Klocka

Köpte en klocka för 5kr också som jag glömde bort. Tygband på men ska nog fixa om det så det blir någo finare.Dor är det ganska skönt just nu, dt är som ett svart resårband som den sitter på så den sitter sådär lagom hårt utan att sladdra omkring o låta. Dock ska jag inte ha saker runt handlederna, blir så kall om händerna då.. Söt iaf. Och det bästa? Batteriet fnkar och den går :D

Loppis-Elsa

Idag har jag alltså vart på loppis. Bakluckeloppis. Sjukt kul faktist, vi stod o sålde men fick väl inte så mkt sålt. Iaf så köpte jag lite smågrunks och umgicks med släkten. Kusiner, mostrar och mormor. Köpte ett par rullskridskor gjorde jag faktist, haha hade sjukt kul när jag for omkring med dem samt en clownhatt på skallen. Ninna garvade och det gjorde alla andra som såg mig också, haha. Tror tom att tanterna i bilen bredvid tog kort på mig..

Köpte ett halsband också. Berlock i någon guldig metall och nån silvrig kedja till. Tänkte egentligen typ slänga kedjan men när jag kom hem med den kollade pappa på den o konstaterade att den var i silver. Sen hittade vi 925 stämpeln också så bara att konstatera att jag köpt en söt berlock och en silverkedja för 5kr. Sen hittade jag sötaste kaffekopparna. Ljusrosa med gulddetaljer. Och sen ett litet fat till såklart, 20 kr för båda 2. Najs.

Sen köpte jag massa miniatyrcyklar, skitsöta! Mamma har alltid haft en sån i badrummet o jag älskar den. Så har kommit fram till att när jag flyttar hemifrån ska jag också ha sånna cyklar ståendes i mitt badrum. Cute! En rosa, en röd, en vit tandem och en ljusblå höghjuling (en sån som har ett jättestort hjul och ett litet hjul). That's it tror jag. Och sen rullskridskorna såklart då. så gjorde av med 80+5+20+35=140 och sen tjänade jag 279.50. Rätt okej ändå :P och förhoppningsvis fick jag liite färg också!

Getting better!

Så mötte alltså klassen vid Islands, gick via Zorn till Ängbyhöjden till Ängbybadet. Helt ok faktist, även fast jag mådde rätt så piss.. Blev att jag åkte med klassen in till Rålis iaf, gympa. Gardengames var det, de andra spelade kubb, lekte burken, sparkade boll osv. Satt mest o kollade.

O så visade jag upp en handvolt för läraren, den blev verkligen perfekt om jag får säga det själv! Landade snyggt på fötterna o det var ändå med 38graders feber! NAJS!! Sen sa han att jag kommer få Ex (=MVG) i idrott. Hörde ni det? Jag, Elsa, mvg i idrott. Idrott gott folk, idrott! Hahahahaha, när jag sa det till pappa började han garva åt mig och mumlade något om att "en del betyg förtjänar man inte". Haha love u too!

Jag o Charley inledde ett litet vattenkrig. Jag förlorade, mest för att (dålig förlorare som man är så har man självklart en anledning) jag inte kunde kubba så mkt. Gör fortf ont när jag andas djupt:(. Sen var det hem, plantera lite Aloe Vera inför imorgon o sen har jag mest legat. Sovit en liten stund också.


Presentation

Fett segt, låg vaken från någon gång runt 1 till halv 4 imorse.. Sux. Hann med lite iaf, skrubba ansiktet, vattna blommor o se ett avsnitt av Law and Order: special victims unit. Men så ska jag ju ha presentation i SoSc så jag ska möta klassen om ett tag vid Islands. Just nu är de i Vällingby och så ska Emelie gå runt med dem där. Aja nu ska jag sminka mig, puss!

Lite har man väl fått gjort iaf..

Fick lite saker gjorda idag iaf. Lämnade tillbaka alla böcker till skolbiblioteket, rensade ur HELA skåpet, lämnade in en sak tilll bilden o bytte en bh från Lindex. I gotta love alvedon. Sen fick jag iaf skjuts av mamma hem så jag slapp bära allt hem. Btw köpte jag ett par skitsöta trosor igår med matchande bh. Knallrosa, spets o lite silver, very Elsa!

Suk



Sådär känner jag mig. Min feber har gått ned 0.1 grad. Grattis till mig.. Sovit har jag gjort i ett par timmar o sen så har jag legat o gnällt på folk hur synd det är om mig. Precis slängt i mig lunch också. Nada aptit men om man ska ta sig in till Kungsholmen så bör man väl käka nåt först. Bildarbetet är iaf klart, så det ska jag läämna in också. Nu ska jag kila, puss 

Suk:(

Har blivit sjuk under natten, så jävla pissigt. Så nu hostar jag o har mig o febern ligger på drygt 38. Jag har ju alltid 36 grader när jag är frisk ,så när jag får 38 så mår jag verkligen sämst. Vaknat flera ggr inatt, misstänker dock att febern steg lite gradvis igår. Jag gick ju runt i långärmad tröja hela dagen utan att tycka det var varmt så.. Hela kroppen ömmar, vänstra delen av käken när jag öppnar munnen, fötterna när jag går, bröstet när jag andas osv. Och sen såklart härlig huvudvärk på det.. Jag som hade planerat hela dagen.. Får väl se hur det går, kanske kör i mig någon värktablett så jag får någonting gjort iaf..

Tröttis

Jättejättejättetrött. Jag o Emelie kom i säng vid typ 11-halv 12 igårkväll o sen 03:37 ringde väckerklockan och då var det bara att gå upp. Sen dess har jag varit uppe o alert. Emelie vann iaf kostym-priset o det var hon såååå värd!!

Bajs på EN1a

HAr ärligt talat inte någon tid att skriva något. Emelie kommer om en stund, mobilen ringer i ett o jag är allmänt förbannad. Imorgon bitti ska jag vara vid Fridhemsplan vid 06:00. Eller ännu tidigare egentligen så jag o Emelie (som ska sova här) ska åka härifrån vid 05:29.. Så vi ska upp halv 5, eller jag måste nog duscha så jag ska upp vid 4. urkTURKpåburk

Passat kids :)

SoSc på morgonen. Slutade med shakespeare, sen målade vi kulisser på spanskan, och kemin likså. Bilden var tråkigtråkig. Har typ gett upp att få något bra betyg där, allt vi får göra är att bocka av uppgifter på en lista. Typ á la femman.. Sux! Aja sen var det iväg för att hämta T&C, T var lite småtjurig då hon inte sovit men det släppte när jag sa att vi kunde mata ankor.

