Elsas turdag; bra att man blir glad för så lite...

BAJS, hade skrivit en lång text och nu försvann den. Har jag någonsin sagt hur jag hatar när blogg.se gör sånt?! Argh, fan vad arg jag blir. Annars brukar jag komma ihåg att kopiera hela texten med jämna mellanrum, men glömde det den här gången...FAN


Aja iaf. Åkte in till Vällingby i några timmar. När jag vid Islandstorget råkade tappa en oanvänd tunnelbanebiljett var det en kille som gick efter mig med den. Naaw, blir så glad när folk är så snälla, även om det vara handlar om en tia.

 Knallade runt lite som vanligt. Inne på HM hittade jag en aprikos scarf på rean. Me like REA. Provad även ett "today-erbjudande" på barnavdelningen innehållande trikåklänning och leggins till priset av en hundralapp. Hade hon slagt till om den svarta klänningen funnits kvar. Hmm, får kolla efter det i Täby C.

Sen gick jag vidare, på Lindex hittade jag två diadem. Ett silverblått och ett svart, båda smala i siden. Med det flyt jag hade för även diademen var på rea och det blev 19 kr för dem båda. Gick förbi DEA och såg att de hade någon jätteutförsäljning och där hittade jag mig ett smalt silvrigt skärp. Visserligen för stort, men det kan jag fixa till här hemma. PysselElsa. Och självklart var det på rea, 20 kr för ett skärp, blir det bättre?

Det blev inga strumpbyxor men insåg att Lindex hade tag 3 betala för 2 på hela deras strump och strumpbyxesortiment. Ska höra med mamma om vi kan åka dit en snabbis någon dag. Ska iaf kolla efter klänningen i svart när vi åker till Täby centrum.

Ja sen åkte jag hem och med mitt flyt så satt det ingen i spärren så jag fick åka gratis hem. Ha! Toppendag :). Men nu måste jag börja packa för imorgon ska jag ut till Täby. Ciao


Avril Lavigne, magsjuka och strumpbyxor

Såg Avril Lavignes nya (?) låt på Mtv nyss. Gud vilken härlig låt, hon har blivit mer tjejig igen. Hon ser inte så arg ut på videon utan hon ser faktist glad ut. Hon har bytt stil, igen, men denna gillar jag.

Haha, sitter här i soffan för mig själv med mössan på sned och diggar musiken, hahah. Men sjunger bara med liitegrand. Har INGENTING att göra idag. Nathalie har blivit magsjuk eller nåt så hon kan inte följa med på tantgympa ikväll.. Så min dag kommer bestå av; INGENTING.

Detta måste vi göra någonting åt. Hade tänkt lura med mig Erik in till stan men han var tvungen att plugga.. Funderar på att åtminstone ta en tur in till Vällingby och införskaffa tjocka strumpbyxor. Både att ha till klänningen och under jeansen nu när det börjar bli lite varmare.

Annars lär min dag nog bara bestå av att packa för imorgon bitti drar jag och lillasyster till kallare trakter; TÄBY. Ska sova hos mormor och morfar och träffa kusiner dagarna i ända.

Vad händer den 23 Mars?!!

Jo det ska jag berätta för er. Då invigs nya gallerian SOUK som kommer ligga i Debenhams gamla lokaler. Har googlat en massa på det just och insett att när Nordens största TopShop-butik invigs kommer de inte invigas av vem som helst. Utan av KATE MOSS!! Hmm, någon annan som vet vart jag och Izabelle kommer att befinna oss den 23 mars?

De kommer öppna nya Pashion där så om man måste ha nån spec. inbjudan förväntar jag mig få det ifrån dem. Hmm, ska nog maila dem med detsamma för att fråga om man kommer behöva nån inbjudan eller d.l. för att få komma dit.

Annars kommer de även öppna; Smycka, Pilgrim, Friis & co, Svea m.fl.

Tantgympa imorgon med Pattalie(L)

YES, jag har värvat Nathalie. Vi ska gå på tantgympa imorgon kväll. Funderar över vad jag ska hitta på på dagen. Kanske skulle ta och åka lite mer långfärdsskidor. Då skulle jag ju kunna vara riktigt duktig imorgon. Hmm. Tåls att tänka på!

Längdskidor, shopping och sexårskalas

Som sagt så är jag impopukär och fick därför åka långfärdsskidor själv. Åke fem varv runt Judarn-ängen, åkte nog i ungefär 1h och 20 min. Kände mig riktigt duktig när jag sedan knallade hemåt. Käkade lunch och duschade. Sen bar det av till Solna-centrum. Fann mig en mandarinfärgad klänning på Gina Tricot. Ja jag vet att hela Sveriges befolkning kommer använda denna klänning men den är ju så söt!

Kollade även på solglasögonen som jag hade kollat lite på på nätet. Det var alldeles för små för min smak. Och de kunda gärna få ha varit mörkare.. KRÄSEN:P Men köpte ett par trosor också. Har kollat på dem några gånger och var de på rea :-)

Gina Tricot


Sen åkte vi till Täby för att fira mikronomen som fyllde 6 år i onsdags. Tårtbakning, käka och spela spel. Notera att allt ska göras med så mkt oljud som möjligt! Så nu är jag helt slutkörd. Återkommer senare..

Stackars mig jag har inga vänner :P

Ingen vill åka långfärdsskidor med mig :/. Och Fanny är borta i Italien, så det funkar inte heller. Hmm.. Det lutar åt att jag får sticka ut en stund själv...

Sportlovsvecka

Vad ska man hitta på idag då? Ingen aning. Vill ut och vara aktiv nu på lovet så kanske ska släpa mig ner för lite långfärdsskidor, för det är ju alltid mysigt. Har inte så mycket planer för lovet ännu.

Lö: ---
Sö: Fira kusinen som numera är sex år!!
Må: Ta mig till Brommaplan för ett pass Friskis och Svettis, prova på liksom.
Ti: Till Täby
On: Täby
To: Kommer hem från Täby på kvällen
Fr: ---
Lö: ---
Sö: ---


Låter som en väldigt skön vecka. Ska hinna med långfärdsskidor och skridskor. Måste bara hitta någon som är på. Ska nog höra med Oscar om de är på redan idag :-).

Födelsedag snart..

