Nyårsafton

Klockan 7 kommer våra gäster. Först var det ju tänkt att jag skulle spendera nyår med tjejerna i klassen, men bangade på den. Hade inga riktiga planer o jag orkar inte drälla runt på nyår. Har iaf hittat en lagom klänning som ska på o svarta strumpisar. Måste blåsa håret, måla naglarna, sminka mig o hjälpa till i köket.

Det snöar!!

Snösnösnösnösnösnösnösnösnö....


2day

Idag var intensiv idag igen :/.Jag som hade planerat att slappa..  Iaf först åkte jag o Izabelle till Kista, blev lite shopping som vanligt, köpte en nagelstärkande gele från Deborah, en svart glitterliner från Viva la Diva o Paris Hilton parfymen i hjärtförpackningen. Allting på rea, måste väl erkänna att jag är grym, tror det var minst 50% på alla..

Paris Hilton parfymen är ju min bff, så det råkade bara vara tur att jag hittade en sån för halva priset på Lindex :D. Min förra sprutade killarna i klassen slut på genom att spraya på varandra med den -.-

Iaf sen åkte jag hem till farmor, där jag käkade middag med familjen, farmor, faster, kusin, fasters kille o hans 2 söner:). Fick lax o sen efterätt, jäklar vilket svullande... Letade efter farmors smyckeskrin också som verkar vara spårlöst försvunnet. Sen åkte vi iaf hem  o har hunnit fylla i min nya, snygga, rosa almanacka :)).

Skor..

Hmm, tror att det blir stan idag igen, men först tänkte jag tvinga med syster till Vällingby för att hitta ett par stövlar... Hittade ju ett perfekt par i Mocka igåår. 180 kr, lagomhöga, lagomlagom av allt. Och så går inte vänstersoten ner -.- Her extremt höga fotvalv så får nästan aldrig på mig stövlar, men det här var ju mocka så de borde töja sig lite, funderar drf på att låta lillasyster ha dem ett tag så att de töjer ut sig och sen ta dem själv 8-).. Eller mamma...

Mer julklappar :D

Idag var det Täby då. Först gick jag runt med min lillkusin Ninna på 8, eller hon fick hänga efter mig medan jag flängde omkring, men hon hade roligt så det gjorde inget ;). Köpte iaf jordens sötaste rosa Hello Kitty-tröja på BikBok. En Batmantröja från HMs barnavdelning, trosor från Lindex, bytte min kofta till en svart på Zara o sen ett korallfärgat läppglans från Kicks!

Efter någon dryg timma så gick Ninna (lillkusinen) med sin mamma ist o jag gick själv. Hittade faktist mest saker när Jenny var med! Sen käkade vi, nudelwok till mig! Mums, sen var det mer shopping, rätt effektiv dag faktist. När vi shoppat klart stack vi hem till kusinerna för fika o julklappsutdelning. Nea var dock sjuk :/. Hon verkade glad över de julklappar hon fick av mig faktist!!:D

Av dem så fick jag en Burberry London present box, parfym o bodylotion i :D. Tack :D!! Fikade o de andra spelade tv-spel.. Nåt spel där man var en boll o skulle klistra upp enn massa saker på bollen, sjukt dåligt förklarat menmen.. Btw så har jag fått rätt mkt skumma kommentarer på senaste tiden, samma IP, olika namn, bloggar o mailadresser... Lillasyster har fått från samma, paaaaaallaaaa! Just for your info I know who u are! U r from Poland and I have my eyes on you!

Rea-shopping

Så var man tillbaka från Solna :). Blev duntossor, sminkpensel, klänning, t-shirt, trosor, sockar o en mössa som matchar min söta halsduk :)). Allting på minst 50% rea, I know, jag är grym!

Mobillös

Japps så var man telefonlös. Har tappat den, smidigt va? Iaf mormor hittade den i diket  utanför deras hus.. Jag är inte så skillad... Så nu känner jag mig smått handikappad, en del av mig är borta i Täby ;). Får tillbaka den imorgon, men nu ska jag till Solna, ska hitta någon blomma till mormor också!

I love CSI

Fastnade självklart framför CSI, som vanligt...

Stan, shopping o mormor & morfar

Så idag åkte jag först in till stan o träffade Nicolicious, vi kollade klänningar inför nyår. Har fortf. inga planer, känns lite ruttet måste jag ju säga. Men jag o tjejerna ska hitta på något antagligen. Eller så blir det hemme med familjen o annat trevligt folk som jag har träffat 1 gång ;):P.

Hittade en jättesöt klänning på Zara, rosa o prinsessig. Men om man inte har planer inför nyår ska man inte köpa klänning. Det enda jag fyndade var nagellack o en volym-spray från Tony & Guy för 50 spänn. Jag är grym, I know. Det blir mer shopping imorgon, ska dra in till Solna Centrum, brukar fynda där. Sen blir det Täby C på fredag.

Efter stan blev det iaf julmiddag hos mormor och morfar. Hade det jättmysigt faktist, delade ut lite julklappar, fick även paket ifrån moster. De perfekta pärlörhängena!! Typ bara kläder ifrån mormor o morfar, o lite pengar. Två ska dock bytas, men den ena bara till svart ist för grå ;). Och självklart övergödde mormor oss som vanligt, har käkat sjukt mkt idag!!

Satt o snackade o gjorde lite allt möjligt. Kollade på bilder från när vi var små också, det visste ni inte gott folk men jag har vart riktigt mörkhårig en gång i tiden, på bb kallades jag den svenska turkbebisen ;). Nicole passar dock i sitt numer mörka hår, sjukt snyggt!!! Det är typ mörkmörk-brunt och lika jättelockigt som vanligt. Jag vill också passa i flera hårfärger. Som jag sa till Nicole: Kan knappt fylla i ögonbrynen litgrann utan att det ser skumt ut -.- Nu ska jag nog lägga mig, ska upp tidigt imorgon för shopping! Svart bälte i REA-shopping till mig efter denna vecka helt klart!!

Bwaha min rubrik ska inte bestå av God Jul som alla andras!

Julafton idag då :D. Har redan vart nere och länsat min strumpa:)), en Vitry-pincett var precis vad jag behövde, o sen en chokladtomte o en marsipangris :D. Men nu ska jag nog ta och duscha, måste få lite saker gjorda innan klockan 2 då mina kusiner och farmor kommer över :D

Merry X-mas

Nu är det julafton!! JULJULJUL. Skulle gärna vilja skriva sådär nonchalant om hur icke förväntansfull jag är, men det stämmer icke;). Jag har redan vart nere o klämt på paket o skakat o haft mig. Granen är färdigklädd o jag o lillasyster har gjort chokladkola. Ska nog lägga mig, pusss

5.5 timmar kvar jöe!

Dagen började ganska fort, hade lovat lillasyster att gå i kyrkan vid 10 med henne. Så gick upp runt 9. Ner till kyrkan o satt där en stund, sen så stack jag o mamma o handlade kort därpå. Först mat, sen jättesnabbt i Vällingby, behövde köpa present till fasters killes tvillingsöner.