Så det pysslade vi med i Rålis till typ halv 5. Haha sötaste var när C helt plötsligt sprang iväg (sådär härligt med armarna rakt ut för att hon vill ha en kram) mot en helt okänd person. Först tänkte jag att det kanske var någon släktning eller nåt, men hon som kom gåendes såg lika chockad ut som jag var. Hahaha när det var typ 1m kvar insåg C att det inte var den hon trodde o vände sig om o kollade snopet på mig. Hahahhahaa trodde jag skulle dö av garv..

Mindre fräscht dock var när T kastade bröd på marken o C plockade upp o tänkte käka upp det. Lilla gumsan, du kan få eget bröd (som hon faktist hade i handen)...

Sen var det hem till dem, käkade ananas o persika. Mumma. Gjorde allt och inget till Bolibompa då jag låg o slumrade i soffan. Dock håller de koll på mig, de låter mig inte sluta ögonen en sekund. För då kommer både och "Häääälsa inte soova!" eller "Lelsa?". Haha suck;). Men men slumrade lite i 45 min iaf. Sen gick vi ut o lekte i trädgården i 45 min. Föräldrarna kom o jag fick skjuts hela vägen hem. Gav bort min gamla sparkcykel också.. Uppskattat!!


Jess, u may call med akrobaten

I made it! Jag klarade av att göra en handvolt på gräset utan att köra i rumpan. Sjuuuuuuukt stolt!!! Nu vet ni iaf vad mitt sommarlov kommer innehålla!! Aw fick sms från barnvaktsfamiljen: "T undrar om det är Elsa-dag imorgon, kan du hämta?" Hahha sötunge, u better be nice tomorrow när jag hämtar!

Lillsis

Bild på mig o lillsis, har ju spenderat typ hela helgen med henne så hon borde ju finnas med på bild;).  Bilden är ifrån Kreta-resan i höstas. Så där har ni det minsann med fotobevis, vi är inte det minsta lika!



Woooooooov, så det nu.. det ser ut som att jag har bruna ögon på bilden :O. Misstänker att det är röda ögon o sen när man förminskade bilden så ser de mer bruna ut. Skumt iaf, både jag o sis har ju ljusblåa ögon:S.

Cirkus nästa, haha

Handvoltandet går framåt. Var ute o övade lite med lillsis i typ 5-10 min. Går bättre och bättre fan :D. SJukt stolt är jag iaf. Spec om man tänker på att detta var en av mina stora rädslor när jag var mindre. Var helt livrädd för att göra handvolt, och då hade jag ändå tränare som i stort sett lyfte runt mig.

Loppis

Uuurk, jag, mamma o Lillsis har suttit o prismärkt massor med saker. Vi ska iväg på bakluckeloppis i Täby :O. Har aldrig vart på något sånt förut, dvs aldrig själv sålt något så. Kommer bli sjukt spännande;) haha. Sen kommer jag förmodligen spendera upp alla pengar i de andra små stånden  på typ ljuslyktor eller något annat nödvändigt.. Suck! Aja, eftersom man aldrig vart p nbåt sånt där så är jag sjukt nyfiken;).

Handvolt?

Har faktist lyckats med handvolt på studsmattan nu. Eller för flera timmar sedan rättare sagt. Har tom börjat öva på marken också. Tänkte att det kanske man borde lära sig, right? Aja we'll see about that. Men det skulle vara rätt tufft att kunna. Plus att det är en jäkla träning för armarna :D

Minishopping

Jag o Lillsis var alltså iväg till Vby. Blev en hålstickad vit kofta, en vit blus, en hallonrosa bh och en svart tunika. Bhn ska jag dock byta till en vit, de hade dock inte den där jag var.. Menmen, får väl bli till att jag gör det på mån ist:). Sen hittade vi något till mamsen ocskå. Men det tänker jag icke skriva, man vet ju aldirg om hon snokar..


Blusen! Sjukt söt!


Soeta koftan med 3/4ärm

Suddasuddasuddasuddabortdinsuramin

Har vart ute o hoppat studsmatta med lillsis i drygt 1h. Sjukt najs! Så dagens mål är att lära mig göra handvolt. Sommarens mål blir hjula utan händer! Näe nu ska jag jöra om hon är på för att hoppa lite till. Sen så ska vi nog iväg till Vby. blir en sis-day today känner jag!

Sum up

Så får man summera upp igen. HAr aldrig någon ork, tid eller lust att uppdatera under veckorna så det får väl bli såhär.. Mån: SoSc, jag o Emelie satt mest i korridoren o snackade om existerande problem. Sen håltimma då jag lockade håret på Tonima. Kemin gick vi igenom lite utav kemi B. Bilden var stressig. Var rvungen at sminka folk i klassen till Shakespeare, dock hade jag ju som sagt lektion så jag fick springa imellan lektionen och toaletten de höll till på..


Sen var det iväg o hämta barn, Ragnurt följde med och vi snackade om samma problem igen. När vi kom dit var T jättetjurig. Vägrade ta på sig byxorna (då hon sprang omkring i långkalsonger), sen skorna. Till sist så ställde hon sig på sin keps så att vi inte skulle få ta med den. Notera att imellan allt detta så skrek och grät hon också. C var kolugn som vanligt. Kom springandes mot mig o gav mig en kram det första hon gjorde:D. SÖT!


Aja till slut kom vi ut. T låg(yes, hon låg minsann i ett hörn o gallskrek i hissen, efter ett tag tog jag henne, knäppte fast henne i vagnen o gick. Hon somnade på tuben o bussen o lät henne sova ett tag. Hann tom in till ICA o köpte frysta hallon som jag o lilla C kalasade på. Lekte lite i trädgården medan T sov i vagnen. T vaknade o vi gick in. Hon fortsatte tjura o vägrade låta mig ta ur henne ur vagnen. Så då gick jag o C upp istället. Gick ner o T grina men vägrade fortf. Gick upp o sen när hon grinade en andra gång gick jag ner o bar upp henne. Kramade lite på henne o sen fick hon sitta på bänken medan jag skar banan.

