Lana blogg?

Ikväll blir det till att göra ingenting, har moster, morbror (heter det morbror om det är han som är gift med min moster?) och kusin Pipen är här. Först satt var det middag; fiskgryta (Löv it) och till efterrätt Gino som dock börjar kännas lite o-originellt..  Nu sitter vi iaf här o kollar på Miss Secret agent 2 (Jess, självklart såg vi ettan också...). Såg att någon har nött bloggen ganska rejält idag.. Alleballe?

TGIWF

Igår var det skola, matte, kemi, kemilabb (som dock blev teori-lektion) och sist fysiklabb. Var rätt chill dag ändå faktist, matten var rätt seg, kemin likaså och på fysiklabben satt hela klassen och spelade Pokémon på mobilen. Förutom jag då cause min mobil hängde sig om och om igen.. Kul. Måste helt klart fixa ny mobil snart, igår gav den upp ringfunktionen så fick starta om den twice. Kul igen.

Efter så tog jag mig in till stan för att möta upp Alexander (aka Alleballe) så gick vi iväg till Kungsan och åkte skridskor. Har inte åkt skridskor på typ ett år men det gick riktigt bra ändå. Inte en enda vurpa trots att Alex jäklades med mig, impressive, huh? Mötte Tobbe också, helt plötsligt var det någon som åkte in i mig och kramade mig, Tobbe såklart. Haha.

Så vi åkte i nån timma tills våra fötter gjorde ont, bytte om o promenerade sedan Drottninggatan till Rådmans. Tog tuben hem till honom och chillade. Vid nio skulle han fixa skolgrejs så jag kilade iväg o handlade tortellini, godis och fryst mango. Kom tillbaka så lagade han mat och jag skrev läxor, undrar om han visste att jag är bad at cooking? Så käkade, han skrev klart sitt junx och sen låg vi mest och snackade blandat med skrattattacker. Drog mig hemåt runt 1, sjukt trött.

Hej Alexander!

Alleballe tänker sitta o lusläsa min blogg som underhållning framöver. Så HEJ ALEX!

Trött?

Väckarklockan ringer, jag går upp. In i badrummet, fixar o hoppar in i duschen. Väl färdig när jag har torkat mig klär jag på mig, ser min mobil i soffan o kollar på den. 00:17. Jag har alltså drömt det där om väckarklockan/gått i sömnen.. Kul. Jättekul! Nu har jag iaf blåsthåret (vem vill se ut som ett troll imorgon?). Pappa mumlade något om att jag måste stressa ner när jag ringde honom(ner till källaren dvs) o berättade vad jag lyckats med, maybe..

Lång dag igen.

Så sjukt trött idag, först var det tyska. Kommer knappt ihåg någonting om vad vi gjorde eller vad som sas, var helt inne i mitt uppvakningsstadium. Sen var det matte och lunch då jag o Emilia kilade iväg o köpte frukt. Apelsin är väldigt gott har jag insett, dock kladdigt.

Kemi o fysik. Fick tillbaka kemiproven o var rätt nöjd med tanke på att jag kände att det gick skräp när jag skrev det o hade lätt nöjt mig med ett G. Wuho:) Fysiken satt vi o flummade bort som vanligt o lyckades dessutom fixa så att labbarna byter plats. Wuho, så nu lär jag inte sluta 16:20 som vi vanligtvis gör utan kommer förmodligen få gå tidigare :D. Efter fysike gick jag, Nicole o Roy till Sleven o handla kaffe.

Tillbaka till skolan to babysit vår mattelärares 3 barn. R, 8 år, J, 5 år och lilla V 2 år. R var ett riktigt yrväder som sprang omkring som en tok, busade, bråkade och trotsade. Kul. J o Nicole bondade direkt, rida på ryggen, sudda tavlan o rita dög bra där. Lite spring då och då. V o jag hängde ihop, lyckades tom övertala henne från början att inte grina när pappan skulle ner till lektionen utan psykade henne så det gick riktigt bra. Efter 30 min tog hon tom ut nappen o gav bort den då den inte behövdes.

Så vi lekte, ritade på tavlan, gick ner till Cafeterian där de lyckades smöra till sig båda kakor och frukt. Haha. Hade riktigt roligt men dock väldigt intensivt. T&C är inte så farliga alls, kolugna om man jämför med dessa! Sen var det hemåt, Thai till middag o sen har jag degat!

Laddar inför den fjortonde

Vet inte vrf man har jordens ångest nu igen. Är inte helt säker på vad men just nu känner jag mig mest oduglig och dålig. Härligt mitten på veckan är då! Hade jättemysigt igår men nu har jag mest ångest över det, lovar att det är tjejerna i klassens fel. Jag har serious commitment issues o helt plötsligt var jag ett "ni" med en snubbe jag träffat typ 2 ggr. Det är ert fel! Lovar att det är att är för att de får jordens ångest inför valentines day o vill dra med mig ner i skiten

Jag älskar faktst alla hjärtans dag, har aldrig haft något förhållande under den dagen faktist och trots det ÄLSKAR jag den. Funderar på om man ska hitta på något skoj till nära och kära som jag gjorde förra året? Då var det askar med gelehjärtan som alla blev superglada för :). Anyways. Förstår itne hur folk kan hata alla hjärtans dag? Okej, det är lite överfokuserat på att köpa saker, men hur glad blir man inte för ett hemmagjort kort? Dagen handlar om kärlek, vi borde vara glada åt de par vi ser på stan ist för att svära. Typiskt svenne-fasoner. Hata Swe ;)

SOMMAR


Wakeywakey

Fortfarande vaken, har vart det i snart 3h. Jag kommer dö i skolan idag, eller så kommer T&C ta kol på mig. Härligt! Ska upp om 1.5h. Jätteroligt.

