080808

Vattenkriget igår innebar dessvärre förlust. Jag o Piips åkte dit sjukt förberedda, mötte Naths, Mathilda o några av deras polare vid Gärdet (o självklart kände Piips igen dem medan jag stod där som ett frågetecken. Reminder: Naths är blond) . Sen blev det till att vänta i 1.5h vid uppsamlingsplatsen.. Sjukt taggad till och från. Piips o jag sprang bort till sjön o fyllde på vatten, såg några röda som vi kubbade efter också. De slängde ett ägg på mig, det studsade på mig o trillade ner, helt. Sen slängde vi tillbaka det. Fortf helt efter att det störtat i marken -.-


Efter kriget..


Gick till vattentankarna, fyllde på lite o sen begav vi oss upp i skogen.. Gick sjukt länge (gick är nog fel ord, vi klättrade för fucking berg o grejer) tills vi var vid de rödas utgångspunkt. Inga röda där, någon skrek att de var i skogen. Den lilla del av vår armé som inte hade spillts under vår skogsvandring gick till attack. De stod uppe på en kulle i en klump, sjuuuukt många. Jag sprayade på så gott det gick, sen kollar jag mig över axeln o då har hela blåa armén kutat därifrån.. Jess!

Tjejerna var så sjukt agressiva, jag gjorde misstaget att skjuta en av dem i ansiktet (aim for the make-up). De sprang efter mig o slog mig för kung och fosterland med sina skumgummivapen. Jag sprang o hamnade mitt bland alla röda, score! Näe men var sjukt mkt bättre för där var det bara killar som typ knuffade lite på mig o sprayade vatten. Tog mig från skogen ner på fältet (fortfarande mitt inne i den röda armén...). Påvägen lyckades jag få en buddie i det röda så när vi gick ner där o det kom folk springande för att slå ner mig så slängde han ur sig ett "Det är lugnt, det är min kompis". Thank God for that!

Ner på fältet där alla röda var. Lyckades iaf få tag på Piips. Sen attackerade de röda från båda håll o vi var fast. Wuhoo.. Jag sprang, tappade Piips o kutade. Hamnade återigen mitt bland de röda o gick o snacka med två snubbar från Djursholm (de konstaterade dock att det var mindre klurigt att sätta på sig blåa tröjor med texten "DJURSHOLM" på bröstet var en dum idé). En del av de röda var rätt fega dock. Jag gick där o de gick 2 m bakom mig, så kastar de en vattenballong mot mitt bakhuvud (som däremot missa, sopor). Vände mig om o fräste något om "tjej, bakifrån, gör inget motstånd, inget vatten kvar...." så deras garv tystnade :P

Mötte upp Piips igen, o vi gick mot tuben. Precis utanför nedgången kommer nån röd jävel o häller en hink vatten över Piips. Lervatten som de hämtat från någon vattenpöl. Yum! Åkte iaf till Centralen tsm o sen åt varsina håll. Smart som jag är hade jag en tjocktröja o en bikiniöverdel i en plastpåse så bytte överdel iaf, guld värt! Så vid Islands så mötte jag ingen mindre än Jim. Han väntade på Emil o jag klurade ut att då borde nog Izabelle också vara påväg. Så stod o väntade med honom så jag fick träffa Pissa :).

Sen var det hemåt o äta middag, sjukt goda typ pannbiffar? Mumma! Sen var det till att fixa till sig så mötte jag Izabelle vid Islands. Stötte på Emil o Jim också så fick sällskap av Jim heeeela vägen till Alvik. "Det är bra att ni tjejer håller ihop, killar gör inte så de glömmer lätt varandra. Men ni tjejer ni håller ihop med varandra o det är bra för man vet ju...." Hahahaha.

Mötte upp Erik, Stephie o Bella o började gå ner mot vattnet. Bella o Stephie lämnade oss o vi mötte Naths, Mathilda o deras kompisar vid kajen.  Stod där o kollade på fyrverkerierna, sjukt fina. Och min stående kommentar var "Åååhhh, titta!!". Jag, Erik o Izabelle gick till Donken för att köpa Kaffe Cool. Milkshaken var slut. Bad då om en latte. Lattemaskinen var avstängd. En sån där glass med chokladkaka i botten då? Slut. Så blev en McFlurry -.-

Jag skulle plåstra om min lilltå så jag stod i toakö FOREVER. Var nämligen tvungen att kavla av strumpbyxorna osv.. Sen när jag kom ut hade någon liten ond jäkel rört ihop min McFlurry. Besvikelse. Jag är en av de få som blir jätteglad när de inte rör ihop den, o för en gångs skull var den oihoprörd, tills Erik satte sina evil plans i verket.

Jag o Erik gick till Stureplan, sjuuuuukt mkt folk. Äckligt mkt folk. O någon dans var det ju inte att tala om. Några stod på typ svampen o busskurerna o dansade.. Sen bestod resten av folkmassan av små tåg som var påväg åt olika håll. Så ville man någon stans så hoppade man in i den långa kön o forslades bort i massorna.. Tillslut kom vi fram till tuben (jag med krampaktigt grepp om handväskan o Eriks tröja). SHIAT! Ni skulle sett. Rulltrapporna var sönder så alla gick ist. Alla var påväg uppåt, smockfullt, folk klättrade upp mot väggarna o imellan rulltrapporna. Världens utmaning att bara ta sig ner.. Låter säkert inte så farligt men kan iaf säga så att folk tog upp mobilerna o kamerorna för att filma tumultet.. Sjukt..

 
Någon film från Youtube. Fast jag tyckte det var värre när vi var där...


Sen var det hem o ringde Jossan som var vid Ängbyplan. Så jag mötte upp henne o Calle o snackade i nån halvtimma. Skönt att träffa henne igen faktist. Hon hade dessutom näckat över en äng. Hahahaha sweetheart då. Iaf sen var det hem o kämpa med min vattenfasta mascara som satt den vattenkriget..


Tänkte bara visa hur sjukt bra mascaran satt. Där är direkt efter vattenkriget då jag fått hur mkt vatten som helst över mig. Inget smul, inget kladd o de var fortf. separerade.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0