:):(:/:D

Jag är duktig, satt kvar i två timmar efter vi hade slutat på tekniken och hann därför med att fixa innerväggar till vårt hus. Dock måste vi tapetsera och klistra fast dem. Skulle gärna fixa fönsterkarmar men det hinner vi nog inte. Sista spanska lektionen idag btw :D:D:D, fick tillbaka arbetet, gick inte alls bra menmen...

Strax så ska jag packa för imorgon ska jag sluta tidigare och sticka ned till båten och sen åker vi ut till Högböte; Asadon. Fan vad jag längtar, kan inte förstå att det gått ett år sen sist.

Men jag+packa=packning för en månad även om vi bara ska vara ute fre-sön. Hmm får se om de har internet där ute i sånna fall kanske jag skriver något litet om hur underbart det är ;)

Hur man förstör Elsas morgonhumör

Slå på tven, knappa in the voice på femman. Och där spelar det Justin Timberlake NONSTOP. Komigen rock your body är jordens mest uttjatade låt, den är inte ens så bra. Första 10 ggr var den ok, men nu? NEJ

Att älska

Älskar många pers och de vet vilka de är men just nu måste jag ju bara säga hur mkt jag ÄLSKAR Erik. Erik är typ världsbäst, ja vi har våra dispyter men det slutar alltid med att vi blir tajtare än innan. Just nu hjälper han mig med mina problem, och typ lugnar ned mig. ÄLSKAR DIG MASSOR HOE!

Jag suger..

Jag typ SUGER. Vrf kan inte jag vara starkare än såhär? Ett endaste telefonsamtal på drygt 1½ min sen sitter jag på köksgolvet och gråter. Vad är det för fel på mig, andra kan ju, varför kan inte jag räcka till?

Yurk

Idag kommer bli en jobbig dag, känner det i magen redan nu.. Matte först och sen språk, och i språket har jag inte fixat klart för min muntliga redovisning, hoppas verkligen att hon förstår. Gah senaste dygnen har varit helt uppochned, gjorde iaf syslöjdsrapporten igårkväll. Gick hem tidigare från skolan, det var lite jobbigt så I kind of bröt ihop, igen...

Life's a bitch..

Tror att jag ska ut och springa lite fort, rensa huvudet :)

Lite rädd om man säger så

Gah har knappt kunnat sova nu inatt. Det bidde ett hektiskt dygn och har typ legat och tänkt hela natten...

Kattungar

Jag vill ha en kattunge :(((. Undrar om inte mamma och pappa är sugna på en liten gul krabat att ha med på båten i sommar? Vadå skulle inte alla vilja ha en liten sjösjuk bondkatt på båten? Gah me want one! Satt och kollade igenom de nya bilderna  på dem och GUD va söta de är...

image120


Okey någon som ärligt kan säga att de inte skulle vilja vara ägare till en av dessa?! Näe juste! Pappa?

Elsa, the masterknitter :P

Wuho nu är vantarna klara, ska fästa lite trådar och fixa lite på dem, sen ska jag häva mig ut från balkongen och plocka lite syrener till mor tror jag :)

Knasbarn...

Hellu, vaknade halv 5. Trodde då klockan var typ sju. Somnade om ett tag och 10 över sju sa det stopp. Kunde inte sova mer, vad tusan ska jag göra? Inte ens barnprogrammen har börjat.. Gah hata migsjälv!

Iaf så igår så kom Adam över så såg vi klart filmen. Eller jag typ sov och käkade hallon men han och lillasyster verkade rätt insatta. Hoppa studsmatta, käka glass och snacka hann vi med också. Argh han vet numera om en av mina extrema fobier för f*****.. Oh yes


ÄGDA!

"JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA" Glädjeskrik på *vägen. Vet ni vad jag kan?!!!! JAg kan nudda nästippen med tungspetsen!!!! FAn vad glad jag är, övning ger färdighet!


Min syster VAR söt

Matilda 5 år på dagis:

Frågan är; Vad är du bra på?
Matilda - "Tända och släcka lampor!", "stå stilla", "spela Pettson"


HAHAHHAHA 

Bajslördag

Gah är supertrött fortfarande men idag blir det rätt mkt. Tror vi skulle ner till båten nu på dagen och städa. Sen så vill jag helst hinna plugga lite (pfft vem försöker jag lura? Pappa kanske?). Har faktist läst lite kemi nu medan jag käkade frukost och börjar greppa lite 8-). Sen så MÅSTE jag sticka :/ har 1/4 av vanten kvar plus tumme. Och sen ikväll ska Adam komma hit och se klart filmen. Hmm,  min planering stinker...

Trött, nationella resultat, planer och BÖGMÖTE(L)

Gud vad trött jag är, inte konstigt om man tänker på det faktum att jag gick upp 05.37 (Har någon tvångstanke om att min väckningstid ALLTID måste sluta på sju...) Var ju hemma och skrev lite so, sen var det kemi som jag faktist börjar förstå nu :)). Blir typ lika glad varje gång jag fattar något ;)

Lunchen spenderades i musiksalen där vi övade på våran soeta låt, haha GUD vad bra vi är... Sen var det matte, fick tillbaka resultatet på alla nationella sammanlagt. Vågade inte kolla precis då och där men kollade här hemma och är nöjd faktist. Ni anar inte hur glad jag blev när jag såg det, trodde verkligen inte att jag skulle få det. Gah, glad :D

Sen var det gympa, Jetteruligt. Izabelle satt bak så skjutsade jag henne till Råcksta träsk där vi fick springa på tid. Triiiist, vi försökte med en undanmanöver som dessvärre misslyckades. Planen involverade en blöt Izabelle, mig, inga nycklar, lilla Patriks moppe och min änder. Dömt att misslyckas?

Izabelle följde alltså med hem hit så vi typ snackade en massa, jag duschade och hon fick skölja sina bralluur. När hon gått hem käkade vi och sen åkte jag och pappa tilll farmor och hjälpte henne lite. VET NI VAD BTW?!!! Nästa helg är det asadon på Högböte och då ska vi ut(L). Är så jävla lycklig rajt now! Men det ska vi ändra på för nu ska jag upp och sticka på mitt syslöjdsarbete..Wuho

Damn, jag ÄGER på att uppdatera 4 ur info.

Happ så var jag hemma igen då. Engelskaprovet var väl inget att hurra över, just nu sitter jag och gör klar det sist på mitt SO-arbete om Moçambique och minor. Ska bara skriva ½ sida till, lägga till bilder och skriva ut, sen är jag klar.

