Helgen

Okey, senaste dagarna ska jag sammanfatta lita kort (långt). Så i lördags hade min morbror 40årsfest som de hade på deras loft. Mend andra ord var jag ute på landet ;). Så vi kom dit o jag hjälpte till med lite ditt och datt, vi käkade god mat o sen tog jag med mig barnen ut i deras trädgård där de hade studsmatta. Jag var otroligt populär då alla andra barn var <13....

Joppe (lillkusin på 7 år) - ELSA! Det är snygga killar som står i baren så det gäller att passa på!!


Sen var det hembakad gräddtårta med jordgubbar. Mums. Sen stack vi ut igen. Passade även på att gosa med deras små söta kattungar. 4 st små, söta, fluffiga krumelurer. Sen så var det dans på logen till liveband. Haha lillkusinerna tyckte det var jätteroligt att dansa med mig så vi dansade bugg i typ nån timma.. Sen drog vi hem för det blev för mkt för pappas öron..

Så igår var vi iväg på grillkväll hos de andra kusinerna. Vi for omkring som vanligt. Kusinernas plastsyskon ÄGDE mig på något skjutspel.. Lovisa o MAtilda tog massvis med bilder o hoppade runt o hade sig. Sen så skulle jag bevisa att jag visst kunde göra handvolt. Gick sådär... Ni ser det ju där nere iaf ;). Drog hem rätt tidigt.


Lollo, Lovisa hoppar, Jag och Vispen, jag som handvoltar...


Lollo, jag, jag


Idag gick jag upp vid 9. SPRANG till bussen vid kvart i 10 som Emelie väntade på. Så iväg till Solna där vi shoppade. Eller jag shoppade, Emelie köpte väl 1 grej medan jag kom hem med allt möjligt onödigt.. Haha Emelie gainade också i strl. Så nu är hon stärre än mig. Hahahah, nu är det inte bara jag som är mobbad!!


Eyeliners+hårspännen


Läppblans från Biotherm, torrschampo, handkräm och tröja


Toffsar, hårspänne XL, hårsnoddar


Hoodie, typiskt Elsa

Nu måste jag packa för jag ska till Waxholm imorgon bitti. Puss!

Shubre

Hittadeen jättesöt tävling, ena kan man vinna en sån där liten söt apa som blåser nagellacket torrt. Den finnes här.


Jag kan själv!


mhmm

Wuho, har precis plockat 294 kottar ute i trädgården.. Wuho.. Innan var jag o syster ute och hoppade i solen, vore väl något för min bleka hy? Hittade lite bilder från i torsdags, men detta är så mkt ni får se. Och så mkt ni någonsin kommer få se ;)


T&C provar mina solbrillor..

Midsommarkrans



Erkänn att jag hade snyggaste kransen på midsommar? Dock tog de flesta inköpta blommorna slut så fick gå och plocka själv. Typ första gången i historien ;)

Underhållning

HEJ ERIK!



Har man sagt A får man säga B så får vi C vad D e....

Gissa vad jag mer fick reda på idag då? That I gained 2 sizes, hahaha. Och nu pratar vi sizes som de flesta tjejer faktist vill gaina i. Dock förstörde det min eftermiddag då det fanns sjukt många söta underkläder på rea...

Yeeeeesterdaaay, all my troubles...(8)

Igår passade jag iaf T&C. När jag skulle hämta grinade T en liten skvätt som vanligt. Som hon alltid gör när hon ser mig på dagis, däremot går det alltid över på typ 1 min o sen snackar hon med mig om typ ankor.. C var lika söt o sprang o gav mig en kram som vanligt, hon hade precis vaknat så märkte att minste lilla kunde ha fått det att rinna över med det slapp vi :)

Så vi åkte upp o letade skor, gick på toa, bytte blöja osv... Sen iväg till Rålis där vi matade ankor, o sen satte vi oss o käkade frysta jordgubbar. Haha sjukt mysigt att sitta i gräset med två småfilurer! Sen till lekparken där vi åkte rutchkana, busade och gungade. Sötaste var helt klar C när jag gav henne fart när hon gungade. Så helt plötsligt:

C - Ejjaaa!
Jag - Nej. E-L-S-A!
C - Ejjaa Lelsa!!

