Josefinaren

Wuho, Jossan ska langa nagellack till mig :))! Så nu är jag lycklig för hela veckan typ ;), Jossan till NYC på shoppinguppdrag typ.. Näe, ska ta o göra någon ordentlig uppdatering imorgon för jag  har icke tid rajt now! Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, eller hur var det nu?

None
Kungsan :)

Back to NaSc

Uuuurk pluggar på som en tok, kommer få plugga imorgon också, thie sux big times! Men kan ju iaf dra hem på spanskan så jag får lite extra tid. Och vem vet kanske kan skippa engelskan också? Ska minsann försöka få tag på lärarna så kanske det underlätta<r mitt liv litegrand. Det skulle isf betyda att jag skulle kunna sluta vid typ halv 2 ist för 5.. Men spelar inte så jättestor roll hur det går på provet imorgon, är faktist en 50p kurs så så viktig är den inte :)

JOSSAN OM DU LÄSER, KAN INTE DU KÖPA ETT NAGELLACK FRÅN CHANEL TILL MIG I FÄRGEN "FLAMINGO" NO. 197?? Langa en comment om du läst, annars får man väl skicka ett sms

Beckham sviker

Nej men Beckham, nooooo!!! Palla skaffa sånt där skägg? It better go away soon...

Något nytt att fundera över

Hur tilltalar ni era föräldrar? Kom bara att tänka på det för jag kallar dem oftast med namn. Kommer ihåg när vi var små och var utomlands så träffade vi på våra kompisar, de var så fundersamma över att vi alltid ropade namnen efter mamma och pappa. Tror att det har med det att göra, alla skriker "mamma" vid poolen på t.ex. Karnarieöarna, men ingen skriker namnen. Säger oftare mamma än vad jag säger pappa ändå, fast om vi har folk här säger jag alltid namnen. Skumt...

Smycken

Idag blir det till att plugga så jag tänkte att jag kunde slänga in ett par bilder istället för att skriva en massa. Första bilden är mina rosettörhängen ifrån Friis &co. Och den andra är på mitt lilla hårsmycke som jag hade i håret på balen. En litenliten tiara med andra ord. Notera även naglarna som var i toppform, fransk manikyr med glitterrand ;)

101255-253101255-252

Bilder från i fredags

101255-255
Födelsedagsbarnet



fu

Nu kan ni minsann räkna med att jag är sur, no way att jag snackar med er imorgon.

Elsa säger:

Så imorgon tar jag fram den bitchigaste sidan av Elsa

Jossan säger:

haha tkr nästan synd om dom nu


Lekpark?

Var iväg en snabbis (som drog sig ut emot 2h) vid Brommaplan o fikade på Donken med Jossan. Hon sticker ju till USA imorgon, avundsjuk! Iaf satt där, såg en fjortis så fick min vanliga garv-attack ;). Aja snackade om allt mellan himmel o jorde medan Jossan rörde ihop sin servett med sin gamla smälta glass. Normal...

SMHI förutspår att det ska bli ca 17grader imorgon på dagen, härligt!! Ska  ju hämta T&C så då ska jag nog ta med dem till någon park, de brukar ju tycka att det är så roligt;). T älskade "Båt-parken" så kanske blir den? C nöjer sig  med vad som helst bara det finns spadar, hon har någon obsession för dem;)

Pluggisen slår till igen

Shit insåg att jag har massa att göra nu i helgen. Först har jag en artikel i SoSc om ett problem i Mellanöstern (på eng. ofc. Brukar ju inte nämna det men ALLA mina arbeten sker ju på engelska så blir lite extra jobb), ett fördjupningsarbete i svenska om dialekter, ett Natural Science prov och sedan till sist ska jag hämta barn på måndag. Fast jag är ledig på tisdag så jag hoppas att jag hinner få mkt gjort då. Men nu ska jag plugga mer!

Jess

Så, bidde inte till att skriva senaste dagarna. Torsdags började jag vid 14.20 så hann med shopping o fotboll innan. Köpte en tröja och ett linne från BikBok och sedan även en kjol ifrån Cubus. Sen var det en kort mattelektion och efter en NaSc-labb. Labben var rätt så rolig faktist, men lärarinnan var borta typ hela lektionen. Aja, man klagar väl inte..

Efter så halvsprang jag iväg till T&C's dagis för att hämta dem. De var utomhus så det gick rätt fort. Vi gick iväg till parken i närheten där de lekte till drygt 6, sen mutade jag med dem hem och sa att de skulle få titta på Bolibompa. Hade med mig kameran också, har ett litet projekt på gång tills när deras föräldrar ska gifta sig nämligen! Så vi åkte hemåt och kollade på Bolibompa.

Föräldrarna ringde och berättade att de var påväg hem så de köpte med sig donken åt oss ;). Haha gjorde dock misstaget att säga "mamma och pappa kommer snart hem" varav lilla C blir helt till sig "pappaaa?". Jag skulle snyta henne så höll i henne, men hon ville ju till dörren där hon trodde pappan var. Så det blev lite skrik där minsann. Men när hon stått och bölat en stund vid dörren så gav hon upp det och kom tillbaka;)

I fredags var mer händelserik faktist, först var det upp tidigt för att duscha. Första lektionen=Social med världens tråkigaste vikarie. Suuuck! Sen var det gympa, hade Aerobic-övning, vi hade gjort en dans tidigare så denna gång visade vi upp den. Excellent på den sa gympaläraren :D Sen fick vi reda på att runt den 20 någon gång ska vi orientera, i Judarn!! Hahahhaha, äntligen vänder min lycka i gympa;). För den som inte vet det så är det skogen här i Bromma, den skog som vi ALLTID har övningsorienterat i med skolan, skogen där jag gått på dagis, åkt skidor varje vinter osv.

Lunchen satt vi utomhus i solen, härligt! Sen så var det tyvärr matte så fick gå in. Efter matten var det stress hem, Emil fyllde ju 19 så vi skulle ham till honom. Planen var att vi skulle mötas i Danderyd runt 4. Men en viss Erik "var tvungen" att gymma så det blev uppskjutet.. Jossan ringde iaf medan jag for runt och packade ihop mig så det slutade med att hon joinade oss mot Finsta. Haha.

