Citerar Gustaf "du lever ett spännande liv elsa XD"

Idag =  Nada, har städat däromkring datan, städat ur min korg med skolgrejer (hej jag heter Elsa och sparar på matteprov:S) och sen låg jag en 30 min och solade lite också. Sen blev det för kallt.. Hmm, det var nog allt som har hänt idag.. Strax: Mat. Senare: Jogga.

Mangojuice, bikinitankar och örhängen

Äpple, Digesivekex, ett stort glas mangojuice och bra musik, blir det bättre? Okey hade jag haft allt det där och suttit i solen på flyridge få hade det varit bättre men ändå!! Var ute på promenad innan, lite kallt dock. Tänkte inte på att jag inte hade någon tröja under min collagetröja utan bara ett underlinne. Slugt Elsa..

Idag har jag inte gjort någonting, skönt. Var iofs i Vällingby och kollade lite efter bikini. Jag är 'tyvärr' VÄLDIGT kräsen när det gäller bikini. Den måste vara fin, inte göra så jag ser blek ut och sen så får den inte sabba min bränna.. Alla stora kedjor har fått för såg att göra massa halternecköverdelar och i stort sett inga snygga trekants.. halterneck=ful bränna=Ain't gonna happen'..

Provade två överdelar från Stadiums barnavdelning. Jättesöta men de var inte fodrade vilket betyder att de kommer bli genomskinliga sen i vattnet, ashett jue*not*. Istället köpte jag 4 par örhängen, alla 4 för 98 kr. Silver med små stenar; blå, rosa, champagne och lila. SÖTT.

JAG HAR BADAT

Towday var det nationella. Var inte så svårt dock mkt att skriva och räkna så jag räknar med många slarvfel.. Aja iaf efter så stack jag hem slängde i mig en tallrik yoghurt och sen ner med cykeln till Ängbyplan. Hämtade Adam som jag skjutsade till Islands så mötte vi upp LångPatrik och Gustaf.

Vi promenerade ner till Ängbybadet (nej inte Gustaf för han tog meine cykel) Väl nere så bytte vi om till badkläder och badade. Eller rättare sagt; Adam hoppade i och sen upp medan Gustaf inte doppade mer än fötterna. Jag däremot badade och simmade t.o.m! *stolt*

Izabelle och Nathalie kom ner, Izabelle, Långeman och Gustaf eldade lite saker sen gick vi upp till Dao som har stängt. Låg, satt, stod, hjulade osv på deras trädäck i några timmar. Gustaf passar VÄLDIGT bra i min BH, jag har för första gången åkt moppe (någonsin!!), Izabelle och Gustaf har jagat varandra medan Nathlie och Adam mest låg och solade.

Sen fick vi för oss att vi skulle bada igen (vem om inte Elsa förde det på tal?) doppade mig flera gånger *muymuystolt*. Väl hemma upptäckte jag en svagsvagsvag liiiiten solbränna. Är lite röd i ansiktet och på bröstet, FAN VAD HÄRLIGT!!

Passar på att slänga upp en video här också, har lyssnat på den massor senaste halvtimman.. (Dock lite pinsamt att jag lägger upp en video, tycker oftast att det är onödigt menmen, kolla på den om ni känner fört'!)

Nervös..

BAJSBAJSBAJS, nu börjar jag bli riktigt nervös inför nationella.. Man ska INTE vara uppe en timma för tidigt för då går man bara igenom det i huvudet om och om igen. Dumt val Elsa...

Nationella, bada i Mälaren och hälsokost

Uääkh, imorgon har jag det stora nationella provet i matte.. Ska sitta och göra lästal i 100min.. Börjar 09.35 och slutar runt 11. Skönt! Gustaf har fått för sig att vi ska bada imorgon, får väl se hur det blir med det men skulle vara rätt skönt :)) (VAD SÄGER JAG?!!! DET KOMMER VARA SNORKALLT!!)

Hmm, nu på eftermiddagen har jag hunnit med att fixa ett bankomatkort, hälsa på farmor i hennes nystylade hus och sen åkte jag och mamma upp och köpte b-vitamin och Beta-Karoten-tabletter på hälsokostaffären.

Min favoritsyssla; hata 9F

Det som var ilska när jag gick ifrån skolan efter våran energidebatt utbyttes under promenaden hem till riktigt LYCKA. Jag kommer ALDRIG någonsin behöva träffa dess ennoying people again. ALDRIG MER! Finns knappt en själ som jag inte vill bli av med..

BTW så tror jag inte att de gillar mig heller*stolt*

Grattis Emil

Grattis till Emil som fyller arton idag :)). Hoppas att han får en super födelsedag, dock bor han i skogen så kommer nog inte att träffa honom :P.

Oscars sköna kommentar

Skönaste kommentaren igårkväll (fan det tog ett tag att stava till 'kommentaren', haha nu med..):
Oscars mobil ringer men istället för att svara så sitter han och lyssnar på sin ringsignal )som för övrigt är så tuff;P), när han svarar har personen lagt på. Efter nån min så ringer det igen:
- Jaaa, mmmmm. Men jag satt ju och lyssnade på min sköna ringsignal jue!!

Fotbollsproffs såklart!

Mowahahahahaaaa gissa vem som ägde pojkarna på "pricken"?!! Jo men självklart var det supertalangen Elsa :P. Hahahahaha, lite pinsamt nästan menmen. Har inget mer roligt att förmedla.. Förutom att mitt hår är ungefär lika långt som Oscars, GRATTIS ELSA!!


Mitt hår är kortkortkort och vet ni vad ryktet säger?!!

Raajt now är mitt hår kanske 5-8cm kortare än det var innan. Vet var så jäkla slitet så Izabelle fick klippa massor. YEs I lokk kind of funny menmen. Kort hår är inte riktigt min grej... Men vet ni vad??!! Det ryktas om fotboll iikvälla, har inte blivit någon än i år... 