Med andra ord hejjade hon på mig när jag gjorde fart... Drog därifrån vid halv 6. T somnade på tuben, vilken senare ledde till att hon var sådär lagom glad när jag väckte henne , menmen. 

Så jag satt o konverserade med lilla C på 1 år hela vägen hem till dem, vi köpte fryst mango på vägen också, som vi satt o delade på. Sen fick hon sitta på sätet med mig så hon var mäkta nöjd. Så hem o satt på Bolibompa men det var inte på långa vägar så roligt som att kolla på när jag kokade makaroner. Med andra ord satt de nöjda på köksbänken och stirrade på mig. Precis när jag gjort klart maten så var man tvungen att byta blöja på C. Alltid lika roligt när hon gallskriker....

Sen mat då C insåg att hon skulle få makaroner. Om hon inte gallskrek när jag bytte på henne så gjorde hon definitivt det då.. Hon skrek och tårarna bara forsade längs med kinderna. Efter en stund gick jag och hämtade köttbullarna så blev det tyst på henne. T åt iaf duktigt och var glad. Gjorde välling o sen kom deras pappa. Så jag stack hem, käkade o drog sedan till slussen där jag mötte Louise, Amanda, Tilda, Erik, Johan och Philip. Dock var det bara jag, Louise, Erik o Johan som drog hem till Louise sen. Satt o snackade en stund tills det var tid för att jaga bussar... som jag skrev i föregående inlägg.

Idag mötte jag upp Louise för lunch. Tog oss en timma att hitta ett bra ställe o vi hamnade till slut på Fridays. Käkade asgod pasta, mumma! Sen drog hon hem o jag fastnade i stan i ett par timmar....

Söderkis my ass

AJAJAJ!! Var hemma hos Louise på söder. Skulle ta bussen, vi missade den med 2 min. Vi går till nästa station där står det att nbästa kommer om 16 min. Så vi börjar gå, eller småspringer lite på skoj.. Tror ni inte att bussjäveln kommer?? Så vi springer tillbaka, står typ 10m från stationen o ***************** vägrar stanna bussen. Så Erik springer, o jag o Johan efter. Ser dem inte längre för jag var klurig nog att ha obekväma klackar=slooow..

Så självklart börjar jag gå.. Jag, Elsa, själv, på Söder..... Johan ropar; "ELSA SPRING!!!" så jag kubbar på o hinner precis med busshelvetet.. Till slussen o sen så sprang vi till tuben som jag precis hann med. Tar av mig skorna och ser hur min lilltå är HELT massakerad.... AjAjAj, har tagit sprit i nu när jag kom hem (efter att jag gått hem i strumporna från tuben) och det gjorde så ont så att jag böla.. Hahaha, SUX!!

Shoppat..

Så skulle egentligen till farmor men hon mådde lite dåligt så får hoppa det :/. Iaf, ska iväg och hämta T&C om ett par timmar. Just nu lyssnar jag mest på musik o funderar över vad vi ska hitta på i eftermiddag. Parken eller 4H-gården? Eller parkteater? Klurigt! Kan iaf langa bilder på lite av det jag köpte i förrgår.. Sen råkade jag ju köpa en bikini igår också...


Mitt soeta svamp-paraply


Typ väldigt Elsa, rosa med en prinsesskrona..


Ögoncreme...


Gråa tröjan från Saint Tropez.


Bodhi


Köpte dock bara överdelen och sen en enfärgad brun trosa

L som i Hälsa

Juste glömde skriva om T's sötaste kommentar någonsin som hon kläckte ur sig på tunnelbanan hemåt sist. Vi käkade bokstavskex o jag fick säga alla bokstäver som hon tog upp och sätta dem i början av ett namn. Så tog hon upp ett E

Jag  - E, som i Elsa!

Hon käkade upp det rätt fort och efter ett par kex kommer ett L upp

Jag - L som i...Lovisa!
T - Nej. L som i Elsa!!!


Hahaha hon har äntligen lärt sig att jag heter Elsa och inte Hälsa. Bra klurig unge det där!!!

