Todays plans

Idag ska vi iväg på 50årsfest hos min fasters kille/blivande sambo:). Så ska vara färdig till 12, hmm måste typ börja  sminka mig strax;) Hade egentligen velat hinna till vby jättefort, men tar det imorgon.. Ska ta med lite smink i bilen till min blåslagna farmor också, hon är så söt, hon undrade on jag hade något som hon kan täcka det med för hon ville inte skrämma slag på fasters killes släkt;)

Kommentarer
Postat av: M

Hej! Jag har funderat en hel del på att välja Kungsholmens gymnasium i första hand, men är inte riktigt säker, och skulle därför bli jätteglad om du kunde svara på en del frågor om skolan som jag har. Förstår om du inte har tid, kan eller orkar, men jag vill i alla fall prova :)

Tänker gå SamSam, svenska sektionen, så du kanske inte har så jättestor koll på vad som händer där, men ändå:

- Är det mycket fjortisar på skolan? (typ som du beskriv i det föregående inlägget.)

- Vet du om det förekommer någon nollning på skolan? Var du på någon?

- Är det extremt mycket mer plugg på Kungsholmen än andra gymnasier, eller är det mest pressen man sätter på sig själv som är jobbig?

- Vet du något om hur lärarna är på den svenska sektionen?

- Vad är bra respektive dåligt med skolan?

Känner mig lite påflugen som bara frågar såhär, men jag skulle verkligen bli jätteglad för svar :) Tack på förhand!

2008-01-26 @ 10:49:49
Postat av: Elsa

Det är rätt mkt blondiner, typ mogna fjortisar på samsam svenska. De riktiga fjortisarna går OP, de praktiserar 3 dagar/vecka o är aldrig i skolan så dem slipper man:).
Ingen nollning, däremot en insparksfest. De hyr en lokal i stan (när jag började var vi på Barzelii bar tex). Festen är huvudsakligen till för ettorna men det brukar vara folk från andra årskurser där.
Jag tkr inte att vi har så mkt plugg:S. Jag var helt inställd på att drukna i läxor, inte ha något liv vid sidan om skolan osv. Så jag var mest lättad... Vi har väl något prov då och då, lite stressigt i slutet på terminen.
Dålig med skolan är alla jäkla trappor(men fan vad bra kondition man kommer ha i trean ;P) och våra jättesura mattanter.. Mattanterna är riktigt otrevliga.. Många gillar inte skolmaten, men jag tkr den är helt ok.. Ibland kan toaletterna vara rätt ofräscha också, men som sagt det är ju en skola..
Bra med skolan.. Jag kan inte riktigt uttala mig för svenska sektionen, men jag älskar min klass tex. Har så många olika kulturer osv. För hela skolan dock:alla olika möjligheter till föreningar, våran JÄTTEBRA SYO, skolans roliga aktiviteter (kolla i
bloggarkivet från vår karneval i Augusti), sen att det rä så rolig stämning. Har nämnt det förut, men sådana småsaker som att alla applåderar när man tappar en tallrik i skolmatsalen tex ;)
Det bästa är att vi faktist lär oss någonting!

2008-01-26 @ 11:57:46
URL: http://minipinan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0