Uppdatering till Izabelle

Izabelle förklarade precis att jag inte dör av att uppdatera. Sicken tur, då vågar jag ju skriva lite om senaste tiden då ;) <3

Kemiprovet är alltså över. Fredagen jagade jag o tjejorna present och sen var vi på födelsedagsmiddag/fest hos Beccis som fyllde 18 på lördagen. Kvällen slutade hos Chris, sov. Drog upp sjukt tidigt på lördagen o gick runt lite i stan med Emilia. Hemåt. Kvällen var det "Cattens" här ute i Bromma för att fira Jonte som fyllde 20 den 26. Hade riktigt roligt, dansade o babblade.

Söndagen var det dega som gällde och sen drog jag hem till Lelle som som sagt fyllde 20. Han visste inget dock utan jag o hans polare drog dit för att överaska honom :). Han blev glad o vi blev bjudna på tårta, champagne och mat lite senare.Uratade i någon slags origamitävlig (wtf?) och sen chillade vi tills Lelle slängde ut oss.


   



Måndagen var piss. Började första lektionen i datasalen därmed slapp vi fysiken. Glömde mitt (rosa, matchande) headset till mobilen där. Lunch då jag var med killarna o spelade fotboll trots att det var snorkallt. Engelskaläraren berättade glatt för oss att vi skulle skriva en essay om Macbeth på lektionen. Insåg att jag glömt headsetet så gick ner efter lektionen o inser att någon har snott det. kul. Jefla tattar-ungar (op1?!)

Spanskan kommer jag in och inser att vi ska göra ett oförberett prov. Jätteroligt, verkligen. Höll på att bryta ihop, snackade med Lelle som berättade att han redan beställt ett nytt rosa headset till mig :). Mötte upp honom i vby, fikade köpte några baslinnen, sniffade deos och käkade middag på Subways (Shiaaaat vad mång val man måste göra: Storlek, fyllning, bröd, dressing, sallad, efterrätt, dricka... Jag höll på att få spader) och sedan hem.

Idag hade jag svenska, nationella imorgon. Kul. Läraren totalignorerade mig halva lektionen, satt uppe med handen i luften i seriöst 15 min medan hon valde typ 10 pers innan mig (varav en tjej hon lät prata 3ggr utan att bry sig ett piss om mig). Så när vi sedan gick ut ur klassrummet var jag så fly förbannad (Hey, heter man Elsa får man använda gammeluttryck..) att jag höll på att börja grina.

Lunch och sen promenerade jag o Ragna runt i Rålis och käkade glass. Mumma. Ragna påstår att jag har en thing för killar som är 20+? huh? Sen skippade vi matten för Elevrådets årsmöte och så missade jag nästan hela tyskan också. Skönt faktist. Tittade in hos vaktis på vägen ut. Någon hade lämnat in halva mitt headset men behållit mikrofonen och delen som man pluggar in i mobilen. Härligt. nat.


GRATTIS LELLE

Grattis till Lelle som fyller 20 idag, hann med att gratta honom igårkväll lite snabbt iaf :). Så Lelle: GRATTISGRATTISGRATTIS :) och hoppas du får en super födelsedag!


Våffelmästaren!


Jag gjorde våfflor till lunch


Min första våffla blev sjukt bra

Andra likaså



Sedan hände det något när jag försökte göra en extra fet våffla. Don't tell anyone!

Study day

Studiedag idag som jag ägnar åt att...plugga. Kul va? Näe men tycker jag kan det mest inför kemin imorgon, eller jag tkr jag kan allt men finns säkert något som jag har missat. Så vid 3 ska jag plocka upp T&C och sen ska vi chilla galet hela kvällen! Eller blir nog ankmatning, lek o bus rättare sagt.

Because Maybe Baby



Denna är min drog för tillfället, och så kemi förstås. Kuul!

O prov som är så roligt

Inget prov idag :D. VI har 4 skoldagar den här veckan och 3 prov, sux. Egentligen skulle vi haft tyskaprov idag men vi postponed it. Thank god! Skujskujskuj. Nästa vecka är det svenska nationella och tyskaprov. Kuul.


Pissa, titta!



Läroverkfejden, haha tror det kommer bli grymt kul. Och självklart ska vi äga, typ. Filmen är iofs sjukt bra, Östra-delen och hela "Vi är som en stor familj"-idén är bÄZzZT!