Kom på att jag fyller år snart. Då ska jag nog bjuda över Högbötefolket, saknar dem massor. Saknar sommaren och sommarkänsla är precis vad jag behöver just nu :). Men nu ska jag börja på vante no. 2. Wish me good luck..

Åh vad jag älskar mitt liv...

Hmm, vet inte om jag vill skriva någon om idag. Senast jag skrev misstolkades det. Och nu orkar jag inte med mer skit.. Idag ha varit "min dag", verkligen!!

Engelskan var det film, den var helt okey. So gick väl sådär. Har hamnat med slöa Henrik som inte gör någonting :P;);). Tekniken var helt okey, bara det att Ellinor inte var där. så jag jobbade själv på våran hus. Lunchen var...hmmm......intressant.

Först när vi satt och åt i matsalen fick Henrik damp och kastade mjölk på Gustaf och i hans mat. Jag, Gustaf, Adam och Philip gick upp och satt oss i mellanrummet. JAg låg och vilade lite på migg borde och de typ...ja...satt och lutade sig mot mig=mosad blondin. Helt plötsligt fick de för sig att måla ett kors i pannan på mig. Trodde att jag var starkare än dem..tyvärr Elsa. Blondie against 4 pojkar funkar inte. Så jag fick ett kors i pannan och en kuk på kinden.

När jag skulle tvätta av de stängde de in mig på toaletten. Max, Love och Antonio var inte sena på att hjälpa till. Så när de andra gick satt jag fortfarande inlåst på en toalett utan lyse då de dragit av stömmen. Där satt jag i kanske 10 min och sen tog jag mig ut. Tog en stund och sen bestämde Love att han skulle måla mer på mig. Jag gömde mig bakom Malik och han backade in mig i en fucking krok. Huvudvärk..

När jag gick ut ur mellanrummet blev jag attackerad av Patrik d.l. som brottade ner mig och helt plötsligt var jag underst i deras böghög. Vid det här laget var jag lite lagom sliten så satte mig i ett hörn. Jo men självklart kastar de snö på mig, min pärm och ner i hela min handväska. Åååh vad jag älskar er!

Jossan kom och tyckte jag såg ledsen ut och det brast så jag grinade (och garvade samtidigt) lite och sen var det matte. Gympa var det och innan lyckades jag få ännu mera snö på mig.. Tjoho, snö i byxorna, tröja, jackan och hela gympapåsen. WOHO.

Gympalektionen var skoj, Philip hade lektion och vi fick köra kickboxning. Har bestämr mig för att jag vill börja på det nu..

Fitta

Allting känns VÄLDIGT falskt just nu. Tror inte någon är helt ärlig mot mig, det känns inte sådär överdrivet bra...

Arg...

Oj fan jag irriterad man kan bli. Irritation=huvudvärk... BORTSKÄMDA SNORUNGAR

Min dag; ingen sovmorgon, sömntuta och muffinmanPhilip

Japp, idag klev jag upp vis kvart i sju för att duscha. Som jag skrev tidigare så hade vi egentligen sovmorgon men idag så blev vi snyltade på den. Kändes så jävla onödigt eftersom Patrik och Love inte kom så vi hann ändå inte öva. Suck, gå upp tidigt i onödan..

Sen hade vi matte. Det gick bra, ligger lite före de andra, så jag kan jobba på långsamt ibland utan att hamna efter. Me like. Så jag ägnade lektionen åt att räkna en ynka sida och hjälpa Patrik med vartannat tal. Vi hade spanska och mellan lektionerna kändes det som om jag gick runt i något slags energi-spararläge. Hehe, japp, bitch kan man nog kalla det också ja..

Lunchen har jag inte så mkt att berätta om eftersom jag inte ens pallade att gå iväg till matsalen. Gick och la mig på ett bord vid vårt klassrum (ovanför ett element såklart!!) och somnade. Inrullad i min halsduk och med jackan som täcke. Jätteskönt, fast bord är väl inte att rekomendera, efter nån timma kom Izabelle och joinade mig så slumrade vi lite till.

Mentorn var trökig som vanligt, sen syslöjd. La upp lite maskor och sydde. Hmm, det går framåt. Efter hade vi tyska, kände verkligen inte för det men lektionen gick förvånansvärt fort. Efter mötte jag upp Philip och Izabelle. Vi gick hem hit för att baka, men först var jag tvungen att fixa något till dem att äta. Har nu lärt mig att man kan dricka yoghurt. Hmm. Wierd..

Vi bakade vaniljmuffins och Philip hade jätteroligt på min msn medan. Sen tog det typ 1h att dekorera dem. Men de blev VÄLDIGT söta. Alla går numera i rosa-vitt-lila. Mkt tjejigt. Philip är mycket feminin. Hmm, nu ska jag fortsätta att prata med Philip och Adam bye hoes.

Sjuk, musikrepetition, osynlighet och syslöjd

Argh, jag trött på den här veckan redan. Känner mig så jäkla sliten. Idag har vart jobbig. Känner mig superbitchig, men det skiter jag i. Mår så jävla pissigt, har huvudvärk, extrem trötthet, hosta och svettas och fryser om vart annat. Jo men självklart är jag förskyld, men jag har inte tid att vara det just nu. Imorgon går våran sovmorgon bort eftersom då ska vi öva på musiken. Sen slutar vi halv 4, då ska jag, Izabelle och Philip hem hit och baka.

På torsdag är det musikuppträdandet på kvällen och sen måste jag nog gå på tekniken och biologin. Fredag känns någolunda bra iaf. Då kan jag iaf vara hemma och ta det lugnt om jag fortfarande mår piss. Idag flöt på som vanligt. Jag och Izabelle kommer inte överens just nu vilket gör det hela jobbigare.

vår musiklektion hade vi alla niorna där för repetition. ORKA. Har insett att på våra lektioner är jag rätt osynlig, honr orpade upp mig tre gånger och jag svarade. Ändå satte hon mig som frånvarande så jag fick ställa mig upp och hoppa och skrika lite för att hon skulle se mig. Hmm.. Me don't like..

Sen hade vi svenska och sen engelska. Tvingade mig att vara kvar eftersom vi skulle få mera material inför provet.När jag gick hem käkade jag mellis och sedan klockan sex gick jag ner till skolan igen. Jag hade nämligen lovat att sitta i syslöjden under vår skolas öppna hus. Syfröken är fortfarande imponerad över mina vantar, lite röd om kinderna blev man när hon stod och babblade om hur duktiga elever hon hade och visade min vante för intresserade föräldrar och barn.