Woooscha, spännande liv jag lever

Bajs, har promenerat och gjort min läxa; räkna glödlampor, vattenkokare och transformatorer... Spännande va?!! Vi alla älskar ju Energivecka -.-'


I-landsproblemen blir bara fler och fler

Gahh, för en timma sedan ringde det på dörren. Folk som känner mig vet att hemma går jag oftast runt i bara bh på överkroppen. Insåg precis när det ringde på dörren att det kanske inte var så klurigt. Innan jag kunde öppna var jag då tvungen att hitta en tröja... Hmm fleecetröja på hallgolvet fick duga.

När jag öppnar möts jag av en oförskämt pigg och glad tjej som babblar på något om K-rauta och ger mig en katalog, jag tackar och hon går vidare. Sen när går man runt och plingar på om något sådant kl 2 i vårat område? Det är ju ingen hemma då -.-

Chupp---

Idag har jag verkligen int gjort mkt. Mamma och jag var nere på cykelbytardagen men det var inget att ha. Behöver ju dock bara cykeln för att sno däcken till min nya cykel.. Så vi knallade upp igen.

Sen har jag typ suttit, börjat lite smått på bildarbetet, gjort lite matte, städat osv. Sen vid 5 nånting så stack jag ut och sprang en sväng, det regnade dessvärre vilket gjorde min andning skitcp. Jag gillar inte fuktig luft..

Hackspettsjävle:@

GAAAAAH, det var någon fucking hackspett eller något som knackade i min vägg vid åtta. Försökte somna om men nej för den där jäkeln knackade på som satan.. Irriterande fåglar ska passa sig, ser jag er kommer jag att spraya vatten på er!!

Drink milk and fly!!

image114


Okey här har vi då SKÖNASTE bilden på katterna, det kommer säkert flera men denna är i en klass för sig!!

Hahahahhaa snälla kolla detta är humor på hög nivå!!

HAHAHAHAHHAA hä har vi pojkarna som uppträdde på våran karusell, hahahaha har garvat något otrolig. Var dock bättre IRL då vred jag mig av skratt. BRA JOBBAT POJKAR!!


Film by Ems

Kusiner, kattungar och cykelbytardag

Btw så imorgon ska jag ut till småkusinerna Ninna och Joppe (nej inte deras riktiga namn..) deras katt har som sagt fått kattungar som vi ska ut och titta på. 

Sen på sön ska jag ner på cykelbytardagen i min skola. Måste hitta mig en cykel med växlar och hjul som jag kan flytta över till mitt renoveringsobjekt. Sen kan man ju alltid hitta annat skoj också ;)

Karusellen, garv och kroppsmålning

Gick upp tidigt, duschade, läste lite So och gjorde vanliga morgonsaker. Började med engelska i datasalen. Philip och jag srev ut fakta till vårat grupparbete, eller jag skrev ut och han pluggade SO. Sen var det so-läxförhör. Gick väl hyfsat.

Vi hade fysik i 15 min sen var det dags för alla nior att infinna sig på scenen för repetition. Det var nämligen "karusellen" idag. Karusellen=Vår skolas egna lilla uppträdandeeftermiddag. Vi nior sjöng nån sång med dans till sen hade lärarna fixat något, Sofie+co dansade, femmorna sjöng, högstadiekören sjöng falskt som vanligt..

Elevrådet var med på sitt hörn med en arga leken tävling. Max var kommentator och tjaaaaa han var lika rolig som vanligt. "Per han har en blick av sten, OCH Love...............Jaaa hela han är av sten..."

Skönaste var ändå när de fick börja använda händerna för att störa varandra. Love pekar fuckyou till Per och hela Ljushallen (vår aula) goes "Ooooooooooohhhh" (Per=vår klassföreståndare vs. Love=Svartrockare). Det är tyst i en halv minut tills Per gör exakt samma sak tillbaka. HAHAHA Fan jag typ låg ner på stolen och skrattade. Behöver jag nämna att även Love började asgarva och därför förloade?

Sitta bak med pojkarna är att rekomendera, ni anar inte vad jag har skrattat, inte minst när Malik tog sig en slurk av Gustafs Cola. Hahahaha..... Efter skolan satt jag kvar med Linn och Maya i bildsalen. Vi lyssnade på musik och jag målade hela Mayas armar FULLA med färg, sen tog vi även rygg och mage, Hahahaha. Kanske kommer bilder..

Congrats

By the way GRATTIS till Långeman, LångPatrik, Patrik den Längre, LångeJohn, Patrik L, Putte och allt vad han nu kallas. Iaf så fyller han 16 idag, vi sjöng massor (aja 2 ggr iaf) för honom så han vart någorlunda sur ;)

Elsa von grinpella

Chupp, gissa vem som inte grinade så mkt idag? Jo men Elsa! Grinade bara lite i början så jag är fett stolt över mig själv nu. Efter provet hade vi so, några redovisade. Dock varade den bara i 10 min sen hade vi kemi |-). TRiiist, hata min lärare..

Vi hade en rätt lång lunch så jag satt uppe i ljushallen med flickorna i D. Sen var det språk. För en gångs skulle gjorde jag något och kom en bit på mitt arbete. Sen hade vi bara en halv musikgrejs. Så slutade vid 2. SKÖNT!


Matteprovsångest....

Detta var värsta natten på länge. Jag har frusit, kalsvettats, haft huvudvärk och gissa varför? Jo jag drömde om matteprovet som vi ska ha nu på morgonen.. Har aldrig tidigare vaknat gråtandes men nu när jag drömmer om matteprovet då minsann passar det.

Har legat i fosterställning med Nalle inkramad mitt i typ. Sen har jag satt mig upp för att kolla klockan och försöka få lite vett i huvudet men självklart fungerar ju inte det.. Så jag har inte sovit (utan att vakna var 5.te minut) sedan halv 5 imorse. Har även hyperventilerat lite smått men det kan jag iaf stoppa..

Gaah just nu mår jag bara illa. Det går bort så fort jag gör något som får tankarna ifrån matteprovet, tex. läsa tidningen|-). Kan med 90% säkerhet lova att jag kommer att grina today så kör utan smink tror jag. Varför händer det här mig? Vad är det för fel på mig?!!

Polisen, syslöjd och Adam goes rosa slingor (min bögkompis nästa?)