Mötte upp Jossan vid Brommaplan o så åkte vi till Mörby. Där mötte vi upp Johan och gick för att handla blommor och godis! Dock fick jag inte köpa rosa blommor som jag ville, menmen.. Sen kom Erik, Tbanan till Danderyds sjukhus och därifrån någon buss. Och när bussen väl kommer så är det fullpackad... Så vi fick stå mer än halva vägen till Finsta.. Slutade med att jag satte mig ner på golvet..

Fick sitta en liten stund iaf, och när vi kom fram så hämtade S.O. oss. Kom hem till Emil där han, Tom, Felicia och Anton väntade. Var jättetrevlig och tog i hand o grejjade! Sen fick vi mat, fläskfilé med pommes frites, mumma! Hans mamma grejjade ihop någon drink och sedan gick vi o satte oss i vardagsrummet. Jag fixade så att alla ville kolla på Lilla Sjöjungfrun med mig ;D.

Sen vid typ 12 kanske (?) var det tårta. Jättegod o jättefin! Sen satt vi mest och snackade, dock stack Anton. Emil som hade druckit lite mkt öl småslumrade nonstop menmen. Runt 1-2 så grillade vi korv, eller alla andra gjorde det förutom jag som for runt som en tok. Ringde även mina två små matroser som gjort bort sig bigtimes!

Vid 3, halv 4 stack Tom och Felicia gick hem till Tom för att sova och gick vi upp för att lägga oss. Jag och Jossan fick hans föräldrars säng o sov asnajs hela natten :). Morgonen vaknade jag vid 10 och väckte Jossan. Bäddade ihop sängen, klädde på oss och smög för att fotografera killarna som sov;). Fick frukost runt 11 kanske o sedan vid 12 atack vi hemåt.

Innan bussen kom hann jag faktist med att plocka tussilagos som åkte hela vägen hem med mig ;). Men vi fick iaf sittplaster på bussen så jag var nöjd! Vi hoppade av i Mörby o tog tbanan till Centralen (Förutom Johan som skulle hem) och sen gick vi till Kungsan. Köpte lite McDonk så satt o käkade där :). Sen var det hemåt för att farmor skulle komma på middag vid 6.

Hon har nämligen varit på kryssning så hon var fräscht brun o hade köpt armband till oss :). Så käkade med farmor och sedan spelade vi kort till runt 10. Jag vann!! All that matters! Nu kolla rjag iaf på Disneydags...

Fjortis-översättning

aZzå Hejzan mItt namn e Elza typ å Ja bA typ bOr i bromma..... azZÅ Ja gåJ på kUnGZhoLMenz typ gymNAZium me NatUrVetenzKaplIg InJIKtiNing på enGelzkA...... *skrattar*

Hahahahha, hittade en sida där man kan skriva in en vanlig mening och så översätter den automatiskt till fjortis-språk, hahaha. Men detta kanske betyder att jag kommer komma min syster närmare? Will try!

:/



Aww när jag ser sånt där blir jag alldeles tårögd. Inte så mkt utav rösten men att höra om hur han blev mobbad för sin sång i skolan. Okej jag erkänner, jag grät en liiiten skvätt..

Lång väg hem...

Vaknade runt 8, blev någon frukost/lunch i form av müsli o yoghurt. Så drog jag in till skolan drygt en timma för tidigt för att lira futball med Roy. Blev någon slags match, tjejerna mot killarna, dock vägrade de låta mig spela med killarna..Sux.. Sen var det kemi-labb. Hoppas att det gick bra iaf, klantade mig inte något så det var väl positivt.. Sen satt vi i biblioteket till 4 för att fixa labben.

Efter var det ut o spela fotboll till runt 6 då alla skulle dra. Var rätt kul, spelade mot några killar, och när vi spelat ett tag hade de målat upp en bild av mig som elitfotbollsspelare så varje gång de kom kubbandes o jag skulle bryta så var det typ "nej jag kan ju inte gå på henne, hon är ju grym". Hahaha perfekt, så de psykade ner sig totalt så jag behövde bara stå ivägen så sjabblade de bort bollen. Hahaha

Gick till tunnelbanan, men så hade det ju hänt något vid Alvik så det sket sig. Åkte upp o köpte mig en glass o sedan ner till tbanan igen. Där mötte jag Ninna, hon hade också väntat jättelänge, och när tunnelbanan hade stått still i 10 min och var planerad att åka sa de att det skulle dröja ytterligare 10 min.. Så vi tog blåa linjen till Solna o sedan buss till Islands. Mötte Kevin på bssen också, lot of catching up iaf!

12-17

Sovmorgon till 1 idag. Hade väl egentligen vart skönare med en helt grå dag, eller att man kunde haft det lite tidigare så man hade tid att njuta utav vädret, menmen.. Ska tydligen bli 12-17 grader varmt idag. Gud så härligt! Funderar på att kanske sticka in till stan efteråt o kolla i Kungsan, har väl för mig att träden blommar nu?


Nivea Visage Soft Clear Stripes

Eftersom jag hade hela eftermiddagen på mig att göra ingenting (dvs en hel eftermiddag då jag kunde ha pluggat...) så sminkade jag av mig, körde en Nivea-Young daily scrub i ansiktet o sen körde jag på med Nivea soft clear stripes. Hade en sådan på näsan, det är nämligen en porrengörare så när jag sedan drog bort remsan följde grymt mkt skit med. Kollade på remsan efter och YUCK! EUWEUWEUWEUWEUW...

Tjolahopp

Idag var det matte först, jag satt mest och jävlades med vår allas kära Ragnurt. Haha Ragna är rolig, right;)? Sen så var det engelska, vi håller ju på med pjäsen och jag ska hjälpa till med kostymer osv. Så vi stack till HEmtex o Indiska för att kolla tyger och sånt till pjäsen. Jag köpte ett par skor, 25 kr. Ragnurt slog på stort, 4 par för 100 kr. Najs, sen blev det även 3 tunikor till pjäsen. Haha dessutom har vi fixat ett par clownbyxor till Farre också, sjukt bra. Alla skämdes dock över mig när jag frågade...

Vi hade iaf med oss de tre flickorna från Ungern till Västermalmsgallerian. Två av dem satte sig ned medan vi sprang omkring och den tredje hängde med oss. En av dem var rätt otrevlig faktist. Tänkte att jag skulle vara snäll så jag väntade in dem o snackade med dem, och sen börjar de snacka på sitt språk mitt infront of me. Najs hörni, verkligen!

