P910i

Ska hänga med pappas gamla mobil ett tag nu så håller på o laddar över allt skräp från min mobil. Bilder, filmer, kontakter, ljud(kan ju inte lämna mina extremt bra ringsignaler osv!!). Annars kan jag berätta att jag pratat med finaren i fredags. Först 1h o sen hela 3h faktist. Mår så sjuuukt mkt bättre efter att ha pratat med henne. Haha ringde o störtböla till Fia häromveckan: "Jag vill prata med Jossaaaaaaaan!!!!!". Men nu är allt lugnt, pluggar som en tönt men hey that's who I am!

Blä

Den här veckan har varit rent utsagt fööör jävlig o nästa lär bli ännu värre.. Är iaf färdig med Engelska B nu nationella i det imorse. På torsdag är det matte C nationella o måndag o onsdag spanskaprov. Kul. Jätteroligt. Jag dör.

Finis

Josefin, jag saknar dig! Men just nu är jag mest arg på dig för att du inte är här. I need you men du lämnade mig kvar här!..

Snöbollskrig

Seg dag. Hade iofs snöbollskrig på lunchen, härligt;D. Babak is going down tomorrow! Haha slapp iaf att bli mulad, annars brukade det vara jag o Izabelle(egentligen bara Izabelle, how do u do it;)?) som råkade värst ut dessutom var hela kriget sjukt lame, alla var lite för vänliga.. Tråååkigt. O andra sidan satt mitt smink kvar efter så något positivt iaf!

Matte efter det. Shiiiit vi har matte nationella om 8 dagar. OMG.. Hjälp. Iaf, blir väl till att begrava mig i matte nu i veckan o nästa vecka. Imorgon ska jag iaf passa T&C, blir mysigt med snö och allt. Ska se till att ta med täckbyxor så vi kan busa som tokar i snön. Haha. Hade iaf tyska sista lektionen o vi lyckades få henne att skjuta upp provet till vecka 50. Phew!


Killarnas PMS-dag?

Vad är det med alla killar denna dag? Har Sveriges killar fått mass-PMS eller? Söte var allmänt frånvarande (trött?), Babak satt o gnällde på Nicole om manuset till DramaDay, han satt å skrek som en skogstokig

Elsa (superlugn)- Babak lyssna på mig...*avbruten* (upprepar ca 3 ggr)
Babak - JA?
Elsa (fortfarande superlugn)- Läraren frågade dig om du ville skriva manus och det ville du inte, läraren frågade Nicole om hon ville skriva manus o det ville hon. Det betyder att du har ingenting att säga till om det.
Babak - HÅLL KÄFTEN!!!!
Elsa(fortfarande superlugn, någon mer som är imponerad?) - Ursäkta? Sa du precis håll käften till mig?
Babak(skriker i mitt öra) - JA DET GJORDE JAG!! HÅLL KÄFTEN!!!! JAG ÄR SÅ JÄÄÄÄÄÄÄVLA TRÖTT PÅ ATT HÖRA DIN RÖÖST!!!!!!


Haha, var iofs rätt roligt då jag ite tog åt mig, jag o Simeon satt o garvade åt det efter vi förklarat att han faktist inte behövde sitta o prata med oss om vi alla var så idiotiska.. Sedan var det nyss min (ex-?) bästa kompis, jag satt o hängde över lillsis' dataskärm o såg att de hade en konversation är det stod "ska du festa i helgen". Hon klickade snabbt ner den o vägrade säga vad eller vem det var riktat till -.-' Så ist för att ljuga ihop något, slå ner min syster eller något annat ondsint så frågade jag honom:

Elsa säger:

Vrf frågar Tildurt om du ska fest i helgen ?

Ex-best-friend säger:

?

Elsa säger:

oj då

Elsa säger:

var det hemligt?

Ex-best-friend säger:

men fuck u

Ex-best-friend säger:

bara för ja har känt dej längst å känner dej bäst så betyder inte det att ja inte får vara kompis med din syrra utan att du ska lägga dej i

Där tog den mogna sidan av mig slut o jag klämde ur mig något i stil med "ha ett bra liv". Haha, aja. Orkar faktist inte, har bråkat med samma människa om samma orsak typ tuuuusen ggr så nu ger jag upp. Men jag menar det faktist, jag vill att du ska ha ett bra fortsatt liv!


Snöö:)

Åååh så härligt med snö! Alla andra klagar men jag tycker det är underbart, om inte så för stunden iaf! Gick till tunnelbanan med jordens flin imorse, snön yrde och jag hade varma fula skor på mig:). Hade dock bara fysik, fick reda på att kemin var inställd så tyckte inte 3h håltimma och sedan spanska var något som lät speciellt lockande..