Började dagen med sovmorgon=sköönt. Matte.. Sen var det språk vi fick gå till datasalen, påväg dit mötte jag sleepyhead Adam som hängde med eftersom han var rädd att tyska-fröken skulle strypa hoom för att han kom försent.

Sen var det lunch, var med pojkarna i matsalen. Sen gick vi vidare till Islands fär vi stod och pratade. Gustaaf drog ner sin mössa så han inte såg något och alla andra började kittla, slå, putta och jävlas med honom (haha Gustaf som boxar blint i luften är en rolig syn). Efter ett tag när de hade slutat (och övergått till att sparka på mig ) så rullade det in en polisbil.

Polisen hoppade ur och gick mot oss och undrade om vi hade gett Gustaf spö. Hahaha Gustaf spelade på och pekade ut långeman men Polisen fatta att han drev. Aja rätt härlig Polis faktist. Sen var det mentor, jobbig som vanligt.

Syslöjden var rätt jobbig så jag och Izabelle kilade ned till träslöjden för att slipa hennes fickkniv (hmm, ofta det gick bra). Aja vi hjälpte Gustaf att måla hans trälåda vilket slutade med att Adam fick röd färg i håret. Haha, så nu var det typ lite rosa.. Hjälpte iaf honom att få ut större delen av skiten.

Juste på syslöjden hade de tydligen en "hjälplista" för hjälp av läraren och sen hade de även gjort sig en "Elsa-lista" haha gullungar. Gillar er nu för tillfället, får väl hoppas det håller i sig. Sen var det tyska helt okey. Vi skrev en text om en lesbisk tjej som hade en papegoja (Jag ville att hon skulle ha en bäver men det fick hon inte..)

Nytt mobilnummer, gymnasieintagning, Kungsholmen och promenad

Har numera abonnemang. Du som känner att du behöver mitt nummer och bör ha det kan ju höra av dig så kanske du får det.

Just gissa vem som klarade engelska-provet på Kungsholmen :D:D:D:D:D:D:D:D? Jo jag, sen klarade jag naturgränsen med 40 poäng också. Ligger precis på medianen :)). Ni anar inte hur glad jag är. mest för att jag klarade provet faktist. JAG KLARADE DET!!!!

Kom nyss in efter en promenad med Adam. ÄNTLIGEN har jag lyckats gnälla mig till att någon går på promenad med mig. Sen verkade t.o.m. Henrik sugen på promenad någon annan dag. Elsa brings nyttighet till folket!!

OMFG

Så ni vet; JAG ÄR TYP GLAAAD

Gymnasieintagning, cp-klassen och grupparbeten

GAAAH, självklart är "gymnasieintagning.se" överbelastat så jag kommer inte in och kan se om jag kommit in eller ej. Idag var... jobbig. Min klass var mer cp än vanligt. Max som brukar vara söt har blivit extremt oförskämd och bara jobbig. Sen så självklart satt de och sjöng, hela klassen, för full hals igenom HELA svenskan. PALLA VARA NI!

Mest jobbigt ändå att de som vanligtvis klagar över "att folk har för högt ljud i mp3n" och nu förde de ett sånt jävla liv men då var det helt okey. SHUT UP BITCHES PLEASE!? Annars gick det väl rätt så bra, spanskan och engelskan gjorde vi inte så mkt på, datasalen is the shit!

So.n fortsatte vi nåt grupparbete om Burma, triist. Hmm men nu ska jag nog ta och göra lite spanska (varje gång jag skriver det ordet skriver jag "spanksta" HAHA. Torr humor)

Håller på med ett arbete om Bolivia. Fattar inte varför alla fucking lärare väntar med ALLA projekt tills nu sista månaderna i nian. Kunde ni kanske ha tagit det lite tidigare? Musikarbete, engelskaprojekt, spanska osv.. Elsa is going nuts. Till er i min klass: Ni behöver inte gå runt och känna er speciellt älskade...

Muuumsis

BTW gissa vad jag har :O:O? Jag har ett påskägg som jag fick av Izabelle igår :D:D:D:D:D. Det var helt klart värt att visa mig i min rosa pyamas förIzabelle för nu har jag ett påskägg med BARA surt godis i, ME LIKE MUCHO=ME LIKE IZABELLE=ME LOVE IZABELLE LONG TIME!


Svenskaprovresultat, sol och fuuuutboll

Det är/var varmt ute :)). Vi fick sitta ute på svenskan t.o.m. Fick tillbaka proven i svensk litteraturhistoria, gick bra.. Borde tacka den människa som jag ärvt mitt minne ifrån :P.

Resten av dagen var också helt okey, killarna och jag slogs dock lite, eller rättare sagt, jag slogs med Adam och alla andra slog mig ^o). Känn er oälskade eller nåt! Lunchen spenderade vi på taket, solandes :D:D.

När vi var ute på svenskan hann vi med att spela fotboll också, riktigt mysigt. Jag ägde Malik, HAHA. Dock så kunde jag inte riktigt springa med min kära fot. Funderar verkligen på att kapa av den, den är bara till besvär |-)

Fikadags

Farmor är här så strax får jag kakor och saft ute på altanen. Mums och mys! Har pluggat lite matte och sen ska jag städa rummet samt gå på promenad. Dock har jag insett att ingen här vill promenera med mig :((..  FIKA!!


Trasig dator, obrukbar fot och promenader

Gwahaha, jag och lillasyster har lyckats pajja våran vanliga data så nu får jag sitta här nere ett tag framöver. Igår vann jag över min fot iallafall, eller alltså den är ju fortfarande rätt obrukbar men jag var iaf ute och gick 1+2 h igår :):).. Muy bien Elsa, egentligen var det tänkt att jag skulle ut och springa idag igen men tyvärr så är den lite för seeepää för det ännu.

Iaf så var jag ute och gick med Emelie i 2 h. Vääldigt skönt trots alla miljoner paddor(asså på riktigt vart vi än var så låg det paddor överallt *PANIK*), två bilar backade väldigt mysko på samma gata, nån gubbe som vill "ha något att röka på" vid Islands vilket gjorde att vi fick fly till Änbgyplan igen 8-). Väl där så mötte vi några fula snubbar i trappen där.

