Psykfall?

Vet inte vad det är för fel på mig.. Fick helt plötsligt ett infall av att jag behövde frusen mango. Var sugen på det hela dagen, så för en timma sen skulle jag göra något åt den saken. Drog ett par mjukisar över pyjamasbrallorna o gick ned till islands. De hade ingen frusen mango. Kollade macken, ingen mango..

Åkte till Blackeberg, VI hade stängt, tbanebutiken hade ingen mango.. Tog tunnelbanan till Brommaplan, där, äntligen låg mangopaketen. tog två av de 5 som var kvar..Hmm mangon o jag, not meant to be? aja tunnelbanan hem o nu ligger jag här under min filt igen.. Suuuck, vrf har jag ingen som gör sånt här åt mig?


Skitdag.

JApps dagen var lika hård som jag hade förväntat mig... Kom dit som en zombie, träffade Jossan o Nicole lite fort o sen gick jag upp för att snacka med matteläraren. Betygssnack.. Gick skitbra, får MVG, ville dock inte kolla på nationella provet så det slapp jag :). Vet inte men har något emot just nationella prov, klarar inte av att kolla på dem, vill inte ens veta resultaten.. Samma sak i nian..

Iaf när jag kom ut kändes det som jag skulle gråta o plötsligt kände jag mig helt värdelös.. What liksom? Fick bra betyg i ett av de ämnen jag bryr mig mest om o då så känner jag mig korkad.. Hmm det är något seriöst fel på mig.. fortsatte min zombievandring runtom i skolan, såg seriöst ut som skit.. gick iväg till ICA för att köpa frusen mango, men de hade ingen.. Hade iaf kanelknäcke med mig som jag knaprade på.. Chemistry lab var inte så svårt att utföra, men alla räkningar därtill... Uscha

Matten var helt ok, mådde dock som värst då, började frysa.. Huvudvärk också, menmen. Lyssnade inte så noga på vad han sa men det var en kort lektion så det gick ändå. Sen var det NaSc-lab. Urk innan det var jag helt död, satt o skrattade åt namn på grönsaker för mig själv. Hur bra mår man mentalt då? Aja, det funkade iaf, gjorde något med klorofyll.. Ska skrivas labreport på det också.. Iaf efter snackade jag omdömme med henne o just nu ligger jag tydligen på mvg, känns jättebra faktist. Dock är NaSc A bara en 50p kurs..

Nu är jag iaf hemma o känner för att gå o förmultna i ett hörn.. Är jättesugen på  mango, så ska nog gå ner o handla det efter maten, om jag orkar.. Jag är den där människan som inte är gjordfrusen för att vara förkyld, noops ain't gonna happen!  Ska vara frisk till imorgon för då ska jag o delar av klassen hem till Najkål:). Så jag kommer ha en anledning till vrf jag inte behöver sjunga singstar. Guitarhero o dansmattan måste jag dock hitta något hinder för..

Bajs då..

Är lika snorig idag, det suger jag jag berätta! Aja har bara 3 lektioner så får väl hålla ihop, snart helg ju! 6 lektioner, sen har jag helg :D Fan nu kom jag på att vi kommer ha något slags test på SoSc.. Shiiit, bajs måste leta reda på det där jäkla pappret...

I survived!!

Överlevde alltså, så nu har jag vart hemma sen 21. Iaf började med NaSc, fick tillbaka typ alla arbeten o sådant, jag o Nicole gjorde väl inte så bra ifrån oss på vår essay, tror att vi valde en för svår sak att skriva om.. Iaf det gick helt ok på både oförberedda provet OCH labreporten:D Alla var dock sjukt jobbiga, överstressade över provresultat... Slutade med att jag bitchslapade Nicole för att hon skulle lugna ned sig, tyckte faktist att det hjälpte;)

Sen var det gympa som jag inte var med på, låter nämligen som en gnällig smurf för att jag är så pass täppt... Not that nice.. Sen var det lunch o sen svenska. Gjorde inte så mkt, Nicole fick en redogörelse om min kväll igår, Nicole alltså -.- Engelskan gjorde vi inte heller så mkt på..Gick igenom en lista med ord typ.. Spanskan var seg, fick göra massa olika saker som vanligt.. Uääääkh..

Sen var det fort iväg o hämta T o C på dagis. Gick mkt bättre denna gång, en gång tänkte hon börja grina för att hon inte ville ha min mössa p åsig då hon hade slängt sin i en vattenpöl.. Iaf så gick vi o matade änderna igen. Haha, mamman hade skickat med bröd o denna gång var tom lilla C med o kollade på "ankorna". Dock stoppade hon det mesta av brödet i sin egen mun ;). Tror faktist att hon fattade konceptet iaf ;)

Åkte hemåt, gick perfekt som vanligt. kommer alltid precis när tunnelbanan kommer, det enda var väl det att folk inte fattar att om man har barnvagn vill man gärna ha platsen som har ett singelsäta så man parkera vagnen någonstans. Menmen.. T sov typ hela vägen hem, vågade inte väcka henne för då skulle det bli ett jäkla liv där på buss o tbana. när vi kom hem dock så var hon jättegnällig:P.

Satte på en film åt henne, hon satt o tyckte lite synd om sig själv. C däremot satt med mig i köket, URGULLIG!! Hon älskar att sitta på bänken o kolla när jag fixa iordning frukt att äta ;). Sen efter någon timma så kom deras pappa. Stannade kvar en extra stund o hjälpte till lite,. C vägrade nämligen sova o tänkte att han kanske ville ha hjälp med T. Läste lite Laban-sagor för henne men icke slocknade hon, hon hade nämligen vaknat till o blivit glad igen...

Sen åkte jag iaf till Brommaplan, skulle möta Emelie, dock var jag jättesen 8-) Kollade in på Kulturskolan. Mötte Babak som spelat i sin orkester. Snackade med honom en stund men sen sprang vi till ICA o jag köpte fryst mango, muuuuums! Btw måste påpeka att mina väggmålningar sen typ 5an fortfarande sitter upp på kulturskolans väggar!!! Wuhoo, kulturarv eller något ;). Så om ni är i kulturkskolan i Bromma, spana in en målning med ett fönster o krukväxter samt en målning med natt o dag över en stad o en äng som är målat över ett hört. Fett stolt!!

Schooova

Gaah har typ inte sovit någonting inatt.. kom inte i säng förrän vid 11 o sen har jag sovit oroligt. Baaaajs, o jag som ska passa barn idag... Får se hur det går.. Hoppas att de har sovit middag iaf.. Nu ska jag alltså vara vaken o alert 13 timmar framåt.... AOUCH!

Nicolicious

Nicole ska starta en blogg för oss allmänheten! Hon har redan en gnällfisblogg där hon skriver skit om andra som jag inte får reda på... Men så fort som jag får tag i adressen så lovar jag att dela med mig!

Spenatsoppa

Mums, spenatsoppa :)! Jag är en av de få människor som gillar spenatsoppa, goooott!!! Och denna har jag gjort alldeles själv!!

Fu!

Skönt att sluta precis vid lunch, det enda som gjort mig på dåligt humör var några byggarbetare som jag gick förbi utanför frisörernas hus. Först vände sig alla om och glodde på mig, sen började de prata OM mig, typ "jaha så det var henne du kollade på, ja det är inte ofta man ser tjejer gåendes i Blackeberg!". Först blev jag sur för att de trodde att Södra var Blackeberg... Big difference Mr! Sen att de var allmänt oförskämda. Jag gick tyst o snällt tills jag kommit en bit bort, då gav jag dem fingret o gick vidare... Bwah sur.. Funderade ett tag på att vända om, ta firmanamnet o sen ringa o skälla ut dem. Jag uppträdda mature o sket i det, men nästa gång, då fan..

Tröööött

Shit ska upp 6 imorgon! Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.... håller på att göra en läxa som tydligan var till imrogon.. Står att det är till onsdag men har skrivit tisdag i kalendern. Tror faktist han sa tisdag.. Aja, får lite att läsa på tunnelbanan.. BTW har jag nu en byrå, så snart kommer mitt rum se normalt ut igen!!!


