Mangojuice, bikinitankar och örhängen

Äpple, Digesivekex, ett stort glas mangojuice och bra musik, blir det bättre? Okey hade jag haft allt det där och suttit i solen på flyridge få hade det varit bättre men ändå!! Var ute på promenad innan, lite kallt dock. Tänkte inte på att jag inte hade någon tröja under min collagetröja utan bara ett underlinne. Slugt Elsa..

Idag har jag inte gjort någonting, skönt. Var iofs i Vällingby och kollade lite efter bikini. Jag är 'tyvärr' VÄLDIGT kräsen när det gäller bikini. Den måste vara fin, inte göra så jag ser blek ut och sen så får den inte sabba min bränna.. Alla stora kedjor har fått för såg att göra massa halternecköverdelar och i stort sett inga snygga trekants.. halterneck=ful bränna=Ain't gonna happen'..

Provade två överdelar från Stadiums barnavdelning. Jättesöta men de var inte fodrade vilket betyder att de kommer bli genomskinliga sen i vattnet, ashett jue*not*. Istället köpte jag 4 par örhängen, alla 4 för 98 kr. Silver med små stenar; blå, rosa, champagne och lila. SÖTT.

Kommentarer
Postat av: Alexandra

jag har också väldigt svårt för att hitta the right bikini, även fast de finns så många ska de va så svårt :P menmen!

2007-04-28 @ 23:31:22
URL: http://eyeshadowe.blogg.se/
Postat av: Elsa

Mmm, och sen vill man ju inte riktigt köpa en från HM för man veta att ALLA andra kommer ha den :/. Livet ÄR hårt...

2007-04-29 @ 10:45:03
URL: http://minipinan.blogg.se
Postat av: Alexandra

aa, det bästa är nog att beställa (fast då kan de ju de va svårt me storlekarna..) el köpa utomlands. då blir man garanterad alone me den :)

2007-04-29 @ 11:01:43
URL: http://eyeshadowe.blogg.se/
Postat av: Elsa

Joo fast jag vågar aldrig köpa bikini utomlands, är alltid säker på att de ska gå sönder eller bli genomskinliga i vattnet ;)

2007-04-29 @ 13:24:01
URL: http://minipinan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0