S(=snubbe) - eh får man fråga vart ni är påväg?
E - Ööööööh typ upp och sen typ ner?
S- Jaha, det var den bästa jag har hört på länge, är det okey om jag snor den från dig?!


Sen haltade jag hem igen, haha såg snubbarna en gång till och de började gå efter mig så jag haltade lite extra mkt och då försvann dem :P;);). MOWAHAHAHHA. Och fortf. turkar på pa, sluta skriva till mig?

Sucker!!

Höger- eller vänsterhänt: Högerhänt.
Humör just nu: Jorå nu funkar det.
Favoritgodis: Surt godis :-)
Är det nåt du absolut inte äter: Ost och korv.
Kläder just nu: långärmad t-shirt och svarta velourbyxor med bikini under.
Musik just nu: Heemligt....
Vad sa du senast: Typ; "mm.."
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: Framtiden skulle jag nog tro..
Sommarplaner: Båten =D
Hur många kuddar sover du med: En plus Nalle.
Favoritväder: Värme och sol!
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: Nalle, kompisar och båten ;).
Spelar du nåt instrument: Hmm, jagkan tipp-tapp på piano?.
Morgon- eller nattmänniska: Morgonen.
Sparare eller slösare: Erhmm...
Vem är viktigast för dig: Många!
Bästa film: Ingen..
Tror på liv på andra planeter:
Japp, tror inte att vi är så speciella..
Kommer du ihåg din första kärlek: Tror fan inte det...
Älskar du henne/honom fortfarande: Om så skulle jag nog älska den som kompis fortf..
Har du några homosexuella vänner: Tyvärr :(
Tror du på mirakel: Näe..
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Ja?
Ser du dig själv som tolerant mot andra: Hmm, beror väl på..
Ser du på kärleken som ett misstag: Näpp.
Hur många barn vill du ha när du blir stor: 2 st tror jag.
Bio eller promenad: Promenad helt klart!
Är du kittlig: Noops, eller liiiite kanske..
Snarkar du? Japp när jag är förskyld ;)
Stjärntecken? Fisk.
Rädd för insekter? Lite kanske(a).
Äckligaste insekten: Spindlar och typ stora insekter...
Största svaghet: Frukt..
Det här är jag bra på: Skratta och göra kullerbyttor (dvs underhålla mig själv)
Bästa bok? Klurigt..
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Att kunna göra människor lyckliga.
Vad vill du jobba som? Vet ej 8-)
Chips, morötter eller godis? Godis
Pizza eller hamburgare? Hamburgare.
Skriver du dagbok? Hmmm, jag har en blogg ;)?
Har du nån flickvän/pojkvän? Noops!
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans? Hmm venne..
Stökigt eller välstädat? (ditt rum, hus, lägenhet m.m.) Stökigt men när jag har städat är det så rent så man kan typ äta direkt från golvet ;))
Gungar du på stolen? Nepp.
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? Jo kanske.
Vilken hand håller du gaffeln i? Öööäähhh beror på vad jag käkar..
Hur är din drömtjej/kille? Typ bäst?
Hur många syskon har du? 1lillasyster..
Vad är du mest rädd för? Vad är jag inte rädd för?
Är du rädd för blod? Beror på vems..
Saltar du på maten? Ja!!!
Gillar du att sjunga? Haha näe verkligen inte.
Vilket gymnasieprogram går/gick du och varför? Vill gå natur.
Anser du att du är stark? Japp Superwoman you know..
Brukar du sola? Jaouuuu.
Vad gör du om du får hicka? Dricker vatten uppochned.
Röker du? Nej, Elsa är duktig flicka.
Snusar du? Snusläpp? Som sagt Elsa=Duktig flicka
Använder du knark? Aaa joo absolut -.-
Kaffe, te eller inget? Beror på.
Har du en besatthet? Lite kanske (A)

Sol, frukost och städa i högklackat

Wiiiie, det är sol ute :)). Satt på balkongen och käkade frukost föur i bara underkläderna utan att frysa. Just nu letar jag knappar åt en GinaTricot-kofta, går väl sisådär. Sen så håller jag på att städa mitt rum lite smått också. Problemet är min fot. Vaknade vid sex imorse och insåg att varje gång jag rörde tårna så gjorde hela foten ont.. Men jag har lösningar på allt; i högklackat gör det inte ont så gissa who's cleaning in high-heels?

Update: Efter 10 min så gjorde foten precis lika ont igen. Verkar som om det blir en stillasittande dag idag :/

My lousy day

Till råga på allt så har dagen vart rätt bra men den känns inte bra. Hmm, kan inte riktigt sätta fingret på det (haha jo det kan jag visst men det tänker jag inte skriva :b) Japp jag är klurig.

Sen så skriver det en massa folk till mig på pa också vilket gör mitt liv ännu hårdare. Exampelvis så kom detta fårn en okänd person idag: 

"hej kan du inte bli min flickvän. Jag är trött på singel livet. Jag är jatte söt snäll trevlig kille. Jag kommer älska dig jatte mycket."

Asså palla vem hade ni tänkt er skulle falla för det där?!(Patetiskt nog läste jag hans gb och det verkade sorgligt nog som att en tjej hade fallit för det och gett honom hennes nummer osv..) Gaah blir så förbaskat trött. Var får alla min pa ifrån? Blev tvungen att ta bort bilderna i hopp om att det ska sluta. Vad är det för värld vi lever i?!

Min stackars, stackars fot...

OMG vad min fot gör ont. Att ta sig från badrummet och hit gör ont som satan. Misstänker att jag felbelastade den när jag var ute och sprang. Nu känns den iaf som jag vet inte vad, haltar gör jag också :(. Tog mig ned till Konsum för att köpa frusna hallon. Påvägen ned var det okey, jag behövde bara rulla (och se upp för dussintals PADDOR, UÄÄÄKH).

