And Im off

Ha ett bra lov nu sötnosar, cause I will! PUSS


Jag piruettar i Wasaparken tidigare idag


Bildregn till Jossan

Jag skyler Nicole inför Drama Day



Drama Day. Vi var så sjukt snygga!




Påväg hem från T&C när jag träffa Lelle



Skridskor i Wasaparken

Physics tönt

Passat T&C idag, helt slut. Fick mvg på fysikprovet kan jag dessutom meddela. 18/20 varav ett av felen var avrundning. Score! Kanske natur är min grej ändå?

Jossan 18 år, varning för fjortisinlägg!

Josefinaren fyller 18 idag och är därmed först ut av mina älsklingar med att bli myndig. Så detta inlägg blir helt till henne och ni som är rädde för fjortisfasoner bör titta bort!

Finis, jag saknar dig. Du är faktist en av de bästa vänner jag någonsin haft, och någonsin kommer att ha! Önskar att du vore här så jag skulle kunna fira din dag med dig menmen. Har funderat lite på oss och som vi kom fram till sist så har vi aldrig bråkat, inte ens tjafsat. Jag har inte ens vart sur på dig. Känns lite mystiskt faktist, men det är väl för att vi är så olika men ändå lika I guess..

Kommer aldrig glömma vad glad jag blev när jag insåg att vi skulle gå Kungsholmen tsm, att jag smsade intagningspoängen till dig för att du var bortrest. Har så många mystiska, härligt, älskvärda, söta, roliga, sorgliga och dumma minnen från tiden jag haft med dig än så länge. Så here you go, to refresh your memory: 

När vi skulle iväg på Insparksfesten och du tappade din mobil i Berzelii park och när jag sedan skulle hem fick stanna en taxi för att ringa o få tag på dig. Eller när vi lagade Chicken nuggets, och slog vad om hur många jag skulle kunna äta. När vi var o superhandlade mat åt dig när du inte hade några pengar, och det slutade med att du köpte en blonderingsspray ist. När Vi var iväg till Kungsberget med Södra och jag satt o böla till någon Simpel-plan-låt och du bara kramade om mig och sa "ingen mer sån musik för dig" och bytte låt.

När vi var i Polen och vi köpte vantar, hur du tjurade över att du itne fick åka i vår buss. När jag hejade på dig på fotbollsdagen i typ 8an vilket slutade med att du mest satt och rullade tummarna tsm med mig. De timmar du tillbringat med min klass på diverse lektioner. Hur kul vi hade det i Södra, spec på mattelektionerna. När vi var tillbaka i Södra för att kollapå luciatåget och du stank sprit som jag vet inte vad.

Alla timmar vi suttit nere hos Mia och pratat om allt mellan himmel och jord. När jag fyllde år förra året och du kom med din påse som såg ut som blod och vi senare drog iväg till din kompis på söder. När vi innan resan till Kungsberget med KG satt o drev om ordet ponera och hur man säger "fisk" om man inte har några tänder.

Could go on forever men tror att det jag försöker säga är att jag älskar dig Finaren och vi kommer ha så grymt många fler minnesvärda stunder tsm. Hoppas du har en grym födelsedag älskling!


Josefinaren!

GRATTIS ÄLSKLING! Skype ikv?


Elsa goes Cheer

Bästa idag, förutom att föreställningen gick någorlunda smärtsamt, var att Elevrådet vill ha oss som framtida cheerleaders så nu ska vi samla ihop ca 20 tjejer och få hejja på typ skolkamper i vår :D. NAJS!


Jess inbyggda trosor var det här!



Haha är vi grymma (snygga) eller vad?
 

Dr Geek and Mr Cheerleader

Uppdaterar direkt från skolan atm, har inte haft en enda lektion idag, all tid går till Drama day och PR. Jag har kutat omkring iförd cheerleadingdräkt och pom poms i hela skolan; delat ut flyers i matsalen, dansat för min spanskalärare, cheerat och raggat människor till vår pjäs;). Nu sitter jag ist och vaktar allas saker medan de är iväg o handlad mat till oss. Najs.