Jag hann med riktigt mycket, har nu en vante kvar med trådar och allt fästa och har även lyckats sy min krage, ärmar och sidosömmar på min skjorta. Fröken noterade att jag fick mer gjort på de här timmarna än vad jag har fått på hela terminen. Haha.


Muffins, förskylning och musikframträdande

Haha, jag, Izabelle och Philip håller på att planera vad vi ska baka på onsdag. Det ska bli Brownies och någon slags muffins. Det enda vi vet om muffinsen än så länge är att de måste se söta ut! Vi har höga krav vi. Så här har vi tänkt oss att våra muffins ska se ut; Wish us good luck!

muffins

Men just nu sitter jag mest och huttrar för mig själv. Har lyckats dra på mig en förskylning. Men eftersom jag är dålig på att vara sjuk så gick jag till skolan iaf. Okey, man kanske inte kan vara dålig på att vara sjuk men jag känner att jag missar så mkt av dagen om jag inte är där. Vilket resulterar i en grinig Elsa under dagen men det kan man leva med.

Vi har haft massa musik idag eftersom i veckan kommer vi nior (förutom 9D, eftersom de är mobbade ;P) ha ett musikframträdande. Hmm, bara ett par dagar kvar men ingen kan låtarna, vilket resulterar i hårdträning den här veckan. Bara idag har vi haft 2 repetitioner. Hmm, huvudvärk+musik+sång=grinig Elsa.

Men man ska väl inte gnälla antar jag då anledningen till att jag är dålig på att vara sjuk är för att jag är friska konstant. Hmm, senast jag var RIKTIGT sjuk var nog i typ sexan kanske? Är nog pga all den frukt som jag bäljar i mig. Nu ska jag lägga mig och göra lite engelska (läs: titta på tv).

Skridskor, milkshake, steg och nya tillgångar

Tjenare. Förmiddagen tillbringades stickandes och vid 2 så kom Matildas kompis Cecilia över och eftersom mina kompisar är för SLÖA (Eller så  gillar de mig helt enkelt inte;])för att åka skridskor med mig så åkte jag skridskor med Cecilia och lillasyster istället. Vi gled omkring en stund (haha gled, fyndigt va?) men Cecilia ville hem så vi gick efter kanske 45 minuter. Men det kändes härligt ändå, TRor jag ska göra det oftare, måste hitta någon som delar intresset bara.

Vi gick hem och gjorde choklad-milkshake. Gott, men dock så onyttigt. Ska försöka käka nyttigt nu till sommaren, är trött på att se ut såhär. Så nu blir de promenader och sen när isen är botrta även jogging. Har använt stegräknare ett par dagar nu, vlket jag ska fortsätta med. Vill ta ungefär 9 000 seg om dagen har jag satt målet. Nu i helgen har det art ca 4000/dag så det är en bit kvar.

Måste även skryta med att jag "värvat" två nya personer till bloggvärlden, Piipen, min kusin har startat en blogg och jag ser fram emot många inlägg om livet i Täby. Sen har jag även värvat en annan kompis men han vill förbli anonym. Nu måste jag verkligen duscha ciao.


Skridskodug, middag och inköp

Nu är jag sådär sugen på att åka skridskor igen! Tror jag ska ta och ringa min barndomskompis Fanny och fråga om hon är på.. Hmm henne har jag inte träffat på vääldigt länge. Inte bra.

Igårkväll spenderades på middag hos pappas kompis familj som precis har flyttat hit till SÄ. Först fick vi en rundtur i deras lägnhet (tänkte skriva hus eftersom det ser ut som ett hus mer), sen fick vi thaigryta med ris. Gott :D

Det var jättetrevligt, vi kollade på melodifestivalen (vet inte om någon egentligen ville se den men jaja) och senare Rat race på tv. Den är riktigt rolig och jag har insett hur mycket jag älskar Rowan Atkinson. HAN ÄR MIN ÄLSKLING. Sen slog det mig hur lik han är Max i sättet, that's probably why Max is my hun too. Fast Max är hela klassens älskling iofs.

Men nu ska jag nog klä på mig. Btw blev det ett par miss 60 jeans igår och en scarf. Hittade inget annat ^o)

I'm not A geek, I'm THE geek

Hmm, nu behöver jag hjälp. Håller på att ta ihop toppen på mina vantar. problemet är det att jag fattar nada av vad de menar. Säg mig, vad menar de med; "Sticka 2 och 4: Stickat tills 2 maskor återstår på 2:a och fjärde stickan, sticka 2m tills. i främre mskb." QUÉ?

Har aldrig stickat så mycket på mönster förut. Brukar sticka på känn mest och har på så sätt lyckats med både babytröjor, vantar, mössor och pulsvärmare. Hmm. Aja får nog fråga mamma..

Nagellacksångest och planerad shopping

Just nu sitter jag och målar naglarna, fransk manikyr blir det. Så snyggt :). Men har haft stora problem med hur jag skulle måla dem innan. Först vart de rosa, sen blå, sen vita och nu fransk manikyr. Jo men absolut jag har lätt att bestämma mig ;).

Mitt fuckade finger vaknade till liv efter att jag viftat, sträckt, böjt, knäckt, gjort armhävningar och lyft hantlar i ett par timmar. Argh, vill inte att det ska hända igen, fick tillbaka lite på morgonen så nu ska hantlarna nog få ligga här bredvid datan så jag har dem nära till hands. Känns ändå rätt bra att man får ut något av ett knäppt finger..

Senare ska jag och mamma till Barkabys Outlet för jag vill ha jeans. Knölig som jag är så trivs jag inte att köpa jeans inne i stan som alla andra. Gillar att strosa omkring där, och så brukar man få tag på jens som inte alla andra har på mig då jag känner för att vara lite alternativ :P.

Ringfingersendrag?

Mitt finger!! Mitt stackars ringfinger. Jag vet inte vad som har hänt, helt plötsligt kändes det som om jag fick sendrag i fingret (vilket förmodligen är OMÖJLIGT) och nu så sticker det i det som om det hade somnat. Hmm, och så blir det värre av stickning av någon anledning. Hmm, jag gillar inte detta. Nu har jag inget att göra, när man stickar kan man koncentrera sig på något iaf. Min vante ska bli klar tills måndag, jag och Izabelle har nämligen en deal. Jag gör klart min vante och hon sin mössa.