Gå i affären gick väl sådär skulle längst in i hörnet så jag haltade på.. Fick tag i mina hallon och undvek med möda och smärta att krocka med folk i de små gångarna. Vägen hem = Helvette, fick gå på tå, ta stöd av cykeln osv. Et tag provade jag att bara gå vanligt och ta smärtan som en man (Jajajaja nu tjatar jag om manlighet igen..). Men när det gick typ inte så jag gick och svor för mig själv..  And this is how to make a short story long!

Stan, kusin och second hand fynd..

Gwaaah, min fot gör ont. Aja iaf. Igår ägnades på stan med kusin och lillasyster. När vi skulle på tunnelbanan som kom precis när vi stod utanför spärrarna så har lillasyster tappat bort sitt kort vilket gör att vi får vänta på nästa tunnelbana.. När vi tillslut kom fram till Hötorget gick vi in på mitt lilla favoritcafé och köpte pastasallad som vi tog upp till trappan där vi satt med alla andra turister och käkade.

Och btw gissa vem jag träffar om inte Love. Ser honom, fixar håret så att ansiktet inte syns, vände bort huvudet och springer därifrån.. Behöver jag säga att jag är en social människa?

Vi sprang runt lite här och var. Urban Outfitters, SOUK, Gina tricot, HM, osv. När vi gick  imellan UO och SOUK så hittade vi COW parfymeri och Antikt, gammalt och nytt. Har aldrig lagt märke till den lilla tvärgatan förut så jag vart iaf glad. Sen blev jag ännu gladare när jaginsåg att jag faktist visste vart jag var någonstans :D:D

Jag åkte hem kort därefter med bara 3 saker :O. Köpte 2 par trosor på Gina Tricot och ett miniläppglans på Pashion :)). De stannade kvar för de skulle på bio och se "The Epic Movie".

Idag har jag inte gjort mkt. Mamma tog med mig till den lilla second hand butiken i Ålsten och jag hittade ett par jättesöta ballerinor :D:D. Var verkligen en söt affär där märkeskläderna trängdes. Allt från V&R-tröjan från HM till Juicy Couture jeans. Sen har jag ju sprungit också :D

Hmm, dagens klur

Haha dagens kluring: Finns märket "Viva la Diva" på Kicks i Vällingby? Och i sådana fall vart någonstans i butiken. Jag och Izabelle klurar som attan och jag kommer ihåg att de brukar rea ut produkter därifrån men vart står produkterna från början :O? Detta bådar för cyckeltur till Vällingby!

Piips nya design

Dagsprojektet idag var att fixa till kusin Piips blogg. Först langade vi fram MASSOR med läppglans och läggstift och började pussa på papper. 7 papper senare sprayade vi dem med hårspray för att inte kladda ned scannern och sen scannade vi.

Eftersom pappret då blev grått så fick jag redigera bort det. Men till slut så hade vi lyckats. Bara headern kvar och där googlade jag fram en bild och gjorde resten i paint XD. Kolla och BEUNDRA

Mwiiiieh

Woho, fick precis reda på att moster har fått kattungar (bokstavligen talat; hennes katt har fått kattungar). Hon fick dem idag så jag hoppas på att jag ska få åka dit och träffa dem i helgen eller något. Håll tummarna gott folk! Än så länge är det fyra ungar ute :))

Update: Sist jag hörde något (igårkväll) var det åtta ungar. Fyra svarta och fyra gul-vita(Yes jag är bra på att beskriva)

MOWAHAHAH

Lillasyster sprang runt och irriterade mig hela morgonen...

Elsa - Utmanar du ödet eller?!
Lillasyster - Jaa, om du är ödet så..

Så jag slog henne :))

Stan, Nivea dagcreme och pysselplaner

Chupp. Nu sitter jag här igen. Igår hände inte så mkt. Åkte in till stan som planerat. Väskutförsäljningen var dock ingenting att ha.. Träffade upp Izabelle och Camilla efter ett tag och vi promenerade runt tillsammans och kollade i affärer.

Köpte mig bara nödvändiga saker :]. Hårspännen i ett JÄTTEPAKET, tonad dagcreme från Nivea young serien, "partyfeet"-grejer att ha i högklackat, plånbok (som jag bangar på idag och därför ska lämna tillbaka), en bodysplash som luktar godis och sen ett par rosa spetstrosor :D. Me like MUCHO

Idag har jag inte hunnit med så mkt. Innan frukost så stack jag ut och sprang även fast det blåste som tusan. Idag så händer inte så mkt. Funderar på att fixa lite med ett par gamla trasiga miss 60 jeans. Spräckte ju dem för något halvår sen men kan verkligen inte slänga dem. Så funderar på jeansshorts eller en kjol. TÄNK ELSA TÄNK

Väskutförsäljning

Hmm, jag ska in till stan idag och kolla in en väskutförsäljning. Jag gillar utförsäljningar (dooh, vem gör inte det?) Aja iaf så funderar jag på om jag ska åka in själv eller ringa omkring lite. Misstänker dock att alla mina kompisar sover och planerar att göra det länge till:P

bluöh

Men fittblogg.se. Palla bråka med mig. Aja iaf så får vi sån där hemmagjord pizza nu igen. Vrf kan vi inte agera vanlig familj och bara beställa från en pizzeria? Iaf så hade vi bara äcklig skinka hemma så Elsas pizza=äcklig skinka+tomatsås.

Sen så när jag förklarar att jag inte gillar sån pizza lika mkt som vanlig så får man en "hon-är-bara-på-dåligt-humör-stämpel". Arrgh, palla min famlij, jag vill gå ut men vet inte om jag orkar det. Tror iaf att min feber håller på att gå ner:)

Manlighetstest (nu igen...)

Jag var helt säker på att jag var fett manlig, ännu en gång är jag överbevisad.. Fick 57 poäng och var skitstolt (först fick jag 55 men gjorde om :P). Men sen berättade Izabelle att hon fått 82,Henrik 128,  Erik 147och manligast av oss alla......Gustaf på 171!! OMG jag som trodde jag var störst, bäst och manligast eller nåt.. FAN.

Manlighetstestet


Lindex+Internet=Sant?

