Barnvakt o farmor :)

Började dagen med att svära åt vädret. FYFAAN!! Helt dyngsur om fötterna, gick i strumporna hela första lektionen. De torkade o jag satte på mig ett par andra skor :). Social Sc. var rolig, vi hade först någon lek, mitt i skolan, så alla som sprang i trapporna stirraade konstigt på oss;). Sen var det spanska, o vet ni vad?!!! Jag ligger på VG!! Wuhoo, fick på alla delar på nationella, nästan mvg på en del. Och då är det proven som man skriver i slutet av kursen o vi skrev det efter halva. Så hon sa att jag kommer få minst VG i slutbetyg. Haha kanske låter konstigt att jag är glad men spanska har j alltid vart ämnet som jag är sämst i (förutom idrott -.-)

Lunchen var helt k, kemin likså. Bilden tråkig och seg, ligger typ precis under mvg, hade fått det på typ hälften av alla uppgifter o vg/mvg på resten. Sen var det iväg för att hämta T och C på dagis. T blev jätteblyg när hon såg mig o grinade o hade sig. Hade ju inte träffat dem på två månader o helt plötsligt skulle hon tvingas åka med mig hem. Mutade med att hon skulle få välja lekpark, men näe. Efter en stund vände hon sig helt plötsligt mot mig o "vi kan mata ankor!". Ankor it is! Lilla C (som har lärt sig gå!) satt tyst hela tiden..

Gick ner till Rålis, haha T är så söt, jag sa att vi kanske inte hittar några ankor fick då som svar "då får man vänta..." Hårde bud från en 2åring;) Iaf hittade ankor som vi matade rätt länge, hade bara Mariekex så de fick leva med det.. Sen tog vi tunnelbanan hemåt. T fick sitta själv på sätet o C satt o "pratade" lite för sig själv helt lugn.. T ville väl inte riktigt kliva i vagnen igen, men som sagt hon är bara 2 så den gången fick hon inte sin vilja fram..

Bussen gick också jättebra, T gick sitta med mig o C satt o gurgla för sig själv. Den bästa var ändå när jag "trollade fram" husnyckeln, T sträckte upp pekfingret "Det där är S's (mammans) nyycklaar!!!" Haha förklarade att jag fått låna dem.. Kom in o allt gick smidigt, C var väl inte helt nöjd hela tiden, lät T kolla på tv, hon hade nämligen inte sovit någon middag så kändes som att det inte var rätt tillfälle att tvinga henne att leka på egen hand..

Bytte en blöja!! Igen no2, men ändå. Så när jag står där mitt uppe i blöjbytet, så hittar jag inte blöjorna, så får hålla i en gallskrikande C medan jag ringer deras mamma, hittar blöjorna o lilla C tröstas:P. De "behövde" tydligen ingen middag så jag fixade massa frukttärningar osv. det uppskattades:). Sen flöt det, C var lite gnällig till och från typ ligga o skrika på golvet när jag var tvungen att ta ner henne från köksbänken för att hämta en sak.. Menmen, lättetröstad unge, man tar henne o går till en spegel. O sen har hon världens sötaste storasyster som hjälper till :)

Gick därifrån vid 8, mötte Jossan på bussen så hann snacka med henne också :).Sen när jag kom hem så fick jag veta att farmor nu är hemma, hon hade tydligen inte alls åkt till st Görans, utan hon hade fått åka ambulans med blåljud till Karolinska. Ska se till att hälsa på henne här om någon dag, imorgon kan bli lite stressigt, men kanske :). Pappa hade tagit kort på henne också, damn hela ögat, pannan o runtomkring ögonen är blått/lila/rött. Läskigt... Gjorde bakad potatis o nu ska jag strax sova :)

Kommentarer
Postat av: Fabianveronica

Keep up this great resource. I bookmark your site, best greetings

2009-08-04 @ 09:30:32
URL: http://fabianveronica.3steps.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0