Lunchen var ok, förutom att Ungrarna var sjukt tysta, menmen. Sen var det dags för svenskaprov. Slussade iväg ungrarna och sen var det iväg till datasalen. Var skriva en text om diverse ämnen. Max 2 sidor, fast slug som man är lyckades jag kondensera min text så jag fick in lite extra;). Classtime, inget spec. kul. Sen var det ut i solen, killarna spelade sitt knäppa sparka på varandra-fotboll.. Suck

In för kemi, fick tillbaka proven och sen gick vi igenom dem.. Kollade dock inte på mitt förrän påvägen hem. Är iaf sjukt nöjd med resultatet :D. sen var det ut i solen ännu en gång, satt o kollade lite när killarna spelade fotboll o sen stack jag, Emelie och Anna till Donken. Köpte glass o paj och gick o satte oss i parken vid polishuset. Härligt! Sen var det hemåt :)


Ungrare (?), hämtning och Blackebergsparken

Idag började med med SoSc som vanligt, fast idag var det studenter ifrån Ungern med oss. Jag var iaf sjukt trevlig o pratade med henne om allt från shoppingtips till skolan typ. Sen var det spanska, nationella prata-provet. Läskigt, men gick väl helt ok antar jag. Lunchen=Pannkakor=Glad Elsa. Mumma. Efter var det helvetteskemi, fick planera en labb, tänker inte gå in närmare på det där....

Bilden fick jag för en gångs skull någonting gjort, målade klart min romantiska bild och började på två andra övningar. Sen var det iväg till dagis o hämta T&C. T såg glad ut när jag kom, de var utomhus så gick rätt fort att komma iväg. Vi åkte hela vägen till Islandtorget (T: Iiiiiislandet) och gick till Blackebergsparken. De lekta o hade sig, jag satt med dem i sandlådan o hela grejen. Där var vi till typ kvart över 5 då jag mutade med dem hemåt.

image248
Jess, klart att man är med och leker, här sitter jag i båten medan T kör. Den lilla i bakgrunden är dock C.


De hade verkligen jätteroligt, dessutom har C lärt sig säga "Lelsa", haha o T kallar mig ju sedan tidigare för "Helsa". Så åkte hem, fixade lite frukt o slog på Bolibompa. När Bolibompa var slut kom deras föräldrar hem, så jag stack ett tag efter det. T blev gnällig när föräldrarna kom o skrek o hade sig, menmen. C blir bara gulligare o gulligare, om man säger "kan d säga X" så upprepar hon ordet. Hahha SÖT!

God morgon!

Idag ringde väckarklockan rätt sent. Eller första ringde i tid, sen somnade jag om o väntade på väckarklocka no2 som jag har ställt på vintertid.. Menmen, vaknade av mig själv efter en stund! Idag är det nationella prata-prov i spanska, förbereda för labb-provet i veckan och sen ska jag hämta T&C. Längtar faktist, jättefint väder ute så de kommer nog vara glada :D

Pusselipuss på er

Brukar inte göra "reklam" för vad som helst sådär, men om du blir medlem på denna sida så får jag några poäng. när jag kommer upp i 1500 poäng får jag ett bronzingpowder ifrån Dr Haschuka vilket jag är sjukt sugen på!  Poängen får man relativt lätt, 3 poäng för att lägga upp en bild. Så jag har faktist sjukt många töntiga bilder där, pinsamt! Aja iaf, 1 poäng om man blir vän med någon på sidan. Så komigen, ge mig ett solpuder så slipper ni se min bleka nuna!!

Intervju, Philip och sötungar imorgon!

Idag var det alltså intervju för ett sommarjobb. Läskigt. Så åkte in till stan och tog sedan en buss från centralen till djurgården ungefär. Dock var jag där alldeles för tidigt så knallade omkring ett tag. Sen var det in, fick berätta lite om mig, berätta sämsta och bästa egenskaper samt om någon situation inom ämnet som jag kännt mig stressad;).

Sen var det hemåt, hann precis hem o kissa. Sen kom Philip, vi tog hans bil till Ålsten o satt/låg på bryggan o snacka. Sen var det vidare (via omvägar ofc) till Vällingby där jag äntligen bick min glass:D Sandwich ftw! Cola till Philip :). Sen åkte vi omkring lite, kul att snacka när man inte setts sen i höstas! Men nu kom vi iaf överens om att vi ska försöka träffas oftare, vi SUGER!!haha

Men nu ska jag plugga lite svenska, har ju prov på tisdag och imorgon ska jag passa två söta barn. btw var de på intervjun imponerade över att jag passar en ettåring och en 2.5-åring. De där små söta filurerna är ju faktist jordens gulligaste så får nog lite överdrivet mkt cred;)

Skäms, igen..

Blev fika på Café 60 med Nic o Cathrine, mysmys :). Sen var det hem, är sjukt trött. Imorgon ska jag iaf till kansliet på intervju. Nervös? Jag? Aaaabsolut inte! Töntigaste är att jag vet att det kommer gå bra, men är nervös ändå.. Aja just nu är mitt största problem en utav mina polare som beter sig som ett SVIN. Gah blir så jävla förbannad alltså, menmen, sänker mig inte till dennes nivå!

Finally

Har ÄNTLIGEN hittat mitt kära Pilgrimhalsband. Var lite borta i ett halvår typ, men nu när jag städade ur min korg där nere så återfann jag det:D. Najsnajsnajs! Har även hunnit med att trösta min lilla arga lillasyster, hahah hon bölar=jag bölar.. Menmen, suck it up!

Finally
Äntligen!

101255-246
Gammal bild, syns bl.a. mina 2 pilgrimhalsband samt strasshalsbandet som jag hade på balen i nian

Pirates

Hahhahahahhaa fick bästa skvallret någonsin inatt! Mobilen ringde vid 1 någongång, jag sov men svarade. Och hahahaha vad jag garvade.. Började tom garva igen när jag vaknade ;)

Friiiiiday

Idag var det social, gjorde typ ingenting. Sen var det gympa, bada igen. Behövde rädda Ragnurt med en livboj och simma 25 m med henne. Visa safe breathing position och sen var jag klar, med andra ord spenderades större delen av tiden i "hot-tuben". Nicenicenice! Klädde på mig fort o sen snabbt in på damernas för att föna håret o sminka mig, fick sällskap av Ragnurten också :)

Hååret
Håret som fick alla tjejerna att go bananas ^o)


Tog bussen till skolan, och under resan lyckades jag trycka i mig hela min lunch. Dock stängde chauffören dörrarna precis framför näsan på Roy, Farre o Milad. Hahah, naw stackars.. Matten var trist, men vi sprang iväg o träffade Nics polare Arad mitt i så vi överlevde. Lovar att Arad kommer komma ihåg mig för jag hoppade fram o skakade hand som en tok, hahah typiskt mig "HEEEEJ jag heter ELSA". Måste få påpeka att än så länge så gillar jag Arad mer än Lucas..

