Trök-helg

Vad tusan ska jag hitta på i helgen? Dagens plan är att gå till biblioteket och imorgon på dagen ska jag iväg och kolla på Pride. Max är borta på fotbollslägergrunks hela helgen. Jossan jobbar. Snyggkompaniet är i Nice. Erik är i Tyskland (?). Louise i Spanien. Bläh. Aja, gilla läget heter det väl..

Gangbang

Wuha, träffa Ragnurt och Michaliiken ikv. HAr inte träffad någon av dem sen skolavslutningen, sad but true.



Favorit i repris: GRATTIS MAX!!

Sitter och väntar på Max som är på väg över. Kan förmedla att han tog körkort igår, där av grattiset. Kom hem från båten igår, hämtade ut lite kläder från Nelly som kommit, hem, duscha, iväg till MAx där vi käkade tacos. Najs! Stack iväg till "Little Persia" (som var jättemysigt) med hans kompisar för att fira honom på kvällen. Imorse tog MAx bilen och körde sin kompis till hans jobb och sedan åkte vi hem hit och käkade lunch, plockade smultron osv.

Hade glömt att vi skulle iväg till moster så blev lite oplanerat men iväg runt 2. Firade Pia som fyllde år med tårta, bullar och sång. Sedan ägnade vi (=jag) tiden åt att plocka vinbär. Vita, svarta och röda sådana. I like. Fick med mig nästan 2l hem. Sweeet. Iaf, ska ta och städa upp lite här så inte Max får en chock... Inte ok.

Jossan? Skjut någon?

Gosh. Precis haft en diskussion om hurvida homosexuella borde få adoptera med en kompis. Tror nog inte han räknas till kompis nu längre. "Homosexualitet är tydligen en 'psykisk sjukdom' som är väldigt smittsam och därför bör inte stackars små barn påverkas. Nej det är bättre för dem i ett land som bombas än med ett homosexuellt par." Det sjukaste jag har hört. För första gången i mitt liv ser jag min "kompis" som psykiskt störd.

Högböte ftw

Fiska, grilla, bada, sola, chilla, paj, prata, marschmallows, Möja, jolle, blåbär, kompisar, tv-spel, kuber, glass. Båt.


Skärgården någon?

Missade att träffa Izabelle i förrgår, fastnade framför tven. Mina tv-kvällar är guld värda nuförtiden, alla CSI, Criminal Minds, NCIS, Bones Law and order's ligger i perfekt ordning så jag kan ägna 5-6 timmar framför sånt. Likey.

Igår cyklade jag iaf först till farmor för lite datakunskap, sl.se. Hon hade gjort supergoda räksmörgåsar så blev lunch och fika med mina medtagna muffins också. Mysigt! Cyklade hem och satt hemma ett litet tag och sen drog jag o lillfisan till Solna C. Köpte faktist bara ett nagellack (imponerande?!) och sen kom Max och mötte upp oss och vi åkte hem med 113. Käkade grillat ute på altanen och sen chillade jag o Max framför någon hajfilm. Alla dog och kroppsdelarna flög hejvilt. wuho.


JAg för en vecka sen. Alltid redo (gammal scout ni vet.. hah)


Mobiljakt

Skulle iväg och köpa skor igår. Åkte in, pratade med Maxen som föreslog en promenad, absolut. Promenerade runt Skeppsholmen, Max tog en massa kort och helt plötsligt var klockan 6 och alla butiker stängde. Inga skor till mig. Så hem till Max, chilla och sen gick vi och handlade mat för att ha något till middag. Tortellini och tomatsås och sedan kladdkaka till efterrätt medan vi kollade på Any Given Sunday (fotbollsfilm, har man en nörd så har man (; ). Vaknade någorlunda tidigt imorse, Ragna svikaren ska jobba så blev bara jag o Jossan till lunch.