Elsa goes IKEA

Sådär, nu har jag o mamma vart på Ikea. Ägnade hela kvällen åt att kolla efter saker jag ville ha.  Och sen ett par timmar för att leta knoppar till byrån. Hittade inga, men som tur är blev det en byrå utan knoppar :D. Sen blev det lite lådor till mitt rum, ska se till att få tag på åtminstone 10 till. Sjukt snygga i mitt rum! Klistermärken köptes också;) Har pimpat min lampa ;) Erkänn att den blev sjukt söt!!

image191
Min förfinade lampa;). Var från början helvit (har iofs så man kan byta ut plasten, så vem vet kanske kör blått någon dag;P)

Så nu håller jag på att röja ut ur mitt rum, alla mina kläder (förutom de som hänger på galgar då..) ligger i massor med kassar och lådor här ute i tvrummet just nu... Ska ta en liten paus o städa upp lite här vid datan, sen fixa lite mellis, käkade jättegoda kycklingwraps på Ikea men skulle behöva lite frukt!

skor till mig..

Sådär nu har jag vart i Vällingby, blev ett par svarta skor, ett par smycken o några schminkpenslar. Strax kommer Pissabelle så ska vi ta en promenad. Ska nog stoppa i mig en Ipren först, mår inge vidare.. menmen..


Det är alltså såhär mina nya skor ser ut, dock syns det inte men de är ganska spetsiga i tån. Har alltid hatat det men dessa kändes helt ok!

Lista..

STEG 1
Skostorlek: 38-39
Civilstatus: Solo
Höger eller vänsterhänt: höger
Kär?: Noops, living the uncomplicated life!

STEG 2
Skor som du bar idag: Mina svarta Adidasgympaskor:P
Rädsla: Bakterier, smuts, fötter, små äckliga djur såsom spindlar o skalbaggar, sniglar, frisörskräck, u name it!
Målsättning: Karriär, pengar, bort från Swe, skaffa man o familj ;)

STEG 3
Första tanken då du..:
vaknar: WOW, det är soligt!
innan du somnar: Snark?

STEG 4
Pepsi eller Coca Cola: Cola!
McDonalds eller Burger King: Beror på, mcdonk tror jag..
Adidas eller Nike: Adidas helt klart!
Lipton Ice Tea eller Nestea:  Dricker inte te.. Dåligt för järnupptagningen ;) 
Choklad eller vanilj: Chokolade!

STEG 5
Svär du? Iiiinte alls!
Sjunger du? ALDRIG, möjligtvis undantag när folk fyller jämnt..
Duschar du varje dag? Noops, varannan för att mitt hår ska må bra :)
Röker du? Nävah ävah 
Gillar du skolan? Gud vilken fråga -.-
Tror du på dig själv? Ärligt? Nej.
Kommer du överens med dina föräldrar? Jorå, när de är snälla...

STEG 6
Har du under den senaste månaden...
Druckit alkohol?: Noops
Rökt?: Naj
Shoppat? Möjligtvis...
Ätit en hel ask müsli?: Hmm, sammanlagt för varje dag i matsalen; ja..
Ätit sushi? Tss, inte på några år!
Stått på scen? Noops
Skejtat: Thaha? Jag på skateboard=Elefant i porslinsbutik 
Bakat?: Nada :D
Stulit något? Stulit lillasyster kläder men det var mer låna utan hennes vetskap..


STEG 7
Har du någonsin..
Däckat eller varit jättefull? Nopp, är för rädd för att skämma ut mig :P
Blivit kallad hora? Kind of.
Blivit nerslagen? Tssss, någon slå ner mig, never!

STEG 8
I framtiden..
Namn på barn? Har faktist inga namn, tkr det är lite creepy..
Hur vill du dö? Drukna
Vad vill du bli när du blir gammal? Som min farmor!

STEG 9
Antal människor du skulle ge ditt liv för: 1,2,3...skulle nog ge mitt liv för väldigt många människor.. Tror tom jag skulle kunna göra det för folk jag inte känner..
Antal CD-skivor du äger: Ett helt cd-ställ?
Antal piercings: Bara hål i öronen
Antal tatueringar: Naej
Hur många gånger har du varit med i tidningen? Några ggr..
Antal saker jag ångrar: 25408947732894579083475873894757682034589758720893489758765034876587638724850 st ungefär..

Lördag, helt slut

Var alltså släktträff i Nykvarn. Fasters blivande sambo fyllde 50 så vi fick träffa hans släkt. Kommer knappt ihåg några namn, 20 st tror jag vi var. Fast "vår sida" av kalaset bestod ju av typ 50% så ;). Fick jättegod lunch, någon slags fransk potatissallad, nåt couscousjox, rostbiff o kalkon. Mums! Vi barn drog upp o det var ju 2 st ungar som jag inte kände, självklart var jag den övertrevliga o såg till att de var med också ;)

Spelade lite spel, något som hette "Rappakalja". Sen var det ner o skåla. 2 tårtor o en kaka(farmors födelsedagskaka) samt massor av småkakor osvosv. Satt o pratade ltie där nere, med farmor som fortfarande ser rätt läskig ut med sitt blåa ansikte;). Sen kom killarna ned med en data o skulle spela Cs, självklart var man på o nu är jag jättesugen på att spela det. Suger på det men det är en annan femma... Nu ska jag fixa fram lite mango, bajj!

Todays plans

Idag ska vi iväg på 50årsfest hos min fasters kille/blivande sambo:). Så ska vara färdig till 12, hmm måste typ börja  sminka mig strax;) Hade egentligen velat hinna till vby jättefort, men tar det imorgon.. Ska ta med lite smink i bilen till min blåslagna farmor också, hon är så söt, hon undrade on jag hade något som hon kan täcka det med för hon ville inte skrämma slag på fasters killes släkt;)

Update..

Hade ingen ork eller tid att skriva igår.. Började vid halv 1. Slutade vid 2, tog direkt tbanan till farmor o bjöd henne på lite kakor, satt o pratade en stund o sen hjälpte jag henne att handla:). Bar hem varorna o sen rushade jag hem för att fixa till mig lite o sen ner till tbanan o in mot stan. Mötte moster, kusiner o lillasyster vid Hötorgshallarna.

Käkade thai o sen gick vi mot dansens hus, hann in jättesnabbt på Weekday, jordens rea.. Piips fyndade jeans. Ner mot dansen hus där vi såg Bounce. SJUKT BRA!! Var blande det bästa jag sett faktist.. Fick skjuts hem av en barndomskompis mamma som vi råkade träffa på där också:)

Sen idag så var det först film o sen "diskution"(lektion...) med nån tråkig lärare.. Lunch o sen matte. Under matten råkade jag göra bort mig inför ännu en fjortis, vet inte hur jag lyckas varje gång.. Iaf det kommer någon mot mi i korridoren. Blå Fjällräven, vita tygskor, mkt smink, brunt hår o mjukisbralloe varav ena benet på byxorna är uppkavlat till knät.

TRodde det hade hänt någonting så kollade lite extra. Haha självklart blir hon sur (då har jag som tur är redan passerat henne). Hör hur hon går efter o typ "VAD KOLLAR DU SNETT PÅ!?!!!", hon upprepar det några gånger o jag låtsas som att det regnar ;). Hon ger upp o jag o Nicole flyr in i klassrummet;):P Det är drf fjortisarna o turkarna passar så bra ihop, de är båda agressiva ;)

Mötte Izabelle vid ÅHlens, hon köpte en jättefin väska o jag en tröja :). Gick runt runt Fridhemsplan, jag käkade lite på donken o sen kom Pattalie också :). Gick runt en stund men sen tröttnade de o drog hem medan jag drog in till city. Hittade lite underkläder faktist, men inte den specifika bhn som jag letat efter. ska till vby o kolla imorgon. Eller ajg hittade den, provade, men sen vid kassan upptäckte jag massa äckliga fläckar på den... Så näe..