Efter skolan satt vi kvar på skolgården, killarna spelade fotboll och jag försökte få tiden att gå för att få gå till optikern. Så jag, Nic o Anna satt kvar, köpte glass hann vi med också. Var med killarna litegrand, de spelade mot svenska sektionen (dvs Jossans klass). Vi ÄGDE! Sen kom min lill böliga Jossan med Jim-news också. Gotta love Jossan!

Anna
Taliban-Anna

Smart-looking here I come!

Najs, jag ska få glasögon :). Alla som känner mig vet ju att jag faktist har velat ha det en tid, för att jag ser smart ut i det. Dock behöver jag bara ha dem när jag kör bil typ (övningsköra u know), fast behöver inte ha dem jämt, kommer liksom inte stå att jag måste ha glasögon på körkortet vilket är sjukt bra! Iaf, eftersom jag inte får ha dem så ofta tänkte jag mig något markant, några bågar som faktist syns litegrand. Så just nu är jag mest inne på plastbågar i svart. Har lånat hem 6 par glasögon, kanske kommer bilder om man har tur ;) Haha Nics comment: "jag kan faktist tänka mig dig i ett bar snygga dyra designer-bågar" Haha tackar man ju inte nej till iofs;)

Haha, klart bättre än pengar;)

image239
Min fina teckning som jag fick ifrån T i måndags, sötunge!

Nagellack

Hahaha räknade igenom mina nagellack precis.. Damn.. De är  nu över 80, närmare 87 st faktist.... Men det ska minsann inte mamma få reda på för då kommer hon att halshugga mig nästa gång jag köper ett lack. Ska rensa ut och slänga en del som är gamla också..
image240


Idag började med sovmorgon som vanligt, gjorde spenatsoppa till lunch men sedan blev det väldans stressigt. Halvsprang till tuben o hann precis med. Matten var rätt seg, fick veta att det är 3 lektioner till nationella i matte B. Känns skit om jag ska vara ärlig, men får väl work it out somehow. Efter stack jag o Emelie till Vby, jag lämnade tillbaka min klänning på Gina Tricot. Sen köpte jag ett nagellack (Ännu ett "Poetic") och två par skor från Indiska. Sen köpte vi en liten sak till en söt filur också, visar imorgon! Någon som vågar sig på att gissa vad jag fyndade skorna för ;)?

image242
Gissa priset? (hahah "Gissaa baaaajset"!)

Sen när jag kom hem bakade jag en chokladkaka som jag ska få familjen att käka nu. Lär ju inte bli så svårt, bara att gå ned i köket o ropa "kaka" så borde de komma springandes ;)

Hårrutiner

Haha fick en fråga om hur jag sköter mitt hår till vardags. Det är en lång process kan jag berätta.... Först när jagkommer ut ur duschen handdukstorkar jag håret så gott det går. Sedan kammar jag igenom det med en bredtandad kam o sätter upp det med en tofs á la Lilla My så att rötterna får torka uppochned. Sen när jag underhållt mig med det ett bra tag (med andra ord när jag har ätit frukost) så har jag först i värmeskyddande lotion. Min är ifrån Matrix och heter "Vavoom, Blow in Volume, protectiva lotion, Gold Heat"

101255-237101255-238


Sen har jag i silkesdroppar ifrån Make up Store. Ibland har jag även i en volymspray från Toni and Guy, men oftast inte. Fram med hårtorken o blåser med huvudet uppochned tills det är ca 80% torrt. Så använder jag mig av en keramisk rund fönborste från Toni&Guy som jag fönar hela håret med. Sen när det är klart är jag färdig, ibland så använder jag lite hårspray i, men det är ett par gånger i månaden bara..

Sen kör jag inpackning varje vecka, har alltid kört Elvital, en rosa liten burk. Men nu har jag precis provat Sachajuan och den är bra än så länge. Sen har jag alltid i citron när jag är utomland, inte bra då det sliter på håret. Men då kan jag ju försvara mig med att jag har inte färgat eller slitit det på något sådant sätt!

Nationella i spanska A

Natural Science först, dock var jag 20 min för tidig, sux.. Gympan var rätt rolig, vi hade Aerobics-assignment, så jag flög omkring som en tok, haha. Sen var det faktist större delen bra musik så jag for runt en hel del även när vi inte övade på aerobicsen ;) Lunchen var ätbar o sen var det tråkig svenska. Disskuterade boken, måste verkligen ta o läsa ut den tills nästa lektion.. Var iaf aktiv i en del av disskutionen..

Sen var det nationella i spanska, hoppas att det gick bra iaf, läs-delen var hyfsat lätt faktist. Sen var det hem, fick någon grönsakssoppa. Efter slocknade jag dock, blev sjukt trött så sov i någon timma, är fortf. trött menmen..

Emelie, mästaren

Idag var rätt tråkig. Matten var trist o jag fattade inte ett utav talen vilket gjorde mig sur och gnällig.. Sen var det engelska, de övade på Shakespeare och vi andra hjälpte till o grejjade. VI KOMMER ÄGA!! Emelie syr finaste dräkterna, jag, Rangurt o Shabnam ska få fixa smink och hår. Men ska nog hjälpa Emelie lite också. Så vi satt o disskuterade hur folk ska se ut medan ett jobbigt surrande pågick i mitt högra öra. Ibland måste man veta när man ska vara tyst..

101255-234
En klänning som Emelie provsydde på en helg...


 Aja sen var det lunch, den var tyvärr helt oätlig så jag köpte någon slags kycklingmacka, var väl sådär. Blev mätt iaf.Sen var det svenska, triiist, speciellt då vissas käft glappar lite för ofta.. Vi sprang ut o spelade fotboll. Jag stod för snyggaste vurpan mitt i målet smidig som man är. Bästa var ändå att killen som fick mig att trilla sa förlåt typ 2000 ggr o sen gick han därifrån. Ni vet sådär som killar gör när de skäms.