Drama Day :D


Alla hjärtans dag

Gårdagen blv faktist väldigt rolig. Skulle egentligen träffat fransmännen redan på fredagen men deras plna var försenat så drog hem till Lelle och kollade på film. Haha Sisterhood of the Travelling Pants. Slutade med fruktkrig o jag hade citrus i halv håret, hmm. Härligt sen när jag satt på bussen!

Igår så drog jag först hem till farmor för att lämna ett litet alla hjärtans dag kort och lite godishjärtan, sen sprang jag till tunnelbanan och mötte upp Ragna med co på NK. Fransmännen var väldans tysta men jag babblade på med dem ändå, lyckades dessutom briljera med mina franska-kunskaper. Mötte upp resten av fransoserna o drog till Cybertown (efter vissa feldirigeringar), dock var det jordens kö där så alla splittrades.Ragna hade dragit nån timma innan för att åka till sin match, så jag hade koll på hennes fransman och hennes fransyska.

Plötsligt var det jag, Nicole och 7 franska tjejer med mig i ledningen. Så vi drog runt i Västermalmsgallerian och kollade i affärer, försökte kommunicera osv. (Kort avbrott i texten, agerar bowlingbokare/superarrangör år Ragnurt). Sen iväg till Västra skogen, Solna, för att kolla på Ragnurts match. Hon var skitgrym o vi var bästa hejarklacken! 5-1 till Ragna!

Hemåt med 113, käka thai o sen iväg igen. Lite panik då jag insåg att jag skulle missa Ragnurts m co tåg men efter att jag sprintat likt en afrikan från St Eriksplan hann jag med. Lyckades dock rispa upp strumpisarna while doin it:/. Så mot Södertälje för nåt lokalgrejs. Så först köade vi i en evighet och sen dansade vi fram till ett. Ragnas fransman vägrade dock dansa, han stod likt en pinne bredvid oss dock;).

På hemvägen somnade jag på tåget, Ragnis väckte mig vid centralen, klev av, gick fel, gick rätt o mitt framför ögonen på mig gick tugen på Hässelbystrand. Nästa tub, 28 min. Gah där var jag nära att bryta ihop men fick iaf telesällskap av Lelle inklusive en intressant diskussion om hurvida man kanbör vara kompis med sitt ex eller ej.

Happy Valentines

Wouscha, ska precis fixa iordning mig för att dra in till stan och träffa Ragna, Nicole, Milad och fyra fransmän för skridskor. Hahah, har hört att fransmän är dåliga på det så lär bli... intressant XD

Snabbis

Senaste dagarna: Sjuk, Drama day practise, sjuk, blivit dissad via sms, Drama day practise, sjuk, sova, blivit kallad förhållandetjej, fysikprov, fått tillbaka matteprov, individuella val för trean, Drama day practise. Ikväll ska jag iaf över till Ragna för att hänga med henne, Nicole och deras fransmän!

Mom says I'm special (:

Jossan hade tänkt göra sitt psych-projekt på mig fick jag precis reda på via fb. Först blev jag fett glad men nu undrar jag mest: Tycker hon att jag behöver en psyk-utvärdering? Hmm.


Jag tkr iaf jag är perfectly normal!

Physics...

Fysikprov imorgon, gud vad kul det kommer att bli! Se ska jag hämta T&C, så blir en heldag med andra ord!

Dramaqueen

Jess jag var supersur ett tag men det går över lika fort som det kommer, speciellt när man får prata med världens bästa Finis på Skype. Så allihop som hört av sig och frågat en massa så är det bara jag som var lite dramaqueen.. Iaf. Idag stannar jag hemma för att bli frisk på riktigt, har ju dragit mig till skolan 2 senaste dagarna men fått gå hem, men nu jäklr!

Ska passa på att plugga lite fysik också, håller på med buoyancy (huh?). Kul! Ska ta o posta ett brev också så jag får lite frisk luft idag, trots att min hals gör ont som tusan. What doesn't kill you...

...

Man ska inte skriva på bloggar, smsa eller maila när man är sur eller arg så tänkte bara säga; palla dryga killar! Jag är värd så mkt mer.