Hell yeah jag är smidigast ever

Var nere vid skolan, inga papper i skåpet. Rotar därför omkring i hela huset. Var ligger mitt papper? Nämen hejsan pappret som ligger här bredvid datan under alla andra papper. NU ska jag plugga, smink, borsta håret? Hinner inte.

Elsa is freaking out

Vad gör Elsa uppe vid denna tid? Nämen hon har ju glömt alla papper till engenskaprovet som är idag kl 08.15. Hon har därför först igårkväll ringt runt lite, cyklat ned till Izabelle, vart och kännt på barrackdörrarna, letat på internet osv.. Sen flippade jag ur och grinade och hade mig, andas jättejättefort. Somna grinandes. Någon som har engelskans grammatiska regler ang. prepositioner? Näe juste!

Ska ner till skolan igen vid sju och känna på dörrarna då. Om det inte är öppet då vet jag faktist inte vad jag gör? BAAJS, aja ska öva på de grejjer som jag faktist har här, baj.

Svåra beslut i vardagen som vanligt..

Nu ska jag plugga engelska och skriva so.. Eller så gör jag det om en stund, behöver en frukt eller nåt..


Sovmorgon, tyska-resultat och music;)

För en timma sedan var jag supertrött och ville lägga mig. Nu är jag plötsligt pigg igen  -.-.. Inte roligt.. Iaf började dagen med soovmorgon :-). Välbehövd må jag säga, smart som jag är så duschade jag igårkväll så slapp gå upp tidigt ;).

Matte som vi inte gjorde något spec. på. Repeterade lite och lärde oss Pythagoras sats, schpeennande. Spanskan var trist som vanligt, började på mitt arbete iaf. Lunchen stack jag hem fort som attan, hann hem, käka lunch, fixa picknick-stuff till tyskan, sitta lite vid datan, käka ett äpple och cykla tillbaka på mindre än 30 min :O!!

Mentor, inte mkt. De babblade lite om Volleybollturneringen. JAg är i tjejlaget, de toppade lagen och körde de bästa i mixlaget ^o). Mowahaha. Sen syslöjd, blev klar med min skjorta, lämnade in den och dokumentationen, nu är det bara vantarna kvar. Hoppas verkligen på Mvg i syslöjd, aja lär ju överleva ändå..

På tyskan fick vi tillbaka proven, visade sig att allt plugg kvällen innan gett resultat (alltså för de som inte förstod; Det gick bra på provet). Sen gick vi ut och picknickade och snackade skit med lärarinnan. Gah har inte haft henne mer än ett år men gud kommer sakna henne lite;).

Sen gick jag till musiken eftersom vi skulle repa låten. Jo det gick väl rätt bra för att vara oss i slutet iaf. Alla var lite smått gnälliga och griniga menmen. Kan glädja mig med att jag klarade av att hålla takten iaf, jag är numera den som får skrika när vi ska börja spela efter triangelsolot ;) *överbelåten min*

Väderhuvudvärk, bild, sällskapssjuk; slutsats: Synd Om Mig!

Gick hem idag efter SO:n, huvudvärk och de andra symptom som jag gnällde över i inlägget innan. Iaf så gick jag och la mig och sov tills jag väcktes utav glassbilen, kollade lite på film också men mitt i så somnade jag. Skoldagen blev alltså väldigt kort.

Började med bild där jag satt och kladdade som vanligt tills lärarinnan kom och bad mig rengöra några penslar "för du ligger ju så långt före alla andra". Mowahahhaa, hon verkar inte bry sig om att jag lämnade in mitt arbete en vecka för sent och att jag sen dess inte gjort något vettigt alls ;).

Spankztahn var trist som vanligt, skrev ut info om Isabel Allende som jag ska hålla muntligt om.. Wuho spännande, eller inte.. Lunch, käkade makaroner och lite köttfärssås sen gick jag och la mig på bordet i 210 och slumrade och målade om naglarna.

So:n gjordes inte så mkt på. Gick till musiken och förklarade att jag mådde piss och skulle gå hem, kopierade lite papper och sen gick jag hem.

Har kommit fram till att jag är extremt sällskapssjuk just nu, sitter och typ väntar på att någon ska prata med mig eller ringa (och självklart är jag för lat för att ringa eller hälsa på någon själv). Gah, tror tillochmed lillasyster räknas som sällskap just nu, och jag sitter ALLDELES ensam; Synd om mig!

YYuuurk

Uuurk jag mår piss. Huvudvärk, supertrött, mår illa till och från och ser bara allmänt förjävlig ut. Kör utan smink idag, tror inte jag kommer orka sminka av mig ikväll -.-.. Alla som vill se ett monster kom till min skola och titta på, man får titta men inte röra eller mata henne. Så illa är det ;)

Congrats

Grattis till lillasyster som blir fjortis idag :))

image118
Lillasyster för många år sedan, var hon inte söt?

Talang 2008 maybe?

Jag har kommit på mitt mål i livet; kunna nudda nästippen med tungan. Om jag gör världens grimas (så som jag brukar göra när jag ska lukta på mitt läppglans) så är jag 1 mm ifrån. Men ändå, det går inte längre än så :(. Har suttit och övat skitlänge och nu har jag typ ont i tungan och käkarna. Ajajajjj vad ont det gör :((. Nu blire mer eng -.-

wierdo

Gah måste verkligen göra engelska, har världens sug efter att kolla på film men vet ju att jag kommer tröttna efter 10 min. Gah vad är det för fel på mig?

Min syster är söt....ibland

Mwoahhaha syster tror inte att hon får någon present imorgon då hon fick några från oss redan idag. Men hon vet inte var jag har planerat :D. Hon pajjade dock mitt nagellack genom att göra ett fingeravtryck mitt på pekfingret...


Kalas och film :)

Nu har släkten vart här. Lillasyster blev glad över gitarren och har fört lite oljud för sig:)). Hon fick alla möjliga söta saker faktist, bland annat en servis ifrån farmor. Vi käkade tårta och gick sedan ut för att hoppa studsmatta. Det gjorde vi i någon timma och sen gick jag och de små in för att Joppe började blöda näsblod :/

Iaf så gick vi in och drack lite saft och sedan satte jag på filmen Madagascar som Joppe ä-l-s-k-a-r. Ninna var inte lika förtjust i filmen så när hon vart för rastlös så stack hon ut till Matilda och Piips. Någon minut senare ropade mamma att jag hade besök^o). Det var Adam som kom förbi.