Sen hem o käka lunch o slöa. Nu har jag precis gjort knäck o skållat mandlar. Burit in granen har vi gjort också, men klä den ska man inte göra förrän inatt/imorgon bitti. Sen har jag inte gjort så mkt mer :)


Juligt, schmink o ELF

Nu ska jag liksom alla andra kolla på ELF på femman. Haha har kollat på reklamen och påminner lite om julkalendern. Haha har faktist sett hela kalendern än så länge, även om vissa dagar har jag vart tvungen att kolla i efterhand på svt.se... Iaf den börjar precis nu...
 
Känner mig fortf. väldigt duktig efter dagens städning. Och nu för 10 min sen var jag ute på en promenad, lämnade ut lite fler julkort, lämnade ju ut några tsm med Adam igårkväll. Sen kollade jag upp kyrkotider åt lillasyster. Hon ska ju konfirmeras i sommar så hon måste börja gå på gudstjänster.
 
Kan passa på att visa en bild ifrån igår, experimenterade lite med lösögonfransar. Tror att jag ska köra med dem på nyår, köpte ju inför balen men kom inte att använda dem. Så nu har jag kapat dem så jag bara sätter en halva i yttre ögonvrån, med hela fransraden såg jag mest skum ut ;S.. Slänger även med en bild på den foundation som jag vann häromdagen. Funkar faktist helt ok :). Haha nu när jag skrivit klart detta är det redan reklampaus no1.

bgf     bajs
Lösögonfransar från HM o Biotherm foundation

Effektiv dag!

Först fixade jag som sagt köket, skurade osv. Sen dammsög jag trappen, mitt rum, korridoren o databordet. Det är verkligen RENT här hemma nu, känns så jävla skönt!

hbnfghgbgh

Före och efter ;)



 

hn
Varm choklad o lussebulle, mumsis!

Städar-Elsa

Har dammsugit köket, skurat köksgolvet, bordet. Ska ta å börja plocka undan här i TV-rummet nu också. Här der det verkligen ut som skit. Men det ska nog gå att ordna, och ska självklart tvinga syster att hjälpa mig ;]

Splish splash baby

Haha igårkväll var jag helt klart effektiv, städa i köket, satte upp glöggsetet, fixade fruktskålarna, städa bland mina skolsaker, städade hallen o rummet. Idag ska jag vara lika effektiv hoppas jag ;). Ska se till att dammsuga huset så vi kan börja med some serious julpyntning ;). Först denna; en video som jag såg för första gången i typ 4an? Kan hela texten fortfarande ;). Vet att ni också kan den xD


Första lovdagen

Idag har jag hunnit med mkt, vaknade imorse med värsta julkänslorna, började med att städa rummet. Duchade, käkade vårrullar sen drog jag o Emelie till stan. Gick först till donken på Kungsgatan, skulle lämna Eriks julklappar till honom. Träffade honom och Johan :)). Erik vägrade att ens hälsa menmen, var tvungen att kila då Emelie stod å väntade på mig. Vägrade presentera fler kompisar nu. Never again!

Jag o Emelie gick runt lite, jag köpte två st keyfinders till farmor. Tror att de kommer passa henne perfekt faktist. Så nu är alla julklappar inhandlade. Sen mötte vi upp min kusin Nea o hennes kompis. Emelie var tvungen att handla vidare då hon inte vart ute i lika bra tid som jag vart. Men jag Nea o henens polare gick till något fik där vi satt i mer än en timma iaf. Hade jättetrevligt, bytte paket också. Hon fick 4 st mindra av mig o jag en av henne. Är grymt nyfiken ;).

Drog runt i stan ett tag då jag missade Emelies tbana. Sen var det hem. Jag o lillasyster gjorde ischoklad o jag fixade upp granen på altanen :). Ikväll kanske det blir knäck? Ska iaf städa!

Juuuuul

Sådär, alla julklappar är inslagna förutom de som ska inhandlas imorgon. Sen så har jag o lillasyster fixat färdigt pepparkakshuset, blir det mer jul?? Japps imorgon! BTW är lillasyster fett taggad på att ha en (för henne) främling här på julafton ;)

Avslutning, shopping o söta föräldrar

Började alltså vid 12 idag, vaknade dock redan vid 8 då jag fick sms och jag råkade ha somnat på mobilen -.- Gick upp runt 9-10 och sen till skolan. Körklasserna sjöng och rektorerna höll tal; japp vi har typ 2-3 st. En till svenska, en till engelska och en till hela skolan tror jag :S. Känner dock bara igen Mr Powers = Engelska sektionens rektor. Elevrådet bjöd på pepparkakor, polkagrisar och choklad, mumsa.

Alla kramades en massa, var rätt sorgligt faktist, har umgåtts så intensivt med klassen i ett halvår typ :S. Var iaf tvungen att snacka med kemiläraren så gick och letade reda på honom. Han räknade ihop poängegn ifrån provet så jag kom upp i mitt vg. Är inte nöjd menmen, kommer aldrig vara nöjd så orka bry sig.... Jag o Emelie stack hem till mig, jag käkade o bjöd henne på lussebulle :)

Iväg till vällingby, köpte dock bara ett par trosor, men kom på att jag ska köpa en key-finder till farmor. Hon slarvar alltid bort sina saker;). Sen så typ visslar man på den så börjar den tjuta. Perfekt till farmor, sen ska jag hitta en sån där värmemojj också, en till mormor, en till morfar o en till farmor tror jag ;):P. Kusinens klappar är helt klara så ska träffa henne imorgon i stan. Fast skulle åka in dit med Emelie först, o sen kanska jag ska dit med en annan kompis också? Klurigt.

Sen var jag o mamma o köpte gran, fick bli en smal gran detta år då vi blir 11 pers. Berättade för mamma att KiChol i min klass skulle vara ensam hela lovet, så nu är både hon och pappa på för att KiChol ska spendera julafton här. Hahahaha, ibland är mina föräldrar världens sötaste faktist. Så ska försöka få tag på honom och hälsa att han är välkommen hit på julafton om han vill ;). KiChol if you read this, you're welcome to my place at Xmas eve!

JULLOV

Tnkte bara påpeka att jag har loooooov!!!!

Lågn dag..

Började med NaSc, hon kom sent som vanligt o sen kollade vi på film. Skönt. Tonima fyllde år också, så vi sjöng för henne :). Sen fick hon ett jättesött halsband med ett silverhjärta från Babak, tror det är något på gång mellan dem två!! Sen var det gympa, började nere i gymmet där jag o Nicole mest lollade omkring. Gjorde några benövningar medan jag höll på att smsa that's it ;)

Sen så körde vi multiball. Jag, Nicole o Roy var i ett lag, fan vad vi ägde. Det var olika bollsporter, dock visste man inte om det var en fotboll, basket eller bandyboll som han kastade ut. Sjukt roligt iaf, blir dock jätteagressiv när jag får en bandyklubba i handen ;). Tobbe sparkade omkull mig twice dock, så jävla elakt, har fortf. sjukt ont i min fot. Lite typiskt honom att sparka på den foten jag står på så att jag trillar.

Duschade jättefort, fick tillbaka kemi-provet. Fick G/VG men sen räknade jag ihop poängen själv å då var det VG -.- Ska sätta en post-it lapp på det så att han fixar det.. Kändes som att jag typ fick sämst i klassen menmen.. fick ju bra på förra iaf. Sen var det svenska, vet inte riktigt vad vi gjorde, lektionen gick framåt utan att vi gjorde något spec. Disskuterade boken lite iofs..

