Kungsholmen...

Började dagen med Social science. Rätt uttråkande, ska skriva en artikel om Libanon tills på fre.. Sen fick vi böcker som vi ska läsa också, valde en bok som hette typ "Lord of tha Flies". Alla som hade läst den sa att den sög men mamma sa att den var bra så körde på det ändå;).

Sen var det spanska, didn't do much just some repetitions, och läste någon text.. Till lunch var det sånna där avlånga köttbullar och sånna där bollar gjorda av kikärtor med ris. Helt ok..

Kemilektionen var trevlig faktist, fick jordens största kemibok dock. Ärligt talat den är som ett lexikon och längst fram fanns även en kod som man kunde använda för att logga in på deras hemsida med. Ambitiöst... Sen slutade alla i klassen förutom jag, Charley och Kristin. Vi hade bild (vilket gör att vi har sovmornar till 1 på torsdagar) där vi fick måla självporträtt..

Efter hade jag tänkt träffa Philip som denna vecka jobbar på Kungsholmen men som sagt... så jobbade han. Vi skulle höras någon annan dag för att ses då ist. Så slank in på Stadsmissionen, hittade en ljusrosa nästan lite beige enkelknäppt kavaj för en tia. Det ni!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0