Aja sen var det mer svenska, jobbigt. Fick sluta lite tidigare iaf. Jag o Emelie gick o köpte glass, muuums. Jag firade att jag sett första båtarna i sjön. Har ju väntat hela vintern och igår såg jag en liten båt vid Rålis och sen imorse såg jag 3 yrkesbåtar vid Alvik. Gaah vad skönt, pappa säger att vi ska sjösätta i början av maj, ni anar inte vad jag längtar!

Hår igen...

101255-237
Kollakollakolla, det blir fanemej längre för var vecka som går :D

Superduperungarna

Måndagen 14 april kl. 21:00 tänder vi ett ljus i vårt fönster för Engla och hennes familj. Sprid detta vidare så att så många fönster som möjligt får lysa för Engla ikväll som ett manifest mot att vi inte tolererar våld mot barn, unga och medmänniskor i överlag i vårt samhälle!

Jag ska tända ett par ljus om en liten stund.. Men först ska jag berätta om min härliga dag. Social var rolig, vi fick hålla på med våra tidslinjer, vår linje=ett spel.. Blev iaf klara med det, sen var det spanska, satt mest o övade inför nationella som äger rum på ons.. Aja, bör väl funka.. Lunchen var sådär men gick ner..

Lunchrasten var rätt lång, så satt o kollade på när Babak, Daniel, Simeon o co. spelade in deras film. Kemin var extremt jobbig, inte pga det vi lärde oss, utan det att mn klass ägnade typ 40 min åt att bestämma ett datum för nästa prov. Suuuck... Bilden var tråkig, i slutet ringde vår allas lilla Nic o grina. Hon har ju dragit ut en tand, är lite avundsjuk för att hennes tänder kommer bli så grymt fina :/.

Sen gick jag iväg för att hämta T&C. Gick jättebra, T såg jätteglad ut när hon såg mig o C kom springades med jordens smile och garv :). Så först plockade vi lite blommor (dvs 2st...), sen gick vi vidare till en bollplan där vi jagade omkring efter tennisbollar i typ 20 min, haha.. När de tröttnat på det var det mata ankor, dock kom det så mkt fiskmåsar så T blev rädd..

Vi tog en promenad till Thorildsplan och sedan tunnelbana o buss hem till dem. Båda två var urgulliga hela tiden, inget tjafs alls! Sen när vi kom hem var båda föräldrarna hemma, så mamma S bjöd på fruktsallad och kaffe. Jag lekte med dem tills de skulle sova ungefär. C hade en liten period precis innan hon fick välling då hon vara skrek o bölade, menmen..

T säger numera "Elsa" ibland istället för "Hälsa" som jag brukar heta.. T.o.m. lilla C säger "Ela", haha söt! Sen när jag skulle gå så hade vi kramats hej då, jag ar gått ut genom dörren så kommer T springandes "Du glömde pussen!!!!!!" så fick jag mig en härlig snorig puss o sen fick jag gå ;). Haha näe men T var verkligen jätteglad idag, skönt! Och lyckades byta världens äckligaste blöja på C utan att hon började grina :O.. Men nu ska jag tända ljus!!

Jess

Urk blev rätt sent, sjukt söta kattungar iaf! Men nu MÅSTE jag sova, glömde dessutom bort kemiläxan. Så det kan gå när man har roligt.. Har iaf invigt mina söta skor ifrån Din Sko. Bekvämt med mellanhöga klackar!

Nea 17, Butterfly effect o plugga ;)

Släktkalas idag, kusin Nea fyllde 17 i fredags så idag ska vi fira. Dock kommer inte hon vara den som får all uppmärksamhet (hahah tog mig 5 min inna jag kom på vad det hette på svenska, damaged for life?). De har nämligen 2 stycken små söta fluffiga kattungar på typ 4 veckor. Gah, ni vet rasen ragdoll, tänk er sånna, fast i format mini. Naw!

Iaf, morgonen har jag vart duktig o skrivit 3 A4 med spanskagloosor. Sen igårkväll skickade jag in NaSc lab-reporten. Dessutom så kollade jag på Butterfly effect, kommer alltid att tänka på så underliga saker när jag ser den.. Det bästa är ändå att jag aldrig kommer ihåg hur den slutar, najs. Nu är problemet vad jag ska ha på mig idag.. Har svarta strumpbyxor på mig redan så  lär väl bli någon kjol eller klänning... We'll see!

Rosa naglar :D

Idag är alltså min pluggdag, eller nåt.. Igår var jag ju på bio. Började med att jag fick kuta ned till tbanan. Hann med min tbana, Jossan hoppade på vid StEriksplan o sen klev vid av vid Hötorget. Träffade Erik, Mark, Oliver, Christopher och Sandra på McDonalds (jess, det finns ett donken som ligger vid Högtorget, det hade jag helt glömt). De satt o käkade o jag o Jossan lekte sociala.

Sen var det till bion, fast vi kom på att vi ville ha godis, eftersom jag är klurig så ville jag självklart ha godis ifrån godisaffären vid Hötorgets tbane-station.. Oliver följde med mig, tillbaka till bion. Filmen var helt ok, dock småslumrade jag under delar av filmen. Menmen, var trött så.. Sen åkte alla hem, lillasyster hamnade på samma tbana som mig så fick sällskap hem från Islands.

Idag har jag läst en massa i vår svenskabok, men sen stack jag o mamma till Vby. Blev en svart o bekväm BH samt en svart ribbad kofta. Båda från Kappahl, haha, Fyndar-Elsa.. Btw så köpte jag ett jättegulligt nagellack igår, Mavalas sommarkollektion, det rosa, med namnet "Poetic". Supergulligt, tror jag ska köpa ett till att ha när detta tar slut.

TGIF

Stressig dag. Först när jag gick upp fixade jag mig o lagade makaroner o köttebullar.. Började med Social, vi fick göra en tidslinje för mellanöstern, lagom roligt.. Sen var det panik iväg till Eriksdalsbadet. Fick trampa vatten i 10 min, rädda en kompis, 200m o sen hämta en docka på botten. Mes som jag var höll jag på att börja grina när jag skulle hämta dockan, allt jag kunde komma ihåg var hur ont det brukar göra i mina öron. Menmen.. Fixade det.