Engelskan var rätt seg, men sen satte sig Babak med oss för some serious skitsnack. Hann prata skit om rätt många ;). Sen slutade jag!!!!!!!! Dor gin till stan o träffade Erik, some serious xmas shopping. Nicole kom in efter ett tag o vi drog till donken, väl där beställde jag o när jag kom tillbaka hittade jag Nicole själv vid vårt bord o Erik med två tjejer typ 10 m därifrån :S

Det var tydligen hans tjej, hälsade o sen gick jag till Nicole :D. Fan vad irriterande, han kom tillbaka sen då jag sa åt hoom att göra det, satt med oss i typ 5 min sen gick han dit igen. Fy fan vad jag  fick skämmas. Han totaldissade Nicole typ

Elsa - Men Nicole ska också mot Mörby ni kan göra sällskap
Erik - *****(hans flickvän) ska också till Mörby!
Elsa - Men Nicole ska till Mörby hon med!!!
Erik - ***** ska till Mörby, jag kan åka med henne.
Elsa - Nicole är TREVLIG
Erik - ***** är TREVLIG
Elsa - Nicole är JÄTTETREVLIG!!

Fan vilken bitch, jag å Nicole drog kort därefter, så jävla otrevlig har jag nog inte sett honom förut.. Skämdes som fan, hoppades på att donkensoffan skulle sluka mig så jag slapp sitta där medan han förnedrade mig. Nicole köpte en hamburguesa o sen drog vi upp mot plattan. Köpte julklapp till mamma, så nu är alla klappar klara! Möjligtvis något till farmor, men hon vill inte ha någpt ://

Åkte hem, missade tbanan precis så fick vänta 10 min!! Snackade lite i telefon o lyssnade på musik så på något sätt var jag hemma. Käkade mat som mamma gjort, o gick upp o slappa :). Å nu är jag här. Erik är dock fortf. sjukt otrevlig, blir bara mer o mer irriterad för varje ord han spottar ur sig på msn. Sen rann det över när han skrev detta:

ЄЯΐҚ || säger:

näe.. javet... du hatar å förlora en argumentation eller erkänna att du hade fel för en gångs skull... men

Jag ger upp, fu! Nu ska jag sova lite middag!


The Blonde strikes again!!

Hahahahaha nu har jag gjort bort mig totalt igen! Gick ju å la mig jättetidigt, somnade runt halv 10 (låg i sängen innan min 8 åriga kusin ens hade loggat ut från msn ;D). Iaf så vaknar jag kollar klockan, kvart i. Hoppar upp o är glad över att jag vaknat innan väckarklockan. Känner mig sjukt äcklig o svettig så hoppar in i duschen, huset är tyst som det brukar vara.  Det enda som är annorlunda är att lillasyster bankar på väggen när jag duschar. Vad vill hon mig liksom. Sen när jag står i mitt rum, håller på att klä på mig kommer min farsa upp, helt påklädd..
 
Pappa - Gick inte du å la dig tidigt?
Jag - Vad är klockan?
Pappa - 11


Då har jag gått upp nu på kvällen o var påväg mot skolan. Hahahah fan vad pinsamt, var helt inställd på att klockan var 5!! Nu ska jag iaf gå o lägga mig för andra gången, hoppas jag sover tills imorgon!

My tuesday!

Sådär nu var det klart, kändes lite skumt att få den, gjorde lite ont. Var dock irriterande att jag inte fick kolla, hon höll för handen så jag inte såg något, vilket gjorde att jag spände mig, tror det var drf det kändes. Seriöst, har sagt det förut å säger det igen, om någon ska sticka en nål i en måste man ju få titta!! Litar inte på någon ;):P

Idag började med matte, fick hålla på med gruppövningar, öva att uttrycka oss muntligt. Satt med Magdalena ifrån Polen, med andra ord var vi tvugna att prata eng. Är rätt bra, dock är det en del som ändå snackar svenska runt henne, har faktist slutat med det :D:D! Fick tillbaka matteläxan också, hade gjort några fel/inte svarat på frågan men hade skrivit upp allting så som man skulle o det var hela vitsen med provet, så det var perfekt!!

Sen engelska, har som sagt en tråkig vikarie, men hade roligare än vanligt, lästa någon historia om en ond gris (dock var det typ bara jag som såg den som ond). Den tog typ över kaptenens hjärna när de hade käkat honom :O. Svenskan kollade vi på någon film, fick tillbaka provet å gjorde charader. Provet gick jättebra, 39/40.

Alla var dock lika förvånade som alltid när jag får bra på prov :S. Min klass tror typ att jag är genomdum, de blev lika förvånade efter förra kemiprovet.. Bara för att jag inte säger så mkt på lektionerna betyder inte det att jag inte fattar. Sist sa de just det att jag alltid ser rätt oförstående ut, kollar rakt fram med tom blick o huvudet lite på sned. Men det är ju min tänkar -min ;). Fick omdömmen i matte A också, låg på MVG vilket är perfekt!! Mamma fattade dock först inte vad det handlade om då ett omdömme beskrivs som en kurs som inte är avslutad. Självklart trodde hon att jag hoppat av någon kurs -.- Sen fattade hon inte vad Ex stod för..

Sen var det mer charader, vi kommer bli grymma på det i vår klass! Kemin var kort, kollade lite på filmen, sen drog halva klassen ut på skolgården för att kolla på en eldshow. De jonglerade med eld osvosv. Snorkallt var det, fick stå under Nicoles jacka som tur var :)) Sen var det slut å vi fick sluta tidigare, wuho!


Gardasil

Iväg o vaccinera mig med Gardasil nu, skriver mer om min dag senare!

We are all the winners

Mamma kom upp å sa att jag hade fått paketpost:S. Så sprang ned för att kolla, då visade det sig att jag vunnit en foundation från Biotherm här! Nyansen passade också, så nu är Elsa glad;)!! Gillar att vinna smink, vann ju mineralrouge för ett tag sedan också ;)

Kakor, Julshopping o Glögg!

Idag var väldigt lugn. Började med SoSc, vi åt kakor, drack julmust, lekte lekar, sjöng o fick höra lärarinnan berätta en saga ;D. Störde mig lite dock på att de som inte tagit med något till vår stora kakburk (alla skulle ta med något så skulle vi dela allihop sen) åt mest. De typ laddade upp med kakor på bänken, fattar inte hur man kan göra såtn ^o)? Tycker att man tar en kaka tills alla har fått iaf...

Sen hade jag lunchrast, jag o Tonima drog in till stan för julshoppiing :D. Är nu klar med paketen till kusinen! Sen köpte jag en kjol på Indiska också, skitskumt, först fungerade inte mitt kort :S blev skiträdd att någon kapat (om man nu kan säga så??). Iaf ringde pappa som rådde mig att gå till banken, så vi knallade upp till SEB men där var det jordens kö, testade att ta ut ur en bankomat ist. Självkart funkade det -.- Var dock rätt pinsamt när man skulle betala så funkar inte skiten...

Tonima köpte en jättesöt parfym till sin lillasyster också. Jag vill också ha en syster som man kan köpa parfym till utan att hon försöker (o lyckas) få reda på det!!! Gick runt o kollade lite här o var, jag köpte en sån där som man har i vanten också, en sån man knäcker så att den blir varm :D. Köpte hamburgare på Burger King o käkade på t-banan.

