Bakat : )

Idag har jag och Izabelle gjort allt möjligt, först så cyklade vi till Konsum och handlade hallon eftersom vi bestämde oss för att baka paj. Vi har nämligen arbetslagsdag imorgon så jag, Izabelle, Philip, Linus och Max ska ha en station och låta barnen rulla in varandra i toapapper. Sen har vi planer på att spraya ner dem med vatten, MOWAHAHA. Stackars sexor...
Sen ska vi åtminstone ha picnic så vi bakade paj till picknicken.


3dl mjöl
150 g Smör
2msk socker
Bär 

Man blandar man ihop degen och smular ner den i en form, och så lämnar man kvar lite deg. P med bären och resten av degen. In i ugnen ca 20 min på 225 grader. Enkelt och gott : )


Sen så ägnade vi oss åt att fånga humlor och getingar, vi fångade en var och så frös vi in dem och satte snöra på dem. Sen hade vi en varsin humla i koppel. Men sedan släppte vi ut dem igen och såg till att de inte skadat sig eller hade nån tråd kvar.
Efter det så målade vi naglarna, i så fula färger vi kunde hitta i mitt badrumsskåp...
Izabelles naglar blev plommonlila och mina grönglittriga med rosa prickar. Men ändrade mig precis så nu är de knall-lila. URFULA. Men vad gör man inte för Izabelle.
Men bara för det ska jag tvinga henne att ha vårt hemmasydda leopardlinne imorgon :P

Izabelle


Stackars flicka

Nu är jag hemma igen efter en dag fylld av spännande saker. Okey kanske inte sådär överdrivet spännande; har vart i skolan. Vi har precis börjat planera för vår kanotresa. Jag är i samma grupp som Izabelle och Emma, ska bli rätt skoj faktist.

Efter skolan gick jag hem och käkade lite och sen cyklade jag till farmor som fyller 81. GRATTIS farmor :)
Fick även reda på att en tjej i vår skola blev överkörd igår, kommer inte så bra överens med henne men nu tycker jag bara sååå synd om henne.

Igår var jag också ute och firade farmor fast på restaurang. Innan så var jag och lillasyster i Vällingby. Köpte en tröja, 4 halsband, 4 halsband till farmor och så köpte jag en ögonbrynspenna från HM. Tröjan från Lindex (!). Jag som aldrig handlar annat än underkläder på Lindex...
Jag och Izabelle har en tendens att gå runt på underklädesavdelningen i flera  timmar.
Haha läste precis Aftonbladet och insåg att jag har ju köpt "Septembers favorit" angående ögonbrynspennan.

Argh

Nu kan jag inte hitta mina hörlurar. Ett tips till alla där ut; köp aldrig trådlösa hörlurar. Jag tappar bort mina minst en gång i veckan.
Oftast ligger de i badrummet men d gör d inte den här gången. Åååh jag håller på att bli galen...

Triumph

Triumph

Den här fina mysdressen hittade jag på Triumphs hemsida. And now I want it really bad!
Och väskan också. Men själva dressen kostar 700 och jag har ju precis köpt en mysdress : /
Fast från Cubus, den är också perfekt men jag vill ha den där med : /
Fast min från Cubus är rosa, så än så länge tycker jag att den är snyggare: )


Balklänningar

Fina
Ljusrosa klänning m paljetter, Mipaform
Rosrosa klänning med tyll, Loralie
Aprikos klänning, Legalaprom
Ljusrosa klänningar, Foreverbridals
Mörkrödbrun klänning, Foreverbridals
Tiara, Handbag
Pärlhalsband, Accesora
Glittrig kuvertväska, Asos


Jag har ägnat dagen åt att städa och slöa framför datorn. Slöläsa lite bloggar. Å mitt i allt läsande så såg jag att någon hade skrvit om någon balklänning.
Blev sååå inspererad så att jag ägnade några timmar åt att kolla på balklänningar. Man måste nog ta och börja tänka på sånt tills balen i vår. Den lär nog bli axelbandslöst i rosa och vitt. Vet exakt hur jag vill ha den. Så det gäller bara att hitta en sån för tror inte att mamma vill låta sy upp en specialsydd klänning till mig.
Mkt som ska fixas.
Men nu ska jag städa vidare, kanske lägger ut resultatet här, vem vet :P;);)
Fast min nya kamera verkar ha typ dött eller nåt så den ska jag ta ner till pappa så får han laga den.