Då var problemen lösta. Värmde lite hallon o gav dem glass också. Väldans uppskattat!!! T yttrade tom: jag vill inte ha glass, jag vill ha hallon! Hahahha finally någon som håller med mig. Som pappa sa "har du förstört de där ungarna också?!" Sen var det hem o slappa. Tisdagen var det orientering. Regnet började 2 min efter att jag gått utanför dörren. Nämnde jag att jag cyklade dit?

Efter följde Emelie med mig hem o vi bakade muffins. Mest för att jag ville pusha problemen i rätt riktning, menmen, det går inte alltid som man vill. Sen kom Jossan också o vi satt o fixade med skolarbete. Sen pluggade jag lite svenska också. Onsdagen började med tt vi grattade lillsis på sängen. Sen skolan, NatSc, presentationer. Sen var det gympa, fast jag var inte med. Fick konka lite grunks ist. Sen pluggade jag lite mer svenska. Svenskaprov efter lunchen och sen engelska. Jag o Emelie bjöd på muffins :) Mumma!

Sen var det hemåt, köpte ännu en present till sis o sen dammsög jag som en galning. Sjukt städat i mitt rum nu iaf. Släkten kom så vi snackade o hurrade o hade oss. Missade Grey's dock, menmen Lillasyster satte iaf kusinen i arbete så nu står studsmattan i trädgården.. Tors=de stal min sovmorgon. Min heliga sovmorgon.. Så jag fick vara i skolan 8.20 för att kolla och hålla presentationer. Suck. Dagen fortsatte med NatSc o sen matte.

Sen så vid Islands såg jag alltså den lilla så viftade till mig den o så gick vi hit o åt tårta. Mums, sen satt vi o kollade på gamla bilder o garvade. Töhö. När hon drog blev det liiiiite matteplugg o sen sova. Fredagen möttes vi vid plattan med SoSc o promenerade omkring lite. Tillbaka o hade gympa, softboll. Kan faktist reglerna sen nian så självklart var man den som stod o skrek o hade sig vid linjen när man inte slog.. Lunch o sen matteprov som gick sådär..

Sen drog vi hem till Roy. Typ 15 pers eller vad vi nu var. Så tåg till Tumba o köpte mat. Buss hem till Roy som bor asfint! Haha, asså vet inte hur många ggr jag nämnt det med sjukt fint inrett alltså! Tänk er typ creme-vitt, mörkbrunt, svart, skinnsoffor, gigantiska tv-apparater, draperade gardiner, vitrinskåp, allting bara matchade! Urfint. Aja nog om Roys hus, för jag har för länge sen passerat gränsen till patetisk. 

Enda tråkiga var tyvärr det där jekla guitar-hero. Tkr det är sjukt tråkigt, menmen. Tänker inte skriva något bajs om det för att nu agerar jag fredlig människa. Jag har passat ut bollen! Aja vi lagade mat iaf. Jag hackade grönsaker. Sen bossade jag över kompaniet också. Käkade väl vid 7, vid ett bord gjort för 6 pers satt vi typ 15 pers på 11 stolar och två puffar. Haha. Aja alla var dock lite sluskiga. Så fort maten var klar slängde de sig för att sätta sig ner, utan tallrikar, inga bestick, glas var det inte att tala om. Så jag fick fixa fram en kanna vatten osv.

Enda jag tkr är synd är att jag som satt typ innerst är människan som måste göra sånt. Inte att någon som satt närmare kunde ha gjort det. De var ju upptagna av att äta vilket tydligen inte jag var. Sen var jag också förvånad över att sen när de käkat klart drog de bara. Förstår att det var trångt, men de hade lagt upp mat på tallrikarna o gick för att spela guitarhero. Förlåt men det är direkt ohyfsat. Aja.. Jag satt kvar till sist, tappade matlusten av olika anledningar. Så satt mest o petade i min mat.. Sen satte de på en film, jag somnade. Låg på golvet och sov. Satt i soffan först, men var tvungen att gå o fixa nåt o då var det någon som stulit min plats. Men I guess thats a part of the game for some. 

Sov iaf tills typ 11 då vi drog hem. Buss o sen pendeltåg. När vi kom till pendeltågsstationen hade jag tröttnade rejält på delar av församligen så jag korkade i mp3n o dissade dem ist. Synd då det var typ bara en person som jag inte stod ut  med. På pendeltåget tog jag av mig skorna och ockuperade några säten, jag o mp3n forever. Hemåthemåthemåt. Bad Erik ringa så han snackade med mig nästan hela vägen från centralen. Love u! Hem o sova! Kom dock inte hem förrän halv 1, urk.


Jag är helt enkelt för lat..

Sry men jag orkar verkligen ingenting idag. Har dessutom nån som är väldans förbannad på mig. TAha, sry efter att Izabelle var här så kan inget förstöra min dag. Dessutom så träffade jag Jossan idag också, och så har jag snackat med Erik så finner faktist ingen anledning att vara sur. Fnissar mest hysteriskt om allt dumt, haha. Hittade faktist ett gammalt utkast om henne:

"Izabelle (kärt barn har många namn: Iza, Pissabelle, Den lilla, Izapissabelle, bells, Pissa, Izabäll, Izbel, Iiiiiisa (á la Göran), Izpiss  osv) som jag har känt sen vi började 6-års. Bästa vän forever and ever, gay, I know... Iaf så träffas vi väl inte lika mkt som innan men varje gång vi träffas är det ändå som förut, vi sätter oss o målar naglarna, snackar skit, kollar på film, käkar frysta hallon, fikar/käkar på mcdonalds osv. Love you big time hun!"


Klart vi övervinner eld och vatten;)

IzabelleIzabelleIzabelleIzabelle

Izabelle var precis här :D, hittade henne på gatan när jag var påväg hem;). Kan inte komma ihåg sist jag garvat så mycket, vi kom fram till att vi har alltid vart ett winning-team, vår humor har alltid vart på topp. We rule! Hoppas verkligen på att vi faktist träffas lite mer nu i sommar, miss her very much! Egentligen skulle det komma en tillhörande bild (Izabelle med tuperat hår uppsatt i en tofs) men det får jag icke för den lilla. Typiskt.. ;)

Fia<3

Sötaste smset ever:

"En nyckelpiga landade på min axel, och frågade mig:  jag ska flyga upp till himmelen och möta vår Herre idag. Är det något jag ska be om från dig? Fint väder kanske? Jag svarade nej! Du ska bara be honom att vaka över hon som får detta sms. Hon är nämligen helt speciell.. Fint väder behöver jag inte - hon är en solstråle i sig själv och sprider mycket ljus och värme omkring sig.. :)"

Matildurt



Grattis igen till lillsis!! 15 år (och jag brottade ner henne på studsmattan, hon har INTE blivit starkare, phew!)

