Summering

Är lite dåligt med updateringar o lär väl inte bli bättre iom att jag har lov;). Jag har looooooov, jullov:D. Och vet ni mer? Jag har tagit kustskepparexamen(=jag får köra båtar över 12*4 m), är så sjukt stolt. Så nästa sommar är det jag som kör båten, hah! I torsdags had vi julmiddag med klassen hemma hos Anna. Först bakade jag, Nic o hennes lillbror pepparkakshus, mumma.

Var en urmysig middag iaf, vi körde charader (haha min klass har fått dille på charader på senaste tiden).  Jag ar sjukt bra, Nicole o jag har ju vår connection så fattar rätt fort;). Sen var det hemåt, tog sjukt lång tid, fick vänta 25min på tuben, segt. Sen var det upp någorlunda tidigt på fredagen för julavslutning, Kungsholmskyrkan. Mot Vby, mötte upp Marco o jag köpte julklapp till mormor och morfar och hämtad ut mina omklackade skor:)

Vi käkade lunch o sen var det hemåt, käka och vända för att dra hem till Marco. Hade sjukt kul men var jättetrött hela kvällen igenom. Nicole o Emelie kom framåt kvällen o sen sov jag kvar där, blev dock en nattpromenad med MArcos täcke (och skor, tell no-one!). JAg fixade frukost till Johan, Marco o Erik på morgonen. Eller först fick jag o handlade mat o sen stekte jag bacon, scrambled eggs och rostbröd.

Jag låg kvar o sov till typ 3? Då Marco o co skulle springa ärenden, då fick jag någon knäpp o städade upp allting! Great work!. Hem o fixa mig lite o sen tillbaka till Marco's, var om möjligt ännu tröttare. Sov i stort sett hela kvällen, ibland med sällskap, ibland utan. Hade dock mina moments då jag vaknade upp, hyper, o sen slocknade 10 min senare. Sov gott hela natten (eller det som var kvar av natten när allt white trash äntligen hade gett sig av).  Söndag morgon vaknade jag o Nicole vid 9 o drog hemåt.

Städade o grejade hela söndagen, sen kom T&C förbi med paket. SÖTASTE! Fixade vidare o kommer faktist inte ihåg vad jag gjorde på kvällen. Måndagen var jag off till Vällingby o köpt Tildurt klapp. Hämtade ut skor hos skomakaren o sen direkt hem till Ragnis. Jag o Nic hängde där hela dagen o kvällen, SATC, Grinchen o TopModel likaså. 

Tisdagen gjorde jag o Tildis ischoklad och kanderade mandlar. Marco kom över o sen delade jag ut julkort. Drog hem till Erik F. men insåg att det absolut inte var min grej så vart hem igen rätt fort o sen vidare hem till Marco. Satt o drack te med honom o kollade på när han slog in sista (alla) julklapparna. Hemåt o sova!

Pepparkaka.



Fattar ni att jag var brun i somras eller? Borde egentligen haft med resten av familjen så hade ni sett vilken pepparkaka jag var! Jess sådär brun vill jag bli nu i jul!

GOD JUL


Sötnosarna

Aww, T&C var precis här accompanjerade av deras mamma. Fick två klappar (första för i år) och så gav jag dem deras, blev en varsin gosedjursgroda med tillhörande krona på huvudet. De har ju haft en thing för just prinsessgrodor, vi har ritat sånna nästan varje gång sen första gången jag träffade dem. Deras paket till mig var jättgulligt "Till världens bästa (h)Elsa", men sen blir det till att vänta tills den 24 innan jag öppnar;)

Månday

Nu är alla skolprov över så kanske blir lite bloggande i framtiden tom! Kustskepparen på onsdag så är navigering som gäller i dagarna. Fysikprov, lunch (involverandes kycklingar som Tobbe avslöjade identiteten på), svår kemi och sen spanska. Pratade om spansk jul. Sen sprang jag o Ragnis iväg till Baresso för att klippa oss, så nu är mitt hår kortare och kletigt. Han hade i Bed Heads Superstar thickening product. Kladd.

Ragnurt har sin operation imorgon så alla jordens tankar till sötnosen! Nu är hon iaf snygg som satan i håret så girls u better watch out when she's better! Sen var det hemåt, mötte Lelle på tuben o sen fick jag skjuts av papps hem :). Väl hemma hittade jag min klänning i ett paket på köksbordet :D Skitsnygg!


