Lösögonfransar

Något som är väldigt typiskt mig är nog lösfransar, så fort det vankas fest åker mina (som är från HM, 30-40kr) på. Speciellt nu när min ögonfransböjare råkar vara på rymmen så just nu böjer jag mina fransar med en sked och min hårtork varje morgon...


Bild från i fredags då jag var på 18-årsmiddag

The US

Åhhh, ska se till att inte handla något beautyrelaterat innan sommaren. Jag och lillasyster ska nämligen iväg till staterna om 33 dagar, så allt smink och annat gunk ska inhandlas där. Är ju egentligen inte synd om mig alls men när man sitter och dregglar på alla sminkbloggar och ser alla fina paletter och spännande mascaror så blir man lite smått deprimerad..



Ägnade mig åt att locka håret härom dagen. 32 mm från Björn Axén och så här fint blev det! :) (Klockan var mitt i natten därav det mindre snygga ansiktet.)


Hår



Fuktigt hår, lite mousse, inbakad fläta och sedan i med några hårnålar. Tadam!

Miracle nails



Och så var det det där med naglar nu igen, kolla på dem!
Just nu använder jag mig bara av Miracle Nails som baslack (funkar helt ok som det med) och sen lack på det. På bilden har jag ändå filat ner flera av naglarna så de skulle vara lika långa. Har dessutom kört med samma lack (ett korall/oranget från Kreta) i typ en vecka utan att behöva bekymra mig avsevärt om hållbarhet. Wow.

RSS 2.0