Grattis!!!



Lillasyster fyller 15 idag. Stor skit det där. Kastade mig över henne och brottades igårkväll, man vet ju inte, hon kanske bblir skitstark nu när hon fyllt icke-fjortis:D!! Love u lillsis iaf!

Dramaqueen

I don't do drama. Sry amigo can't do -.-

Downie biggie

Tänker bara säga till Erik att det är ok att ogilla vem man vill just nu. Du vet vem jag menar! Love u honey!

Ups 'n' downs

Har en downie, men ska passa barn imorgon så då lär det bättre. Men just nu vill jag mest förmultna..

Ingen kickar fotboll som han..


När jag ser sånt här så blir jag bara lycklig. JAG ÄLSKAR ZLATAN!!

bio

Bio om ett tag då. Ragnurt, Shabnam o förmodligen min lilla gnällFia också. Ska gå om 2 min.. Eller skulle gått för 10 min sen men det sket sig;). Puss!!!

In die Schule

Nu sitter jag i skolan ist. Blev inte till att mötas vid plattan för det regnar. Är trött-trött-trött! Hunnit måla naglarna iaf, o sen ska jag inte vara med på gympan. Fortf. lite illamående då och då och jekla huvudvärk. Sux. Kollade iaf i Mitt i Bromma. Gissa vilket ämne som fick ett helt uppslag (och därmed mest plats i hela tidningen)? Jo män som vaxar sig, samt äckliga bilder. Euuuuw! Eller som läraren sa; "The pictures actually looks kind of pornographic...."

Tired

Nu ska jag dra mig iväg till skolan. Sovit dåligt i 6 timmar inatt, o jag kan säga att det syns.. Blev lite underkläder iaf, annars hittade jag ingenting. Men fick ju chansen att använda min flashiga klänning så jag är nöjd! ;)

Kemiprov.. Maj suger

Kemiprov om 1.5h... Börjar bli mäkta nervös, har som sagt mått illa sen igår morse. Kommer lite som i vågor, misstänker att det är nervositet.. HAr fixat in alla nummer i miniräknaren o grejjat också. Hoppashoppashoppas det går bra! Sen ikväll är det iaf till att först passa T&C. Och sen ska jag springa  iväg för att åka in till stan o gå med Nic på mingelkvällen.. Någonstans därimellan ska jag även hinna byta om till klänning.. Får väl se hur dett kommer gå, bara att hålla i mobilen! (som för övrigt kom med ett sms från bästis igårkväll "Du är det bästa som har hänt mig!". Cutie!

Maj suger

Sjuuuuukt najs, EX i spanska. Nöjdnöjdnöjdnöjdnöjd!!!! Och detta är alltså 100p kurs o matte B är bara 50 p. Plus att jag får meriten från spanskan också. Är jättejättejättestolt iaf, se på den Cecilia(=gamla spanskaläraren som gav mig fucking VG i nian!!).

Fotbollen på gympan var inte så roligt, lagen var väl ok när vi spelade fotboll. Förutom att de var 4 killar, vi hade 2 och dessutom var de en fler än vad vi var. Men sen när vi spelade frisbee så sket sig allt. Sry Signe, men du var sämst som domare ;D. Aja lever iaf, förutom att jag sabbade en nagel och blev allmänt sur o arg.

Så jag tjurade hela lunchen, ägnade den åt att svära över hur maj suger. Snackade lite med Jossan också :). Sen svenska, sjuuuuuuuukt tråkigt. har prov nästa gång o vi har inte gjort någonting.. Asså förlåt men vår lärare S-U-G-E-R!!! Hon skulle dessutom ta ut delar av klassen för att snacka betyg. Hon hann med två pers för att hon babblade om så mkt annat skit. SÄMST

Engelskan var najs, fixar ju med Shakespeare. Vi gjorde färdigt alla ringar, sen målade jag o klagade på de som är med i pjäsen. Fick till så att de repeterade slutscenen också!! Har ju en liten söt kissing-scene i slutet. Den som kommer och kollar får se. Ni kommer få inbjudan på Facebook sen tror jag.. Men ni borde helt klart komma o kolla, vi kommer ÄGA!!!!!


Två favoriter

In die schule (?)

Fett trist, Anna o Emilia kom inte idag heller.  Sjuuuukt tråkigt, iaf Babak är här, dock stal han min dator. Men jag skulle skriva något bra om honom så.. Babak är snäll o fett sexig!!! Fotboll på gympan sen, mår dock sjukt illa dock, gjort det sen imorse... Suuuuck


Maj suuuuger

Det som håller mig uppe är faktist att jag kommer ihåg hur förjävligt maj var förra året. Väntar bara på 29, lite orolig faktist. Mest på hur man själv reagerar. Uschauscha.Men som sagt det som hålle rmig uppe är att jag vet hur jobbigt det var då, men jag lever ju nu. Det kan inte bli värre än förra maj så kommer överleva i år med!!!!


Nya linnet iaf.. HM 98 kr och sen en bild på min coooouuuuula lillsis.

May sux

Överlevde dagen iaf. Knappt. Matte först. Överdrivet missnöjd med betyget jag kommer få i matte B.. Aja, inte mkt att göra åt tydligen.. Snackade med el äckel också. Blåljög mig rakt upp i ansiktet, den som känner mig vet ju att det är en av de saker som jag inte tål. Men jag höll mig, slog honom inte, har inte sjunkit till hans nivå. Än.. Sen så var det eng, satt o fixade ringar o lappar till vår PR. Lunch o sen svenska. Gjorde nada as usual. Classtime, slutade efter 5 min o underhöll ist Nic, Emelie o Rebecca med mina fantastiska imitationer med hjälp utav mina fötter. Kemin var ok.

