3 dagar kvar.. Ikvall Stone mountain!

Sondags, forst IHOP (International House Of Pancakes) sedan mall of Georgia. Sist men inte minst bellydance-show









Igar, mandag, Six Flags. Hade sjukt kul, akte allt fran Batman till log-ride


Imorgon: Mall of Georgia, mandag: Six Flags

B&J i sjon


Var i Tennessee (Max, notera stavningen) dar vi hann med allt fran akvarium (Elsa med skillzen lyckades svimma inne vid fjarilarna..) till IMAX och Rock City!



Igar, hade massa folk har. Bara en brakdel pa bilden men var ca 30 pers har :)). Badabadabada!

Tillbaka i Atlanta efter 40graders varme i Florida

Dag 3(World of Coke, cook-out:



Dag 4, ner till Panama, Florida:




Dag 5:


Dagar somewhere in between:





Wal-Mart :)


Truman House

Idag:


Atlanta: drygt 30 i luften och runt 25 i vattnet.







Dag 1:



Dag 2 (today):

Byebyebye

Sticker till Arlanda om några timmar, jag och lillasyster flyger nämligen till Atlanda, Georgia, USA idag :D. Så sjukt taggad trots en jobbig gårdag (massa åkande fram och tillbaka, frustration och ett hejdå till Anna...) Ska försöka uppdatera hemifrån våra kompisar men lovar ingenting. Puss på er!



Världens bästa sommarlov coming up?

Jag har haft världens bästa start på mitt sommarlov, kunde inte ha haft det bättre! Jordgubbar till frukost igår som sagt och sedan bakade jag och Ragnurt rabarberpaj, Max kom dit han med för att chilla så vi käkada paj, glass och drack saft i solen. Solade sedan i Ragnas urfina trädgård (tänk er tusentals prästkragar, rabatter, potatis, jordgubbar, krusbär, vinbär, hallon, lummiga träd och en jättestor gräsmatta. I love it!).

Jag och Max drog oss mot stan, hem var för sig, packade, middag med familjen, stack hem till Max o kollade på film på kvällen, urmysigt, sov där, vaknade o chillade kvar där till ett, Donken, hem (i ösregn), slöa framför tven, middag med familjen och nu kollar jag på CSI. Fantastiskt!




Ragna och Nixon, Ragna, favoritbild på Ragna samt Ragna o Max som solar

Snyggbert

Jag har sommarlov, hänger med Ragna. Hon städar. Igår var det avslutning o vi hann med massor med grejer. Kyrka, skola, säga hej då, Donken, Gina Tricot, provade fula kläder, NK, Max, spel, film, till Ragna, ingen 6an=ingen fotboll, sminka, stan, mötte Elina o Joel, Slussen, Donken, Kajsa, Farre, Emilia o Anna, mot Sofiaskolan, tråkig fest, dansa, chilla, hemåt, sova hos Ragnurten och nu sitter jag här! Jordgubbar till frukost, klå den om ni kan?



Denna hänger jag med dåra

Favoritplatsen


Skulle pulicerats i fredags men jag somnade...

Härlig dag, började med matte. Film. Sedan var det fixa lite inför eftermiddagen, utspring kl 1, sjukt bra plats så såg alltihop. Lyckades guida Max till sina päron (Elsa med kollen) och sedan var det flak som gällde. Blev IB3's flak, ibland är det bra att vara blond och tjej. En kille som var lite överdrivet på dock, förföljde mig runt på flaket som en svans.. Hade grymt kul iaf.

Jag o Ragna drog hem hit, duschade, iväg till Max mottagning, plockade blommor på vägen. Käkade god mat, alla i Max familj höll tal, Ragna drog, jag hängde kvar med Henke, Chris, Magnus och Max. Kom lite fler Kungsholmare, kom hem runt halv 12, mysig kväll!


Max fick den högra :)


The staterna

Om 6 dagar drar jag o Fildus till USA, längtar så det är sjukt. Ska börja packa nu i veckan, ska ju bo hos mammas och pappas kompisar så slipper ta med handdukar osv, shoppingutrymme :). Ska förbereda massa annat i veckan också, måste träffa en del kompisar, skrubba kroppen, säga hej då till dem som man kanske inte kommer se igen, skolavslutning, firande, solkräm osv? Just nu är det runt 30 grader där på dagarna. Naaaaajs!


RSS 2.0