs. O idag blir det lite städa, duscha o sen vid ~4 ska jag till Ragnurt.


De två guldiga är från Pilgrim och den silvriga från nåt "Liebling"

Fix o Trix

Slappslappslapp. Har fixat lite smått, epilerat benen, tagit bort nagellacket på tårna o fixat iordning naglarna. Ska nog ta o testa min fotskrubb o vad det nu var som jag köpte på HM härom veckan. Ansiktsmask skulle nog vara bra också. O så ska jag måla tånaglarna. Japp. Eller så går jag bara o lägger mig typ nu? Är trött som jag vet inte vad iaf :P.

Hej farmor!

Sovmorgon imorse o jag vaknade innan väckarklockan så gick upp o vattnade blommor o rensade upp smutskläder i mitt rum. Började skolan med engelska som var rätt lärorik faktist. Läste någon skum dikt om Batman som var rätt rolig faktist.


BatPoem:

Take me back to Gotham City
Batman
Take me where the girls are pretty
Batman


All those damsels in distress
Half-undressed or even less
The BatPill makes 'em all say Yes
Batman


Help us out in Vietnam
Batman
Help us drop that BatNapalm
Batman

Help us bomb those jungle towns
Spreading pain and death around
Coke 'n Candy wins 'em round
Batman

Help us smash the Vietcong
Batman
Help us show them that they're wrong
Batman

Help us spread Democracy
Get them high on L.S.D.
Make them just like you and me
Batman


Show me what I have to do
Batman
Cause I want to be like you
Batman

Flash your Batsign over Lime street
Batmobiles down every crime street
Happy Batday that's when I'll meet
Batman


Haha aja iaf, sen var det matte som var rätt svår faktist. Käkade lunch i skolan, hamburgare, o sen följde jag med Emelie o Nicole till Åhléns där Too Faced stod sminkade gratis. Så jag fick en skitsnygg sminkning som jag kilade iväg med till farmor för att hjälpa henne med datan. Ändrade all text så den blev större o trollade lite med inställningarna ;). Sen hem o slöa. Härligt!


Gotta love make up

Farmor fyller år


 

Vi hade en jättemysig middag med kusinerna, faster, fasters sambo o farmor på en kinarestaurang i närheten. Mysigt värre o föråt mig som jag alltid gör när det serveras asiatiskt. Lollo hade med sig sin kamera så det är pga henne ni får ta del av så gräsliga bilder på mig (när jag gick utanför dörren imorse började det ösregna så mitt hår ser ut som jag vet inte vad. Kul.)

Donnerstag?

Palla, har huvudvärk idag igen.. Hade tyska första lektionen imorse som faktist gick riktigt bra. Lär mig lite nytt varje lektion faktist även om det mest är repetition. Sen hade vi matte, hade en liten tävling med ekvationer som faktist var rätt rolig och lärorik. Underligtunderligt. Lunchen var blä, korvstroganoff så jag tog något vegetariskt guck..

Kemin var ok, jag lyckades svara rätt på en fråga i labb-grejet så nu kommer jag känna mig stolt i en vecka eller nåt. Haha näe men var typ bara jag som hade tänkt på det sättet så jag kände mig übersmart där ett tag. Taha. Fysiken var seeeg, somv anligt gick han igenom samma sak som han har gjort på föregående lektioner o börjar få lite ångest över att jag inte lär mig någonting tom.

Efter så kilade jag in på Åhlens o sedan iväg till den lilla blomkiosken. Blev en jättefin bukett till farmor som fyller år idag. Så ska jag fixa ihop ett kort till henne också så blir hon säkert muy alegre. Tah. Spanska. Sen så var det in till SL-centret o bytte in kortet mot pengar. Najs!


Mina små paket


O under ser man min jätteroliga kemi


Så blev en Escada Pacific Paradise (letat som en tok i flera år o nu när jag till slut hittade den så var jag tvungen!), o två nagellack som jag bytte till mig via Pret-ty. "Rich & Famous" från China Glaze o "Fed Up" från Essie. Dessa bytte jag alltså till mig mot ett mineralrouge från Susan Posnick. Najs!

Posten, där jag hänger om dagarna..

Ingen sovmorgon idag alltså. Gick rätt bra att gå upp ändå, lite segt och kallt men annars helt ok. Började med 80 min spanska som gick rätt fort, Emelie var med då hennes "Design" var inställd. Sen så var det engelska som var allmänt seg, gjorde typ ingenting, gick o hämtade o registrerade böcker o sen läste vi om någon kung av Uruk.. Till lunch var det fiskgratäng=blä. Men jag käkade det ändå! *Stolt*

Svenskan var rätt seg, snackade om renässansen o Don Quijote. Efter det var det karnevalplanering. Till slut kom alla 3 klasser (jess, vi kör EN1a, EN2a o EN3a tsm i år) fram till att vi ska köra på Super Mario. Treorna tyckte vi skulle ha "Guitar Hero" =  vi skulle klä ut oss till de olika färgerna från spelet o så skulle en del ta med dig själva gitarren. Suck vad tråkigt... Iaf jag ska vara Peach, bwah!

Påväg hem hoppade jag av vid Blatteberg för att skicka iväg ett brev i videobutiken. Sen tog jag en promenad hem, när jag kom hem så insåg jag att jag precis fått ett avi från posten. Suck.. Pluggade lite kemi osv o sen gick jag, min nya väska o mina nya stövlar iväg till Postgrunket igen. Hämtade ut ett par paket o har redan slitit upp dem. Mkt najs, fixar fram bilder sen.. Sen fick jag ett samtal med en fråga om det var ok att de kanske tar med en bild på mig i nästa KMKnytt. Taha, så ser ni en blond tjej med solbrillor så är det jag;)

Sovmorgon o ny väska :)

Igår hade jag återigen sovmorgon, dock till tio i tio ist. Började med svenska, seg lektion som vanligt, classtime gjorde vi inget spec. o sen var det lunch. Käkade o sen kilade vi till Ica där jag köpte Gifflar, haha helt sjukt beroende just nu.. Matten efter lunch gick rätt ok, satt med min lilla rosa bebis (empäträn). Efter matten slutade typ alla, men jag hade tyska. Har rätt roligt på lektionerna faktist, de går fort förbi o dessutom kan jag allt som vi går igenom.


Min lilla rosa bebis


Mötte upp Ragnurt o så åkte vi till Gärdet för att kolla väskor, och som ni ser under så hittade jag ju självklart en söt en.Sen var det hemåt. Dock hann jag o Ragnurt planera massa inför lördag på tuben, tror det kommer bli asnajs men vi får se ;). Väl hemma käkade vi o sen pluggade jag spanska, o när det var klart så var jag så duktig att jag stack ut o sprang. I regnet. Kanske inte en av mina klurigaste idéer menmen..

Ny väska från Guess

Måste jag säga att jag är nöjd?