Sukling

Mår fortfarande bläk. Hoppar svenskan, ligger hemma och vilar och ska sedan ta och släpa mig in för att öva inför Drama day.. Får väl se hur det går, i värsta fall får jag väl gå hem direkt efter menmen..

Suk

Började vid 11 någon gång med fysik, sista lektionen innan provet så alla försökte fokusera litegrand iaf. Sen var det lunch, blä. Drama day practise i nästan 2 h. Hade faktist riktigt roligt, vi höll på med vår cheerleading dans. Stampa, klappa, lyfta o greja. För den som inte vet det har jag NADA taktkänsla så det var, minst sagt, intressant...

Efter det var jag dock helt slut, var påväg till spanskan men märkte hur min kropp börja komma ifatt my mind (Eller tvärt om?). Helt plötsligt blv jag helt dizzy och matt. Så snackade med läraren o vi skulle ändå bara läsa så jag drog hem ist. Hela tunnelbaneresan kändes det som att jag skulle tuppa av, räddade mig med en apelsin som jag fann i väskan så jag överlevde! Har lite feber, mer än imorse. Får se om det blir nån skola imorgon

Finaren

Hörrudu Josefin, det är inte okej att sitta vid datorn utan att vara inloggad på msn! Du får åtminstone logga in för att se om jag är online! Fy! (Och sry ni andra som måste läsa mina mess till Finis men det verkar vara enda sättet att få kontakt med henne nuförtiden..). Jag vill iaf prata med dig sötnos så läser du det här, in på msn, hör av sig så kan vi skypea eller nåt!

tönt.

Lite lustigt det där med bloggar, jag lyckad alltid halka in på bloggar som ägs av personer jag känner. Denna gång var det en tjej i min tyskagrupp:





Tack? Har inte riktigt bestämt mig för om jag ska ta det som en diss eller... Ja vad skulle man annars kuna ta det som? Iaf, finns ingen annan i min tyskagrupp som ens skulle kunna rimma på fjortis och känner inte riktigt att någon av de andra beskrivningarna passar in på mig. 

Största frågan atm är iaf om jag ska konfrontera henne eller klcka ur mig något "Gummaaaaaan, ja ba lääste diin suuuuuupersöööta blogg likzom. Men jaaa ba fatta iint riktiiit, vem utav de där e jaa?? Liksåååm, jag är juu varken briiitt, kinees eller eeemo?"

Josefinis

Jag saknar dig...

Suklin

Så idag vaknade jag halv 9 som den pensionär jag är. Näe men blir seriöst supertrött redan vid 12 och vaknar runt 9 varje morgon. Det är något fel på mig.. Vid halv 12 åkte jag, lillfisan o mamma till Kista C för att möta upp moster, Ninna o Joppe. Gav bort en bioupplevelse till dem i julklapp så vi var och såg Madagascar 2. Jag erkänner, jag skrattade mest, bäst och högst i hela biosalongen. Gotta love Madagascar!

Efter att vi hade dansat oss ut ur salongen till ljudet av "I like to move it" så mötte vi upp mamma och moster. Vi hittade ett litet mysigt café mittemot the food court där vi satt o chillade ett tag. De skulle dock hem sen medan jag, Tilds o mamma kollade lite i affärer. Ett par trosor rikare (like I needed that?) blev jag iaf! Har mått bajs hela kvällen, småsjuk, så har bara legat o degat på soffan :). Rätt skönt faktist!

Superviktigt som vanligt...


Bara jag som blir sjukt snurrig av den här bilden?

HEJ LIA!

Igår; matteprov som gick åt pipsvängen, efter det kemilektion och sedan slutade vi. Dock stannade större delen av klassen kvar för att öva inför Drama day. Shit, är så sjukt stressad.. Aja får hoppas att we'll improve til next monday. Btw, någon som vill komma och titta? Vi har pre-premiére måndagen den 16 februari klockan 19.00. Biljetter 20 kr och säljs exclusive från classmembers of EN2a. Jag har 4 kvar, skynda fynda:P

Jag och Shabnam var nere i danssalen för att öva på att hjula och slå handvolter. Min handvolt sitter INTE och idag har jag blåmärken på hälarna.. Kul. Hem och slappa och sedan iväg på middag hos farmor, altid lika mysigt och trevligt! Efter satt vi o kollade lite på "På spåret" (Jossan, I know u like it?) och efter ett tag drog vi oss hemåt. Väl hemma kollade jag på "En Djävulsk Romans" och somnade hyfsat tidigt.