Kemin som följde var helt ok, kollade på film så.. Filmen är faktist bra, kommer inte ihåg vad den heter, men den täcker en massa områden, allt ifrån förtryck till sjukdomar. Sen var det art, satt å glaserade min katt större delen av tiden, hade rätt skoj faktist. Sn hann jag måla lite på min bild också:). När jag kom hem frack jag glögg o nu sitter jag här med min värmedyna o slappar ;)


image180
Bevis på att jag är brunare än syster!

Julkalendern

Snart börjar julkalendern. Iaf idag har jag en 2,5 h lunch så ska ut o köpa de sista julklapparna hade jag tänkt mig. Något mer till pappa, något till mamma o till farmor. Sen så hoppas jag på att jag kan bränna min keramik-mojj på bilden så kanske även den ges bort i jul? NU BÖRJAR JULKALENDERN!!


Inga klappar till lillasyster..

Så när jag väl har suttit å ringt runt till flera butiker för att hitta Christina Aguileras julbox  till lillasyster i julklapp så hittar jag den i Farsta. Får dem att lägga undan den till mig, när jag sen går ut ur mitt rum så sitter hon och frågar "Christina Aguileras julbox???" Då har hon suttit å lyssnat på mitt samtal. VÄRDELÖST!!! näe hon får ingen julklapp, hon satt i trappen igårkväll å tjuvlyssnade också så nu ger jag upp. Har även sett henne rota i mitt julklappsförråd, när jag frågade vrf dagen därpå så kom hon inte ihåg vad hon letade efter...

Julklappsshopping, fjortis o godluktande parfym

Idag var helt ok, först lucia i globen. Kom lite tidigt så gick runt med Sara o Magdalena i Globenshoppingcentret för att värma oss :). Sen gick vi tillbaka o in. Hela showen var jättefin som vanligt, lite tråkigt att det bara var repititionen då de ibland hade tappat bort en björn eller ett led (hur man nu gör det?) o då ropade en högtalarröst ut det. Men sen var det ju roligt då det var vi o 2 småbarnsklasser där för att kolla. Vi hade alltså hela globen för oss själva :D. Har några filmsnuttar som jag kan visa upp nån annan dag.

Sen drog vi till donken, käkade. Erik ringde så ilade iväg mot centralen. Fastnade i spärren också, det gjorde faktist ont, tror ni att jag kan stämma sl?? Haha. Iaf så vi knallade runt, han köpte världens bästa julklapp till sin flickvän! Berättade för tjejerna i klassen som alla bröt ut i ett "naaaaw, ooooohhhh". Sen köpte han julklapp till sin bror också. Jag kom hem med en del av en julklapp. Sämst!! dvs jag har nu: en bråkdel av en julklapp till min kusin.

Erik som den lilla snobb han är kände sig bara hemma på NK o Armanibutiken dock (dvs så fort vi gick utanför så vägrade han kolla i affärer), jag for omkring imellan 1000 olika Kicks.. Försökte hitta perfekta julklappen till lillasyster. Hmm, står inte på hennes önskelista, men går på magkänsla! Samma sak med kusinens, men hon önskar sig bara skumma saker som jag inte kan få tag i så hon får leva med det ;).

Som sagt så är ju Erik min alldeles egna lilla snobb/Armani-bög. Han smittade av sig lite vilket inte kändes så bra, blivit helt kär i doften City Glam från ovanstående. Sitter här o sniffar på den om o om igen.. Rummet har fyllts med doften från det papper jag sprayat på också, o jag trvis som fisken i vattnet. Damn u Erik. Så tvingade han ju in mig lite här o var o nu är jag kär i ett par väskor o en halsduk..Crap!

Käka/fika/glufsa på mcdonalds hann vi också, eller satt där ett bra tag. Men usch vad mkt fjortisar, en hade jeans på sig o sen ett par leoparprickiga skittunna jerseyshorts utanpå. Hahahaha, när hon gick förbi en andra gång kunde jag verkligen inte hålla mig för skratt utan bröt ut i jordens garv. Lite pinsamt så hon stod typ 2dm från vårt bord. Först stirrade hon på mig o sen gick hon därifrån..

Erik som satt vänd så han fortf kunde se dem rapporterade att hon stod o drog i tröjjan, jag skulle självklart kolla å precis då stirrar hon på mig också, smidigt smidigt.. Men fick ett gott skratt iaf, så tack du fjortis som var på donken vid Kungsträdgården idag runt 5!!

Sen skulle vi båda hem. Innan lyckades jag dock få honom att säga att vi ska åka skridskor någon dag, mowahahahaha, ÄGD! Väl hemma blev det thai o sen dess har jag mest tagit igen de missade julkalenderavsnitten... Nu: Sova!

Update: Parfymen var ingen av cityglam-parfymerna, dvs det måste vara diamonds... Bajs, jag som inte orkar lägga ut pengar på parfym jsut nu....

bajs då

Vrf är jag ute så sent med att handla julklappar??

Lucia o sen shopping med Erik(L)

Nu ska jag in till globen för att gå på lucia, sen ska jag möta Erik så ska vi julhandla lite. Återkommer senare idag!

Borde sova..

Idag började med social, läste lite om steriliseringen som skedde i Swe tom typ 60-70 talet. Läskigt.. Folk som typ såg dåligt kunde hamna på spec. hem o sen tvingas att skriva på papper som gjorde att de tillät denna stympning.. Fy fan, o sen att Swe försökt lägga locket på...  Sen pratade vi om vad vi tyckte om klassen. Emilia fyller år idag så vi hade klätt hela hennes skåp med ballonger o en bild på henne vilket ledde till att alla hon mötte sa gratttis till henne =lyckat!

Gympan trodde jag att vi skulle ha prov hela lektionen, men icke. Så jag var en av de få utan kläder.. Hittade Jossan så satt o snackade med henne ett tag, Sen spragn ja o Nicole runt för att hitta matteläraren, hade nämligen bus på gång. Helt ok lunch, var inte så hungrig, har mått illa typ hela dagen.

Sen var det iaf matten som vi planerat för hela dagen. Igår var vi nämligen å köte en väska o typ 18 skönhetsprodukter av olika slag, dvs 19 paket. Vi hade pratat med läraren som skulle välja Nicole att få gå fram och redovisa ett tal för klassen. Så hon skriver då: 9g*2+1g+4bf=?. Sen stirrar hon på Emilia och frågar henne "Vet DU vad det här blir Emilia??". Emilia ser skitsur å rädd ut å piper fram ett nej, då kastar Nicole fram väskan med ett "just count them insted...".

Hennes min var bara ovärdelig. G stod nämligen för gifts å bf=best friends. Hon sa senare att det var en av hennes bästa födelsedagar någonsin, gud vad sånt gör mig glad!! Iaf sen var det hem skitfort för att planera om en växt som jag skulle ge till Emil. Sen så åkte jag till stan, träffade Emil, snackade gick i affärer osvosv. Skildes åt å jag drog hem.

Käkade middag, stack till Ragna. Där var vi ett bra tag o sen stack vi vidare till Högdalen. Där var det inget drag alls, men de hade inte något att dricka så de hade planer på att dra dit å sno lite.. Haha, gick väl sådär med det ;). Stack därifrån lite innan tolv då jag höll på att börja somna.på tunnelbanan hamnade vi med några Holländare som pratade skitmkt med oss. Jag satt dock skittyst, hatar att prata med folk på tunnelbanan..