Åkte o träffade söte en liten stund, åkte en bit med honom på tuben. Sen hemåt, hoppade av Åkeshov o promenerade hem genom Judarnskogen, mysigt! Tog massor av kort också, snö ftw! Väl hemma skottade jag o gick sedan in för att laga mat. Lyckades till slut med egengjord tomatsås med pasta (måste jag påpeka hur stolt jag var över att åstadkommit detta?).


Näe vrf skulle jag sakna Marbella?


MTV Live

Sitter o kollar på en konsert på MTV atm, borde väl gå o lägga mig men har väntat på den här hela veckan.. Tur att jag int börjar förrän 11.20 imorgon då! Take every third from the inside... Påminner mig om typ 7an, kan fortfarande texterna från favoritlåtarna.. Slänger på några bilder från Spain, vad gör vi här i Swe egentligen??


  
Bilder från vår balkong i Puerto Banús


  
När vi åkte iväg till världens mysigaste lilla hamn..

Veckan

Mycket jag har skrivit på siston då;). Yeye, summerar ihop veckan iaf, måndag hände inget speciellt, var på Winter-prom meeting. Tisdag var operation dagsverke, åkte in till stan o köpte ett par BH:ar o sen åkte jag hem till farmor och hjälpte henne med datan. Påvägen hem mötte jag ingn mindre än.... David. Har inte sett honom på ett år så vi stod o pratade tills min röv frös till is. Väl hemma låg jag o läste Jane Eyre typ hela kvällen.

Onsdag spenderade jag typ en o en halv timma nere i rummet vid syster och pratade med en arg Emelie som hade ont. Hämtade jag två småttingar på dagis (sen när tar det 50 min att bara få ut den från dagis?) Dessutom strejkade T ute påväg till tunnelbanan så lät hene sitta en stund på trottoaren tills hon gav med sig o ville sitta i vagnen. T fick ett riktigt härligt utbrott när hon vaknade i vagnen, som tur var hon i källaren o inte jag så slapp höra skriket ;). Näerå, men väntade tills det gått över o sen kom en mkt medgörlig och snäll T till mig som om jag var hennes räddare i nöden. hon må vara en liten åsna but I'm a bigger one!

C o jag busade omkring som vanligt, kittlades o pruttade på magen tills hon skrattade högt och klämde ur sig sitt "inte schhhååå". Hon hade väl ett weaker moment när jag inte fattade vad "Såsan" betydde o jag tyckte vi kunde lägga oss i sängen o läsa sagan. "Sååååååååsssssaaan!!!!" Aha, soffan...

Igår, torsdag, var riktigt seg. Först nationella läsdelen. Liten rast o sen listening. B was caught cheating så klassen väntar spänningsfullt på uppföljaren. Blir det Mr Power's office, hemringning, IG-varning?? Fortsättning följer! Kemin var iaf hysteriskt rolig. Kemiläraren letade efter en bild på typ IR-radiation eller nåt sånt, dock fick han upp en bild på sina barn o när hela klassen utgav ett "naaaaw" fortsatte han visa några bilder..

Vem kommer in då om inte vår rektor Mr Powers. Klassen blir tyst och börjar sedan garva, kemiläraren sitter vid datorn med ryggen mot dörren o missar därmed rektorn som har smygit in.. Farre frågar "But what if Mr Powers saw allt this?!" Läraren vänder sig om, ser Mr Powers o kläcker ur sig ett " Eeeeehrm, we were only waiting for fronter to log in. Soo...." och klickar snabt ner bilderna. Hahahaha asså shiat vad jag garvade!

Fysiken var seg så i satt i korridoren ist, kom fram till massor med äckligheter runt Emelies näsa! Garvades en hel del.. Hem för att ladda om o sen iväg på båtkurs, ingen mat hemma så stressade in på Donken o köpte en lilla menyn. Båtkursen var rätt kul, jag är bääääst atm så det känns rätt grymt. Var ett tag sedan som man var bäst i klassen, haha. Höll på med strömberäkningar o.dl.

Taevling

 


Fick en kommentar från Hannah som skrev att man kan vinna dessa fina och dessutom viktiga julklapparna! Har funderat på att köpa halsbandet till lite olika personer till jul faktist. Ragna har ett sånt och det är riktigt fint och står för något bra:) Iofs vore det ju bättre om jag inte vann halsbandet så jag skulle köpa det själv. Nallen är dessutom urgullig!

