Alex, u suck!

Note to people: det är inte roligt att skoja om att man ska flytta.



Lite så kände jag ett tag


Någon som är bra på Sharia?

Sitter helt nedgrävd i Islam och Judendomen atm. Letar quotes från både Koranen oc som från Torah och Halakha. Tror det komemr bli bra i slutändan men just nu känns det lite smått hopplöst. Som jag sa till en kompis i telefon idag: Mitt berg av plugg tar aldrig slut. När jag än kommer hem så är det till att välja vad jag vill plugga. HAr alltid någonting att göra i varje ämne så är bara att vraka och välja. wuh.


Och visst blev det lussebullar





Life-update as usual

Ahhh, ligger hemma i min nya säng och myser. Life is sweet. Dvs om man blunder för högen med plugg som jag ska få gjort den här helgen, project work, religion essay, prepare for spanish and physics test och kanske some English C to top it off. Borde väl sätta igång med mitt tyskaprojekt också. Får ta och göra en lista, ragna har smittat mig.

Veckan har vart chill iaf, ledig i måndags då jag pluggade, skola tisdag och onsdag men hade bara en lektion på onsdagen (exklusive en idiotisk håltimma..), på kvällen drog vi ut för att uttnyttja att vi hade torsdagen ledigt=Collage och sedan Village, och sen studiedag på torsdagen också. Hängde med farmor på torsdagen, käkade sushi, fixade med hennes dator och satt och pratade. Mys!

Seg dag idag, spanska-prata-prov-typ på morgonen, sedan bio då vi vaccinerade oss (oss=inklusive mig), fysik då vi gjorde nada as usual och sedan project work. Fick ingenting gjort på project work dock för vi satt och kollade på ett föredrag om referencing i 100 minuter.. yey. Well nu ska jag käka och sedan kommer snyggbert och emilia (och farre??) hem hit och bakar.

198 dagar, 111 skoldagar och 77 helg- och lovdagar

Jösses, tar studenten snart ju. Lite drygt 60% kvar av gymnasiet, ganska sjukt, kändes ju som att det var igår, typ, som vi började ettan. Shabnam satt o deppade över detta i fredags (då min mysiga klass hade en mysig pizza-kväll ute i mysiga Tumba), vi kommer splittras om 198 dagar, alla kommer spridas ut i världen. Ragna ska till London, Emilia till Barca, Shabnam till England, Roy till KS, Farre till whereever in the world och jag till typ lund/linköping?


note to self: det kommer fler sådana dagar


Biología mañana

Sitter med biologin som vi har prov på imorgon. Känns rätt okej, är lite lost ang. n, 2n, haploid och diploid men det kommer. Sjukt mysigt igår iaf, åkte och hämtade Emilia och Farre och sen drog vi och käkade. Någonstans därimellan hann vi med att skråla högt till musiken, prata, babbla, köra fel x ggr och skratta. riktigt mysigt var det som sagt och ser redan fram emot fler sådana utflykter, linköping?

Summering av dagen


Såhär tror jag Ragnas körkort kommer se ut, feeettt bra du är gumman! Nu: Drive-through!


Bra helg ändå

Sitter hemma själv, familjen är iväg till faster med farmor men jag är förkyld så stannade hemma. Vill inte smitta ner farmor! Helgen har vart helt okej iaf, min plan var att inte göra någonting och bara sova men självklart gick den planen i kras. I fredags vann jag plats på vip-listan för le bon palais 1-årsfirande. Drog med mig Ragna och vi hade jättekul, träningsvärk i benen igår:S.

Igår firade jag min lilla Pissabelle som har fyllt 18. Summasummarum av hela kvällen: supertrevligt och Naths satte sig i en bit tårta. höh. Sen var det hem o chilla och städa rummet. Har äntligen beställt en ny säng så nu måste jag städa iordning mitt rum så att jag kan ta ett par kort på sängen och försöka bli av med den. Någon som behöver en våningssäng? Kompispris just för dig!

Fredag den trettonde - <3's födelsedag

IZABELLEN FYLLER 18 idag!! :D älskar dig galet mkt och det vet du, like a fat kid loves cookies! And just for the occasion så langar jag en bild där du är söt och jag ser skallig ut. Lite mobbade sådär.


Ångest

Svacka atm, ingenting går som jag vill och jag är allmänt stressad. kul.

Studiedag

Ska iväg och bada med Michaliken snart, eller simma rättare sagt. Hon har funnit sitt nyttiga inre så jag joinar henne, lär ju inte skada;). Sen ska jag passa barn klockan 3 (wuho med Ragna for once) så kommer faktist utnyttja min dag. Topptopp. Men nu ska jag kirra lite lunch, tror det blir bäst att käka något innan vi drar och simmar, bulgur eller yoghurt?

Mafildus




Hahahaha garvar lika mkt varje gång jag ser den här bilden så tänkte sprida lite glädje. Det kan behövas i sånna här tider.


Slut på lovet

Sjukt trött men kan inte sova, tankar som flyger genom huvudet. Tänk att en människa kan ha så mkt inpact på ens liv. Man skulle ju kunna tro att dryga 2 månader borde göra sitt men ändå ligger jag här och lipar. Tänk om, tänk om. Men så finns det ju inget om.

Pasta med soltorkad tomat, basilika och kyckling...

...var gårdagens middag, första gången jag lagar kyckling. någonsin. Blev gott faktist. Ingen annan hemma=dansade runt för mig själv med min grymma musik i öronen. likeylikey.


RSS 2.0