Snickerboa coming up?

Alexander har något hyss på gång o har intervjuat mig om vad jag bor osv. Och om mitt efternamn står på dörren? Jag är nyfiken så att jag spricker iaf, blir alldeles vispig och tjatig. Hmm, tror ni han kommer ägga mitt hus kanske? Men han ska ju resa bort så det har han ju inte tid med (Thank God).

Knarkat denna hela dagen :)

This time I wonder what it feels like
To find the one in this life
The one we all dream of
But dreams just aren't enough
So I'll be waiting for the real thing.
I'll know it by the feeling.
The moment when we're meeting
will play out like a scene straight off the silver screen
So I'll be holdin' my own breath
Right up to the end
Until that moment when
I find the one that I'll spend forever with

'Cause nobody wants to be the last one there.
'Cause everyone wants to feel like someone cares.
Someone to love with my life in their hands.
There's gotta be somebody for me like that.

'Cause nobody wants to do it on their own
And everyone wants to know they're not alone.
There's somebody else that feels the same somewhere.
There`s gotta be somebody for me out there.

Tonight, out on the street out in the moonlight
And dammit this feels too right
It's just like Déjà Vu
Me standin' here with you
So I'll be holdin' my own breath
Could this be the end?
Is it that moment when
I find the one that I'll spend forever with?

‘Cause nobody wants to be the last one there
'Cause everyone wants to feel like someone cares.
Someone to love with my life in their hands.
There´s gotta be somebody for me like that.

'Cause nobody wants to do it on their own
And everyone wants to know they're not alone.
There's somebody else that feels the same somewhere
There's gotta be somebody for me out there.

You can't give up!
Lookin' for that diamond in the rough
You never know but when it shows up
Make sure you're holdin' on
‘Cause it could be the one, the one you´re waiting on

‘Cause nobody wants to be the last one there.
And everyone wants to feel like someone cares.
Someone to love with my life in their hands.
There has gotta be somebody for me
Ohhhhhh.

Nobody wants to do it on their own
And everyone wants to know they're not alone.
Is there somebody else that feels the same somewhere?
There's gotta be somebody for me out there.

Nobody wants to be the last one there
'Cause everyone wants to feel like someone cares.
Is there somebody else that feels the same somewhere?
There has gotta be somebody for me out there.

Allt-i-ett typ

Tisdags hade jag bara svenska. Därefter var jag, Emelie och Nicole iväg till Lindex där jag köpte en bikiniöverdel;). Hem för att slappa/nap:a och duscha för att sedan dra mig in till stan och möta Alleballe. Vi promenerade en bit och slog oss sedan ner på The Muffin bakery och delade på en semla. Sjukt gott, sjukt mättande! Hemåt för slapp!

Onsdag var det upp halv 6. Kungsberget. Vi åkte skidor och hade jättetrevligt, Farres kompis (han som spydde hemma hos Ragna. Legendary) var där också så åkte mestadels med dem, Anna och Ragnurt. Trillade faktist bara en gång, sista åket. Anna o Farre hade gnälltom att jag skulle åka med dem i skogen. Första delen gick rätt okej förutom att jag skrek som en stucken gris och hyperventilerade. Sen var det en superbrant backe, jag försöker ploga, korsar skidorna och kör rätt in i en björk. Hahahah. Failure. Vi fick oss alla ett gott skratt iaf!

Sov hela bussresan hem och sen var det taxi hem till Bromma ('cause of my lazy parents). Var uppe o pluggade matte ett tag och sedan sängen! Upp tidigt idag, tyska (som jag tydligen bara har vg i, wtf??) och matte. Började en ny tjej (Natalie?) från B-klassen. We're the better half! Sen var det bara till att sätta sig och vänta. Kvartssamtal kl 14. Mamma var med, ganska värdelöst samtal dock. Vår fysiklärare har bott i Kenya, did u know? Väl hemma så somnade jag men nu är jag fit for fight igen!