Gud vad pigg jag kommer vara imorgon!

Vaknade upp för ett tag sen, kan inte somna om så nu ligger jag o segar framför datan en stund innan jag hade tänkt försöka igen. Wish me good luck, especially cause I'm gonna babysit tomorrow til nine. Life's a party!

Gulle

Sötaste någonsin nu ikväll. Möter upp pojke i stan, i knallar runt, han har en superhemlig plan. Han låtsas att han inte hittar, att han inte har någon koll alls. Jag fattar nada. Hamnar i Kungsan där han planerat att vi ska åka skridskor (hur tusan kan han veta att jag ÄLSKAR att åka skridskor???), tyvärr har de stängt. Tanken som räknas o jag smälte kan jag ju erkänna. Vi kilade runt lite men allting var stängt så vi hamnade på Donken, flera timmar senare inser jag att jag måste hem. Babbelbabbelbabbel.


Finis


Tjusdäj

Är supertrött trots min superkorta skoldag. Först satte vi om roller till Drama Day igen, så nu, äntligen, ska vi säga att allting är final. Grejt! Så var det matte där vi fortsatte med the unit-circle and so on. Sen undrade vår mattelärare om någon ville passa hans ungar på tors, jepp. Jag o Nicole ska vara världens bästa barnvakter. Tyskan var seg, satt först ute och fixade pjäsgrej, spelade upp det o kollade på film. Lektionerna går väldigt långsamt, speciellt för att vara Kungsholmen..

Halv studiedag;)

Har precis duschat o sitter o degar i sängen igen, 2 lektioner idag. Tyska och sen matte sen vet jag inte vad jag ska hitta på. Ringde precis folktandvården också, så har en tid hos dem (note to self:09.05 den 3dje). ne nu ska jag ta o sminka, fixa mig o sen fixa lite lunch innan det är dags för skolan. Puss!


World's greatest grandma!

FB-chatten hatar mig, på gott och ont. Hela FB hatar iofs mig, som tur är det ömsesidiga känslor! Idag har jag hängt med farmor, drog dit vid halv 1 (då hade jag lyckats få lite sömn efter min morgonpigghet). Käkade lunch o sen fixade jag lite, kopplade in högtalarna till hennes data, tog ner krubban, beställde och fixade tyska tv-kanaler. Sen satt vi o kollade på tv en stund. Jag har faktist världens härligaste och bästa farmor! Och farmor om du läser det här så vill jag att du ska veta att jag ÄLSKAR dig!

Good morning people

Tror ni inte att jag vaknar vid klockan 6 på min lediga dag o inte kan somna om. Vet inte hur länge jag legat vaken men nu är jag iaf rejält uttråkad. Nu sitter jag iaf o kollar på flygstolar, haha är fortf helt till mig. Hoppade in hos syster vid halv två och försökte med viskande excitment förklara. Hoppade omkring där i mörkret med orden "a Matilda, vi ska till usa! Usa, Usa!

Usa here we come!

NAAAAAJS, fick precis mail-svar från mams o paps kompisar om att jag o lillfisan vill spendera ett par månader hos dem i sommar. De tycker det lät som en grejt idé, ni fattar inte hur exited jag är just nu:D:D. Fan nu vill jag ha sommar med en gång, Georgia here we come eller nåt! Extas!

Kvällen har iaf tillbringats på Café 60 som alltid när det är dags för att uppdatera sig på skvallerfronten, tjejorna samlas, fikar i timmar och babblar! Love it, love you! Drog mig hemåt innan 12 den här gången iaf, var rätt skönt. Nu sitter jag iaf här o känner egentligen för att springa o väcka lillsis för att dela med mig av nyheten. Bubblar av glädje!


Typ såhär glad? Tagen av Pipoe på Tildus konfa.


Tildus

Snart kommer lillfisan hem, har faktist saknat henne lite. Vet inte men känns som om vi har kommit varandra närmare under senaste året (vilket förmodligen inte märks här då jag oftast skriver när jag är arg på henne;)). Blir iaf tacos till middag och sedan ska jag ta mig in mot stan för att fika med tjejorna. Ragna har planer på att totalgrilla mig med frågor om datt o datt som vanligt.


Har inte gjort ett piss idag, kom i säng alldeles för sent igår så är trött som vanligt. Har passat på att duscha, köra hårinpackning, epilera, måla både tå- och fingernaglarna samt fixa håret. Skönt med sånna dagar faktist! Har dessutom hunnit med att betala och fixa inför Kungsberget den 4de. Kan egentligen inte åka skidor men kan ju åtminstone åka med som underhållning för de andra;). Haha, eller nåt!


Vad är klockan?

Får väl göra en superduperupdate as usual. Fredagen blev rätt udda faktist, först skulle jag iväg till posten o hämta ett paket. Kommer dit och inser att de inte öppnar förrän en timma, att jag precis missat tube mot skolan och nu är sen. Kul start. Matte först som gick ganska fort, kort lunch och sen kemi. Equilibrium. Sen var det mot centralen då jag skulle möta upp Tim från Dalarna.


Planen sprack o jag gick ist runt på stan, i gallerian komdet fram en man till mig o började prata. Han var från Finland men ursprungligen sydafrika och var här med finlandsbåten. Slutade med att vi satte oss och fikade. Sen var det iaf hemåt, skulle möta farmor med hennes mobil knasar så den planen sprack. Hem, ringa farmor, till posten, hämta paket (Hanky Pankys från Nelly, najs) och sen hem till farmor.

