Bus eller godis?

Är så sjukt trött, har inte sovit min siesta idag som jag gjort de andra dagarna, dessutom har det regnat i snart 24h. Inte spec roligt menmen. Är jätteavundsjuk på alla som ska iväg på halloweenfester medan jag sitter här. Poor me.. Ska iaf iväg på marknad imorgon!

I♥Shoes

Köpte så sjuuukt snygga stiletter på Zara igårkväll, farligt när man går på restaurang nära köpcentrum som stänger vid 22;). Fixar väl fram en bild när jag kommer hem, love them!

Näj det är ingen vanlig dag...

Grattis på namnsdagen Izabelle! Know I haven't told (nor seen) u for a while, men jag älskar dig!


Hola

Blev ännu mer biltur idag, hit o dit, fram och tillbaka. Sen när vi kom hem så kilade jag iväg till Zara o lite fler butiker. Sminkpensel, eyeliner, tröja o baslinne bidde det :). Nu har vi precis kommit hem från restaurangen där vi käkade middag, någon andalucisk restaurang, överdrivet gott..

Smycken

YAAAY, gissa vad jag har hittat?! Min lilla ask med mina favoritsmycken! Har vart borta sedan i slutet av juli, ni anar inte hur glad jag blev. Bidde iaf en (feeeeejk)skinnjacka när vi var o handlade. Var från en liten söt butik vid namn Pimkie, får dra mig dit någon annan dag igen, typ på jullovet?

Shopping?

Regnade när jag vaknade, inte det minste mysigt. Jag o sis hade ju tänkt vara ute idag.. blir kanske till att åka till något huuuge shoppingcentrum ist;))

Tomorrow I'll be gone

Hade en sjukt mysig o rolig kväll igår :), kollade på någon film som hette Sunlight som faktist var bra (erkänner att jag tvivlade) o spelade något tv-spel som jag var riktigt dålig på(surprise!) nu ska jag iaf dra vidare så vi hörs biatches!

Autumnbreak

Nu har jag 2 lektioner kvar o sen så har jag höstlov:D Guuud vad härligt! Iaf blir förmodligen inte så mkt bloggande på lovet så jag lär vara upptagen, men vem vet;)

Physicstest

Fysikprov idag, sista provet innan lovet så känns riktigt skönt:D! Sen blir det båtkurs ikväll igen så är lite småstressad (som självklart syns på min hud?!! helt plötsligt har jag en stor röd lampa i pannan. typ.) Yeye vi hörs


Gotta love it?

Någon som inte gillar min låt tydligen :S.. (Som dessutom brukar läsa min blogg så pass ofta/länge så att den vet att jag är rätt seg när det gäller låtbyte...)Om du lämnar ett namn så kanske vi kan diskutera saken, men annars så kör jag fan på den här ett tag till;)

Lilla gumman, jag ÄGER DIG!!

Haha sitter atm o chattar med min 9-åriga kusin om vem som äger. Jag tycker helt klart att jag äger henne men hon håller inte med;) Haha sötunge!

Talking school-boatshit again..

Urk, sitter o pluggar fysik. Igår blev.. intressant. Yeye, i veckan hann jag iaf med att fixa förarintygsprovet, båtkurs, plugga, matteprov och till sist mörkernavigering. Skillz. Så nu har jag förarintyg iaf, så blir det kustskepparen om 5 veckor. Naaajs! Kemiprovet gick väl inge vidare, G o VG poängen var rätt lousy men fick alla utom 1 mvg-poäng så är väl rätt nöjd ändå I guess.... Eller inte, menmen;)



Ego-pic cause I know u want it;) (och för att flasha med min snygga tröja ofc)

Gosh I was tanned this summer!


Synd om mig;)

Har alldeles för mkt att göra, 3 svenskainlämningar till den här veckan, matteprov, förarintygsprov, båtkurs, nattnavigering (=spring från skolan på fredag o ta mig ut till Waxholm via buss), tyskaläxa, engelskabok, kemiläxa, fysikquiz, spanskauppgift... Jättehärligt!

Josafeinaren

Hmm, hörde precis att Jossans värdmamma har tagit hennes laptop o mobil.  Illa illa så nu kanske hon skulle byte familj? Jossan om du läser det här så set things straight o langa an kommentar om hur du har det! Älskar dig!

Måndag morgon..

Snart iväg till skolan, sägs att vi ska ha fysik-quiz nu på morgonen. Kul. Sen är det sista kemilektionen innan provet :S. Och sen till sist så har vi spanska, har någon läxa men jag har drullat bort boken någonstans.

Sum up

Jag som brukar vara jätteduktig med att uppdatera bloggen med vad jag har gjort på dagarna. Men på senaste tiden har det bara inte blivit så, urk. Kommer förmodlgen ångra det senare när jag inser att jag har ett hål in my past. Jaja, I'll try to make it up!