Han tyckte typ synd om mig så var här för att säga förlåt. Haha gullunge. Iaf så han joinade oss och vi kollade vidare på filmen tills de små skulle hem. Vi skänkte Joppe en sparkcykel som han testkörde ute på gatan med mig och Ninna springandes bredvid.

Morfar skänkte mig en cykel också. Han hade hittat den och lämnat den till polisen men nu skulle han tydligen få tillbaka den och undrade om jag ville ha den. Yes please. Elsa "hjärta" cyklar. När alla hade gått gick vi tillbaka upp och kollade på Dukes of Hazzard.

Vem försöker jag lura? Nej jag kollade inte på filmen jag typ stirrade på mina naglar, käkade jordgubbar, gjorde konstiga små oljud, slumrade osv.. Mamma ropade ner för mat så Adam gick hem och vi fick goda fiskspett? Kom på nu att vi nog inte såg klart hela filmen? eller? Aja annars får vi se klart den någon annan dag^o)


WOOOOW jag är klantigast någonsin..

Morgonen börjar med att väckarklockan ringer kl 07.57. Jag flyger upp ur sängen börjar klä på mig och springer in i badrummet och börjar fixa. Väl där inser jag att det är söndag och inte måndag som jag trodde. Hahaha så går och lägger mig i det jag har på mig igen.

Vaknar igen vid 10, farmor ringer och undrar om jag har lust att hjälpa henne i gamla trädgården. Självklart, gör mig iordning på 30 min och sen drar jag och farmor till Ålsten. Min farmor är typ VÄRLDENS sötaste och snällaste. Iaf så rensar ogräs ochklipper gräs i solen, jättevarmt blev det så jag kunde gå runt i bara linne.

Vart lägger jag min tjocktröja? Jo på biltaket. Tror ni jag kommer ihåg den när vi ska åka till Brommaplan? Hahaha självklart inte. Vid Brommaplan:

Elsa - Ehrrrrm.... Tog du min tjocktröja?
Farmor - Näe?
Elsa - Hmm, ointe jag heller.
Farmor - Haha va? Vart är den då?
Elsa - Inte på taket iaf...


Haha så när vi handlat jordgubbar och mobilpengar åker vi tillbaka och hittar mkt riktigt min tröja på vägen -.-. Hej jag är smidig.. Den var oskadd iaf så vi åkte hem och nu är det snabbstädning och supersnabbsminkning som gäller. BAAAAJJJJ


Nrj, presenter, bitches och båten

Hellu igen, mina fötter gör ontontont. Men det var det nog värt. När jag gick var jag tvärarg och förbannad men när jag gått i en timma ner till båten så lugnade det ner sig. Låg där på akterdäck ett tag och kände hur ilskan liksom rann ur mig, precis som jag hoppats.


                     image117
                                                     Hej jag gillar båten :D


Påväg dit råkade jag tappa bort mig i Höglandet men kom tillslut ut på det ställe som jag hade tänkt komma ut på. Mkt stolt över mig själv faktist. Var som sagt nere vid båten och sen promenerade jag hem igen fast tog en liten omväg upp förbi Ängbybadet.

Sen ringde Oscar M också. Han undrade om jag var på Högböte så vi disskuterade lite idéer om man kan ta jolle ut till Högböte och vad som hädner i sommar osv. Inte något långt samtal men det var precis lagom för att pigga upp mig :)

Innan så var det som sagt nrj in the park som bidde hyffsat misslyckat. Tror jag hade mått bättre av att inte gå dit om jag hade vetat hur jobbigt det skulle vara. När vi kom dit så drog jag och Nathlie in i folkmängden och lämnade Izabelle, Gustaf och Adam sittandes utanför folkklungan då de inte ville trängas.

Och eftersom jag är bitch no1 så armbågade jag mig och Nathalie framåt tills vi stod jättenära scenen, på både gott och ont. Stod bakom ett gäng turkar som knuffades och luktade illa, och sen bredvid dem ett gäng STORA tjejer som man knappt vågade stå bredvid..

De knuffades från alla möjliga håll och det slutade med att jag stod stel som en pinne, höll för ögonen och typ skrek. Näe det var ingenting för mig, borde ta med någon stor människa nästa gång som kan skydda mig.. JAg som trodde jag var stor hade inte en chans..

Åkte hem själv då de andra dragit och sen efter det tog jag som sagt en promenad. Juste, innan jag åkte in till stan hade jag redan vart inne en gång för att köpa en present till lillasyster som fyller år på sön. Hon kommer nog gilla den?


Beepstyle

Ja ni behöver ju inte känna er speciellt älskade. Just nu: inte älskade alls, faktist. Aja Nathlie är en ängel iaf :))

Update: Är nu så irriterad och arg så jag nästan grinar, det kan inte vara hälsosamt, tror jag ska ut och promenera en stund, Jag+mp3n och nada mer. Måndag kommer bli en låååång dag...

Finnutrotaren 10tusen, eller?

Jo jag vet vad jag har gjort mer. Sminkade av mig med rengöringsservetter som sved så fick gå och göra rent med min vanliga sminkborttagning efteråt. Sen scrubbade jag ansiktet och la på tandkräm på ett par finnar. AJAJAJJJJ vad det sved, det var något otroligt. Var helt tårögd och det liksom sved och brände om vartannat.

Tog bort det efter ett tag, med vaddå? Jo med spritservetter. Japp kan ju meddela att det sved som attan det med (men faktum är att tandkrämen var nog värre) och sen körde jag på nåt finnborttagningsmedel från Garnier. På riktigt, tänk vad jag skulle göra med mig själv om jag hade akne. Ja skulle typ ha sönder mitt ansikte totalt, de som har det tycker jag väldigt synd.

Igåår

Inte mkt som har hänt sen sist. Igår var jag och mamma ute och letade efter en balklänning till mig. Någon som har några tips? Kollade in på Aksara och Scala sam någon mer liten butik med balavdelning men jag hittar ingenting..

Provade en ifrån Vila som satt rätt bra MEN det är ingen balklänning, det är en finklänning... Vill ha ett liv i något silkesaktigt och kjol med tyll. Men var hittar jag den då? Det finns ju ingen sådan. Hmm aja som sag tom någon har något tips så kan ni ju tjoa till...

Köpte lite annat grejs ist. Käkade vid typ söderhallarna(?), och for runt bland second hand affärerna där. Hittade även en strumpaffär som hade enbart strumpor i sin butik. I'm amazed. Blev jättesöta strumpor för min del.

