Jag saknar min lilla människa

Idag var en väldans kort dag i skolan. Började vid tio i ett med matte och sen slutade vi :D. Blev kvar i skolan en stund och sen påväg hem ringde jag Pissabelle, frågade om jag fick komma dit;). Fick jag så drog med mig Emelie. Hittade efter mycket om och men iaf.

Så träffade Izabelles klass en liten stund men fick mkt stränga order om att inte säga något om the real Izabelle. Guess att de kommer få ta reda på det själva ;):P, Saknar henne muchomuchomucho insåg jag också... Gah måste ses oftare, blir nästan bölig när jag tänker p ådet så nu slutar vi tänka på det! Hon och hennes kompisar skulle iaf till Vällingby så gjorde sällskap hem med dem och Emelie :D Men nu börjar det bli lite stressigt, har massa saker att fixa till imorgon, PUSS!!

Kemiprovresultat

Fick ett excellent på mitt prov :) I KEMI, Hörde ni det gott folk; KEMI!! Är ärligt talat skitstolt :)) Vet att man inte ska jämföra sig med andra, men ärligt talat; jag fick ett MVG i min geni-klass. Så alla geni-ungar vik hädan, cause the blond people gotta have some space up there om the smart wall too!! ;). GladGladGladGlad!!!!


Direkt från Kungsholmen ;)

Hade tydligen ingen svenska så sitter här i korridoren och gör ingenting -.- Alla sitter och typ glor på Youtube. Triiist.. Har mailat några filer till mig själv dock, så något har jag fått gjort.. Efter denna håltimma har vi bara classtime och sen Chemistry. På kemin ska vi få tillbaka våra prov :S:S. Och sen efter skolan ska jag nog in till Gärdet till skoutförsäljningsbutiken. De har något slags VIP-öppet today :)) Behöver nya stövlar ;)
Puss!


Ojojoj, I'm gooood

Åh herregud vilken dag -.- Började med Social Science, gjorde nåt arbete som failade totalt. Sen så var det språk, ingen lärare, Mr Powers kom och hämtade oss och vi gick ner till datasalen där vi fortsatte med våra presentationer. Under lunchen satt jag i telefon, oavbrutet.

Skulle få tag på någon läkare som kunde skriva ut Gulkroppshormon till mig så snart som möjligt.. Ringde till Vällingby, inget svar, hamnade på telefonsvararen och lämnade ett litet bitchigt meddelande, ringde, blackeberg: telefonsvarare, ringde nån annan mottagning:Japp, läkartid tidigast i Januari.. My ass heller. Helt plötsligt ringde de upp mig från Vällingby och sa att någon hade avbokat sitt möte med läkaren kl 14:20.

Var med på kemin och sen tog jag sällskap med Emelie till Välingby. Själva besöket gick fort, fick med mig ett recept och hämtade ut det. Hann även med nagellacksborttagningsshopping samt lite småfynd ;). Nu är jag iaf hemma igen, men måste käka middag strax, ska på bio med Social Science. BTW välkommen Babak som tydligen läst här häromdagen;) Och Även till Birgitta (Ia's mamma) om hon hittat hit :)


Tävling :))

Man kan just nu hos Lolita-bloggen vinna en goodiebag. Hennes blogg är väldigt välskriven och väluppdaterad, måste även tillägga att hennes mamma verkar vara jordens tyffaste morsa, ärligt talat, vems mamma kan rita sånt här? Skulle passa perfa med en goodiebag tills jag drar iväg :D

Hår-nytt

Wuho, mitt hår börjar bli långt igen!! Hade jättelångt innan jag klippte mig (i typ somras, så mitt hår är lite slitet just nu ;P) Iaf så börjar mitt hår närma sig den ultimata längden för mig! Typ nån dm till sen är det perfekt! Ska se till att få det tills nästa sommar, långt blont hår är det snyggaste jag vet ;)

image172

Schnygg jeansröv min syrra har + återförening

Adopterade precis bort ett par för trånga gamla Levi's jeans till lillasyster, fan de sitter riktigt snyggt på henne. Jag fick all röv i vår familj så på henne sitter de riktigt härligt baggy! Idag blir det plugg och kanske köra hem båten? Har spanska projekt tills fredag, men måste ha texterna klara tills måndag. Lurigtlurigt.. Sen så ska det även vara en tillhörande Powerpiont-presentation, hmm, har aldrig gjort en förut :P

Iaf så åter till jeansen, behövde några tåliga för båtresa, men vad hittar jag då i fickan på mina gråa gamla stuprörsjeans? Jo mitt lip balm som luktar kaffe!! Mowahaha, nu är jag lycklig, det har vart borta sen jag köpte det :( Men nu är vi återförendade och skall ta över världen!