Träffade på Linn också :) Just så köpte jag schampo, balsam, nagelfil o ögonfranstång också. Kom hem runt 7. Käkade o sen stack jag iväg till Ragnurt. Alltså 113 till Sundbybergs C, pendeltåg till Karlberg o byte till Sollentuna-tåget.. Kluuurigt! Kom fram iaf, vi kollade på film. Någon "28...blablabla..later". Nicole sa att den var jätteläskig men den var rätt tråkig.. Suuck, sen fick jag sällskap av hälften till Karlberg o nu sitter jag här. Ska lägga mig nu tror jag, ska försöka hinna in till vby INNAN kl 12 imorgon. GOOD LUCK CHUCK!


TRöööööött

Shit vad jag är trött, började dagen med film och diskution..Filmen var tråkig men att prata om hur vi ska göra jorden bättre var helt ok. Tobiatch kom på jordens idé om att man borde koppla ALLA gymmaskiner så att man får energi av dem. Då tränar folk för att göra nytta för jorden=nyttigare människor=mindre fetma=mindre mat=mindre utsläpp=bättre miljö! Lunch var helt ok o sen var det svenskaprov. Alla var sjukt stirriga precis innan, jobbigt, gick väl sådär, hann inte skriva klart på sista frågan för att jag hade en appointment hos skoldoktorn för att få en remiss till StEriks.

Det gick bra o sen eng som vi fick läsa en text om disneyland på :).Spanskan var också rolig, först pratade vi, sen gick vi igenom en sak o sen hade vi den där "inte-säga-ordet-ist-förklara-ordet-på-spanska"-leken.. Gick helt ok;):P Snabbt iväg till ICA o handla en dunk saft, lämnade den i skolan o iväg till Brommaplan o ICA där för att handla lite till farmor. HEm till farmor där jag var i drygt en timma, först soppa o sen pannkakor:)

In till skolan, skulle egentligen sälja kakor men det slutade med att vi stod i dörren och välkomnade folk ist. Så om ni såg en övertrevlig, blond tjej som babblade om Zambia så var det jag.. Var nämligen 2 st kakförsäljningar, vår bra som stödjer barns utbildning i Zambia och sen den andra som stödde sin skolresa... Så stod alltså i dörren för att göra reklam för våra cookies! öppet hus där imorgon också, gå dit!

Kan tyvärr inte vara med, ska på Bounce-Gökboet med min moster, kusiner o syster. Fick iaf skjuts hem av Emelies mamma. Har sjukt ont i halsen just nu:/ pratade lite för mkt. Gjorde bort mig lite också

Elsa - Heeeeeej dåååå lycka till med vaaaaleeet!!!!!
Killarna påväg därifrån - Ehrm tack men vi går redan här..


Och sen lyckades jag försöka packa på typ 10 st som redan går där kartor.. ssuuuucck!

Svenskaprov imorgon :/

Gah, svenskaprov imorgon! Ska sätta mig o plugga lite alldeles strax.. Iaf började med att kolla på "An inconvenient truth", ni vet, Al Gores film. Var sjukt trött, var ju en lång dag igår. Somnade iofs sist jag såg den i gamla skolan också, så nu har jag sett första halvan twice o andra halvan har jag missat helt.. Den delen jag såg var rätt tråkig, fastnade mest på hans jävla skit.. Att han t.ex. spelar på medlidande från 9/11 är riktigt dåligt. Och vad har det med miljön att göra? Jo men 9/11s memorialplace kommer ligga under vatten...

Blir mest sur på sånt där, menmen. Sen så var vi i våra grupper o diskuterade. I min grupp verkade alla sjukt miljövänliga.. Gjorde precis ett sånt där ecological footprint test, fick lite för högt.. Iaf sen var det svenska, vi satt i biblioteket o pluggade lite inför provet. Classtime gjordes det inget spec. men sen var kemin jättejobbig, höll på att somna.. och så hade jag jätteont i magen :S.

Nononononoooo

Okey, borde verkligen inte sitta här.. ska gå om 30 min.. Menmen, har precis druckit upp min latte, muuums :D. Nu ska jag bara sminka mig o klä på mig! Börjar med film idag så det är lugnt :).

Barnvakt o farmor :)

Började dagen med att svära åt vädret. FYFAAN!! Helt dyngsur om fötterna, gick i strumporna hela första lektionen. De torkade o jag satte på mig ett par andra skor :). Social Sc. var rolig, vi hade först någon lek, mitt i skolan, så alla som sprang i trapporna stirraade konstigt på oss;). Sen var det spanska, o vet ni vad?!!! Jag ligger på VG!! Wuhoo, fick på alla delar på nationella, nästan mvg på en del. Och då är det proven som man skriver i slutet av kursen o vi skrev det efter halva. Så hon sa att jag kommer få minst VG i slutbetyg. Haha kanske låter konstigt att jag är glad men spanska har j alltid vart ämnet som jag är sämst i (förutom idrott -.-)

Lunchen var helt k, kemin likså. Bilden tråkig och seg, ligger typ precis under mvg, hade fått det på typ hälften av alla uppgifter o vg/mvg på resten. Sen var det iväg för att hämta T och C på dagis. T blev jätteblyg när hon såg mig o grinade o hade sig. Hade ju inte träffat dem på två månader o helt plötsligt skulle hon tvingas åka med mig hem. Mutade med att hon skulle få välja lekpark, men näe. Efter en stund vände hon sig helt plötsligt mot mig o "vi kan mata ankor!". Ankor it is! Lilla C (som har lärt sig gå!) satt tyst hela tiden..

Gick ner till Rålis, haha T är så söt, jag sa att vi kanske inte hittar några ankor fick då som svar "då får man vänta..." Hårde bud från en 2åring;) Iaf hittade ankor som vi matade rätt länge, hade bara Mariekex så de fick leva med det.. Sen tog vi tunnelbanan hemåt. T fick sitta själv på sätet o C satt o "pratade" lite för sig själv helt lugn.. T ville väl inte riktigt kliva i vagnen igen, men som sagt hon är bara 2 så den gången fick hon inte sin vilja fram..

Bussen gick också jättebra, T gick sitta med mig o C satt o gurgla för sig själv. Den bästa var ändå när jag "trollade fram" husnyckeln, T sträckte upp pekfingret "Det där är S's (mammans) nyycklaar!!!" Haha förklarade att jag fått låna dem.. Kom in o allt gick smidigt, C var väl inte helt nöjd hela tiden, lät T kolla på tv, hon hade nämligen inte sovit någon middag så kändes som att det inte var rätt tillfälle att tvinga henne att leka på egen hand..

Bytte en blöja!! Igen no2, men ändå. Så när jag står där mitt uppe i blöjbytet, så hittar jag inte blöjorna, så får hålla i en gallskrikande C medan jag ringer deras mamma, hittar blöjorna o lilla C tröstas:P. De "behövde" tydligen ingen middag så jag fixade massa frukttärningar osv. det uppskattades:). Sen flöt det, C var lite gnällig till och från typ ligga o skrika på golvet när jag var tvungen att ta ner henne från köksbänken för att hämta en sak.. Menmen, lättetröstad unge, man tar henne o går till en spegel. O sen har hon världens sötaste storasyster som hjälper till :)

Gick därifrån vid 8, mötte Jossan på bussen så hann snacka med henne också :).Sen när jag kom hem så fick jag veta att farmor nu är hemma, hon hade tydligen inte alls åkt till st Görans, utan hon hade fått åka ambulans med blåljud till Karolinska. Ska se till att hälsa på henne här om någon dag, imorgon kan bli lite stressigt, men kanske :). Pappa hade tagit kort på henne också, damn hela ögat, pannan o runtomkring ögonen är blått/lila/rött. Läskigt... Gjorde bakad potatis o nu ska jag strax sova :)

Både dåliga o roliga nyheter..