Prov, idiotier, ångest och smidighet

Jag mår lite illa. Misstänker att det beror på att jag är lite förskyld. Vid lunch tog jag en Ipren för att jag tröttnat att gå runt med min täckjacka och tumvantar på lektionerna. Izabelle sa att jag var varm, men tror hon var kall också..

Idag då, först hade vi engelska. Som jag faktist har börjat gilla numera. Efter det var det muntligt religionsprov om budd- och - hindu-ism. Det gick bra, men insåg att jag inte gillarmuntliga prov. Helt plötsligt måste man ta del av alla andras korkade idéer och svar vilket gör mig irriterad. Göran vägrade låta mig svara och plockade alla händer runtomkring mig. Hmm, undrar om det har med mina långdragna svar och frågor. Har en tendens att motsäga vad han säger och fråga massa kluriga frågor som "vad händer (rent hypotetiskt) om ingen längre vill ge buddhistmunkarna mat? Dör de hellre än att bryta mot sina regler?!"

Detta kommer låta som om jag är VÄLDIGT självgod men ibland tror jag mig vara för smart för min klass. När man kommer på världens smartaste sak och presenterar det blir man utbuad elelr att de bara suckar åt mig. Hmm.. Tål att tänkas på. Idag på matten så ogillade alla de frågr där man får reda på för mycket information som en "luring", jag tycker det var bra och de bad mig hålla käften. Haha. Jag är FÖR smart för vår klass!

Sen var det biologi. Pratade med våran lärare igår om mitt sänkta betyg. Det var tydligen för att "jag hade vart borta från lektionerna för mycket i början på terminen. Mkt frånvaro" och så "var det en varning så att jag skulle skärpa mig och plugga jättemkt den här terminen". Argh blev irriterad eftersom jag är ganska säker på att jag minsann visst varit på våra biologilektioner.. Aja, Göran ska skriva ut mina närvarotimmar åt mig så får jag kolla.

Vi hade långlunch och jag och Izabelle gick upp till Blackeberg för att köpa godis. Ni kan ju gissa vem som smällde i sig hur mycket som helst och nu har ångest?! Aja iaf sen när vi gick ner så trodde vi att vi började kvart över 1 så vi satt lugnt kvar på ett bord i skolan till 5min över. Oj vad smidigt för sen insåg vi att vi började 13.00. Hmm.. Bra jobbat Elsa och Izabelle...

That's my day I think. Nu efter har jag mest stickat och håller på att skriva lite saker..

Fuck Zlatan!!!!

Vafan är det jag läser?!!Ska Zlatan inte spela mer i landslaget?!! Det är ju skandal, hur tänker mannen?! Argh nu är jag arg som satan.. Han är ju typ våran bästa spelare, han sviker ju förfan HELA SVENSKA FOLKET. Näe nu är jag så förbannad så jag typ spricker, kom att tänka på Zlatan-låten. Ungen skrev låten till ZLATAN. Detta är tacken?!!

JAG VILL VARA SÅ GLAD SOM JAG SER UT!!

Såhär glad vill jag vara JÄMT, dygnet runt. Där ser ni ren lycka, Elsa på skridskor.

glader

Hinduism och tårar

Oj oj oj, jag är verkligen dålig på att plugga. Jag har läst ungefär en sida nu, känne mig inte helt hundra på det här med hinduism. Fast just nu sitter jag istället och gråter framför Extreme Homemakeover. Ni borde verkligen titta. Det handlar om världens sötaste flicka som precis har fölorat sin mamma. Och man kan verkligen se hur skadad hon är....

Min dag, dumheter och plugga...

Idag har vart pretty normal.teknik, so, biologi. Lunch. B-språk och sedan svenska. Börjar tro att mi klass är lite korkad. Vi har precis läst en bok  "den ovälkomne" av Strindberg (precis kanske man inte kan kalla det då jag läste ut den för en vecka sedan..) Men INGEN verkar ha fattat vad den handlar om. Och självklart vägrar vår käre Skalin att fråga mig även fast jag räcker upp handen och han vet att jag kan svaret. Hmm.. Han skulle bara våga sänka mig i svenska..

Nu ska jag plugga SO inför provet imorgon. Sen ska jag vara lite duktig också och göra matteläxan (allt för att Ström är tillbaka :D)

Simple plan - Welcome to my life

Do you ever feel like breaking down?
Do you ever feel out of place?
Like somehow you just don't belong
And no one understands you
Do you ever wanna runaway?
Do you lock yourself in your room?
With the radio on turned up so loud
That no one hears you screaming

No you don't know what it's like
When nothing feels all right
You don't know what it's like
To be like me

To be hurt
To feel lost
To be left out in the dark
To be kicked when you're down
To feel like you've been pushed around
To be on the edge of breaking down
And no one's there to save you
No you don't know what it's like
Welcome to my life

Do you wanna be somebody else?
Are you sick of feeling so left out?
Are you desperate to find something more?
Before your life is over
Are you stuck inside a world you hate?
Are you sick of everyone around?
With their big fake smiles and stupid lies
While deep inside you're bleeding

No you don't know what it's like
When nothing feels all right
You don't know what it's like
To be like me

To be hurt
To feel lost
To be left out in the dark
To be kicked when you're down
To feel like you've been pushed around
To be on the edge of breaking down
And no one's there to save you
No you don't know what it's like
Welcome to my life

No one ever lied straight to your face
No one ever stabbed you in the back
You might think I'm happy but I'm not gonna be okay
Everybody always gave you what you wanted
Never had to work it was always there
You don't know what it's like, what it's like

To be hurt
To feel lost
To be left out in the dark
To be kicked when you're down
To feel like you've been pushed around
To be on the edge of breaking down
And no one's there to save you
No you don't know what it's like (what it's like)

And that's how I feel

Valentin, syslöjd och shopping

Valentines day var det ja. Hmm.. Har inte vart så speciell, skolan var som vanligt. Bygggubbarna hade vart smarta och låst dörrarna in till klassrummen och ingen hade nyckel så vi fick klättra in genom ett fönster för att inte frysa ihjäl :P. Första lektionen var matte och våran kära lärare var tillbaka så vi slapp vikarien Åke. Göran förklarade allt för oss och han ska tydligen bara ha vår klass i matte, vi är prioriterade. Det känns skönt :).