Summer

Jag är en parfym rikare, guess which one?

Burberry Summer



Har blivit så sjukt kär i denna parfym under dagen, om det inte lägger sig blir jag nog tvungen att åka in o köpa den imorgon eller på torsdag... Påminner ändå om Burberry London på något sett fast mkt mkt somrigare. Me like!

Lollo och Vispen!

Nu råkar det vara så att min lilla kusin Lovisa har skaffat sig en blogg som jag precis knåpat ihop delar av designen på så självklart måste ni bara klicka er in där! Och när ni ändå är på gång så kan ni klicka er in på Vispens blogg också, dvs Lovisas storasysters blogg! TRevlig läsning eller nåt :)

Ragna is back in town!

Idag träffade jag käre RAgnurt som är tillbaka från Egypten! Inte bara med världens bränna men även en skitgullig historia därtill. Livet är bra orättvist!! Iaf så åkte jag in till stan, båda var sena såklart ;). Så stack vi till gärdet, köpte trosor, pyjamasbrallor, en tröja från Saint Tropez o hårspännen.

Sen in till stan där det blev ännu lite mer shopping. 2 diadem, 1 paraply, en rosa piké, ögoncreme, 3 torrschampon o sen fick jag en sjal av Ragna som hon hade med sig från Hurugada. Rosarosarosa :D! Så när vi gått runt i diverse butiker gick vi till donken o fastnade där i ett par timmar. Mkt blabb kan jag lova!

Midsommar!

Sååå... I tisdags var jag alltså först iväg till farmor där jag hjälpte henne att öppna och skriva i word. Visade henne att hon kunde spela spel också och gick igenom skillnaden mellan, mapp, fil och program. Hahah söt hon är! Det hade tydligen gett resultat för några dagar senare ringde hon och berättade att hon satt och spelade schack på datorn ;)

Iaf, efter det så stack jag in till stan för att hämta T&C. Vi lyckades precis träffa den extrema regnskuren och kom hem dyngsura... Härligt! Köpte mango och hallon o käkade det till mellis. De är alltid lika glada över frusna hallon. Hahah, ni skulle sett C, hon hade hallon överallt. Lekte i trädgården, ritade o busade hann vi med också. Pappan kom hem rätt tidigt men stannade ändå där till typ 8 o hjälpte till att lägga T.

Så tog mig hem där Philip, mamma o pappa väntade o så drog vi ner till båten. Sov där o stack morgonen därpå. Första vi gjorde när vi kom till Högböte var i stort sett att spela Monopol med Emil och PhilipG. Dum idé.. Blev fast där i typ 2h. Menmen, sen på kvällen var det ju fotboll... JAg var nervös hela jävla dagen o sprang runt på nålar. Hjälpte till att fixa iordning bänkar och några hade fixar projektor och en duk så vi satt där under taket på ön o hejjade. Men uscha! Gick 10 min in i andra halvlek o då var jag arg som ett bi...


Monopol...

 

Erik slog mig i huvudet med kudden så jag fick ont i örat :S


Men innan det så var man ju faktist rätt pepp...


Tjurade hela kvällen o lite morgonen därpå, men det får man helt enkelt ta.. Vi drog ned till bastun också, satt bara o snacka utanför, men ändå! Torsdagen hände inget spec. Började umgås med "Sigtuna-gänget" faktist.. Första gången i världshistorien ;). Vi som bara typ brukar stirra snett på varandra.. Iaf så jag snackade faktist en hel del med Louise och Tilda. Kvällen kollade vi på film också, först i vår båt o sen kollade vi vidare i ungdomshuset.


Tilda, Louise och jag på midsommarkvällen. O bakom tv. är Stephie också..


Jag brottas med Erik påväg från bastun..



Fredag, Showtime. Haha.. Näe var väl som vanligt. Jag satte igång allting med klä stången o ägnade sedan halva dagen åt att hjälpa till med allt från att välja blommor till bordsdekoration till att göra kransar till alla barn (och Malin såklart ;D). Sedan var det lunch på bryggan, långbord (o alla borden stod enligt min planering såklart. Kanske vora något för mig? Typ wedding-planner?)