Hmm

Har tydligen ringt för väldans mkt pengar. Ärligt talat, jag skulle behöva någon spärr eller nåt, inte som kontantkort, men ett abonnemang som gav mig x mkt pengar per månad. Hjälphjälphjälp, pappa kommer döda mig...

Ledership, träffat barnvaktsfamilj och missag hos farmor!

Började med Social Science. Där blev vi indelade i grupper och i varje grupp blev one "the choosen one", däribland jag. Så vi fick uppgiften (utan att de andra visste om det) att bevaka hur gruppen arbetade. Min grupp var lite rörig, Julia gjorde typ allting då de andra typ sprang runt bara :P Det blev en prinsesskrona till slut, och jag folded a star som vi satte fast fram på kronan.

Sen hade vi teori i gympa, gah uninteresting... Långlunch då vi fick sluta tidigare dock, så jag, Ragna och Emelie åkte (Japp vi åkte buss de hundra meterna) till Västermalmsgallerian. Kollade på vantaroch mössor, HM har en jättesöt i vit fuskpäls, alldeles luddig. Sen var det en seeeeeg mattelektion kvar.. Och efter det så åkte jag mot brommaplan för att därifrån ta en buss iväg och träffa barnvaktsfamiljen:))

Det gick jättebra, ska hämta dem tillsammans med deras pappa veckan efter lovet. Guuuuud vad söta de var, och båda verkade gilla mig :). Stora flickan T på ett par år var urgullig med korkskruvar i håret och den lilla på snart 1 år var även hon jättesöt. Iaf mamman var jättetrevlig och de bodde jättefint. Vi satt och fikade,  ritade, lekte lite smått och sen läste jag en saga för dem medan mamman satt i telefon. SÖTA!

Ikväll ska jag hem till farmor på middag tsm med pappa, lillasyster, Ia, mamma och Ias mamma ska ha tjejmiddag tsm här (och tydligen räknas inte jag som tjej...). Men farmors mat är bästbästbäst så det är lugnt!

The spiders are taking over O.O

Herregud, var precis med om något som liknade Cassandras upplevelse.. Såg nåt stort svart springa över golvet när jag satt här i vardagsrummet och pratade med mamma. Först trodde jag att det var en gigantisk kackerlacka. Jag skrek och drog upp benen i soffan och mamma sprang efter flugsmälla och spray och beordrade mig att hålla koll på den.Satt här i soffan och stirrade bort mot fotöljen där jag senast sett den, sen kom mamma tillbaka och tvingade mig att hålla ficklampan medan hon tog sprayen och flugsmällan.

Så när jag lyste på den så började mamma spraya, och den tog till flykten.... MOT MIG. Jag skrek, mamma skrek, jag sprang ut ur rummet, mamma slog på spindeln som försvann, jag for upp på köksbordet och grina, pappa kom upp ur källaren, mamma skrek att vi skulle komma med ficklampan, lillasyster kom ner för trappen... Allt inom loppet av ett par minuter, men mamma hade tydligen fått den med flugsmällan så den var död. Dock är jag fortfarande skakis (mamma med men hon erkänner det inte helt) och så fick jag ont i halsen av skrikandet också.. Livet är hårt

Pattalies inlägg

På befallning ifrån Pattalie så får jag väl uppdatera;)... I lördags var jag hos Nicole iaf, hade väldigt mysigt. Såg på fotboll, skrattade, skvallrade (man skulle kunna tro att i en ny klass finns det inte så mkt skvaller, men ickepicke), såg lite på American pie 2 och käkade middag. Att notera: Ragna är kåtast och pruttar jämt ;)

Sen när jag skulle hem så hade jag kollat upp att min buss gick 23.30.. Men självklart så var det buss nummer två som gick då vilket gjorde att när jag kom fram till Danderyds sjukhus hade alla bussar mot Bromma slutat gå... Smidigt jobbat va? Vå fick ta tunnelbanan till T-centralen och byta till gröna linjen.. Kom hem iaf.