Göran Ström; VI ÄLSKAR DIG!! Vi hade spanska efteråt och till vår stora förvåning var vår lärare där (!!). Sen hade vi lunch. Jag och Philip slog vad om vem som kunde käka flest tacos. Jag åt två, han påstår att han åt 10. Hmmm.. Aja vi hade mentor och sedan syslöjd. När jag visade upp min halvklara vante såg Siv riktigt chockad ut.

Hon undrade om jag hade stickat det själv eller om jag fått någon hjälp. Hmm jag som mest tog mina två trådar och stickade på som jag misstänkte att man gjorde. Så jag fick ordern att sticka på min jäkla vante hela lektionen för att hon skulle se att det verkligen var jag som stickat den. Patrik d.l. "berömde" mig genom att dänga till mig i huvudet med orden "mummel....du är för bra...mummelmummel....."

Max var ovanligt söt idag. Först när han kom in igenom syslöjdsdörren såg han mig och utropade "Jag trodde jag var död och att du var en ängel!!". Och sedan en stund senare så pratade han om att han var i himmelen för att han var omgiven med så många vackra tjejer. Haha Max du är FÖR söt vet du det?

Tyskan var rätt så vanlig, jag har börjat vänja mig vid att det är ungefär fyra pers på varje lektion eftersom det alltid är någon som skolkar eller är sjuk.

Efter skolan åkte jag in till Vällingby och inhandlade en ask med hårsnoddar och klämmor, en ring i silver, matchande silverörhängen med pärlor, choklad och lita valentines presenter till familjen. Örhängen till lillasyster, karameller till mamma och mörk choklad till pappa. And now I'm home. Bye biatches

Kungsberget och leende GUSTAAAF

Haha idag har vi vart på Kungsberget med skolan och åkt skidor. Därför började min dagg redan 0.37 då min väckarklocka ringde. Uurk, så jag gick upp och sminkade mig och gick sedan ner för  käka yoghurt med flingor. Gottigottinamnam.  Vid 06.20 åkte bussarna. Jag, Jossan, Jerry och Ellinor fick jättebra platser på samma ställe som jag suttit på vägen hem ifrån Polen (Samma buss tom!!) Längst fram högst upp.

När vi kom fram gick jag för att få ut mina skidor som jag förbeställt. De slussade mig, Emelie och en stackars sexa imellan de olika diskarna. Till slut sa en att vi fick gå och ställa oss i kö igen. Dvs efter typ 100 pers. ICKE att Elsa the bitch ger sig, så jag klampade fram och fick tag på mina skidor ändå:P.

Jag åkte med Jossan, Elli, Jerry, FejkPatrik, Patrik d.l.,  GUSTAAF och Malik. Vi hade roligt trots att jag var MÄRKBART sämre än dem. I mitt femtonåriga liv har jag åkt fem dagar i skidskola och en dag på kungsberget tidigare så I'm not supposed to be good. Men jag tog mig ner rätt hyffsat för att vara jag. Druttade en gång på första åket (pinsamt nog var det i stort sett plant...) Men sen stod jag upp resten av åken :D.

Jerry och Elsa i lift
Jerry och jag i liften


Lunch och fika i den lilla kafeterian var mysigt och senare under dagen joinade Erik, Alex och John oss också. Som sagt jag hade skoj. Däremot var det en tjej som körde in i mig, eller i min arm rättare sagt. Helt plötsligt störtade hon in i min stav och arm sedan flög hon i ett litet snömoln ned för backen och stavar samt skidor flög åt alla håll. Lilla GUSTAAFF hjälpte henne men jag mest stirrade. Men frågade hur det gick iaf.

Nu ska ni även få höra om mina oanade krafter; Jag kan få lilla GUUSTAAFF att le bara genom att säga hans namn, vilket inte är så svårt iofs eftersom Gustaf tillochmed sover leendes (upptäcktes på vägen ham från Polen). Men ändå. Har missbrukat min "makt" lite idag men men..:P

GUSTAF
Lilla Gustaaff

Dagens låt som betyer något är Simple plan - Welcome to my life (JA, jättegammal men ack så bra)

RIP MyMusic

BTW, Izabelle har lämnat oss och lagt ner sin blogg och bara jag vet nya adressen. Hur ska detta sluta?

Svåra sjukdomar, skidor och Foxtrot

Misstänker att jag är sjuk, känner nämligen för att jogga. Sen när gillar jag att springa?!! Springa är verkligen inte min grej, jag springer inte ens efter typ bussar. Så idag när jag känner ett sånt springbehov så vet jag inte vad jag ska göra?! Jag har faktist 2(!) anledningar att inte jogga som avskräcker mig lite. Först och främst så är det isigt ute och jag är livrädd för att jag ska ramla och slå mig. Ursäkt nr 2 är att imorgon åker vi till Kungsberget med skolan, mysigt men mindre mysigt om man får träningsverk tills dess..

Näe det blir nog ingen joggingtur, men hoppas att jag kommer känna såhär många gånger framöver för jag ska nämligen återuppta min joggning när det börjar bli ljust ute (eftersom jag är rädd så vågar jag inte springa när det är mörkt). Men då ska jag minsann vara duktig (det är skönt att lova så långt i föväg för då är chansen större att man glömmer det :P

Idag har vart en ganska lugn dag som måndagarna brukar vara. Först hade vi gympa då vi fick "lära oss" dansa Foxtrot. Jag dansade med Malik och vi var verkligen DÅLIGA. Haha jag var nog sämst av alla i hela klassen men jag hade roligast kan jag påpeka :P. Hela klassen såg ut som elefanter som typ hade marathonlopp eller något..

Som sagt är det Kungsberget imorgon, jag ska åka tillsammans med Zelda för vi är ungefär lika dåliga :). Men sen lär vi väl  splittras till eftermiddagen. Hoppas på att få med någon kamera (vore inte undervattenskameran perfekt?!) tills då så ni får se hur dålig jag är på skidor.

Det jag har i öronen just nu är någon låt som Patrik sjunger så tack till Patrik d.l.!