Montag

Idag hade jag ist sovmorgon till 11:20. Me like! Kommer typ ha det hela året, najsnajsnajs. Började med fysik där vår lärare för tredje gången gick igenom längdenheter och andra units. Suck.. Sen var det lunch, käkade o sen säljde jag med lilla Ragnurt o köpte kaffe. Kemin var rätt rolig faktist, känns som att jag kommer uppskatta hans lektioner mkt mer nu när jag vet att jag bara kommer ha honom i ett halvår till...

Sen var det rast på 40 min så jag drog med mig Emelie o kilade iväg till Västermalmgallerian där jag köpte block på Gallerix, så nu matchar alla mina block. Rosa med medaljonger på.. Hann även med att kolla på lite underkläder (surprisesurprise) Spanskan var rätt seg, gjorde rätt tråkiga saker men på något sätt så gick den förbi rätt snabbt. Dessutom har jag pratat sjukt mkt med han nya snubben i våran klass. Dicksam, gick på 6års med honom faktist ;D


så nu har jag 10 st sådana block..


Aouch

Ajajajj, skulle ta papper på spanskan så var det någon som ryckte i ett papper så jag har fått jordens papercut på tummen. Precis vid nagelbandet också så nu kommer säkert min nagel sabbas. Fanfanfan. Dessutom sitter jag o bölar framför Extreme Homemakeover. Blödig i fler benämningar alltså..

Viva España

Jag längtar till Spanien, längtarlängtarlängtar till Malaga! Har precis vart ute o joggat, känner mig jätteduktig. Innan lyckades jag dock bli arg på en vän menmen. Sånt är livet I guess.. Nu sitter jag iaf o käkar massvis med frukt. Mumma!


Hahaha garvar varje gång jag ser den här bilden!

Igår var ...

Igår var det alltså stress som stod på programmet, vid halv 3 kom farmor över och då skulle jag vara färdig. Gick rätt bra faktist, fick dra ner på sminket för att jag inte hade tid menmen.. Sjukt stolt över att jag lyckades slå ner mitt skåp också! In i kyrkan och själv konfirmationen var rätt seg. Matilda sjöng däremot JÄTTEFINT, hela släkten var chockad över hur bra hon kan sjunga. Jess, that's my sis! Ska fixa upp en film sen!

Jag filmade nästan hela konfirmationen, rätt segt till och från. Plus att jag var den enda som stod upp o filmade, pinsam? Check. Efter det åkte vi hem till oss, Matilda öppnade presenter, hon blev faktist glad för armbandet :) Blev ju ett Thomas Sabo armband med en berlock (från TS den med) i form av ett par handcuffs. Haha, fint var det iaf! Paj till middag o sen gick jag, Joppe o Ninna upp o ritade lite. Joppe försökte däremot hela tiden flika in att han ville spela bilspel. Icke sa nicke!

Sen var det ner o sätta på sig partyhattarna med texten "Signe 75" som jag fixat. Så sjöng för henne (hela släkten alltså iklädda partyhattar) Hon skrattade o sen fick hon ett jättefint pärlhalsband av alla mamma+hennes systrar. Tårtan var sjuuuukt god men åt ALLDELES för mkt.. SLäkten var kvar till typ 8 o sen droppade de av. Så vid halv 9 satt jag på cykeln påväg hem till T&C där RAgna satt barnvakt åt dem.

Asså att se C komma springandes med den minen när man öppnar dörren är verkligen så roligt. Sen kom hon springandes för att ge mig en kram;) Sötnosen då! Så vi kollade på tv o busade. Mycket bus, haha speciellt när jag täntke att jag skulle få C att somna slutade med att vi busade som tusan i hennes säng. Sötunge alltså. T var på rätt ok humör, hon brukar ju vara mindre rolig att handskas med till och från men hon var riktigt snäll. Kunde dock ha ändrats när jag tyckte att hon kunde äta av tomaten som C bara tagit en tugga på.. T fick som hon ville den gången faktist..

Så när Ragna gick för att lägga T sprang C iväg in i sitt rum. Gick efter o hittade henne i sängen. Helt plötsligt ville hon sova;) Så la henne men tyckte hon låg vaken så länge så gick in o frågade om hon ville byta blöjan innan hon somnade. Så bytta blöja o borstade tänderna på henne o sen fick hon också sova. Jag o Ragnurt kollade på Moulin Rouge o sen när den var slut "kollade vi" (jag sov) på OS i typ simhopp? O sen var det pingis.. Morföräldrarna kom hem o vi cyklade iväg på min cykel till Ängbyplan. Dock insåg jag att jag har punka på framdäcket, någon jävlen har skruvat av ventilen på den när den stod vid Islands. FU...

The Day with big D

Nu är jag uppe o på gång igen! Albumet är färdigt, jag har fixat partyhattar, plockat upp i badrummet, städat upp mitt skrivbord men har tons of thing to be done. Vädret är iaf hyfsat fint vilket betyder att T&Cs föräldrar kommer få ett jättefint utomhusbröllop, verkligen så glad för dem :). Har massa saker som ska vara färdiga innan kl 3 då jag ska iväg till kyrkan

Bädda om sängen
Dammsuga
Montera ner ett skåp
Slänga ut ett skåp
Plocka upp i trädgården

Måla naglarna
Duscha
Föna håret
Sminka mig

Ringa Ragna
Slå in album
Städa av databordet
Plocka undan i hallen
Skriva kort till mormor

Städa rummet
Torka av i badrummet
Plocka bland skorna i tamburen
Hjälpa lillsis
Cykla över till T&C typ ikväll(?)

Andas..

Missed you honey!

Fick en välbehövd paus i mitt klipp o klistrande. Gick ut på promenad med min älskling Izabelle o hennes Blue. Väldigt mysigt faktist, vi pratade om allt möjligt, mest om vad jag ska göra med min jobbiga lillasyster iofs. Hon better start behaving 'cause I got her a REALLY nice gift for tomorrow... Har iaf gömt hennes klänning som hon funderade på att ha på sig, funderar starkt på att slå in den o ge henne den imorgon.. Iaf, Izabelle hade sån jäkla pli på Blue så det var inte sant! Haha har aldrig sett en så väldresserad hund ;) Hon kommer förmodligen över på söndag också för att äta rester av typ tårta som jag hoppas(a) blir över imorgon ;)


Japp hon kommer slå mig men jag tkr ändå hon är söt!
Update:Hon lovade att inte slå mig bara jag tog bort bilden -.-


Hankys

Kul! Imorse när jag åt frukost typ så upptäckte mamma o pappa en vattenläcka från badrummet här uppe som läckte rakt ner genom tak o allt ner i köket.. Så när jag gick hemifrån stod vår rörmokare o rev delar av listerna.. najs. Nämnde jag att vi ska ha konfirmations o 75-års kalas här imorgon? Nu är det iaf ett stort hål där, snyggt.. Dessutom chockade min lillsis mig med något.. tjaa....oväntat?

Började med en seg mattelektion, gick upp o hämtade våra hemska böcker. Uscha! Räknade lite, fick våra gymnasiekalendrar. Lunch var Gulaschsoppa, blä. Jag åt ett par små fruktyoghurtar o tomater. Lite müsli också.. Fysiklabben var bland det skummaste lektioner vi haft. Riktigt udda!  Han stod o babblade om vad en meter var för något -.- Sen fick vi mäta densiteten på en bit metall. Kul..