Usch, farmor hamnade på närakuten, hon har snubblat o slagit i huvudet. Nu skulle hon förflyttas till St.Görans för observation hon mådde tydligen illa. Vra jag som svarade när hon ringde, hade precis käkat, så mådde illa direkt efter, kändes som jag skulle spy :/. Iaf så har jag hört ifrån barnvaktsfamiljen, ska hämta imorgon :)) har tom fått tips om vilken krabat som ska kläs på först ;)


Tävlingar igen ;)

På bloggen 1984 kan man just nu vinna ett signerat, rykande färskt exemplar av It's a Tensta Thing. Det är förra årets hetaste nyhet Adam Tensta som har signerat en skiva som Fian får lotta ut. Jag deltar i tävlingen, för jag vill vinna. Gå in på Fians blogg och delta du också! Och jag ska vinna skivan för att jag inte har något nedladdningsprogram, med andra ord är jag rätt musiklös.. Har däremot fått laddat mp3n med lite musik från Nicole :). Men som sagt, akut musikbehov, gillar hans musik (haha ni ska se mig på torsdagsmornar när jag är hemma själv. Så fort jag för hans låt på radion, springer jag in till min syrras och mitt rum och drar på högsta volym på bådas stereos.. Har tom ställt in basen efter låten i min syrras stereo så att det blir djup i musiken. Haha geek man är..) Så låt mig få en skiva;)!

Charley's back in town!!

Snackade precis med Charley, hon är nyss hemkommen från Australien! OMG, hon är säkert brun som en pepparkaka. Så jag har uppdaterat henne på skolfronten. Vi har ju faktist inte gjort så mkt mer än prov.. Sen så har jag även updated her på skvaller delen. Ska bli kul att ha Charley tillbaka, har saknat henne och hennes engagemang!

Söndag

Kom i säng rätt sent igår, hatar att sova bort hela dagen :/. Iaf farmor var över o sen har vi käkat. Planen för idag är att plugga kemi, har ett helt kapitel att läsa om kemiska reaktioner som ger ström typ^o)? Ska ha läst ett kapitel i min monstertjocka bok tills imorgon.. Sen ska jag ringa till barnvaktsfamiljen o höra om de behövde hjälp imorgon. Sen skulle väl jag och Ragnurt kanske gå på något öppet hus i stan? Äh vettefan, får se om hon ringer;)


Resident evil..

Nu har Pissabelle gått, först var vi nere o köpte godis o hallon. Träffade Fanny inne på videodraken, sjukt länge sen jag träffade henne. Snackade med henne en stund, sen gick vi vidare hem till mig o knäckte valnötter (a addiction of Izabelle's??) Filmen Resident Evil började vid 10 så den kollade vi på. Rätt dålig film faktist, överdrivet förutsägbart, eller en kille som jag trodde skulle dö överlevde.. Men seriöst typ vartenda scen gick att gissa i förväg hur det skulle sluta..

Scenario: De håller till i en kyrka. Monstrerna attackerar, de har vapen med de kan inte skjuta dem, o precis när de inser att ammunitionen är slut så kommer en tjej på en motorcykel in genom kyrkofönstret och slår ner alla monster.. Den sista dör av ett kors.. Blir det mer amerikanskt?  Aja Izabelle fick Emil att komma hit o hämta henne så hon slapp gå ensam;).

Mitt hår...

kort..


Japp så det är alltså såhär kort mitt hår är nu. Tror att det är såhär det känns när man är skallig.. Håret är iaf fräscht, inga kluvna toppar här inte!! Däremot har jag suttit o dragit i det hela dagen, vettafan vrf... Tror att det blir längre då? Just nu trivs jag inte så bra i det, men misstänker att det var hennes sätt att föna.. Och nej färgen är inte sådär dassig, det är bara min mobilkamera som suger;)

Snart ska Pissabelle komma över iaf, men först ska vi ner o hyra film o hon ville ha godis.. Kanske köper hallon? Är verkligen inte sugen på godis just nu.. Sen imorgon kanske jag och Ragnurt skulle iväg o prova på Kickboxning. Sen måste jag hinna med att plugga svenska och kemi. Ska ha läst 1 kapitel kemi tills måndag o svenskaprov på onsdag. Sen ska jag förmodligen passa barn på måndag så den eftermiddagen kan jag räkna bort;)

Gonaaatt

Är hemkommen från Nicole o ligger för tillfället i sängen.. Ska sova alldeles strax. Iaf hemma hos Nicole träffade jag hennes kompisar Cathrine o Anna, jättetrevliga båda två faktist :). Vi (de) spelade SingStar o sån där dansmatta. Jag erkänner... jag hummade lite i en av mikrofonerna, aldrig att jag sjunger in public! Kollade lite Let's Dance också, Suuuuger!!Håret känns väldigt kort, kan inte riktigt dra upp det i min vanliga knut som jag brukar ha... Känns väldigt konstigt..

Shorty..

Nu har jag klippt mig, det är sjukt kort... Mer frisyrlikt nu, just nu gillar jag det iaf, men vem vet om en timma kan jag ha ändrat mig...

Nationella, gympa o klippning.

Började som sagt med nationella, först en massa regular ej-miniräknare frågor. Sen till den svåra MVG frågan, den som man får sjukt mkt poäng för.. Och gissa vad? Det var samma fråga som på nationella i nian :D:S. Jävligt skönt, men vad tänkte de med? Den där med sifferföljd. x, x+y, x+2y. O sen tar man största talet multiplicerat med minsta talet och mittentalet squared. då får man skillnaden av svaren som blir y squared:D

Sen var det gympa, dansade bugg, trööökigt, gick helt okey iaf.. Lunch o sen matte där vi kollade på en film om räkningens och talend uppkomst. Nu ska jag fixa lite för sen ska jag in till Vällingby o klippa håret
ÄR SJUKT NERVÖS, mamma ska få följa med så om de klipper fult får hon skälla på dem.. Ussch, ryser bara jag tänker på det, de ska klippa av migg hår, MITT HÅR!! Sen ikväll ska jag till Nicole o gråta ut över mitt hår o sen kolla på film :)

Bästisen sjuk, labb o handlat..

Naw snackade med Erik precis, han var tydligen jättesjuk å hade haft över 40 graders feber senaste dagarna. Legat på akuten med dropp hade han hunnit med också :/. Bwah blev sjukt orolig, men fick honom att garva iaf :D. Spec när jag förklarade om min bitchslap;).Och sen min vanliga talang att säga fel saker skulle säga "jag kom på vad jag tänkte på" o ist blev det "jag kom på vad jag kom ihåg!!". Han garvade iaf tills han hostade så vi konstaterade att jag var ett fara för hans hälsa ;)

Började iaf med kemi-labb idag. För en gångs skull gjorde jag o Nicole inte bort oss:D. Wuho, vi brukar vara det där klantiga paret som tappar ut allting i golvet osv.. Idag var alltså en STOOOR dag;). Sen var det matte, gjorde typ ingenting, fick gå tidigare också. Nationella imorgn.. Jag o Nicole drog in till stan:).  Hon köpte en grymt snygg tshirt från HM's pojkavdelning, mowahaha hon lär från den bästa ;)

Jag hittade massa på Gina Tricot faktist, en sak till lilla Pissabelle, har ju inte bytt julklapp med henne än så ;).. Sen blev det lite underkläder o hårspännen:). Åkte hem o hann göra lite kemi på tunnelbanan tom. Vet numera hur man balanserar redoxreactions:D.Har hunnit med att bossa över Matilda också, hon är min bitch, min slaaav:D. Mowahahahahahahaaa.. Btw köpte ett par ögonskuggor också, fast från Åhlens, en Rimmel o en Isadora, en brun(wow, för sånna har jag ju verkligen inte 198276589736576239 av...) o en grå/silveraktig..

