Kollage

Sånt här har jag bl.a. sysslat med sen igårkväll, finns några fler men bara en bild denna gång..


Elsaelsaelsaelsaelsa

Hmm projekt på g. Kanske ni får se, man vet aldrig!!

Åhlens-erbjudande :)

Hmm right now är jag veeeerkligen sugen på detta erbjudande från Åhlens. Vill ha ögonskuggan, mascaran, eyelinern, penslarna, läppstiftet och parfymen. Låter det inte som om jag borde köpa nåt? Två produkter varav en hudvårdande... Så typ ett nagellack/läppglans och en sån där tinted daycream? Will think about it!

Elsa -mästaren med ord- har bara en lektion idag :D

Btw när vi var vid Brommaplan igår träffade jag Babak i min klass :S. Haha stirrade på killen som gick bredvid honom för han hade en så skoj frisyr så märkte inte Babak.

B- Men det är ju du!
E- Ehhh, jaha! Nämen heejsan :)
B- Vad gör du här??
E- Ehrm, jag typ...bor här
B- På Brommplan?
E- Njae eller några stationer bort

Så nu tror han säkert att jag bor mitt på Brommaplan ;). Haha jag är verkligen BÄST på att uttrycka mig:P..

Och sen mötte jag Fanny också :)), tror det hade vart någon slags uppvisning ^o). Hmm, ska be någon av dem om koden och kila in och kolla om mina väggmålningar finns kvar än någon dag;).

Nu på "morgonen" har jag gjort matte och druckit latte (rimmaren no1!). Hade egentligen tänkt åka in till gärdet men så blev det icke för jag är för slö, så ska göra det efter skolan ist. Idag har jag nämligen bara en lektion, slutar 14.10. Wuho, me like!

Spanska-jox och film

Igår var en skön dag, först Natural Science där vi pratade om hur man skriver källor, citerar osv. gympan var det fotboll, var för en gångs skull med oc det känner jag i foten nu -.-

Hade nästan en hel sv-lektion, slutade lite tidigare, läste grekiska myter. Sen bar det av mot Mcdonalds med Tobias och Julia. En paj för min del:D. Vi skulle nämligen iväg på spanska-jox inne i stan.

Jag och Tonima gick runt där tills klockan 3 ungefär, läste tidningar på spanska osv. Hade sällskap en bit på tunnelbanan men hon skulle av redan vid Odenplan så det blev inte så långt. Så jag åkte hem till David och vi kollade på film :)

101 Dalmatiner, 102 Dalmatiner, en del på Anastacia, disneychannel och sen käkade vi middag. David tvingade ut oss i kylan för att möta Alex vid Brommaplan, satan vad kallt det var. Tillbaka hem till David och tina -.- sen kollade vi liote på Greys också:) Sen hem och sova och nu har jag sovmorgon:)))

tisdag

Satan vad jag fick stressa imorse, sminkade mig på typ 30 sek, ett lager mascara and then I run down towards the subway. Insåg att jag inte var så sen iaf. Matten kändes inte så lång som den brukar, har prov nästa fredag :|.

Engelskan hade Tonima redovisning på och vi lästa högt, MEN JAG SLAPP :D. Svenskan var lång, läser om grekiska myter -.- Kemin var intressant som vanligt :)). Sen jag kom hem så har jag pluggat, matte, skrivit sv-uppsats och skrivit ut fakta till NaSc

GOOOODNAAJT

DIF-AIK

Muums, Elsas egna latte. I loove it! Så sitter nu uppbunkrad med latte och Kiwi och bevakar matchen på expressens live-bevakare. 3 gula kort för oss på 15 min :S??!! Gah vill verkligen se matchen har dock inte viasat :((

Update 21:10 :
0-0 fortf. AIK har större delen av bollinnehavet... Men fan nu tar vi dem!

Update 21:30 :
1-0. VI HAR GJORT MÅL!! Har dubbelkollat på båda Aftonbladet och Expressen. FAN VAD SKÖNT!

