Jeesss

I måndags var dagen som vanligt, eller nej, hade sovmorgon på SoSc, sen hade vi "eget arbete" på spanskan och sen kemi och bild. Sur som tusan var jag också minsann så det tog jag ut på dem som var meant to have it. Efteråt hämtade jag barnen och vi åkte till Blackebergsparken. Börjar bli så roligt när man kommer in på dagis så kommer C gåendes med utsträckta armar för att få en kram och ser allmänt lycklig ut. Hahahhaa så gulligt!

Iaf parken var vi i en liten stund tills T förmedlade att hon minsann hade både gjort A & B i sin blöja. Love you honey! Kollade efter extrablöja utan resultat så vi åkte hem ist. Fixade två äckliga blöjbyten o sen fikade vi ute på deras härliga altan. Efteråt fick de glass. Först drällde C över typ hela sig medan glassen smälte, sen mitt i glassen vad gör hon då? Jo hon tar sin Piggelin och gnuggar den mot tröjan på magen. Gaaahhh!

C vägrade gå in med oss också, så jag stängde dörren o trodde att hon skulle känna sig ensam och komma. Men icke, dock efter typ 5-10 min så tröttnade hon så när jag öppnade dörren kom hon in :). Liten lat jäkel det där, hon vill bli lyft över alla trösklar, vägrar gå upp för trappan vid  rutchkanan själv, vägrar ens ställa sig upp när hon har åkt kana, utan hon ligger kvar där tills någon plockar upp henne. Haha, aja söt är hon iaf. Tog massa fina kort, känns som att jag har kommit på världens bästa idé.

Deras föräldrar ska gifta sig i sommar så jag ska ta jättemånga bilder på dem och sätta in i något fint album eller dylikt. Spara lite teckningar och kanske se om man kan spara andra saker som t.ex. blommor som vi brukar plocka. Kommer bli sjukt bra iaf!! Och jag har redan börjat ta kort och grejja så är ute i god tid!

T fick en stämpel av mig som jag fått på donken, hahaha snacka om lycklig hon blev. Hon stämpla på som en tok, och C kollade glatt på. Sen kom deras föräldrar o jag tog bussen till Brommaplan (kom för 1 gångs tid med bussjäkeln, det har hänt typ 1 gång tidigare..) Gick hem till farmor o pratade lite med henne, fick några saker till ett skolprojekt också. Sen var det hemåt o skrev klart SoSc-grejjen.

Tidagen var det pluggpluggplugg. Eller sov till typ 9, sen gick jag upp o läste lite o slumrade imellan sidorna. Vid 12 började jag plugga lite mer seriöst och körde på hela dagen. Avbrott för glassbilen o när jag skulle göra lunch också. Mamma fick en smärre chock när vi berättat att vi köpte glass för över 200 kr. Spenatsoppa till lunch :D

Så onsdag var det upp o koka makaroner. Prov första lektionen, slapp vara med på simningen på gympan så jag satt o skrek på alla andra. Hahahahhaa that's my thing! Käkade min lunch medan jag gnällde på Nic när hon skulle simma till botten o hämta dockan;). Hahah, love u hun!

Sen var det skyndaskynda tillbaka till kemin, han var där i 10 min sen drog han. Vi satt kvar då han skulle komma tillbaka, men icke. Så 13.30 slutade jag, gick till Fridhemsplan o gav lite pengar till Adam som efter mkt om och men lyckats hitta till tbanan. Träffade Philip som var med Adam också, sjukt länge sen sist :/

Sen var det minsann hem o skriva massa svenska o efter det duscha o fixa mig iordning. Gästerna kom, käkade middag o drog ned till brasan, det ragnade o var allmänt trist. Såg 2 pers som jag kände varav en var Antonio i min gamla klass så jag hukade mig o sprang.. Suuuck.. Så jag gick hem sur o blöt. Mötte upp Emelie så gick vi hem till mig för efterrätt. Nic kom också precis när alla käkat klart så satt vi o lodade lite i mitt rum ;). JAg fixade knullruft i Nics hår :)

Emelie stack runt 12 o jag o Nic fick för oss att vi skulle in till Fridhemsplan för att träffa Erik o Mark. Sagt och gjort, kom precis på tunnelbanan, jag var minsann snabbast denna gång o fick hålla dörren för sega Nicole! HAH! Så in mot stan, o passade på att måla naglarna också. Mötte dem vid en Donk o satt där o drack lite kaffe :). Sen gick vi, jag skulle hem o de fick skjuts. Synd om mig för jag fick minsann vänta 19 min på min tub. Hem o sova.

Torsdagen sov jag ut o sen stack vi iväg till min fasters nya hus. Var där ett bra tag o sen hemåt. Hoppade av hemma hos farmor och hjälpte henne öppna o fälla upp hennes nya solstol. Och sen tog jag med kartongen ned till grovsoporna också, tänk vad man kan underlätta för lilla farmor enbart genom sånna småsaker :)

Sen var det hem o slöaslöaslöa. Härligt, pluggade liiiiiiiteliiiiiite matte också. Lite. Idag var det iväg till IKEA. Härligt. Blev en massa lådor, ljus o kuddar. En mysig pläd också, härligt! Käkade lunch där o stack vidare till Täby där vi klappade kattungar o fikade, mys! Kattungarna har blivit såååå söta. Satt o brainstormade med namn också, har någon två st tjejnamn som antingen ska ha ett tema (typ Disney) eller båda börja på A?


Cute 
Okey, no laughters please. Sminkade mig på 1,5 min o sen gick jag på IKEA i fler timmar...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0