Simpsons, Söderberga och kusin L

Bwaha var med Philip och såg Simpsons the movie. HAhaha den var jätterolig, kändes dock väldigt skumt att kolla på dem på bio (inledningen säger allt) när man är så van vid att sitta och glo på dem hemma.

Innan så käkade vi iaf på donken och sen åkte vi omkring lite här och var:). Efter  filmen åkte vi hem hit och pissade och sen ringde vi till Elli som vi åkte och träffade i Söderberga:)). Sanna var där tambien, har saknat dem båda muchomucho!

Philip skjutsade hem Elli och mig och hon bjöd över mig på film. kollade en stund men sen vart jag tvungen att gå. Idag kl 9 går bilen mot Täby -.-'

Tidigare idag så kom farmor, faster och lilla kusin Lollo över. De lämnade Lollo som fick hoppa studsmatta, hänga med på cykeltur, leta sniglar osv. med oss. Faster kom tillbaka för att hämta henne men de stannade på middag ist, men då hade jag och Philip redan stuckit.


Simpsons, städa och makaronipudding :)))

Idag har jag inte gjort någonting nyttigt :P. Eller jo jag har lärt mig koka ägg och bokat biobiljetter för mig och Philip i Vällingby. Vi ska se Simpsons-filmen :D. Så den ska vi gå och se imorgon :))!

Sen så har jag hjälpt mamma att städa i bokhyllan, vi har hittat massa konstigt grunks... Vem visste t.ex. att min mor var en geek en gång i tiden som samlade på sig massor med frimärken "i hopp om att hennes barn skulle bli intresserade av det"

Har städat lite i mitt eget rum också och lollat runt lite med hantlar och sånt där gummiband. Nu ikväll ska vi på middag hos farmor och jag har fått önska mat;). Eller rättare sagt jag bad vääääldigt snällt om vi inte kunde få makaronipudding. Gah har inte fått det hos farmor på jättelänge, favoriträtt!!

Haha lästa vad jag skrev överst och måste ändra mig till att jag har gjort massa nyttigt!!

Kicks I miss u

What?! Misstänker att Kicks i Vällingby har stängt.. för evigt:O! Vafan, vart ska jag nu hitta mitt torrschampoo?!! ska man behöva åka hela vägen till Solna :O? BAJS

Towday

Wooow, vet ni vad? Min bränna på ögonlocken har gått bort, det svider knappt något allt :D:D Måste  hitta på något att göra idag innan jag förgås. Ska packa upp väska no2, handtvätta en sjal men sen vill jag in till Vällingby och leta efter torrschampoo också, jubbigt

Bart style!



Haha så rolig, såg den på Mtv imorse. Lillasyster blev helt till sig och vi satt båda och stirrade på den förundrat :P. Lite gay visserligen men väldigt rolig! Näe nu ska jag packa upp min sista väska.. Kan meddela att idag har jag inte gjort ett piss förutom att dricka latte, lyssna på musik, kolla på tv, data, äta lunch och packa upp-.-

Jag och Joppe

Har jag nämnt att vi är tuffa?
Har jag någonsin nämnt att jag och Joppe är tuffa?!! (bild ifrån tidigare i år)

Bränna=not hot, I want Totte samt torrschampoojakten...

Gah, det var ju sol både igår och i förrgår. Så påväg till Trosa (åka båt i 8h, yiihoo) låg jag och solade i ett par timmar. Bara låg och blundade med min mp3 i öronen. Så nu har jag bränt mig... på ögonlocken.. Ni kan ju ana vad det svider och ser skumt ut. Är lite svullet också. Dumma dumma mig..

Iaf så har jag som sagt vart i Kalmar också, det var riktigt mysigt. Vi och två andra båtar åkte dit och låg där i en vecka:)). Förälskade mig i en av fam.B.'s hundar. His name is Totte and I want him badly! Han är typ jordens sötaste men ack (Bwaha kul ord) så feg.

Han var superrädd för min mobil, så bara man tog fram den så for han iväg, stackars liten. sen så var deras fläkt som stod i dörren MKT läskig också, så han klarade inte att gå förbi den när den var på. Lite knasig dock för varje gång jag kallade honom söt, sötnos eller något annat med ordet söt i såg han ut som om jag hade sagt något dumt:P. Jordens sötaste säger jag bara!

image130
Tottsen som sitter framför Philip :)). WANT HIM

Iaf så första dagen i Kalmar var jättefin, det var supervarmt så jag, Malin och lillasyster hade vattenkrig med vattenslangen på bryggan och senare åkte vi ut med jollarna för att bada:)). Dagen därpå kom min älskling Josefinaren och hälsade på. Med sig hade hon sin farmor och kusin så vi gick och köpte glass och babblade.

Vi hann gå på bio också, Harry Potter filmen:)). Den var väl helt ok men insåg att jag har glömt att se den som är innan :S. Donken varje kväll för att köpa Mcflurry, paaj eller Kaffe cool. Mums!

Kjelle fyllde 50 så det firade vi också. Han fick massor av fina saker men Lottas förkläde tog priset:)).Fyllde hela deras fördäck med ballonger bl.a. Han vart superglad ;) Annars har vi inte gjort mkt. Lagom mkt shopping men har ändå inte fått tag i mitt torrschampo.

