För att skriva något



Jag lagade middag idag. Grön risonisallad. Blev dock penne ist för risoni, kräftstjärtar ist för räkor och tomater ist för rädisor men gott blev det! Nästa gång blir det avocadobulgur med räktsatsiki.

Sverige...

Man ju lite smått deprimerad av att kolla på folk man har runtomkring sig. 22 år gammal, inget jobb, går visserligen i skolan men varje dag består av att festa och dricka.. Tragic? Mamma och pappa bidrar med både pengar och boende, livet går ut på att äta skräp om nätterna och sedan träna som en tok i perioder i hopp om en perfekt kropp. För det är ju det som räknas. Om jag är så här när jag 22 så skjut mig, u'll be doing me and the world a favor!

Favoritbilder från rom, resten finns på facebook


Hoppbild med hela rom som bakgrund


Ragna, jag och Farre vid Fontana di Trevi


Jag tigger pengar av Nicole till vår fruktkassa


Jag och Jossan i Santa Maria Sopra Minerva
 

Nästan alla i st. Petersbasilikan


Kikko och jag på giorgios


Finis och jag, äntligen en normal bild på oss två!


Worst, best trip ever

Alla lever mer eller mindre!


Jag har åkt vespa i Rom. Klå den om ni kan!


Man får skryta när man har vart duktig.

Jag har vart ute och åkt skidor nu innan skolan, skönt faktist. Lite trött nu men o andra sidan så har jag bara 2 lektioner idag. Men fortf. Skidor. Innan skolan. Proud.

Vi ska be för Emilia i Peterskyrkan

Nu är Ragnisen hemma, har saknat henne galet mkt! Åkte och mötte upp henne på arlanda, mys. En guapa kommer hem, en annan åker. Rom snart, redan börjat packa då en stressig vecka väntar. Den enda kvällen jag har fri är tisdag.. Måndag - KMKu, onsdag - öppet hus till 9, tordag - passa barn(?), hem o duscha och sedan hem till Finis. Natten till fredag drar vi. Någonstans ska jag även hinna klämma in lite projekt, historia, biologi och engelska. kul.


Jag o Ragnis när vi gjorde le bon palais. haha


En tanke..

Är det bara jag som känner mig förrådd av min kropp när jag nyser? Så sjukt obehagligt!


Nöjd tjej under lovet


143 dagar kvar.

Bloggen går segt som vanligt. Skolan har iaf börjat, kör chillhelg först ut! Lagade middag åt mamma och pappa, räkor med rostade grönsaker i limedressing. Men nu ska jag kolla tv och kanske plugga lite. Ambitiöst. Nästa helg är det Rom iaf, sticker natten till fredag. Like it.



Inte riktigt hundra på ad jag tkr om det här med snö...


Mitt lov. typ.

Är lite seg, lite förkyld, lite uttråkad. Bloggen går lite på sparlåga men för att jag själv ska kunna kolla tillbaka i mitt arkiv: julafton var jag hemma med familjen+faster m. familj och farmor, annandagen var vi hos mormor och sov hos kusinerna, träffade Emilia dagen därpå, sedan har jag mest slappat. Åkte pulka med jossan och August natten till nyårsafton och på nyårsaftons kväll så åt jag middag hos någon Josefin(?) med Siomonn, Simeon o co. Sedan iväg till Johan o hängde med Lelle o co. Lelle ska flytta till Karlstad...

Dagarna efter nyår jag jag chillat galet så jag är förkyld, hängt med Lelle och Jossan för lite vsfs 2009. Emilia och Laura kom hem från Barca den 4de så har hunnit luncha med dem + Guga. Jag, Emilia och Guga bowlat och sedan stack ajg iväg på middag hos Shabnam med en del från klassen. Igår var vi över hos famor för middag och sedan kom Emilia hem hit för chill, mys.


Sad but true...


... detta är nog bästa bilden på mig från nyår. hehe.


Min 10-plan.

Jag åker till Rom, jag fyller 19, jag åker till Hamburg, jag åker till Egypten, jag tar studenten, jag flyttar hemifrån, jag kommer på vad jag vill göra, jag börjar plugga, jag har ett sommarjobb, jag åker till Frankrike med tjejorna, jag hamnar i antingen Lund eller Linköping till hösten och jul firas utomlands (mom and dad, pleaaase?). Och på hösten klämmer jag förhoppningsvis in en resa till Spanien också!


Ingen jefla resumé här inte

Varför bloggar folk om årsresuméer? Är ens blogg ens årsresumé? Och den som faktist vill veta mer om ditt år (dvs din mamma, dina mor- och farföräldrar och din stalker) skulle ju bara kunna klicka tillbaka i arkivet.

RSS 2.0