Ring inte.

Sitter hemma här utan röst idag igen.. HAr fått ut några småljud iaf -> på bättringsvägen iaf!

I'm hooked

Te regalo mi orden, mi desorden
Te regalo mi norte, mi horizonte
Mi filosofía, mis historias, mi memoria..
Te regalo mi amor que se acumula
Te regalo mis manos, mi locura
Te daré todo lo que me pidas, yo por ti daría mi vida


Mute

Nej inte fan blir det någon tjejmilen för mig, rösten är som bortblåst. Hade lite röst igår och den använde jag till att prata med farmor+kusiner igår och för betala för det nu antar jag. Redovisning imorgon, det kan jag ju också ge upp. Suck.

No voice..

Tappat rösten. Kul i jul. Igår var det skola först iaf, spanska där vi började kolla på "Volver" med Penelope Cruz. Helt okej, kunde mina gloosor iaf :). Bio där vi pratade om learned behaviour och snurrade in på varg-pojken och Mowgli (?). Lunch, fysik. Slutade tidiagare så hängde med Emilia, kolla runt lite i affärer. Chill. Tillbaka till skolan för att prata med Mia. España it is.

Jag o Jossan drog hem till henne, chillade, kilade hem och hämtade smink och kläder och sedan tillbaka för att käka middag med Finis. Lyssnade på spansk musik (Carlos Baute - Devorándote som jag lyssnar på nu med:)). Emilia kom och joinade oss, mötte upp Laura och drog oss mot Minneberg. Drygt folk, småfjortisar, dålig musik. Näe lyckat skulle jag väl inte kalla det, Emilia och Laura fick nog rätt fort och drog tidigt. Jag och Jossan fick nog när fjortisarna började spy ner lokalen. Tack och hej!


Hem till Jossan och käka kladdkaka. Sova. Vakna. Kladdkaka. Chillade i hennes säng till lunch då vi gjorde pasta med tomatsås (från grunden, den ni!). Josefins kusin Jenny kom, satt o babblade till typ 6. Till Bplan, mötte upp pappas sida av släkten. Farmor fyllde år igår. GRATTIS FARMOR LIA! Har världens bästa farmor, tror jag har berättat det tidigare men det tåls att upprepa. Hon är dessutom mitt bloggfan nummer 1. Aktiv som en jag-vet-inte-vad, superfarmor.


Kanske visst vet vad jag ska göra med mitt liv?

Tisdag, onsdag, torsdag gick fort. Mer hjärna än hjärta vilket känns rätt skönt.. Nu har jag bara 169 skoldagar kvar.. Skummade igenom några "gamla" inlägg, hittade det här! Rätt sjukt, är de samma fyra ämnen som jag klurat på nu senaste dagarna.. Är ganska inställd på Spanien, bara spansk musik i mina hörlurar, sitter o nöter spanska forum och pluggar spanskagloosor.



Ser det ut som att jag skulle banga liksom?

Orkar inte.

Nu blir det nog lite mer aktivt här, rutiner, rutiner. Skola, bröt ihop lite innan religionen, jobbigt med alla som frågar och tror. Max flyttar imorgon bitti aka det är inte jag och Max längre, så nu behöver inte någon mer fråga om det. Och nästa som frågar hur det känns kommer jag seriöst stampa på tån och fråga hur det känns.

Träffade iaf Max först, men tight så vi bestämde oss för att ses lite senare. Mötte Izabelle på tuben och hängde med henne ett tag, hämtade Aquena med henne. Jösses vad stor och fin hon har blivit :). Hem och sen iväg till Max, hängde med honom. Skönt att bara vara, inte behöva prata och diskutera. Kramades hej då utan tårar t.o.m. Har gråtit nog i helgen så det var nog det.. Hej då Max, kommer sakna dig

Gammal och grå

Om 173 skoldagar tar jag studenten, ut med det gamla, in med det nya. Just nu är jag sjukt taggad på Spanien i ett par år. Jag och Ragna ska vara duktiga i år, vi paxar platserna längst fram, ska göra alla läxor (men seriöst, vem ger 40 sidor historia redan första lektionen??). Whatever, nu kör vi.

.

Den 25 blev redan den 21a för mig. Det här suger.

En dag närmare studenten..

Började skolan idag. Trean. Wow. Känns asbra samtidigt som det känns asjobbigt, betyder att lovet är slut och att den 25 närmar sig med stormsteg... Känns skit. Vill egentligen bara pausa här och ha det här lite längre.

Bloggen 3 år, tårta någon?

Jag och Jossan satt och nötte gamla inlägg igår och insåg att visst är det idag som bloggen "fyller" 3 år. Jösses var och är första tanken, en sjättedel av mitt liv. Ganska sjukt egentligen. Vi satt iaf och garvade åt gamla inlägg, haha men det kunde vart värre, försvarar mig med att jag var faktist bara 15 atm.

Hemma

Hemma från Puerto Banús nu igen, legat sjuk hela resan vilket resulterade i doktorbesök, spruta och antibiotika. Kul. Whatever, guida ettor på mån, skolstart på tis, skola. Kul liv.


:)

Jag har världens finaste pojkvän :)

RSS 2.0