Var skolfoto förra veckan, den 23dje. Blev till slut en turkos flätstickad tröja. Hoppas jag ser någorlunda normal ut iaf ;). Fick tillbaka matteprovet och det gick väl rätt ok, de flesta felen var slarvfel och sen var det en sak som han hade gått igenom dagen innan som jag inte fattade, men nu så;)

Hämtat T&C gjorde jag den 24, vi matade ankor, lekte i lekparken, busade hemma och sen fick jag båda 2 att somna innan föräldrarna kom hem. 25e var det kurs igen, riktigt roligt faktist! Käner mig dock lite smått nödig när jag sedan här hemma lägger ut ett sjökort över matsalsbordet och börjar ta ut koordinater.. Haha.

Fredagen den 26 ringde jag Erik på kvällen o hörde om han var på för film. Så ko fram till att jag skulle sova där, men innan jag drog ringde hans bror Johan o undrade om jag inte ville följa med dem ut till Högböte på lördagen. Tror ni att man bangar eller? Så först hem till dem där jag o Erik såg på Forrest Gump och sov. Lördagen var vi först på minnesplatsen som tilhörde pojken som gick bort pga boffning. Var någon kompis lillebror till Erik så vi var där o han la blommor..

Sen var det ner till deras båt och ut till Högböte, rätt skönt att bara behöva sitta vid tilläggning osv;) Helgen var underbar, älskar ju folket där ute, även om det inte var några fler ungdomar o jag inte spenderade spec mkt tid med Erik o JOhan så hade jag jättetrevligt. Och så badade jag som sagt, kallt, men inte sååå kallt.. Hem på söndagen o sen gjorde jag inte så mkt mer förutom att det utbröt en bitchfight här i huset mellan mamma o lillsis. Men jag stängde in dem i mitt rum o tvingade dem lösa det *stolt*



Måndagen den 29nde hände inget speciellt, pluggade lite, provade vinteraccessoarer och degade. Tisdagen var ungefär likadan men på onsdagen så var det passa T&C igen. Hämtade dem (medan jag var supernyfiken på hur Anna skule fixa en sak med en kille... ) Jag, T&C matade ankorna och sen bestämde jag attt vi skulle hemåt för att det såg ut som att det skulle börja regna. Tror ni inte himmelen öppnade sig och regnet öste ner..

Helt dyngsur, så ringde Ragnurt som ändå skulle ut till Bromma för att träffa en familj vars barn hon ska passa (jess, I indirectly hooked her up;D) så hon tog med ett par tights och så möttes vi på bussen;). Och däremellan hann vi självklart in på ICA för att köpa frysta hallon. Haha. Hemma hos dem gjorde värmde jag mat, de vägrade käka. C var urgullig hela kvällen, när jag stod o smsade med deras mamma så kom hon inspringandes i köket, kramade om mina ben med ett "Mii Lelsa!" (=Min Elsa) och så busade vi sjukt mkt.

Även T var på gulligullhumör så hon satt i mitt knä i soffan typ hela tiden o så ibland så la hon sig ner med ett "Elsa, nu myser vi!" Haha sötunge. Dessutom när deras mamma kom hem gav jag över C till henne och efter en minute ville C att jag skulle bära henne ist. Nutte då!

I förrgår var det båtkurs, jag känner fortfarande att jag kan det mesta som han går igenom känns rätt bra. Nästa gång ska v lära oss knopar, men jag kan dem redan (förutom någon Engelsk säckknut och Portugisisk trumpetstek). Igår var det iaf bio med Erik, Johan o lillsis. Innan fikade vi (på Donken såklart, Erik fick bestämma, var ju trots allt han som hade fyllt år). Filmen var riktigt bra men hade lite distractions utanför filmen. Menmen. Sen var det hem.

Fick dock ett psykbryt på tuben, hade en ring på mig som påminde om Jossan så insåg jag att hon är borta i ingenstans och jag är här. Så självklart funderade jag på vem som skulle förstå mig om jag ringde, kom fram till at det inte fanns någon jag kunde ringa. Och självklart kom jag på att om Jossan hade vart hemma hade jag kunnat ringa henne så då blev det ännu värre, hatar sånt! Slutade med att jag satt ihoprullad i en liten boll o grät. Kul. Jeteruligt.

Sådär nu fick jag med det mesta i en överdrivet lång text menmen, vill man läsa så finns det ju här iaf..

Grattis!

Min lilla Erik fyllde 17 igår så blir bio med honom, lillsis o Johan ikväll. Lär bli mysigt o trevligt;D

Underwear?

Hahah vi hade engelskaprov igår, en fråga var hur man skriver "tång". Ska tydligen vara " A pair of tongs", tror ni inte Ragna skriver " A pair of THONGS!" Hahahahhahahaha, jag kommer leva på det här hela månaden!

Pappsen!

Pappa är hemma igen :D

RSS 2.0