Sleepmorning

Ahhhhh, älskar mina måndagar! Börjar inte förrän 11.20 så jag kan ligga o chilla ett bra tag innan jag måste börja göra något vettigt. Har iofs spanskaprov i eftermiddag, en av de mindre älskvärda delarna av min måndag samt att jag sluter typ 5. kul. Ahhhhh, jag älskar inte mina måndagar!

ARTON

Vet ni vad jag insåg precis? Jag är 18, förstår ni; ARTON! Läste på min notis på msn och såg det, jag är 18, 18, 18, 18, 18. And I love it! Jag är vuxen. Jag. Vuxen...



Fan vad illa att jag inte lämnade fjortis-sidan bakom mig....

Kemistri

Idag var tanken att jag skulle plugga kemi, ist har jag skype:at hela dagen och chillat galet. Blir iaf promenix med Izapissa senare ikv. Looking forward to it, var faktist drygt en vecka sen vi sågs (feels so good to write that :D)


Bild från Vapiano där jag var o käkade med Lousie och hennes kompis (Caroline kanske hon hette?) i onsdags. Urmysigt.

Augustana



Eftersom bloggen numera är tyst så tänkte jag dela med mig av lite annan musik. Har totalfastnat för Augustana, mesig musik men tkr den är såå bra :D There u go ppl!

Beslutsångesten

Blev ut igårkväll trots att jag var helt otaggad från början. Hem till en kille på KG, hade sjukt kul/trevligt! Dock tog det ju sitt tag att ta sig dit så insåg snabbt att jag inte skulle vara hemma tills då jag o pappa hade kommit överens om. Langade iväg ett sms och stoppade tillbaka mobilen i väskan, helt plötsligt var alla påväg att dra så jag hängde på. Häpp det var inte allt plötsligt, utan det hade tydligen gått ett par timmar. Totally lost track of time. Så jag kom hem sent o nu är alla sura på mig här i huset. Kul va?

Beslutsångest

Gah har sån beslutsångest, känner egentligen för att sitta hemma o dega men det är ju trots allt fredag så får väl se hur jag gör.. Suck.

I get knocked down, but I get up again

Började dagen med svenska där vi förberedde oss inför nationella, sen var det classtime och lunch. Hittade Becca o några av hennes kompisar utanför the lunchroom där de satt o gjorde chokladbollar. Gott men självklart resulterade det i negerbollskrig. Roy. Satt o chillade ett tag, Babak o Roy bråkade med mig o garvade (film finns på fb -.-). Sen hällde vi lite vatten på en bänk o lurade Babak att sätta sig i det, mowahahaha. Ägd.

Matten gick okej, hängde med iaf, tror vi ska börja med integrering snart :S. Tyskan var riktigt seg, precis som vanligt alltså. Efter skolan var det till Fridhemsplan och sen till Odenplan för att leta paket åt Pipoe som fyller år imorgon. Sen till Fridhems där jag köpte en jättesöt tröja. Lite osäker på om jag kanske ska byta till en större storlek dock, bomull så lär krympa :/. Får väl pallra mig till stan imorgon.

Här hemma har jag chillat och läst massor med spanska! HAr bara 10 sidor kvar på boken nu! YES! Gjorde smoothie nyss också. Kiwi, mango och ananas. God men ser rätt äcklig ut ;), ljus gulgrön sörja...

Måndag

Har precis sörplat upp min blåbärs och ananas-smoothie, är numera kung på smoothies. Gör en sats varje kväll så jag har något att dricka på morgonen också, wuha, nya vanor! Skolan var seg, fysiken var tråkig, engelskan läste vi Macbeth (surprise!) och spanskan gjorde vi typ ingenting. Läste lite högt.

Sen var det till Vby med EmeliePemelie, hon skulle shoppa kläder men köpte inte ett piss. Jag däremot kom hem med ett par jeansleggings sen Matilda älskar sina så tänkte jag at ett par skadar ju inte. Dock känner jag mig som en fjortis, menmen. Köpte dessutom torrschampo från PROFFS för 35 kr på Kicks, hope it's good!

Nu kör vi

Dagen har gått förbi i slöhetens tecken igen, men vad fan. Det är så grymt skönt! Gjorde smoothie med lillsis till frukost, degade, omelett till lunch och sen runt 4-5 stack jag ut o joggade. Har fått tillbaka min spring-knäpp, grymt skönt! Så hem, käka middag och sen smoothie igen. Känner mig nyttig (om man bortser från att jag o Izabelle käkade massa godis igår o jag knarkade salta pinnar, haha.).

Så nu ska jag försöka vara lite nyttig hela våren, har siktet inställt på Tjejmilen i sommar! Naths och Izabelle: obligatorisk närvaro och medverkan! Försökte få med Matilda också men hon totalratade min idé med ett klagotjut. Hepp.


