Suck it up

Hoppsan, kollade precis på mitt jobbschema inför närmsta 4 veckorna och kommer i snitt jobba 4 dagar/vecka. Standarddagen är 12-20, i.e. 8h. Nämnde jag att jag pluggar heltid?

Trötttt

Föreläsning idag, innan var jag ute och sprang, inte skönt men har börjat få ordning på det nu. Vart ute 2-3 ggr i veckan sedan jag kom hem från Spain i början av augusti. Go me! Passade dessutom på att skicka in CSN-papper och hämta upp en tyskabok från biblioteket. Sedan makroföreläsning och nu sitter jag och gör makrouppgifter. Fastnat lite. Imorgon ska jag jobba 13-17 och sedan iväg på tyskalektionen. Hejhå nu snurrar ekorrhjulet. Blir jobb i helgen också, fre-sön. Missar lillkusin Ninnas bday (sorry!!)



Utkast: Sept. 27, 2010

Hallå där. Var ett tag sedan som vanligt. Iaf, senaste tiden har jag chillat, pluggat och hängt. I veckan har jag haft föreläsningar tis-ons-tors som vanligt. I onsdags var jag och hängde i stan med Emilia, köpte finaste gröna mockajackan. Torsdags öppnad Bromma Blocks så jag åkte dit, trafikkaos, mötte upp mamma, kollade runt men var ganska tråkigt faktist. Mycket barnvagnar.

Fredags åkte jag över till farmor och hängde lite (efter att jag hade var i stan och hämtat upp min ålskinnsväskan i stan). Blev fika med henne och hennes goda vän och när jag kom hem till middagen hade vi sällskap av kusin Pipen; m itt trogna bloggfan. Gick och hyrde filmen "Precious" som var riktigt bra! Lördagen gick åt till att plugga, plugga och jogga. Sedan blev det även en promenix med Emilia och Jossan.

Söndags var jag, farmor och mamma på bio (efter ett mättande besök på Pallas) och såg "I rymden finns inga känslor". Söt film. Jag lämnade tillbaka min fina, fina jacka för modellen inte passade mig. Idag (eller igår om man tittar på klockan) så var jag först till Blackeberg för att hämta en bok, nähe, biblioteket hade inte öppnat, mot Vällingby, första dagen på jobbet, gick toppen. Personalen är supergullig! Kilade iväg på lunchen, budade hem en ny mockajacka och köpte ett par jeans. Sweet. Slutade kvart över 8 och sedan var det hem, äta och chilla!


 


New baby


Farmor!

Har hängt med farmor idag, försökte få fason på hennes skrivare vilket var ett lost case. Iaf, tänkte bara skriva (så farmor ser) att jag ringde lampbutiken och att de håller på att fixa ihop ett jobbschema där jag är inkluderad!

Tänker inte kommentera något om politiken, för mycket att säga. Är besviken, that's all.


Hehe, feels good though

Var på intervjun på Esprit idag. Har ju som sagt tackat ja till lampbutiken via telefon men inte skrivit på något så kör med så många alternativ som möjligt so far. Men vad gör jag om Esprit också erbjuder mig en tjänst? De behövde folk till sin butik i Brommacentret som öppnar nästa vecka och känns väl sådär. Tror att hela det cenrtumet kommer att gå dåligt plus att kommunikationen dit inte är den bästa. O andra sidan är det ett välkänt, internationellt företag. Gah!

Arbetsintervju igen!

Sitter på SU. (nej inte längre, detta skulle publicerats för ca 8h sedan) Började morgonen på Blackebergs bilskola där jag hade min andra körlektion (den första var ju på Brommaplans trafikskola men tyckte läraren var ganska dålig och var inte riktigt nöjd). Han, Faozi, tyckte jag var duktig och jag fick öva på att starta och stanna längs med Zornvägen. Sedan var det hem, ta det lite lugnt och sedan iväg till KTH för att möta upp Simeon och Sibo på lunch. Blev falafel för min del.

Hängde med Simeon i ett par timmar då han hade långlunch och sedan for jag iväg till stadsbiblioteket, lämnade tillbaka en bok, iväg och handla mellis och sedan hit till SU. På väg på bussen ringde mobilen. Var Esprit i Vällingby så ska dit på intervju klockan 11 imorgon. Håll tummarna nu igen! Nu ska jag iaf tillbrina lite kvalitetstid med min makro-bok.

Update: Lampbutiksjobbet ringde och berättade att de gärna vill ha mig som anställd. Yessss.

Makron tar över mitt liv.

To be honest är jag lite smådeppig. Var ju och provjobbade idag, det gick jättebra men när jag sedan pratade med butiksansvarige om att jag börjat på makroekonomi också så lät hon ganska negativ då de främst behöver någon som kan hjälpa till vid stängning. Såg dessutom nu att jag kommer ha ca en grupplektion i veckan dessutom så 3 kvällar/vecka kommer att gå bort. Ie. tror inte jag har så stor chans att få jobbet (och jag som valde bort Kappahl  för detta). Bajs, back to square 1.