Update 21:45 :
1-1... Inga kommentarer

Final update 22:05 :
1-1 blev det, skäms lite -.- Men får väl leva med det antar jag.. Iaf har så har jag upptäckt Aftonbladets roliga "zoom"-tjänst, ser alla spelare, domaren + boll som små pricker live. Helt ok! Expressen uppdaterade långsamt....

Who am I kidding?

Hmm, så mkt plugg blev det ju inte idag.. Har mest slöat framför datan men gjort lite svenska iaf.. TRor jag ska ner och göra matte/måla naglarna eller läsa so. Bajjs

Effektivt?

Idag blir det städa rummet, och göra lite skolarbete. Känner att jag behöver göra some use today. Iaf så har jag läst lite i Lord of the flies, har 70 sid kvar nu som ska vara klara till måndag nästa vecka.

Sen kan man ju alltid gör lite matte för har prov om några veckor, och i svenskan så ska vi skriva om en del ur en novell. Hmm, sounds like I have alot 2 do, baajj

Kväll hos Ragna

Hemma hos Ragna på fest (som var mer som en sitta och mysa-kväll). Hel del folk fär, kan väl vart upp emot 30 pers när vi var som flest tror jag :O. Iaf satt och snackade en hel del, mest med någon Johan, men även nån Patrik, Alex, Robin och en som påminde om Sallad..

Nelly drog rätt tidigt, Emelie, Nicole, Milad och Rebecca nån timma senare och jag och Julia vid lite innan 12. Hade iaf trevligt. Sen var det tvärbana och t.bana hem från Årsta..

Btw gissa vad? När jag var påväg hemifrån och nästan var framme vid tunnelbanan, vad inser jag då? Jo att skorna jag har på mig inte alls är omklackade(hade för mig att vi gjort det förra året..) och drf gick jag hela kvällen på metallen... Ärligt talat så led jag med mina skor:((


Återbesök, Knutbyskolan i Rinkeby och donken

Idag var mysig, sommaren 2006-feeling;). Jossan ringde och väckte mig kvart över 8, träffade henne nere vid Södra kl 9. Men självklart var hon sen men det gjorde ingenting för jag träffade Fanny vid islands, pratade en stund med henne men hon var tvungen att åka iväg, och precis då kom drullfia.

Knallade runt i Södra och störde på lite olika lektioner;). Göran var glad över att se oss tror jag :). När vi stack därifrån mötte vi Pissabelle som jag åkte till Rinkeby med. Vi gick runt lite vid Rinkeby centrum, jag köpte pärlor och hon köpte jättesöta skor(som hon ännu inte kan gå i ;P)

Sen letade vi rätt på skolan där hennes mamma jobbar i, Knutbyskolan. Vi var med hennes klass på deras lektion. De hade veckans ord, gick igenom vad de hittat i naturen under gårdagen, och till sist blev de belönade med Bingo. De pratade lite lustigt dock, typ alla sa "Men Aboow" var femte minut, kändes lite underligt att höra nioåringar säga det.

När de slutade stannade vi och pratade lite med Kicki, råkade få syn på en av  barnens veckans ord; Cykel=Sukel, Straff=Saf, Brott=Botr osv. Haha fatta gulligt, de kanske inte var några stjärnor i svenska men de försökte iaf. Haha sen började två av den bråka fast på deras språk så Kicki fattade nada och pojkarna typ; "han kallade mig fjant på vårt språk!!!!". Ni anar inte  hur kul det såg ut ;).

Sen gick jag och Pissbelle till donken, käkade och sen tog vi oss hem, nu känner jag mig förkyld igen, huvudet värker och fryser massa -.-

Elsan Ensam hemma

Mamma och pappa kom hem för några timmar sedan. De har vart i France på båtmässa, ville följa med men fick inte :(. Har iaf bott själv här hemma sen i måndags occh fy tusan vad skönt det var. Har lagat mat när jag själv blev hungrig, lyssnat på hög musik, fört oljud, bakat, dansat omkring i halva huset, tagit massa onödiga kort på saker och ting osv.