Fredagen i bilder

Fredagen i bilder

Bild 1: Jag på isen med min hemmastickade mysse.
Bild 2: Ellinor, Antonio, Patrik d.l. och FejkPatrik som åker skridskor.
Bild 3: Jag och Cecilia med negerbollsdegen.

Stickning, kärleksannons och gymnasiesökning

Nu har jag stickat 60/90 varv, varav 30 mönsterstickning. Jag känner mig riktigt duktig om man tänker på att jag aldrig gjort det förut, alldeles självlärd är jag ju också :P. Syslöjdsfröken trodde att det skulle vara ett för stort arbete för mig så stickar lite för att bevisa motsatsen också :P. SEN NÄR ÄR MIN BLOGG EN STICKBLOGG? Hmm, borde sluta upp med det.

Kan skriva lite om min kompis Erik istället :P. Erik har precis gjort slut med sin fjortis så nu är det bara att ta för sig tjejer. Haha, brunhårig, typ 1.87, vägrar att bli bög (Till min stora besvikelse, I WANT A BÖGKOMPIS), lite snobb tyvärr men det går nog att få bort om man jobbar med det :P. Och framför allt så är han supersöt och supersnäll. Låter det inte lockande :P? Kire11 på playahead. Ojojoj, vad glad han kommer bli när han läser det här, värsta annonsen jue :P.

Aja nu ska jag sluta larva mig och förmedla att jag har sökt gymnasie idag *stolt*. Får de hur det går. Men nu har jag NADA mer att skriva om så jag kilar puss.


Inköp och stickning

inköp och stickning
1. Halsband, armband och örhängen. Alla i matchande mörkröda pärlor
2. Örhängen (blåa, gröna, och turkosa stenar i :D) och mitt nagellack "Natural Beige"
3. Min stickning, ovansidan
4. Mitt mobilhänge :D

Raspberry pink

Nu är mina naglar hallonrosa. De ser superglada ut. Sen har jag och Adam kommit fram till att "hallonrosa" låter väldigt gott. Hmm, ny favorit?

Donken, trosor och smycken

Idag mötte jag Izabelle vid Slussen klockan ett för att käka på donken (JA! vad vi är nyttiga!!). Vi satt och snackade skit och hon satt och klagade. Vi var även runt i Globens galleria, båda fann sig ett varsitt rosa nagellack på Parelle för bara 30 kr. Pissabelle och Elsa fyndar :-). När vi som sagt spenderat en timma på Donken tog vi oss vidare till Östermalmstorg för att hon skulle visa mig Urban Outfitters, där jag aldrig varit. Det var en helt underbart fin butik men var inte så förtjust i alla människorna och kläderna var sådär. Men jag fann ett par underbart fina trosor men köpte dem ej.

 

Trosorna


Sen åkte vi hemåt men jag satt kvar och åkte in en snabbis till Vällingby där jag fann mig en ögonskugga ungefär i "Muffinfärgen" från MUS. Men den kostade bara 20 kr från Lumene. Söt. Gick in på Ur och penn och kom ut ett halsband, ett armband, 2 par örhängen och ett mobilsmycke rikare. Haha, 70%=farligt!! Såg ett par ursöta örhängen bakom kassan som jag kanske ska köpa också, röda ankaren. SÖTSÖTSÖT!

Up for today: Stickning och Izabelle

Ja jag stickar vidare och ska senare in och möta upp en småirriterad Izabelle vid slussen (Izabelle+Morgon=bad combination).

Elsa goes Poland

Här har ni ett helt kollage på mig i Polen. Skratta och njut för de här bjuder jag på!!

Elsa goes Poland

Vad gör DU en fredagskväll?

Vad gör Elsa en fredagskväll? Jo hon är riktigt duktig och sitter och stickar på sin "läxa" i syslöjd. Muy bien Elsa!! Det ska bli rosavita vantar men har inte riktigt bestämt hurdant mönstret ska bli däremot.. Men jag har precis börjat så det är ingen fara. Aja nu ska jag sticka vidare (klurigt va?)

Engelska, baslåda och negerbollar.

Ännu en ganska meningslös dag har passerat. Först var det engelska som flöt förbi fort (har fått en knäpp och GILLAR numera engelskan) och sen var det SO. I början av SO:n ringde Izabelle och erkände att hon hade överskattat sina fysiska krafter då hon försökt bära både sina och mina skridskor till skolan så jag gick ner och hjälpte henne. Tekniken klistrade vi en massa som vanligt, jag och Ellinor är riktigt effektiva men hinner ändå med annat skoj också. Som att klå Adam i armbrytning t.ex. JAG VANN :D.

Till lunch lagade jag (och Izabelle som mikrade potatisen) omelett med spenat och potatis i. Den var helt okey. Izabelle protesterade mycket då jag hade i spenaten men idag var vi nyttiga så det gick ner. Vi gick ner till matten som var rätt rörig men rolig :P. Jag och Izabelle satt inne med killarna i grupprummet, vilket gjorde lektionen VÄLDIGT rolig. Vår vikare Åke är lite udda. Varannan minut kom han in och störde oss. "hur långt har ni kommit?", "Vad gör ni?" osv. De hämnades genom att sätta på hög musik (Elsa got the bass-music) så han höll på att bli fullständigt galen. Fast jag räknade rätt bra faktist. Räknade hela diagnosen, muy bien.

Till sist var det gympa, vi skulle åka skridskor så vi tog tunnelbanan till Blackeberg. Jag gillar att åka skridskor. Så jag åkte nog längst av alla tror jag:P. Max och kompaniet slog oss med pinnar (JAG ÄLSKAR MIN OTROLIGT MOGNA KLASS!!). Izabelle frös om fötterna och Nathalie blev helt blå i ansiktet.. Bilder kommer!!

Men nu ska jag gå och äta NEGERBOLLAR med Lillasyster och Cecilia. Bye bitches


Me don't like my parents

Jag gillar inte mina föräldrar. På något sätt så är det ALLTID jag som får skäll. Min lillasyster kallade mig slut men inte fan bryr sig någon. Jag drev med henne förut idag och fan vad de dampar. Om ni läser så kan ni ju notera att JAG GILLAR INTE ER

Vi gör inget i skolan del 2

Hahaha, håller på att göra engelskaläxan. Smidig som jag är så började jag inte med den förrän typ en timma sedan. Så jag har alltså vart riktigt effektiv idag. Haha sen har jag ju suttit på msn samtidigt men vi kan bortse ifrån det! Det var iaf en jätterolig text och jag satt och skrattade för mig själv när jag läste en del delar. Helt klockren var den.  Night bed fell heter den av James Thurber. LÄS!