Framtidsplaner? jag?

Gosh, kom precis på att efter gymnasiet är det ju dags att specialisera sig inom nåt område.Shiat jag har 1.5 år att komma på vad jag vill göra i mitt liv :S. Valde iaf rätt när jag valde linje på gymnasiet, tror jag. men vad tusan vill jag pyssla med? Språk? Kemi? Bio? Eller kanske något helt off som typ ekonomi? Gah, huvudbry. Eller vill man följa pappas fotspår?

Välförtjänt helg

Nu har jag ett prov i kvar i skolan den här terminen! Naaajs, idag var jag först över till lillsis skola där jag kollade på när hon sjöng, hon är riktigt duktig faktist! Så efter jag lekt paparazzi där (försök filma med videokameran, ta kort med vanliga kameran o filma med mobilen samtidigt?) var det in till skolan. Kom rätt sent till engelskan men det var det värt, efter engelskan var det matteprov som jag hoppas gick bra :)

Var kvar i skolan ett tag, käkade lunch osv. Hem o lämna skolböcker osv o sen in till stan för att möta up Fia o handla julklappar. Blev iofs inte så mkt till julklappsshopping, något till lillkusinen o så köpte jag en julklapp å någon annans vägnar. Fia fixade alla sina julklappar. Orättvist! Lyckades även se till att de skulle fixa fram ett Omnibronze till mig på Pashion. Har nämligen sett det i deras webshop, men palla beställa hem det o hämta ut på posten osvosv. Så nu ska de försöka få ner det till butiken så kan jag bara kila dit o köpa det. Najs.

Sen när jag kom hem så hämtade jag o pappsen Thaimat (vi måste seriöst käka thai minst en gång/vecka??) o nu ligger jag här i soffan där jag hade tänkt spendera kvällen. Myys. Ska se till att sova tidigt o så kanske jag ska ta mig över till farmor imorgon. Just nu ligger jag iaf o kollar på den där filmen med de siamesiska tvillingbröderna;)

Hate to bore you but..

Svenskaprovet är över o nu har jag bara 3 prov kvar, najsnajsnajs. Tyska imorgon, matte på fredag o sen fysik (:OOOO) på måndag. Måste iofs läsa på lite kemi också som vi komemr ha oförberett quiz på någon dag, gulligt va? Nu ska jag iaf plugga tyska, kör samma plugg som förra året: skriva en text om mig själv (är inte det standardfrågan för alla nybörjarkurser i språk?) o träna lite Die, Das, Der. O sen om jag är riktigt duktig så ska jag skriva en engelskanovell också o kanske börja på kemilabben som ska in på måndag? Taha som om jag är duktig?


Det går bra nu, kompis det går bra nu

Även om det råkar vara tiden innan jul och även om jag råkade shoppa lite spontant igår, även om min syrra kommer få skitfin julklapp, även om jag inte passat barn på ett par veckor. Najs!


TJenis

Är jättetrött, händelserik dag, nu väntar jag mest på att lillasyster ska komma hem men tror inte jag orkar hålla mig vaken så pass länge. I veckan är det iaf tyskaprov och sista matteprovet i matte C. Dessutom måste jag fixa skepparexamen, vill helst å det gjort nu i veckan. Kanske fredag? Yeye, igår var en lång dag det med, först skola. Lunch med håltimma så hann kila o köpa julklapp till pappa, sen efter skolan (=efter alla labbar...) åkte jag till Solna o handlade mammas julklapp också.

Lillsis' julklapp är redan planerad, sen är bara frågan vad farmor ska få? Mormor o morfar brukar ju få något tsm, men vet inte vad jag ska hitta på.. Klurigt! Nog om julklappar, på kvällen var det iaf hem till Christine som gällde! Vi såg någon film som var rätt lame i början men framåt slutet så blev det sjukt läskig, nice stuff. Sen körde vi sanning eller konka. haha, kommer nog inte ihåg när jag körde det sist? Jo kanske för några somrar sedan på båten... yeahyeah

Båtnörderi

Kom på att båtkursen är ju faktist slut nu, måste bara göra provet någon dag.. Iaf, funderar på att ta VHF-certet med en gång o sen kanske utsjöskepparen i vår? Men först måste jag ringa o boka provtid... Klurigt!

RSS 2.0