De hade en regel; inget folk över och den har jag -tro det eller ej- följt. Lillasyster sov hos en av sina kompisar så henne slapp jag också se på flera dagar :D. Men nu är de som sagt hemma och vi har suttit och disskuterat båtar och de har berättat om sin resa. Dessutom har skolfotona kommit jag ser skelögd ut.. Här är dock den lilla bilden som sitter på mitt lunchkort...

101255-164
U may call me skelögda Elsa

HAha segpölen Elsa

Jag blev utmanad av Elsa att skriva 8 fakta om mig själv för typ mer än en månad sen, men eftersom jag är slö så är den inte klar förrän nu..

  • Bloggaren skriver 8 fakta/vanor om sig själv.
  • Den som blir utmanad skriver ett eget blogginlägg om sina 8 fakta/vanor.
  • I slutet av inlägget skriver du 8 personer.

    1. Jag ä-l-s-k-a-r myskläder. Just nu sitter jag i min lodiströja(ärvde pappas stora, gamla, gråa, noppriga men jättesköna fleecetröja). Men annars så går jag ofta i mina mjukisset, mjukisbrallor, velourbrallor, pyjamasbyxor, duntossor, fula stora tröjor osv. Så om ni knackar på någon dag förvänta er inte någon fashionista som öppnar;)

    2. Jag har nästan växt upp på båt. Varje sommar flera veckor på båt sedan jag var 5 år gammal. Har även gått på båtsportsläger så jag kan navigera, läsa kartor, göra knopar, köra båt, väjningsregler osv..

  • 3. Har alltid varit rätt blyg och när jag var mindre mådde jag riktigt dåligt av att behöva vara på fritids. Fick ont  i magen och gråtklump i halsen när jag skulle dit speciellt på sommaren. Vägrade vara med på lekarna och satt mest lite för mig själv eller med någon lärare. Men nu har jag övat bort det nästan helt vilket jag är väldigt stolt över :]

    4.I love jewllery... och då menar jag verkligen älskar. Har massor av smycken, använder inte ens alla. Finns vissa som jag aldrig har använt men har nästan ändå alltid örhängen och halsband på mig. och sen mina "obligatoriska" ringar som alltid sitter på samt mina två armband. Ett som jag fått och ett som jag gjort.

    5. Är lite smått pysslig och någon gång då och då får jag en knäpp och gör smycken, stickar, virkar, syr, målar, bakar, slipar cykel, klipper och klistrar osv. Just nu har jag nog... 3-4 stickningar på gång, en cykel, ett armband osv.. Mamma och pappa blir galna på mig..

    6. Jag vill plugga utomlands (dvs i Georgia, USA) och det är därför jag valde att läsa naturvetenskap på engelska.

    7. Jag är oftast frisk (förutom denna vecka) och pappa tror att det beror på mitt otroligt stora intag frukt/dag. Ett tag käkade jag 5 äpplen om dagen, men nu håller jag mig på 2-3 st. Och sen nån banan, lite vindruvor, päron osv därtill. LAJKIELAJKIE

    8. Jag är väldigt mammig. Inte mammas gullegris, utan mer jag mammar efter alla mina kompisar. Håller i dem framför korsningar, tvingar dem att äta mellis och frukt när de är här,ser till att de inte gör sig illa, ber dem göra sina läxor osv.. Haha jag skulle bli knäpp om jag vore dem..


    Wannabe-fredag

    Oooh vad skönt, sovmorgon till kl 12.50 sen så har jag chemistry lab och matte sen sluuuutar jag, och imorgon då är det studiedag så då ska jag och Josefinaren till Södra och hälsa på Göran mfl :))

    Överlevde dagen på något sätt..

    Först var det natural science, disskutera trovärdighet på olika sidor och om relationen mellan religion och science. Sen var det gympa, kände mig lite fökyld på morgonen men var med ändå. Fotboll, självklart var vi obesegrade;)

    Svenskan läste vi mer noveller och engelskan fick vi hitta på egna ord. Haha ärligt våra engelskalektioner är rätt sköna. Spanskan var trist.. Grammatik och läxförhör på slutet, men hade iaf gjort läxan :))

    Efter stack jag in och reklamerade BHn så nu har jag en som inte är felsydd:)). Åkte hem, fixade mat. Jag är mästerkock no1. Köttbullar i tomatsås och penne-pasta, mums. Sen ringde jag till lilla mormor som hade ringt och sökt mig häromkvällen.