Idag har vart en riktigt oeffektiv dag. Först hade vi uppsatsskrivning (igen) så där satt vi i 2,5 h. Det var helt okey, vår klass är väldigt charmig under sådana "tysta" perioder. Max tröttnade fort och gömde sig föör Daniel och hoppade på Göran m.m. Stackars lärare. Sen hade vi lunch i typ en timma men när jag skulle gå till min spanska visade det sig att vi inte hade någon spanska och hade därmed en timma till fri (VARFÖR GICK JAG INTE HEM?!) Dagen avslutades med gymnasieinfo av våran vimsiga SYO-tant. Lärde mig ingenting. Vi gör inget i skolan!!

Betyg och annan deep shit som vanligt..

Vi hade ett rätt intressant samtal under mattelektionen. Hur andra tänker på betyg, skolan och lärare. Jag blev riktigt förvirrad. De hade helt olika värderingar om man jämför med mig. Det kändes som om det enda som betydde något var betygen. För mig betyder betygen mycket för att jag vill hamna på ett bra gymnasium och jag vill veta hur det går för mig i skolan.

Men det som betyder ännu mer är vad jag lär mig. Jag vill inte få bra betyg om jag inte är värd dem. Det är att lura omgivning för att inte tala om att man lurar sig själv. Om du nu får MVG i alla dina språk och inte har förtjänat dem och sen får ett jobb som tolk. Vad ska du göra då? Jag kan däremot hålla med om att en del lärare är olika stränga med betyg, men då vill jag hellre ha en lärare som är rättvis!

Så nu är jag nog klar, har inte så mycket mer att skriva om, förutom att jag tycker det är dumt att få betyg man inte förtjänar. Inget illa ment mot dem som kör det racet däremot, det respekterar jag. Vi har alla olika mål i livet.

Rosa hemlighet

Jag, Patrik, Philip och Camilla har en rosa hemlighet. Hur känns det att inte veta om den rosa hemligheten?

Går vi nånsin i skolan?

Näe det gör vi inte. Idag har vi haft mattelektion med vår hjärndöda vikarie. Suck jag har inte lärt mig ett skit. Fattar inte varför jag ens går dit? Jag lär mig mer av att typ gå till sexåringarnas matte. Efter hade vi tydligen ingen spanskavikarie så vi har ledigt till 12.15. Skööönt :D.

På tal om sexåringar så fyller en av mina kusingullepluttar 6 snart. Eller det är typ 2 veckor kvar men kan inte förstå hur han blivit så stor?! När han var tre lovade han mig att han skulle bli bäst på fotboll och spela i djurgården i allsvenska (allt för att jävlas med hans AIKare till far :P) Han har faktist ett extremt bra bollsinne, var på hans fotbollsträning en gång och av alla 4-6åringar var han den enda som när de skulle skjuta lyckades skjuta ÖVER målet. Han är grym och så söt! Men nu har han fått för sig att det är hockey som gäller, även om jag vill ha ett fotbollsproffs så får jag väl leva med det :P. Min gullunge! Nu till frågan, vad vill grabben ha när han fyller sex?

Nu ska jag gå och försöka laga ihop lite mat åt mig själv (denna gång utan att få spisen att tjuta). Hmmm, pasta någon?

Update: Det blir tortellini, gott. Väntar på att den ska koka klart..


Veckans "tjejsnack"

Vecka 6:
- Kosymnisse eller
Badboy
- Rakt hår eller Lockigt hår
- Rosor eller
Tulpaner
- Chokladglass eller Vaniljglass
- Hund eller
Katt

Hmm det där med antingen eller vart
inte så lyckat, jag kunde inte välja. Gillar allt!Annars gör jag inte så mycket, kollar på Grey's Anatomy. MUY SPÄNNANDE!


Hur man misslyckas med att koka pasta

Lunch: Elsa kokar pasta, vattnet kokar över. Elsa spinger dit och torkar med papper. Elsa drar pappret över "touch-knapparna" vilket gör att spisen får spatt och piper och säger error till Elsa. Elsa ringer mamma.....

Så ARG så att jag grinar

Ojojoj, ska ni se på arg så kom hit och titta. En femma per skalle så får ni se Elsa dampa sönder på sin dator! Min mail har slutat fungera, och det upptäckte jag när jag skulle maila mamma och pappa för att tjura om att min biologilärare hade sänkt mig i biologi! (Jag vet lite sent att se det men insåg det först nu).

Misstänker att han sänkte mig bara för att han trodde jag hade kopierat ett arbete och inte skrivit det själv, men det har jag ju faktist gjort. Argh är bara så jävla arg, han sa inte ett skit om att jag sänkte mig som jag har för mig att en lärare faktist måste påpeka! FUCK HIM!

Idag så har vi haft nationellt svenskaprov. Det gick helt okey tror jag. Men det var rätt skumma frågor så lär ha rätt många "fel":P. Vi klagade lite på vår lärare så vi fick gå direkt efter den lektionen. Fan nu är jag så arg så att jag bölar, det kan inte vara hälsosamt...

Ägg och rykten

BTW, kan ju säga det att jag nu vet SÄKERT vem som äggade mitt hus. Det gick inte riktigt som planerat va grabben?

Idag har vart rätt skum, mycket rykten. En tjej i skolan måste ha använt OUS(Orange-Utan-Sol) och färgat blonda slingor. Haha, såg lite annorlunda ut. Aja alla ser ut som de vill. Och sen går det rykten om att en elev i vår skola har ihop det med en vikarie. Aouch. EFfter skolan åkte vi in till Kungsholmens gymnasium. Nu har jag bestämt mig, det är där jag vill gå!!

Helgen

Nu kommer inlägget som skulle kommit igår. Men självklart strejkade blogg.se då (ovanligt ;))? Aja lördagen och söndagen har vart riktigt mysiga, feel-good-dagar. Jag borde ha flera sånna dagar.