Uscha

Bwaha läser massa bloggar om folk som gick o la sig sent o måste upp jättetidigt dagen därpå(idag). Bwah, ÄLSKAR MIN SOVMORGON! Så sovmorgon till 12:50 idag igen, som vanligt. Gud så skönt! Imorgon har jag nationella, den delen uten miniräknare. Men sen ska det tydligen vara 1 JÄTTESVÅR fråga också.. Skitskitskit.. Körde lite på de andra sånna där frågorna på förra.. byebye bra betyg i matte...

Igår o idag

Först nationella, bröt inte ihop innan eller under provet vilket är sjuuukt bra. Lite bakslag efter dock, men då gick jag ner till Rålis en stund, mascaran satt som berget! Gick upp till tjejerna på HM, hjälpte Emelie lite med BH-val. Man är väl mästare;). Provade lite tröjor från pojkavdelningen, satt fel tyvärr..  Hittade ingenting, gick tillbaka mot skolan. Stod massa brandbilar, poliser o ambulanser på St.Eriksgatan.. Gick självklart fram o frågade men det var tydligen ett brandlarm som hade gått igång..

Tillbaka till skolan för svenskan började, lärarinnan kom förbi o sa att vi hoppar över den.. Kunde inte sagt det innan? Sen hade vi ingen class-time heller..  Dvs hade ännu mer håltimma tills kemin började o sen slutade vi.. Åkte med Emelie till Vällingby, köpte ett linne på Stadium o nagelstenar ;). Åkte hem o slöade, sen efter middagen tog jag en promenad, David joinade även lite senare. Promenad-buddy!

Fast vi kom inte så bra överens, slutade med att han kallade Erik för clown o det får man inte göra.. Frågade "ursäkta?!" och han bara sa det en gång till, blev sur o slog honom. Då blev han arg vilket slutade med att jag drog, pallaaaa. U may not talk shit about Erik..

Idag hade jag sovmorgon till 08:40 :). Matilda stal badrummet, så jag höll på att bli sen :/. Iaf började med NaSc som var roligt faktist. Sen gympa, triiist. Mest teori.. tröökigt.. Lunch o sen svenska.. Inte så mkt gjort, engelskan fick vi välja böcker som vi ska läsa. Valde gökboet, hoppas att den är bra :). Ska ju iväg o se Gökboet utföraas av Bounce nästa vecka:). Sen hade jag sån där hälsoundersökning.

Hon sa att jag hade lite sned rygg :/, dock sa hon att det kan åtgärdas av lite rygglyft, mamma o pappa tror dock att det är pga mina tunga handväskor.. Sen ser jag lite dåligt också, ska gå o kolla mig hos en optiker, men det visste jag ju sen innan. Jag är ju den enda i hela familjen som inte har glasögon 8-). Aja sen lite spanska iaf, sen slutade jag :))

Någorlunda iaf

Är rätt så ihopsamlad känns det som, morgonen har gått bra. Segt att gå upp men sov i över 8h så det funkade ändå. Blir mjukis/lodarkläder, SÄS-munderingen typ ;). Mussetröjan självklart på o sen ett halsband som jag fått från Johan o Erik. Så om jag blir nervös så hänger halsbandet där o påminner mig om vad Erik sa igår! Kör på min mascara som är omöjlig att tvätta bort också, så om jag gråter lite kommer det inte synas:D

Villintevillintevillinte

Asså detta suger, är redan så nervös så jag känner för att gråta gråter, kommer seriöst dö imorgon.. Har redan sånna där andas jättefort å skaka tänder attacker..Villintevillintevillintevillintevillinte...

Update: Nu har jag snackat med Erik som har lugnat ned mig rejält. Det är nog det som funkar bäst på mig, ringa någon som man verkligen litar på som kan säga att provet är lätt.. Han gjorde provet innan lovet så.. Grinat i en timma har jag gjort men nu är jag klar med det. Ska ner o ta en frukt trot jag o börjaa lägga fram miniräaknare o dylikt till imorgon...

Japps

Idag var helt ok faktist. Började med SoSc, vi hade en liten debatt om "vem som skulle få stanna kvar på flotten". Vi hade röstat fram några som skulle argumentera om vrf deras människa skulle få överleva, fanns en plats på flotten:P. Jag o Ragna var Han Andreas i Alcazar som har kommit ut med att han har HIV. Vi vann faktist argumentationsdelen=den viktiga delen.Haha, iaf så jag hade brunt skägg, håret i någon gay hästsvans, vit skjorta o en lila sidenrosett i halsen. Satt o psykade alla killar när de tänkte argumentera mot oss ;). Jag och Ragna ÄGDE!!

Sen var det spanska, ännu ett nationellt prov.. Denna gång hörförståelse o skrivdelen. Gick inte så bra, menmen... Lunchen var rätt rolig, satt o snackade rätt länge. Farre är sååå GAY, han älskar OC, sitt hår o vill jättegärna vara med när vi tjejer funderade på SingStar-kväll. Ur so gay honey! Kemin var svår, men fattar lite mer nu iaf. Bilden var riktigt tråkig.. Målade viaderpå min svart-vita bild.. Går väl sådär.. Sen nu när jag kom hem hoppade jag direkt i mitt rosa mysset, skönt! Är sjukt sugen på film, Nicole ska ha filmkväll med sin polare på fredag, antingen bjuder jag in mig själv, eller så ringer jag någon här i Bromma.. Om jag pallar vänta så länge..

Nationella i matte imorgon, fattar iaf inverse proportions som var det jag var osäker på.. Right now sitter jag o tänker på hemskheter igen, känns inge vidare faktist.. Skumt, trot att min mage känner när jag blir ledsen, den typ krampar lite smått, känner hur det liksom slår i magen.. Shit, måste verkligen sluta tänka på det där, slutaslutasluta! Funderar på att skriva ner det någonstans, hela händelseförloppet liksom.. Om jag skriver det kanske det slutar förfölja mig?

Sms från Najkål

"Höhö jag har precis retat A*****  till tårar, jag sa att han var en dum och usel lillebror." jag svarar o frågar vrf. "Jag hade tråkigt. Sen skrattade jag rått när han satt o grät. Moahahahaha!"

Att notera: hennes lillebror är en asgullig 5åring(!!!) Hon har sjunkit lååågt... Lägre än glocalnet...

Msn konversation: Nicoles humor äger allt!

Nicolicious säger:
MÅNS MÅNS MÅNS

Nicolicious säger:
mitt hjärta slår typ 200 slag i min just nu

Elsa säger:

Hahahaha

Nicolicious säger:
STROOOKE

Elsa säger:

Du alltså

Elsa säger:

men det betyder väl sthlmsveckan då, han lär ju vara där

Nicolicious säger:
ingen bra ide

Nicolicious säger:
jag kommer bara slänga mig över honom och bli polisanmäld för sexuella trakasserier och det skulle va lite pinsamt

Elsa säger:

hahaha

Nicolicious säger:
jag kan se löpsedeln

Nicolicious säger:
Måns Zelmerlöw nära våldtagen av en 15-åring mitt på gatan

"Det va fruktansvärt"
Nicolicious säger:
och en bild på Måns som gråter

Elsa säger:

hahahaha

Nicolicious säger:
och på mittuppslaget en bild på mig som ler triumferande när jag eskorteras bort av polis....samtidigt som jag har Måns Kallingar i händerna

Nicolicious säger:
Nicole "Jag ångrar ingenting"

Elsa säger:

Hahahhahahah

Elsa säger:

jag älskar dig o din humor, vet du det?!!

Nicolicious säger:
haha det är svårt att INTE älska den

Nicolicious säger:
Kompis Elsa "Det var hemskt, det va helt omöjligt att hålla fast henne"

Nicolicious säger:

så sthlmsveckan är nog inte en sån bra idé...


Uschabuscha, don't read, stay happy.