Vi åkte tillbaka till hötorget (igen) och letade vidare, efter ett tag mötte vi upp Piips och moster Pia utanför Souk och gick och fikade på Coffeehouse by George som ligger kvar på samma ställe som det gjorde när Debenhams låg där med.

Visade min klänning för dem och måste väl påpeka det att alla butiksbiträden som vi träffade var supertrevliga. Hjälpte till och for runt och hade sig. sen åkte vi iaf hem, efter 6 timmar i stan. Ni kan väl gissa som fötterna levde eller ej?

Sen på kvällen gick jag, den lilla och Camilla ner och hyrde film och sedan hem hit och kollade. Jag tröttnade efter halva och övergick till att ligga och roa mig själv på golvet.. Sen kollade vi lite på Idol-auditions också, skuj.. Ikväll blir det nrj in the park med Nathlie, Izabelle, Adam och Gustaf. Wuho kan ju medela att tre utav oss kommer behöva lida igenom hela skiten. See you there!

Kattungar och glassbilspojken som påminde om Jesse McCartney

Chupp nu har jag vart på landet och klappat kattungar. EXTREMT söta var de. Massor med kort som ingen orkar ladda över just nu.. Iaf så käkade vi god mat med färsk potatis till och till efterätt jordgubbar. Mums! Gosade massor med kattungarna som både kunde stå, gå, hoppa och rulla. SÖTSÖTSÖTSÖT! Vi var ute och spelade fotboll, stod på händer, gungade osv också, mys..

HAha gissa vad som händer när vi är ute mitt på landet och precis har käkat?! Jo glassbilen kommer. Först trodde jag de drev med mig men det var faktist glassbilen :D. Vi ungar kutade ut för att köpa glass och de stod läääänge och valde. Btw så var han som körde bilen väldigt söt och påminde om Jesse McCartney läskigt mkt. Blev en mixpåse tillslut, och som mamma sa; "Saknar jag dig en torsdag halv nio så vet jag vart du är.." Haha

Knittingwoman is back!

Mowahaha sitter här med min stickning som back in the old days ;). Har insett att jag måste hinna klart med den tills om ett par veckor så sätter lite fart nu. Har 3/4 vante kvar nämligen... Så nu stickar vi på så jag får dem klara.

Ikväll ska jag till moster som har fyllt år och så ska vi klappa kattungarna xD. Gah det var typ 1 mån sen vi såg dem sist så nu borde de vara jättestora och förmodligen väldigt livfulla. Ni anar inte vad jag längtar (jo det gör ni, vem längtar inte efter 8 kattungar att gosa med?!)


Wuho, I'm going to hell and then I'm off to Heaven..

Har långlunch som vanligt.. Vart ingen spanska vilket gjorde att vi fick typ 1h och 20 min lunchrast. Så jag har hunnit med att göra min försenade engelskaläxa och käkat yoghurt :))

Efter lunchen har jag mentor, syslöjd och sen tyskaprov :/:/. Asså det känns som om det vi har fått att plugga på bara är grammatik, inga substantiv alls. Så jag pluggade in några gamla ord och några nya. Har lite problem med Ackusativobjekten.. Menmen, lär väl överlea ändå..

Gissa vad som händer efter provet då?! Jo jag och pappa kör hem båten :D:D:D:D. Gud vad länge sen det var, Båten, fördäck, vind, sol, vågor, vatten som stänker+ingen lillasyster = himmelen. Dvs jag ska få spendera en timma i paradiset idag :D

Hahaha, detta betyer att jag är a prep/emo??

ROCKER
[x] You have long hair?
[ ] You like Beer?
[ ] You have been in a Mosh pit?
[ ] You don't believe in God.
[ ] You have a pentagon not pentacle on some clothing
[ ] You own some spikes?
[ ] You can play guitar
[ ] Do you own Boots? Boots=stövlar=ja? Men tror de syftar på typ "tyffa boots" här...
[ ] Do you rock out?
Total: 1

DRAMA KID
[x] Ever been in a play? (presentation i klassrummet...)
[x] Have you ever seen a theater show?
[ ] More than 10 West End shows?
[ ] Does your current job involve theater in some way?
[ ] Want to end up working in/for theater?
[ ] Can you recite all of the lyrics to your favorite play/musical?
[ ] Do you break out into random songs whenever/wherever?
[x] Do you like the 'Sound of Music'?
[ ] Did you like the Broadway show you saw?
Total: 3

REDNECK
[ ] Do you have a couch in your front yard or porch?
[ ] Do you drive a truck?
[ ] Do you like four-wheelers?
[ ] Do you like to get dirty?
[ ] Do you like country music?
[ ] Do you have a broken car in your back yard?
[x] Do you own a cowboy hat? (en gammal från dagis?)
[ ] Do you have more than 4 different animals at your home?
[ ] Do you watch Larry the Cable Guy videos?
Total: 1

GOTH
[x] Do you wear black eyeliner?
[ ] Is most of your clothing dark?
[x] Do you think about death often?
[ ] Do you want to die?
[ ] Are you a social outcast?
[ ] You like Hot Topic?
[ ] Do you enjoy Tim Burton movies?
[x] Are you mean?
Total: 3

SCENE KID
[ ] Do you own band shirts?
[ ] Is a bandana part of your everyday outfit?
[ ] Do you wear tight pants?
[ ] Is there "X's" or the word "MOSH" in your screen-name?
[ ] Does your myspace profile play a song?
[ ] You have been called "scene"?
[x] Do you like cartoons?
[x] Do you like hello kitty
Total: 2

SKATER/PUNK
[ ] Do you skateboard?
[ ] Do/did you wear skateboarding shoes?
[ ] Do you do stupid stuff with your friends?
[ ] Have you gotten in trouble with the Cops
[ ] Do/did you have/want any piercings other than ears?
[ ] Do you wear Band t-shirts?
[ ] Have you called someone a poser recently?
Total: 0

PREP
[x] Do you say the word "like" a lot?
[ ] Do you shop at Hollister/ Abercrombie&Fitch/ AE/ Aero?
[x] Do you laugh a lot when you're with your friends?
[x] Have/do you watch(ed) LAGUNA BEACH?
[x] Do you like pop music?
[x] Do you want/have a little dog?
[x] Do you laugh a lot?
Total: 6

HIPPIE
[x] Is your hair long?
[ ] Do you own a tye-dye shirt?
[x] Do you want to save the animals?
[x] Do you think war is unnecessary?
[ ] Do you like folk music?
[ ] Have you ever participated in a protest?
[ ] Have you ever been overcome with a desire to hug a tree?
[ ] Is your idea of fun sitting around one person playing a guitar and singing along?
[ ] Do you see someone playing frisbee and automatically ask to play?
Total: 3