NRJ in the park

Då var man hemma igen efter en helkörig dag :)
Fast den var helt okey, när man tänker tillbaka på den. först så började det att ösregna på gympan. Och blixtra å dundra gjorde det också.
Så jag blev kvar i Blackeberg i kanske en timma. Hann med att fixa mi ett nytt bibliotekskort och låna lite böcker också: )
Sen tog jag mod till mig och sprang till tunnelbanan. Blev alldeles dyngsur. När jag väl hade kommit hem så satt jag vid datan en stund tills mamma förklarade att vi skulle möta lillasysters kompisar nere vid tunnelbanan för att sedan åka till NRJ in the park.
Så det bidde en snabbdusch och snabbsmink´ning. Snabbt på med maybelline mousse eyeshadow, och diorshow mascara. Sen var jag i princip klar ; P.
Så vi åkte in till Kungsan och tittade på NRJ in the park. Det var faktist helt okeey. Såndär perfekt känsla som bara uppstår när några tusen dansar tillsammans på ett torg.
Själv tyckte man ju att Nick Lachey var bäst. Men det kan ju bero på att jag avgudar honom. Han är typ världens snyggaste, nej men han är helt enkelt bara bäst. Sen var Snook helt otroliga, de visste hur man skulle få igång folk. Däremot lite besviken på Sunblock som i sitt första uppträdande körde nån dans som såg ut som om den var gjord av en treåring. LOL.
Sen gick vi till donken och åt en massa mat, lillasysters kompis typ käka hur mkt som helst.
Men nu ska jag gå och lägga mig, fett trött.
Bilder kommer senare.

Trappan


Ida så  har jag kastat bort min dag i skolan som vanligt. Efter skolan så var jag grymt sugen på tortellini. Men när jag kom hem så insåg jag att lillasyster inte hade lagt ut nyckeln där den ska ligga (mina vanliga nycklar blev nedsparkade för en trappa och sen var det nån som snodde dem)
Så jag har ägnat en timma ute på vår förstutrappa. Jobbigt, speciellt när man är kissnödig och hungrig.


Trappan


Här var då mitt överlevnadskit ute i det hårda livet på trappan;
- Skåp och cykelnyckel
- Solglasögon, Åhlens
- En prov "fishermans friends lemon"
- Min almanacka ifrån Åhlens, tillfixad med klister och papper
- Mobilen (utan pengar såklart)
- Lillasysters armband
- Mp3n från Sandisc
- Och till sist mina supersköna gympaskor.

Fast helst av allt hoppades jag bara på att jag skulle råka ha ett extra äpple i väskan, men icke...

Grattis till mormor :)

Idag fyller mormor 73 så vi ska åka dit om en liten stund : )
Men jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig : /, Har prövat en stickat blå väst men jag känner mig lite fööör skum ;P
Blir kanske en klänning men äger inte så många sådana :P;);)
Funderar på att sy en klänning till i slöjden. Har redan sytt en blommig klänning förra året men vet inte riktigt om jag orkar sy en till. Tänker nog sy en figursydd skjorta/blus istället. Knepigt värre. Och sen har det kommit upp en massa folk som brukar ha träslöjd till vår slöjd vilket betyder mindre hjälp till oss som alltid har vart där. Jobbigt. Speciellt två tjejer som alltid låter en massa och alltid ska ha hjälp. Argh, bläääh.
Och inga hål i tänderna, var hos tandläkaren idag. Frågade om jag kunde få tandställning men då skulle man först behöva ha en räls och sen skulle tanden ändå flytta tillbaka sig så då var man tvungen att klistra fast den. Det lät skrämmande så jag sa att jag får nog leva med en tand som sitter 2 mm längre in än alla andra :P

Lillasysters jeans

Lillasyster fick reda på att jag har skaffat mig en blogg och hon blev alldeles till sig som vanligt och ville att jag skulle lägga upp en bild på hennes nya jeans också. Och vad gör man inte för lillasyster :P;);)


Lillasysters jeans

Egentligen så hade jag tänkt vara arg på henne ett tag till, hon uppförde sig som en gris idag. Men Izabelle har väl smittat av sig med sin snällhet helt enkelt.


