Schnyggo


Emelie var jetefräsch i skolan idag. Hej skiva?

Fildus

Sådär, nu är min first draft till engelskan, tidslimiten var 00.00 inatt o jag skickade i min drygt 11. Jag är grym! Har dessutom hunnit snacka med Lelle som jag inte har gjort på typ evigheter (sen i lördags, förra veckan) och (haha skrev and först trots att jag klart o tydligt tänkte "och". Arbetsskada...) dessutom gjort mina sit ups. Är back on track med Sit Upsen alltså, 100/dag tills sommarlovet, ser faktist redan skillnad. Det gjorde Tildus också. Hon tyckte det var orättvist.



Sicken tur att u got the looks då. Haha.

Tillbringat lördagen utanför Rimbo...


trött

Perfect kvällshumor!

Moondag



Dessa mkt nödvändiga, viktiga och fina bilder togs under måndagen då vi egentligen skulle ha fysik, och så hittade jag årets första maskros vid skolan! Jag tkr jag har blivit duktig md bilduppdateringar, bdb nästa?!

Helgen, bättre sent än aldrig!

Fredags drog vi o grillade i Rålis efter skolan, lirade lite fotboll o hamnade til sist på Bouldbaren. Hem o sen iväg till Pans med Lelle o co. Chilla där hela kvällen tills de stängde o jag drog hem (starkt jobbat va?). Drog in till stan med lillsis på lördagen. Köpte en rosa klänning till mig o en svart till henne som hon ska ha på balen! Hon köpte lite andra balgrunks o jag ett par örhängen, hamnade på donken innan vi drog hem.






Smsade med Siomonnpå kvällen som sa åt mig att ta mig till BP på en kvart, 18årsfest på Ekerö var tydligen planen. Fick sedan reda på att det var en tjej i Beccuws klass så hade sjukt trevligt hela kvällen, dansade o hade kul med Beccas klass plus Blackan-människor... Sov med Micke o slöade sedan med honom o hans polare Dudde hela söndagen. Chillchillchill.

Fjortisklubben


Ungefär såhär kul har jag haft på senaste tiden, men vet ni vad? Jag bjuder på den!


Och så bjuder jag dessutom på en Tildurt som fjortisfotat sig med min mobil. Så det kan gå...

Wuho nu slutar jag

Yay sitter på spanskalektion o har jeteruligt. yay. Näe men slutar om 15 min så är väl rätt chill iaf, sket i fysiken imorse då det var någon blabla-fair som man fick gå på ist så vi drog o shoppade o jag köpte...ingenting!!! :O Sen käkade vi donken i Kungsan, mys!

Plis?

Wie i veckan kommer förmodligen mitt lilla paket(för det är väl vecka 17 då?) som jag beställde från HM härom veckan. Blev den söta kjolen, nån halsduk o lite undies. Yay.


Fantasifullt...

 

Ledsen i ögat

Omg, kollar på ett tv-program på trean som handlar om små barn som räknar kalorier. En liten tjej på 10 som räknar kalorier, simmar och tränar på en crosstrainer flera dagar i veckan. Mamman ser inget fel i det hela o det gör ont i hela mig när jag ser det... It truly hurts.



Bilder till Jossan

Japp det är vår, japp vi har påskliljor, japp det är tråkigt med matte

Jag luktar gott iaf...

Skulle smörja in benen, har alltid en massa krämer vid sängen så grabbar tag i nån flaska o börjar kleta. Så efter en liten stund börjar jag fundera över vilken lotion det var då den var väldigt dryg o krånglig. Tänder, kollar på flaskan.. Jo då har mamma slängt in en jävla duschlotion i min säng som jag glatt har smörjt in halva mig med. Yay.


Tråkigt

Jag måste sluta låna ut pengar, vet inte hur mycket pengar jag ligger ute med för tillfället men är nog upp mot en tusing iaf. Tråkiga är ju det att jag vill kunna låna ut pengar men blir så otroligt trött på folk som glömmer att betala tillbaka. Har iaf fixat en lista på pengar som ska in från diverse källor. Nej, nu ska jag sluta betala taxi som vi ska dela på (ye som om det någonsin händer, alla glömmer att ge mig pengar ändå. Kul.), ska sluta vara den som har pengar när någon behöver låna när vi är ute o käkar, ska inte vara den som fixar åt alla o sen inte får tillbaka några pengar på en månad. Jag blir väldigt trött på er människor faktist.

Kulkul.

Usch o fy, ska sitta o plugga hela dagen tror jag. Urk.

Påsken i bilder...


Vi var hemma hos faster och busade omkring med kusinerna. Matilda var på topp!