Stockholms finaste midsommarstång!


Var gott faktist o sen efter ett tag så var det ju dans runt stången.. Jess var en av de som pushade folk att dansa såklart. Av någon anledning var det dock inte så många barn med. Sen måste jag ju självklart skryta med att jag dansade med Amber och hennes farmor runt stången. Ni vet hon Amber i gladiatorerna som man kollade på när man var liten. Så nu kan vi ju bara konstatera att jag är coolast. Näe men hon verkar faktist son en riktigt trevlig människa..


Japps, jag är den i vit och blå klänning..


Sen var det fiskdamm där jag ännu en gång var engagerad o hjälpte alla barnen med att fiska. Sen var det lottdragning, mamma vann någon t-shirt.. Fixade bord, o dukade.. Sen var det käk, mumma. Dansade en del men inte spec mkt... Sen degade jag i ungdomshuset o satt o snackade. Gick o la mig i hyfsad tid, alla vuxna höll på att grilla korv för någon slags vickning precis då också. Så Pekka tog tag i mig o höll mig utanför bryggan, men med skrik och sprattel satte han ner mig på bryggan igen så jag fick sova...


Snygg krans hade jag iaf..



Rätt segt dagen därpå, kommer inte ihåg vad vi gjorde riktigt så förmodligen satt jag väl mest inne på båten och spelade tvspel.. Kvällen satt jag o snackade med Emil större delen faktist. Gick ned till bastun en stund också o sen när jag gått ombord igen o borstat tänderna "tvingade" Erik mig att följa med dem upp till ungdomshuset sagt och gjort, så blev inte spec. tidigt den kvällen heller....

Söndagen drog ALLA.. Jag, Louise och Johan stack iväg till Möja, gissa vem som ville sitta längst fram i jollen o därmed blec DYNGSUR? Är man smart så är man helt enkelt... Så vi satt o fikade på bageriet, latten var väl inget att hurra över men helt ok ändå.. Påvägen hem lyckades jag på något sett sitta på bensinslangen så mitt ute på Möjafjärden fick vi motorstopp. Härligthärligt..... Kom in sjukt mkt vatten när vi körde också, så jag satt o öste ut båten med min ballerina... Som jag sedan lyckades glömma på bryggan. Score... Ett par skor fattigare..

Så vi kom hem, Louise, Erik, Johan, Emil, Malin, Philip G o typ alla andra drog hem. Hade iaf en rätt trevlig kväll, spelade kort o snackade med Stephie, Viktor, Sigurd (töhö), Alexandra (som jag umgicks med när jag var typ 6?), någon som hette Estelle o Philip.  Morgonen därpå drog vi. Fast hann träffa Tottsen innan iaf. Ärligt talat så är han min lilla favorit. Ursöt verkligen o mesig så det måtte duga. Liten YorkShire terrier..  Och han känner minsann fortf. igen mig o ni ska se vad glad han blir när man kommer o ropar "Totte" eller "Tottsen" till honom. Sötsötsöt!! Han är dock fortf lika rädd för min mobiltelefon -.-


Guess who's back with a brand new rap? Eller nåt

Jess, I'm back! Vart ute på Högböte sen i onsdags så är rätt så skönt att vara hemma faktist. Mer om det senare! puss

Hmmmm

Idag ska jag passa barn, T på snart 3 år har tydligen precis slutat med blöja.. Detta kan bli intressant...

Tjoho

Så nu har ni alltså sluppit mig i ett par dagar, är inte livet bra härligt;)? Iaf så har jag inte gjort så mkt. Lördagen var det ju fotboll. Vi pratar inte om det för jag är mest så sur över att Sverige spelade bra och sen miste poängen där i sista minuterna...  Åkte dit med Izabelle, Emil o Jossan. På plats mötte vi Babak, Simeon o deras kompis Hamid. Det började regna typ 10 min in i matchen så Izbell, Jossan o EMil drog o jag letade rätt på Babak o co.

jag stod med dem hela matchen i stort sett. Sen när den var över drog vi till Donken o sörjde typ. Jag satt mest o tjurade hela kvällen, spec när min lilla söta Jossan ringde o typ; "Hej, vad gör du? Sverige förlorade". No kidding, jag stod bara ute i regnet i 2h o kollade på matchen, så då blev jag iaf sur. Tjuriga Elsa.. Sen när jag kom hem så tjöt mamma av någon anledning "Viva España!!" vilketi sin tur ledde till att jag vägrade prata med henne...