Bwah får mina knäppar ibland när jag tänker tillbaka på förr i tiden, har en sådan just nu faktist.. Kommer oftast tillbaka till samma minnen, upprepar dem i huvudet on funderar över vad som kunde blivit annorlunda.. Iaf, på Social Science lektionen igår skulle vi diskutera ett minne från 2007 som påverkat oss o fått oss att tänka på deeper questions.. Alla tänkte på nyheter som kommit upp under året, Riccardo-mordet...

Iaf man var inte tvungen att berätta om man tyckte att det var för personligt, men hade redan snackat med en utav dem i gruppen om det så då var det bara en till. Trodde ändå inte att det skulle vara svårt att berätta, förklara bara på ytan, inga detaljer alls, inte ens händelseförloppet. O ändå så blev jag tårögd, blev inte det när jag tidigare hade snackat om det med den andra tjejen. Misstänker att det var för att jag hade tid att tänka på det innan jag berättade. Man skulle ju fundera vilka djupare frågor som kom upp, men så långt ville jag inte riktigt förklara. Menmen, my secret is out, så nu vet ni vrf jag är som jag är.. 

Usch vilket sorgligt inlägg, detta var inte bra.. Kan ist meddela att jag lärde mig en ny sak i matten idag vilket gjorde mig skitglad:).

Hårmojjs

Har pluggat lite matte än så länge iaf, hålle rpå med proptions, skitskumt :S. Menmen.. Har iaf duschat o fixat håret, har testat silkesdropparna o min volymprodukt. Båda två luktar fantastiskt gott! Hmm, lite synd att de doftar olika dock.. Bwah, inverse proportions, hjälp :O!!


Bölfia bölar inte!

Idag blir det nog mest matteplugg, om jag ägnar mig åt det under dagen kan jag ju slappa ikväll..Bwah palla nationella, men min lärare vet iaf om min provskräck. Han sa det att jag skulle kunna få ta o snacka med honom o kanske få några tal muntligt eller så, skulle vara perfekt för mig.. Vet dock inte om han kan göra något sådant vid nationella..

Teleterror

Guuuud vad jag är trött, Jerry har terroriserat mig hela natten -.- både via telefon o msn.. Suuuck, så blev inte så mkt sova inatt... Hans "idé" var dock att vi skulle hitta på något, jaja...

Btw ska Nicole Riche ha blivit mamma till en liten dotter inatt enligt Aftonbladet! Tydligen ska hon heta Harlow Winter Kate Madden, tkr att Winter är ett gulligt namn faktist :)

Mammas icebreaker

Lillasyster har folk över här på filmkväll, 3 st tjejer ifrån hennes klass. Han hör inte ett knyst från nedervångingen men vet ändå att de är alla i köket tsm med mamma. Då hör man hennes Ice-breaker: "Hur känns det att Cissi har slutat i er klass då?!" Suck. Cissi=Ia.. Ia har flyttat till Gotland, det var MAtildas bästa kompis, tom jag blev tårögd när jag tänkte på att hon flyttat. Mamma, den översociala..


Fyndar-Elsa

Sådär, åkte in till skolan o hämtade mina mattepapper.. Mötte Babak också, iaf sen kollade jag lite i affärer. När man ändå var där liksom.. Blev ett par mjukisbyxor i velour, perfekt ljusrosa i exakt samma färg som en av mina tjocktröjor i samma material. Så nu har jag ännu en komplett mysdräkt:D Sen när jag gick in på MQ hittade jag en lila kjol med en lite volang på. Jättesöt verkligen, kommer ifrån sommarkollektionen (kollade på den i somras faktist) o var drf nedsatt till bara 50 kr ;). Fyndar-Elsa


Helt värdelöst..

Suuuuuck glömde mattepapprerna i skolan, o nu är jag hemma -.- Bajsbajsbajs. Ska ju göra nationella på tisdag så måste pallra mig tillbaka o hämta skiten. Bajsbajsbajs. Matteboken fick jag med mig men inte de jävla papprerna, skit..

Skitmascara

Fick ju som sagt en mascara; Loreal lash architect carbon black. Skitbra, snygga fransar o satt på plats hela dagen. Där börjar problemen... Den vägrar lossna, använde först min vanlig rengöring 2 ggr, sen en från Nivea, sen tvål, sen babyolja, tvål o sen L300 borttagningen. o lite mer Nivea.. Jag skojar inte, den satt fast, blev faktist rädd när jag stått o skrubbat ett tag.. Ska ge den another try imorgon, det konstigaste är att den inte är vattenfast, så den borde gå att tvätta av med vatten o tvål.... Suuuuck

Törsdäg

Idag började jag vid 1 som vanligt, fast resten av terminen kommer jag ha ett annat schema, menmen.. Tror det kan bli bra ändå, kommer ha som idag; en lektion på torsdagar, fast dock varannan vecka.. Kommer få lite längre sovmorgon på onsdagar också. Så innan jag åkte till skolan gjorde jag omelett o fixade till mig lite extra ;). Fick ju hem ett paket från Femina igår, innehållande en mascara o ögonskugga.Så det användes, ögonskuggan var pefekt, mascaran är lite sisådär måste väl vänja mig.. Emelie i min klass ska därimot till Berlin nästa vecka, o då ska hon få köpa en ny diorshow åt mig :D:D


Iaf åkte in, hade 80 min matte, dock gjorde vi typ ingenting, hade disskusioner om lite olika saker, i små grupper=ingen var spec. engagerad;)... Det har börjat en ny tjej i klassen också, tror hon hette Anna?(Varje gång jag tar i hand med någon koncentrerar jag mig så mkt på att säga mitt eget namn så jag missar vad den andre heter) Blond!!! Äntligen lite fler blondiner i klassen!!

Väl nere vid skåpen mötte jag Jossan, hon hade också slutat så vi bestämde oss för att fika:). När vi var påväg mot "Café Fix" så kom Najkål o Beccis springandes efter oss, de joinade o vi fikade ett bra tag iaf :). Enda nackdelen med att fika med dem är att Jossan berättar mina dark secrets... Hmm, inte bra.. Splittrades efteråt, Jossan skulle hem o byta kläder, Beccis skulle hem o jag o Nicole ville shoppa ;). Hennes lillasyster Petra fyller år idag så hon var ute efter present. Blev en jättefin väska från Friis &co, o så köpte jag två par örhängen från Friis de med, jättesöta, först ett par hjärtan med stenar o sen ett par rosetter med en liten sten i, supercute!

Jossan kom tillbaka för hon skulle ändå mot Bromma för att träffa Jim, så fick sällskap hela vägen hem. Hon avslöjade även att hon tänker dra till Usa nästa år, meeeeeh. Hon hade iaf bokat, shit kommer sakna henne massor då ju, men från den ljusa sidan kanske jag kan hälsa på henne? Äh vettefan alltså.. När jag kom hem hade jag fått ännu ett paket från Femina, två st hårvolymsprodukter som jag vunnit! Matrix Vavoom Gold heat heter dem, underligt.. Bokat om klipptiden har jag gjort också, barnvaktsfamiljen behövde nämligen hjälp just det datumet..

Andra skoldagen

Började dagen med ett oförberett NaSc-test. Gick skitskitskit, svarade inte ens på allt 8-). Iaf sen var det gympa, har fått en ny lärare, inte lika snygg som Tor, men asså, det kan man ju inte förvänta sig, haha.. Han verkade trevlig iaf, hade styrketräning.. Lunchen var helt ok, kom fram till att jag nog ska börja dra ned på den, ska se lite normal ut till sommaren o gick ju faktist 2 år utan lunch så dra ner lite på den kan ju inte skada..

Svenskan gick sådär, är rätt besviken faktist, har aldrig legat såhär som jag gör nu.. Känns skit om jag ska vara ärlig, har flera i min svenskagrupp som typ inte ens förstår frågorna på svenskaproven o har problem med ord i de texter vi läser, men lovar att hon ligger på G, o jag ligger på VG, VG! I svenska, seriöst.. O det som störde  mig mest var att hon inte sa det minsta negativt.. Bara positiva saker typ; jag det finns ju inge språkliga fel i ditt skrivande. Jag ska inte skriva kolla i mina texter o sen hade jag lagt dit ett "på" för mkt.. Baaaajsbaaajs säger jag bara..