    Bakade också, satan vad skillad jag är på det, kladdkakan blev typ EXTRAMT god:)), sen var det Greys:)


    Suuuuck

    Gick upp vid halv 6 för att duscha.. Är jag dum eller? Nu har jag 30 min över att göra ingenting med.. Iaf så tänkte jag ha på mig nya bhn men när jag satte på den är bandet självklart felsytt, gaah palla.. Så ska nog tillbaka till PK-huset och reklamera skiten efter skolan idag. Uuurk

    Igår gjorde jag iaf spanskaläxan *stolt* så nu kan jag alla gloosor förhoppningsvis.. Ska plugga in de sista nu, puss!

    Svår kemi, underkläder och ny klänning

    Hmm, idag var rätt normal too. Började med matte där vi fick lära oss lite mer om våra miniräknare. Längsta lektionen någonsin kändes det som. Fick nya böcker också, såg mkt fräschare ut än förra.

    Sen var det 40 min eng som gällde, läste lite och gjorde "yes/no-övningar". Lunch och sen engelska igen, då fick vi läsa om det engelska språket ist. På svenskan läste vår fröken högt för oss, tusan vad skönt det är ;), sen pratade vi lite om vad hon läst om, men inget avancerat.

    Classtime pratade vi om att we wanna have a classtrip nångång. Farre var helt inne på Skara sommarland medan vi andra tänkte oss lite längre från sthlm ;). Kemin var SVÅR, pratade om electrons orbitals.Gah vrf kunde man inte lärt sig sånt här från början? Nu är min hjärna hela inne på det där med olika skal, vrf ändra på det nu liksom?!! Aja läraren är bra iaf, fattar någorlunda.

    Efter mötte David upp mig och vi åkte till Solna, men självklart fanns inte bhn jag skulle köpa där så åkte till PK-huset ist. sen när jag ändå provade så testade jag en stickad klänning också. URSKÖN! Så nu är jag ännu en klänning :S. Sen åkte vi hem, tortellini till middag, mums!

    Skolfotografering, underkläder och kanelbullar

    Chupadechup. Idag har väl vart helt normal? Började med social science, lite "choose side"-övningar och lite info om societies. Sen var det spanska som gick bra även fast jag och Tobias inte hade gjort läxan (jag var sjuk, Tobias var (ÄR) virrig ;P).

    Efter det var det skolfotografering, sträckte på mig extra mkt så jag skulle hamna där jag ville, dock fel sida men det justerade jag sedan när fotografen kollade bort ;). Hoppas det blev bra iaf, man kan ju aldrig vara säker, men log det gjorde jag åtminstone..

    Sen var det chemistry, ärligt talat vår lärare är jättebra (möjligtvis lite orättvis mot killarna). Han visade vilka olika salter som brann i olika färger. Så i typ 30 min satt vi i ett helmörkt rum och studerade eldflammor ;). Art var trist, min lärare är lite.. jaa, hon är säkert bra men hon får oss att rita så mkt på beställning. Jag vill ha färg och inga hänvisningar.

    Efter stack jag till Lindex för att kolla på underkläds-setet. Köpte det dock inte, var inte så snyggt som jag hoppats på plus att jag redan hittat en jätteskön bh på Gina Tricot. Sen när jag kom hem fann jag kanelbullar på köksbänken som vår granne hade bakat. Guuuud vad god den var!!

    Urkturkpåburk

    Igår var intensiv, vaknade vid 8 och fixade iordning mig. Vid 11 skulle jag mött Erik och hans kompis Christopher i stan, men självklart var det bara jag som var i tid så jag knallade runt och kollade i affärer. Hittade jättesött underkläds-set på Lindex som dock ej fanns kvar i min strl så ska kolla vid Fridhemsplan på mån.

    Gick till "In och Finn" köpte kroppskrubb med jordgubbsdoft och ett par glasnagelfilar. Mötte dem vid plattan (tusan vad det blåste ni skulle sett mitt hår) och vi gick till Stadium för att kolla skor åt Erik. Han visste vilka han ville ha men självklart fanns det inte.