Hahahaha, har min kompis humor eller vad?

Pissa :D

WIHU, gissa vad jag ska göra ikväll? Jag ska hänga med min sötaste sötnos Pissabelle o hennes Aquena. Var ute på promenad med dem härom dagen, så mysigt och vi har a lot to catch up on. Film och skitsnack :D

Stopp

Har precis städat omkring på min parfym-/hudkräm-/hårproduktshylla som svämmar över av grunks. Har oöppnad förpackningar överallt så nu är det totalt köpstopp på allt som skulle hamna på den där hyllan! Notera även mina fina diadem och sidenhårband som jag knappt använder, slöseri. Räknade ihop det till 19 parfymer och då hoppade jag ändå över de som jag inte använder så ofta och har liggandes i en av de rosa lådorna...



    

Seg deg

Detta råkar vara en riktigt seg fredag, har rullat tummarna sen jag kom hem från skolan. Men men, är väl rätt skönt I guess... Becca var inte sen med att påpeka att hon minsann inte alls gillade bilden längre ner på henne. Så jag föreslår att vi alla tar oss en till titt (note that hon är tjejen som sover på toaletten)



Sicken tur att jag fortf har min humor kvar, nat.

bra..

Uscha, sitter hemma atm. Blev ingen skola för mig, vaknade i tid men mådde så sjukt illa att jag satte mig inne på toaletten. Det slutade med att jag 1h senare vaknade upp på badrumsgolvet med lite mildare illamående. Käkade någon slags frukost och började fixa iordning mig, mådde dock illa så fort jag rörde mig så jag gav upp. Somnade. Nu sitter jag här.

Balen med Tobbe


Lovar att uppdatera om balnatten senare, den var... händelserik...

Matte.

Så nu ska jag sitta hela natten och plugga matte hade jag tänkt, dvs om jag ska han någon chans att klara provet på fredag. Kul. Mina ögon slår redan igen. Kul. Jag kommer få IG i matte D. Kul. Livet leker!

Bilder från min födelsedagshelg


Wow, första bilden på mig som 18 ;)


Presenter på sängen


Tydligen kan min mobil fixa jordens bling på bilderna visade min lillkusin Ninna


Fridhemsplan, påväg hem med Lelle och Danne


Jaha?


Presenter från tjejerna (inklusive Erik)


Finis

Jag drömde om Jossan inatt, hon var i skolan och hälsade på men hade inte sagt nåt till mig. Så helt plötsligt stod hon i entrén o jag sprang fram o kramade henne. Tårarna bara forsade och jag var så lycklig och glad över att ha henne hemma. Så ringde min väckarklocka, urk. Jag saknar dig Finis!

Birthday-weekend

Har haft en sjukt bra födelsedagshelg! Skola i fredags, kemi där de sjöng för mig o kemilabb där jag trodde jag skulle svimma men jag lever! Släkten kom vid halv 7 så städade en massa och sen in i duschen. Så kom släkten o jag öppnade paket, vi käkade och sen tog jag med mig alla barnen upstairs för att leka. Lekledaren Elsa satte igång Twister, brottningsmatcher,  armbrytningsturnering och Limbo. Yay.


Ner för att käka tårta och chilla ett tag o sen upp igen. Hann snacka med Ragnis någonstans därimellan också. Släkten började droppa av runt 10-tiden så jag ringde Lelle och bstämde mig för att möta upp dem på "Huset" i Gamla stan. Väl framme i Gamla Stan tog jag fram min lilla karta som jag hade skrivit ut och hittade en snubbe som fick agera min kartläsare. Supersnäll var han iaf och följde mig nästan hela vägen dit :)

Hittade ändå inte så ringde Lelle som meddelade att han såg mig genom fönstret, skillz. Så Lelle fick in mig sjukt fort på något sätt ("Ser du killen framför dig? Ge telefonen till honom så får han ta med dig in"). Hade riktigt trevligt, drev med nån tönt, dansade, snackade och när vi var påväg att dra så mötte jag ingen mindre än min granne Micke. Haha otippat! Mot Brommaplan där vi köpte mat i den lilla kiosken och sen promenerade vi hem till Danne o käkade. Sedan vidare mot Lelle's där jag somna med en gång.