Sen skulle jag, Emilia o Anna sätta upp vårt experiment. Emilia stack för hon hade polska o Anna drog hon med av någon anledning. Med andra ord satt jag kvar SJÄLV och fixade iordning allt. Så blev kvar typ 50 min extra. Nic hjälpte mig iaf, annars hade jag suttit där i typ 90 min eller nåt.. Men nu odlar iaf JAG bönor, ingen aning om hur resten av min grupp ska göra, men nu pallar jag verkligen inte mer. diediedie! Sen missade jag tuben påvägen hem.. Shit, ville bara lägga amig ner o dö. Förmultna. Dö. Dö. Dö!!

hate u

Låg o bölade i mer än en timma innan jag kunde sova, ärligt talat så är jag ett psyk-fall. Så nu ser facet lagom plufsigt och söndergråtet ut.. Ringde en kompis för att se att han levde också, man får ju sina infall när man är såhär.. Äcklig huvudvärk fick jag också..


Hate you fuckface

Hatar dig. Jag hatarhatarhatarhatarhatar dig. Ärligt talat, du är i klass med Äcklet i min gamla klass. Nu är fråga, ska jag gå till rektorn, ringa hans morsa, snacka med mentorn eller slå ner honom? Förslag godtas gärna. Har iaf hyperventilerat o grinat, samt tvättat ur håret någranågra gånger.. FUCK YOU, JAG HATAR DIG. Refererar till Roys blogg bland länkarna.

Äckliga flashbacks dock. Senast något sådant hände var när jag fick en sko i håret. Jag grät i timmar. Senare under dagen skedde något hemskt, spenderade timmar på sjukhuset iaf. Ambulans och hela grejen var det... Nu har jag iaf världens huvudvärkk, som alltid när jag grinat ett tag.. Sux!

Nice, inga spanskalektioner kvar!

Började med Social. Börjar bli riktigt slappt, vi gör inte så mkt. Gjorde mest lekar, hon berättade hur man spår händer o sen tipsade hon om ett personlighetstest. Hahha hon är FÖR charmig! Sen så hade vi spanska, hade vår presentation, gick faktist helt ok om man tänker på att vi inte övat någonting o skrivit våra delar var för sig. Skrev min del runt halv 10 igårkväll..

Lunchen var ok, rasten ägnades åt att kolla på Aida o Nic som hällde vatten på killarna. NAJS! Kemin var ok, review. Bilden var rätt trist, ägnar all tid åt att klistra blommor. Not that nice.. Kommer bli bra iaf tror jag. Sedan var det hemåt, har inte gjort mkt den dess. Läst en del kemi o slöat. Sjukt trött är jag faktist. Insåg att jag har dubbelbokat mig på tors. också.. Lycckat...

Klart

I fredags var det först Social, sen gympa med orientering och till sist matte. Sen stack vi hem till mig. Jag, Nic, Ragnurt, Roy, Anna, Rebecca, Babak o Simeon. Käkade lite pasta, Roy käkade lite allt möjligt. Så var här hemma ett tag o sen stack vi tillbaka till skolan för klasskampen i fotboll. Vi förlorade. Dock slutade hela matchen i vattenkrig, inte så najs.. Jag hade korallfärgad bh och vitt tunt linne på mig.. SCORE!

Till slut fick killarna tag på vattenflaskan och omringade omklädningsrummet. Jag o Nic smög ut genom en bakdörr o iväg mot tuben. Tyvärr lyckades de ta Nicole, men jag sprang för fort;). Så stack jag o Nicole till vby o gick runt i butiker. Köpte ett gulligt linne från HM och ett par vita tygskor från Wedins. Sen slank några strumpor från Hms barnavdelning ned också. HAr ni tänkt på att strumpor i samma strl som vuxenavdelningen kostar mindre för att de ligger på barnavdelningen?

Aja sen var det iaf hem o käka. Igår (lördag) kom Jossan runt 11 o vi stack o köpte mig en balconettebh i vby från Twilfit. Svart, med löstagbara axelband. Najs! Åkte hem till mig o mamma skjutsade oss till båten. Där låg vi på knä på bryggan o skrubbade dynor till 3, solade till 4. Åkte hem, skar upp en melon o tog cykeln till runda husen för att träffa hennes kompisar o sedan gick vi till Kyrksjön där de badade. Aldrig att jag badar där dock..

Sen åkte jag hem, skjutsade Josefinaren till Ängbyplan påvägen. Hemma käkade vi middag o sen stack jag med Jossan till hennes kompisar Robin och Simon vid runda husen. Satt där hemma hos dem tills sent o sen åkta jag hem. Idag har jag bara slöat o lodat runt i underkläder. NAJSNAJSNAJS!


Islam här kommer jag!

HAhaha juste den här då, i torsdags så var det något äcklig till lunch, typ korv, så ser jag hur en tjej framför mig tar köttbullar. Halvspringer fram:

Mattanten - Är du muslim?
Jag - Jaaa, det är jag
Mattanten - Jaha...


Hahahhaa klockren, den ska jag börja köra med oftare. Är vegetarian någon gång i veckan men har aldrig tänkt på att kanske bli muslim. Najsnajsnajs!!

Jepp

För 5 år sen...
Gick jag i femman och väntade spänt på vilka som skulle hamna i min klass till högstadiet

För 3 år sen...
Var jag lite småfjortis och ägnade all min lediga tid åt att jävlas med mamma och pappa.

För 1 år sen...
Satt jag och fixade det sista på min gymnasieansökan! Det var även ett mindre inbördeskrig i klassen pga Henrik tjallat på folk i klassen..

För 3 månader sen...
Var jag skitförbannad på min mor och syster så jag spenderade natten hos Nic. Dessutom satt jag igång med att passa T&C mer regelbundet

Igår...
Var jag vid båten, badade, var vid tårthusen o vid kyrksjön. Samt köpte en bh i vby

Imorgon...
Har jag spanskaredovisning.

Om ett år...
Har jag fyllt 18 och pappa har sparkat ut mig på gatan!

Charming..


Tahah, tycker att den här bilden är rätt typisk mig ändå. Grimaserandes med håret fluffigt dlygandes åt alla håll. Från Las Canarias.

Tisdagen 2008 -05-06, ons den 7 samt tors. den 8

Började med matte, sista lektionen innan nationella så vi jobbade på helt ok faktist. Sen var det engelska då vi inte gjorde så mkt, kom på idén om ringarna.. Så vi hjälpte dem med bakgrunden o sånt. Sen var det ännu en seg svenska. Vi gör typ INGENTING under lektionerna, hon pratar, vi nickar.. TRor vi håller på med medeltidens litteratur på Island typ ? Hade någon classtime därimellan också.. Jag o Ragna sprang omkring o fixade pengar till Shakespeare.