Sen på söndagen satt jag hela dagen i pyjamas och pluggade inför kemi och spanktah provet. Proven gick helt ok och sen på kvällen kom David över och vi glodde på tv ett tag. Igår var en skön dag, hade vikarie i matte, och sen hade vi Mr. Powers i engelska. Sen hade vi hål när det var classtime så hade jättelång rast:))

Idag började vi med NaSc där jag och Nicole ska skriva om någon Lynn som upptäckte saker om celler. Sen var det gympa; basket och pingpong.. Lunchen var det nån modevisning på, dock orkade vi inte gå på den men vi slapp svenskan ändå:)) Pratade med Josefinaren som hade dumheter på gång.

När Jossan gått hem satt jag med de andra flickorna och Emelie massakerade mitt hår -.-. Ärligt talat såg så jäkla dum ut :O. Så jag gjorde Nicole till en arab så jag slapp skämmas ensam ;). Spanskan var det hörförståelseprov och skrivuppgift. Jubbigtjubbigt... Annars kan vi ha rätt  roligt på våra spanska lektioner; Se bild nedan...


Fredag är ändå den dagen som känns bäst

Gahh vad trött jag är, håller på att somna. Gör kemi in i det sista såklart, det där med balansera formler fattar jag numera. Härligthärligt. Idag har vart en låååång dag, började med Social Science, pratade om filmen som vi hade sett. Kom fram till vad jag ska skriva min essay om och läraren blev typ alldeles till sig:))

Sen var det gympa, spelade basket vilket gick sådär, vi spelade inte spec. seriöst :). Brottningsmatch for the win! Sen skulle vi ner i gymmet men spelade pinig ist, funkade det med. Efter lunchen var det matte som var rätt ok, hade min mp3 på during the whole lession så satt och mimade osv och underhöll Emelie;)

Eftersom jag numera är en engagerad Kungsholmare så satt jag kvar med några andra i klassen i typ en timma och pluggade kemi. Charlie är grym på att förklara! Ki Chol hjälpte mig även med balancing formulas:). Sen var det fort hem och käka mellis och duscha.

Sen var det iväg fort för att åka in till Kungsan. Gröna linjen knöla så kom fram väldigt sent, gick och träffade Erik och hans kompisar, tvingade med mig honom och sen typ for vi omkring lite hit och dit. Tillslut skildes vi åt och jag stack till Burger King vid plattan och köpte take-away menyer till mig och Tonima som vi sedan käkade på tunnelbanan mot Skärholmen.

Där såg vi på nån teater med skolan(typ 5-6 pers från klassen där -.-) fattade inte så mkt men den var rätt bra ändå :). Sen åkte jag hem. Låååååång dag, supertrött, puss!

Update

Happs nu var man här igen. Igår var en lång dag, först NaSc (läxan hade jag faktist gjort kvällen innan!!) och sen var det gympa då vi spelade basket och var nere i gymmet. Rätt skönt faktist. Sen hade vi lunch och därefter svenska. Engelskan var rätt seg och jag höll på att somna -.- Sen var det spanska, sista lektionen innan provet :S:|. Jobbigt att ha 2 prov samma dag :/. Iaf så gick det väl hyfsat, David kom över på kvällen och förhörde mig på lite spanska-gloosor.

Idag började jag som sagt inte förrän tio i ett. Hade matte, gick igenom provet. Guuuud vad segt det gick.. Sen så hade vi typ 1h rast som Charlie hjälpte oss andra dödliga med kemi på! Hon är väldans snäll! Fattar lite mer nu :) Just nu sitter jag och pluggar kemi, gah, ärligt talat, antingen kommer mina kemikunskaper att faila, eller min engelska. Suuuuck!

Chupps

Strax iväg till skolan, har vart lite slö på "vadsomhänderiElsasliv"-fronten men I'll make it up efter skolan. Bajjj Ni får en bild att nöja er med så länge! Den kommer ifrån båtmässan då jag kollar på en av lagoonerna!

