HEj pipis

Fredrika är sjuk, så hej!


Kom precis fram till att jag lever ett ganska grymt liv

Sov hos Ragnis igår natt med henne, Emilia, Farre och Diana. Mys. Vaknade tidigt as always, fixade lite gröt o satt o chillade i Ragnas kök, i like. Runt halv 1 drog jag och Emilia iväg för att spela badminton, jag var mindre jättedålig idag trots att jag sprang runt som a headless chicken. Sedan var det straight off till dagis ör att hämta T&C. Garvat hela eftermiddagen, deras skratt smittar som svinis (typ? var tog den epidemin vägen?) Kom hem för ett par timmar sedan, helt slut. Jag gillar mitt liv.


Nyttig i 3 veckor? Vad tror ni?

Emilia hade rätt, jag har träningsvärk i både rumpan och armen efter badmintonen. Vi kör nyttigt till lovet! Haha, inte så stora förändringar dock, bara ingen choklad på helgerna.. hmmm.. 100 sit ups om dagen, vem är på? Kan säkert övertala Ragna, ska käka middag hos henne ikv:)



Mer smoothies åt folket


Mer mat...



Avokadobulgur med räktsatsiki blev det till middag idag. Jag och Emilia fixade! Gott, inte sådär superspeciell smak men helt ok vardagsmat (skala räkor är jobbigt). Insåg dock nu att vi glömde ruccolan, får bli nästa gång! Man börjar ju nästan tro att jag kan laga mat?? Hehehehe, har i flera år låtsats att jag är helt oduglig i köket för att slippa att hjälpa till, it works! Nu kör vi hurtigt och nyttigt till Roma, badminton imorgon?

Min nya kärlek

Jag och Ragna bokade precis nästa resa till Rom, sweet. Det blir mkt resande i år, I like.



Lovely couple at in the Vatican


För att skriva något mer



Blev inte avokadobulgur utan istället lagade jag Falafel i grillat tortillabröd med myntayoghurt. Gott blev det trots lite tvek på kryddmåtten då jag tog för lite (måtten i receptet stämmer tydligen.. 2 msk spiskummin.). T.o.m. pappa åt och tyckte om.

RSS 2.0