Hjälpte henne med datorn och ringde dessutom till Telia för att försöka fixa hennes abonnemang. EFter att ha telefon-köat i 35 min kom vi fram, hann presentera ärendet och ombads dröja. Efter 10 min blv vi bortkopplade. Fult. Mailade iaf iväg ett argt brev till dem, hatar när folk gör sådär. Sen var det hem o käka middag o ligga o chilla ett tag. Planen för kvällen var att ite lämna sängen at all. Det sket sig.

Drog med mig Ragnis till nån fest där Fia höll till. Festen var helt ok, rätt chill men för en gång skull mycket roliga, nya och öppna människor. (Hur kul är det egentligen med tjejgängen som inte vågar beblanda sig med varandra?). Dessutom mötte vi Ragnis kompis Ida mfl vid centralen, av en slump skulle vi alla till samma ställe, haha. Blev lite kaos pga ett busskort i slutet. Sjukt lågt att sno ett busskort på en fredagkväll.

Jag o Ragnurt stannade kvar för att hjälpa till att plocka burkar osv, slutade med att vi låg i sängen o drog blondinskämt, skvallrade, garvade(spec åt min hemmagjorda klocka som jag har på armen atm, ditmålad med bläck) tills värden somnade o vi drog oss hem till Ragnurt's place. Somnade sent men jag vaknar ju ändå innan 11 oberoende av när jag lägger mig.

Halv 11 så var vi igång igen, vid 1-2 drog vi oss in till Globen City. Köpte en necessär, but that's it. Sen var det hemåt, slappa, käka middag o sen drog jag hem till Alexander. Eftersom jag var sen blev det inte KingKong som planerat utan vi såg ist "En andra chans"/"Family man" och sen "The 51:st state". Hade med mig min lilla bok om dumma blondiner så blv en hel el blondinskämt också, tyvärr glömde jag den där när jag skyndade mot tuben så nu sitter jag här alldeles uttråkad. Poor me...


Beslutsångest

Hmm min största fråga just nu är om jag ska ta mig till stan för nån fest med Fia eller om jag ska fortsätta dega hemma. Båda två känns väldigt lockade, det enda är ju det att om jag ska iväg så måste jag ju fixa mig. Lurigt klurigt.

Kanske skulle bli säljare?

Kom hem från öppet hus runt halv 10. Helt sluuuut!! Tror iaf att jag lyckades övertyga flera 93or om att börja Kungsholmen, vi är ju faktist bäst. Jag log så mkt att jag har ont i kinderna, log tom när jag pratade, wow.  Får en biobiljett för det också, wuho.  Måste bara komma ihåg att kila förbi Mia imorgon o hämta den.

Makeupoholic

Igår var jag först i skolan som vanligt, spanska där vi pratade om nyheter, Engelska där vi pysslade med DramaDay, lunch, svenska där vi diskuterade Goethes "Den unga Werthers lidande" och sist matte där vi höll på med grupparbete. Sen var det mot tunnelbanan, råkade dock stanna på Åhlens på vägen. Not good for my wallet..

En glitterliner i rosa, en "brown Eyes palette" (jag vet att jag har blåa ögon men den verkar syfta på att skuggorna går i brunt=bästa kontrastfärgen för att framhäva blå ögon;D) och en liner-kaka. Alltihop från POP beauty, naajs. Pratade med Lelle på tuben hem, han tyckte jag var dålig som inte stått emot mina begär. Jeje. Så var jag hemma ett tag tills jag hängde med lillsis o hennes polare iväg till Kungsholmen igen.

Svenska sektionen hade öppet hus och Tildus är bortrest nu så hon var tvungen att gå på svenska ist för internationella (som är ikväll!). Kom dit o Mia instruerade mig att guida dem igenom byggnaden. 2.5h senare hade vi hunnit med allt, prata med min svenskalärare, besvara frågor i "International section-rummet" och fika för Zambia. Wuh! Hemåt, träffade Sanna vid Islands, note to self: ring henne för promenad någon dag!

Idag började med tyska, i slutet undrade hon om någon kunde tala med ett par reportrar senare. Jepp. Matte direkt efter men kilade iväg för intervjun mitt i. Han ställde massa frågor om skolan, om vi hade press på oss, blablabla. Sen fotograferade de en massa, utanför skolan, inne i skolan osv. Sen tillbaka till matten.

Lunchen var rätt blä, käkade snabbt o kilade till Åhlens. En guldig glitterliner och en highlighter/ögonskuggebas, från POP beauty ofc. Emelie went crazy bland allt smink, likaså Ragnis medan Nicole var den vettiga av oss fyra. Sen tillbaka för att ha kemi med vår nya lärare, Rosa. Hon verkar bra, ingen Mr. F. men hon duger helt klart!

Fysiken spårade ur som vanligt, Farre förstörde lärarens experiment, Simeon satt o la patiens på mobilen, vi sprang ut och in, DramaDay-gräl, med andra ord en ganska vanlig fysiklektion! Nu är jag hemma för att ladda om batterierna, öppet hus ikväll för internationella sektionen. KOM DIT! Jag står iaf uppe på spanskan!


Superduperangry

Jag är sur, näe jag är arg. Argsurpissed. Dispyt om DramaDay (ofc -.-') och jag tycker delar beter sig som barnrumpor, och måste faktist påstå att jag var the bigger person today. HAH, vem hade kunnat tro det om mig? Inget skrik, fula ord, smutskastning, nada. Wuho GO ELSA!