101255-168
Japp jag är exakt så smart som jag ser ut!

Soooooon

Bwaha, snart ska jag till Kreta!!! Mamma bokade resan igår tror jag det var :)). Gud vad skönt, har redan tröttnat på kylan här i Swe. Sen så var jag smart nog att när jag kikade runt på Sephoras hemsida kolla i deras Store-locator och självklart har de 7 st butiker på Kreta.

HAHA:D, vet att ni var avundsjuka innan, men nu är ni så avundsjuka att ni hållerpå att dö. Jag ska bli bruuuuuun!! Och sen tillhör Kreta Grekland(surprise!), betyder inte det att killarna där nere är snygga? Wuho!!

Barnvaktsmojjs, RIP och pilgrimssmycken...

Den första barnvaktsfamiljen var betalade lite för lite enligt mig så dem blir det inte, men så fick jag svar från en familj som vill ha hjälp att hämta deras barn på Kungsholmen och ta dem hem till Bromma. Perfekt för mig ju! Barnen gick/ska gå tydligen på dagis bara några hundra meter från min skola.

Iaf så idag var rätt skön, SoSc började vi med media. Mkt roligare än det vi sysslade med. Har gått och tänkt på det där med han Riccardo som misshandlades till döds på Kungsholmen. Såg ett gäng tjejer gå åt det hållet idag, när jag var påväg hem från skolan, med rosor i handen. Jobbigjobbigt.

Iaf så hade vi spanska, lyckades glömma min almanacka i SoSc så fick gå ner efter spanskan och hämta den. Då hittade jag och Tonima en väska innehållande en laptop på golvet i korridoren :S. Så gick ner och lämnade den på expeditionen.

På lunchen passa jag även på att köpa chokladrån, mumsimumsi. Kemin var SVÅR, fattade typ ingenting, men han gick igenom det en gång efteråt för mig vilket var muy bien. Bilden slapp ajg göra någonting, satt modell för några av tjejerna, så fick sitta hela lektionen med mp3n i öronen och stirra på en svamp :]

Sen åkte jag in till stan för att leta efter en väska ifrån Gina Tricot, fanns inte i butik ännu dock.. Sen hade Hallbergs Guld 30% på utvalda Pilgrim smycken. Är väldigt sugen på ett par örhängen men kunde tydligen bara köpa dem ihop med ett halsband i butiken jag var i. Hoppas på att de i Vällingby är virrigare och låter mig köpa bara örhängena, annars blir jag nog illa tvungen att köpa båda två, stackars mig ;)

Gud vilket blandat inlägg, har gått från en persons bortgång till mina shoppingbehov. Helt klart respektlöst, men iaf.. Kände inte pojken, men tänker på dig ändå. Hoppas du har det bra i himmeln!!

Bwahaa

HAha hittade så söta bilder från när jag var liten när jag städade mitt rum. Första bilden är på mig hemma hos farmor och farfar. HAde dukat med porslin och allt och skulle förmodligen bjuda på lite vatten med barr till.. Andra är från farmor och farfars fd landställe i Åmål, Dalsland. Jag pumpar vatten och den lilla censurerade skiten är min lillasyster;).

Gah saknar att vara liten, och speciellt nu när man kollar tillbaka och inser att ingenting är som förut.. Båda husen är sålda och ingen farfar mer. Älskar honom massor, kanske kommer upp en bild på mig och honom senare, doch var jag extremt ful när jag var <1 år. Ser ut som något litet monster eller något :S

Hmm, ska kolla mer på gamla fotografier någon dag, sen måste nog pappa ha flera stycken från dåtidens digitalkamera som jag aldrig fått ta del av;)

BWaha

igåår

Igår var intensiv, började med SoSc, skrev lite på min bookreport. Sen var det gympa, hade ingen lärare så vi hade lektion utan, spelade lite volleyboll och var nere i gymmet en stund. Alla satt typ och pluggade matte hela dagen, extremt stressande.