    Iväg till Adidasbutiken, men de satt tydligen obekvämt, till NK, lägga undan ett par skor och sen tillbaka till Adidasbutiken (Med stopp i en smyckesbutik där jag köpte världens sötaste armband) klämma på skorna i 5 min och sen bestämma sig för de på NK...

    101255-162
    Mitt söta armband (som inte är så knallrosa utan med Elsa-rosa, typ som handuken på golvet)


    Vid det laget strejkade jag och Christopher så vi fick med oss honom till donken ist. Satt där typ väääldigt länge, först meal, sen glass och ja....skratt:)). Har inte haft så roligt på länge faktist, skrattade det gjorde ont :P

    De fick köpa skorna och kolla på klockor själva och jag sprang in på Gina Tricot och hittade ett par trosor. Fann dem sedan på CoffeeHouse By George. Sen var jag dock tvungen att springa. klockan 3 skulle jag möta släkt+fam utanför Oscarsteatern.

    Singin in the rain var väldigt bra faktist. Mkt dans dock vilket Vispen tyckte var lite tråkigt. Men herregud vad de steppade och for runt. Sen i 2 scener så hade de något slags sprinklersystem som sprayade ner hela scenen så det såg ut som att det regnade. Vart tog vattnet vägen!?

    Sen vart det Kungshallarna och käka thai :), påvägen hem snackade jag med David så drog hem till honom och kollade på Aladdin-filmer. Eller en och en halv var det nog för sen skulle jag hem och sova, en heldag i stövlar med klack tar ut sin rätt kan jag meddela..

    Slappdag, film, Waxholm och todays planer

    Åhh igår vart världens skönaste dag, först hade jag social science med vår lilla gulliga lärarinna. Och sen hade jag gympa (som snorungar som jag inte var med på) och sen slutade jag.

    Hem och duscha osv. och sen kom David över och vi kollade på film.Jättesöt film som vi kollade rätt mkt på när vi var små, Nemos heter den. Sen när vi skulle stoppa i film no2 (David fick välja denna gång och valde "Bring It On"?!!)

    Men då ringde Josefinaren så vi stack ner och mötte upp henne vid skolan. Gick in och kollade efter Göran men han hade gått för dagen, så vi beslöt oss för att komma tillbaka på nästa fredag för då har vi STUDIEDAG:D. Ellinor kom också förbi och vi satt och snackade på skolgården *nostalgi*. Men jag stack rätt tidigt..

    Hem och fixa sig, borsta håret, sminka sig, osv. Sen bar det av till Waxholm, vi var ditbjudna på middag av mina morföräldrar som firade guldbröllop:)). Så vi käkade världens godaste middag på Waxholms hotell och mellan rätterna så underhöll mina småkusiner mig ;)

    Kvällen till ära hade jag på mig
    högklackade pumps (Som var förstora så jag hade 3 par strumpor på mig och ändå glappade de) och de små tyckte att det var jätteroligt att springa omkring i dem. Så söta, de hade en modevisning med skorna på och catwalken var korridoren utanför restaurangen ;P.

    Hmm tror inte man kan ladda upp filmer på blogg.se right?(Filmade självklart deras runway). Men de kommer kanske upp på playahead? U never know!

    image161
    Kusinskaran; Jag, Nea, Lillasyster, Piips, Ninna och Joppe . Pipen är inte så utmobbad som hon ser ut att vara; hon är bara speciell ;)



    Idag ska jag träffa Erik och hans kompis Christoffer i stan för shoppiing och efter det ska jag på musikal; singin in the rain. Och efter det så kanske jag, Erik och Christopher gå på bio? Time'll tell!


    Matte, labb och naglar...

    Idag=skön dag. JAg gillar torsdagar. Började tio i 1 med matte den var iofs rätt seg men överlevde. Sen hade vi långrast då jag och Arus gick runt lite i affärer, likielikie. Sen hade jag något samtal med Mr Brodin. Typ "vrf går du här, vad vill du få ut med detta" osv..

