jepp

Min lilltå är fortf. inte helt återställd efter mitt äventyr på Söder. Lurigt. Senaste dagarna har det iaf vart bad på schemat, badbadbad. 23 grader i vattnet o överdrivet varmt ovan..


Update

Så var hemma hos farmor i sönags o hjälpte henne med datan. Sen så var det in o möta Erik i stan, käkade lunc på donken, snackade o drällde omkring som vi brukar. Blev lite smycken från Gina TRicot o sen en bh från Twilfit. Samt linne o trosor från Lindex. Sen när jag skulle em blev jag självklart sen. Menmen, så iväg till mormor och morfar. Käkade, spelade kubb, snackade, käkade krusbär, ritade, åt körsbär osvosv.

Måndagen kom Izabelle över för att baka, men först bjöd jag på spenatsoppa till lunch. And she liked it:O!! Sen bakades somsagt blåbärspaj. Sjukt god deg var det. Dock lite halvkomplicerad, olika deg för lock och botten o så skulle man frysa botten blablabla. käkade lite blåbärspaj (=jag blev blå runt hela munnen...) och sen var det off to grandma's. Midda gdär o sen hem,

Tisdagen blev lite stressad. Jag skulle vara hemma till 2 men stack in till stan med izabelle o Naths. Pissabelle köpte en epilator o påvägen dit mötte vi ingen mindre än Jossan o Calle. Jossan var skitsur över att hon skulle till Dalarna menmen. Sen så kte vi in till Slussen o de käkade, jag var tvungen att dra för jag skulle till Wedins. Men var faktist värt det för jag hittade ett par chokladbruna pumps med lagom klack för drygt 120 kr. Najs I tell you. Sen var det stressa hem o fixa o greja.

Jess

Ny somrigare bild, tagen när vi var hemma hos kusinerna för mån månad sen..


Schnyggt. Mitt.



Sammanlagt 75 kr på Twilfit :O

Plans

Här är föresten lite av det som jag köpte i Nynäs. Jättesöt, jätterosa kofta o en trunika som jag hade tänkt ha på stranden när vi drar utomlands. Both from Lindex.


Men nu ska jag göra mig iordning för att hjälpa farmor med datan o sen möte Fia i stan. Sen ska jag hem till mormor ikväll också. Fullspäckat som vanligt, me like!! Sånt man saknar mest på sjön.


Jag o Fia på Högböte :)

Shoppiing

Så bidde till lite shopping idag..  Först blev det ett par linnen från Lindex, ett baslinne i ekologisk bomull, o ett svart med ursnygg rygg! (exakt likadant som jag köpte i Nynäs, så nu har jag två;D). Är ju självklart klubbkund på Lindex vilket gjorde att jag fick "ta 2 betala för 1" på alla rea-varor. Sen hittade jag 2 par armband på KappAhl, plus ett par skor på barnavdelningen. Söta, men måste fixa lite med ankelremmen.. O sen tag 3 för 2 såklart!


Ekologiskt, wuhooo... 59.50



Schnygg 59.50


Najs, perfekt att matcha med mina armband från Kreta. 24.50/par



Shoooooeees, söta. 49.50 på barnavdelningen


Sen var det in på Twilfit, där jag provade en skitsöt BH från CK dock i fel strl.. Sux.. Blev ett par trosor o mina favorit-minttabletter ;). Dock bor de numera i min lilla jordgubbsask från Marimekko.. Gina Tricot hade världens rea. ALLT förutom jenas kostade 49 kr :O. Så blev prinsessklänningen som jag lämnat tillbaka tidigare och sen en svart hoodie.




Panties


Hjärtisar! 29kr


Min rosa prinsessklänning, meant to b. 49 kr


Perfekt till båten, 49 kr

Skrivet igår men bloggen vägrade publicera det tydligen -.-

Så idag tog jag först en härlig lång dusch, hade ju faktist inte duschat på 5 dagar utan enbart badat i saltvatten där jag fick schamponera o grejja. Yuck.. Så fixade som tusan, scrubbade, hade i inpackning i 10 min osv. Sen kom Jossan så jag fixade iordning mig o sen fixade vi lunch. Vårrullar. Sen ringde jag o bad dem lägga undan en epilator åt mig. Haha skön snubbe i andra ändan.

Jag - Ja jag skulle vilja lägga undan..blablabla
Han - Ok, den är tyvärr slut, eller vänta, det finns en sista kvar här!
Jag - Ah tack, kan du lägga undan den?
Han - Jadå, bara att du ber den som står i kassan om den , den står bakom disken.
Jag - Ok
Han - Eller vänta, det kanske är jag som står där. Iaf, jag heter Henrik!
Jag - Ehrm ok, men då kommer jag om ett par timmar
Han - Ok, hej då!