Söndag degade jag igen, tills jag skulle möta Jossan, Babak, Emelie o Simeon i Vby för att köpa godis o sen hem hit för att kolla på film. "Instängda" hette den o var faktist riktigt bra, för en gångs skull en film som var lite mer trovärdig än alla dessa med påhittade monster o vampyrer. Hatar sånt, hur tusan ska jag bli rädd om jag vet att de inte finns på riktigt?? Drf typ Saw och sånna filmer blir favoriterna.

Iaf kollade på filmen o sen så hoppade vi studsmatta o fikade lite. Förhörde killarna på kändisar ur veckotidningar, lika kul varje gång ;). Följde dem ner till tuben o sen Jossan till Ängbyplan så jag hann prata lite med henne också. Lilla gumsan! Idag har jag hjälpt till på mamma o pappas jobb. Har klippt o bundit upp rosenbuskarna som de har vid husväggen så mina fingrar är alldeles ömma av alla taggar...

Sen blev det en snabb sväng till Vby, hade tänkt hitta ett par skor men det sket sig.. Så ist basic stuff. Nagellacksborttagning, make-up remover, deodorant o sen fyndade jag två t-shirtar på Esprit. Väldigt basic. En svart med pyttepyttig puffärm o lite rynk fram o sen en vanlig grå med ganska bred urringning och Esprit's trade-mark: små änglar i svart. Cute!


Känns som att det blir längre för var dag..

Tryck esc för att slippa bakgrundslåten..



Jess that's my lilsis. Som jag skrev tidigare, är man cool så är man, it runs in the family ;)
 

24h med Jossan ;)

Igår bråkade jag lite med min mor så stack iväg till Vällingby o sen mötte jag Jossan. Vi stack hem hit o lagade världens brakmiddag. Chickennuggets, vårrullar, ris till huvudrätt o  digestieve med vaniljsås till förrätt;). Sen satt vi här hemma o gjorde ingenting medan Jossan klagade över att vi skulle till Märsta. Drygt en timma kommunalt, glöm det sweetie.

Så vi stack till Söderberga lite efter det. Sedan hem o kollade på lite olika kriminalserier på tv;) o käkade. Somnade o sen imorse babblade pappa om något rådjurskid som låg i vår trädgård. Vi (=jag) ringde runt som tokar utan resultat. Sen när vi skulle gå ner och titta på det var det borta. Menmen.. Så jag o Jossan satt här och lodade hela dagen, rätt mysigt faktist. Jossan började virka på någon bikini o jag stickar sockar;).... 


Miss it..

Josefinaren is in tha house

Har spenderat hela senaste dygnet med lilla Josefinaren. Vi har ätit, mycket..

Min lilla skit

Har vart på Lillasysters skolavslutning o hon sjöng. Grymt faktist, trodde inte hon kunde sjunga men she prooved me wrong;). Näe sjukt stolt är jag och sen kan jag avslöja att jag tjyvlyssnade på några i hennes skola som också pratade om hur bra hon var och att de inte heller visste att hon kunde sjunga. Stolt storasyster, det är vad jag är!


Indeed


Är man cool så är man...

JAG ÄLSKAR ZLATAN!!!

Härligaste fotbollsmatchen på riktigt länge. Spenderade tiden i Kungsan, mitt i smeten stod jag, skrek, sjöng o jublade. TAppade dock bort de jag kom dit med och umgicks ist med Erik P från Södra, Jossan, Bamse och en av deras polare. Första målet var bland de härligaste stunderna jag vart med om, herregud vilken känsla. Jag skrek, alla skrek o hoppade omkinrg och kramade allt de kom åt (Fick en jättekram av någon oidentifierad människa). Kramade o hoppade samtidigt som alla 10 000 började sjunga. Andra målet likså men inte lika maffig känsla då.. Dock var det inte långt till tårar när Zlatan helt plötsligt låg på marken. TRodde det var hans knä men sen visade det sig vara några andra juveler. Haha

Klart man hade snyggast naglarna!