Sedan iväg till Vällingby med Izabelle som jag inte träffat på någon månad. Illa. Iaf, gick runt i typ varenda butik i Vby men blev bara 2 par örhängen, ett par skor och ett par sockar. Hemåt och precis efter att jag sagt hej då till Izabelle inser jag att jag inte har någon mobil. Panik. Halvsprang hem, ringde mobilen, någon svarar. Jaha, Twilfit. Mamma skjutsar, mobilen tillbaka. Phew. Nu ska jag iaf iväg till Izabelle igen tror jag :) seee yaaa

Nyttignyttignyttig

Ahhh, precis stoppad i mig lite ananas o ska hoppa in i duschen. Joggade nu på morgonen och hua vad jag svettades :S. Whatever, ska nog iväg och kolla bättre springskor då jag börjar få lite småont på framsidan av smalbenen... Benhinneinflammation coming up? Wiihu. Sen ska man ju kolla rean när man ändå håller på, aight? Men innan ska jag komma på någon hälsosam lunch; fransk potatissallad med rostbiff? Kräftstjärtar? Yoghurt?

Lite snabbt om USA:

14 Juni:
Till Arlanda i god tid, hämtade ut våra boardingpass där det står "No Seat", jaha. När vi väl ska boarda ber de oss att sätta oss bredvid kön och vänta på att de ska hämta oss, ringer hem, börjar få lite panik när hela planet har boardat och vi fortf sitter och väntar. Pratar med dem, någon undrar om vi är stand-by. Panik. Får till slut boardingpass, kliver på planet och inser att vi blivit uppgraderade till business. Massor med mat, massor med filmer och TV-serier, love it. Kommer fram på kvällen, Steve och Carol är där och hämtar oss. Hem till deras underbara hus, jättestort, fint och precisbredvid en liten sjö. Tog deras båt till stranden, badade och tog det lugnt :)

15 Juni:
Sov helt OK trots jet-lag, hängde på deras brygga vid sjön tills 4-5 tiden då vi tog Carols lilla söta bil till "The Forum" som låg i närheten.  Inne i alla möjliga affärer men blev bara lite nagellack, ögonskuggepalett (exakt likadan som den jag hade från Viva la Diva...) från Claire's och ett linne från Old Navy. Hem igen, slaggade en stund i deras hängmatta, kyckling till middag och sedan båttur där vi träffade massor med trevligt folk!

16 Juni:
Vaknade hyfsat tidigt, chillade vid sjön, lunch på båthustaket, tog båten över till en liten gullig tant som hette Ruth. Satt o pratade med henne någon timma och sedan lånade vi hennes kajaker. Söt o trevlig var hon iaf! Tog bilen till Norcross där vi gick i massa affärer (allt för att slippa hettan) och sedan på deras lilla marknad. Fick smaka sweet potato pie, inte riktigt min grej. Käkade middag på ett Mexi-ställe och innan vi åkte hem stannade vi på Publix och köpte B&J och hittade dessutom en mascara :). Tillbaka till sjön där vi flöt omkring och käkade glass och hann sedan med lite dator innan jag gick o la mig.

17 Juni:
Upp tidigt, iväg till Don's där vi lämnade käk, sedan in till Atlanta city där vi käkade lunch i CNN-huset och promenerade runt i OS-parken innan vi begav oss till the World of Coca Cola. Matilda var i extas. Gick runt och kollade på alla möjliga cola-grejjer, allt från pyjamasbrallor till OS-pins. Sedan såg vi en 4D-film om hemligheten bakom Cola, haha. Stolarna rörde på sig, det skvätte vatten på oss och jag och Carol skrek igenom hela föreställningen ;). Innan man gick ut var det till att provsmaka olika Coca Cola-produkter från hela världen. Matilda testade på att blanda alla olika Color i samma mugg. yum. Sist men inte minst Coke-affären. Blev en söt T-shirt. Åkte runt i stan en stund innan vi åkte tillbaka till Don's där vi träffade mamma o pappas gamla kompisar och har grill/pool-kväll. Steve visade Don's flickor hur man skjuter vatten genom en bad-flyt-noodle, hade sjukt roligt! Jag och flickorna (som var 4 och 6?) var ungefär lika fascinerade av eldflugor så vi passade på att fånga sånna också :)