Vi chillade hemma hos Louise, sov hos Erik o Johan. Notera kassen han har haft på sitt rum typ forever!



Vi målade ägg och käkade hemmabakad choklad-cheesecake då kusin Pinnen fyllde 18!!


Då kusinis (sötnosen above) fyllde år så drog vi ut. Vi dansade som tokar och My och Sofia var inte sena på att hänga på!


Tildus fick ett jätteägg innehållandes godis och Hanky Pankys. Jag fick massor med småägg från diverse källor. GODIS :D!!

Bokat o klart!

Forgot to tell you this guys: Jag ska till USA i sommar! Mamma bokade/köpte biljetter igår och jag o Matilda satt och ansökte om ESTA. Så från mitten av juni tills början av juli kommer vi chilla galet i hamburgarnas land. Behöver jag säga att jag är thrilled?! YAY


Påskupdate (wihu uve never seen this bfor)

För att updatea lite då: Tisdag var jag o hängde med Marco hela dagen, lyckades till och med få hit honom för att laga middag åt mig. Onsdag var det in till stan och fika med Louise, hämta T&C vid 3, Louise hängde med och det gick förvånadsvärt bra. Matade ankorna o lekte i Rålis, hemåt. Chilla. Fick skjuts till BP när föräldrarna kom hem och så var det mot Centralen.

Oscar (, Stephie och Victor) hämtade upp mig o Louise och så var det iväg mot Philip o Malin i Tyresö. Regnad som bekant så blev ingen fotboll men chillade ist, vid halv 12 kom Erik o Johan så vi satte (lade) oss o kollade på Rush hour 3. Jag sov. Alla drog runt 3 typ, Louise o jag sov över, Philipin o jag låg o snackade minnen till sent. Najs frukost och sen fick vi skjuts till Gullmars (Guldmars).



Sleepyheads

C garvar


Haha det här var vad jag underhöll mig med i typ 6h igår ;)

Gubben i lådan?




Titta vilken lustig liten låda jag hittade på tuben i fredags. En liten låda där man skulle stoppa in sina hörlurar samt trycka på en knapp för att kunna lyssna på podradio. Mystiskt. Jag är mäkta imponerad! Sen då till frågan, vem skulle seriöst bära med sig ett par hörlurar om de inte även bär med sig något bättre än podraddio att lyssna på? Hello 90-talet? Och vem skulle faktist våga stoppa in sina hörlurar där? Hello, vi bor i Swe, ingen vågar sticka ut och även om någon pluggar i sina lurar är det säkert redan en liten skitunge som petat in tuggummi där. Men ändå, imponerander.

3 år gammal igen!



HAha idag har jag chillat med Marco hela dagen, han fick för sig att fota mig vilket urartade i ansiktsmålning. Shit vad jag har garvat idag alltså, galet kul iaf! Han tog faktist ett par normala bilder också men de med färgen är så mkt roligare ;). Kommer säkert fler sen!


We did everything in our power but...


... we couldnt save him.

Jättesmidigt.

Bah vad trött jag blir på mig själv. Ligger hemma o är förkyld så jag tänkte att jaaaa jag kan ju göra om bloggen.. Nu har jag totaltröttnat iaf. Schnyggt.

Cyklist javisst

Igår var en så jäkla härlig dag alltså, jag tog mitt lilla skrammelmonster (aka min cykel) och cyklade ut i en timme runtom i Bromma. Supermysigt även om jag fick jekla bråttom efter menmen.

Äkta svenne

Atm ligger jag på balkongen och solar. I bikini! Helt otroligt skönt, värmer som fan i ryggen :D Mamma fyllde 50 igår. Älskade mamsen. Hon fick iaf ett par söta berlocker frå mig o Tildis, ett E och ett M som hon ska hänga på ett hasband. Elsa och Matilda. Eller hennes för och mellannamn. Iaf, var hemma hela kvällen igår, serverade, städade, hälsade, servade. Haha de vuxna blev så fulla, underhållning.

Har så sjukt mkt mat kvar dock, blir fransk potatissallad och rostbiff hela veckan! Var iaf trevligt, mamma hade kul och thats all that matters! Älskar vädret (yeye I know, who doesnt?), barn som är ute och cyklar och leker, blommor och fågelkvitter (som jag inte hör för jag lyssnar på musik. Men ändå!)


Klickbar bild på berlockerna :)

Vintergäck ?


Det är vår, om ni har missat det liksom..


Deutsch

Har tyskaprov imorgon så ligger lite lågt här ett tag. Satt på svenska nationella i 5 h idag så är ändå inte spec sugn på att skriva. Sen var det iaf till banken o fixa med csn, hem, vby, hem o sova en stund. Kul liv.

RSS 2.0