Finally



Äntligen så börjar jag få lite längd i håret igen. Dock skall det klippas snart igen, helst väldigt snart. Menmen, ska bara toppas så max 1dm ska isf kapas. För en gångs skull plattade jag håret också och sen så hade jag i inpackning imorse. just nu skulle jag lätt kunna vara med i en shampooreklam, haha!

:)

Nu har jag bakat en rabarberpaj o börjat ladda inför matchen. Naglarna är numera knallblåa och ska höra med lillsis om hon kan ta o köpa ett gult lack till mig efter skolan. Jag är iaf sjukt peppad, hoppas bara att det går bra för annars kommer familjen få umgås med en riktigt tjurig Elsa ikväll...


Målare Mark

Så idag är det alltså målare här så blev väckt halv 9 av mamma som tvingade mig att gå upp. De ska iaf måla om min balkong bland annat så jag är nöjd som tusan, det enda som känns lite surt är ju att jag faktist skurade rent hela balkongen i våras och offrade en sjukt snygg fransk maikyr för det o nu ska det ändå målas om.. Menmen. Snygg kommer det bli iaf!! Har ju planterat frön också som har börjat gro. Det ska bli massa små rosa blommor!

Slö; första dagen på sommarlovet

Idag har jag alltså inte gjort någonting hela dagen. Stickat och klippt lite i kläder har jag gjort, slagits med lillsis.. Annars, nada. Vaktat tven hela dagen dvs, låg iaf ute o solade i typ 20 min. Suck, är man mes så är man. Imrogon är det iaf fotboll....

Nerd.

Vad gör jag varje sommar? Varje jäkla sommar sätter jag igång o stickar strumpor, mössor eller vantar.. Detta år är det strumpor.. Enda problemet är att jag aldrig stickar klart någonting. Så jag tänker inte ens kolla i korgen med påbörjade projekt.. Gjorde ju strumpor föra året också, eller en strumpa plus en andra som jag aldrig stickade klart tån på.. Så kan det gå..

Helgen

Hemma från Högböte igen då. I torsdags drog vi iaf iväg till Malin som tagit studenten, så grattis till henne med :). Var där till 10 någongång o sen hem, hämta lillsis o ner till båten där vi spenderade natten. Drog vid  morgonen därp. Satt ute hela vägen o blev lite röd.. Skönt var det iaf, ingenting slår första båtturen!

Väl framme lodade vi omkring där, gjorde allt och ingenting. Inte så många där. Jag doppade mig iaf. Sen fick jag veta lite tråkigare nyheter om en dear friend of mine som tydligen låg på sjukhus. Tankarna var hos honom större delen av helgen faktist. Drömde tom att han blev helt frisk och att jag fick ge honom en kram, haha. Bamsekram till honom iaf!

Jag doppade mig också, och satt o stirrade på Philip o hans kompis Chrille som satte upp musikanläggningen. Satt mest o snacka. Slogs lite med Sebbe. Gah vad jag har saknat den ungen! Sen lördagen som jag väntat på! Sjukt härligt, förutom att en full bekant stötte på min lillsis. Inte omtyckt. Men som alla vet så har jag inga problem med att vara bitchig om jag vill, så det var jag. Som tur var var han så pass ull att han inte kom ihåg någonting från kvällen dagen därpå..

Var middag o jag var tjurig större delen. Pallade verkligen inte med visst folk efter 24h.. Vilket i sin tur gjorde att jag ist satt med Philip o hans polare ist. Fram mot kvällen dansade jag lite iaf. Cred till Chrille o Philip för grym musik faktist! Var uppe ett bra tag, mest för att hålla koll på lillasyster.. Sen i säng vid halv 4-4 o väcktes vud 9 någongång av min klumpiga mor.