Hihi jag kanske är lite seg men läste precis att Lindex öppnar en webshop inom kort. Woho, me like underkläder:D. Och sen kanske man hittar vanliga fina kläder med? Hmm, aja jag signade upp mig på deras sida så jag får ett mail när de öppnar :).

Sjouuuk, kusiner och lite ångest

Hmm, jag sitter och kollar(lyssnar) på
disneysånger på youtube. Mår fortfarande inge bra men jag överlever. Igår så hann jag med en promenad på en timma och det dog jag ju inte av så.. Vid halv sju kom kusinerna, faster, fasters pojkvän och fasterspojkvänssöner. Snurrigt? Näe inte spec.

Först skulle de kolla på något program på ettan. Jag och syster käkade middag och sen gick vi upp och tittade med dem. Dock var det lite virrigt, en försökte lyssna på vad de sa på teven och de andra pladdrade konstant och frågade miljoner frågor. Och när jag skulle berätta om vad som hände i programmet visste jag inte vem som var vem så jag gjorde det mest jobbigt för min kusin:P.

När det var slut så gick vi ut alla 6 och hoppade studsmatta. Lollo hoppade med mig en stund och eftersom hon är liten som en sticka fick jag henne att flyga ovanför mitt huvud. Glömde situpsen sen på kvällen så lite ångest idag :/. Det är snö ute.

image112
Någon är söt när hon hoppar <3

Liista

Ja, jag är en sucker för listor.. Så här får ni, nu ska jag fixa mig en Bafucin :)


Vilken egenskap vill du helst se hos andra?
Logik, humor, står ut med mina konstiga upptåg och ska även kunna göra mig glad. 

Hur var du som barn? 
Blyg som attan, ju mindre jag syntes desto bättre.. 

Betyder kärlek mer för dig än vänskap?
Vänskap! Men Vänskap är liksom Kärlek och tvärt om..

Vad kan man leva utan?
Döden?

Vilket är viktigast hos din partner?
Typ allt, hej jag är kräsen.

Hur ofta lagar du mat hemma?
Typ lunch nån gång i veckan och kanske nån gång på helgerna..

Vad skulle du göra med ett friår?
Plugga i USA.

Vilket lands matkultur tycker du bäst om?
Kina, Thailand osv.

Hur svarar du i telefonen?
- Aaa, hej jag heter Elsa!

Är du pinsam på fyllan?
Här förblir vi nyktra och gör pinsamma saker ändåå..

Hur ser folk dig?
Glad , rosa och bitchig:P?

Människa som gör dig enbart glad?
Småkusinerna.

Värsta känslan?
Att inte kunna hjälpa till.

Favorit tv-program?
Grey's Anatomy.

Hur ser en perfekt ledig dag ut för dig?
Olika beroende på humör. Men det inkluderar iaf stora mängder frukt...

När grät du senast?
Hmmm, när grät jag inte? Jag har varit rätt duktig på senaste veckan så senast var nog i måndags då jag fick tillbaka mitt matteprov.

Vad skulle du vilja ändra i ditt liv om du fick ändra på vad du ville?
Hmm, vet inte riktigt.

Skulle du vilja vara med i kungafamiljen?
Jo faktist, jag skulle kunna vara en äkta rosa prinsessa.

När blir man vuxen?
När man slutar vara barn.

Vad tror du på?
Nalle.

Vilken dokusåpa skulle du helst vilja vara med i?
Big Brother om något, haha jag skulle kunna göra dem lite lyckligare:P

Vad skulle du helst vara - snygg eller lycklig?
Lyycklig.

Vad är lycka?
Vet inte riktigt, lycka går inte att ta på.

Vem var din första kärlek?
Hmm..

Vem har makten i ditt liv?
Hmm, pappa:P?

Har du någon dold talang?
Jag kan roa mig själv väääääldigt lätt, kan sitta i fem min och bara se om jag kan se min tungspets osv....

Har du mobbat någon?
Nej, jer er en snel menischa.

Har du någon fobi? 
Närå, bara några mindre psykproblem...

Vad är det pinsammaste du gjort ?
Haha alldeles för mkt..

Har du snattat någon gång?
Noops, eller möjligtvis att vi räknade fel när vi köpte 200 tuggummin..

Klantarsle

Fröken klant (dvs jag) har lyckats slarva bort sitt vantmönster. Har glömt att sticka på den sista vanten och nu när jag väl tänkte sätta igång så har jag slarvat bort mönstret. Klarade att sticka en liten bit utan mönster men nu kom jag till tumkilen och har inte en blekaste om jag ska öka eller ej... Någon som råkar ha mitt mönster?

Förskyld, ägg och ansiktsscrub!

Ja idag kan jag väl inte direkt påstå att jag mår så överdrivet bra.. Snorig, lite illamående (om gick över efter en stund :D), lite lätt huvudvärk och ont i halsen :-(. Mottot; om man rör på sig så man inte kan ta tempen på en så har man ingen feber! Det som inte mäts existerar inte!

Igår var jättemysig. Eller asså mådde väl inte på topp så fick lägga mig och vila då och då. Dock var minstingen Joppe sjuk och kunde därför inte närvara.. Vi målade ägg i massor, käkade ägg i massor, lekte blindbock, tog kort, letade ägg, ritade och gjorde allmänt påskiga saker.

Idag hade jag tänkt göra nåt nyttigt men min näsa säger nej. Det enda jag åstadkommit idag var att jag läste ut Djävulen bär Prada. Borde gå ut på en promenad men ingen som vill gå med mig (rättare sagt; jag orkar inte ringa folk), ville egentligen till Kista men orkade inte, imorgon kanske?

Skrubbade ansiktet för det var alldeles äckligt och fullt med blemmor och jätteporer. Måste verkligen rekomendera den 'scrubben', Nivea Visage washnrefine tvättpeeling. Jag har dock bara en liten förpackning så ska köpa mig en stor har jag tänkt. Sen borde jag köpa någon ny ansiktsmask då min lermasktub från Lumene börjar ta slut..