Ragna, Anna och jag

Over and out


Morningperson

Wuho nu är jag uppe igen, min tunnelbana går 06:43 mot Kungsholmen o sen är det iväg upp mot Kungsberget med skolan. Jag, Ragna, Anna o Farre komer ju äga sönder alla totalt uppe i backarna. Nat. Aja nu ska jag ringa och konsultera Ragnurt. Puss


Vi hade ju kul förra året iaf.

T700 Shining Pink

Mitt i allt elände (tycka synd om mig själv trots att jag haft en bra dag) så fick jag ett mail från Dustin. De kan ta hem den rosa telefonen som jag vill ha. Najs. Dock är leveranstiden 2 veckor men det gör mig faktist ingenting, har ju en fungerande telefon atm så;)



Och jess jag har gjort detta superduperfina kollage alldeles själv och det tog mig typ 15 min. Jag är dålig.

Ångest deluxe

Jag mår bajs, har jordensjordens ångest o det har Erik med så vi mest sitter o tycker synd om varandra över msn atm. Näe men fyfan, jag hatar att må såhär. Bajsbajsbajs.

Urk.

Riktigt seg dag, vaknar 6 o kan inte somna om. Lite skönt då jag ist fick massa tid att chilla på morgonen, får helt plötsligt panik o inser att jag skulle gårr för 10 min sen. Mamma skutsar till Brommaplan där jag ringer Emelie i panik. Självklart har jag kollat fel o är nu en timma tidigt. Kul. Så ringer farmor o kilar över till henne. Hänger med henne tills 11 då jag sticker in, kommer perfekt i tid.

Fysiken var överdrivet seg, engelskan var rörig med dramaday o något research-projekt och mitt i allt höll jag o Shabnam på att öva med hjulningar. Sen var det spanska, kändes som en rätt lång lektion. Dessutom var det typ bara 6 pers där från början så var väl ingen höjdare. Hemåt! Mötte Marcus på gatan o stod o snackade ett tag tills jag inte hade någon känsel i rumpan längre o gick vidare.


Louise o Alleballe

Åkte alltså in till stan för fika med Louise, hade sjukt trevligt. Skrattade, skvallrade, snackader. Sen kom vi fram till att vi skulle åka skridskor. Haha Louise var lite som Bambi på hal is medan jag åkte runt o lekte duktig;). Var dock en kille som var rätt duktig på att åka som roade sig med att bromsa precis brevid oss, gira framför tårna på en osv. Störande. Gick lite i affärer hanns med också och sen skulle hon hemåt.

Drog hem till Alex och chillade när jag ändå var i stan liksom. Så jag försökte få liv i hans tv (dvs annat än skogstv..) och grejjade. Babblade, garvade och sjöng med till bla. Backstreet Boys.. Note that han valde låten och inte jag! Nu kollar jag iaf på "the Holiday" på trean, sjukt söt!


Masakï Matsushïma

Vet att jag inte ska köpa fler parfymer men denna luktar så sjukt gott. Finns på Accessora, kommer från Masakï Matsushïma och heter Masaki Masaki. Så nu får jag helt enkelt börja överdosera parfym så de tar slut så jag kan köpa nya :D. Älskar logiskt tänkande!



Och på tal om ingenting: vad tror man sig få ut av ett sms innehållande "Puss" klockan 5 på morgonen;)? Tror man att Elsa ska vakna ur sin djupa sömn o skicka ett puss tillbaka? Eller är man bara gullig? Faktist så vaknade jag inte alls, trots att jag hade ljudet på på mobilen och min gälla "Vill ni ha kaffe?! Ja tack!!" skrek bredvid mig på huvudkudden. Sweet!

Lunchbrunch

Ska in o bruncha/luncha med Louise idag, var ett bra tag sen vi sågs, måste vart i somras när vi käkade lunch på Fridays. Ska bli mysigt iaf, men nu ska jag ta och klä på mig o försökta få tag på människan. puss!


RSS 2.0