Hahaha.. Sen så drog vi alltså in o köpte den o gick till Prisextra för att handla mat åt Jossan. Jag fick iaf tag på schampoo och balsam, skrubbhandskar, kanelgifflar o juice.. Jossan däremot skulle handla mat för flera dagar, men hade bara 60 kr. Haha då är då bra sweetheart. Så vi sprang runt o jämförde priser hit och dit..  Drog hem till henne o jag epilerade benen o sprayade blondspray i håret på henne. Fint blev det iaf. Sen hemåt, träffade Carl o sen drog jag hem. Har epilerat som en tok, men just nu kollar jag iaf på Saw 2 :)


Last piece

Så var alltså i Nynäs i 2 dagar, inte så mkt att göra. Fam L kom förbi en dag så vi käkade lunch med dem. Sen mest shopping, köpt massa strumpbyxor, en tunika och ett linne.. Sen drog vi hem till fam L och deras sjuuuukt fina villa vid vattnet. Ärligt talat, deras hus är så sjukt najs! Iaf så hade vi jättetrevligt, käkade, snackade, Lucas spelade Guitar Hero (NERD ;D), kollade på film osv. Låg kvar där en natt, käkade lunch med dem o sen drog vi vidare för att möta upp fam C.

Mötte upp dem på Skärlång där vi låg 2 nätter. Naturhamn = inte min grej. Badade iaf, grillade på klipporna, spelade kort, pysslade med kuber, snackade, lyssnade på musik, fiskade, körde jolle, promenerade och dylikt. Sen var det dags för oss att dra hem, alla var rätt trötta på sjölivet (förutom pappa då) så behöver hem o tråka lite för att uppskatta det. Så åkte hem, i regn. Note that det var andra gången på 17 dagar som det regnade, otroligt!  Så hem i ösregn, käkade middag på Bryggan (resturangen vid båtklubben=bäst), jag tog deras fisksoppa as usual, mumma! Sen hemhemhemhemhem!!

Epilator



En sådan liten söt filur ligger nu hemma hos mig. Muy cute I tell u. Gör som jag skrev någon gång tidigare inte så ont som jag förväntat mig. Najsnajsnajs. Så nu ska jag fixa o trixa lite mer! Prickig som tusan är jag iaf, haha!

Skrivet den 13:e Juli, Nynäshamn

Just nu sitter jag i Nynäs o har rätt trist faktist. Iaf kör en snabb resumé av vad som hänt under semestern so far.. Efter Waxholm var det allts Högböte. ANDRA KVÄLLEN KOM Marcus o Catrin så vi umgicks med dem hela kvälen typ. Fiskade gjorde vi också, inget resultat dock.. Dag 3 kom Erik o Johan så hade några fler att umgås med. Någon dag kom Viktor, Stephie, Patrik o Bella också. Och någon annnan dag var Sofie där.

Pysslat med allt möjligt.. Basta (igen :O!), grilla marchmallows, fiskat (Viktor fiskade upp sitt drag i ett träd så jag fick ut och klättra), mysti ungdomshuset, kollat på film, åkt till Möja, käkat glass osv. Sen drog vi iväg till Utö där vi träffade mammas o pappas kompisar med familj. 3 barn o en extra tjej från Usa;). Så vi spelade minigolf o for runt. Eftr vi ätit middag på restaugrang ringde min mobil. viktor, hans polar o Patrik satt i en jolle påväg mot Utö. Hahaha sweet!

Så de kom alltså och hälsade på. När de kom fram var de dock helt stelfrusna efter jolleturen och hade ont både här och var. Naw stackars.. Vad vore en kväll utan oss på Trulsa liksom? Så vi kollade på någon dålig film o sen gick vi o sa hej då till dem. Nellie lurade ut att det var något på gång mellan Matilda o Patrik. Haha. fast innan de åkte hann vi snacka lite o jag o Viktor smög omkring lite bland kanoter o buskar, haha. Sen drog de o vi låg kvar.

Dagen därpå cyklade vi o familjen L till Ålö. (=8km) vi badade o käkade där o sen cyklade vi hem igen. Duschade o lite sånt o fam L drog. Då hade iaf Viktor med co kommit så satt o kollade lite på Göta Kanal med dem o sen gick vi ut o käkade på Dannekrogen. Dock bara la familia. Sen tillbaka till båten o degade runt på diverse båtar, Tog någon promenad upp till Värdshuset o kollade på utsikten, satt ute vd hamnkontoret o snackade o sen till sist gick jag o la mig. Var vrekligen sjuuuukt trött..

Så dagen därpå drog hela kompaniet som sagt o kvar blev vi. Rätt surt faktist, hade gärna joinat dem till Nynäs lite tidigare.

