Utmaning från LipglossBitch

LipglossBitch har en utmaning om att man ska berätta om en beautyprodukt som ska representera en själv, ens liv eller eller ens beautyrutiner JUST NU. Låter riktigt roligt så tänkte att man kanske skulle haka på ;)

Den produkt som är mest mig är nog min  Earth Spirit-skugga från Max Factor i färgen 110 Onyx. En mörkgrå, nästintill svart (i min benämning "asfaltsgrå") matt skugga. Inget skimmer eller glitter i denna inte, drf fungerar den jättefint att mixa med skimrande skuggor för ett roligare resultat.



Anledningen måste vara att det har blivit en hel del partymake på senaste tiden och då är jag ju inte sen med att köra sotat. Så har använt denna som sotningsmaterial, oftast med silver till. Snyggtsnyggtsnyggt har det blivit iaf!


Här kommer en bild på en av sminkningarna, inte så dramatisk menmen!


Mavala Mexico

Eftersom jag hade mitt guldarmband med ametister på mig igår så kom jag på att jag ville matcha med naglarna. Så de är nu målade i Mavalas "Mexico". Mörklila med lite vinrött inslag, med andra ord, ametistfärgat! Sitter rätt bra faktist och som alla alltid påpekar om Mavala; de är så små o billiga att man kan köpa flera!

Minus är att det skavs lätt av längst ut på naglarna (speciellt om man sitter o skriver på datorn) vilket vanligtvis inte är ett problem men när färgen är så intensiv ser det lite löjligt ut med en vit rand längst ut!

Pris: 39kr hos t.ex. Kicks, Åhléns, Lindex osv.

Betyg:4/5


Essie "Fed Up"

Bytte som sagt till mig ett lack ifrån Essie på Pret-ty.se. Har provat det o det är en ny favorit faktist. Först när jag testade lacket tyckte jag att det var alldeles för genomskinligt. Däremot väldigt lätt och fint att måla på, inga ränder här inte! Men efter andra lagret så insåg jag att det här måste vara det ultimata vardagslacket (även om jag aldrig drar mig för att måla på någon knallig rosa)

Det håller väldigt bra, 2 dagar är ett max för mig på vanliga lack, sen brukar färgen ha skavts up i kanterna så jag petar och river bort det. Men Essie satt i 3 dagar och när jag tog bort det var det fortfarande perfekt, fick bara för mig att byta färg. Lackade på ett tredje lager efter någon dag också, tror det hjälpte hållbarheten faktist.


Pris: 110 kr på tex Eleven

Betyg: 5/5


RSS 2.0