Sen var det panik, in i duschen, tvätta håret. Insåg att det inte fanns något uttag i vårt omklädningsrum så fick kuta iväg till ett annat o föna håret  osvosv. Halvsprang till tbanan o från tbanan. Hann precis, fick käka mina makaroner o köttebullar på mattelektionen... Sen var det till att vänta i en timma för att skriva svenskaprov. Övertalade Babak om att han inte skulle klippa sig också :)

Svenskaprovet skrevs på typ 10 min o sen bar det av till Vby. Tåls att nämna att mina no-lifers till klasskamrater fortf. var kvar i skolan, haha love u anyway!! Jossan joinade o sen mötte vi Linn vid Fridhemsplan. Vi åkte o mötte den lilla i Vby. Gick runt lite, jag köpte en söt rosa klänning o nagellack. Sen så blev det MCDonk, ofc. Izbel o jag i ett nötskal ;):P

image232
Min grymt söta tröja som jag har tack vare en liten pissa :)

Mattee

11.44 har jag samtal med min mattelärare, ska bla få reda på hur jag ligger i matte B (thanks, I already know and I'm not proud of it) och sen ska jag få veta vart jag ligger till i några andra ämnen tror jag. Hade tänkt att jag kanske skulle ta o göra någonting viktigt tills dess att jag måste gå, kanske börja på svenska-saket?

Another onsdag..

Sådär då var man hemma, eller kom väl hem för cirka 50 min sen, menmen ;) Började med att gå upp för tidigt imorse som sagt, sen var det NaSc. Helt ok faktist, snackade eco-syst. as usual... Sen var det gympa, hade gymnastik, I like. Fick öva typ handstående, handstående nedrullning, kullerbyttor osv. Men när jag visat att jag kunde det där så fick jag öva på handvolt, har ju typ kunnat det när jag var mindre, är mest för feg... Lyckades landa på arslet en gång o det känns ju lite i svanskotan om man säger så ;)

Lunchen fick vi raggmunkar, och de som känner mig vet ju att jag Ä-L-S-K-A-R potatis, perfect match! Svenskan var triiist och engelskan var om möjligt ännu tråkigare. Slutade med att jag satt på golvet o ett hörn o spelade spel på mobilen medan restan gick igenom manuset. Booooring

Spanska, do I have to say more? Sen var det til Hötorgshallarna o käka middag med flickorna. iväg o handla godis o sen till Boulevard-teatern. Pjäsen var rätt underhållande till och från. Nics Lukas var med också, så nu har jag förmodligen skämt ut henne ytterligare ;).Sedan var dem hemåt.. Nu är jag jättetrött, urk

The Blue Koala ikväll

Är inte hundra på om jag hinner skriva senare idag, för vid 7 ska vi iväg på någon teater som heter "the Blue Koala". De delade ut gratisbiljetter i skolan så vi ska iaf dit o kolla. Btw så vet jag fortfarande inte riktigt hur det gick på matten, kommer inte ihåg någon av gränserna. Och Nic vägrar berätta om inte hon får reda på vad jag fick sen, menmen, my buisness. Vet att jag har klarat provet iaf, om nu det är till någon lycka..


Urkturkpåburk

HAha idag var alltså min böldag. Matte första lektionen, fick tillbaka matteproven. Bölade såklart eftersom jag är en MES, kollade dock inte på provet förrän jag var hemma.. Iaf, så jag bölade o var allmänt bitchig. Med andra ord som vanligt när jag är sur o ledsen, synd om min klass dock, de är inte som 9f, som bara fick det att sluta. De här ska dalta med mig o då blir jag bara sur o drar ist. Jaja..

Engelskan var väl ok, läste igenom manuset, triiiist. Lunchen var sådär, satt med killarna :). Rätt skönt då tjejerna alltid daltar, medan killar tkr sådant är awkward så de bara bortser från det :), låtsas som det regnar;). Svenskan var seg, menmen, tror att jag var rätt aktiv för en gångs skull?

Ingen classtime, satt i aulan ist, något tråk om vad som är kränkning osv.. kemin var rätt lätt för en gångs skull, najsnajs. Sen for jag o Emelie till Vby. Bidde en ögonbrynspenna från HM, ett nagellack (Rodeo Drive no2), Hot Curl ifrån L´oréal och sedan en liten hjärtformad fickspegel att ha i väskan, cute! Mamma skjutsade mig från Ängbyp sen också så jag slapp gå i blasket :D

Futboll

Haha yes, det är detta jag kommer glo på närmaste timman... Erkänner att jag är liiite nördig, men vem vill inte kunna mobba Farre imorgon?



I'll keep u updated!

Update: Hahahaha, AIK ligger under med 2-0!!
Mot Elfsborg liksom, hahaha, ligger faktist o garvar högt för mig själv:D Najsnajsnajs. Halvlek nu så ska plugga lite, sen blir det järnkoll på det där igen.

Update2: Tssss, o så förlorar de med 3-0, det måste man ju säga är pinsamt för dem. Men jag har haft jäkligt kul åt det iaf ;)

Försvunna Engla

Tycker det här om lilla Engla som är försvunnen är jättehemskt, lilla Engla kom hem igen! Satt o disskuterade det vid middagen,  uscha. Skulle egentligen vilja hjälpa till att leta på något sätt, men det är ju uppe i Dalarna så antar att det inte funkar, men jag håller ögonen öppna här i Sthlm! Mer om det går att läsa på Aftonbladet. Och sen så är det avspark mellan AIK och Elfsborg typ NU! AIK ska INTEINTEINTE vinna!

Månday

Socail idag var helt ok faktist, en Mr Lilja var hos oss o pratade om mellanöstern. Var ett riktigt bra speech faktist. Iaf, sen var det spanska, gick rätt segt, men jag överlever.. Lunchen var helt ok o nu har vi tjejer i klassen kommit på jordens bästa idé innehållande fjortisar och en videokamera. Kemin var väl ok, gick rätt så fort.. Bilden var seeeeg, men slapp rita med fucking blyerts iaf, hatar sånt. Finally får jag måla akvarell :D. Kilade in på HM lite fort också, inga fina ribbade linnen :/. Hann iaf med att köpa lite frusen mango. Sen när jag klev av tbanan såg jag faktist en söt kille for once, han gick samma väg som jag vilket måste betyda att han bor på min gata :S??

Handlat

Blev en pyttepyttesnabbis till Vby, behöver nya baslinnen. Blev ett asfaltsgrått, ribbat, med några knappar framtill, charmigt.. Den så en asfaltsgrå t-shirt med en My Little Pony på. Sötsötsöt. Izabelle som tipsade faktist. Sen bidde det inge mer, provade dock en JÄTTESÖT tyll-klänning. Kanske blir något köp senare, 300 tror jag den gick på..