    Resten av rasten blev det disskutioner hit och dit om lite allt möjligt. Sen var det Natural science lab, det är nog en av de roligaste lektionerna. Vi får ta prover på alger osv och kolla på det i microscope. Jag och Tobias (My lab-partner) hittade skumma djur men sen var han tvungen att sticka tidigare.

    Slutade 20 över 5. sen gick jag in på Åhlens och köpte ett par Mavala-nagellack. "Mexico" och "Platine" och just nu är det Mexico som pryder mina naglar. Har ju klippt ner dem för de gick av och hade sig så jag kapade dem allihop. Kan inte låta bli att tycka det är rätt snyggt, kanske blir såhär nu i höst/vinter och att de sen till våren(dvs januari) får växa ut igen?


    Bjas (=Elsa kan inte skriva tangent)

    Uuurllk, mår inge vidare alls :((. Inte lika farligt som i helgen men är småfökyld nu igen (om den nånsin ens gick över??). Gick hem efter en lektion i skolan sen åkte jag hem. Sov till två men sen låg jag läste till 4. nu är jag jättetrött med lite huvudvärk igen, ska nog lägga mig och pömsa en liten stund till.

    Iaf hoppas ni mår bättre än vad jag gör, bajjjs!!

    Armband, brosch och vita bralls

    Idag har vart lika snorig som föregående. Tyckte att jag mådde bra imorse men ärligt talat... Uuuuuurk hate this, men tänker vara frisk tills imorgon iaf. Tröttnat på det här nu.. Har iaf pysslat ihop ett armband (som kom med beskrivning och allt så så kreativ har jag inte vart) och stickat lite.

    ängelbrosch
    Armbandet och broschen som jag köpte förra helgen (bakom synes mitt stickningsprojekt)

    Sen tog jag mig en titt i garderoben och fann mina gamla sköna velourbyxor. Kusinen lånade dem i nåt år och sen glömdes de bort. Satan vad sköna de är!! Like them very much! Haha kom att tänka på denna bild på Mischa Barton, stackarn...


    bajs

    Alla som inte är intresserade av fussball; kolla bort!

    Fan vad arg jag är. Sett fram emot matchen hela dagen, typ räknat timmarna. Så får vi en sån jävla USEL domare. Ärligt talat t.o.m. jag skulle dömma bättre, det där är fanimej sjukt! Han dömde iofs fel till Swe's fördel nån gång men minst 3 ggr till fördel för danskarna.

    Men ärligt talat, vi borde fått den där hörnan och han dansken Agger borde blivit utvisad. Var så arg så jag höll på att grina ett tag ;). Men nu är jag bara sur. Frank de Bleeckere om du kommer hit så slår jag dig....

    image157
    Sämst på plan: Frank de Bleeckere, inte bara ugly utan även sämst på att dömma.

    Bajs

    Vara frisk idag? Näe inte direkt.. Mår uuuurk, har vaknat varannan timma inatt och snytit mig och käkat Bafucin. Känner mig verkligen skithet just nu alltså ;). Mitt huvud gör cp-ont, lock för öronen=hör nada osv. Somebody please kill me?  

    Bild från karnevalen; jag i orange, Farre as Marge, Ragna i vinrött och Tonima i vagnen as Maggie;) Bild från Kzine

    Det enda jag ser fram emot just nu är fotbollsmatchen ikväll. Sweden - Danmark
    . Ska sova middag så jag orkar kolla på den, 19.30 på trean!

    Förkyld

    Som jag skrev tidigare är jag vråååålförkyld, har aldrig varit såhär förskyld förut. Tänker inte gå in några detaljer men har kommit fram till att jag låter som kråkan i mamma mu... Somnade vid 8-9, pappa väckte mig vid tio så jag gick och borstade tänderna och gick till sängs. Sov till halv ett och sen har jga vart upp och druckit te med honung samt varm mjölk :-). Men imorgon tänker jag vara frisk bara så att ni vet, för står inte ut med det här längre..