Nya jeans

Nu har jag inhandlat ett par Cheap Monday jeans. Mamma blev typ jätteglad "Åå titta vad bra de sitter"
Och så blev hon överlycklig för att det är typ jättehöög midja. (bilden blev lite dålig, blixten nådde inte hela vägen ner till fötterna så det ser ut som att de är mörkare från knäna och neråt)
Jeans

Sen så har jag haft de första "riktiga" lektionerna idag : (
Musik, svenska och Engelska. Fick även reda på att vi numera ska ha skåpen i nedra korridoren, medan hemklassrummet är högst upp. Då blev jag arg och tog ett skåp däruppe ändå : ).
Och sen på elevens val så fick jag mitt första handsval; C-språk, Tyska.
Perfekt : )

Almanackan

Elsas nyfixade almanacka blev riktigt rosa och fin :)

Almanackan


Skolstart

Idag har vart en annorlunda dag om man jämför med senaste månaderna ;  Idag började skolan.
11.00 skulle vi ha upprop. Tråkigt som vanligt men hade börjat nån ny snubbe i vår klass.
Efter skolan så gick jag hem och hämtade pengar. Sen fick jag skjuts ner till skolan igen för att möta några kompisar och åka in till stan. Vi ska av vid slussen, men när vi är där så orkar vi inte kliva av och åker därför vidare till Hagsätra. Så fick vi vänta på ännu en tunnelbana så vi kunde komma tillbaka till Slussen.
Väl vid slussen så gick vi till Weekday. Dit ville alla andra men jag kilade vidare till lite andra butiker. Så jag hann med rätt mycket; HM, BikBok, Nån pysselaffär, C/o Sthlm, Ordning och reda och några fler affärer.
Sen när vi skulle hem så började vi spöregna så vi kände inte för att gå ut i regnet så jag och Izabelle stod på 7 eleven i typ en halvtimme. Sen tog vi mod till oss å sprang ut i regnet. Blev plaskblöt...
Vi bad att få några kartonger på ett café så vi sprang runt med kartonger ovanför huvudet.
Väl vid tunnelbanan insåg vi att gröna linjen gick hur långsamt som helst och det var typ 3 miljoner folk i varje vagn så vi hoppade av och tog röda linjen mot Mörby centrum där sprang vi in på Åhléns och köpte en almanacka till mig. Och sedan bar det av med buss mot Brommaplan. 
Å sen när jag kom hem så medelade mamma att hon tycker att jag ska köpa ett par "Cheap Monday"-jeans. Så ska nog dit imorgon igen och köpa ett par jeans. I värsta fall klipper jag nog av dem till shorts.
Men nu ska jag se extreme home makeover och fundera hur jag ska fixa en "make-over" till min nya almanacka:P;);)

Kameran

Nu har jag kommit hem igen. Jättetrött, men det blir man av att åka båt och bil.
Imorgon börjar skolan : /. Jobbigt, även om det bara e upprop...
Fast just nu känns det åtminstone bättre än om jag inte hade fått åka till Högböte. Här är för övrigt en bild på kameran som jag vann, pytteliten. Typ 1.3cm bred bara, perfekt för handväskan.


Kamran

Kräftan var jättemysig som jag hade förväntat mig. Allt var precis som det ska va på festerna på Högböte.
Perfekt x)
Men nu ska jag ta å virka ihop en liten strumpa till kameran så jag inte lyckas repa den som jag gör med alla andra saker : /

Elsa goes kräftskiva

Det var inte helt värdelöst att åka ut hit till Högböte ändå, vann en ny digitalkamera:)
nån Philips, men har inget  minneskort än så ska väl köpa mig ett nytt sånt..
nu ska jag gå å käka tror jag.