Kemin körde vi igång på allvar direkt. Var någonting om att lösa upp en basisk tablett o sen droppa i x mkt acid tills det var neutraliserat. Sen tro rjag uppgiften var att kolla ut hur många mol acid det behövdes för att neutralisera basen.. Efter det drog jag o Emelie till Vby, skulle köpa lite block. På något sett kom jag hem utan block men med 2 Hanky Pankytrosor, lördagsgodis, nachos o Proviva Shots.. Hmmm..


Blev ett par Caribe o ett par rosa typ cottoncandy..

Seg fredag..

3 lektioner idag, börjar 11.20 o slutar 20 över 4.. Kuuuull! not. Aja, håller fortf. på att klippa o klistra en massa, börjar tröttna på det här;)

Album

BAjs, hittade massa bilder som jag inte fixat med än så kommer nog få sitta imorgon eftermiddag o kväll också. Blir nog rätt ok ändå för då kan jag cykla över o lämna den på lördag så kan de öppna den på sön när de kommer tillbaka.. Japp, så får det nog bli!

BangarN^

Erik skulle komma förbi för att kolla på film med mig men han har tydligen utegångsförbud(?!) så blir till att göra albumet färdigt ikväll! Har fixat skitmånga bilder faktist, har typ 10 kvar. Hurry hurry (á la Dr Bombay)


Någon annan kväll?

Berwaldhallen o fysik..

Skoldag 3 avklarad. Några hundra to go ;) Började 09.20 o då skulle vi vara i nåt Berwaldhallen, Mr Powers hade sagt att det var något som hade med musik att göra.. Okej? När i kom dit så sa någon som satt bakom mig att det var en dokumentär, suck. Den var rätt bra, förutom bakgrundsmusiken som fick mig att somna även fast jag ansträngde mig som tusan för att försöka!

Sen var det stressa sig tillbaka till skolan för lunch o sen en lektion fysik. Virrigaste lektionen någonsin, läraren verkade allmänt förvirrad. Babblade på som tusan om jag vet inte vad.. Hoppas det blir bättre för är man van vid min kemi-lärares lektioner när det gäler science så kan man definitivt INTE lära sig något av det där.. Sn var det hem o sen dess har jag grejjat med albumet o Tildurts komopisar har vart här o provat skor (note that de hör av sig till mig ang. skor för att de vet att jag har så många:S) Och håll med mig om att man icke kan ha på sig en knallrosa, superkort, supertajt klänning med ryggurringning i typ satin(-aktigt tyg) på sin konfirmation. Min syster alltså..

Skolstart..

Skolstart igår, upprop vid 12. Vid 12.50 hade vi vår första lektion.. 80 min matte, wuho. Trodde att vi typ skulle flumma runt, men icke. Fick direkt ett häfte med tal att jobba i så nu kör vi vidare in på matte C. Ska faktist fokusera på matten i år. Matte, kemi o fysik! Sen hade jag tyska (medan alla andra slutade) gick väldans bra, 9 st i gruppen varav jag o en till kan lite grundbegrepp i tyska. Sjukt najs, kommer nog få det rätt så slappt nu i början. Härligt härligt!


Wuho, så var man tillbaka...


Sen stack jag o Ragnurt hem till mig, stoppade i oss lite mackor, bytte skor o sen drog vi hem till min barnvaktsfamilj. Ragnurt ska passa dem på lördag när deras föräldrar gifter sig. Jag kan ju inte passa då Tildurt konfirmeras o mormor fyller 75 så.. Var iaf där o lekte med T&C, ritade, kurragömma, sprang omkring i trädgården, gick till parken, gungade, gungade gungbräda, åkte kana, åt glass o sen gick vi hem till dem igen.C somnade i vagnen med glassen i handen, sötnos då!

Käkade middag med deras föräldrar som kom hem med hem kycklingwok o de pratade om hur de ska göra på lördag. Jag läste dessutom godnattsaga för T som nöjt lyssnade för att sedan när jag var färdig "nu går vi till moffa"  (nu går vi till morfar) Sen var det hem, grejjade lite här hemma, kollade lite på matten, o sen i säng!

Idag var det 08.20 som gällde. Börja med spanska, hon pratar på ett tag  o sen får vi ett prov. Ett prov! Inte nog med det, ett prov som man tydligen gör när man ska gå in på universitetet. Behöver jag nämna att jag inte fattade ett piss? Sen var det rätt lång rast så jag hann springa o köpa bubbelvatten o sen eng med någon skum lärare. Riktigt tråkig än så länge menmen..

Lunch var det fickpinnar, jag var hungrig som jag vet inte vad så åt hur mkt som helst. Svenskan var trist. Hon babbla på o har redan kommit med sitt första "om-ni-inte-lyssnar-kan-ni-aldrig-nå-de-högre-betygen-hot".. Suck. Sprang iväg o lånade "tusen strålande solar" på engelska också, o sen nån bok vi ska läsa i svenskan. "Dvärgen" av Pär Lagerkvist. Sist var det matte. Rätt ok, som sagt ska jag ju satsa på matte så jobbade på som en liten slav. Visserligen repition menmen. Sen hem o nu sitter jag här. phew!

Lördags

Så i lördags var det först in till Vby för att köpa Tildurts present, blev faktist riktigt bra! Fin ask o hela grejen :), har precis fixat ett kort också. Muy bien Elsa! Sen var det hem o sminka mig lite o iväg till sjukhuset o hälsa på farmor. Hon blev väldans glad tror jag :) Sken upp gjorde hon iaf. Så hade vi med oss daim o jag hade slängt med en liten hårborste som hon glatt tog emot :)

Sen släppte pappa mig på typ blåa linjen :S In till stan, gick lite i affärer o sen mötte jag upp Ragnurt o käkade på Tacobar. Sen promenerade vi ner till Kungsan. Innan hade jg snackat med Malin, hon skulle också in men var sen :/. JAg o Ragna hamnade iaf sjukt långt fram. Den lilla smidiga jäkeln hade dessutom flipflops.. Smartsmart! 

Sjukt mkt folk, flest...turkar. Eller asså inte i turkar, men utlänningar. Har ingenting emot utlänningar överhuvudtaget (kolla bara på vilken klass jag valt att gå i :D), men de var något extremt. Alla dessa skulle "bilda ring" mitt i skiten, slog sig fram, armbågades, bråkade och höll på. Sa åt dem att de inte kan hålla på sådär att de kommer ha ihjäl någon o de garvade åt mig. Ragna muttrade något o jag skrek att jag skulle fan döda dem efteråt (typiskt mig att skrika det till en kille på 2m..)