Sleepwalker with new shoes

Haha, igår när ag hade gått o lagt mig fick jag ett sms av Izabelle. Hade precis somnat och när min mobil börjar låta tror jag självklart att det är väckarklockan. Drar mig upp ur sängen, mot badrummet där jag möts av ett "Hade inte du gått o lagt dig?". Tur att jag har lillasyster ibland. Så det var bara att vända om o lägga sig igen.

Mötte upp Emelie på tuben halv 10 o så stack vi in till stan, började med att promenera hela Sveavägen (palla att jag inte kunde tänkt på att nummer 140 inte ligger i närheten av centralen) tills vi kom till någon möbelaffär. Mindre kul, men vi gick runt där ett tag iaf, sen var det buss o tub till city där vi handlade massa tyg till DramaDay.  Åkte till Västermalmsgalleriandär vi handlade resår och jag fyndade ett par skor för 50kr på Indiska. Jag gillar rea;)



Oupsi, inte min bild. Hittade den via google.



Sen var det Donken, lilla menyn ftw! Jag fick Emelie att gråta också, poäng till mig;D. Matten var riktigt seg, the unit circle kan ta sig. Tyskan var rätt ok, vi skulle spela upp nån pjäs så satt ute o övade o garvade i korridoren. Efter kilade jag iväg till Vällingby, hittade nada menmen. Mina skor blev iaf dyngsura av promenaden hem. Dö snö, dö!


1337

Bara lite nördig så tänkte jag berätta att det här är mitt inlägg no 1337. Haha, elite. Vore iofs ballt om jag hade publicerat det kl 13:37. Tyvärr så har jag ett liv, men vi kan ju låtsas iaf! Nu har jag ingen mer intressant fakta att dela med mig av så..


Basic Elements

Är riktigt seg men mår iaf bättre, funderar dok på att sova nu. Imorgon ska jag o Emelie iväg för att handla tyg till Drama-Day och efter det är det skola. Måste iofs göra lite tyska först, hade någon slags läxa tills imorgon, måste kolla upp på vad.. Btw nya favoritlåten: Basic Element - Touch you right now. Den påminner mig om något, men är inte riktigt säker på vad..


Tid är pengar

Mådde lite dåligt igår så spenderade hela dagen hemma i mjukisar. Nu mår jag ännu sämre och planerar att tillbringa denna dag likaså, nedbäddad i sängen. 37.3 grader "feber", jag är helt död.

Hanky Panky

Frågan är om man inte ska ta o klicka hem ett par Hanky Pankys? Det bara kliar i fingrarna på mig, de ligger i "shoppingkorgen" just nu. Frågan är bara hur jag sla övrtyga mor min om att jag faktist behöver ännu fler trosor... Hmmm...


Haha dessa vore ju något för Valentine's day

Onsday, torsday, freday och lörday i ett

Phew u är jag trött som få igen! Onsdags var det upp vid 6, duscha osv och sen iväg till skolan. Spanska första lektionen, var helt ok, börjar faktist kunna subjunctive nu. Wow! Sen sprang jag iväg till SL o bytte in mitt kort (mamma beställde hem pluskort åt mig så :)) och tilbaka till skolan för engelska. Började träna inför DramaDay, kommer bli jobbigt kan man ju säga redan nu. Menmen.

På lunchen passade vi på att ta lite kort till våran superpresent till Freerks, lab coats o brillor. Schnyggt! Svenskan var tråkigare än någonsin och matten var rätt seg den med. Trigonometri... Efter matten rusade jag till skåpen (mindre missöde med osmidiga Nicole o Emelie men jag överlevde) och iväg till T&Cs dagis. Hämtning gick bra, vi gick o köpte bröd för att mata ankorna med.

Sen var det hemåt, T somnade på tbanan så lät henne sova. Jag o C satt o käkade hallon, gud så stolt hon såg ut när hon fick sitta bredvid mig på sätet på tuben. Haha nussan då. Av vid Brommaplan, och buss hem till dem. T vaknade när vi skull gå in o höll på och strulade. funkade tillslut iaf, lite tjut o gråt men alla överlevde.

Jag lagade mat; korv, makaroner och rivna morötter. T åt typ en bit korv, C åt några makaroner och morötterna var all over the place. De fick titta på tv medan jag fixade undan (de hjälpte ju faktist till att duka, lägga upp maten osv), men T kom efter ett tag, såg en burk vita bönor o var helt plötsligt jättehungrig igen. Suck. Hur tusan gör man bönor liksom?? Lst på förpackning, gjorde som det stod o slängde upp på en tallrik. Under tiden sprang T iväg till lillasyster C: "C, vill du ha bönooor?!!". Så kom lilla C tultandes också, knasungar.

Sen var det mer tv o bus. Jag o C busar så fort vi får chansen, just nu kör vi "jag kommer o tar dig!". Jag viskar, jag kommer o tar dig, hon sträcker upp armarna i luften, tjuter och springer mot mig. Jag lyfter upp henne, bollar omkring med henne(dvs snurrar, håller henne uppochned osvosv) och sen el grand finaly, lägger ner henne i sängen o kittlar henne. Haha så nu har hon tom börjat med "du kante ta meee!" så ska man springa efter henne. haha

Föräldrarna kom hem vid 9 o jag fick skjuts hem, kom ändå inte i säng förrän sent. Fy. Torsdagen började med tyska, sedan matte (eller typ en halv matte då vår lärare kom sent o behövde gå typ mitt i). På lunchen fixade vi iordning vår kemilärares present, blev massa olika husgeråd. Allt från en rosablommig sopkvast, toalettpapper med hjärtan på till Batman-plåster. Haha.