Helgen

Haft en skön helg. Chillade hos Emilia hela fredagkvällen (efter att hon, jag och Jossan käkade lunch på Kebabkungen) och lekte med hennes brorson på 3 år, lördagen kom Emilia över på middag (Gambas och rostade grönsaker i lime-dressing) och sedan mer chill. Igår mötte jag återigen upp Emilia efter hon hade jobbat och jag hade pluggat och tog en promenix. Idag har jag bara pluggat. Blivit irriterad på att jag inte har något facit till min makro-bok. Tog en promenad också. Skönt! Imorgon ska jag projobba från klockan 10 tills typ 5. Gah. Dessutom är det plugg varje dag atm. Ekonomiiiiii.



Nöjd pluggistjej


Nattanke

Jag SKA vinna auktionen på en superfin ålskinnsväska imorgon kväll. come to mama.

Update: Åskinnslväskan är min!

Thank you biggest loser

Hade egentligen ingen lust att sticka ut och jogga idag (liksom igår då jag hoppade över det) men efter ett avsnitt av biggest loser Sverige tror jag nog att det blir till att röra på sig ändå. Gör man inget händer inget.


All with a headache

Aaaah!! de håller på att bygga om taket, med andra ord skakar hela huset samtidigt som det bankar som tusan. Har redan fått huvudvärk. Dessutom har jag virus på min dator. Spännande. Tror jag ska åka in till Stadsbiblioteket snart för att plugga lite ekonomi. Måste dessutom ringa till lampbutiken och boka om min "provjobbning", till myacademy och säga att jag inte har tid för deras intervju samt till biblioteket för att ta hand om en bok. Ah.

Bästa utekvällen i Sverige?

Glömde berätta om när jag var ute med Emilia för några helger sedan, kan inte komma på när jag senast hade så roligt ute i Swe. Efter en middag med farmor drog jag till Emilia och efter lite väntan drg vi till v med hennes kompis d. Otaggad musik och galet otaggade tjejer vid oss. Så medan de satt där och sippade lite på ett glas kom jag flygande, dansande, vevandes med armarna: "kom igen, ställ dig upp, dansa, ha kul, shake it!!!". Galet dålig respons.Vi höll på att driva sönder med allt och alla. På Hells utlyste och emilia sedan en tävling om vem som kunde få tag i flest "kavajnäsdukar". Jag vann. Hahaha. Night to remember.

Makro

Ekonomin är svår men tror det är mest på grund av massa termer som ska in. (Vet inte om jag skrev det tidigare men jag lyckades få tag i en plats på Makroekonomi, efter att div. info hade hamnat i min skräppost.) Bara att köra på. Ska fixa en bok idag också. 600 kr för en bok. Yay.

Heja mig!

Kappahl ringde tidigare idag, ska på kassautbildning på tisdag morgon. Sedan ringde lampbutiken, de vill att jag ska provjobba på tisdag noon-stängning. Har dock föreläsning då (ekonomi) så ska nog ringa och be henne byta det tills måndagen? Eller? Ah, beslutsångest!

Intervjuer

Hehe, fick nog inget av det jag skulle göra gjort. Kollade jeans men hittade ingenting, hittade dock jordens finaste fjädersolfjäder. Hehe, ska tillbaka och köpa på mig ett gäng maskeradmasker tror jag. Har iofs min vackra mask från tyskland menmen. In till SU, fick reda på att min registrering inte var klar, i.e. kom tillbaka på måndag. När jag knallade runt träffade jag på Tobbe och Natalia så jag och tobbe chillade runt lite, kollade olika anslagstavlor osv. Helt plötsligt ringde Student Consulting: intervju på måndag morgon (precis innan Kappahl intervjun). Sedan, 20 min senare, ringde Bright123 (lampbutik i Vällingby): intervju på söndag. Kompis det går bra nu!


Fick in fjädrar i näsan när jag skulle ta bilden så nu sitter jag och nyser. charmigt.


Miss Active

Precis hoppat ur duschen efter en springtur som gick galet segt. Ska snart in till SU för att kolla lite om vad för registreringar jag måste göra etc. Var ju på min första tyskalektion i förrgår, sjukt enkelt. "Hallo, ich bin Elsa. Ich komme aus Schweden.". Yeah. Iaf, sedan ska jag fixa typ tusen saker till, posta annas brev, boka körlektioner, leta kurslitteratur, leta jeans, anmäla mig till högskoleprovet samt friskis och svettis med mamma. Sen tänkte jag leta reda på ett bra efterrättsrecept att använda när moster kommer på middag i helgen. Btw, jobbintervju på Kappahl på måndag, håll tummarna!

Hört på tunnelbanan

"Meh, nu har jag ju röstat och det spelar ändå ingen roll vem jag röstar på egentligen. Liksom, hursomhelst så kommer de att höja alkoholskatten..."

RSS 2.0