Lördagen började med att jag, Izabelle och Erik P åkte in till Mikael Elias Teoretiska Gymnasium. Vi insåg rätt fort att det inte var någonting för oss. Det var väldigt litet och geek-anpassat (sorry, måste inte vara en dålig sak). Klassrummen hade som vanligt en tavla och en kateder längst fram men varenda bänk hade an stationär dator på sig. Det är lite för isolerat för mig, och jag är ändå en ensam-person. Gillar att vara ensam men det var too much. Jag skulle inte kunna koncentrera mig heller, skulle förmodligen bara sitta och blogga och chatta (Vilket inte låter så värst fel just nu)

Efter vi lämnat gymnasiumet var Erik JÄTTEHUNGRIG så jag och Izabelle fick snällt tillbringa en halvtimma på Burger King med honom. Sen åkte vi hem och jag packade ihop mig för att klockan tre åka till farmor för övernattning. Vi spelade alfapet, kort, stickade, åt godis och kollade på Melodifestivalen(Elsa gillade bidrag nummer 2 mucho. Någon som vet vad den hette? Oops, nu börjar jag bli geeeeek!), billiard och Bruce den allsmäktige. Det var jättetrevligt, förutom att min mobil ringde konstant. Jag borde nog ha stängt av den men kände att det var fel tidpunkt. Jag skulle ju träffa Högbötefolket dagen därpå och då måste de ha en chans att få tag på mig.

Så söndagen skulle jag som sagt träffa några utav Högbötefolket. Det var planerat att jag och Izabelle skulle möta upp dem vid Stora mossen klockan halv 2 för skridskor och sedan åka hem till mig. Så vid 11 åkte vi ifrån farmor och hem till oss så jag hann dammsuga, duscha, sminka mig osv. Klockan ett ringde de och förklarade att de minsann inte orkade komma hit så jag drog in till stan istället.

Mötte upp dem på PUB, vi väntade inte Malin och gick sen för att bestämma vilken film vi ville se. 9 pers samsas om EN film? Näe men till slut så blev det "The Holiday". Den började vid tre så vi stack till Donken för att käka först. Sen vid tre tog vi oss alla nio (jag, Erik, Malin, Steffi, Viktor, Emil, Lukas, Victoria och Bella) in för att kolla bio. Den var lite lång och Victoria somnade. Men den var väldigt mysig. Jag, Malin, Victoria och Viktor hade stora problem med att skilja karaktärerna ifrån varandra. Och ungefär 4-5 ggr kände jag en helt underbar doft. Någon doftade gott som tusan, misstänker herrparfym. Hmm, funderade tillomed på om det var någon slags doftbio :P

När vi gått ut insåg jag att Emil glömt påsen innehållande mina och hans saker så pinsamt nog fick vi gå in igen. Vi fick tag i påsen och ställde oss och pratade med de överiga 7 som stod och frös utanför. Tillslut beslöt vi oss för att gå till Donken (igen?!) för de skulle ha glass och munkar. Men det slutade med att personalen på donken bad oss att gå för att ”vi” hade sugrörskrig. Hmmm… Så vi begav oss till T-centralen för de skulle ta röda linjen och jag das grüna linjen :P (MVG i tyska). Haha. Så vi tog farväl och sen drog jag.



Här nedanför ser ni två parfymflaskor som jag fått av farmor. En från Christian Dior (Ja jag tog den mest för rosetten och hundtandsmönstrets skull..) och sen en från okänt märke som doftar lavendel. Jättegott. Under ligger en ullhalsduk i skogsgrönt (alltså inte som på bilden; dålig kamera) som jag fyndade för 30 kr.
Inköp+gåvor

Fuck littlesister

Jag hade skrivit ett långt inlägg och skulle lägga in en bild. Telefonen ringde, jag lämnade datorn och en kvart senare har min lillasyster loggat ut utan att spara ett skit. Elsa es muy FÖRBANNAD på lillasyster. Om du läser; KÄNN DIG OGILLAD

Pyssel-/studie-dag

Japp idag ska jag och Izabelle pyssla ända tills vi blir tokiga är det tänkt. Igår och i tisdags var vi inne i stan och besökte Panduro. Så vi ska måla glas, pyssla med pärlor, knipsa halsband, måla t-shirts(?), limma limpistol m.m. Muy spännande vettni.

Sen när vi tröttnat ska vi dra oss ner till tunnelbanan och åka iväg till Stora Mossen för att se om det finns någon ute-is. I sådana fall ska nämligen parts of the Högbötefolk komma hit och åka skridskor på söndag. Annars får det bli i Kungsan men det verkade inte de så pigga på :P

Japp, kommer möjligtvis bilder senare. Beror på hur mycket Izabelle protesterar :P. Byebyebitches

Dissekering och missat språk.

Happ nu kommer ännu ett inlägg om vad jag gjort idag, pretty boring, huh? Vi hade teknik först, som vanligt: Klister överallt och extremt raka fönster (vi överträffar oss själva gång på gång). Hade SO, och sen kom det jag fruktade mest: Biologin. För gissa vad vi skulle göra? Jo vi skulle dissekera. Noway that I'm gonna dissekera koöga. Det kan dom glömma, men jag hade tur. Läraren var p ågott humör och lät mig sitta utanför klassrummet hela lektionen.

Love gick in i klassrummet och kom ut en stund senare med skvallret att Max tänker kasta ett koöga på mig "Tack" svarar jag och förflyttar mig längre bort med lite högre tankar om Love. Precis som ryktet går kommer Max utspringandes med något i handen och skriker efter mig. Jag sätter fart ner för trappan. Fan, Max är mycket snabbare än vad jag är. Jag slår mig förbi alla åttor som ser förvånat på mig när jag knuffas och lyckas få en armbåde i ansiktet också.

Kutar ut till barackerna, mitt huvud tänker bara "toaletter=lås=ingen Max =no koöga". Men som sagt är han snabb, riktigt snabb. Han är ikapp mig när jag kommit upp till andra våningen, då flinar han och säger "Men Elsa det är bara en bit blött papper, jag skulle bara lura dig". Haha, jag står och ser förmodligen alldeles chockad ut, Max går fram och ger mig en kram och vi knallar tillbaka mot biologisalen. Han konstaterar även "Fan Elsa, jag har aldrig sett dig springa så fort någonsin" Konstigt Max, konstigt..

Dagen flyter på. Inget speciellt, hoppar språket för att få info om Sam och Naturprogrammen. Snart ska jag träffa Izabelle för shopping, se u bitches!


RSS 2.0