Synd att det ska vara så för jag hatar att dömma folk, tur var så fanns det så många trevliga utlänningar också, men inte är det dem jag kommer ihåg efter den kvällen? Suck. Stoppade ett bråk iaf, stolt! Två killar började knuffas o såg ut att börja slåss vilken sekund som  helst. Därimellan stod jag o Ragna så vi typ "det är inte värt det, det är inte värt det!!". Ragna and Elsa save the day;)

Flo-Rida var bra, men bara låten Low.. De andra var typ allmänt b o ingen hade hört dem innan.. Low dansade jag o Ragna hela låten igenom, taha Ragna med sin röv tryckt mot en söt kille;). Så gick med honom o hans polare ut ur folkmassan, han fick Ragnas nr o sen drog vi till Donken o käkade glass. Mumma!

Plastic fantastic?

Hur naturlig är du?

Du har..

(x) Mascara över 100 kr
(x) En plattång
(x) En locktång
(x) Designparfym
(x) Fondation över 200 kr
(x) Ögonfransböjare (3 st..)
(x) Olika borttagningsmedel
(x) Speciell hårbalsam i en sprayflaska
(x) Läppglans över 100 kr
(x) Hårinpackning
(x) Bodybutter
(x) Bodylotion
(x) Parfym över 300 kr
Poäng: 13

Du..

( ) Använder locktång/plattång varje dag
( ) Använder fondation varje dag
(x) Använder mascara varje dag
(x)  Använder kajal varje dag
(x) Avänder läppglans varje dag
( ) Använder bodybutter varje dag
(/) Använder bodylotion varje dag (försöker)
(x) Använder ansiktsrengöring varje dag
(x) Använder hårinpackning varje vecka
(x) Använder hårspray varje dag (någon form av iaf)
( ) Tränar på Gym
( ) Klipper dig varannan/varje månad
Poäng: 6.5

Du har..

( ) Tonat håret
( ) Färgat håret
( ) Hårförlängning
( ) Piercat dig
( ) Tatuerat dig
(x) Tagit hål i öronen
Poäng: 1

Totalt:  20.5


0-10 Naturligtvis naturlig tjejen
10-15 Konstgjord behandlad blomma.
15 - 20 kanarie fågel i naturlig miljö
20-25 fryst jordgubbe
25-30 Barbiedocka. Bara plast


Gonna miss u sweetheart

Nu har Jossan åkt..


...så nu kan jag lägga upp bilde på henne utan att hon slår mig. Bwah!

"Jag tappa pilen!"

KVällen har gått åt till att fixa med bilder(klippa, klistra) och sen prata med farmor. Hon ringde o behövde hjälp med mailen, en timma senare var vi klara o jag har nu fått hennes mail som hon försökte skicka.. Lilla farmor alltså, ska iaf hjälpa henne med ett kort som ska göras på datan, verkar överkurs att försökaa få henne att klara av det ;)

 "Jag tappa pilen!" var de hon sa mest tror jag;). Men nu ska jag bara vänta på att pappa skriver ut bilderna p ånågot bra papper o sen blir det till att klippa o klistra som en toook. Ska bli klart tills på lördag iaf så måste skynda på lite. Måste ringa Jossan också o langa över mitt kontonummer. Klurigt klurigt..


Ungefär sådär känner jag mig ;)

Nästa gång jag träffar Josefinaren har det gått ett år...

Har vart inne i stan o handlat lite med Jossan så nu har jag mitt album. Fick tilbaka mina pengar iaf, men sen var det till att låna ut dem igen när hon skulle köpa sig ett headset. Jossan o pengar alltså;). Bölade när hon klev av vid StEriksplan o sen har jag småbölat lite till och från. Pinsamt på tuben dock..  Hem o micra lite mat o sen har jag suttit med mitt album o printat papper, klippt, skurit, skrivit, provat osvosv. Tror det här kan bli jättebra!

Sista lovdagen

Ska springa iväg snart för att möta Josefinaren i stan, hon ska klacka om skor o jag måste köpa fotoalbum.. Sen ska jag köpte några småsaker också som jag vet finns i Vby så får väl åka dit också.. Kan nog bli lite småstressigt idag..

Scrapbooking (och ja, jag känner mig som en medelålders mamma..)

Just nu sitter jag o beskär bilder som en annan tok, måste bli klart tills på lördag! Iväg och handla lite papper o ett album imorgon. Massa bra bilder har jag iaf! Och så har jag rotat som tusan efter knappar, band, blommor, stickers o annat att klistra in. Hade en mapp jag tänkt klistra bilderna i men den blir för liten och proper..

Visitors

Har amerikanarna här igen :)), riktigt kul faktist! De sticker dock imorgon, men lillsis som kommer hem från sitt läger idag lär nog få sig en chock;). Börjar längta som tusan till att åka till Usa, kanske bli något nästa vår för att hälsa på Jossan och S&C. Skulle var så sjukt roligt iaf, Ragna är du på ;)? 


Ändrade planer

Näe, skiter i Hoffmaestro o åker med pappa till farmor som ligger på sjukhus ist. Sen är stora frågan om jag ska åka till Vby o köpa sis paket innan det eller om jag ska åka imorgon eller på måndag.. Bäst att åka idag för hon kommer ju hem imorgon.. Klurigt! Jag har iaf världens klur på g!!


Nu kan jag lova att hon är nyfiken..

Hoffmaestro

Idag blir det först röjning i rummet. Hade tänkt slänga ut ett skåp, men får väl se hur det går med det ;). Klockan 3 är det ju Hoffmaestro i Kungsan som jag faktist vill se, men ska inte träffa Rangurt förrän typ 6 så.. Hmm lurigt, stannar jag i stan kommer jag ju bara köpa upp mina pengar.. Fast skulle iofs kunna springa o köpa presenten till min lillsis. Så får det nog bli!


Helt underbar bild

Grattis till bloggen -.-'

Nu firar bloggen 2 år. Grattis I guess.. Men nu ska jag sova, imorgon får jag väl baka en kaka o fira för mig själv eller nåt ;). Nej nu vet jag, om ni kommer hit får ni min hemmalagade spenatsoppa för att fira, låter det inte lockande ;)?

Ikea in maj hart

Sydde ett kuddfodral idag :), rosa satin. Cutecutecute! Spenatsoppa till lunch o sen kom mamma hem o meddelade att hon skulle till Ikea, så jag hängde på. Blev en hel del grunks ändå, 10 st lådor, sjalhängare (geeky? I know. Men det behövs..), sorteringsmoj till byrån, pläd, en Pokal-mugg, nån skål o doftljus (med dofterna: kanelbulle, någon slags vaniljjkaka och sist kladdkaka. MUMS!) Dessutom gick allting bra med farmor :)




Satt o skruvade ihop alla 10 lådor när vi kom hem o har nu även fyllt med med pyjamasar o diverse grunks. En pyjamas/låda typ. Thai till middag, käkade någon nudelwok, degade lite o sen stack jag ut o joggade så nu har jag joggat 8 km igen. Feels good, även om jag är rätt slut nu...


...



Och ni har ingen aning om vad det handlar om..

Min to do...