Sen så blandar sig två män i typ >25 år in sig i konversationen.

Han - är ni verkligen bara 16?
Ragna - Jaa, eller asså hon är 15
Å så babblar de en stund om det
Han - Går ni verkligen engelsk skola?
Jag - Jaa, Kungsholmen
Tittar åt ett annat håll då jag tkr det är jobbigt att snacka med gubbar på tunnelbanan..
Han -  Asså ni måste ju inte vara dryga bara för att ni går i engelsk skola!!
R -  Va?
H -  Näe asså inte du, men hon där:
Syftar på mig..
Jag -  Jag pratar inte med folk jag träffar på tunnelbanan.

ASSÅ ORKA VARA OTREVLIG; FINE en 16årig tjej vill inte snacka med dig? Konstigt du ser ut att vara min ålder times 2.. ´De klev av å det gjorde de andra också. Gick längre fram i vagnen. Hamnade mittemot nån kille som stirrade som fan. Ringde till Erik för att ha någon att snacka med, killen tar då upp mobilen o håller den som om han skulle ta kort på mig, så sätter på mig luvan.

När jag har lagt på så börjar han snacka med mig, han tycker att han känner igen mig. Kommer efter ett tag på att han spelat i FK-bromma=det lag som några som jag känner spelade i. Så kom fram till att jag måste träffat honom genom typ Max eller någon.. Trevlig var han iaf, sen när han sa att han spelade för Djurgården, då blev jag imponerad;):P. Hahaha så typiskt mig!

Izabelle går lös :O

Izabelle har vart försvunnen ett tag men nu är hon återfunnen. Jobbiga barn!! Tur att vi älskar dig ändå

Lucia

Gud vilken härlig dag det har varit. Åkte in mot skolan å ja o Nicole hann med att kolla lite i affärer innan. Gick upp till skolan där vi kollade på Lucia-grejjet. Nelly sjöng ASFINT o Tonima spelade piano till. Ki Chol spelade också, gitarr, fan vad grymma alla är på musik helt plötsligt :P

Efter hade vi matte i typ 40-50 min. Slutade och drog ner till Rålis. Där hade de en skridskobana som man kunde få låna skridskor och åka. Fan vad kul vi hade!! Orkar inte skriva något om resten av dagen menmen.. Denna summerar iaf hur roligt vi hade det. Sen när vi åkte så började det snöa, vi åkte alltså skridskor, på lucia medan det snöade, blir det juligare??



Lucia

Sådär, nu har jag precis powernap:at i en timma :). Gick upp vid 6 för att kolla på Södras lucia, otippad lucia faktist.. Brunhårig, men det var fint så håret spelade mindre roll:P.  Kören sjöng iaf falskt som vanligt vilket gjorde att man kände sig hemma. Träffade Sofie o co. också :). Gud länge sen jag såg henne, ska tvinga henne att åka pulka med mig i vinter:)).

Jossan var lite lollig men det gick helt ok, hon luktade mest.. Sen gick vi runt och pratade lite med gamla lärare, fick tom lussebullar av min gamla mattelärare o min gamla syslöjdsfröken. Måste säga det som jag faktist har skrivit tidigare att han var den bästa mattelärare som jag någonsin har haft! Och syslöjdsfröken var också jättebra, men behövde aldrig så mkt hjälp i syslöjd ;)

Näe nu ska jag gå upp, som sagt har jag pömsat i en timma. Innan det så låg jag i sängen, hörde att någon skrev på msn. Sätter mig upp, hör något som knakar/snäpper till. Bryr mig inte så mkt, börjar skriva lite på msn, sen efter ett tag känner jag att jag sitter på något. Kollar under mig, filt osv. Då har jag satt mig på en mousseflaska, korken har hoppat av och jag har mousse överallt!! Suck så typiskt mig..

Ingen lussevaka, Lussebullar o klappar

Ska sova strax, hade egentligen tänkt hitta någon som ville lussevaka, men tjejerna i min klass är för slöa :/. Eller kanske det beror på att de var uppe halva natten igår på julfesten? Kändes lite surt att jag inte kunde gå men får väl hoppas att det gick bra på provet ist.

Efter middagen bakade vi lussebullar, mumsa! Så imorgon ska jag o Jossan till Södra för att kolla på luciatåget. Hon är vid tårthusen o vakar med Söderbergafolket så det tar inte så lång tid för henne hit :). Sen sak jag nog hem, sova ett par timmar, dra in till stan och kolla lite kläder/julklappar? Man vet aldrig. Luciatåg i vår skola kl 12 iaf. tror jag ska se det, sen efter ska vi iväg och handla födelsedagspresent till en liten jäkel som fyller år på fredag!

Näe nu ska jag nog sova, eller måste hitta lite glitter till imorgon iofs, hmm. Nya armbandet ska iaf på då det ser väldigt juligt ut med mörkrött o guld. Någon vit tröja kanske? Äh palla bry sig. Vet iaf att outletbutiken öppnar imorgon o de har tagit in underkläder från Bodhi, ska helt klart undersökas!!

Bwah!

Nu är alla prov klara för denna termin, för detta år!!! Klå den ni! Började med NaSc, helt ok, hon kommer alltid sent, så hade bara 45 min lektion.Utbytte lite anteckningar från besöket på Aquaria.. Hann med att gå igenom mina ord litgrand också:). Gympan utgick. Dock hade alla redan bytt om innan vi visste det..

Låg i en hög på gympagolvet och killarna bildade böghög på oss, fyfan vad ont :/. Sen fick jag en sko i huvudet :S:S!! Min egen iofs, men ofta man kastar skor på folk? Blev skitör på kinden så fick sminka över det massor :/.. Hade lång lunch, satt i kafeterian, sen var jag duktig och satt i biblioteket i typ 40 min o pluggande inför provet.

Svenskan var seg, Farre somnade t.o.m., vilket ledde till att de målade på honom med tuschpenna. Haha ägd. Engelskan var om möjligt ännu segare, alla höll på att somna. Skittråkig vikarie tyvärr.. Sen var det spanska då. Gick väl helt ok tror jag, kom på ett fel, hade slarvat ihop två verbformer, men hoppas det gick bra i övrigt...

Slutade direkt efter provet så sprang iväg till Accessoras showroom, vann ju en goodiebag där för ettj tag sedan. I den låg ett sött armband i guld o vinrött(Ms Bijoux), ett Yu-Be läppbalsam, thé och sedan även Susan Posnicks "Colorme" i färgen Scarlett. Jättesött alltihop!! Tack till Accessora helt klart! Passade på att köpa torrschampo också. Känner att det är en nödvändighet inför julhelgen!

Kungsholmens gymnasium firar jul!

HAha det där med pluggandet går väl sådär..Tänkte bara berätta att min skola är jordens sötaste. Idag avslöjades det att det kommer komma en tomte till vår skola. Sen kommer det finnas nissar som ska hjälpa tomten också. Han ska typ vara där så vi får sitta i hans knä och berätta vad vi önskar oss i julklapp, sen så säljs det polkagrisstänger hela veckan också.

Vår klass har blivit tilldelade ett klassrum som vi ska dekorera, resten av skolan är typ klar? Det kommer upp nya saker hela tiden. Vi har iaf mistlar, ett par jättesöta, väldekorerade, granar (m tillhörande julklappar under), girlanger, tomteluva på vår maskot, halmprydnader, adventsljusstakar, adventsstjärnor osvosv..