    Simpsons


    Från vänster: Nicole as Homer, Farre as Marge, Roy as Duffman, Jag as Lisa, Ragna as Grandpa, Emelie as Aunt Selma, gammal mentor, Arusa as Apu, Tobias as Bart, Buster as Milhouse and last Tonima as Maggie.

    Behöver jag nämna att vi vann i "bästa kostym"-tävlingen;)! Fanns massa fler karaktärer, men dessa var de jag hade på mobilen, kanske kommer mer nån annan dag.. Iaf så kan ni ju gissa hur folk STIRRADE på mig på tunnelbanan? Barnen vände sig om och kollade på mig, såg inte klok ut men nu har jag skrubbat båda kropp och ansikte samt hårinpackning så ser någorlunda normal ut..

    Dock är jag vrålförskyld, mitt huvud gör ont, halsen gör om möjligt ondare, supertrött och herregud vad jag snorar och nyser hela tiden...Misstänkt feber så käkade lite tabletter innan skolan och fick även några hos syster. Gick bra iaf...

    I'm going YELLOW!

    GAh pallar inte skriva något, gör skolarbete och sen ska jag sova middag. Iaf så ska vi på Kungholmens gymnasium ha karneval imorgon så har nå vägarna förbi Kungsholmen så håll utkik efter ett gult gäng då är det vi... Har ni tur får ni outfitbild (bwaha inget vanligt sådant här) och mer förklaring om vad jag kommer vara utklädd till;)

    tjejmojjet

    1.Vad har du för startsida när du öppnar Internet, och varför just den?
    Har about:blank, hade google tidigare, do I have to tell u why?

    2.Vad har du för skrivbordsbakgrund i din dator, och varför just den?
    Har en bild på mig själv (egoist? Javisst) där jag grimaserar, den får mig att skratta;)

    3.Vad har du för bakgrundsbild i din mobil, varför just den? Om du inte har sån mobil, vad skulle du vilja ha, varför?
    Har en bild på Joppe och Ninna i solglasögon. Den får mig också att garva och le varje gång jag öppnar mobilen :))

    4.Vad ser du om du tittar ut genom närmaste fönster?
    En persienn..

    5.Vad hör du för ljud i bakgrunden?
    Sus från datorn..


    http://mlilja.net/tjejsnack


    Mondaayy

    Idag var helt ok, började med social science där vi disskuterade samhällsfrågor. Om man skulle starta ett samhälle med bara 10 pers vilka skulle de då vara osv..

    Sen var det spanska, jag och Tobias satt mest och garvade speciellt i slutet på lektionen då vi run out of spanish words. Slutade med att vi inte ens kunde baserna som vi lärt oss i sexan, men kul hade vi iaf.. Pannkakor till lunch :))

    Kemin var intressant, måste påpeka det att jag har fått en jättebra lärare i det. Mr Freerks (omöjligt att uttala menmen). Han är rolig och förklarar bra samt ifrågasätter böcker vilket är kul. Bilden var trist, fick måla av en text som vi skrivit på datan, GUD SÅ KUL.. Men nu ska jag borsta tänderna för 17:30 ska jag träffa Pissabelle vid Islands:))

    Inköp

    Idag har jag städat lite, och sen stack jag, lillasyster och mamma till Vällingby. Kom hem med dessa; ett par örhängen i silver med lila stenar samt en nyckelring i form av ett rosa hjärta. It's very cute!

    örhängen   image149


    Igår blev det ett armband, en brosch och ett brunt diadem. Här kommer bild på armbandet, perfekta färgen och storleken, har letat länge...

    armband

    Hmm, funderingar

    söt
    Ninna, jag och Joppe


    Gah va söt bild; tagen nån gång i mars tror jag. Satt och spelade touché med småkusinerna, ärligt talat de är mina ögonstenar no1! Iaf så kom jag fram till att hösten och vinterhalvåret kanske inte är så hemskt? Får kolla på dessa bilder när det känns hårt ;)

    piss?

    Gah känner mig förskyld, snorar, huvudvärk, hes (förmodligen inte av samma orsak) och sen känner jag hur det molar lite i ryggen. Bajs. Men nu ska jag tydligen städa, ser ut som skit här hemma..


