Viva la Diva paletten = Claire's paletten



Någon som känner igen denna palett? Är ju exakt samma som Viva la Diva kom ut med i julas, denna var dock från "Claire's" (smyckes-krims-krams-kedja i USA) och var dessutom 50kr billigare ;). Hade ju VlD-paletten men den försvann spårlöst i samband med en skolpjäs (tror seriöst att någon i min klass stal den...) men så hittade jag den här. Yay. Gillar denna bättre än VlD's då locket inte ser lika kladdigt ut som VlD's hade en tendens att göra..

Köpte dessutom ett 6-pack nagellack från Claire's. Neonfärger och när det torkar så blir det matt.. Stod dock inte på förpackningen så blev måttligt förvånad när mina naglar plötsligt var matta. Dock höll (de lacken jag o lillasyster testade iaf) de usel kvalitet.. Testade utan baslack eller överlack och var dessutom på stranden vid havet. Salt, sand och sol har förmodligen gjort sitt också.. Ska testa det igen med baslack så återkommer med det resultatet.


Hej igen

Nyligen hemkommen från staterna där det köptes en hel del sminkgrunks, allt från lösögonfransar till Too Faced's smurfpalett! Ska försöka lägga upp bilder snart, ska bara bli av med lite jet-lag först! :D

RSS 2.0