Vår lärare iklädd badmössan vi gav honom

Så när vi kom till lektionen så hade han sin son med sig, SÅ SÖT! Så medan han plockade upp alla sina presenter (haha han fick en slips med periodiska systemet på av några andra tjejor i klassen;D) satt hans son på hans rygg och bubblade för sig själv. Han gurglade och gjorde ljud ackompanjerat av klassens "naaaaaw, aaaaaaawwww". Sen började Mr Fr. ha genomgång och tror ni man förstod något eller? Hur skulle man kunna koncentrera sig på tavlan när sonen satt o flörtade med oss liksom?? Mr. Fr. : "I TOLD YOU HE WAS CUTE!?"

Fysiken satt vi ute i korridoren och lollade som vanligt. kommer få VG i fysik (damn that first test) just nu, men om jag kör idare på så som jag har gjort senaste tiden så kommer det gå bättre. Najs. Efter skolan var jag supertrött men kilade ändå iväg till Vby och köpte en almanacka. När jag kom hem ångrade jag mig dock.

Fredagen var det bara en lektion, engelska. Sitter som en av directors, in charge, vi behövde dock sätta om typ alla roller då min klass är lite jobbig. Menmen, nu är det chill tror jag, vi behöver bara en vit kille som ska spela svart. Illailla. Efter så satt jag, Nicole, Signe och Julia kvar och ändrade på scriptet. Sen var det iväg till Vällingby där ajg mötte upp farmor och lillfisan. Vi letade jacka åt Tildurt men hittade inget så satt o fikade ist. Jag har världens bästa farmor, didn't you know?


Så mkt finare än på bilden, menmen



Jag och lillsis stannade kvar lite längre efter farmor åkt hem. Blev en mysig kofta från Åhlens, Lamull och Angora, me like. Har blivit en sån där materialtönt som kollar på materiallappen innan jag ens kollar om plagget finns i min strl. Sen blev det ett par strumpbyxor också. Hålmönstrade svarta. Hemåt, chilla, käka osv. Lelle smsade runt 8 så drog ner o mötte honom o hans polare vid Islands. Sen hängde jag på honom hem där vi satt o kollade på Sthlm Live. Jobbig och kall resa hem, men jag lever!

Lördagen var det seg och deg hela förmiddagen. Fia ringde så vi bestämde oss för bio, så efter middagen drog jag mig ner mot tuben. Halvvägs ner dör min mobil. Wuho. Inte dör som i att batteriet dör, utan dör som i "jag-fugerar-egentligen-men-jag-tänker-vägra-göra-som-du-vill-och-ist-pipa". Kul, så srpang upp igen, pappa fixade o sen neråt. Phew. Mötte Erik o Mark vid bio o så gick vi o satte oss på Donken. Efter ett tag kom deras polare MAthilda och Jasmine.

Vi såg "Australia", den var sjukt bra faktist. Skulle lätt kunna tänka mig se den igen! Anonym grät i stort sett hela filmen igenom medan jag bara fällde ett par tårar. Hörde ni det, det finns en människa som är böligare än jag! Hah! Efteråt ar det tunnelbanan hem igen, kom i säng för sent nu igen. Mår lite sådär idag :/

Blogg från Spanien

28/12-2008 - Dag 2

Tjenare, sitter i lägenheten just nu. Har inget internet men tänkte att jag kan skriva lite ändå och publicera det senare när jag kommer hem eller nåt. Jag är iaf i Marbella, Spanien. Vi bor i en sjukt fin lägenhet, både jag o lillsis har varsitt rum och badrum. Naaajs. Vi kom hit igår, lång dag med flyg och allt. Handlade mat och käkade på en amerikansk restaurang, portioner för två!


Insåg även att vi har hur många kanaler som helst, vi började dock med Bombay Dreams, sen lite CSI innan jag gick o la mig. Vaknade vid halv 12!! Hade gardinerna fördragna så efter att jag vaknat och somnat om typ 5 ggr så insåjag att det var gardinerna som gjorde rummet bäcksvart. Käkade frukost framför tven, Lånarna. Efter den var det lunch o sen School of Rock.


Iväg till affären för att handla lite, sen hem o kolla lite Simpsons, Scrubs, Beauty and the Geek and so on. Middag käkade vi på Italian Kaffé tror jag det hette. Har käkat där ett par gånger där innan, så sjukt god pasta. Dock portioner size huge där med. Så nu ligger jag i soffan med familjen och kollar på föräldrarfällan. Haha, Jag kommer ju vara världens filmfantast när jag kommer hem igen!


29/12-2008 Dag 3

Idag regnade det igen, urkurkurk. Jag var iaf riktigt hurtig och var ute och sprang, ner till stranden i regnet, sprang en bit på stranden (hua vad tungt det är att springa i blöt sand). Här på solkusten har de satt upp träningsredskap för allmänheten, tillhörande beskrivning och tips på träningsupplägg. Så jag stannade till, trampade, gungade, snurrade o hade mig på alla redskapen. Lucky me att det fanns beskrivningar.


Sen joggade jag vidare hem (lyckades möta grannen medan jag stod o stretchade i trappan, gott första intryck där..) fo duschade. Vi degade lite framför tven, lite olika serier, sen åkte vi in till Marbella city. Vi knallade runt i gamla staden, apelsintorget osv. Käkade lunch på ett mysigt café intill stora kyrkan. Jag o Tildurt kilade iväg o shoppade lite medan mam o paps drack kaffe.


Hann faktist ut ur gamla delen (phew, för ärligt talat så har jag tröttnat lite på sånt. Jag vill ha massproducerat!! haha). Fastnade inne på Primor, nageloljepenna, brynskugga, vitt-fransk-manikyr-lack och en extra concealer rikare är jag iaf! Tillbaka in till stan, kolla på kyrkan och sedan hemåt. Här hemma gjorde vi inte mkt alls, degade, segade framför tven som bestämde sig för att bara visa dåliga program...