CHRONIC
[x] Do you enjoy reggae music?
[ ] Do you love Bob Marley?
[ ] Do you like the colors red, yellow, and green?
[ ] Do you smoke ganja more than once a week?
[ ] Have you ever been in an argument with somebody about how weed is better than alcohol?
[ ] Do you make wishes at 4:20?
Total: 0

GHETTO
[ ] Do you wear do-rags?
[x] Do you like hip-hop?
[x] Was Tupac truly the greatest rapper in the world?
[ ] Do you believe he's alive?
[x] Do you like afros?
[ ] Have you ever said "Fo Sho"?
Total: 3

EMO
[x] Do you cry often?
[x] Do you wear hoodie sweatshirts?
[x] Do you like soft music?
[x] Do people not understand you?
[ ] Do you write your own poems/songs?
[ ] Do you die your hair red, black, or any dark color?
[/] Do you cut your own hair? (Min Izabelle gör det ;D)
[x] Do you sometimes feel very lonely?
[ ] Is "Ohio is for lovers" by Hawthorne Heights a good song?
Total: 5.5

SURFER

[ ] Do you surf?
[ ] Do you wear flip flops all year around?
[/] Do you wake up before 6 every morning? Ibland..
[x] Do you own any pairs of shorts?
[x] Do you tan in the summer?
[x] Do you want to be at the beach right now?
[x] Do you hate/"dislike" tourists? Är nog en själv iofs...
Total: 4.5

GEEK
[ ] Do you wear glasses?
[x] Do you get good grades?
[ ] Do you use an inhaler?
[ ] Do you stick calculators and pens into your shirt pockets?
[x] Are you on the computer often?
[ ] Do you look forward to going to school?
[ ] Are you shy around the opposite sex?
[ ] Do you play video games?
Total: 2

INDIE
[ ] Do you never follow fashion?
[ ] Are The Libertines one of your favorite bands?
[ ] Do you like Starbucks?
[/] Has a band "lost their touch" if they get into the charts?
[ ] Do you stick out from all your friends?
[ ] Do you own a purple hoodie?
[x] Do you not care what other people think?
[ ] Do you wear clothes you can't get where you live?
Totalt: 1.5

Tyska prov imorgon..

Ha, nu har jag pluggat tyska nästan konstant sen jag skrev sist. Eller asså satt framför datan och pluggade. dvs plugga lite då och då.. Så jag har pluggat i fyra timmar(-middag och datatid så borde det väl bli 2h?)  har inte pluggat såhär länge typ någonsin? Help, Elsa is going pluggis 4 real

image116
Såhär glad är jag över tyskapruv

Schkymmis

Hmm den som ser mig nu kommer förmodligen asgarva. Ligger och pluggar tyska, ena benet liggandes på golvet, andra benet rakt ut på glasbordet och röven nånstans därimellan. Sen ligger jag på d´fel ledd också.. Hur hamnade jag såhär??

Mwiiiiie!

Bajs sitter och pluggar tyska. Pappa ringde precis och sa att båten ligger i, han ville köra hem den ikväll men den fucking tyskan sätter stopp för det. Hade fysikprov som gick åt helvette. Musiken kom vi överens om att jag tar hem skiten och får det gjort. Jo för jag är ju vääääldigt musikalisk (vem försöker jag lura?)

Iaf så nu ska jag fortsätta med mitt pluggande som den sanna geek jag är. Men först tänkte jag länka till Käthe som har en tävling där man kan vinna en ROSA digitalkamera, SÅKLART jag är med. Mer rosa än Elsa blir det nog inte...

Sött nagellack iaf..

Idag var en jobbig dag :/. Började med att jag sov dåligt och gick upp 06.17, började med gympa - utomhus... Vi körde volleyboll vilket = kallt, blött, ont, tråkigt, smutsigt och jobbigt -.-. Iaf så hade vi inte heller några omklädningsrum vilket gjorde att jag fick gå vidare i min mysdräkt (nej jag tänker inte byta om i ett klassrum med insyn från skolgården).

So:n var trist. Matten var helt okey, fortf typ bara jag som arbetar, menmen. Their lost. Lunchen var typ dagens prövning som jag failade totalt på. Var så in i helvette hungrig så bestämde mig för att käka. Satte mig med killarna och när jag precis börjat skära i min köttbulle börjar det prata om bakterier, hur stor chansen är att jag har ätit på samma bestick som blablabla...

Jo men ofta jag kunde äta min mat då? Ibland ogillar jag er pojkar starkt. Förstår inte varför ni håller på så mot mig, tror dock inte de förstår hur jag mår efter nåt sånt. Aja shit the same..

Sen typ satt jag, son trök, svenskan hade vi nationella muntliga på. Jag tyckte det gick bra med alla tyckte att när jag återberättade berättade jag exakt (innantill) som berättarrösten hade gjort. Tänkte inte på det själv men jag kanske valde samma ord som berättaren? hade dock bara stödord och pratade utifrån enstaka meningar.

Efter skolan drog jag och pissabelle hem till mig, hämtade pengar, fikade (cappuccino nu igen) och sen drog vi in till stan. Lol målade naglarna på tunnelbanan påväg in, hur geek får man bli? Iaf så gick vi omkring lite, köpte 2 par trosor, ett nagellack från Mavala i färgen "Sweety" (Sommarkollektionen), mousse och nagelfilar :).

Izabelle fick mig även att prova ett par balklänningar, dock dög ingen ;). Hem, pappa hämtade mig vid Islands, käkade, pluggade fysik, kollade på mitt program (se föregående inlägg) och nu fortsätter jag plugga ;) BAAJ


Påminnelse

Haha detta är bara för att påminna mig själv, menmen.. KOM IHÅG att du vill se på ett program som går 20.00 på tvåan. För er som läser kan jag väl förklara att det är ett program som handlar om en famiilj som blir målad svart och en som blir målad vit och sen får de leva sitt liv i en vecka och känna på hur de behandlas.

Jag tkr iaf att det låter väldigt intressant, och det skulle inte kunna kommit lägligare, just nu är det nämligen väldigt aktuellt. De som känner mig vet, de som inte känner mig vet INTE ;);)

Woooscha, would you love teh black-Elsa?

Hmm, tänker nog inte ens berätta vad jag vill just nu. Misstänker att ni skulle tro jag var psykiskt störd på riktigt.. Kan berätta att det handlar om min hudfärg iaf...