Lucia kommer nog firas i Södra har jag kommit fram till. Bör vara där vid kvart över 7 då, vilket nästan är då jag går hemifrån iaf.. Brukar se till att gå runt halv, så en kvart tidigare är lugnt, sen går jag hem, sover nån timma och drar in till stan hade jag tänkt. Egentligen hade jag tänkt hitta någon att Luciavaka med, men failade. Alla kommer vara uppe denna natt ist för Kungsholmen har julfest nånstans i stan. Kan dock inte vara med då det är prov imorgon, komma hem runt 3 dagen innan prov är ingen vidare kombination. Menmen... Hoppas det blir kul för de andra iaf :)

Jajajjajaja, plugga kan jag göra....inatt?

Okey, höll mig inte så länge, plugga spanska är skittråkigt. Ska lära mig ord som sagt, kan typ hälten iaf tror jag :S. Går hyfsat fort.. Idag började iaf med matte, hela lektionen gick åt att prata om allt fårn föreläsningarna till nationella i jan. Sen var det eng, hade någon vikarie som fick oss att disskutera blommor, helt ok för min del

Lunchen var det julbord, rätt snålt tyvärr.. Köttbullar, prinskorvar, kokt potatis, skinka, Janssons frestelse & sill. Dck fick vi julmust till vilket var uppskattat!! Saknar södra dock..TRor jag ska gå på deras lucia. Har nämligen sovmorgon på lucia till kl 1 som vanligt :). Rätt skönt faktist.

Svenskan var helt ok, skulle spela upp små pjäser ur dramatiken. Classtime som vanligt inget spec. Kemin fick vi kolla på film. Men först så sjöng vi för vår lärare som fyller år idag, gud vad chockad han var, sen sprang halva klassen fram till honom för grouphug. Hahhaha... Kollade på film, något om upptäckten av aids..

Oh lord, why do I have to suffer?

Japp då blir det mer plugg då, återkommer kanske senare med mer info. Spanskaprov imorgon.. Så ska lära mig ett par 100 ord tills dess. Suck.. Iaf kanske kommer med nån short summarize typ imorgon? Men nu blire spankztah!

Plugga plugga plugga plugga bort din sura min (8)

Urk, sitter och skriver upp ord jag inte kan på datorn och känner mig extremt ambitiös. Tänkte att eftersom jag failar i Kemi kan det vara bra att få lite bättre i spanska... Bajs, sen ska jag nog ta o läsa klart svenskaboken som är tills imorgon också. Råkade dock läsa sammanfattningen av historien innan provet..

Skit då

Kemiprovet gick åt HELVETE!! Ska gå o dra nåt gammalt över mig, bajjjj!

Geek?

Gah borde sitta o göra det sista i kemin. Jaja ska bara slänga in en udda bild på mig själv. Vet inte ens vrf den ska in egentligen. Förmodligen för att den är så typiskt mig för ett år sen. Lockigt hår, många lager rosa läppglans, rosa tröja, nymålade naglar (fransk manikyr ofc) och läppglanset redo att användas..

image179


Mkt har hänt sen dess tkr jag. Själv tkr jag att jag är rätt så lika fast lite mer nedtonat.. but who knows?

GO NICOLE

Ska iväg på pepparkaksbak hos mina kusiner om några minuter. Känns som att jag pluggat helt ok inför kemin. Ett stort lycka till till Nicoles kemipluggande dock.

Tävlingar igen då...

Massa tävlingar på gång nu igen.. Först är det Kenza som har en där 4 st kan vinna en varsin Skypemobil från 3. Klart man vill vinna en sådan, vit snygg med rosa metallic-detaljer på sidan. Snyggt!

Sen ett par örhängen ifrån "My Fashion".  Stora vita fyrkantiga stenar som skulle matcha mit smyckessamling perfekt. De som känner mig vet ju att jag i stort sett samlar på smycken. Har aldrig vågat räkna hur många jag har, men en sak som är säker det är att jag inte har ett par sådana trots allt..

Hos Käthe ska man alltså önska sig saker från hennes shop modemecka om jag förstått det rätt. Här är mitt resultat:

1. Självklart plattången från GA.MA
2. "Skärp"armband
3. Kashmir kofta, svart
4. Pincett
5. Torr mascara som jag varit intresserad av rätt länge
6. Elsa-färgad sjal
7. Underkläder kan man aldrig få för mycket av, och denna bh är klassisk (har annars en tendens att köpa alla underkläder med massa krussiduller och gulligull.
8. Lermask då min tagit slut :(
9. Nagelbandsolja då jag älskar mina naglar och de förtjänar en god jul;)

Så nu håller vi tummarna för mig att jag vinner något!

Pluggis today again then

Idag ska jag plugga kemi för hela slanten typ. Kemi-prov på måndag som sagt, och imorgon ska jag baka pepparkakor med släkten. Så det är typ nu som jag måste plugga. Sen har jag ju spanskaprov på onsdag också. Så om jag hinner ska jag klämma in att plugga lite spanska imorgon.. Annars har jag ju faktist heeeela måndag o tisdag på mig att plugga spanska, haha.


Rebecca o Emelie i biblioteket, och jag är den som fnissar o babblar bakom "kameran"

Rodeo Drive

Köpte iofs ett nagellack idag också, under pausen på föreläsningen sprang vi in på Kicks ett tag å kom ut med ett "Rodeo Drive" från Mavalas julkollektion. Perfekt beige med lite skimmer i, extremt neutral i samma fär som mina fingrar. Snyggt iaf! Just nu håller jag på att skriva ut fakta om vrf homosexuella inte ska få gifta sig och adoptera. Ska ha argumentation om det i SoSc. Fick inte välja vilken sida vi skulle vara på så nu ska jag alltså övertyga hela klassen om att något jag tycker är bra är helt fel.. Hmm får väl se på måndag hur det kommer gå..


Killkompisar vs Tjejkompisar

Försöker skriva en önskelista, går väl inte så strålande alltså, men lite har jag kommit på iaf. Sen var jag precis påväg att köpa en ny bh, funderade lite för mig själv o insåg att jag redan har 2 st leoparprickiga BH:ar, dvs ska inte ha någon mer. Men är rätt sugen ändåå..

Rebecka mobbade mig häromdagen för att hon tror att jag inte har några tjejkompisar utanför klassen. Men det har jag viiiisst!! Tjejerna i min klass tror typ att jag bara umgås med killas vilket är so not true!!! Iofs är typ några av mina bästa vänner killar t.ex. Erik min älsk o Adam. Men har ju fortf. massa tjejkompisar typ Izabelle, Pattalie, Jossan osv. Så det e så!!

Iofs kan jag tycka att killkompisar är bättre oftast, inte lika ytligt.. Typ Erik som man bara kan ringa när man grinar, åka dit å få en kram, ringa Adam för promenad nör man bråkat hemma. Med tjejkompisar är det lite pinsamt att ringa någon för att man har bråkat hemma, undviker det så mkt som möjligt. Tror nog inte att jag skulle tröstas lika mkt om en tjejkompis kramar om en.. Wierd! Älskar alla mina vänner lika men det finns ändå en del saker som man vänder sig till vissa för. Dock finns det ju en viss Pissabelle som man vågar ringa när det krisar, men det kanske är för at hon är manligare än mig ;)?