Har letat efter det på Gotland, Öland samt Kalmar. Kalmar skulle få in det men icke.. Gick in på Kicks typ varje dag i en vecka.. Annars blev det mest fyndande på Gina Tricot som hade någon slags superrea.. köpte bl.a. 2 bikinis:)). Men det är ändå skönt att vara hemma. Bilder kommer någon dag, något år..

Honey I'm hooooooome

Äntligen hemma efter 4 veckor på båt:)). Först Utö, Gotland, Öland och sen Kalmar och Trosa. Men nu ska jag klä på mig och sen ska jag träffa den lilla innan hon drar till Göteborg:/..

F.ö. så har mitt äppelträd överlevt :D:D:D

BAJSDAG

Igår var jag arg nu är jag uttråkad som tusan... Eftersom mina föräldrar är osociala så sitter vi inne medan alla andra drog till någon pub. Skulle gärna följt med men skulle bara sett dumt ut..

Gah hatar att de är så osociala.. Vi ska alltid sitta och tråka utan folk, alltid tacka nej när folk bjuder över oss, aldrig bjuda över familjer på middag osv.. Hmm nu är jag sur istället, och kissnödig... Och så regnar det ute. Skit.

Bajs vad jag kan bli sur...

Alltså ibland är folk så jävla korkade... Vrf håller folk på så förbannat mkt??! Man går runt och försöker hjälpa folk, och lägger verkligen ner tid på vänner. Men när det gäller att ge tillbaka, då är det enda som betyder något -i slutändan- en själv. Falsk värld vi lever i..

Öland

Tjoho har varit på Öland ett tag därför har jag inte skrivit något men nu har vi lämnat Öland. Åkte dit med båten som förra året. Jättemysigt har det vart. Supergulliga uppträdanden varje kväll med ett coverband called "No Tjafs". Gissa vem som fick en "No tjafs-tröja";)?

Sen var det ju kändisspaning ofcourse;). Massa folk som man kände igen speciellt omkring prinsessans födelsedag. Självklart var vi på firandet med konserten, och gissa vem som såg Henke Larsson utanför arenan:D??

Nanne Grönvall käkade lunch på strand, Katrin såg sin älskade Måns flera ggr, jag och Malin såg Carola osv.. Kvällarna spenderades på strand efter goda middagar på diverse restauranter. Någon kväll blev det även äkta fjortishäng utanför Sibylla.

Där träffade vi äkta ölandsbor :O. Sånna som bodde där året runt liksom. Så jag fick en av dem att säga en mening på äkta öländska (heter det så?). Vilket slutade med asgarv från bådas håll. Jag för att det lät roligt och dem för att jag "skrattade konstigt".

Inte köpt så mkt denna gång dock.. Ett par pilgrimsmycken bara (iaf vad jag kommer ihåg) men sen massa gratisgrunks:P. Vann en tävling i göra pålstek på så kort tid som möjligt så fick en sån där elektrisk sudukomoj och massa mer skrot :D

Sen vann jag en sån där gul tomte också! (alla som ställde upp vann ;P) Ni vet en sån där som är med i reklamen för parlino? Med den där mekaniska rösten; en sån gul tomte fick jag och sen smörade jag till mig ett mobilsmycke med en gul tomte också :P

Var uppe i borgen med C-family och G-family :)). Har tagit massor av foton så när jag hittar kameran kommer någon kanske upp :P. Borgen var iaf lika mysig som förra året, dock höll de på att bygga om. Vi flickor gjorde knäckäpplen och pojkarna fick skjuta med pilbåge( Catrin med och hon ÄGDE DEM;P)

Med andra ord har jag haft det SUPER i Borgholm, nästa år igen??

Gotland

Helluuuu, har varit lite frånvarande på sistone men det beror på att jag har varit på Gotland i en vecka. Det har vart jättemysigt till och från då jag inte klarar av att umgås med min familj konstant i en vecka utan att vilja åka hem... En stund var det nära att jag stack menmen...

Det har vart regnigt men vi hann med massa kulturella grejjer så nu är vi klara för att ta platsen som kulturnissar hela bunten ;). Visby var väldigt fint men skulle nog ha vart roligare om man vart över 18... Det fanns ju inte lite nattklubbar osv om man säger så men tror de hade 20-årsgräns -.-

Lite shopping hanns med också såklart, köpte bl.a. nya solglasögon:)), ett par nagellack (HAHA jag fick tag i det näst sista sweety-nagellacket som är slutsålt i Sthlm!!) och sen ett som hette "chic" ifrån MakeUpStore :)). Iaf så har jag haft det helt okey. Återkommer med bilder senare!

Tjuho

Tjoho idag har det inte hänt mkt. Sovit bort större delen av dagen i mammas och pappas säng. Och så har jag hunnit med att sitta pyttelite i solen ;).
 
Ikväll blir det restaurang med el family, hoppas de har abborre är supersugen på det. Annars blir det deras supergoda hamburguesa!

RSS 2.0