Elib

Har precis upptäckt ELib, man kan låna böcker och ljudböcker direkt på internet via ens bibliotekskort. Nu sitter jag iaf o lyssnar på "Låt den rätte komma in", den går ju på bio atm. Men verkar ju ändå lite tråkigt att lyssna på böckerna, då försvinner ju lite av det litterära..

fel dag

Urk, jobbig dag. Inte hänt något speciellt dock, har bara vart jobbigt låg. Urkurkurk. Mycket tänka och fick ädå inte spec mkt gjort, huvudet bland molnen, på fel ställen (märks det att jag har legat o läst Jane Eyre o nu skriver på något kpyptiskt vis?)

lost.

Har ni någonsin fått en knäpp och försökt radera ut en människa ur era liv? Raderat alla sms, alla samtal, tagit bort på msn, tagit bort numret ur mobilen, städat bort allt som påminner om personen? Vet inte ens vrf jag gjorde det, har inte hänt något, tycker absolut inte illa om personen. Bara borta.

Beyonce


Tkr den här låten är så sjukt bra, dessutom gör hon ett så bra performance här! Kanske inte ljudmässigt men helheten!

Snö

Det snööööar:D, funderar på att kila ut o hoppa omkring lite. Allt för att få känna sig som 5 år igen!

The brave one;)

Woah, har för första gången någonsin vågat vaxa benen! Varför har ingen varskott mig om att det inte gör ont tidigare? Nu är det jag som ska iväg o köpa varmvax eller nåt, för ärligt så var det där mkt lättare än att epilera, även om epilatorn fortf kommer bo kvar;).

Igår var jag iaf över till Nicole o träffade henne o Ragnis efter middagen. Insåg att CSI gick på tv så fastnade framför det o sen såg vi på Madagascar. Dessutom han vi med att kittla Ragna tills hon kiknade, haha sötnos! Käkade massa onyttigheter dessutom, chokladfromage, chips, choklad o cola. Gah har inte druckit så mkt cola på år o dar.. Kan ju vart drf jag var kissnödig konstant?? Yeye, åkte hem sen iaf, så mkt skönare att vakna upp i sin egen säng på morgonen:)

Lördag

I onsdags passade jag alltså T&C. Det gick väldigt smidigt trots att T försökte bossa över mig o sedan somnade i vagnen. Elsa resonerar med en treåring som håller på att börja grina: "Kom, vi sätter oss här o pratar!". Funkade iofs, men problemet var att sedan få henne att sätta sig i vagnen. Gick överlag smidigt, ska dock visa er vad för program de älskar. Dora Utforskaren... Ska visa sen när jag orkar ladda upp filmen.

Torsdag var det först nationella i 4h. Svenska. Inte så roligt när man är dötrött, gnällig och dessutom får aptråkiga ämnen att skriva om. Jag var den enda i klassen som hade gjort iordning ordentlig matsäck: tortellini och massor av frukt! Självklart tortellinin i en termos så de skulle hålla värmen och en liten "Donken-salt" till. När det var klart var det b ara fysik kvar o sen hem. Var hemma någon timma o sen iväg för 3h båtkurs. Dessutom ar det en timma dit o en timma hem. Med andra ord: efter 5h var jag hemma igen, käkade några digestievekex till middag o hoppade i säng!

Igår så var det först engelska där vi fick göra ett gammalt nationellt prov som övning inför riktiga som vi har nästa vecka. Sen var det en rätt seg mattelektion där i fortsatte med derivering.. Kuuuul! Åkte in till stan (sällskap av Johan på tuben :)) köpte massa strumpbyxor och Viva la Diva paletten som ALLA pratar om. Gosh vad den är fin! Hem o käka lite lunch. Segade här hemma tills middagen o efter det åkte jag till Johan ute i ingenstans.

Vi kollade på What happens in Vegas, hahahahaha såg ju den på bio men helt klart värd att se en gång till! Sov där o nu har jag tagit mig hem igen o tom hunit med att käka lunch! Sen ska jag iväg mot Danderyd för att träffa Ragniiis och Nicole. Tror det vankades tacos o film, får väl se!

Grattis :)

Min BFF fyller år idag! Izabelle blir 17! Saknar dig älskling och vill inte göra detta till något fjortisinlägg men vill bara säga att jag älskar dig så sjukt mycket! Vi ses inte varje dag längre, knappt varje månad men du är ändå min favorit, min Pissabelle! Just nu saknar jag dig så jag håller på att börja grina (as usual u know). Och ja, du kommer förmodligen hata att dessa bilder är här och tvinga mig ta bort dem men jag tycker du är grymt söt (och det är ju faktist inte bilderna med håret ;D)


Vad är värst, bli våldtagen eller mördad?

