Españaaaa

Yeeesssss..... Gissa vad jag ska göra i sommar??? Au pair! I Spanien! Har hittat en jättehärlig familj (eller mamman är de åtminstone, hon är den enda jag pratat/skypat med) som bor i Barca men ska tillbringa sommaren i deras sommarhus och vill att jag ska joina dem. Juli tills början av augusti. Nu är det bara att hålla tummarna för att alla detaljer fixar sig för nu är jag så sjukt taggad!!


På båten på väg till Tiran Island för snorkling på påsklovet. Haha, Marcus slaggar i hörnet..


6 dagar kvar till skivan :D



Kom och köp skivbiljetter av mig utanför maten/skolgården idag:D


44 dagar kvar; 29 skoldagar

Plugghelg de-luxe. Har läst massor av historia, läst i min spanska bok Como Agua para Chocolate (typ 20 sidor kvar eller nåt?), läst i min tyskabok, skrivit ner ordlista till tyskan, skrivit introduction+outline till historian, läst fysik, räknat fysik och sist men inte minst fixat min inbjudan till studenten. Kul helg!... Närmsta veckorna blir nog ganska kaotiska; historiaarbetet ska in om ca 2 veckor, vår skiva är den 4de, den första ska jag hem till Linnea på försenad födelsedagsmiddag, valborg, mösspåtagning men först ut är...... Hoffmaestro spelning på Café Opera på torsdag. Jag är taggad som få!!!! Ragna har skvallrat om att en av dem är snygg.... måste googla... whatever. Vi ses när jag får lite dötid över!


Grönis

Jag och Fildus ska på Grönan ikväll, enda problemet är att hon inte svarar i mobilen... Har iaf varit och lånat massa böcker på Stadsbiblioteket då min historialärare har bestämt sig för att byta research question åt mig, 2 veckor innan due date. Till detta hör att vi har jobbat på detta sen februari. Får vänta med att berätta för honom vad jag tycker om honom, bara 46 dagar kvar.

Annars är det ganska så lugnt, var på galapremiären av Hierro med Jossan i onsdags och sedan avslutades kvällen på Café Opera. Drog dock hem tidigt, körlektion morgonen därpå. Jag kan växla mellan ettan och tvåan, bromsa, gasa och backade t.o.m. två gånger. Allt skedde på farmors parkering, hehe.






Tröttis

Galet trött. Sov hos Ragna igår efter skivan. Kvällen vart jättelyckad, najsnajs. Drog från Ragna lite över 9 för att åka hem och dressa om för handledarkurs. Har äntligen satt igång lite, har min första körskolelektion på torsdag. Hjälp!

Skiva


Jag ska på skiva ikväll. Tema "Kom som en låt". Gissa vilken låt?


I'm walking on sunshineeee

Galet glad senaste dagarna! Solen skiner och allting ruuuullar. Fick min studentmössa igår, känns surrealistiskt. Vår skiva om 20 dagar. Mösspåtagning om 16 dagar. Studenten om 55 dagar... Måste börja leta klänning, organisera ihop en mottagning, komma på något till skivan (skriva ett tal??). Btw. Izabelle och Nathalie (och ni andra som läser här??) ni är hjärtligt välkomna till min skiva den 4e maj om ni vill:). Tema: jag kom precis från...




Reality, love it!


Hemma

Kom hem från Sharm El Sheikh, Egypten igårkväll. Galet härlig resa, åkte med cbergs and vi har chillat galet hela veckan. Legat på stranden och läst varje dag, åkt ut till Tiran Island och snorklat och har dessutom snorklat massor vid stranden. Sett bland annat en rockor, sköldpaddor och en drakfisk! Mäkta nöjd.



Lionfish


Sköldpaddis


Lelle är gammal nu




Var ute med Lellis igår. Har inte träffat honom sen... I don't know when. Han har ju flyttat till Karlstad (av alla ställen) men nu i helgen är han hemma!:) Haha bilden är från hans födelsedag förra året, love it!

Igår var jag iaf förbi farmor och hängde med henne, Holger och hans barnbarn + ungens pappa. Härlig unge, trots att hon fortfarande inte pratar. Jag lärde henne säga "wow" iaf, proud! Sedan var det hem, pluggeliplugga lite, middag och sedan ut och springa. Ouff, första gången för i år. Var sjukt skönt faktist. Nu är det plugg och städning som gäller!

 


RSS 2.0