Plantagen 4 lajf, haha

Blev inget V-by, kom på att jag skulle med mamma till Plantagen. Haha I know, I'm the geek. Aja iaf, köpte två jättesöta sittkuddar med rosor på att ha på min balkong, sen så blev det blommor att så, ett par Fuschior, söta krukor, växt-näring osv. Mamma köpte en stol att sola i på deras balkong och jättesnygga dynor till altanen (Fattar inte vrf vi inte utnyttjar alla altaner o balkonger i detta hus när vi faktist har 2 balkonger o en fin altan...) Min är dock den minsta, men den är BARA MIN så det är luuugnt! ;)

En hel dag utan någon planerat..

Blev ju inte vby igår för att jag skulle vara duktig o städa ist, så idag kanske det blir av? Beror nog mest på vädret, sen ska jag väl försöka hitta någonting att plugga på. Om jag är riktigt engagerad så kanske jag tom sätter igång med svenska-projektet? Jaja får väl se, igår såg jag "när lammen tystnar", var helt ok faktist o fattade tom det mesta.. Sen gjorde jag o lillasyster Gino (=stoppade in den färdiga frysta gino-mixen i ugnen)

Och så får jag skämmas igen...

Ibland får man verkligen skämmas för sina kompisar o detta är en av de tillfällena. Skäms som satan, hoppas att XXX driver eller något..

Elsa säger:

Har faktist 4 från Polen i klassen

XXX säger:

men shit värsta invandrar klassem

Elsa säger:

haha 8 svenskar

Elsa säger:

eller 9 kanske vi är nu

XXX säger:

herregud

XXX säger:

ofta man skulle orka med 4 st som håller på o snor cyklar o grejer

Elsa säger:

Jävla rasist?

XXX säger:

Lol?

XXX säger:

carebox

Elsa säger:

Vrf skulle de stjäla cyklar för att de kommer från Polen?

XXX säger:

de ligger i blodet

Elsa säger:

borde egentlligen bjuda in henne här för hon skulle äga dig så jävla hårt

Elsa säger:

och sen när du träffar henne skulle du ångra dig

Elsa säger:

men jag besparar dig den förnedringen


Hår nu igen

rhty


ÄNTLIGEN kan jag faktist säga att mitt hår börjar bli långt igen, har helt klart tröttnat på mitt snart fd medelsvensson-hår som jag lyckades få tag i. Gamla skoltröjan på mig också, like in the old days, skoltröja o håret börjar bli långt. Fast iofs så svor jag ju senast igår över att mitt hår blivit för långt, men det var bara för att det blåste o jag försökte äta min glass;) 

Nagelproblem

Bajsbajsbajs, Vem gjorde jättesnygg fransk manikyr med en liten glitterrand på varje nagel. Så är man ute o skrubbar en jävla balkong, hur länge tror ni att den sitter kvar då? Satt rätt länge iofs, men sen började det flagna så då var det ju förstört. Bajs... Och sen slog jag i en nagel  i balkongen så den fick en spricka, så nu har den ett jättefult hörn. Skitskitskit..


Städtokig

Först har jag städat som en dåre, o när jag då fick fint i rummet fick jag ju fort för mig att jag skulle städa balkongen också, så att man kan sitta där o fika osv. Så nu har jag stått där o skrubbat som en slav i typ 45min. Sjukt jobbigt, och har ändå bara fixat möblerna o delar av räcket. Shit, kommer behöva stå där tills det mörknar... Sjukt kallt är det också, så nu när jag sitter här inne så bränner det i fingrarna. BAAJS


I'm not Elsa, I'm THE Elsa

Juste det glömde jag ju skriva igår, att alla smycken som jag hittade kostade 10 kr st, ha! Sparade alltså drygt 600 kr, o betalade 65 kr. Enkel miniräkning: jag sparade nästan exakt 90%. Sjukt... Aja nu har jag precis organiserat bland alla mina smycken, de som ska göras om ligger i en låda, armbanden i en annan osv. Måste städa undan lite mer o sen kanske jag hinner med en tripp till vby? Hope so!

TGIF

Så idag var det först Social, höll på med middle east, uurk, är så jäkla o-insatt i det där..  Och nu ska vi skriva en artikel om det. Aja, det lär väl fungera tror jag. Sen var det gympa, ergonomi, så jävla tråkigt.. "Hur man ska lyfta", suuuuuck! Lunchen var helt ok, tacos. Matten var lång och tråkig, matteprovet gick ju som sagt inge bra alls, har tänkt igenom flera av frågorna o insett att jag lyckades få fel svar. Bajsbajsbajs

Iaf, sen åkter jag o Nic till stan o träffade min lilla älsklings-Izabelle. Fick jordens största kram :). Iaf, köpte lite rosa söta toffsar, och Izabelle också ;). Erik joinade, käkade glass på donken o sen stack Izabelle hem :(, menmen, får se till att träffas lite oftare bara. Nu har hon en massa inlämningar, men nästa vecka kanske hon är lite friare;)?

Aja, Hon stack som sagt o jag o Erik gick till NK, han köpte någon deo o sen tvingade jag med honom in på Gina Tricot. Hittade sjukt mkt smycken på rea :S. Blev två st collier/choker-halsband i strass, 3 radiga, sötsötsöt. Sen så ett par örhängen med en liten hjärtformad "klocka" med en liten visare som jag peka på både "yes" och "no". 4-radigt, jättelångt pärlhalsband, tror dock att större delen av dem ska kapas o göras till kortare halsband o armband. Ett halsband med två kedjor, med ett litet hjärta på ena, och sen den längre kedjan med ett större hjärta.  Sock ska det kapas o fixas lite på. Sen till sist blev det en bikini-överdel också, har redan en sån, men detta i en annan strl.

Sen gick jag o Erik omkring lite, satt en stund på donken (igen) o tog en latte (mwaha, jag hade ju en gratis latte;D). Blev intvingad på Armani-butiken, as usual o sen var det till NK o sniffa parfymer. Erik köpte något guck till håret o sen var det hemåt :). Satt o degade en stund o sedan iväg till en restaurang med farmor och familjen. "Kalaset" hette den, sjukt god mat, men hjälp vad mätt jag är nu..

Hooome

Sådär nu var matteproven iaf gjort, gick inge vidare, menmen. Jag överlever iaf.. Efter stack vi in till stan, jag o Emelie gick o kollade lite i affärer, och sedan kom även Nic in :). Köptes en sjal o en bikini, sen kom alla andra flickorna. Dock hade jag inte tid att fika med dem, var på jakt efter present till mamma. Så gick in i en butik, men just den saken fanns inte i butiken eller någonstans i stan, så jag fick åka till Solna.