Kemin var ok o sen slutade vi :). Då var det till att sätta upp NaSc-labben. Gick helt ok, men var tvungen att sätta upp den typ själv:/. Anna var sjuk o Emilia skulle på polska. Så blev kvar till 5 o sen så var det hem och plugga. 

Onsdagen var väl helt ok, NaSc fick vi reda på att vi ska ut på en båtresa den 4:D. Sjukt härligt, längtar redan! Gympan var det springa 3 varv runt Rålis. Hade med mig fel skor så lär väl få ont i fötterna vilken dag som helst.. Men jag grejjade det iaf, mest tack vare "the Vines - Get free" tror jag att den heter. Izabelles favoriter i typ 8an-9an. Underligt. Köpte iaf stor Ramlösa(1,5 l) efter vi sprungit. GUD SÅ GOTT!!

Svenskan var seg (SURPRISE?), och engelskan satt vi o tillverkade lappar. Sen slutade vi för vi hade bara spanska kvar. NAJS! Glömde dock min Södra-tröja i Rålis, men visade sig att min lärare hade tagit den. Sen var det hem o plugga, jag o Roy satt o hjälpte varandra på msn efter att pappa hjälpt mig att koppla in micken. Jag är väldans teknisk!

 Torsdag. Nationella. 4 h. Kissnödig. Aja det gick iaf, satt hela tiden ut, men framåt slutet var jag så galet kissnödig alltså, hasade ut ur klassrummet till toaletten för att inte kiss på mig. Hahah. Sen var det en mattelektion efter det. Taskigt. Pratade med kemi-läraren på rasten, ligger på VG just nu, men han ska kolla igenom mina gamla prov o kolla efter MVG kvalitéer. Skriver jag MVG på provet nästa tors så får jag MVG. Pluggpluggplugg.

Efter matten fixade vi med experimentet. Slutade dock i katastrof då Farre kom efter mig med en död, frusen albino-råtta vilket gav mig panik o började grina. Låste in mig på toan o satt där o skakade ett tag. Gick bra iaf, satt ju på mig vattenfast mascara till matteprovet ;). Menmen, det fixade sig som sagt, just suck it up. Emelie o jag stack hem till mig o kollade tyger. Sen var det ned till båten som pappa precis kört hem. HAHA jag åkte båt före lillasyster! Härligt!

Måndagen, 2008-05-05

Jess, nu är alltså nationella provet i matte B klart. Färdigt, finito! Iaf i måndags var det först SoSc, gjorde inte så mkt. Jag, Millz o Emelie ska göra ett arbete om Västerort, najs! Sen var det spanska, vi fick en del gjort faktist, najsnajs. Lunch, o sen var det kemi. Bilden gick rätt fort o sen gick jag o Emelie till T&Cs dagis. Mötte en C som hade yoghurt ÖVERALLT, armbågarna, pannan, u name it!

Så gick upp och tvättade av henne och insåg sedan att jag skulle få byta min första blöja efter 5 min med henne.. Charming... Iaf fixade det o hon bölade menmen. T kom och så var allting bra igen;). De gillade Emelie faktist, eller rättare sagt, de vågade prata med henne;). Så vi stack iväg till Blackeberg. Lekte i parken till typ 5-6.

Izabelle gick förbi också, hon bor ju typ där så hon gick förbi 200m  bort o var påväg hem.. Jag ropade "Izabelle" så vinkade hon o sen gick hon vidare. T började genast ropa "Izaabeeeeeelle" samt C "Ibaaaaaabell?". Hahaha de slutade inte på typ 30 min.

T - Vart gick Izabelle?
Jag - Hon gick hem.
T - Till skogen?!
Jag - Aaaa, hon bor i skogen!
T - Men det e nog ingen fara!


Hahah sötunge alltså. Sen var det hemåt, blev en hel del bråk när de kom hem. T vägrade dela med sig av russinen till C så det slutade med russinen över hela golvet som T snällt fick plocka upp igen. Slutade inte där utan hon fortsatte så C blev helt förtvivlad, gav C en egen skål med russin så var allt back to normal. Dock kom T och hade käkat upp sina och tittade avundsjukt på C o hennes russin. Hahha, ibland får man lära sig den hårda vägen;)

Jag - Men man måste dela med sig till sin lillasyster!
T - MEN DET VILL  MAN INTE!? *klampar därifrån*


Hon var på C redan på tuben då hon danglade till henne i pannan, men då fick hon minsann en utskällning och förklaringen att hon härmar dig så snart kommer hon att växa till sig, bli starkare och sedan slå tillbaka.. Typiskt mig att hålla en sådan konversation med en tvååring..

Fia



Tadaaaam, titta vad jag har pysslat med, sen blev det massa andra men dem får ni inte se!!! Detta är iaf en av mina bff's. Best Friend Forever. Snackade med honom igårkväll innan jag somnade för att lugna nerverna inför nationella. Brukar oftast bli att jag ringer till honom :S

Kjolen:)


Tadaaaam, kjolen! Den såg pytteliten ut först men sitter faktist helt ok! Tack till Jossan :D. Dock har jag världens put-mage på bilden, depressing!  Nu blir det situps igen för sådär jag jag ju inte gå omkring.. Hopaas dock att det bara är bilden.. Just nu sitter jag iaf o kollar igenom lite matte.

Idag har vart rätt seg. NaSc var min grupp borta. Sen var det gympa, springa 3km i Rålis, wuhoo... Suck, jag som fixat håret.. Sen lunch, svenska(=SEEEGT) och till sist eng. Engelska satt vi o pysslade med våra små quotes. Vi har jordens idé nämligen!;)

Wuhooo

Score, fick ex- på min jäkla mellanöstern-grej. Den där urtråkiga om vatten, sjukt nöjd. Slapp sätta mig in i Mellanöstern mer än nödvändigt o det gick bra ändå. Nöjdnöjdnöjdtrött. Nu ska jag sova, har suttit o gjort nationella prov (=suttit vid datan) hur länge som helst nu...

Josefinaren igen

Matte B nationella på torsdag så rajt now går jag igenom gamla prov. Överlistade precis en fråga för att jag är lat och är nu sjukt stolt för den som undrar! Jossan har skaffat blogg, men ska höra med henne om jag får ge ut adressen;)

Passat T&C

Har passat barn idag, kom hem drygt 8 o pallar tyvärr inte skriva. Känn er ospeciella!