Har äntligen satt igång med ett av alla mina små projekt som jag vill ha klart innan nästa helg. Ska fixa en scrapbook-sak, slå in Tildurts paket, hitta någonting till henne i konfirmationspresent (lutar åt att hon får välja någonting själv), ska fixa kort till Tildurt, läsa på lite kemi och sen ska jag sy ihop mina kuddar... Men det ska nog ordna sig ;), förutom att nu när jag väl satte igång med scapbookingen så strejkar min skrivare. Skit.

Men lilla farmor då..

Så var jättemysigt hos mormor o morfar. God mat, god tårta. Som vanligt alltså;). Joppe o Ninna var ALL OVER the place, mysig kväll faktist o jag o Nea kom överens om att vi ska försöka tröna yoga tsm. Haha får väl se hur det går med det;)) Sen när jag kom hem vid 10 så stack jag ut o jogga, för första gången någonsin sprang jag 4km rätt av, stannade inte en sekund. Sååååå stolt! :D


Min joggingtur var nääästan lika fin o solig;)



Enda jobbiga var att lilla farmor ringde o berättade glatt att hon låg på St Görans för observation för hennes blodtryck var alldeles för högt o blabla. Men hon verkade nöjd ändå, sa att alla var jättetrevliga o berättade om att hon minsann hade fått lax med potatismos till middag. Sen frågade hon massa frågor om sin mail, haha härligt att höra sånt för då vet man att hon mår relativt bra ;)


Scological

Wherever you go, whatever you do, I will be right here waiting for you!



Grattis till morfar

Tänkte egentligen att jag skulle ut o jogga idag men ska iväg på middag hos mormor och morfar senare. Lat som jag är pallar jag inte duscha en gång till när jag tvättade håret igår. Lever faktist efter att man bara ska tvätta håret 2-3 ggr i veckan så.. Ska nog börja sprätta lite på klänningen som ska bli till kuddfodral idag iaf, funderar på att åka in o köpa en till fast i vitt så jag kan ha vita kuddar också.. Hmmm.


Denna skall slaktas, eller den andra. Har köpt 2 st ;)

Minishopping

Fick precis ihop poäng på Glamour.se så jag ska få ett solpuder från Dr. Hauschka hemskickat till mig. Najsnajs säger jag! Bästa med Glamour att man behöver inte värva medlemmar, bara man lägger upp "snapshots", blir vän eller lägger upp saker på någon "Vill ha lista" så får man poäng. Passar mig perfekt iaf ;). Var ju i Vby, själv. Blev 5 block från Gallerix, en jacka från Gina Tricot, två klänningar (á 29 kr st) varav en skall slaktas och bli kuddfodral, klistersaker, klämmor med sugpropp o fina kort från Lagerhaus. Jag är nöjd!


A4-spiralblock


Jackan längst upp till vänster är nu min i svart! De andra plaggen skall testas inom snar framtid!


Sen var det hem, äta spenatsoppa, duscha o sen mot Ragnurt. Bidde så stressigt att jag tom glömde bort att sätta på mig mascara :S. Ragna lagade asnajs kyckling med pasta, mästerkocken! Sen svullade vi godis. Käkade så mkt så att jag mådde illa, har inte gått över helt än.. Drog mig hemåt runt halv 12-12, kom fram till att det är härligare att vakna upp i sin egen säng i sin egna pyjamas ;)

Vby?

Ikväll blir det hem till Ragnurt på middag med henne och Becka :). Men tror jag ska in till typ vby först o köpa lite block osv.. Behöver  Post-it's till almanackan också.



Något sånt här hade jag tänkt mig. Har ju redan min snygga almanacka från personligalmanacka.se. Sen så kanske något fint pennfodral? Mappar behövs ju också, är en av de få som har en mapp/ämne och funkar faktist skitbra för mig ;D. Ska ringa Emelie o höra om hon är på för Vby iaf. Skulle behöva lite vit icke-vattenbaserad färg också.. Puss!



Jogg

Ok seiöst, jag börjar bli rädd för mig själv.. Har precis joggat lite drygt 8km. 8 km. Drygt. Jag, Elsa, fröken "sista-G:t-som-skulle-höjas-var-gympa". Det sjukaste är att jag trodde att det skulle vara jobbigare, bestämde innan jag stack ut att jag skulle springa drygt 7 km men sen när jag gjort det hade jag ändå energi kvar så sprang 1km till. Dessutom kubbade jag upp för en av backarna här efteråt för skojs skull.. Wiierd!

Nu ska jag iaf slöa som tusan tills jag ska lägga mig. Blir en tidig kväll idag känner jag på mig.. Går någon film på trean som blir perfekt att slökolla på :). Kanske ska käka lite av chokladpajen, den blev faktist mkt godare efter den stått i kylen :)


Spinage 4 lajf

Tror jag ska ta o fixa iordning lite spenatsoppa nu. En av mina favoriträtter helt klart. Plus i kanten för att det är nyttigt och innehåller massor av järn också! Älskar stuvad spenat också, och färsk... Älskar spenat helt enkelt..




Update: Räknade på hur många kcal spenatsoppa+1ägg innehåller o det blir 162kcal, varav 80 är ägget.. Så en port soppa=82kcal vilket är väldigt lite. Ett äpple med skal är ju 75kcal:S. Iaf sjukt nyttigt! Mer spenat åt folket!!

Puddles are my new hobby

När jag var påväg ner till affären för att köpa Kesella fick jag ett plötsligt begär. Hoppa i vattenpölar. Höll mig dock, men på hemvägen kikade jag mig omkring och försäkrade mig om att ingen såg mig. Sen tog jag ett skutt ner i vattenpölen.. Seriöst, det ska jag ta med mig någon ut o göra en regnig dag. Väldans befriande och skrattretande :)


Mysmys

Har haft så sjukt roligt o mysigt med Jossan, Ragnurt o Jossans kusin Jenny ikväll! Började med att jag mötte dem vid Brommaplan, köpte nuggets, chips o mango o stack hem hit. Fixade iordning maten (inklusive ett missöde med brännmärke på bänken..) Käkade o garvade. MKT! "Men vi kan ju inte slääänga de däääär!" med norsk brytning kom ut ur Ragnas mun. Gud vad jag o Josefinaren garvade. Låg på golvet i hallen o skrattade så att jag grät, sen var det till att torka bort mascara under ögonen;)

Fixade sedan efterrätt med vaniljvisp+min äckliga chokladkaka som jag hade gjort. Gjorde någon lättare variant med kesella ist för smör, bläbläblä! Sen var det hallon, mango o vindruvor. Gottgott, och som jag påpekade.. Massor av skratt! Jossan var tvungen att dra efter ett tag men vi satt kvar o snackade, flashade med att jag kan punktskrift så nu är Ragna helt hooked iaf ;) Sedan var det ut för att hämta Jossan hos Tess. Så gick dit, pratade lite med diverse folk o sen gick vi för att möta Calle. Sen hemåt :) Har haft en underbart trevlig kväll iaf!


Söt

Dessert?

Har precis duschat o ska springa ner till affären för att köpa kesella, Josefinaren o Ragnurt kommer hit ikväll så ska vi laga middag tsm. Så jag tänkte att då skulle ju jag kunna fixa en efterrätt? Regnar dock ute, tur att jag inte har blåst håret ;)


Jag är fast!