Idag var jag och hjälpte farmor litegrand, plockade och fixade sen serverade hon tårta som jag och pappa fick käka till lunch. Min farmor har nämligen precis flyttat och så sålde hon det gamla huset i förrgår :). Lite tråkigt då jag gillar huset (för att inte tala om trädgården) men men..

Sen så har jag slöat, kollat på film och läst lite fysik. Muy bien Elsa..

Slöa jävel med nytt nagellack

Jupps idag=slödag. Borde egentligen ha städat så det ska jag göra nu ikväll ist. Hade tänkt kolla på film med Izabelle men hon dissade mig :O! Iaf så när jag väl hade klätt på mig så åkte jag till Vällingby (ovanligt..) Skulle kolla efter solglasögonen men de hade de bara i svart...

Kollade även efter ett visst armband på HM men det fanns inte det heller. Så jag tog och gick in en snabbis på Kicks ist. De har jätterea med massa saker nedsatta till 70%. Självklart fann jag mig ett nagelack, ljussrosa lite pärlemoskimrande. Det köptes.

In på Twilfit och provade bikini, överdelen satt inte snyggt den såg för liten ut på något sätt.. Skumt. Sen mötte jag Sofie och gick iväg till hennes dansuppvisning. Hjälp vad hon dansade, trot hon var med 8 ggr och dansade -.-. Hur hon hann  med klädbyten därimellan var/är ett mysterium.

Sen hem igen, mötte den lilla och rödtott också.

Hejjagvillhittanågotdunkattdansatill?!

Mowahaha massa inlägg det blev ikväll då :S. Iaf så är jag grymt sugen på ny fjortisdunk, någon som har något bra? Näe inte jag heller. Helt plötsligt är alla mina nya låtar inte lika underhållande längre. Måste vart efter vs som jag blev på sånt extremt dunkdunk-humör.

Hade en skitbra hemsida förut och nu har jag glömt bort adressen, kan jag bli klantigare eller? Den uppdaterades inte så ofta men fan vad grymma låtar. Just nu kör vi klassiker från 6:an-7an Dj Mangoo - Eurodancer ett tag iaf.

Kedjesms ^o):S?

Hmm, fick precis ett kedjesms från nån jag inte känner :S. Eftersom jag är lite skum så kollar jag ju självklart numret (haha redan innan jag läser smset) på hitta.se. Någon från Bromölla. Skum människa, 4 mobilnummer har hon också:S:S Nu börjar det igen!!

Victorias secret

Wuho, om 5 min börjar reprisen på vs-fashionshow. Missade den för nån dag sen för att jag pallade inte sitta uppe sent på en vardagskväll så nu passar ju perfa:D:D:D Nu är det bara 3 min kvar


Vita solglasögon, cappuccino och X som bitchar..

Mowahahaha tror att jag har hittat de perfekta vita solglasögonen, ska prova dem först dock. Bara sett bilder från internet. Iaf så var jag och Izabelle hemma här på lunchen; Thai med loka till och sen fikade vi med nya cappuccino-maskinen och våra goda brownies(som smakade mer chokladkolakakor).

Fixade det sista på gymnasievalet också, lade till Höglands och VR Odenplan längst ner (Haha eller ovanför Bromma). Skrev ut det och sen tog vi cykeln ned för matte igen. Några hade muntligt ma-prov så vi andra fick arbeta utan lärare.

Haha vet väl inte om de andra gjorde något men jag räknade ett par sidor iaf. Sen var det gympa, hade yoga. Var väl sådär, jobbigt då en vissa GUSTAF filmade mig -.-. INTE ROLIGT, så jag slog honom och nu har han lovat att han raderat det, misstänker dock att han lurar mig..

Hmm här hemma har jag inte gjort mkt, väntar på mat och sen ska jag se reprisen på VS Fashion show. 19.00 på trean ikväll. Har redan fixat så att middagen är planerad efter programmet :))

Annars har det väl inte hänt så mkt förutom att det är inbördeskrig i klassen. Eller om man ens kan kalla det så? X är inte spec. omtyckt och gick då till mentorn och sa att han "visste" vem som hade klottrat, fortfarande X, du har ingen aning...

Shit mina armmuskler sinar bort

Så ni vet allihop så har jag blivit svag, August tar mig i armbrytning och klarar knappt några armhävningar. Det ska bli ändring, vad tror man om 30 om dagen till att börja med? Det borde tillochmed en slö jävel som jag kunna hålla.. Till råga på allt så har jag inte joggat på över en vecka. Har inte haft tid riktigt med ändå!!

Massa plugg, lögner och polisanmälan

Pfft trodde ja allvarligt att jag skulle ha tid med bloggen bara för att mitt bildarbete var klart? HAHA, bra skämt Elsa. Spankzthan (Spanskan) blev klar igår vid midnatt, nu sitter jag med engelskaarbete och senare ikväll ska jag börja skumma lite angående mitt so-arbete. Sen är det ett muntligt i bild, och skriva en låt i musiken, tyska- och fysikprov nästa vecka.

Bajs, kommer inte ens ihåg när mitt schema var såhär fullt sist. IGår hade jag nationella muntliga i ma. Gick väl sådär. Juste sen måste mina vantar och skjorta bli klara i slöjden också. Funderar på att gå ner till skolan för extraslöjd lite senare?

Aja annars så händer inte på mkt. X i vår klass som tjallade för tjejerna har inte synts till i skolan och han lär nog inte komma på ett tag. Kan ju inte påstå att killarna älskar honom sådär överdrivet mkt just nu.. Dessutom ledde hans rykten till polisanmälan på BÅDE Gustaf OCH Adam. Asså suck, det var inte ens dem.

Anmälan är baserad på "källor". Tsss vilka fucking källor? Källor som hittar på egna små lögner eller? Aja men det kommer gå bra, de har ju inte gjort något så behöver inte ens oroa mig för dem :-))

Men nu ska jag fortsätta läsa om Shakespeares liv. Wuuuuho... Schpännande..

Bitterfittor

Igår morse prydde orden "Vera har klamydia" vår skolvägg. Vera går på och säger att det är Gustaf som har gjort det. WTF, ofta det är Gustaf?
Iaf så har han precis fått mail ifrån skolan om att "han" har klottrat. Fortfarande wtf, det var ju inte Gustaf. Kan meddela att ja jag vet vem det var. Men inte fan var det Gustaf. Låt honom vara fucking Bitches.