Bläh och äggmålning :)

Hej och hå, typiskt mig att må piss just idag.. Huvudvärk, ont i halsen och täppt.. Misstänker att det beror på flyttdamm från farmors hus. Men jag ska stoppa i mig en Ipren och Bafucin så är det lugnt.

Vid halv fyra ska vi iväg till Täby för påskmiddag, vi står för brödet som vi precis har bakat ut =). Det var länge sedan jag var med på den årliga äggmålningen, de senaste två åren har vi vart bortresta. Men idag ska det målas ägg som bara den.

Men nu ska jag måla mina naglar, fransk manikyr is the shit!!

Flashback: Praorapporten

Någon skrev en anonym kommentar  nyss och ville att jag skulle lägga ut min praorapport.. Vill ni ha den? Anonym hör av dig och förklara vrf :P

Påskäggsgodis

Hej och hå nu ska jag iväg och köpa godis till mina påskägg som jag ska ge bort =), 4 st blir det. Vem är dem till? Klura på det ni!! Senare idag ska jag iväg till farmor och hjälpa henne.

Hudproblem :S :E (:E = Adams Smily)

Tjoho, jag har varit muy duktig och nästan helt avlägsnat min finne (tänker ej berätta hur eftersom det är ett  "don't-try-this-at-home-ingrepp" som innehåller allt ifrån nål till spritservetter..) Den är dock lite röd men svullnaden har gått ned betydligt. Fixade även en lermask som jag nyss tvättade av, min hud känns så uschlig!!

Men nu ska jag nog lägga mig, hann läsa lite mer på "djävulen bär Prada" (jag vet; snigelfart) och kolla på John Tucker must die för andra gången idag...

Prov, resultat på nationella och soeta PrinsGustaf

Hmm today was pretty normal. Biologiprovet var kind of rörigt, han hade sagt fel sal och när vi tillslut hittade rätt så fick vi inte plats så jag fick sitta framme vis katedern:P. Aja gick nog ganska bra iaf. Lunchen var ok, lugnt och skönt. Spanskan spenderades i datasalen, Webmessenger+Elsa=Sant!

Svenskan spårade ur totalt genom att X kastade ut ett brinnande papper på barnen nedanför så det blev förhör osv. Jag var då den enda som fick prata om mina nationella och det gick faktist riktigt bra!

Just nu har jag precis avlägsnat en finne med hjälp av en nål, damn I'm good! Slänger in en bild på jordens sötaste också; GAMEBOYGURRAAAA!!


image111

Försenade namnsdagspresenter

Mamma glömde bort min namnsdag igår så idag fick jag namnsdagspresenter. Ett silvrig nagellack och en supersöt liten facial-tissues ask med Barbie på :)


image110


Bild ett: Nagellacket som jag fick
Bild två: Soeta tissueasken!

Geek of the week (Jag och Ellinor har lekt med ord)

Geek of the week är tönten som slängde ut ett brinnande papper igenom fönstret och ner på barnen nedanför från klassrummet. Hela lektionen ägnades sedan åt att förhöra folk, skriva anonyma lappar med tips om vem det var, förklaringar om hur dumt det var osv. Tänker bara påpeka det att fan vad omoget att inte erkänna, och JA jag vet vem du är...

Genetik och motion

Haha jag har börjat blir så duktig. Idag är jag uppe extra tidigt igen för att hinna läsa lite genetik inför provet. Måste måla mina naglar.. Igår så blev jag och lillasyster osams (Ovanligt?Näe) så det slutade med att jag stack ut och sprang, det var rätt skönt. Trodde det skulle bli iskallt men det var riktigt behagligt, på hemvägen fick jag knäppa upp tjocktröjan och kavla upp min undertröja för att inte förgås av värme!

Men nu blire mer genetik, mkt spännande |-)

Gnäll och gnat...

Man ska inte skriva när man är arg har jag lärt mig därför skriver jag först nu haha. Är så fly förbannad (haha roligt ord nu igen) på min klass. Palla att just vår klass ska vara så extremt bitchig. Haha aja men jag älskar er ändå (med vissa undantag...)

Hela mentorn gick åt att disskutera slagsmålet igår. Förlåt men varför bryr alla sig så mkt? Ja det var ett missförstånd inte mer med det? Näe för vi måste nöta in det ordentligt, strö salt i såren på de som tycker att det är jobbigt.

Sen är man ju lite tuff också som förklarar hur extremt jobbig killen var på vårat prov. Det faktum att alla tyckte han var skön och garvade är det ingen som bryr sig om. Man måste ju självklart berätta att han snusade under provet också eftersom det är SÅÅÅÅÅÅÅ relevant.

HAHAHA säger jag bara, fan vad patetiska vi är! Som om det förflutna kommer att ändra på sig för att A tycker ditt och B tycker datt. PALLA VARA NI! Det är dock lite roligt att lyssna på alla olika historier om vad som hände. en del säger att han grät andra att han skrattade.

Annars var väl dagen rätt normal, extremt seg dock. Känns som om jag har bomull i huvudet. Kan förmedla att jag tar August i armbrytning! Men nu ska jag kila och plugga genetik. Med musik också såklart, har kollat igenom lillasysters musikförråd och hittat en jättemysig låt

Jason Mraz - The remedy

Hej jag heter Elsa och jag är duuuuuktiiiig

Tjohoooo (hahaha stavade fel typ 10ggr innan jag lyckades skriva det). Just nu sitter jag här och skriver om Shakespeare. Gick upp en halvtimma tidigare för att hinna med lite innan skolan. Igårkväll så var småkusinerna här och farmor likså. Hade lite svårt att underhålla dem då Matilda var sjuk så vi fick inte vara på övervåningen och Ninna var också sjuk så vi fick inte gå ut.

Vi spelade spel, mer spel och sen hängde de och klängde på mig resten av tiden. Eller vi hade armbrytningsturnering också. Roligast att kolla när de körde emot varandra för att båda tog verkligen i. Jag däremot är våran obesegrade mästare eller nåt :P;);). Fast Ninna fick slå mig en gång så de inte skulle tröttna.