Min älskling

Kom precis på att Josefinaren kommer vara bort i ett år. Jag ska klara mig utan henne i ett år. Ett år.. Kommer sakna henne så galet mkt, grinar redan nu :(. Men det blir ju bara en anledning för mig att åka till Usa, right gumsan?


Stolt

Gissa vem som har vart ute o joggat? Joggat sig blodig t.o.m. Inget allvarligt som tur var, bara en liten tå, sjukt störande dock.. Blev lite längre än vanligt faktist, känner mig sjukt duktig ;D


Smyckesförvaring

Gårdagen var väldans seg. Har städat lite i rummet o insåg att jag måste göra något åt min smyckesförvaring. Har alla smycken i massa färgglada askar just nu. Antingen ska jag måla alla askarna vita o lacka dit typ bokmärken på locket eller så får jag köpa nytt. Men har så extremt mkt smycken så jag vet inte riktigt hur det kommer gå.. Har ju ett ställe där jag har alla mina äkta smycken (=guld, silver och pärlor) så det behöver jag inte oroa mig för iaf :) Dessutom har jag sjukt mkt smycken hängandes på min hylla..



Men sen så drog jag in till stan för att träffa Erik o hans polare Oliver. Sen var det hem till Erik för o dega o sen såg vi på film. Först halva "The bucket list", sen "Airplane" och till sist såg vi klart "The bucket list". Blev överdrivet sent, är inte gjord för att vara uppe länge! Sov på deras mysiga soffa iklädd Eriks långkalsonger o en t-shirt (en typ överdrivet mjuk sådan), ibland är man bra snygg!

Upp vid 11 'imorse' o försökte väcka Erik. My ass heller. Han sov vidare, trots att jag slog på honom med kuddar, läste gåtor, pratade, kittlade, nöp, slog osv... Gick in till Johan ist som faktist var någorlunda mer vaken. Så käkade frukost med Johan (som om Erik tänkte gå upp efter min morgontortyr för att göra mig frukost ;p). Erik vaknade iaf till vid 1 så vi såg "Juno" som faktist var rätt dålig.. Oliver got my hopes up.. Sen var det hemåt med snabbstopp på Hemköp i Mörby (in, handla och ut på 3 min).

Haha Piips, kolla 2:27


Jag skyller på T&C

Om man känner igen ett program från Disneydags betyder det då att man har kollat för mkt på barnprogram?

080808

Vattenkriget igår innebar dessvärre förlust. Jag o Piips åkte dit sjukt förberedda, mötte Naths, Mathilda o några av deras polare vid Gärdet (o självklart kände Piips igen dem medan jag stod där som ett frågetecken. Reminder: Naths är blond) . Sen blev det till att vänta i 1.5h vid uppsamlingsplatsen.. Sjukt taggad till och från. Piips o jag sprang bort till sjön o fyllde på vatten, såg några röda som vi kubbade efter också. De slängde ett ägg på mig, det studsade på mig o trillade ner, helt. Sen slängde vi tillbaka det. Fortf helt efter att det störtat i marken -.-


Efter kriget..


Gick till vattentankarna, fyllde på lite o sen begav vi oss upp i skogen.. Gick sjukt länge (gick är nog fel ord, vi klättrade för fucking berg o grejer) tills vi var vid de rödas utgångspunkt. Inga röda där, någon skrek att de var i skogen. Den lilla del av vår armé som inte hade spillts under vår skogsvandring gick till attack. De stod uppe på en kulle i en klump, sjuuuukt många. Jag sprayade på så gott det gick, sen kollar jag mig över axeln o då har hela blåa armén kutat därifrån.. Jess!

Tjejerna var så sjukt agressiva, jag gjorde misstaget att skjuta en av dem i ansiktet (aim for the make-up). De sprang efter mig o slog mig för kung och fosterland med sina skumgummivapen. Jag sprang o hamnade mitt bland alla röda, score! Näe men var sjukt mkt bättre för där var det bara killar som typ knuffade lite på mig o sprayade vatten. Tog mig från skogen ner på fältet (fortfarande mitt inne i den röda armén...). Påvägen lyckades jag få en buddie i det röda så när vi gick ner där o det kom folk springande för att slå ner mig så slängde han ur sig ett "Det är lugnt, det är min kompis". Thank God for that!

Ner på fältet där alla röda var. Lyckades iaf få tag på Piips. Sen attackerade de röda från båda håll o vi var fast. Wuhoo.. Jag sprang, tappade Piips o kutade. Hamnade återigen mitt bland de röda o gick o snacka med två snubbar från Djursholm (de konstaterade dock att det var mindre klurigt att sätta på sig blåa tröjor med texten "DJURSHOLM" på bröstet var en dum idé). En del av de röda var rätt fega dock. Jag gick där o de gick 2 m bakom mig, så kastar de en vattenballong mot mitt bakhuvud (som däremot missa, sopor). Vände mig om o fräste något om "tjej, bakifrån, gör inget motstånd, inget vatten kvar...." så deras garv tystnade :P

Mötte upp Piips igen, o vi gick mot tuben. Precis utanför nedgången kommer nån röd jävel o häller en hink vatten över Piips. Lervatten som de hämtat från någon vattenpöl. Yum! Åkte iaf till Centralen tsm o sen åt varsina håll. Smart som jag är hade jag en tjocktröja o en bikiniöverdel i en plastpåse så bytte överdel iaf, guld värt! Så vid Islands så mötte jag ingen mindre än Jim. Han väntade på Emil o jag klurade ut att då borde nog Izabelle också vara påväg. Så stod o väntade med honom så jag fick träffa Pissa :).

Sen var det hemåt o äta middag, sjukt goda typ pannbiffar? Mumma! Sen var det till att fixa till sig så mötte jag Izabelle vid Islands. Stötte på Emil o Jim också så fick sällskap av Jim heeeela vägen till Alvik. "Det är bra att ni tjejer håller ihop, killar gör inte så de glömmer lätt varandra. Men ni tjejer ni håller ihop med varandra o det är bra för man vet ju...." Hahahaha.

Mötte upp Erik, Stephie o Bella o började gå ner mot vattnet. Bella o Stephie lämnade oss o vi mötte Naths, Mathilda o deras kompisar vid kajen.  Stod där o kollade på fyrverkerierna, sjukt fina. Och min stående kommentar var "Åååhhh, titta!!". Jag, Erik o Izabelle gick till Donken för att köpa Kaffe Cool. Milkshaken var slut. Bad då om en latte. Lattemaskinen var avstängd. En sån där glass med chokladkaka i botten då? Slut. Så blev en McFlurry -.-

Jag skulle plåstra om min lilltå så jag stod i toakö FOREVER. Var nämligen tvungen att kavla av strumpbyxorna osv.. Sen när jag kom ut hade någon liten ond jäkel rört ihop min McFlurry. Besvikelse. Jag är en av de få som blir jätteglad när de inte rör ihop den, o för en gångs skull var den oihoprörd, tills Erik satte sina evil plans i verket.