Forever 21

Dessa plagg hänger nu i mitt rum tack vare Josefinaren. Klänningen med rosetten är lite stor så ska höra med mitt lilla sy-under Emelie om hon vill hjälpa mig att sy in den lite. Urfina allihop iaf!!



 


Josefinaren

Josefinaren kommer över om en stund :). Så jag ska nog passa på att baka en kladdkaka. Känner att hon behöver något onyttigt för hon har ju inte alls kunnat käka KFC, dricka Starbucks o mumsa på cupcakes när hon var i USA. Näe någon måste stoppa i henne något onyttigt nu med en gång! Sen ska hon få berätta vad hon har gjort också:), o sen kommer mina grnks;). Note att jag skriver mer om Jossan när hon är borta än vad jag gör när hon är hemma ;) <3

Jag o min mobil, numera ett team

Igår blev lite stressigt. Under dagen gjorde jag ingenting. Så jäkla ont i magen hade jag däremot. Sprang omkring o pratade med mig själv om självkontroll för att inte börja böla. Hade i mig 2 tabletter också, men innan de börjat verka så.. Aja skitsamma, långt kvar till nästa gång! ;)

Sen vid 5 stack jag in till stan för att halvspringa till NK. Köpte ett par Hanky-Panky trosor till Naths i turkost. Sen var det mot slussen. Mötte NAths, Izabelle o Naths alla kompisar. Åkte till Medborgarplatsen där vi käkade kina-mat. Jag var självklart den som fick domdera in och få dem att flytta iordning bord och värme utomhus. Mys! Käkade där o tror att Nathalie blev glad över presenten iaf :) Hon fyllde nämligen 17, så nu är det bara Pissabelle kvar :) Love u 2!

Sen var jag tvungen att sticka, skulle ju möta Nic, Cathrine, Emil, Tom, Jocke och Caroline vi´d centralen. Sagt o gjort så åkte jag dit. Klev av o skulle ringa till dem. Och min mobil är spårlöst försvunnen... Helt borta..Letade igenom hela väskan, men icke. Helt borta. Självklart får jag panik o springer omkring som en virrig höna. Hittar en snäll kille som jag får låna mobilen av, ringer hem o ber pappa spärra..

Åker upp till spärrarna o hittar Nic o co. Hon säger att hon pratar med min mobil atm och att det åker tunnelbana tsm med en turist. Jag hat alltså glömt den på tbanan. Så jag sticker iväg till Alvik o hämtar den vi biljett-grejjen. Åker tillbaka o då har de andra äntligen hittat varandra. Phew. Köpt biljetter har de gjort också, filmen 21.

Så käkade i Kungshallarna (Emil o Tom åt, resten typ satt). Jag o Jocke sprang iväg o köpte godis, sen var det bio. Filmen var helt ok faktist, roligt att se sånt där, lite udda slut dock. Även om jag faktist tänkte på slutet från början.. Sen stack iaf Nic, Cathrine och Jocke för att hinna med tuben o vi andra gick o käkade på donken (fortf. Emil och Tom åt ;P). Sen var det hemåt. Gud så trött jag var, och ont i fötterna..

Jossan borde ha kommit hem föresten. :) Vill egentligen träffa henne typ nu, men tror nog att jag måste plugga :/. Men om hon ska på scouter kanske hon kan träffa mig en liten stund före eller efter?(JOSSAN?!). Aja annars får jag väl vänta tills imorgon :(

Slaget mot Silverfisken

Kastade mig över den, den var enorm och vi brottades i minst en timma. Den bet men jag slog tillbaka. Jag vann. Silverfisken dog. Ungefär så gick det till, nästan. Jag känner mig som om jag dödat en björn med mina bara händer :D


Min kusin ÄGER er

Good, skulle skriva att jag saknar Jossan så råkade jag bara hitta en video på min kusin Vispen som sjunger en av mina favoritlåtar. Daniel Powter - Bad day. Har faktist aldrig hört henne sjunga annat än barnvisor. Hon har precis sökt till Rytmus tror jag det var så nu håller jag bara tummarna extra över att hon ska komma in! Och ja jag erkänner, jag blev alldeles tårögd när jag hörde den. Awww gumsan! Synd bara att ljudet är dåligt..


Tryck Escape för att slippa min bakgrundslåt

You're all gonna die!

NI KOMMER DÖ ALLIHOP!!! Hahahahahha, jag kommer leva tills jag är gammal och ni andra kommer minsann dö i hudcancer snart! Någon som ärligt säger att den inte solar mer än 10ggr/år i solarium? Nicole? Pfft, ni kommer dö! Och sen tänker jag föresten stoppa in att sola solarium är förnedrande, har jag minsann alltid sagt. Det är budget, så spara er the humiliation och cancern!

Visst du att...
 En halvtimme i solarium är som en hel dag i solen.

 Solarium har UV-index 12. Solen i Sverige under sommaren har UV-index 4-7.

 Om du solar i solarium mer än 10 gånger per år ökar risken för malignt melanom med 50%.

 Solarium kan förebygga soleksem, men inte nässelutslag, och har inte heller någon läkande effekt på psoriasis.


Kreativt värre

Fixade ihop en t-shirt förut. Hade någon idé för över ett år sedan om att skriva en hel låttext på en vit t-shirt. Sagt och gjort köpte mig en svart textilpenna som stått i mitt rum sedan dess.. Aja nu har jag iaf knåpat ihop något, dock räckte inte en text så det blev lite från en annan låt också. Fått båda låtarna från samma person t.o.m. Lurigt, iaf någon som känner igen låtarna? Bwah, skulle väl inte tro det. Skulle möjligtvis kunna vara en person som jag vet läser ibland. We'll see..

Dissen från KMKu

Tror inte det blev något med KMK, de ringde ju imorgon o jag ringde o talade in på hennes telefonsvarare igår. Ingen har ringt tillbaka och man brukar ju inte direkt vara spec. eager när man ska dissa någon. Aja men om man ser det från den ljusa sidan, jag har nu 2 extra veckor på sommarlovet som jag inte har några plander för, najs :D

Jeesss

I måndags var dagen som vanligt, eller nej, hade sovmorgon på SoSc, sen hade vi "eget arbete" på spanskan och sen kemi och bild. Sur som tusan var jag också minsann så det tog jag ut på dem som var meant to have it. Efteråt hämtade jag barnen och vi åkte till Blackebergsparken. Börjar bli så roligt när man kommer in på dagis så kommer C gåendes med utsträckta armar för att få en kram och ser allmänt lycklig ut. Hahahhaa så gulligt!