Middag blev det på den lilla indiska restaurangen här i vårt lilla köpcentrum, så gullig! Han kände igen oss sen vi ar där sist för typ 2 mån sen. Vi käkade deras goda förrätt, något slags bröd med massa olika röror till. Sen var det Mango-kyckling. Muuums! Dock garvade alla åt mig när jag skulle beställa ris (I would like Pilau-rice please. What is that btw?). Drack även indiskt te, var också riktigt gott faktist. Nu blir det mer sega framför tven, ska nog sova tidigt så det kanske blir en hälsosam start imorgon bitti med;)


Gamla Marbella, utanför stora kyrkan

30/12-2008 Dag 4

Blev ingen jogging i morse, vaknade vid 11 och stationerade mig vid tven. Kollade på lite OTH osv. Sedan stack vi ner hela familia på promenad. Längst med stranden och sen in i hamnen. Blir lika imponerad av båtarna varje gång, några gigantiska med det som förvånar mest är ändå antalet.


Så var det lunch, käkade någon kycklingpanini och sedan stack jag och Tildis iväg till Corte de Inglés. Köpte ingenting alls, cred till mig! Vi strövade runt (Sephora, hallååå?!). Sen var vi iväg o kollade balklänning till lillfisan, hon/vi(=JAG) hittade en jättejättejättefin ljusrosa klänning med volanger. Gosh so pretty! Iväg till den andra gallerian, inget köpt, inget glömt! Tildurt fyndade däremot en klänning, skitsnygg!

Vi gick även in i Hipercor (största mataffären jag någonsin satt min fot i, tänk Coop Forum gånger typ 3!) för att hitta nyårsgrunkers men Tildis höll på att dö att dehydration. Så vi promenerade iväg hemåt (lillsis hann även med att få ont i ryggen, fötterna, benen samt bli dödstrött på vägen..). Här hemma i lägenheten var det till att kolla mer på tven, beroende coming up? Middag blev det på Amerikanska restaurangen igen, lax med ananassalsa och spenat. Yummi! Nu ska vi kolla på "monster-in-law".


Tråkbild från restaurangen

31/12-2008 Dag 5

Så nu måste man lära sig att skriva 2009 vilket man förmodligen lär sig precis till 2010.


1/1-2009 Dag 6

Blev inte till att skriva så mycket igår, morgonen började jag med tv och sen stack jag ut och joggade. Duktigtduktigt. Vi käkade hemma och sen tog vi en promenad ner till hamnen. Väl hemma igen var set tv, sova och börja fixa i ordning sig. Vid 9-tiden började vi gå ner till hamnen för att leta restaurang. Blev till slut efter mycket velande en jättemysig restaurang.


Vitlöksbröd och sen oxfilé med grönpepparsås, sjukligt gott! Så vi satt o käkade tills tills kvart i midnatt. Då var det champagne och vindruvor, haha. Man käkar las uvas vid varje klockslag när kyrkoklockan slår 12. Hela restaurangen ställde sig upp och massa engelska människor som gick omkring o tog alla i hand o önskade oss gott nytt år.


Jag o lillfisan skulle ut för att ta lite luft då vi hamnade mitt i en ansvärmning av britter. Haha, hsr aldrig vart med om så mycket kindpussande i hela mitt liv! Till och med servitriserna önskade oss gott nytt år och pussade på oss. Haha.. Sen var det hem rätt tidigt, familjen var trött. Suck. Var iaf ett mysigt nyårsfirande!


Idag började med.... tv såklart! Haha kollar OTH varje morgon numera;). Sen insåg vi att det var soligt så ut på balkongen, satt väl i 45 min kanske. Självklart är jag nu överdrivet fräknig, förstår inte hur 45 min kan ge tusentals fräknar?! Lunch blir det här hemma om en liten stund. Ensalada;)

Tadaam min fina nyårsklänning

4/1-2009 Dag 7

I förrgår var vi la Cañada, blev inte så mkt shopping dock. Sjuuuuukt med folk, milslånga köer.. En kjol från Topshop, mössa och vantar från HM. Sen läppbalsam från Sephora också, sjukt bra:). Sen käkade vi på någon äcklig pizzeria. Slutade med tjafs, myyysigt..


Igår var vi iväg till Nerja, 1½ timma bil. Kul. Käkade paella och sen gick vi ner på stranden, vädret var piss så inget bad iaf. Åkte iväg till Europas balkong, sjukt fin utsikt! Promenerade omkring i själva staden Nerja också, var väl mysigt men gnat som vanligt..


När vi kom hem fixade alla i ordning sig (förutom jag som sov), sen 20 min innan vi skulle gå blev jag väckt med ett "vi går om 20 min!!!". Gah panik, blött hår och inget smink. Hann iaf någorlunda innan vi skulle hem till några KMK-bekanta. Satt där o pratade till typ 9 o sen gick vi o käkade på thairestaurangen "Bangkok". Maten var jättegod, kom inte därifrån förrän 12-tiden då jag o lillfisan bestämde oss för att gå hem. Trevligt hade vi iaf!


5/1-2009 Dag 8

Åker hem imorgon. Skola i övermorgon. Så just nu är det bara kemi och Goethe som agerar underhållning. Måste läsa Jane Eyre också men hann ju se hela filmen häromkvällen så den är inte prio 1.


Middag typ sista dagen

Wow, 2008 var ett bra år?

Alla bloggar jag läser skriver en årsresumé, funderar över gångna året, sammanfattar osvosv. Phew, jag som faktist har bloggat hela år 2008 kan ju bara be er kolla tillbaka på året som gått om ni känner för det. Klurigt va? ;)

Någon som har guldiga pom poms??