Jag o Erik gick till Stureplan, sjuuuuukt mkt folk. Äckligt mkt folk. O någon dans var det ju inte att tala om. Några stod på typ svampen o busskurerna o dansade.. Sen bestod resten av folkmassan av små tåg som var påväg åt olika håll. Så ville man någon stans så hoppade man in i den långa kön o forslades bort i massorna.. Tillslut kom vi fram till tuben (jag med krampaktigt grepp om handväskan o Eriks tröja). SHIAT! Ni skulle sett. Rulltrapporna var sönder så alla gick ist. Alla var påväg uppåt, smockfullt, folk klättrade upp mot väggarna o imellan rulltrapporna. Världens utmaning att bara ta sig ner.. Låter säkert inte så farligt men kan iaf säga så att folk tog upp mobilerna o kamerorna för att filma tumultet.. Sjukt..

 
Någon film från Youtube. Fast jag tyckte det var värre när vi var där...


Sen var det hem o ringde Jossan som var vid Ängbyplan. Så jag mötte upp henne o Calle o snackade i nån halvtimma. Skönt att träffa henne igen faktist. Hon hade dessutom näckat över en äng. Hahahaha sweetheart då. Iaf sen var det hem o kämpa med min vattenfasta mascara som satt den vattenkriget..


Tänkte bara visa hur sjukt bra mascaran satt. Där är direkt efter vattenkriget då jag fått hur mkt vatten som helst över mig. Inget smul, inget kladd o de var fortf. separerade.

Prenumerant?

Nutte så gulligt, jag var inne på Bloggkoll o såg att någon prenumererar på min blogg. Visste inte ens att man kunde göra det 8-). Iaf har typ nada att göra så ska ta o lägga mig strax men tänkte först upplysa er om att vattenkriget är på Gärdet ist för Gamla Stan. Surtsurt. Läs mer på hemsidan!

Nya pa?

Eftersom det enda jag läst om hela dagen är träning så signade jag upp mig på en sida där man kan föra "joggingdagbok". Får väl se hur det går med det menmen;) Tänkte att om man skriver upp varje gång när man sprungit så kommer jag springa oftare för att få skriva upp det där o känna mig duktig;). Iaf, bästa är att den själv kan räkna ut hur långt man sprungit. Najs!

Morgonjogg

Idag har jag inte gjort någonting alls. Väldans skönt faktist. Imorse var jag dock ute o joggade i duggregnet. Mysigt men jobbigt som satan, stack ut typ 15 min efter att jag hade vaknat så var helt slut när jag kom tillbaka för att duscha o äta frukost.. Kände mig extremt duktig faktist ;D. Suttit i telefon en massa har jag dessutom hunnit med. Med St Eriks, farmor, Belle Shoes (typ 7 olika butiker..) o Jossan. Jossan ska till Virginia, sååååå glad för hennes skull. Och avundsjuk så det både räcker o blir över..

Klippt mig!

Sååå, hittade inga skor i Solna igår,blir till att ringa runt lite imorgon.. Blev en bikini och lite pysselsaker däremot. Har nämligen stora planer inför ett bröllop som jag inte kan gå på ;D. Sen så var det i ilfart hemåt i regnet för att åka iväg o ta sista sprutan med Gardasil. Så nu var det klart också :) dessutom fick jag titta när hon tog den så allt gick bra :).


Jag - Kan jag få titta?
Sköterskan - Va?
Jag - Kan jag få titta när du ger sprutan, annars blir jag nervös o spänner mig...
Sköterskan - Jaha.. Jag skulle ju kunna ta den snett nedifrån, men jag har aldrig testat det..
Jag - Äh, kör på!
 

Har ju så svårt för när jag inte får titta (nyfiken i en strut) medan de sticker in sprutan. Första gången höll sköterskan för (man måste tydligen göra det för att den måste sättas in på ett spec sett) men sen dess så säger jag alltid till innan. Är man knölig så är man. Kvällen spenderades i soffan och i lillsis rum för att hon har dragit iväg på konfaläger nu. Hon satt iaf o spelade gitarr för mig, me like!

Idag var det iväg till farmor vid 12-snåret (efter att jag kramat äckligt mkt på lillsis). Käkade lunch med henne och sen ägnade vi ca 2 timmar framför datorn. Hon har nu fått en mail o jag har ännu en gång förklarat skillnaden mellan mappar och dokument. Haha söt-farmor! Hennes läxa tills nästa gång är iaf att lägga till kontakter i kontaktboken och skicka iväg ett mail.

Sen var det in till stan för att hitta någonstans att klippa mig. Blev på Baresso på Scheelegatan. Fick tid vid 3 o hann iväg o kolla på skolblock o köpa plåster (med Batman på) innan. Klippningen gick snabbt och jag frågade massa saker som vanligt. Klippte topparna ca 1dm och det känns ju såklart men är rätt nöjd atm. Annars brukar jag vara missnöjd och ha tagit hand om frisyren med egna händer vid det här laget..



Innan och efter.

Tog en buss till Fridhemsplan o sen tuben till city där jag mötte Becka. Sötnosen har jobbat hela sommaren o har inte träffat henne sen skolavslutningen. SÅÅÅ MYSIGT att träffa henne igen även fast hon inte ska gå i vår klass efter hösten. Vi satte oss iaf på Caféet innanför TopShop o snackade i ett par timmar. Det enda som var mindre lyckat är att hon kämpar för syd på fredag.. Hmmm...

First commercial ever!

Har aldrig brytt mig om typ GratisBio och sådant skräp. Men nu har det ju kommit ut en ny sida, nämligen Gratis Smink. Ni vet väl att jag är helt besatt av smink osv.. Så denna gång faller jag som en fura, om ni blir medlemmar där får ni 50poäng (=1/4dels presentkort á 150 kr på Kicks). Och även om ni inte vill få några presentkort kan ni väl ändå registrera er så får jag ett par poäng  ;D

Poem

Hittade en liten söt diktrad i mitt rum förut. Har sjukt mkt udda grejer där inne alltså :S. Vet inte vrf jag fastnade på den då den är rätt lame. Men lite söt iaf!


"I mina ögon fanns det en liten gnista när vi kysstes, i andras ögon var allting ett skämt. Vad ser du?"

Pride och nattsällskap!

Så i lördags var jag, lillsis, Naths, Naths kompis Mathilda, Piips o Piips polare Lina på Pride o kollade. Lite svårt att få alla till samma plats först, Naths som var feg som vanligt<3) Vi hade sjukt kul, Piips ägde mig i att få gratissaker ;) (kan ha vart de där 4 mer:en som sabbade väskan?;P). Dessutom fick hon tag på en ros som hon sedan gav bort till en  snygg bög. Hon sprang rätt in i paraden o stack fram den röda rosen o kramade honom. Haha Piips alltså.. Sen hittade jag självklart en bild där han går o håller i hennes ros, haha ;)



 Iaf så stod vi o kollade där i regnet, var inte så farligt ändå, alla runtomkring hade paraplyer så ;). Såg dessutom min gamla tyskalärarinna, tror ni inte att man blir nervös då eller ;)? Men sen när paraden var slut kunde vi ju inte nöja oss med det. Vi trodde att alla skulle samlas i Kungsan. Men icke. 