Den inhandlades iaf, sen krachade jag på donken för jag glömt käka lunch. En Happy Meal senare tog jag 509 till Brommaplan o sen tbanan hem. Så nu är jag rätt trött igen faktist. Halv 8 har vi ett bord resarverat på KF, så då ska vi dit o käka, najs :)

Maaaatteprov

Nu börjar mina nerver sätta in, känns lite sådär.. Ska åka om 30 min o matten börjar vid halv 1. Mamma fyller år idag så vid 7 väcktes jag ur min härliga sovmorgon, gick upp o sjöng o gick sen o la mig igen;). Mamma ska få sitt paket ikväll ist för jag har inte hunnit köpa den än, men jag tror jag vet vad jag ska köpa iaf :)

Sleeping ugly

Uschuschusch, borde egentligen sova men var baaaara tvungen att måla naglarna först, haha. Har sovmorgon till halv 1 imorgon iaf så lär ju inte gå någon nöd på mig. Dessutom är jag äckligt lugn inför matteprovet, får se hur det går... Har faktist pluggat en del nu på kvällen. Men nu ska jag sova o försöka ragga lunchsällskap tills imorgon!

Nice

Idag har vart helt ok om man tänker på att det är onsdag. Började med min lilla sovmorgon o sen när vi kom till skolan fick vi reda på att vi hade håltimma första timman. Härligt, så vi satt mest o snackade. Sen var det gympa, först någon uppvärmning och sen mer jävla teori, HATE IT!

Lunchen vad blä, sen svenska som gick rätt fort, engelska där vi läste något trist. Sen fick vi extra lång rast så vi gick ut i solen :). Spanskan var tråkig, gick långsamt.. Men nu är jag iaf hemma o det är en HEL vecka till nästa onsdag:D. Imorgon är det dock matteprov, har inte börjat plugga än men tror att det är lugnt. Märker man nog imorgon iofs, men ska bara repetera lite om graphs..

Sovmorgon de-luxe ;)

Snart iväg till skolan igen då. Fast idag har jag 20 min sovmorgon (wuhoo) så jag sitter här o sminkar mig o skriver om lite saker i min labb :). Kom på att köpte faktist en hudkräm (för första gången, någonsin..) häromdagen så den har jag smörjt in mig med. Nivea Light moisturizing Day Care heter den. Och sen när jag ändå köpte den slängde jag med en sån där som ska ta bort blackheds. Får väl se hur det gåår med dt..

Estée Lauder- Lash XL, Maximum Lenght Mascara

Alla på Pret-ty.se har recenserat mascaror häromdagen o då jag köpte ju som sagt två mascaror (och en till Nic) på planet så kör jag väl på jag med. Den är faktist riktigt bra, kör ju alltid med min Diorshow annars, men känner att jag inte ska använda så mkt mascara till vardags längre, speciellt inte nu till sommaren. Så denna mascara var faktist helt perfekt. Fransarna ser faktist mkt längre ut på något sett, som den lovar..

Tycker mig se lite fibrer i så är väl drf. Den luktar dock inte så gott, påminner om lukten av lackfärg från Panduro. Dock så är man ju van vid parfymerade Diorshow som sagt så tror att det är mest min näsa som försöker lura mig..

Riktigt separerade fransar blir det även utan min kära franskam, och då är jag ändå extremt petig. Sitter bra under hela dagen och då har jag ändå spelat fotboll o blivit varm osv. Men på något sätt så är den faktist ändå lätt att tvätta bort, kör med min vanliga milda borttagning från L300. Och inte sådär så allting bara förflyttar sig till fransroten utan det försvinner faktist..

Det enda negativa måste väl vara att den inte håller böjen lika bra som DiorShow, de är ju inte helt raka, men känns lite som att det bara är min naturliga böj kvar, vilket inte är min grej. Men tänkte att om jag grundar med ett lager Diorshow som brukar hålla en jäkla böj, o sen kör denna borde väll det vara optimalt?

Aja den var helt klart värd priset då jag köpte den på planet. 329 kr för 3 st så 110 per mascara, så priset var ju helt ok. Sen är den jäkligt snygg hylsa och något slags gummi där man håller när man målar så får jordens supergrepp, haha wuho:D


Pusselispuss

Idag; började med matte, satt mest o drömde om sommaren. GUD vad jag längtar, hoppas verkligen att det blir som jag hoppas;), isf kommer jag spendera typ halva sommaren på Högböte :D. Kollat igenom lite olika tal tills matteprovet också, prov på allt vi gjort sedan Nationella matte A-proven.. NAjs..

Sen var det eng, vi satt o lekte något word-game o sen hade de auditions inför Shakespeare.. Jag tänker dock tvinga dem låta mig fixa smink o hår, det är mer min grej än att stå på en scen o låtsas vara någon jag inte är.. Lunchen var helt ok, vårrullar. Sen var det schvenska, gjorde typ ingenting, lärarinnan verkade dock sjukt intresserad när jag lade fram att jag tänkte göra mitt fördjupningsarbete om dialekter o att jag haft en som forkade om sånt i släkten.

Classtime gick rätt fort, sen stack vi ut på skolgården o spelade fotboll. Haha lyckades fälla Farre så jävla snyggt, han typ flög o rullade runt o hela galoppen! Sen att han var lite putt efteråt var väl en annan femma. Kemin började vi på electrochemistry, not that fun... Fast sen hade vi väl lite roligt också ;).


Inköp

Hade jordens lust att skriva de två senaste dagarna, skriva om vad jag gjort på KArnarieöarna och vad som händer och sker men det är som bortblåst.. Kan slänga upp delar av det jag köpte iaf.. Sen blev det lite småskrutt också,  någon eyeliner, nagelkorrekturspenna, 2 st Lash XL från Estée Lauder, saker som gör att man inte får sprickor i naglarna, en Body spray som kom med den lilla Edt:n från Lee Stafford och sen säkert lite smågrunks som jag har glömt;) (Och sen blev det dubbelt av den lilla mineralmojjen)

image223



HATA blogg.se

Vrf började jag blogga på blogg.se? De skulle tydligen göra någon flytt så de höll stängt i några dagar, men som jag förstår det så blir det ändå ingen flytt av... SUCK


RSS 2.0