    Båtmässan, Lagoonen och Gröna Lund

    Idag var en heldag. Upp runt nio och efter ett tag drog jag och syster till båtmässan. Kollade på lagoonerna, skulle åkt och kollat på Princessbåtarna också men båten som gick mellan hamnarna kom inte -.-

    Iaf så var de jättefina, tog kort lite här och var på båtarna. Låg ett tag på nätet i fören, gud vad härligt det var, I like it! Dock var 420n ful och opraktisk..

    Utställarna såg lika chockade ut båda gånger jag frågade frågor om båten osv. Misstänker att de tog mig för en vanlig turist som bara vill kolla på båten för att typ säga "wow" och gå därifrån men när de väl fattade att jag 'visste' vad jag snackade om så var de jättetrevliga :))

    När vi tröttnade på att vänta på turbåten stack vi till Gröna Lund ist. Där var vi från typ 1-7 nånting. Hur mkt folk som helst, köade i 30 min bara för att få åka den där kvasten, men det var  det faktist värt, den var rolig. Åkte inte så mkt men bergochdalbanan ett par ggr, kvasten, flygande mattan några gånger, lustiga huset osv..

    Men feg som jag är så skrek jag högt vid nästan alla attraktioner så nu är min hals lite sönder.. Suck.. Åkte hem och käkade tacos, mums, imellan hamnade vi även vid "blå bodarna" där de hade utförsäljning på smycken. Blev bara några st dock, tror jag ska dit någon annan dag; tag 20 st för 100 kr :O. Har jag nämnt att jag gillar smycken??

    Min dag, latte, shopping och hemma hos Josefinaren!

    Idag var en skön dag. Först social science; fick lära oss vårt skolprogram "Fronter" av datasnubben "Alen". Det ägnades typ hela lektionen till vilket gjorde att vi slapp skriva vår artikel. Efter det hade vi gympa, var helt okey, friidrott inte riktigt min grje men funkade.

    Till lunch var det hamburgare, satt med Babak och Charlie som hade någon politisk diskussion. Matten var lite seg men till slut så fick vi räkna. Blev även bestämt att vi ska vara Simpsons till karnevalen. Efter ringde jag Linn men hon slutade inte förrän 4 så åkte hem.

    image142
    Min latte med lite pepparkaks/vanilj/chokladsmak


    Det bidde en giganstisk latte när jag kom hem och lite annat smått och gott ;). Åkte in till 4 igen och träffade Linn. Vi slog oss ner på donken och fikade lite sen gick vi till Lindex där jag köpte massa strumpor. Hade ju en rabattcheck på 50 kr så passade på att utnyttja den.

    Vi gick in på Mixage där de hade jätterea på sina skor. Linn hittade ett par som hon kollat in tidigare och jag hittade ett par som jag var lite sugen på i Borgholm. Priset för två par skor var 199kr vilket har helt okey om ni frågar mig ;).

    Fanns även Friis&co skor med kedja på i beige och grey för 200 kr som jag ångrar lite att jag inte köpte.. (Måste även påpeka att på tunnelbanan påväg hem kom en tjej fram till mig och påpeka att jag hade fina skor och undrade vart jag köpt dem. Sa ju att de var söta!

    image143
    Min söta ballerina


    Hittade även en fin tröja från Vero Moda i svart med stor krage. Är inte 100 på om det var den som jag provat tidigare men snygg var den och för 129 kr blev den min!

    Med mitt lokalsinne och Linns lojalitet så hittade jag även till Accessoras showroom. Linn köpte en Rosebud-jordgubbssalva och jag ett läppbalsam som luktar kaffe+choklad=mocha. God I love it!

    Hem och käkade god mat och duscha och sen var det iväg till Josefinaren. Var en hel del folk där och det var kul eftersom det var ett tag sen jag träffade dem. Efter ett tag kom även Elli som hade vart på nollning men hon levde :))

    Henne träffade jag sist då jag var och såg Simpsons the movie vilket var på tok för länge sedan. Drog hem vid tolv för att idag ska jag iväg på båtmässa med lillasyster!!

    RSS 2.0