SIYSS o kemi

Ojojoj, nu blev ni ägda för jag har hittat hem åt typ alla mina Aloe Vera plantor UTAN er hjälp! Ha! Emilia tog med sig en idag, Emil ska få en nästa fredag då vu ska fika å Elli ska få en i försenad födelsedagspresent (och ja, hon ville ha den. Tvingar inte bara på henne skit som hon inte vill ha). ;).

Iaf så började vid 9 i Skandia biografen på Drottninggatan. Hoppade på tunnelbanan med Emelie. Fick sminka mig lite på tunnelbanan, nån tjej från hennes gamla klass var tydligen där. Kände mig så jävla bitchig då jag råkade totalignorera tjejerna hela vägen till typ Stora Mossen eller nåt. Var verkligen inte meningen, satt och svor över hur jag städat, sminkade mig och babblade på som vanlig o de satt tysta som möss. Haha, stackarna..

Nicole ringde och berättade att det var jätteförseningar på röda linjen. Hon kom rätt sent menmen. Själva föreläsningarna var helt ok faktist. Några fattade jag verkligen 0 utav men förstod ca hälfen. Lite läskigt hur de där 21-åringarna höll på att klona DNA osvosv. Var även lite enklare experiment, som typ vilken krydda har den bästa konserverings-effekten?

Folk från alla möjliga länder pratade, allt från Danmark till Uganda. Skämdes dock som fan när en kille i vår klass satt och garvade åt hur han från Uganda pratade. Fyfan vad jag skämdes, hans förklaring var att han skrattade åt tjejen bredvid honom. Jo right, och hon blev rolig precis då han började prata eller? Uschauscha..

Åkte hem efter att vi hade fått lunch. Jag, Charley o Emelie åkte hem till mig medan resten stannade för lunch. Gjorde omelett åt oss 3 o strax därefter kom Rebecka, Nicole o Emilia. Hade det trevligt faktist, känns som om jag fattar räknedelen faktist. Kanske inte kommer fatta helt vad de frågar om då det är mitt största problem men det funkar ändå..

Satt o pluggade till typ halv 5. Emelie totalt okoncentrerad dock. Runt halv 4 skulle Rebecka hem, skjutsade ner henne på cykeln, usch vad det regnade. Sen tror jag att alla försvann hem runt 6 någon gång. Emelie lite tidigare. Emilia lotsade jag till 113 för hon skulle till Sundbyberg. Följde Nicole till BRommaplan och då även Charley en bit på tunnelbanan. Åkte hem o hamnade på samma tunnelbana som grannen, delade paraply påvägen hem. Han funderar på att börja på Kungsholmen o självklart gjorde jag reklam för oss ;)!!

Chemistry geeks

Sitter här med Charley, Emelie, Nicole, Emilia o Rebecka å pluggar kemi. Går väl sådär, de verkar vara mer intresserade av frukten som jag ställt fram. Haha men jag och Charley har fått lite gjort iaf:).

Elsa bölar inte, gotta hear this!

Hmm idag kändes rätt lång menmen. Började som sagt vid 1 men gick dit till 11. Så satt på extrakemi i två timmar!! Satt där typ längst av alla tror jag ;). Mitt i skulle jag iväg på ett "betyg-o-prov-prat" möte med min mattelärare. Så när jag kom ned satt Charley, Babak o Simeon där, de sa att alla som pratat hade kommit ut med typ G i snitt.

Snacka om att jag blev skraj, alla försvann iväg på sina håll, Charley in till läraren. Försökte ringa pappa i panik då jag höll på att börja grina, ingen som svarade vilket nog var bra då jag skulle börjat grina om han svarat. Charley kom ut rätt fort, så då var det min tur.

Kom in i rummet där han satt, lite smått tårögd och stockande röst, pinsamt.. Grinade lite iaf, förklarade min mattehistoria med alla mina prov som jag gråtit under osv. Förklarade att det berodde på stress och han verkade fatta, jättesnäll verkligen och undrade om jag skulle vilja ha mina prov på något annat sätt osv. Asskönt, så kom ut med ett leende iaf :). Han tyckte jag låg på MVG på lektionerna och på provet var det VG+ typ så han sa att han vill ge mig MVG, but time'll tell.

Fortsatte kemin och sen var det rast. Nicole var om möjligt mer nervös än vad jag var. Så hon grinade, jag tröstade (för en enda gångs skull så var det inte jag som grät)... Mattelektionen var helt okey, alla lite nervösa.. Nicole hade sitt samtal med honom efter, naw hon grinade mer än vad jag gjorde men det gick bra för henne också!! (från o med nu kallas Nicole för "IG-Barnet", haha...

Sen köpte jag ett litet armband ifrån Simeon också. Stödjer Casa alianza typ, 10 kr st som går till barn i typ sydafrika? Vet inte vart riktigt, menmen..

Elsa goes geek 4 real

Idag har jag bara en lektion, men eftersom det är kemiprov nu på måndag så ska jag gå på en extra kemi-lektion. Fan vilken geek jag känner mig som, har sovmorgon till 1 men tänker ändå gå till skolan vid 11... Pinsamt... Iaf han ska hålla en extra lektion i aulan för både oss och B-klassen..

Sen är det matte, tror vi får tillbaka proven, uscha uscha. Men kan ju glädja mig med engelskan igår ist. Den kan jag leva ett tag på.. Hmm, eller så har vi den där sövande vikarien, synd, han verkar kunna det han berättar men han berättar allt i typ 80 min så vi hinner aldrig aktivera oss i typ boken tex...

Santa can you hear me? I want the same gift as her!



Okey denna är sjukt söt speciellt eftersom jag känner att jag börjar bli sällskapssjuk igen. Haha blir väl så när man inser att det är mindre plugg snart, haha.. Näe men seriöst så är det typ varje vinter, sommarn gör det inte ett skit men på vintern vill man ju ha någon att kolla på film med ;)

Bara 12 skoldagar kvar nu :)

Idag var väl helt okej antar jag.. Började med NaSc, fattade vad vi snackade om och det var inte helt lätt ;). Fick några gloosor tills nästa gång... Iaf sen var det gympa, hade några snubbar som skulle hålla lektion för oss för de höll på att utbilda sig till lärare. FAn vad deras engelska sööög!! HAha I'm going to do a "gympapass". Suck..

Så först en massa lekar och sen "gympapass". Lite som Friskis och Svettis, was reminded why I dont' do such things.. Blev sådär äckligt varm och röd i ansiktet. Uscha! Haha sista övningen skulle alla ligga på rygg i salen och bara slappna av. Tydligen skulle man blunda vilket jag inte gjorde, och vad får man syn på? Jo en kille i klassen ligger där på gympasalsgolvet med bonge.. Hahahahha, gud vad jag höll på att skratta. Bet mig i handen skithårt för att inte skratta så har bitmärken fortf. Hahahha..

Käkade lunch rätt fort, müsli, klementin o vatten. Mums. Sen 1/4 bounty :). Svenskaprovet gick väl sådär iaf, var några kluriga frågor men sista delen kändes helt ok. Hoppas på det iaf. Fick tillbaka våra dikter också, gick helt ok. Engelskan var rolig, först fick vi tillbaka nationella. Mvg på alla delarna, så jävla skönt, trodde seriöst att jag skulle få VG, men hela klassen hade tydligen uppnått MVG-nivån. 90/92 på läsa och fullt på hörförståelse. ASSKÖNT!!!