Lunch och sen var det prov :|. Hoppas verkligen att det gick bra, det kändes inte svårt. Men Bara drf har jag säkert gjort tusen fel. Eller vet redan ett fel men det bryr jag mig inte så mkt om, det handlade om significant numbers, ärligt talat helt värdelöst, kommer aldrig använda det och läraren kunde inte komma på något bra exempel på när man skulle kunna använda det heller så I don't care:P

Träffade Josefinaren efter och väntade med henne, först på min SoSc lärare och sen med henne i datasalen och sen näär hon väntade på läraren igen -.- Hann med att snacka iaf, sen gick till McDonalds och fikade.

Åkte hem och träffade David påvägen, hem och fika (igen) och kollade på tv i nån timma, sen skulla jag duscha, sminka mig, borsta hår, föna hår, klä på mig osv. Så lämnade honom framför tven ett par timmar. Sen bidde det bråttom, ner till Islands, säga hejdå fort som tusan till David och hoppa på tunnelbanan som Signe kom med.

Åkte till Vällingby där vi skulle träffa Emilia och Emelie. Iväg mot Åkersmyntan(typ?) där mötte vi Ragna, hyrde film (Last King of Scotland) och köpte godis(och frysta hallon). Ringde och beställde pizza åt alla tjejer gjorde vi också, och pastasallad åt mig :D. Mötte Nicole, Charley, Shabnam, Nelly och Rebecca som kom med bussen vid 7.
Knallade iväg och hämtade pizzan och sen hem till Emelie:)

Käkade maten och pratade, ni kan ju tänka er hur 10 tjejer kan babbla :O. När vi käkat plockade alla fram sitt godis, popcorn, chips osv. Kollade på filmen och sen typ tjaa, började kolla på nån annan film men det var ingen som kollade. Det var upplagt för böghög på golvet, sagt och gjort, så det sysslade vi med ett tag, haha. Joo Kungsholmen, högst intagningspoäng i hela sthlm, lovar att vi är smarta!

När vi skulle ta bussen hem så måste vi missat den precis för nästa kom inte förrän efter typ 50 min. Så promenerade en bit. Men sen kom den och det gick helt okey hem:)). Kommer kanske bilder när Nicole skickat;)

citat

Lillasyster imiterar mig; (med liiidingöödiiiialekt) "Heeeeej iiiiiaag heeeter Eeeeelsa och iaaaag leeever iiiiiigenom miiiiiin håårfäärg!!"


Jag saknar 9F

Elsa och Sofies kärleksdikt 8/6-2007

Henke är bög,

Patrik E är hög,

Izabelle är en tjej,

Patrik K är kär i dig!

Men han är ju också gay,

Malik undrade vad det blir för konstig grej?

Jag trodde ju att han var kär i mej?

Elsa är en flata,

Hon och Sofie bor på nästan samma gata,

Zelda blev kär i en skata,

Och i sängen var de inte lata,

Så Maya hem till Zeldas mamma knata!

Love är bisexuell,

Över det för Max ett jävla gnäll,

För nu vågar ju inte Max leka med honom varje kväll.

Så Philip gav Max en smäll och sa;

Om du inte är snäll,

Får du inte mysa med Vera ikväll.

Linn är en riktig slampa,

Det får Emma att dampa,

För hon vill inte om killarna kampa.

Därför slog Emma Linn med en lampa!

Julian är hetero,

Det slogs fast när han mötte Malin på Metro,

Tillsammans är de väldigt retro!

Gustaf och Linus är ganska straight båda två,

Det kan Adam inte förstå,

Lovisa frågar; hur kunde det gå?

När Antonio nästan Ebba kunde få,

Men Ninnas kärlek till Björn kunde ingen slå!


Mage+Fjärilar=Elsa

Har matteprov imorgon :S, är jäkligt nervös rajt now kan jag ju avslöja :|... Iaf så har jag gått igenom typ allt och hoppas på att det kommer gå bra. Det jag är sämst på är dock termer, och sen räkna för hand ;).

Iaf så är jag jättejättejättenervös just nu.. Kommer vara så död imorgon.. Hoppas jag inte grinar, näe jag tänker inte grina. Näe, bra nu var det bestämt, inget böl!

Idag var vanlig, sovmorgon och sen CheLab. Det var supersvårt denna gång, menmen. Matten var normal tambien och sen när vi slutat satt jag, Tobiatch (Han lever upp till sitt namn ;P), Charlie, Emelie och Emilia kvar i biblioteket och pluggade. Charlie visade kemin för mig så fattade lite mer.

