Urkturkpåburk

Igår var intensiv, vaknade vid 8 och fixade iordning mig. Vid 11 skulle jag mött Erik och hans kompis Christopher i stan, men självklart var det bara jag som var i tid så jag knallade runt och kollade i affärer. Hittade jättesött underkläds-set på Lindex som dock ej fanns kvar i min strl så ska kolla vid Fridhemsplan på mån.

Gick till "In och Finn" köpte kroppskrubb med jordgubbsdoft och ett par glasnagelfilar. Mötte dem vid plattan (tusan vad det blåste ni skulle sett mitt hår) och vi gick till Stadium för att kolla skor åt Erik. Han visste vilka han ville ha men självklart fanns det inte.

Iväg till Adidasbutiken, men de satt tydligen obekvämt, till NK, lägga undan ett par skor och sen tillbaka till Adidasbutiken (Med stopp i en smyckesbutik där jag köpte världens sötaste armband) klämma på skorna i 5 min och sen bestämma sig för de på NK...

101255-162
Mitt söta armband (som inte är så knallrosa utan med Elsa-rosa, typ som handuken på golvet)


Vid det laget strejkade jag och Christopher så vi fick med oss honom till donken ist. Satt där typ väääldigt länge, först meal, sen glass och ja....skratt:)). Har inte haft så roligt på länge faktist, skrattade det gjorde ont :P

De fick köpa skorna och kolla på klockor själva och jag sprang in på Gina Tricot och hittade ett par trosor. Fann dem sedan på CoffeeHouse By George. Sen var jag dock tvungen att springa. klockan 3 skulle jag möta släkt+fam utanför Oscarsteatern.

Singin in the rain var väldigt bra faktist. Mkt dans dock vilket Vispen tyckte var lite tråkigt. Men herregud vad de steppade och for runt. Sen i 2 scener så hade de något slags sprinklersystem som sprayade ner hela scenen så det såg ut som att det regnade. Vart tog vattnet vägen!?

Sen vart det Kungshallarna och käka thai :), påvägen hem snackade jag med David så drog hem till honom och kollade på Aladdin-filmer. Eller en och en halv var det nog för sen skulle jag hem och sova, en heldag i stövlar med klack tar ut sin rätt kan jag meddela..

Kommentarer
Postat av: Nathalie

Va heter låten på profilen pelsa?

2007-09-16 @ 20:35:42
URL: http://hultkvinna.blogg.se
Postat av: Elsa

Island in the sun tror jag den heter, visst är den söt :))?

2007-09-17 @ 18:47:56
URL: http://minipinan.blogg.se
Postat av: Jollan

Fiiint armband=)
Kram!

2007-09-21 @ 14:23:07
URL: http://jollanlovecarola.blogg.se
Postat av: Josefine

fint armband :)

2007-09-22 @ 18:23:52
URL: http://josefineosterqvist.blogg.se
Postat av: Elsa

jollan och Josefin: Tack så mky ;)

2007-09-23 @ 01:04:14
URL: http://minipinan.blogg.se
Postat av: Emelie

Åh...så sött armband...vart köpte du det? vad kostade det?? :)

2007-09-24 @ 12:55:32
URL: http://pinkcherry.blogg.se
Postat av: Elsa

På den lilla smyckesbutiken på Sveavägen, om man går från Sergels torg, på höger sida, så ligger den lite innan Skopunkten. Kostade 30kr tror jag det var, de hade(har?) rea så alla smycken kostade 30 kr st, men just mitt armband hänger inne på den rosa barnavdelningen;)

2007-09-24 @ 19:23:53
URL: http://minipinan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0