Iaf parken var vi i en liten stund tills T förmedlade att hon minsann hade både gjort A & B i sin blöja. Love you honey! Kollade efter extrablöja utan resultat så vi åkte hem ist. Fixade två äckliga blöjbyten o sen fikade vi ute på deras härliga altan. Efteråt fick de glass. Först drällde C över typ hela sig medan glassen smälte, sen mitt i glassen vad gör hon då? Jo hon tar sin Piggelin och gnuggar den mot tröjan på magen. Gaaahhh!

C vägrade gå in med oss också, så jag stängde dörren o trodde att hon skulle känna sig ensam och komma. Men icke, dock efter typ 5-10 min så tröttnade hon så när jag öppnade dörren kom hon in :). Liten lat jäkel det där, hon vill bli lyft över alla trösklar, vägrar gå upp för trappan vid  rutchkanan själv, vägrar ens ställa sig upp när hon har åkt kana, utan hon ligger kvar där tills någon plockar upp henne. Haha, aja söt är hon iaf. Tog massa fina kort, känns som att jag har kommit på världens bästa idé.

Deras föräldrar ska gifta sig i sommar så jag ska ta jättemånga bilder på dem och sätta in i något fint album eller dylikt. Spara lite teckningar och kanske se om man kan spara andra saker som t.ex. blommor som vi brukar plocka. Kommer bli sjukt bra iaf!! Och jag har redan börjat ta kort och grejja så är ute i god tid!

T fick en stämpel av mig som jag fått på donken, hahaha snacka om lycklig hon blev. Hon stämpla på som en tok, och C kollade glatt på. Sen kom deras föräldrar o jag tog bussen till Brommaplan (kom för 1 gångs tid med bussjäkeln, det har hänt typ 1 gång tidigare..) Gick hem till farmor o pratade lite med henne, fick några saker till ett skolprojekt också. Sen var det hemåt o skrev klart SoSc-grejjen.

Tidagen var det pluggpluggplugg. Eller sov till typ 9, sen gick jag upp o läste lite o slumrade imellan sidorna. Vid 12 började jag plugga lite mer seriöst och körde på hela dagen. Avbrott för glassbilen o när jag skulle göra lunch också. Mamma fick en smärre chock när vi berättat att vi köpte glass för över 200 kr. Spenatsoppa till lunch :D

Så onsdag var det upp o koka makaroner. Prov första lektionen, slapp vara med på simningen på gympan så jag satt o skrek på alla andra. Hahahahhaa that's my thing! Käkade min lunch medan jag gnällde på Nic när hon skulle simma till botten o hämta dockan;). Hahah, love u hun!

Sen var det skyndaskynda tillbaka till kemin, han var där i 10 min sen drog han. Vi satt kvar då han skulle komma tillbaka, men icke. Så 13.30 slutade jag, gick till Fridhemsplan o gav lite pengar till Adam som efter mkt om och men lyckats hitta till tbanan. Träffade Philip som var med Adam också, sjukt länge sen sist :/

Sen var det minsann hem o skriva massa svenska o efter det duscha o fixa mig iordning. Gästerna kom, käkade middag o drog ned till brasan, det ragnade o var allmänt trist. Såg 2 pers som jag kände varav en var Antonio i min gamla klass så jag hukade mig o sprang.. Suuuck.. Så jag gick hem sur o blöt. Mötte upp Emelie så gick vi hem till mig för efterrätt. Nic kom också precis när alla käkat klart så satt vi o lodade lite i mitt rum ;). JAg fixade knullruft i Nics hår :)

Emelie stack runt 12 o jag o Nic fick för oss att vi skulle in till Fridhemsplan för att träffa Erik o Mark. Sagt och gjort, kom precis på tunnelbanan, jag var minsann snabbast denna gång o fick hålla dörren för sega Nicole! HAH! Så in mot stan, o passade på att måla naglarna också. Mötte dem vid en Donk o satt där o drack lite kaffe :). Sen gick vi, jag skulle hem o de fick skjuts. Synd om mig för jag fick minsann vänta 19 min på min tub. Hem o sova.

Torsdagen sov jag ut o sen stack vi iväg till min fasters nya hus. Var där ett bra tag o sen hemåt. Hoppade av hemma hos farmor och hjälpte henne öppna o fälla upp hennes nya solstol. Och sen tog jag med kartongen ned till grovsoporna också, tänk vad man kan underlätta för lilla farmor enbart genom sånna småsaker :)

Sen var det hem o slöaslöaslöa. Härligt, pluggade liiiiiiiteliiiiiite matte också. Lite. Idag var det iväg till IKEA. Härligt. Blev en massa lådor, ljus o kuddar. En mysig pläd också, härligt! Käkade lunch där o stack vidare till Täby där vi klappade kattungar o fikade, mys! Kattungarna har blivit såååå söta. Satt o brainstormade med namn också, har någon två st tjejnamn som antingen ska ha ett tema (typ Disney) eller båda börja på A?


Cute 
Okey, no laughters please. Sminkade mig på 1,5 min o sen gick jag på IKEA i fler timmar...

Chanel - Flamingo

Awww fick precis ett sms från min lilla älsklingsöt Josefinaren. Hon har precis köpt mitt nagellack :D och meddelar att det är and I quote: "skitgulligt:D". Mammas o pappas kompisar från USA komemr i sommar så han hälsade precis att om det är något vi vill ha från USA så ska vi tjoa till :))

None
http://www.makeupandbeautyblog.com

Cameron Diaz

Hahaha men suuuuck. Först "HON HAR SLUTAT ÄTA!" sen läser man lite närmare och att hon har "gått ner över två kilo". Hahaha två kilo? Jag trodde det skulle stå typ <10. Dock tkr jag synd om henne och tror självklart att hon mår dåligt, men när tidningarna börjar skriva om att hon har gått ned två kilo är det ju bara töntigt

Gah, pallar ...

Gah, pallar egentligen inte skriva någonting men ska väl påbörja nåt där jag kan samla ihoop dagarna för just nu oooorkar jag inte. Inte för en skull faktist, men jag måste ju kunna kol


RSS 2.0