Joppe hade underskattat mina magmuskler och jag lät honom puckla på mig i magen. Hahaha han såg ut att ha skitroligt, inte varje dag man får slå på sin storkusin utan att man hamnar i trubbel*not*.

Nu måste jag fortsätta, eller först ska jag borsta tänderna :))


Mamma fyller år, slagsmål och småfynd

Tjoho, idag var en jobbig dag minsann. Sov riktigt dåligt hela natten, svårt att somna, sova oroligt och upp tidigt=hejkomochhjälpmig! Sen var jag tvungen att släpa mig upp ur sängen och väcka pappa eftersom mamma fyller år. Jag gick ner och satte på thé åt henne och hämtade ner pappa. Vi sjöng osv.

Bild på morgonen. Gjorde inte så mkt, fick börja om på min skiss för att den tydligen skulle vara större -.-... Spanskan spenderades i datasalen tillsammans med tyskagruppen. Hmm, jag och Adam slogs, Patrik gjorde det han nu gör, och Gustaf läste Aftonbladet.

Lunchen gick jag hem för vi hade ingen so=LÅNGRAST=). Så var hemma, insåg dock nu att jag glömde göra lunch som var planen. Käkade ett äpple och en banan så jag överlevde ändå! När jag kom tillbaka för musik var två av Adams kompisar där. Insåg att jag hade deras msn och tydligen hade snackat med dem i venten.

De var trevliga iaf, hann inte riktigt prata med dem. Vårt låtskrivande går inge vidare, Love jagade småbarn, Gustaf skar sig med glas och Malik typ satt :P. Kan ju inte påstå att jag gjorde så mkt själv heller, Ellinor var duktig iaf! LångPatrik, Max och co. skriver en låt om "underbara Elsa" Hahahahahhaa. Fan vad jag har skrattat idag, har garvat åt typ ALLT!

Sen hade vi svenskaprov som gick rätt så bra, dock lite skum poängsättning, för mvg får jag ha typ 5 fel av 80. Palla?! Det gick iaf bra, när jag sedan kom ut så var hela korridoren allmänt rörig. Haha men självklart hade killarna hamnat i slagsmål. Och självklart håller jag på att garva ihjäl mig medan alla tycker att jag är dum i huvudet.

Engelskan, hmm. Datasal. Jag, LångPatrik och Love kollade om man kunde nudda pannan i knät om man håller benet rakt. klurigt, jag är rätt ovig men klarade det ändå, lyckades slå pannan i knät så fick lite ont dock :/. Långeman den ovisa jäveln lyckades inte. HAHA.

Jag for till V-by för att handla present till mamma, det blev ett par ursöta silvriga blommor med en pärla i mitten. Haha likadana som jag köpte till Jossan. Sen så fyndade jag en leopardmönstrad sjal också på lidex. Supersöt och just nu agerar den bandana i håret på mig.

BAJS

HELVETTE OCKSÅ!! Philip upplyste mig om att det opåbörjade eng-arbetet ska vara inne imorgon. Fan hur missade jag det?!!!

Haha skön

image109


Hahaha skönaste bilden på länge, jag som hoppar studsmatta på en boll. Hahahaha

Hemstudiedag och motion

Idag har vi halv hemstudiedag. Eller rättare sagt alla som har gjort nationella i eng. Annars får man göra det nu på förmiddagen. Så jag ska hinna med att platta håret för en gångs skull också, och typiskt när man har mkt tid så klantar man till mascaran så det ser ut som jag vet inte vad.

Aja idag "förtjänar" jag smink för jag har gått osminkad både igår och i lördags. Igå var en väldans nyttig dag, efter att jag hade planterat om blommor så tog jag cykeln  till Brommaplan för att posta ett vykort. Sen tillbaka till Islandstorget och köpte glass åt sjuka lillasyster.

Och jag var ändå duktig och stack ut och sprang i en timma en stund efter. Sprang två varv istället för ett och trodde jag skulle få betala för det i träningsvärk men jag känner ingenting. Hmm maybe it's the new healthy Elsa?! (till råg på allt så har mamma köpt hem nyttigt bröd så jag kunde inte käka mitt vanliga vita onyttiga bröd...)

Operation adoption

Haha jag håller på att göra Sverige lite omanligare. Jag ska som sagt hitta adoptionsföräldrar till mina Aloe-växter och insåg då att killarna i klassen och andra killar kanske skulle behöva en liten växt att ta hand om. Detta ska följas upp!!

Pics

image108

Yay, jag har varit duktig och satt ihop några bilder..
Bild ett: Elsa meckar cykel, ni önskar att ni var lika tyffa som mig rajt?
Bild två: Elsa går ner i brygga och lillasyster ligger under.
Bild tre: Erik och Elsa, notera mitt SUPERSMILE:P

Elsa har planterat om..

Någon som vill adoptera en Aloe Vera växt ;)? Har typ 7 st över och har redan lovat iväg 2 till Izabelle och Pattalie. Ska höra om inte kusinerna vill ha några också :P

Som ni förstår så har jag planterat om växter. P mitt fönsterbräde trängs nu 20 växter och sen har jag mitt äppelträd här i tv-rummet..

Aprilapril, Elsa got fooled..

Nej lämna tillbaka biblioteksböcker får bli imorgon, istället har jag varit ute och slipat på my precious bike i typ 1,5 h, muy bien Elsa. Haha gissa vem som precis lurade mig då?! Jo min käre far såklart. Jag har inte lyckats lura någon (har inte ens försökt) Han lurade iaf mig med att han skulle iväg och sjösätta båten. Hmmm, jag SKA med när vi sjösätter, det är tradition!

Hmm, näe nu ska jag släpa ner alla mina växter till altanen så jag kan börja plantera om... Woho wish me good luck:P

Tidsoptimist javisst

Min dag är för en gångs skull fullspäckad (hihi kul ord). Jag ska hinna med att cykla till Vällingby och lämna tillbaka några böcker, ut och springa, plantera om ALLA mina växter (heldagsprojekt) och sen måste jag hinna med och städa rummet också. Hur ska detta gå med tankte på att jag sitter i pyamas?

RSS 2.0