Vaknade som vanligt vid 10 och började gnälla om te, vid halv 12 fick jag liv i Lelle så käkade vi frukost och sen var jag tvungen att  dra. Fixade som en galning, sista minuten stack jag iväg til Brommaplan för att fixa det sista. Så kom hela mitt lilla kompani över, vi gjorde pizza. Sen var det presentöppning, fick massa mystiskt och massa fint :). Mitt i allt söp de ner mig så jag mådde inte topp. Runt 11 tiden fixade vi till efterrätten som dock Becca missade då hon...sov.

Lelle kom över också och var med på lite efterrätt. Så drog väl alla runt 1-tiden förutom Lelle o Becca. Så jag o Lelle satt(han satt, jag städade) o snackade skit tills jag höll på att slockna o körde ut honom. Becca väckte mig vid 9 så chillade vi vid tven hela dagen till typ 3 då hon drog o jag satte igång med städningen. Nu är det iaf skrubbat, dammsuger och klart! Käk. Puss.


18

Har precis fått te på sängen av mamma, pappa o lillfisan, kan ju typ ite käka nåt för då mår jag illa så får väl bli såhär;). Gosh, jag är 18 år. Vuxen. Herregeud jag har levt 1/5 av mitt liv nu för tusan! Alla frågar hur det käänns och växlar väldigt måste jag säga, ena stunden är jag astaggad, sedan småorolig över allt ansvar till att sen bli förvånad över att jag faktist är 18. Wow.

Fick iaf söta presenter på sängen, hade inte önskat mig något speciellt då vi jag redan vet att mams och paps kommer betala körkortsgrunks som en slags 18-års present. Fick iaf en svart liten väska som jag tänker ha på balen (vi har ju vår prom på måndag och jag ska gå med Tobbe :D), prenumeration på Glamour, en guldberlock med swarovskis och från lillasyster fick jag ett penselset från Too Faced som jag suktat efter forever.




JAG FYLLER 18 imorgon!!

Var i skolan halva dagen idag, kemi och fysik. Skulle gått hela dagen men mår så sjukt illa när jag käkar så blev sittande hemma med illamående hela morgonen, hann iaf med att dammsuga en hel del. Efter skolan så var det iväg med mamma och handla mat, och herreminje vad med mat det blev. Matilda blev dock riktigt glad över att vi äntligen har ordentligt med mat i kylen igen :D Håll tummarna för Marbella btw!


Jepp, splitterny bild tagen med den lilla rosa saken :)

Shining Pink T700 :)

Nu har jag fått hem min nya lilla söta telefon, en rosa, söt Sony Ericsson T700. Än så länge är jag sjukt nöjd, och lillfisan har hunnit fjortisfota sig i spegeln med den redan. Loving home I tell you!


Enough.

Är fortfarande hemma, min mage kör någon slags cirkus så jag mår illa till och från. Pyttpyttfeber. Imorgon blir det dock skolan eller läkaren för nu tänker jag inte vara sjuk längre. Jag fyller ju för sjutton 18 på fredag!


Båring

Jepp det går lite segt här atm, är sjuk så har ingenting kul att förmedla så better to shut up;). Så jag sitter o klunkar nyponte, mår illa till och från samt svettas/fryser. Kul. Näe men idag har min feber gått ner till 37 så är nog fit for fight tills imorgon, har inte tid att vara sjuk mer nu.

Conspiracy

Haha sötaste felringningen alldeles nyss:

- Ja hej det är Elsa
- Kajsa?
- Näe jag heter Elsa, du har nog fått fel nummer.
- Hallå vem är det?
- Hej jag heter Elsa ***!
- Jaha... Känner vi varandra?
- Näe det tror jag inte
- Nähe, men då lägger vi väl på då! Hej då..
- Hej då

Har dessutom upptäckt en jefla konspiration mot(/om?) mig på fb. Den där Shabnam... Och ni som är med i gruppen; so not funny!

Nerja, Spanien


Usch.

Blev lite drama här imorse då jag hade gått upp för att gå på toa och så började allt snurra. "Mamma jag tror jag håller på att svimma..", hon o tildis slängde sig på dörren som var låst och började fäppla efter nycklar osv. Tildus ringde pappa så han kom också springandes. Cirkus. Svimmade inte iaf, tog en tablett, låg ett tag på badrumsgolvet och har jag degat i sängen sen dess. Ingen skola för mig imorgon alltså -.-'


Sjuk nu igen?

Mådde illa hela dagen igår och låg uppe inatt med samma åkomma. Nu har jag 38.3, jag dör!

JOSSAN

Finis, vet att du sitter o nöter min blogg så in på msn med dig om du vill prata. Till er andra: Är hemma från Marbella nu, har haft superväder och blivit fräknigare. Puss!

RSS 2.0