Började skriva ett inlägg men fastnade i research efter pompoms (pompons?) och VHF-cert-kurser. Kom på imorse (iofs har jag tänkt på det sen i somras) att jag vill ta VHF-certet, bra att ha och kommer vara skönt att få det avklarat. Lutar faktist åt att jag kanske kommer ha en pluggpal vid namn Johan, najnajsnajs! NATTI!

Hörru SnorsugarN^ läs det här!

Reminder till mig o Emelie; Olssons tyger och stuvar ligger på sveavägen 34. Matildas förklaring:

"Gå från sergels torg på kungsgatan till du kommer till korsningen mellan kungsgatan och sveavägen.

där svänger man vänster och håller sig på högra sidan av vägen så ligegr ohlssons där"

Idag började med svenska, jag var aktiv for once! Sen var det classtime, försökte enas om hur vi skulle göra med present till vår kemilärare som ska vara pappaledig. Självklart kom vi inte fram till någonting förutom att det är en omöjlig uppgift att försöka samla ihop pengar i klassen. Snåla jävlar.

Så på lunchen sprang jag, Ragnis (som stressade i sig maten, toka.), Emelie, Nicole o Anna iväg o handlade lite. Tror det blir bra iaf, har jordens planer! Så när vi var färdiga var det matte, hängde med otroligt bra! Lyckades tom lösa det på mitt eget sätt när vi höll på med proof för sin, cos, tan 60! Efter det var det tyska, hon var sen så var en väldigt kort men tråkig lektion..

Så efter kilade jag iväg till Kicks, bidde en glitterliner från Viva la Diva. Silverglittrig då jag redan har en svartglittrig. Så när jag stod i kassan så berömde hon i kassan min ögonskugga, snacka om att sånt värmer! Hon var iofs inte den enda, de flesta tyckte det var fint:S. Jag svarade självklart med ett; "Taaaack!! De är från Viva la Diva-paletten" o så stod vi o babblade om smink en stund. Haha! Nytt favorit-Kicks!

Sen var det hem till Lelle som hade laddat ner VSFS, massor med år! Naajs! Så vi satt o käkade smörpopcorn (big thing för mig, för aldrig äta det här hemma. "För onyttigt") o kollade på 2008 o 2007. Lelle tyckte att han skulle få sminka mig med min nyinköpte eyeliner men det tyckte inte jag.. Drog därifrån runt halv 7, hamburgare hemma. Mumma!



Sommar någon?

Clown?

Oups, råkade gå bananas i sminklådan imorse.. Turkost är det iaf, snyggt om jag får säga det själv, men kanske lite för mkt för skolan. Jeje, lär iaf bli lite underhållning att kolla på folks reaktioner ;D. Blev en helomvändning då jag senaste dagarna i skolan har hunnit sminka mig på tunnelbanan. Schemat idag är iaf Swe, Classtime, Math och German. Gillar faktist tisdagar, o dessutom har jag läst färdigt Goethe som vi ska diskutera idag :)

El primero lunes despues del Navidad

Kemiprovet gick käpprätt åt... Från den ljusa sidan så kommer jag inte ha kemiprov på jättelänge;D!  Först var det iofs fysik då jag o Royski satt ute o pluggade kemi. Fick även prata om vad vi kommer få för evaluations, vg men jag tänker höja mig så:D. Han var typ chockad över mitt resultat o sen tittade han på förra provet med ett "ehrm, yeah, well this previous test wasn't that good". Haha

Efter kemiprovet var det spanska. Höll på med Subjunctive form och i slutet fick vi brevkompisar. Min heter Diego;), valde honom pga av efternamnet menmen, haha. Så jag ska iaf försöka formulera ihop ett brev innehållandes någon slags presentation;). Kan ju hålla tummarna om att han är snygg iaf? Dock 92a så näe;).

Mötte Fanny på tunnelbanan (efter att jag pratat med Ragnis hela vägen hem, gotta love my phone) så fick sällskap en bit hem, måste ta o träffa henne någon dag! Hon tyckte jag såg fräsch ut, naaajs! Slänger upp några Marbellabilder också, (från mobilen därav kvalitén..).


Stranden i Puerto Banús


Gosh I look stupid... Käkar BJ-glass iaf;)


Sen en bild på en blek Elsa och den andra på pappa o mig när vi käkade lunch någonstans..

Keminerver

Nu börjar mina nerver sätta in inför kemin. Gah, snälla låt det gå bra! Sist lyckades jag ju få asfå G-poäng men lyckades på något sett få alla utom 1 mvg-poäng. Suck. Aja det får väl gå som det går antar jag, lär ju inte dö iaf? TRor dessutom att jag räknade fel igårkväll när jag ställde väckarklockan har 1.5h över här hemma:S

Mobilvelande

Har fortfarande inte klivit ur min inbodda pyjamas, dock bytt till en varmare tröja;). Har pluggat som en liten slav idag, och när jag inte har pluggat så har jag försökt leta reda på en mobiltelefon. Tror jag har kommit fram till att jag vill ha t700 (Sony ericsson såklart), pappa är dock snål o tänker låta mig betala mellanskillnaden mellan Tildis o min fon. Suck. 

Iaf, nu velar jag ist om i vilken färg jag vill ha den, rosa eller black on silver. Först hade jag bestämt svart för det var den enda som fanns men nu insåg jag att den rosa fanns så... What to do? Tror det kommer bli den rosa till slut, men man vet ju inte!