Men i Kungsan mötte vi upp paraden igen så vi kom på att vi skulle hoppa in i tåget. Sagt och gjort, jag fick ta ledningen dock för att de andra var för rädda för att skämma ut sig -.- Vi hamnade iaf bakom bästa vagnen, typ tema vinter! Var typ 4 pers som dansade och sen någon med brudklänning i mitten. Favoriten var helt klart den blonda killen! Haha vi hade iaf skitroligt, dansade med hela vägen till slussen i regn blandat med skum som vagnen sprayade ut. Mitt supervälfönade hår (hade haft i extremt mkt grunks i det '-.-) Vi gick alla åt olika håll o JAg o Tilds råkade hamna på Belle shoes. Ett par soeta ballerinor fick följa med iaf!


Matchar min väska perfekt;)

Så var det hem o ojja sig över träningsvärken från min joggingtur.. Dagen därpå hade lillsis lite kris så jag tvingade med henne in till stan för att tröst-shoppa. Snuttan då.. Iaf jag köpte mest som vanligt -.- blir alltid så när någon annan ska tröstshoppa.. Vi mötte iaf upp Piips som hade min sjal o så gick vi o köpte mig en liten söt rosa mp3. Hittade en väska på Wedins dessutom, perfekt till skolan! Några trosor från TopShop bidde det visst också.. Sen var det lunch på Tacobar, o när vi väl hade ätit upp så såg jag Piips storasyster (och därmed min o lillsis' kusin) Linnea komma gåendes så jag sprang ut o hoppade rätt ut framför henne o hennes kompis som blev skräckslagen :]

Väska :)


Trosor från Topshop 


De joinade oss så satt vi o snackade lite ett tag, sen skulle de till någon musikaffär o vi skulle till Cubus. Köpte ännu mer trosor o ett underklädslinne från Sloggi. Har redan de matchande trosorna så var tvungen! Piipen följde med oss hem sen för att käka middag. Mys. Klockan blev mkt så Piips sov här. Men först blev det en liten sväng till el Donk o käkade glass. Hon o lillsis drack dessutom kaffe hela kvällen(natten), gissa om de var hyper?


Sloggitrosor i modellen "Hothips"


Sloggi-linne

Så gjordes det planer inför fredagen! Vi har nu massa hemliga vapen! mowahaha. Idag drog vi in till stan efter en seg morgon som innehöll allt från Sodoku till basket med docka som boll o papperskorg som korg. Piips satte dock stopp för den leken då hon missade sopen o ist träffade rätt ner i diskhon med smutsig disk... Hahahah... Så i stan blev det lite småshopping. Köpte en klänning, massa vattenpistoler o hårlotion. Hittade desstum en skitsnygg klänning till Matilda! Var nedsatt till 49 kr pga ett litet hål som jag fixade när jag kom hem :)


Luktar gott o söt flaska iaf


Om jag vore ni så skulle jag vara rädd nu ;P!!!


Nu är Melinda här o ska tydligen sova här. Imorgon blir det nog shopping igen tror jag.. Näre men hittade skitsnygga skor idag som jag vill ha men de fanns inte i min strl så kanske ska till Solna? Maybemaybe. Kanske ska höra med Emelie? EMELIE OM DU LÄSER, RING MIG!!!<3

Slaget om Sthlm

Jag hoppas alla har förstått att på fredag smäller det, Nord mot Syd! Typ Sveriges största vattenkrig mitt i Sthlm, ni ser mig i blått såklart o vi kommer att äga er syd!! Jag o Piips planerar iaf stoooort!! U better watch out!!

Plans

NAjsnajs, har vartenda lov fram tills nästa sommarlov planerade. Sjuuukt härligt! Här kommer iaf en bild från Pride som vi var på igår ;)


Creative


Tror nog att jag måste åka till stan o köpa den här imorgon. Satt o kollade på kläder på nån random sida. Hamnade på deras teknikavdelning och kom på att jag nog måste ha en ny mp3. Nu.. Tänkte ha den till de få gånger jag joggar eller promenerar :)

mhmm

Nu är jag hemma igen. Drog ut med båten förra tisdagen o har vart runt både här och var. Först var det Högböte där vi  låg nån natt eller två, sen drog vi till Västerviken o låg där ett tag. Sjukt najs, typ 23-24 grader i vattnet som jag förmedlade tidigare. Så vi låg där med fam R o Jocke o Sandra. Senare kom även en annan familj och fam C. Så massa folk var det lite till och från. Blev dock lite mkt eftersom alla ALLTID satt på vår båt, kändes som att jag var förföljd...

Sen tillbaka till Högböte för Dimman hade Jazzkväll. Haha vet väl inte om jag o lillsis lyssnade på så mkt jazz, kollade på Dukes of Hazzard och jag gick o la mig tidigt. Upp o iväg upp mot Spillersboda där vi skulle hämta S&C, mammas o pappas kompisar från Georgia. Sist jag träffade dem var jag 6 o sist jag träffade bara S var när jag var 10.. Med andra ord var detta första gången som jag faktist kunde kommunicera med dem.
 

Har man tråkigt i Ungdomshuset så har man..


Så var där uppe på Rs landställe o låg där i 2 nätter. Dessutom var L o J där så blev väldans massa folk. L var skitrolig, vi satt o diskuterade allt från miss Lohan till vad jag skulle göra i framtiden. Dessutom gav hon oss sina senaste Star-magazines, lycka? S serverade sjukt god fiskgryta någon kväll. Sen drog vi yttervägen ner till Stora Nassa o vidare till Västerviken. Låg där i nån natt, men sen började det blåsa. Vi hann iaf träffa fam C + deras vänner o t.o.m. jag var över o hoppade från hoppklippan *stolt*

Högböte igen då såklart. Grillade o käkade på berget bakom Ungdomshuset första kvällen o så kom fam G så umgicks med dem :). Såg på den där 27 dresses. Rätt trist faktist.. Sen sista dagen var det slapp o jag läste som tusan. Började på sista Harry Potter boken o självklart nördig som man är så fastnade jag direkt. Sen läste jag "Singel på nytt" också av Plum Sykes. Låg o solade också med Linn som också råkade vara där. På kvällen kom Erik med familj så hann umgås med honom också :).


Enda som var lite misslyckat var att alla vägrade prata engelska (tss inte de vuxna förstås utan bara mina gnällfior till kompisar -.-), menmen. Jag pratade på o hade mig ändå. C är så jävla mysig så det är inte sant!! Och jag o S arbetade ut en plan för vad jag ska göra efter gymnasiet. Någon som behöver en au pair på en segelbåt i medelhavet?? Drog hem idag runt 10. S&C stack direkt när vi kom fram, men ska förmodligen träffa dem igen om ett par veckor så :). O gissa vad duktiga Elsa gjorde sen efter middagen då? Joggade, taha, shit jag är helt sluuut..

RSS 2.0