18 Juni:
Gick upp runt 8 för att sticka iväg till Lynn och Johan för att sedan ta oss ner till Panama City Beach, Florida. Girl's trip så var jag, Fildus, Carol och Lynn :). Käkade lunch på Waffle House (där vi testade grits, google it) i Alabama och cirka 6h efter start var vi framma i Florida. Lämnade våra grejer och stack iväg direkt för att kolla på bikinis och käka glass. Fort ner till stranden för bad och sedan middag hemma. Sov dåligt, hade på ACn så jag höll på att dö av köld mitt i natten ;)

19 Juni, Midsommarafton:
Stranden hela förmiddagen, solade, badade, body boards. Tillbaka för lunch, sov middag, gjorde midsommarkransar av diverse växter och snäckor:). Gjorde midsommarmiddag med potatis, dill, lax, räkor, avokado och jordgubbar och skålade med snapssånger trots bubbelvatten i glaset ;). Carols fot hade svullnat upp under dagen pga nåt insektsbett så vi använde henne som vår midsommarstång och dansade allt från små grodorna till raketen.

20 Juni:
Till stranden där vi chillade i vattnet. Helt plötsligt stack det på både mig och Matilda, vi simmade ut ur sjögräset men det fortsatte. Kilade upp med märken över halva kroppen, maneter. Yay. Sved och stack som tusan men efter lite Solarcainspray var vi tillbaka nere på stranden:). Tog en liten promenad längs strandkanten också, mys. Lunch hemma och sedan stack vi iväg till Seaside, där de spelade in the Truman show, såg dessutom huset där "Truman" bodde. Jättemysigt ställe, gick i små butiker (påminde lite om Utö/Nynäs/Trosa) och käkade sedan glass innan vi stack hemåt för att byta om innan vi stack iväg till ett all-american-diner förmiddag och sedan Breaker's för en Elvis-show. Kanske inte var jordens roligaste eller bästa men Lynn och Carol hade kul iaf:). "Elvis" kom fram och tvingade mig sjunga dessutom. yay.

21 Juni:
Stranden på förmiddagen, långpromenad och sedan bad och sol. Lunch hemma, satt o babblade massor sedan stack vi iväg till the dollarstore och efter det Wallmart. Köpte massor. Hem, ner till stranden o tog massor med foton, jättegod middag hemma och sedan var det iväg till Goofy-golf. Jag förlorade.,,

22 Juni:
Upp tidigt och iväg till stranden, packa, iväg. Lunch på Wendy's (fyrkantiga hamburgare ftw). När vi kom hem blev det nåt barbecue ställe med Steve och Carol. Ribs=yum.

23 Juni:
Ner till sjön på morgonen för att paddla kajak, mackor till lunch, iväg till Gwinnett mall där vi hittade ett forever21. Massor av grejjer, där rök mina pengar. Hittade dessutom ett par supersöta skor på JC Penney's. Middag hemma, glass i sjön och när vi sedan skulle lägga oss blev det ett jäkla kalabali då det var ett kryp i vårt badrum..

24 Juni:
 Upp tidigt och drog iväg till Tennesse. Första delen av akvariumet var "havet". Jag klappade både hajar och rockor (nöjd). När vi kom in i fjärilsdelen gick vi o kollade på fjärilar ett tag o så helt plötsligt började allt snurra. "öh, Matilda jag tror jag håller på att svimma. Jag behöver vatten..." .Svart. jag vaknade till och insåg att jag satt på marken och att några drog i mig. Svart. Sitter nu på ett nytt ställe, vet inte hur jag kommit dit, fortfarande folk som drar i mig. Svart. Jag ligger på en bänk och sen är allt klart igen. Skitsur och ringde o bölade på pappa. Får iaf ett piller och så börjar allt bli bättre. De övertalar mig dock om att sitta i en rullstol resten av besöket, chill. Så käka lunch på Cheeburger, andra delen av akvariumet (the river) och till sist IMAX. 3D-film om havet. Somnar lite. Åker upp i bergen till Rock City där vi knallar runt ett bra tag. På vägen hem blir det middag på Friday's, sweeet.