Då var man här

Så nu sitter man här på högböte igen då : )
Allmänt jättetrött. somna 3 å vakna 9 å sova oroligt.; ingenting att rekomendera...

Nåt jag däremot kan rekomendera är Diors mascara "Diorshow", den har jag suttit å sniffat på hela morgonen. Den luktar himmelskt å e dessutom superbra. Där behöver man inte stå länge å fixa som med min förra mascara från Loreal. Intensifique tror jag den hette, den suger

Jaa!

Yes, jag får åka ut X)
Åker klockan 3 så nu är allting väldans stressigt å jag stressar ner med att måla om naglarna :)
Både kul å snyggt ;-P
Planeringen var så att jag skulle åka ner å köpa lite äpplen och tuggummi : )


Juste här har man ju även en bild av paradiset som väntar mig :)



                                  Paradiset

Egentligen så e det nog inte så fantastiskt, men för mig känns det så. Har spenderat mina somrar där sen jag var 5 år så det sitter rätt djupt.
Men nu ska jag slåss med 3 miljoner resväskor för att få fram min sovsäck.

En liten gnutta hopp :P

Har precis chattat med en kompis å han skriver att jag kan få sova på deras båt :)
Nu är det bara att hoppas....
I sånna fall skulle jag kunna åka med ett par kompisar som bor här i närheten.
Nu ska jag bara höra med pappa å kompisen ska fråga sina 'päron'
Wish me good luck :)

Gymnasieguck



Det bidde inget bad, än iallafall.
Jag och lillasyster försökte övertala mamma å pappa att åka ut till Kräftan. Men de sa nej.
Så helt plötsligt känns allting sådär hopplöst igen. Jag ville bara ha en fin helg inför skolstarten. Ska man vara ärlig så är jag faktist lite rädd för att börja nian, allting nytt som kommer.
Val som jag kommer få stå för i hela mitt liv. 

Såhär såg det ut när jag hade gjort amvs s intressetest:


Gymnasieguck




Jag tycker allt sånt där är jättesorligt och läskigt. Fick hålla mig för att inte gråta igår när jag surfade runt på gymnasiesidor.
Fast jag är rätt känslig för det mesta. Grina alldeles nyss för att jag längtar så till Högböte.


Min dag idag


Jahapp då satt man här vid datorn igen. Fast har vart riktigt duktig idag å hjälp mamma å pappa på jobbet. Fixat med typ 3 miljarder papper i en mapp å så har jag klippt rosenbuskar.
Stack mig både här å var, vilket betyder plåster på tummen. Och till min stora förvåning så lossnade mitt nagellack när jag tog bort det :(.
Lite besviken på nagellacket från Debenhams men för 99 kr så e det helt okey :). Och sen så har man ju haft en hel del skoj med den elektriska nagelfilen :D

Har för övrigt hittat riktigt mycket saker på Debenhams som jag vill ha. Och då har jag ändå inte gått in bland kläderna på några veckor. Senaste inköpet var ju dock en ny handväska :-).

Väskan

Sen så hittade jag ju två st andra väskor också men de får vänta ett tag.
Nu ska jag kolla på Greys anatomy och senare ska jag ta mig ett bad å läsa SOLO som jag köpte på Willys :-)


Japp, det var jag då

Nu har man skaffat sig en alldeles egen blogg. Egentligen så e den nog bara tillfällig.
Ska få en "egen" adress av pappa sen, men då måste man bli lite bättre på htmlguck först.
Ska även skriva mig en blogg på engelska i framtiden så vännerna i Usa kan läsa om mig och mitt virriga liv.
Aja, idag har jag åtminstone inte gjort ett skit. Rätt skönt iofs eftersom jag inte har haft en enda slödag nu i sommar. Jag har aft saker att göra hela tiden så idag har jag tagit mig tid att gå igenom lite gymnasielänkar och så har jag städat mitt badrumsskåp :)

RSS 2.0