X i klassen tror att det var Gustaf och självklart "tjallar han" (heter det tjallar om man tjalla om en lögn?? Eller är det bara sprida rykten?). Iaf så tjallar han till tjejerna i klassen. JÄVLAR VAD IGNORED DU KOMMER VARA OM DET ÄR DU SOM HAR SAGT NÅGOT!

Fan vad arg jag är just nu, ORKA sprida rykten? Han var ju fan heller och klottrade.. Gah min klass är så jäkla jobbig, gå och dö! Och fortf. X om du har sagt något kan du ju förbereda dig på att ditt liv kommer bli ett helvette..


Långlunch med omelett och en förvirrad blondin ;)

Mästerkockan Elsa slår till igen, har långlunch så passade på att gå hem och käka lunch :)).  Blev som vanligt en omlett med spenat och potatis i. Mums säger jag bara. Pappa var hemma och blev väldans förvånad över att jag kunde laga omelett;). "Det blir nog en mamma av dig också nån dag", Hahaha jag tar det som att min omelett såg god ut?

Har inte skrivit spec mkt eller ingående senaste dagarna. Varje gång man kännt kreativiteten komma så har jag fått öppna upp mitt bildarbete och skriva på det istället. Jag hoppas hon förstår hur många timmar det där arbetet har tagit mig. När jag inte skrev, satt jag och målade, googlade bilder eller redigerade bilden som jag jobbar med.

12 sidor blev det iaf till slut, dock var det ju bilder i som tog plats så kanske 7 sid text? Och till det ska stora målningen lämnas in och alla mina skisser osv. Hade bild nu på morgonen men hann inte klart med bilden så ska stanna en stund efter skolan.

Satt i korridoren som vanligt dock har pojkarna fått som vana att också sitta där:/. Aja det är väl lugnt antar jag, dock målade Adam på mig :( Inte snällt så jag gav tillbaka :D Gissa vem som vann?

Haha nu ringde Izabelle hon undrade vart jag var för hon har tröttnat på att vara i skolan, sen låste hon precis in sina nycklar i skåpet. Hon är min älskade lillklant asså.. Mnen nu ska jag städa undan och sen ta cykeln och möta henne och sen har vi goegrafi, SOOOOO EXITING, huh?

Kod-msn

Msn just nu är väldigt kodat, har man ett får framför namnet hatar man X osv. Och alla som tycker att love luktar bajs ska komma med olika färger på strumporna imorgon. Japp vi är VÄLDIGT MOGNA!

Uppdatera mera

Hejsan Gustaf, räknas detta som en uppdatering? Gör faktist bild så jag har inte tid, Elsa är en dyktig flicka!

Bildarbetet går framåt

Gissa vem som vaknade runt kvart över åtta? Jo men självklart vaknar jag tidigt på helgerna.. Gick upp, skrev mer bild, frukost och sen har jag suttit och målat på bildarbetet. Har kommit en bit tro det eller ej, klänningen är nästan klar, vattenkannan är klar, håret och sandgången likså. Det går framåt:O:O.

Mowahaha passade även på att måla lite med smink, mucho roligt :). Självklart stoppar man med det på ett hörn i sitt arbete också. Nu ska jag nog ner och måla igen tror jag, eller så ska jag klä på mig, STORA beslut som vanligt ;)

Senare ska jag till farmor igen och hjälpa henne fixa. Sen måste vi nog handla lite mat så hon har nåt att äta osv. Ikväll ska jag och Pissabelle in till Kista för lite shopping sen Donken om den lilla får bestämma dvs..  iOBS! IZABELLE KOM IHÅG ATT VI SKA TILL KISTA!!!

Flytta med farmor

Hellu, dagen idag flöt på bra. Efter bowlingen åkte vi hem, hämtade meine cykel på skolgården och cyklade hemåt. Hamma käkade jag MELLIS (JA jag vet att det är töntigaste ordet äveh men det skiter jag i, det är gulligt). Sen for vi iväg hem till farmor, idag var hennes flyttdag så vi har konkat grejjer hit och dit.

Det gick riktigt bra faktist även om mamma irriterade mig något extremt i början. När vi fått in allting promenerade vi ned till Scandic resturangen. Farmor bjöd på middag och jag tog nåt tonfiskspett med ugnsbakad potatis och tsatziki(jobbigt att stava). Vi hade iaf jättetrevligt.

När vi käkat upp åkte mamma hem medan vi andra gick upp till farmors lägenhet, käkade vindruvor och kollade på Snooker, farmors favorit"sport". Hon kan hur de alla spelar och kan tillochmed namnen på kommentatorerna :O. Min farmor är SÖT!

Lunchmake

HA! Är hemma på långlunchen och sminkar mig :S. Det bleir inget bada utan det blir bara bowlingt ist. Wuho!

Mascaradilemman

Hmmm som vanligt har jag stora problem. Ska jag köra med mascara, vattenfast mascara eller utan? Det är nämligen så att vi ska typ bada på gympan (jaa typ, min mentor ringde och mummlade även något om bowling?)

Iallafall; det är stora beslut.  Skulle kunna köra mascara och tvätta bort den på lunchen, fast om man då får bowla känner jag inte för att göra det utan mascara. Argh mitt liv ÄR hårt

28

Tjugoåtta, that is what's keeping me från psykiskt sammanbrott..

Elsa does it movie-style

HAHAHAH gissa vad jag gjorde precis, när jag skulle ta min cykel och gå hem från skolan? Jo böckerna och papprerna flyger av pakethållaren. Alla papper flyger iväg och självklart gör jag precis som på film; springer efter alla papper medan de som snällt ligger i en hög börjar blåsa iväg de med. Hahahah, Ebba hjälpte mig samla ihop dem iaf :). Haha, mitt liv, en film ?

Philipparnas dag

Grattis på namnsdagen till alla Philippar; Philip M, Philip G, Philip H, Philip M, hunden Philip M, Philip S osv... Jag känner för många Philippar..

Min dag idag = inte min dag

Idag=Jobbig. Den har vart väldigt kort och inte alls ansträngande men ändå känns det jobbigt just nu. Först hade vi sovmorgon, bild(ist för matte), spanska, lunch, mentor, syslöjd och sen slutade jag men jag satt kvar i bilden. På syslöjden sydde jag klart min skjorta, har nu bara knappar och knapphål kvar vilket känns bra då vi bara har 3 lektioner kvar, bra planering Elsa, nu gäller det bara att bli klar med sista vanten också.