Skrivet den 4:e Juli, Högböte

Jess nu sitter jag på Högböte utanför Möja. Seriöst så är detta favoritplatsen på hela jorden. Detta är HEMMA! Iaf, kom hit från Waxholm igår, läste i stort sett hela dagen vlket slutade med att boken som jag började med samma dag tog slut,... Efer maten bestämde vi oss för att fiska.

Sjukt fint var det, kunde stå i linne i solnedgången. Mysigt som tusan! Dock gav både Matilda o Philip upp VÄLDIGT snabbt... För snabbt. Så när de tvingade hem mig fastnade jag i en fotbollsmatch med alla barn;). Jag ägde sönder dem alla!! De var Swe, jag var Russia! Var faktist inte bara barn, nån snubbe som hete Tim o var 1, någon Melinda o typ Frida? Elsa es muy social!!

Sen badade vi, bastade (tom jag bastade!!!). O efter de var dett, film, NileCity o kort i ungdomshuset. Mysmys. Idag gick jag upp tidigt eftersom resten skulle dra så hade vi kommit fram till att dt var bäst att gå upp tidigt;). Låg o snackade på heilikopterplattan me Tim i typ 2.5. Matilda joinade också efter någon-några timmar.  Drog till Möja, sa hejdå till Tim o co, handlade o åkte tillaka för lunch. Sen la jag o lillsis oss för att sola o bada på stranden, härligt!!

Skrivet den 2:a Juli, Waxholm

Just nu sitter jag i Waxholm. Vi drog ner till båten igår förmiddag. Sen stack vi direkt ut, jag körde faktist båten i typ 1 timma. Från Ålsten hela vägen till hammarbyslussen. Någonngång måste man väl börja,right?


Så vi kom hit och slöade, käkade middag på någon restaurang och sen glass o drälla på båten framför tven. Idag så har vi inte gjort speciellt mkt, rätt dåligt väder. Så vi gick och shoppade ist. Bidde dock bara ett par örhängen, hittade en jättesöt klänning som jag funderar lite på. Iaf, god lunch o sen degande framför tven.

Sen var de middag pånågon mysig restaurang, Fisksoppa. Nya favoriten! Så nu siter vi här på båten o sk väl strax dra mig ut med lillasyster för att hon ska köpa glass. Menmen, finns inte så mkt mer att uppdatera om. Dock publiceras inte  dett förrän jag kommer hem Puss!


Honey I'm hoooome!

Heeeeemmaaaa!!!! Fick lasta köra kärran från båten i ösregn men jag lever ändå. Hemmahemmahemma!!!

Vart tog aptiten vägen??

Har sjuuuuukt tråkigt, så jag har gjort 200 situps av ingen som helst anledning.. Sen senaste dagarna har min aptit typ halverats.. Läskigt faktist, käkade typ hälften av maten ikväll o sen var jag mätt. Trycke i mig lite av den sista fisken, resten fick familjen käka upp.Glassen (en kula, ingn match ju) efter vet jag inte vrf jag köpte, drygt hälften av min kula står nu i frysen. Har inte vart spc hungrig sen i torsdags. Käkat hälften av det familjen äter typ hela tiden :SS. Creeepy..

Minishopping

Min dag har börjat bra iaf, kan ju bero på ett eller annati. Fick jag min hej-då-kram som jag var så putt över innan. Har dessutom köpt en skitsöt rosa kofta, tunn med hålmönster i rutor. Lite ála Fred Perry. Bara det att min är snyggare!. Och ett par ljusgula trosor på rean. Jag är nöööjd!! Sen köpte vi lite hårspray också, hade en liten testspray från Loréal så var ju tvungen att köpa den stora flaskan ;)

Ännu en "jag-vill-gräva-ner-mig-i-ett-hörn-dag"

Urk vilken trist dag. Alla som v känner drog(haha skrev dog först) imorse o nu känns det mest bläääää. Har sovit hela dagen, vaknade vid 11, de drog typ 12-13(?) en gick jag o la mig, väcktes för lunch vid 3 o sen gick jag o la mig igen. Sov till 5 o sen dess har vart vaken faktist. Blä vill inte det här, kanske ska gå tillbaka til igår?

Jolletur?

Hahaha cutest thing ever nu ikväll!!

Fiia

Hahahaha jag och Erik upptäckte precis att om hbde han och jag tänder lamporna inomhus så kan vi se varandra. Tahaa, så n står jag o vinkar som någon annan tönt);

Klänning

Hittade en jättesöt klänning i Waxholm som jag ångrar lite att jag int köpte. Eller är inte riktigt säker. Kanske köper den någon anan dag? Lurigt,var iaf, lite rosa, rätt mkt grått o sen en gulkedja i ringningen lie á la Gina Tricots klänningar. Fin iaf, dock kort...

RSS 2.0