Tobiatch och jag småbråkade med varandra, vilket slutade med att vi splittrade vår grupp ;). Haha, de andra tyckte vi såg ut som syskon, båda, långa (HAHA DE TYCKER JAG ÄR LÅÅÅNG!!!!), blonda och blåögda sen satt vi och tjafsade om vartenda ord som vi skrev ner.. Tobiatch blev nerröstad så då lämnade han min grupp.. Haha


Haha min klass, Tobiatch i röd tröja!

Blodnisse

Nu har jag vart och tagit blodprov, var klar kl 10 typ.. Min läkare var inte lika bra som han jag brukar ha dock, han typ; "rör mer på dig och så kan du ju dricka järntillskott".

Han som jag brukar ha brukar visserligen säga att man ska röra på sig för att få upp blodcirkulationen, men han ville iaf att jag skulle ta blodprov. Han som jag hade nu var mer; Är du säker på att du vill ta blodprov för att du kan ju börja äta järntillskott... Nej tack, vill gärna veta vad som är fel på mig -.-

Har fått i mig god frukost nu iaf :), kokt ägg, mackor, latte och ett äpple, skönt. Man ska ju inte käka innan blodprovtagning, så jag 'fastade' från 7 igårkväll och till halv elva på dagen, urk, kan tänka mig hur en del i min klass måste känna sig under Ramadan...

Sen hjälpte pappa mig lite med kemin. Har CheLab läxa tills idag, som jag faktist har gjort :)). Sen är det matteprov imorgon :|, utan miniräknare.. Suck, ofta man orkar räkna potenstal utan miniräknare, snälla någon säg mig vad 1.4^(8) blir? Utan miniräknare?? Bajs, jag kommer behöva göra det för hand, bläh


Review...

Eftersom en viss Izabelle gnölade mig om att jag är dålig att uppdatera så gör jag väl det nu -.- HAr inte haft tid att blogga (säger vi). Iaf i lördags var jag på 60årskalas hos David, sen söndagen skulle jag firat min lilla Ninna som fyllde 8 år, men de vart sjuka allihop så det blev inget :(. Blir på fredag ist:

Så söndagen spenderades i lodarkläder, tog ned studsmattan, slöade, plockade lavendel osv.. Måndags var vanlig. Samma med igår men bytte plats på engelskan och kemin så dagen kändes mkt kortare :)). Fick tillbaka uppsatserna i engelskan, fick VG+ vilket jag är väldigt stolt över om man tänker på det faktum att jag fått instruktionerna via msn, nån kväll innan. Och även det att jag går i en engelsk klass och ändå gick det bra, mkt stolt över mig själv:))

Idag var det NaSc först, gillar vår lärare hon är bra :). Iaf så höll vi på lite om mikroorganismer, superfun, not :P. Sen var det gympa, körde softboll. Ärligt talat är sjukt trött på det sen Södra Ängby-tiden, fick spela det all the time. Jag kunde iaf reglerna till skillnad från typ resten av klassen ;)

Lunch, svenska. Disskuterade boken litegrand, pratade även om nåt annat skit som jag inte kommer ihåg vad det hette. Engelskan pratade vi om boken, och vad som gör den bra. Kollade lite på en dokumentär om Roald Dahl och fick en ny bok som vi ska läsa i.

Spanskan var rätt normal, jag och Tobiatch satt och garvade ute på kanten och vår lärare verkar lite förundrad över oss. Fick reda på nåt arbete också, ska handla om vår barndom.. Har redan gjort ett sånt arbete i svenskan så nu är det bara att translate it.

Imorgon börjar jag ju inte förrän 12:50 men har tid 08:30 hos läkaren så ska upp tidigt ändå -.- . Efter skolan ska Tobiatch och jag stanna och fixa NaSc läxan. *pluggisar* :D, och på fredag har jag matteprov :S:S

skojs

Vet att jag har vart dålig på att blogga, men iaf: Är medlem på grannar.se och har skickat in lite ang. barnvakt. Fick precis svar från några i Solna. Hmm, lurigt :))

RSS 2.0