MMM

Tycker du att man måste tona ned läpparna om man har en stark ögonsminkning och tvärtom?

Nej, inte nödvändigtvis! Hur kul är det inte att go over the top, stå ut ur mängden? Som jag läste på någon sminkblogg nyligen (attans att jag inte kommer ihåg vilken?) så finns det inga regler för smink (var ett inlägg där det stod att det finns inga användningsområden, fantasin sätter gränserna!). På mig däremot så betonar jag oftast ögonen mer än läpparna, men ibland blir det knallrosa läppglans till sotade ögon och har jag någonsin hört någon klaga på det? Nej. Om jag ser någon med smink som jag aldrig skulle ha på mig för att det är så annorlunda tycker jag att det är coolt. Det visar på confidence, och det är något som gör människor snyggare! Svara du med på bjooti.net


Vintervitt?

Eftersom det snöar så ska mina naglar bli vintervita är det tänkt, först the Color Institute "french white" och sedan Mavalas "Platine". Får väl se hur det blir!

gratismode.se

Om ni blir medlemmar här får ni 50poäng att starta med, värva vidare och samla ihop till ett presentkort! Och vill ni inte värva kompisar? Det är lugnt, ni kan bara göra gratiserbjudanden som att t.ex. tipsa på er blogg!


RSS 2.0