Dagen var helt ok, lagom seg. Alla åkte hem lite då och då. Käkade glass hann jag md också. O så var jag o Erik på gamla stranden o jag vadade runt för att fånga en näbbgädda (mission of the day). Efter mång misslyckanden lyckades jag få tag på en men då ble jag så rädd att jag slängde iväg den. Smidigt Elsa, smidigt.. Sedan direkt efter så jag en till, trodde dock det var gräs så jag skulle peta på den med foten. Och självklart börjar den inte simma förrän jag har foten på den så jag skrek o tjoade...

Till slut fick jag iaf tag på en. Note that jag fångade dem med handen, skillz I tell you! Hemåt o sen väl i hemmahamn käkade vi asgod mat på Restaurang Bryggan. Käkade deras famous fisksoppa, mumma. O nu är jag hemma!

Jorå..

Just fick ju betygen idag också. Är rätt nöjd faktist. Sämre betyg i matte B och bild dock... Lite surt måste jag ju säga, det känns. Menmen, det är ändå bra så :), tur var så var ju både bild och maB 50p-kurser. Najs


Sum up

Sådär nu har jag faktist en lugn stund! Iaf, tisdags vr det matte o vi körde tv-spel. Ibland är vår lärare för söt! Sen så ar det engelska där vår söta svenskalärare stoppat in ett oförberett prov. Jättegulligt, verkligen! Lunch och sen ännu en svenskalektion. Classtime o sist kemi. Kemin kollade vi på film så jag o Emelie smög ut o tog oss till Vby.

JAg provade ett tjugotal klänningar o slängde mig sedan på tuben hem för att käka lite o byta om. Sen in mot stan, mötte up Erik o hans polare vid centralen o sen tog vi tunnelbanan till Slussen. De gick och handlade present till Eriks pappa (GRATTIS TILL LASSE!) och jag sprang in på Gina Tricot. Hittade 2 klänningar som fick följa med hem. En röd med en rosett och en mörkblå tubklänningi trikåtyp som alla andra har.. Den röda åker iaf på kväll :)

Sen till Centralen, mötte Ragnurt o gick o käkade på Taco-Bar. Sen kubbade jag o Ragnurt till plattan för att möta klassen o gå på teater. Sjukt kalt där ine, var helt övertygad om att jag skulle bli förkyld och jag var ändå en av dem som hade rätt mkt kläder på mig.. Första akten var bland det tråkigaste jag har sett.. 2 timmar totalt nonsens.. Urk, var färdig att gå hem, det enda som stoppade mig var att mamma o pappa betalat för skiten.

I pausen sprang vi till Donken för att köpa kaffe, först tar det typ 10 min att göra den, o sen så får inte Ragna någon för att maskinen går sönder... Jag fick en iaf, dock smakade den SKIT så jag lämnade tillbaka den o gck o köpte en på Pressbyrån instead. Så när vi kommer til teatern år vi inte ta med oss lattena in.. Jag smög in min men Ragnurt fick klunka latte i en faslig takt.

Andra akten var mkt bättre, hände faktist någonting, dock väldigt förutsägbar.. Hemåt o sova. Sen dagen därpå hade vi sovmorgon till 11, då skulle vi mötas vid Flatenbadet, i Älta.. BAjs. Var där i någon timma typ o sen drog jag. När jag stod vid busshållplatsen hade det precis startat en skogsbrand typ 100 m bort också -.- Brandkåren kom som tur var rätt fort. Så var det iväg mot Danderyds Gymn för att kolla på utspringet.

Buss från Danderyds sjukhus, den lade ned vid något "Altorp" av värmeslag..Överhttning. Fuck u SL. Så hela bussen klev av och började promenera mot DaGy ist.. Kom precis när Johan sprungit ut vilket var lite surt.. Menmen :). Så var där i någon timma, tvingade Erik att åka med på Johans flak o sen var det hem igen för att fixa iordning mig. Kvällen spenderades på Johans studentmottagning. Jättegod mat och trevlig sällskap :). GRATTIS till Johaan!

Idag började vi vid 10, först stack jag dock och köpte blommor till lärarna innan. Avslutning i kemi-salen var väl mindra lyckat.. Flera som ska sluta i klassen så jag bölade såklart. Tobbe byter till svenska, Charley drar till the US, Ki Chol flyttar till  Kapstaden (=Sydafrika..), Shabnam funderar på att byta skola och sen släppte Becca bomben om att hon ska byta till svenska :((. Bah, då bölade ju jag som en tok...