Satt och typ lärde oss lite nya ord, helt ok faktist, ska ta och lära mig dem någon dag framöver. Sen när vi gjort dem så sjöng vi julsånger, myyys! Spanskan var också helt okey, kollade lite på film, sen satt vi o pratade i grupper:)). Nu sitter jag o pluggar lite kemi och ska käka alldeles strax.

Men först ska jag tipsa om en tävling hos Hannah där man kan vinna en VR-bag med lite smått i. I want!

Tajsdag

Började med en extremt seg matte, hade någon vikarie som var så jäkla tråkig. Fattade typ 0, och sen så höll jag på att somna också, smidigt.. Engelskan gick nog sådär iaf. Hade typ uppsats/bokrapport. Jättekort lunch då vi flyttade engelskan och gick över.. Kom sent till svenskan men det gjorde inget för vi hade ändå inget klassrum. Satt i biblioteket tills salen var ledig, gick igenom lite inför provet och kollade på film :)).

Classtime utgick så hittade Jossan som satt och snackade med mig ett tag, kom fram till att hon skulle på min kemi. Så letade rätt på Mia å sen till min kemi som var rätt svår, sista lektionen innan provet. I'm SO SCREEWED!! Får plugga på det i helgen.. Gick till HM o köpte gråa ullsockar och sedan hem.

Jossan kom över så satt och snackade en massa, fick henne att försöka adoptera bort mina växter då ni vägrar ta emot dem. Hon skulle vidare till David (som blev nedprioriterad för att jag är mkt sötare :D), så hon fick med sig en växt till honom ändå, mowahahaha! Btw det jag skrev om igår var tydligen min gamla barndomskompis Evelina. FAn vad glad jag blev:DD

image177
Min nya fina almanacka, det översuddade är alltså mitt efternamn;)

image178
Mitt hår bara växer och växer, börjar bli skrämmande långt, måste klippa mig snart. Men först måste jag hitta en frisör som jag litar på och det lär ju ta ett tag -.-

Is that you?!

Tror att jag har hittat en jättegammal barndomskompis!! Eller kanske iaf. Född fel årtal men rätt namn och lik bild:S. Håller verkligen tummarna för att det är hon, om det är det så tacka facebook :D. Brukade åka båt tsm men så slutade de åka så senaste jag såg henne måste var för typ 3-5 år sedan när vi åkte till Finland tsm...*hålla tummarna*


Någon som vill ha Aloe Vera växter??

Bestämde mig för att städa lite i mitt rum, måste få plats med en ljusstake nämligen. Självklart smashade jag en Aloe Vera i golvet... Gör det typ varje gång som jag fixar med mina växter. Insåg även att en Aloe Vera har förökat sig, någon som vill ha Aloe Vera plantor?? Isf kontakta mig, har inte hjärta att slänga dem ;)..

Update: Komigen ser att det har vart folk inne, snäääääälla ta emot någon växt, don't let them die!!
Update 2: COME ON PEOPLE!!

Julstämning?

Igår var det ju första advent så var på advents/födelsedagars (Yepp, flera födelsedagar) fika. Var mysigt, drack glögg med russin o mandlar, käka tårta, pepparkakor, mandariner, julmust och allt annat sånt som man ska äta. Mums! Innan vi åkte hade jag ett mindre utbrott, ingen hade nämnt att vi tydligen skulle fixa lunch på egen hand så fick äta 2nd hand thaimat från lördagkvällen som jag värmde i micron och kastade i mig på 5 min..


Körde Mastermind hos kusinerna också, borde köra det oftare, är ju faktist rätt nyttigt för huvudet att tänka lite som omväxling;). När jag var hemma igen hade jag ett till utbrott, skrek, grina o slogs lite. Fan vad förbannad jag var, menmen.. Hann även med att städa lite i rummet o plugga lite svenska. Visste ni att Xerxes förklarade krig mot Aten 480 f.kr. och förlorade det vid slaget vid Salamis? Uuurk

Idag gick jag upp tidigt för att duscha å kolla på julkalendern. Blev lite stressigt men helt klart värt det! SoSc var helt ok, ska argumentera för något som jag inte alls håller med. Assvårt, så om någon kan berätta vrf homosexuella inte ska få gifta sig så skriv! Spanskan var trist, hon gick igenom allt jättefort som vanligt.. Sen kollade vi på film vilket är lite mer min grej.

Lunchen pratade vi om skidor, pulka å snö. Julstämning även fast vi åt någon äcklig köttgryta.. Kemin var helt ok som vanligt, han kanske ska flytta fram provet vilket skulle gör att jag hinner baka pepparkakor med släkten. Svenska fröken kom in i slutet och gav oss papper om vad provet kommer vara på och så flyttade hon det till onsdag, fan vad bra!! Btw senaste dagarna har jag haft typ 50 besökare om dagen, skillnad mot mitt vanliga ~40. Who are u people?!! 


Trök

Har precis langat iväg ett mail med frågor om svenskaprovet till lärarinnan. Haha ingen har någon aning om vad provet är på vilket gör mig lite nervös. Har iaf läst lite om antikens Grekland. Och så målade jag naglarna precis (och med precis menar jag mellan förra och förrförra meningen;D).Nu är de röda är ju faktist December.

Måste städa rummet så jag kan få upp lite julpynt. Vill egentligen ha en ljusstake i fönstret men finns inte en mm som inte är upptaget med blomkrukor. Tror tom att jag har någon växt stående på en pappershög på skrivbordet. Urk vilken röra. (Målade ett till lager nagellack).Iaf så är resten av huset jättegulligt då mamma har vart i farten:)

Jo men tjena

Hur har det gått med mitt pluggande? Inge vidare, låg och sov till typ 3-4. Sen kollade jag på någon film som hette "christmas box". Var helt ok, sorglig dock, men är nog mest jag som är mesig.. Sen har jag käkat pepparkakor, druckit latte och.. gjort ingenting.. Men nu ska jag ta boken och sätta mig och läsa lite iaf..

Fredag-kväll

Nu är jag hemma igen. Sjukt trött kan jag förmedla, kom  i säng sent igår och sen vaknade jag vid 9-10.. Tror vi la oss halv 5 vilket är på tok för sent för mig. Men ska se till att jag inte sover middag för annars kommer jag inte kunna sova inatt.. Livet är hårt.

Igår åkte jag iaf hem till Ragna i Sollentuna, Emilia var redan där och Nicole kom samtidigt som mig. Vi höll på att fixa och trixa, prova kläder sminka osvosv. Sen när vi tröttnat på det satt ci och snacka, skulle försöka hitta något men det gick sådär. Åkte till någon kille i vår skola i Mälarhöjden och kollade på film. Råttatoullie, var rätt kul faktist :).

Sen hem till Ragna då, Emilia somnade på nattbussen, så söt! Dock satt vi på varsin sida längst bak så hon somnade på någon spanjors axel. Haha sötunge, hon sov typ mest ändå. Hela bussresan och sen till typ 11-12. Men nu ska jag försöka plugga lite, eller så sover jag kanske i tio min och pluggar sen? Venne

Live from Sollentuna

Sitter hemma hos Ragna nu, har sovit här. Emilia sovar dock forfarande, men ska pallra mig hemåt snart, puss

RSS 2.0