25 Juni:
Chilldag. Kajakade på morgonen, bada, läsa, slappa hela dagen. Hann med att Skypea med Max, efter lite klur fick jag igång micken och allt var frid och fröjd. 2h senare inser jag att det är middagstid och att jag inte käkat någon lunch än. Macka. Kollade på "Glass House" på kvällen och käkade glass. Sedan blev det film nummer 2: "Sahara".

26 Juni:
Steve och Carol fixade en liten fest och bjöd över massa ungdomar. Vi badade, babblade, käkade, babblade, badade. Ellen och Lisbeth stannade på middag efter alla hade gått. Båttur.

27 Juni:
Huvudvärk hela dagen. Tog kajakerna till stranden och solade, simmade, badade. Tillbaka för en nap, middag, kollade på gamla kort och sen spelade vi Domino-Mexican Train

28 Juni:
Upp supertidigt och drog till IHOP (International House Of Pancakes) för frukost. Sedan iväg till Ellens hus, chillade där ett tag o sedan fick vi skjuts till Mall of Georgia. STORT. Köpte allt från en ihopfällbar sil till smink och underkläder. Lunch på nåt Kina-ställe efter att vi fått provsmaka typ allt. Iväg till Carol's dansuppvisning. Rätt lång men det var roligt (dock var hennes lärarinna usel) och efteråt käkade vi på nåt Steak House.

29 Juni:
Six Flags. Var där i 9h och åkte alla möjligt attraktioner. Batman, Superman, Bumper cars, Mine TRain, Log-rides osvosv. Ellen och Lisbeth följde med oss hem för middag. Spelade Mexican Train. När jag sedan skulle sova kändes det som att jag åkte bergochdalbana varje gång jag stängde ögonen=illamående.

30 Juni:
Till sjön på morgonen, Skype med Max, lunch, Max, nap, bilen, Publix, Rooster's, mammas och pappas gamla hus, Stone Mountain. Picknick med Lynn, Johan, Ellen, Gunnar och Lisbeth. Supermysigt. Runt 9-10 tiden började lasershowen, amazing.

1 Juli:
Packade hela morgonen, iväg till the Forum och shoppade lite, lunch hemma, sola, nap:a. Skype med Max som fyllde 19, klart man måste säga grattis! Packa ännu mer, middag på båten, bada, hem, filmen "The Secret Life of Bees"=bra.

2 Juli:
Packade, vägde, packade om, vägde, slängde, vägde, packade, vägde. Till slut fixade sig allt, ingen övervikt. Chillade hemma hela dagen och runt 4 drog vi till Chick-fil-A för "middag". Till flygplatsen. Strul med våra biljetter. Knöl, dåliga säten. Hann med Tax-free innan vi boardade. Hamnade till slut bredvid varandra. Jobbig flygning, obekväma säten. Tog dock bara 9h. HEMMA!

Detta gick fan heller snabbt att skriva trots att jag bara skrivit av från min almanacka, har typ skrivit i flera dagar! Whatever, läs om ni pallar.


NAthalie, känns pressen. nat.

I lördags (söndags?) när jag vaknade kom jag att tänka på att jag skulle anmäla mig till Tjejmilen. Tänkt och gjort, sen stack jag ut o sprang. Sen dess har jag sprungit 18 km (kom precis in från en kortis), astaggad är jag iaf. Köpte en träningsbh från Champion i USA så är på G. Yay.


Rosa såklart!


Jossan


Jossan hävdar att "alla" har sånna här byxor i USA... Jättesnyggt!

HEMMA SÅ NU KAN JAG SKRIVA MED Å, Ä, Ö!

Ser till att skriva mer om resan senare, försöker hålla mig vaken atm. Har träffat min Josefinaren redan, har saknat henne så sjukt mycket och nu är hon hemma igen :D. Max kommer över efter middagen så helt klart en toppendag!


GRATTIS MAX! :)

Forutom att formedla att min Max fyller 19 idag, eller imorgon for mig sett, sa tankte jag bara beratta att jag kommer hem i overmorgon. Planet lyfter 20.05 US-tid och landar 11.25 (?) svensk tid. Ses?

Stone Mountains lasershow igarkvall. Supermys!


RSS 2.0