Tänk att man kan gilla er så mkt :S


Efter så stack vi och handlade, o drog ner till Rålis. Satt där i några timmar, Roy hade med sig sin vattenpipa, Anna hade köpte tårta, jag hade min frusna mango. Mys. Så halva KG satt där nere o det var rätt trevligt faktist, enda tills Jossans klass kom. De är mobbade. Haha. Jag, Jossan o Emelie stack till Thorildsplans gymnasium och kollade när hennes kusin sprang ut, skojskoj. inte lika mkt folk som vid DaGy dock, där var det ju 420 elever som gick ut :O...

TRöttis

Vart på studentmottagning ikväll o kom hem för någon timma sedan. Har inte orkat skriva något men kan säkert skriva nåt. Skriver säkert något i helgen då det är asadon på Högböte. Brukar ju alltid ha extra-tid över i klubbhuset så. :). Iaf JÄTTEGRATTIS till Johan som har tagit studenten. Hann tom med att komma på hans utspring. Roligt:)

tröttis

TRött! Pjäs med klassen. Imorgon bada med klassen o sen tänkte jag hinna till DaGy's utspring. Förmoligen. Bidde en  klänning idag också!

Ingen klänning till Elsa

Blev lite shopping idag. Först skola dock. Var rätt slapp dag. SoSc = leka massa lekar. Spanskan skrev "vi" på vår saga och sen var det lunch. Efter lunchen var det kemi och han gick bara igenom vad man skaulle få för betyg. Gissa vem som blev glad? Gissa vem som blev så glad så att hon grinade?!! Hahaha seriöst, en av de få gångerna jag faktist gråtit av glädje och lättnad!

Bidde lite småshopping på HM (=solglasögonen på bilden under). Sen var det bild. Var typ bara jag o två till där. Var tvungen att göra färdigt några saker typ superduperfort men det gick iaf!! Läraren sa att man inte kan få de bättre betygen om man inte gjort alla övningar. Alltså, hellre massa fula saker än inga saker. Mitt nya motto. Iaf så blev jag klar o stack in till stan.



Blev några linnen, en långärmad, ett par trosor (som jag tappat bort redan, Jossan har du dem?) o ett par mjukisbrallor. Nämnde jag att jag var på jakt efter en klänning?! Gah gick verkligen bajs med det. Iaf så har jag massa söta linnen nu iaf. Sen så var det Donken någonstans mitt i allt det där, dock stack Emelie precis innan. Gott var det iaf! Sen hem o nu känner jag mest för att sova...

Ftboll vare ju

Förlorade med 1-0 till Ukraina. Zlatan spelade inte riktigt allt vad han kunde o Wilhelmsson tror jag det var som spelade skit.. Kommer inte ihåg namnet riktigt men vänster mitt första halvlek iaf. Båten idag också, var rätt surt. Blev påmind om att det är min tur att sova i det lilla äckliga rummet så jag blev sur o sov i några timmar ist. Sen hem o kolla fotbollen.

Shoes, shoes, shoes....

Hmm, håller på att prova skor till vad jag ska ha på mig på diverse studentmottagningar. Blir nog den puderrosa klänningen från forever21. Dock har jag inga bra skor till den, möjligtvis några silvriga eller bronsfärgade ballerinor. Men jag vill ju ha heels! Någon som har några högklackade i någon färg m matchar gammelrosa/puderrosa (dvs typ silver eller någon puder-nyans)?? Strl 38/39 (men med bomull kan jag även ha 40;D)?? Please?

Och förlåt för alla miljoner stavfel i senaste inläggen, pappa har precis fixat fram en ny laptop till mig o lillsis så tangentbordet känns lite ovant. Några av knapparna (skrev knaparna först, u get what I'm saying?)sitter olika och många är mkt trögare än på gamla datan. Aja det kommerväl med tiden antar jag! SNyggare är den iaf. Men aatt gå ifrån en Dell till en Fujitsu Simens (haha skrev siemes först -.-)??

RSS 2.0