Engelskan var rolig, vår riktiga lärare är tillbaka från Canada:D. Vi lekte ordlekar, rätt kul att man kan lära sig saker enbart genom att leka, lärde mig ett ord som jag hade jättemycket nytta av sedan på spanskaprovet. Det var helt ok, o resultatet kunde tydligen bara påverka positivt. Ingen grammatik så jag har faktist en chans att få något någorlunda bra ;). Efter slank jag o Emelie in på Åhlens, jag hittade silkesdroppar från Makeup Store, 150 kr=fynd! Brukar kosta 325 så är helnöjd! Sen så åblir det ju bättre, jag kommer börja skitsent imorgon, bara en lektion!!

Hej jag kommer från svenska o jag pratar Sverige...

Kom o tänka på en sak, min svenska har blivit mkt mkt mkt sämre under senaste halvåret. Pratar som om jag flyttat hit från något annat land, mina meningar blir helt fel osv. Lite pinsamt faktist, man borde ju ha allt kvar tkr man. Stavar fel på typ allt (jag som aldrig någonsin har behövt bry mig om stavning kan inte längre stava till diskussion :P). Går ofta o garvar åt just detta med tjejerna i klassen, de pratar fortf. perfekt svenska, men lilla blonda, svenska, blåögda Elsa gör inte det. Pinsamt!! Ska ha betygsprat i svenskan imorgon, o för en gång skull är jag orolig, jag är orolig för svenska. SVENSKA!!?!!

Chupps

Idag var första skoldagen, känns väl sådär måste jag ju säga. Känner mig inte spec. taggad, menmen.. började med matte, jag o Nicole jobbade på riktigt bra faktist. Lite trögt framåt slutet dock, sen var det eng, hade fortf. vår udda vikarie, men han verkade gilla mig så det är lugnt. Sen tyckte Emelie att ajg lät smart när jag pratade, wuho, mission completed!

Sen var det lunch o sen mer eng. Passade på att prata med Ki Chol under lunchen också, han hade sina anledningar till att han inte kom på julafton, så ville passa på att prata lite med honom. Iaf, mer eng.. Sen svenska, hon skulle ha betygsprat så vi "läste tyst". Eller alla gjorde det förutom typ jag o Nicole... Vi ägnade oss åt att jäklas med Beccccciiiiiissss...

Classtime trist som vanligt o sen kemi, han är ju faktist rolig så det gick rätt fort ändå, känner mig tyvärr lite lost.. tog sällskap med Emelie till Vällingby o beställde frisörtid.. Hur ska detta gå, har ju jordens frisörskräck. Har klippt mig hos frisör typ 2-3 ggr i mitt liv, har alltid slutat med en missnöjd Elsa som har fått klippa till själv... Skitskit. Har iaf ett tag på mig att förbereda mig ;). Emelie tkr föresten att jag är duktig, berättade lite om vad som hände mig sista terminen i nian(närmare bestämt typ 28 Maj), rätt skönt att ha någon att berätta sånt för som inte ens vet vem man pratar om :). Blev ett solpuder från Isadora, ni vet den stora fjortisförpackningen :$

Hahaha

Hahah Erik får sin livs viktigaste lektion just nu. Han håller på att lära sig allt om bh-ar:P. Har börjat med att förklara allt om strlkarna, o nu fortsätter med hur man knäpper av en tjej bhn på lättaste o smidigaste sättet. Hahaha, han ska få öva på en kudde har vi kommit fram till;):P

HAha, utpressar-Elsa

Blev en promenad med Jossan, slutade på donken, hamnar där rätt ofta ^o). Hann iaf snacka i typ 3h. Jätteskönt faktist :). Vi kom fram till att alla människor som mår dåligt söker sig till oss vilket känns lite sådär måste jag säga, eller så mår otroligt många dåligt.. Hmm, vet inte riktigt vilket alternativ som är det bättre ;):P.

Min lillasyster ska ut och "träffa 'Mellis' kompisar" ikväll, dock pressade jag ut info om dem från henne. Hon stod inne i badrummet, så jag klev in, låste o tog nyckeln. Sen var det bara för henne att börja snacka om hon ville ut därifrån. Bwaha, funkar jämt!

De är mina bästa vänner!!

Om ni hörde något mummel här hemma hos mig, precis var det bara jag som pratade med mina vegetariska vårrullar, bara så ni vet..

Sista dagen på lovet då..

Har gjort delar av situpsen iaf, kollat lite spanska o slappat :). Just nu går en av låtarna från VSFS, fan vad härlig den är. Det pinsamma är att den kommer från en grupp som jag svurit på att jag inte ska lyssna på.. Men detta gills inte för att jag lyssnar på remixen8-). Haha om Izabelle klurar en srund så kommer hon nog på vilken grupp det är, de var ju hennes själsfränder ett tag ;):P. Näe nu kör jag vidare i samma musikspår ;)

Övning ger färdighet!

Haha idag har jag övat på att gå upp tidigt -.- Det är ju skola imorgon så tänkte att om jag "övar" o går upp kvart över 8 så kommer jag somna tidigt ikväll=vakna pigg. Logik ;). Idag ska jag inte gör amkt, ska försöka ta igen lite av stiupsen, ska ju göra 100/dag o har inte gjort några förrän igårkväll vilket betyder att jag har 500 att ta igen, men duktig som jag var gjorde jag dubbelt igår så har bara 400 kvar.. Haha det ni, situps på kredit ;)

Ska hinna med att promenera lite också, bädda sängen o börja kolla lite spanska. Suuuck, tråååkigt. Aja nu ska jag käka frukost iaf... bajj


I'm screwed!

Idag känns lite seg, har spanska prov typ andra dagen efter skolstarten, vår lärare försöker seriöst ta död på oss.. Aja, ska satsa mest på MatteA nationella ist. Den kursen gör vi ju klart nu i januari o spanskan har jag faktist att halvår till att öva på.. Aja sen kanske jag ska fika med tjejerna i klassen eller snacka skit med Josefinaren..Igår såsade jag som vanligt, på kvällen stack jag o Izabelle till donken o fikade :). Snacka skit, lite sådär som vi gör..

"Homo Turku Blattus"



Hahahhahahahahah så jävla rolig!! Izabelle du bara måste se den här, du kommer seriöst att dö av skratt, själv skrattar jag så att jag grinar;D

crappy blog--

Hahaha ja jag vet att min blogg ser ut som skit just nu, ska fixa om hela skiten, har bara inte kommit på hur jag vill ha den, o så är jag ju lite för lat 8-). Äh, fixar det någon gång..

Music



Denna har jag kärat ner mig i, känns väl lite sådär då den är rätt lame, menmen... Får dra på med lite riktig musik om en stuund, ska baaara lyssna en gång tiiill....

Kaos på ingång!

Just nu sitter jag o syr på golvet, undrar just hur detta kommer gå...

NicoleNicoleNicole

Nicole kallade sig biroll, ville bara göra klart för er att hon inte är någon sådan! Så nu kör jag en á la Eriks kontaktannons:

Nicole är söt, mörkhårig o jättelång. Hon har bruna GRÖNA ögon å är en av tjejerna i min klass, hon heter egentligen Najkål för den som inte visste det också! Nicole är sjukt snygg som Homer, Nicole är min blåsarkompis (oh ja det där lät fel, men nu pratar vi om att lura folk). Hon bor i Danderyd o har jordens sötaste lillebror o lillasyster!

Najkål har ingen pojkvän så det är fritt fram att ta henne, efter mitt accepterande förstås! Najkål var den som råkade bli inblandad (poor Nicole) i mitt o Eriks småfajt då han var otrevlig mot henne så nu låter jag inte vem som helst träffa henne. Nu låter det som att jag äger henne, men det är ju iofs sant; hon är min bitch!