Bilden gick rätt bra faktist, hon sa att hon redan visste vart jag låg betygsmässigt men att jag inte fick tappa ambitionen för det. Så just nu sitter jag och skriver lite i bildarbetet. Har lyckats smöra ihop nästan en hel sida enbart genom att förklara hur det är att måla av vattenkannor. HAHA, damn I'm good.

Lyckades dock bita mig i tungan när jag tuggade tuggummi (små barn ska inte tugga tuggummi) och sen när jag plockade blomkvistar till mamma (små snälla flickor gör sånt påväg hem från skolan) så stack jag mig på en tagg. Ajaj.. Och ännu mer hemst: det går rykten om att PRINSGUSTAF har färgat sitt hår svart :|

Meine beloved cykel :((

Nu ska jag ned och leta cykel, önska mig lycka till...

Update: JAG HAR EN CYKEL, MED DÄCK OCH ALLT:D:D:D

Händelserik valborg

Nu ska ni minsann få en detaljerat inlägg om valborg, känns som om det behövs... Först var med middag hos Marcus fam, våra grannar, vi fick jättegod mat, dock väldigt mättande. Hade gärna haft en större mage^o). Efter maten tog jag och Marcus min cykel ned till Ängbybadet. sen skildes vi åt.

Jag gick upp till Gustaf, Henke, Gustafs kusin Leo och Matte. Guess vem de bombarderade med kottar? Nostalgitripp ned för vattenrutchkanan. Stod där nere ett tag och sen snodde Gustaf Leos skateboard och körde den ned för kanan. Gick faktist bra :O

När vi gick ner på stranden mötte vi Izabelle, Ems och Nathlie. Självklart var det ju liiiiite annat än cola i deras pappermuggar.. Pratade med dem ett tag och jag och Emelie gick runt och spanade efter folk vi kände. Kom tillbaka och fann en väldigt full X m co. Satte dem uppe i backen. Gick runt lite och hittade sedan dem igen..

X kände ju unte för att sitta stilla så hon och T vinglde omkring, krälade i sanden, i gräset och tjaaaa de stod väl någorlunda fint här jag höll i dem.. Izabelle, Nathlie, Emelie Gustaf och co försvann. Där var jag och Henke med en kissnödig full X och en kissnödig full T.. GREAT. Satte dem bakom en buske och ungefär då drog Henke vidare..

Ringde Nath för att fåreda på var de var någonstans då jag skulle tillbaka för efterätt hos Marcus m fam. X och T fick hålla i varandra och jag i X oc så tog vi oss sakta upp mot Judarn. Påvägen

T - Jaag saamlaaaar på bilnummer *böjer sig ned för att se bilnummer*
Jag - Men det kan vi göra en annan dag, okey?
X - Jag kan inte se vad det står på bilnumrerna...


GREJT!! Fick upp dem efter några mindre problem där väntade typ alla killarna i D (väldigt hjälpsamma dom var då...) X och T krashade i en taggbuske, Nath joinade dem efter ett tag.. Stod och funderade vad jag skulle göra, killarna i D gick and so did de andra, kvar var jag, X, T, Nath och Ems som vid det laget låg ner på trottoaren.. X och T sprang iväg.

Ems låg ned på trottoaren och Nath hade tappat bort sin mobil, ringde till hennes mobil. Henke svarade och sa att de var påväg hem till Gustaf. Happ, upp med Ems på min rygg och Nath bredvid mig. Kom till Däckgrejset vid Ängbyplan och insåg att vi inte visste vart Gustaf bor, eller en full Nath tyckte att hon visste men kände inte för att lita på henne.

Satte mig ned där på gatan, Nath la sig ned med huvudet i mitt knä och Ems låg ner på marken och klarade inte av att sätta sig upp, drog upp henne så hon låg i mitt knä.

That's were I freaked out. Vem är närmast?! Insåg att jag faktist ser Adams hus från där jag sitter, ringer honom. Efter lite samtal hit och dit kommer han och hans föräldrar. Precis då uppenbarar sig även Henke, Gustaf och co.

Adams föräldrar hjälper mig lite med Ems och kollar så att hon är okey, de erbjuder sig att hälpa mig släpa hem henne till mig men jag säger att det går bra, ringer pappa och frågar om vi får krasha hemma hos oss ett tag. Emelie får hoppa upp på min rygg, nu gäller det att se ut som att vi klarar det tills vi är utom synhåll för Adams päron. TACK TILL ADAM :))

Jo men det går väl sådär, möter Nath som försvann ett tag hon hjälper mig tills vi kommit runt hörnet.. Sa hej då till Nathlie och började släpa upp Emelie, typ bar henne i min vänsterarm (som just nu är död) mötte några som gått i vår skola som undrade om de kunde hjälpa till men det gick bra. Emelie undrar om det är långt.. Jaa det är långt..

När vi väl kommit fram till mitt hus får Emelie ligga ner på trappan medan jag låser upp och larmar av.. Tar in henne, in på toa och sedan bär jag upp henne och lägger henne i min soffa. Hämtar en jättekopp med vatten och skär upp äppeltärningar så hon ska få något i sig..

Vågar dock inte lämna henne, är rädd att hon ska somna, slår på Idol-auditions på tv så hon får något att koncentrera sig på. När jag går ner eller ut i badrummet får hon räkna högt för mig, alfabetet och räkna till tjugo.. Eller jag räknar och hon säger efter..

Hennes mobil ringer ilsket och sen ringer det även på hemtelefonen, det är hennes morsa som vill prata med henne. Hur visste hon att Ems var här? Iaf så få hon snacka med henne och sen får jag tillbaka luren, 'nej jag vet inte om hon druckit något' Hon frågar efter min adress och säger att de kommer strax.

Mamma har kommit hem men hon håller sig undan iaf :). Sätter Emelie i trappen och så kanar vi ned. Massor med vatten och äpple. Verkar funka någorlunda, nu kan hon nästan stå upp själv. Hennes morsa kommer och jag och mamma går över för efterrätt till våra grannar.

Väl där får jag höra att Marcus har hjälpt X nere vid Ängbyplan, herregud vilken tur!, sen hade polisen dock kommit och hämtat henne. Izabelle är tydligen jätteledsen och hon ringer senare, so does Henke. Alla verkar ha överlevt iaf. Käkade efterätt och sen gick vi hem igen.

Japps där var min valborg, dock står min cykel kvar vid badet (eller förmodligen i bitar runtomkring) ska ner och leta efter den senare. Just nu mest samlar jag huvudet. Återkommer senare.

Valborg....

Det jag kan meddela är att alla lever, får återkomma för mer info..

RSS 2.0