Hmm, sitter o klurar lite på hur man spärrar IP-adresser. Jess Roy det är dig jag tänker spärra, ha! FU. Iaf, idag har vart rätt seg iaf, regnade. Köpte ett par mysiga strumpbyxor på lunchen, var nog det mest spännande för dagen. Stora problemet var; "Vad är värst, bli våldtagen eller mördad?"... Själv skulle jag mkt hellre bli mördad, någon som känner att de har en åsikt? Sen på matten satt jag o Babak o formulerade ihop ett brev/evaluation om/of vårt utvecklingssamtal till rektorn.. Tyskan var rätt chill.

Måndaj

Gah sjuuuukt seg, hade en mysig helg iaf. Fredags var det shopping o sega, lördag in till Vby för att fixa farsdag present o på kvällen hem till Ragnis. Hjälpte till o fixa efterrätt osv, folk droppade in lite till o från. Ragnurt fick iaf massa fina saker o vi hade jättetrevligt. Sen kom även Fia o hans polare.

Var kvar tills alla andra skulle dra, skulle egentligen slaggat at Ragnurts men eftersom jag ändå fick sällskap till St Eriksplan så kom jag på att jag lika gärna kunde åka hem. Hoppade av vid Alvik där jag träffade på min creepy snubbe. Usch, förstår verkligen inte vrf folk måste prata med människor påväg hem, och icke att någon fattar en diss.. Johan kom iaf o hämtade mig, vi åkte o lämnade av Marco o sen hem hit o sov. Trött!

Söndag var det brunch hos moster. Blev äckligt mätt som vanligt, sen var det hem o sega. Idag fysik, kemi o spanska. Käkade lussebullar när jag väl kom hem :) Men Jesus var det blåste idag, mitt paraply blåste söder (= inte sådär utochin som vanligt, utan metallpinnarna böjde sig..)

Tnx sis

Skönt att ha en lillsis ibland, atm sitter hon o slår in Ragnurt paket, haha. Hon fixar o grejjar med de mest komplicerade saker för att det ska bli snyggt. Så Ragnis, u better njuta av inslagningen innan öppning! Idag var det iaf, eng, matte o fysiklabb. Sen var det in till stan, försöka oss på plan-Ragnurt som failade.

Runt o fixa presenter, hoppas snyggo blir nöjd ;D. Till mig själv bidde det iaf en tvål i form o lukt av en chokladkaka. O sen en liten mintpastillburk som jag råkade ge bort på vägen hem;). Haha, mötte upp Johan o satt o drack gratiskaffe på hans jobb o ritade (jess jag är 3 år!)

Det är en babe som fyller år idag :O

Vet ni vem som fyller 17 idag? Snyggingen Ragnurt! Hade bara halvdag idag så käkade lunch med birthday-girl, på Kinesen i Hötorgshallen. Sen var det iväg till Souk för lite småshopping, matching dresses, haha! Näe men grattis på dig sötnosen (o hoppas din arm inte dödat dig?) Love you!


Farmor

KAn för meddela att jag faktist hittade mitt örhänge, det hade hamnat i en annan hög med smycken. Så du behöver inte oroa dig farmor;)

Crappy day

Vafan, tror jag har tappat ett av mina guldörhängen som jag fick när jag konfirmerades. SKIT också, packade precis upp smyckena från resan, antingen så packades det aldrig ner o finns här hemma någonstans eller så ligger det typ på golvet i Spain. Skit.

Mysdag

Hade en jättemysig dag igår faktist, trots att vi kom hem vid 4 o jag med min morgonpigghet vaknad innan 9.. Först stack jag iväg till Johan, där jag ägde (taha noooot, in my dreams maybe) honom på tv-spel. Sen var det tillbaka mot Brommaplan för att möta upp farmor, min lilla syssling M o hennes mamma. Vi åkte iväg till kyrkogården där vi gick i minneslunden o tände ljus. Saknar.

Sen åkte jag tillbaka till Johan där jag fick middag o så kollade vi på Hancock, var faktist riktigt bra. Spec slutet. Fick tårta också, hans mamma fyllde år så vi sjöng o hurrade;) Sen var det hem, plugga lite kemi o sooova.


Viva España

För den som missat det så har jag vart i Puerto Banus (=Marbella) hela lovet. NAjs, kom hem natten mellan lör o sön kl 3. Kuuul, 3h förseningar.


RSS 2.0