Elsa säger:

för visst borde jag ha den roooosa?

tild säger:

mmmm

tild säger:

elsa i ett nötskal

Elsa säger:

Tänk om jag tröttnar?

tild säger:

HAHAHAHHA

tild säger:

mm

Elsa säger:

like that's gnna happen

tild säger:

jag kanske blir tondöv också !

Elsa säger:

Who knows

tild säger:

Elsa säger:

enough..

tild säger:

men ta den rooosa då slute vela din jävla

tild säger:

velkossa!!


Note to self!

Köp ny kalender, din gick ut för 11 dagar sen!


Bloggen back on track?

Idag har jag inte gjort någonting alls, superskönt! Har haft på mig pyjamasen sen jag klev upp imorse (mycket praktist, slipper ju byta om nu) och mystossorna jag fick i julklapp av lillfisan. Så har jag pluggat kemi, har läst igenom allt förutom DNA och RNA så det ska jag ta tag i imorgon o sen ska jag repetera resten. Känner mig rätt förberedd men resten av klassen har pluggat som små slavar så jag vettefan.. Nu ska jag bara se vem som är mördaren i Scream 2 o sen ska jag lägga mig. Natti!

Året 2008

Såg att jag hade gjort en lista om 2007 så jag gör väl en om 2008 också!


1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Indeed I have!

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Kommer inte ihåg om jag hade några? Något vagt minne om situps?

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Näe
4. Dog någon som stod dig nära?
Thank God no!

5. Vilka länder besökte du?
Karnarieöarna och Spanienx2

6. Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009?
Hmm, fred på jorden kanske?

7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?
Min kväll som äventyrare, dagen min Finare åkte bort, Tildurts konfirmation och en kväll på Utö tror jag 

8. Vad var din största framgång 2008?
Mvg i kemi A, kustskepparen och självförtroende

9. Största misstaget?
Missbedömningar

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Noops, peppar peppar

11. Bästa köpet?
Förutom Tilduerts konfa-gift så kanske min lilla rosa bebis?

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Julklappar o presenter till lillsis helt klart

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Rätt mycket faktist, förutom sommaren så var den kemibetyg och T&C

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008?
Förutom min sång så måste det vara Flo-ridas low

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Tror jag var lite ledsnare faktist, eller både och. Periodvis.

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Umgåtts med farmor och Izabellen.

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Lagt ned tid på en viss person.. (Favorit i repris, dock ny person)

18. Hur tillbringade du julen?
Hos mormor och morfar med överdrivet mycket klappar och hela mammas sida av släkten :D

19. Blev du kär i år?
Faktist twice skulle jag nog säga..

20. Hur många one night stands?
Vad tror ni om mig?

21. Favoritprogram på TV?
Grey's, DHW och sen alla kriminalserier!

22. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Hatar inte så många just nu faktist. Peeeeace people!

23. Bästa boken du läste i år?
En halv Harry Potter bok?

24. Största musikaliska upptäckten?
Tildisen. WOW!

25. Något du önskade dig och fick?
Haha en "pojkvän" under vinterhalvåret? Såg att jag hade skrivit det som punkt förra året så;)

26. Något du önskade dig men inte fick?
En egen laptop, farfar, som jag ville..

27. Årets bästa film?
Jag hoppas på Madagascar 2 men har inte sett den än :O

28. Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
Tjejmiddag (+ Erik) här hemma o sen fest i slussen med Finis och Nicole!

29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Mindre ångest och stress! Och att få som jag vill oftare!

30. Hur skulle du beskriva din stil år 2008?
Rosa som vanligt, högklackat (någorlunda ofta iaf) och har faktist använt klänningar :O

31. Vad fick dig att må bra?
Båten, Spanien, pojkar, mango, vänner o Erik

32. Vilken kändis var du mest sugen på?
Hmmm, not a clue!

33. Vem saknade du?
Farfar...

34. De bästa nya människorna du träffade?
Marco o co samt lite nytt folk på Högböte


Sum up nu igen, I'll get better. Promise!

Igår var det skola, första dagen för mig! Började med hål i tyska, rätt seg mattelektion, lunch sen kemi och fysik. Fick tillbaka fysikprovet och det gick gryyyyyyymt bra, så sjukt stolt. Stoltstoltstolt! 25/26, woooscha! Sen åkte jag iaf iväg till Vällingby, blev sminkborttagning (Loreal), ögonskuggepensel (Isadora), trosor(HM), örhängen och en medaljong, båda i silver från Albrekts.

Idag har jag åtminstone lite sovmorgon, sen var det engelska Tydligen har vi påbörjat att läsa hela Macbeth, som manuskript. Kul. Jag fick vara murderer 1 and witch 1. Sen var det en seg mattelektion (i vilken en viss Marco ringde o smsade förtvivlat för att han hade drömt att jag smsat något om att jag var sur på honom. WHAT?). Lunch o sen stack jag till Solna för att möta Izabelle:)

Vi gick runt o kollade ytterligare på rean, ett par trosor, likadana som de jag köpte igår fast rosa/röda denna gång, läppstift no 253 från Loreal och sen HM's Smokey Eyes palett (som för övrigt sitter på mina ögonlock just nu. Sjukt snyggt!). Sen hamnade vi på Donken for old time's sake. Satt där till typ halv 5 o sen tog vi bussen hem.  Kul att träffa min bff igen, för du mister faktist aldrig den platsen älskling! (även om vi båda är gräsliga på att höra av oss)

Heeeeema

Sådär nu är jag hemma igen, har vart i Marbella sen den 27. Sjukt najs! Kom hem igår efter 23h förseningar på Málagas flygplats, jess det var oss man kunde läsa om på Aftonbladet.se igår;)


RSS 2.0