Välkommen Najkål till min blogg! Tusan nu kan ja ju inte lägga ut fula bilder på dig här utan att du vet om det:/!

image189
Självklart med tillhörande SCHNYYYYYGG bild ;)

Promeneringsnisse

Bordebordeborde sova. Men då måste jag ju göra situps så skjuter lite på det. Var iaf ute på en låååång promenad efter middagen. alla typ dissade mig dock, så fick gå själv större delen. Började att gå ett varv runt norra Ängby, sen började jag gå mot Ängbybadet. Ringde David o undrade om inte han kände för att promenera, till min förvåning var han på :S:S.

Så jag gick bort till stallet vid åkeshof där vi möttes, sen gick vi hela vägen tillbaka till Islandstorget, när jag kom hem efter det så hade jag vart ute i typ 2h vilket är skeeetbra:D. Men nu har jag ont i benen, först jogging o sen promenad, båda på hal is, var inte min grej ;)

af
Idag har jag inte gjort någonting, vaknade  inte runt halv 12.. Hjälp, palla sova bort hela dagen. Sen stack jag iaf ut o joggade vilket var en av mina mindre bra idéer. svinhalt så såg lite ut som Bambi, trillade däremot inte en enda gång, insåg dock att jag var lite förkyld och väldigtväldigt otränad. Damn kände mig som en klump..

Iaf kom iaf hem till slut med huvudvärk o rinnande näsa, not so hot, så har duschat o nu kollar jag på en jättesöt film på tvåan :O. A walk to remember, jättesöt o nu är sen slut o jag grinar, som vanligt.. Suck, vrf måste jag vara en sån pussy?! Aja skitsamma nu blire Beethoven!!

Slödag-----

Idag blev en riktig slappardag.. Iaf; Nicole kom runt 4. Nagellacksterapi då Nicole har strulat till det lite, eller inte Nicole, aja skit samma. Så vi satt här o målade naglarna, fixade o trixade en massa. Så nu har jag sjukt snygg fransk manikyr på fingrarna med en liten blomma av stenar på vänster tumme samt en ensam sten på vänster ringfinger..

Käkade här sen stack vi hem till Najkål. Ragna kom hon med, så vi kollade på film. Den där "Chuck & Larry". Rolig faktist, Var dock tvungen att gå halv 12 för att komma med sista bussen. tog en jäkla tid hem, bussen var sen, så missade tunnelbanan så missade tbanan på gröna linjen precis.. Menmen, är hemma nu så ska inte klaga..

TANDBORSTE, är fett taggad på det där alltså, tänker inte berätta hur många jag har gjort;):P Och nite heller hur de ser ut, förtjänade kanske inte mitt MVG i bild ;)

Bwah skoj ju, men min blev ful ;)

Gör en snygg tandborste ;)


förra nyår
Haha detta var jag på nyår förra året, fan vrf bor jag här?!!


Btw är min text obehagligt stor för er också?

Nyårsnatten :)

Så typiskt mig att somna sent o nu är jag pigg igen.. Vaknade för typ en timme sen o typ "piiing" vaaaken.. Igår var iaf trevlig, Fam T var här, pappas barndomskompis, hans fru o deras son som är lika gammal som mig. Så vi käkade, skålade osv. Sen efter huvudrätten stack vi barn upp o kollade lite på tv, helt ok. Efter vi käkat komPissabelle över också, så hon kom väl kvart i 12.

Stod på altanen o kollade på fyrverkerier, de höll på i typ 30 min, är så i Bromma, de hinner inte smälla allt på 5 min, för då är de flesta o skålar med sina bekanta. Ja o Izabelle fixade latte (nummer två för min del) för att hålla oss vakna, ringde runt till lite folk, snackade osvosv. Målade en av Martins naglar också, skiiillz. Blingade Izabelles också :).

Vid 3 gick de hem, följde dem ner mot skolan så kom väl hem runt halv 4.. Sen låg jag vaken till halv 5 tror jag.. Suuuck borde sova nu! Ska nog försöka somna om för det här känns värdelöst.. Eller så går jag upp o nördar mig lite med The Sims.. Hmm tåls att tänka på ;):P

Mina löften som kommer att fyllas på lite förmodligen:
- Börja med situpsen igen
- Vara mer med kompisar (Izabelles punkt)
- Bli nöjd med mina betyg?
- Vara trevligare mot människor
- Spring åtminstone någon gång i veckan under sommarhalvåret
- Ta hand om mina naglar
- Sen fylls det säkert på med flera....


Juste under kvällen hann vi snacka med massa folk, först ringde jag till Erik, snackade en stund. Sen ringde Johan (Eriks storebror) upp. Sen ringde deras pappa o sedan deras mamma också ;):P. Deras familj tkr om mig, det var ju där jag fick pizza o kramar när jag var ledsen tex ;D Gillar er muchomucho, ni kan bli min extrafamilj :D. Sånt här ska jag roa mig med nu ;)


2008!!

Nu är det nytt år, iaf blev helt ok kväll. Uom det imorgon, pussss!!


1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Hmm, förmodligen.. Har aldrig tidigare bussat till Polen tex, har aldrig tidigare gått Kungsholmen..

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Haha hade inga..

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Noops.

4. Dog någon som stod dig nära?
Nej, och tur var väl det!

5. Vilka länder besökte du?
Egypten, Polen o Kreta.

6. Är det något du saknar år 2007 som du vill ha år 2008?
Hmm, säkert! Jo en pojkvän på vinterhalvåret!

7. Vilket datum från år 2007 kommer du alltid att minnas?
Polenresan, första dagen i klassen, skolavslutningen, farmors flytt, 29 maj... 

8. Vad var din största framgång 2007?
Att jag kom in på Kungsholmen helt klart, o att jag fixat barnvaktsjobb!

9. Största misstaget?
Misstaget?? Fleraflera!!!

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
näe, lite småförkyld dock..

11. Bästa köpet?
Bra fråga.. Kanske VB-parfymen? Eller mina mysiga pyamasbrallor ;)

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Säkert julklappar:S o en viss teleräkning..

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Hmm, att jag kom in på Kungsholmen, Tjejerna i nya klassen,

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2007?


15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Gladare!! Slapp min pestiga klass!!

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Festat kanske? Njäe, har all tid i världen att göra det, kanske gjort saker för andra, det blir ett av mina nyårslöften..

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Lagt ned tid på en viss person...

18. Hur tillbringade du julen?
Med familjen i Egypten.

19. Blev du kär i år?
Njaäeäaeäaeäaeäaäa...

20. Hur många one night stands?
Bwah, nada!

21. Favoritprogram på TV?
Grey's o AFV!

22. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Nej, inte någon.. NÅGRA!

23. Bästa boken du läste i år?
The Kite-runner

24. Största musikaliska upptäckten?
Nada

25. Något du önskade dig och fick?
BArnvaktsmojjet, gymnasieplats på Kungsholmen (gud vad jag tjatar), Burberry-parfymen ;), smyckesskrin osvosv..

26. Något du önskade dig men inte fick?
En egen laptop, farfar..

27. Årets bästa film?
Simpsons the movie!!

28. Vad gjorde du på din födelsedag 2007?
Hade folk här! O 3 dagar efter Kungsholmens intagningsprov:S.. 

29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Pojkvän (även då jag hade något liknande i slutet på sommaren..)

30. Hur skulle du beskriva din stil år 2007?
Rosa, stickat, jeans (börjat använda kjol o klänning för första gången någonsin typ ;D)

31. Vad fick dig att må bra?
Åka båt, vänner, sommar, sol, Kreta, Egypten, farmor, ERIK!!

32. Vilken kändis var du mest sugen på?
Homer ;):P?

33. Vem saknade du?
Farfar... Men honom saknar jag jämt :/.....

34. De bästa nya människorna du träffade?
Tjejerna i klassen!! Älskar dem redan!

RSS 2.0